Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Vagy lehet az újoncok gondolták úgy, hogy ott megvagyunk és nem sok esélyük lenne nálunk, ezért nem írtak alá hozzánk. 😊udfa-k:Ami így elsőre szemet szúr, hogy csak 1 OL fal ember van köztük, ezek szerint ott megvagyunk FO szerint.
Quinton Schooley/C NC State – 6’3/3 294
Zárójelben a grade, már akiknél találtam. Maradt bőven olyan játékos, akit előzetesen a 7-be vártak, de nem nagyon mozdultunk rájuk. Ha ezek közül bárkiből focista lesz, az kész csoda
Klaci79
kriSTEELan
Amúgy az UDFA névsor ilyen szempontból nem mérvadó. Ha érdemben meg akarják erősíteni a backup állományt, akkor úgyis veteránt igazolnak. De egyébként a Villanueva, Foster, Pouncey, DeCastro, Gilbert, Harris, Hawkins, Wallace(, Hubbard) sorral neki lehet menni a szezonnak. Bár rögtön hozzá is teszem, hogy egy korrekt csere OG leigazolását még tudnám díjazni, mert Hubbardtől én továbbra sem vagyok elragadtatva, már tavaly is megváltam volna tőle, Wallace elsődlegesen center poszton backup, az pedig egyelőre talány, hogy Hawkins-szal adott esetben csere guardként is számolni akarnak/lehet-e.
Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
udfa-k:Ami így elsőre szemet szúr, hogy csak 1 OL fal ember van köztük, ezek szerint ott megvagyunk FO szerint.
Zárójelben a grade, már akiknél találtam. Maradt bőven olyan játékos, akit előzetesen a 7-be vártak, de nem nagyon mozdultunk rájuk. Ha ezek közül bárkiből focista lesz, az kész csoda
Klaci79
több mint 9 éve
udfa-k:Canaan Severin/WR Virginia – 6’2/1 212
Devaunte Sigler/DE Jacksonville State – 6’3/4 298 (4.9)
Grant Campbell/ILB Baylor (tryout) – 6’0/2 229
David “D.J.” Reeves/TE Duke – 6’4/7 250
Jacob Huesman/QB Chattanooga (tryout) – 6’0/5 226
Javien Elliott/CB Florida State (tryout) – 5’11 184
Christian Powell/RB Colorado – 5’11 229
Johnny Maxey/DT Mars Hill – 6’4/2 293
Zack Shaw/OLB Indiana – 6’2/1 259 (tryout)
Nick Arbuckle/QB Georgia State – 6’0 225 (tryout)
Tyriq McCord/OLB Miami (FL) – 6’2/4 2439
Giorgio Newberry/DE Florida State: 6’5/4 285 (4.8)
Jay Rome/TE Georgia – 6’4/3 248
több mint 9 éve
No Matakevich viszont nálunk biztos ILB...egy szerelő masina. Nagyon jó érzékei vannak, de fizikálisan gyenge...kérdés mit tud a profik között. ST playert keresünk, aki backup ILB-nek is megállja a helyét. Timmons-Shazier-Williams mögött..
több mint 9 éve
Ezek már bónusz körök...ha bejön örülünk, ha nem, hát nem....jöjjenek az UDFA-k akkor....
több mint 9 éve
kíváncsi vagyok ki jöhet....most a 7. körben komolyabb csúszókat is bevállalnakMég egy OLB, készülünk a JJ és Deebo utáni időkre, de ciki lett volna az elején ismét és sokadszorra idehúzni...
Klaci79
több mint 9 éve
több mint 9 éve
kíváncsi vagyok ki jöhet....most a 7. körben komolyabb csúszókat is bevállalnak
több mint 9 éve
A Broncos elpecázta előlünk a mindenhol nekünk mockolt puntert, hoztunk hát egy punt returnert 😊
több mint 9 éve
kellett is a tavalyi után
több mint 9 éve
visszahordóka prospect is megjött....
több mint 9 éve
több mint 9 éve
demarcus ayers WR
több mint 9 éve
Nyilván fizikumát tekintve sem kész NFL-játékos, és egyébként is egy ex-safety-ről van szó.Már javítottam is a posztom...mert pont belefutottam Porterbe....de nekem annyira vékony ehhez a gyerek, ezért kérdeztem...Majd az okosok javítanak, de ő nálunk nem ILB lenne?Jó kérdés, mert a Huskiesnál is hibrid poszton játszott. A sajtótájékoztató után valószínűleg okosabbak leszünk, már az is megadhatja a választ, hogy melyik LB edzőnk ül be rá 😊 De lehet még a stáb is úgy van vele, hogy majd meglátják, melyik poszton van benne több fantázia. Idén még úgyis az ST-teljesítményével kell kivívnia a roster helyet.
Klemó
vassadi
Klemó
több mint 9 éve
Már javítottam is a posztom...mert pont belefutottam Porterbe....de nekem annyira vékony ehhez a gyerek, ezért kérdeztem...Majd az okosok javítanak, de ő nálunk nem ILB lenne?Jó kérdés, mert a Huskiesnál is hibrid poszton játszott. A sajtótájékoztató után valószínűleg okosabbak leszünk, már az is megadhatja a választ, hogy melyik LB edzőnk ül be rá 😊 De lehet még a stáb is úgy van vele, hogy majd meglátják, melyik poszton van benne több fantázia. Idén még úgyis az ST-teljesítményével kell kivívnia a roster helyet.
Klemó
vassadi
több mint 9 éve
Porter lesz az és úgy tűnik OLB-nek szánjukMajd az okosok javítanak, de ő nálunk nem ILB lenne?Jó kérdés, mert a Huskiesnál is hibrid poszton játszott. A sajtótájékoztató után valószínűleg okosabbak leszünk, már az is megadhatja a választ, hogy melyik LB edzőnk ül be rá 😊 De lehet még a stáb is úgy van vele, hogy majd meglátják, melyik poszton van benne több fantázia. Idén még úgyis az ST-teljesítményével kell kivívnia a roster helyet.
Klemó
vassadi
Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
Majd az okosok javítanak, de ő nálunk nem ILB lenne?Jó kérdés, mert a Huskiesnál is hibrid poszton játszott. A sajtótájékoztató után valószínűleg okosabbak leszünk, már az is megadhatja a választ, hogy melyik LB edzőnk ül be rá 😊 De lehet még a stáb is úgy van vele, hogy majd meglátják, melyik poszton van benne több fantázia. Idén még úgyis az ST-teljesítményével kell kivívnia a roster helyet.
Klemó
több mint 9 éve
Safetyből lett lb, gyors, agresszív, de nem elég éles. Coverben kiváló, de edge rusban még fejlődnie kell. Tackle és sack is van nekijje bőven.
több mint 9 éve
csk volt a tavaly draftolt Hau'oil Kiahaha-t váltotta Buck poziban...Hát már tavaly sem voltunk lassúak, de ma már Sapp bácsi is beláthatja, hogy lassan futóversenyben verhetetlenek lennénk csapatilag... 😊
több mint 9 éve
2. legjobb 40 yardot futotta....tényleg atlétikai csapatot építünk 😊
több mint 9 éve
Róla nem sokat tudok még, de az egyértelmű, hogy erre a posztra is érdemes volt hozni valakit.
több mint 9 éve
Ohh, dehogy nem tartotta senki... 😊)))Van egy fogadásom Jonathan Jones-ra....Buktad. 😊
Klemó
Travis Feeney, LB a Washingtonról.
vassadi