Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
2. legjobb 40 yardot futotta....tényleg atlétikai csapatot építünk 😊
több mint 9 éve
Róla nem sokat tudok még, de az egyértelmű, hogy erre a posztra is érdemes volt hozni valakit.
több mint 9 éve
Ohh, dehogy nem tartotta senki... 😊)))Van egy fogadásom Jonathan Jones-ra....Buktad. 😊
Klemó
Travis Feeney, LB a Washingtonról.
vassadi
több mint 9 éve
Travis Feeney OLB
több mint 9 éve
Van egy fogadásom Jonathan Jones-ra....Buktad. 😊
Klemó
Travis Feeney, LB a Washingtonról.
több mint 9 éve
trevis fíni OLB
több mint 9 éve
Van egy fogadásom Jonathan Jones-ra....
több mint 9 éve
a 6. körben elvesztett pick borzalmas emlékeket ébreszt bennem 😕Most gondolj bele....ha Scoobe csak egy-egy meccset ront el most nincs Boswell....úgy is nézheted, hogy egy 6. kört adtunk érte.... 😊
Klaci79
több mint 9 éve
Itt igazi kincseket lehet találni. És van is bent néhány még, akiből könnyen lehet...A Jax a tőlünk kapott pick-el kihúzta az egyik QB célpontunkat Brandon Allen-tLaci, 200 felett már minden nap, akarok mondani PICK ajándék. És teljesen felesleges Bredizni, ABzni vagy Bicsumozni. Megcsináltuk a draftot A minuszra, és ez éppen elég. Böcsületes munka vót. 😊
Klaci79
Alter Egó
több mint 9 éve
A Jax a tőlünk kapott pick-el kihúzta az egyik QB célpontunkat Brandon Allen-tLaci, 200 felett már minden nap, akarok mondani PICK ajándék. És teljesen felesleges Bredizni, ABzni vagy Bicsumozni. Megcsináltuk a draftot A minuszra, és ez éppen elég. Böcsületes munka vót. 😊
Klaci79
több mint 9 éve
Hargrave is, ígéretes 2. nap. Nem fognak kiemelni az elemzők, hogy A+ draft lenne Pittsburghben, de én teljesen kivagyok békülve ezzel a három választással. Külön öröm Hargrave a 3. körben.www.youtube.com/watch?v=EZkyilvXrWQ
laby
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
a 6. körben elvesztett pick borzalmas emlékeket ébreszt bennem 😕
több mint 9 éve
lehet jobb így...
több mint 9 éve
Állítólag fel akartunk jönni az ötödik körbe, valószínűleg RB-ért vagy QB-ért, de mire olyan pickre került a sor, amit megfizettünk volna, már kimentek a célpontjaink.
több mint 9 éve
Régi sémában gondolkodtunk, ahol az NT elsősorban lyukakat töm be és ennyi. Azóta viszont a liga fejlődött, változott és ezt most követjük le. Még amikor Taamu-t hoztuk nem játszottunk ennyi nickel formációt, mint most. Culáger egyébként méretéhez képest gyors, ha fejlődik lehet belőle egy korrekt backup, így most a klasszikus 3-4 felállásnál vele kezdünk.Már csak egy kérdésem van: ki fog kezdeni NT-ben? A félig kész Cula vagy a harmadik körös rookie?Valszeg McCullers fog kezdeni, de egyet el kell mondanom: amikor Taamut behúztuk erre a posztra, mindent megnéztem róla ami elérhető volt a neten, és nem látta benne semmi extrát. Egy nagy benga, aki a méreteivel tudott érvényesülni a college fociban. Mikor jött McCullers, őt is lefigyeltem és kb ugyanezt láttam nála is.
Szokol
Ma utánanéztem ennek a Hargrave gyereknek is, és annyit mondhatok; ez a srác nem rossz. Nála látni vélem azt a pluszt, amit a másik kettőnél nem, szvsz sokkal nagyobb potenciál van benne mint McCullersben. Nyilván kell idő amíg NFL szintre hozzák fizikálisan, playbook tanulás, stb, stb... de az utóbbi pár évben messze a legjobb játékos akit erre a posztra húztunk.
Jan
több mint 9 éve
17 órával ezelőtti hozzászólásom:"25 lesz Burns mezszáma. Robinson kimen, nem bánom. Mibe, hogy Billingset a cinci viszi? 😀"
kár, hogy nem fogadtam senkivel 😀
több mint 9 éve
de culáger a 6. körben jött...Antonio Brown is, na és? 😊
zzz888
több mint 9 éve
de culáger a 6. körben jött...
több mint 9 éve
Már csak egy kérdésem van: ki fog kezdeni NT-ben? A félig kész Cula vagy a harmadik körös rookie?Valszeg McCullers fog kezdeni, de egyet el kell mondanom: amikor Taamut behúztuk erre a posztra, mindent megnéztem róla ami elérhető volt a neten, és nem látta benne semmi extrát. Egy nagy benga, aki a méreteivel tudott érvényesülni a college fociban. Mikor jött McCullers, őt is lefigyeltem és kb ugyanezt láttam nála is.
Szokol
Ma utánanéztem ennek a Hargrave gyereknek is, és annyit mondhatok; ez a srác nem rossz. Nála látni vélem azt a pluszt, amit a másik kettőnél nem, szvsz sokkal nagyobb potenciál van benne mint McCullersben. Nyilván kell idő amíg NFL szintre hozzák fizikálisan, playbook tanulás, stb, stb... de az utóbbi pár évben messze a legjobb játékos akit erre a posztra húztunk.
több mint 9 éve
Hawkinsról írták.."Held his own in snaps against A'Shawn Robinson from Alabama"?
Klemó
steelwolf
Egyébként Billings nem túl alacsony és zömök egy 4-3 sémába, vagyis ő nem prototipus NT?
több mint 9 éve
"Held his own in snaps against A'Shawn Robinson from Alabama"?
Klemó
több mint 9 éve
Billingset viszont közelről fogjuk látni....Bengals elvitte végül....nagy kérdés mennyi igaz a pletykákból...de nekünk már DT nem kell, OT viszont annál inkább
Klemó
több mint 9 éve
Billingset viszont közelről fogjuk látni....Bengals elvitte végül....