Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 961 — Steelers fan
Mondjuk Brown ünneplésére a sárga megint valami vicc volt. Ilyen alapon Cruz is kaphatna a Salsára. Lassan tényleg a mosolygásra a TD után is dobnak majd.
polamalu
Legalább a zászló miatt volt 1 (na jó összesen 2) kickoff return. Ettől a halom touchback-től komolyan kiver a víz.

A D szerintem rendben volt, pont annyit engedett amennyit engednie kellett, de azt hiszem nem a Redskins az amely beárazza a védelmünket, sokkal veretesebb offense ellen is bizonyítani kell majd.
Az O 38 pontját nem kell magyarázni. Deangelo hálistennek úgy pótolta Csengettyűt mint tavaly, a 4. héttől még erősebbek lehetünk.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 422 — Steelers fan
Első héten nem vártam semmit, a vereség sem zavart volna különösebben, főleg nem egy nfc csapat ellen idegenben.

Tavaly óta semmi sem változott: az O minden körülmények között hozza magát, mert jól működik a rendszer. A D pedig továbbra is egy átlagos vagy kicsit alatta lévő ramaty, pedig nagyon szeretnék már látni valami kis fejlődést benne. Hosszú a szezon, erre még van lehetőség, de hogy mitől lesz itt pass rush?? Láttátok amúgy azokat a különleges blitz-csomagokat, amiket az elmúlt 10 évben megszokhattunk? Mert én sem! 😊

Ez a zónavédekezés Tomlinnak a mániája?
Szokol
Én egy jó gameplant láttam a D-től........én a gamepass-on néztem és ott a kommentátorok meg is jegyezték, hogy láthatóan a Redskins O a folyamatos blitz csomagokra készült, erre zónáztunk a meccs nagy részében....nem véletlenül nem volt annyi blitz, felesleges lett volna kockáztatni....és hozzáteszem a D-nek annyit kellett most tenni, hogy az elején megállítja a rohamokat, nem enged TD-t....megtette......
Klemó
Aranyos vagy! 😊

Ezt úgy írod, hogy ha az lett volna a védelem dolga, hogy szerezzen hat labdát és csináljon nyolc sacket, akkor azt is megcsinálták volna! 😊 Én fejlődést várok tavalyhoz képest, ez egyelőre nem történt meg. Nem fogok az első hét után nyavalyogni, de ennél több kell.
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 077 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Számomra a meccs legjobb jelenete az volt mikor Norman vitatkozott AB-al, erre felküldte Coatest , h akkor szívasd meg te! Öröm volt nézni!!
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
Első héten nem vártam semmit, a vereség sem zavart volna különösebben, főleg nem egy nfc csapat ellen idegenben.

Tavaly óta semmi sem változott: az O minden körülmények között hozza magát, mert jól működik a rendszer. A D pedig továbbra is egy átlagos vagy kicsit alatta lévő ramaty, pedig nagyon szeretnék már látni valami kis fejlődést benne. Hosszú a szezon, erre még van lehetőség, de hogy mitől lesz itt pass rush?? Láttátok amúgy azokat a különleges blitz-csomagokat, amiket az elmúlt 10 évben megszokhattunk? Mert én sem! 😊

Szokol
Én egy jó gameplant láttam a D-től........én a gamepass-on néztem és ott a kommentátorok meg is jegyezték, hogy láthatóan a Redskins O a folyamatos blitz csomagokra készült, erre zónáztunk a meccs nagy részében....nem véletlenül nem volt annyi blitz, felesleges lett volna kockáztatni....és hozzáteszem a D-nek annyit kellett most tenni, hogy az elején megállítja a rohamokat, nem enged TD-t....megtette......
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 988
FIRE HAILEY!!!!!!!!! 😊

Rogers, Rogers, Rogers.....már tavaly is áradoztak róla és nagyon sajnálta a staff, hogy megsérült....most látjuk miért.....ebben a dink and dunk játékban bezony ő a puzzle hiányzó darabja.....tipikus slot WR, amolyan Edelman stílus.....

Ben élvezi a játékot, 100% a bizalom oda-vissza most már TH-val és ez a no huddle, a rámondott egy-két play-jel "halálos"....és lehet mondani, hogy nem dobok 4-1-re fel lasztit, de amikor az ellenfél legjobb CB-je a másik oldalon van és Brown egy az egyben egy másik CB-vel, safety ide, vagy oda, hát megpróbálod....mert hát ez volt a killin' play.....

A D arra volt felkészítve, hogy ne, vagy kevés nagy játékot engedjen, cserébe jöhetnek az FG-k....és ha a papírforma alapján az O 30 pont körül szór, akkor megvan a meccs. Bejött, de persze nem lesz mindig ilyen sima, kicsit azért szerencsénk is volt. (persze Ben INT-je ellenben pech volt, vagy bravúr a másik oldalon)

Szerintem Saci visszament volna, ha ez vérre megy, de felesleges volt kockáztatni...
több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 422 — Steelers fan

több mint 9 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 184 — no es importante
Mondjuk Brown ünneplésére a sárga megint valami vicc volt. Ilyen alapon Cruz is kaphatna a Salsára. Lassan tényleg a mosolygásra a TD után is dobnak majd.
polamalu
Le kellett volna rakni a labdát, de magánáltartotta. Mungyuk ezt a kikakas pöcsköszörűt megkönnyeztem, igaz ami igaz.
sutianap
Állítólag 12.154 $ a büntije érte. Mondjuk a 12.000-t nem értem a 154 még csak kijött valahogy 😀
polamalu
A tizenkettedik majom, meg a kamat.
Kérdezz nyugottan.
😀
sutianap
Egyébként a meccs csekkjük bizonyos százaléka a bünti, van egy lista. Állítólag.
polamalu
 operations.nfl.com/football-ops/fines-appeals/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 275 — 毎日何かを学ぶ
polamalu
Le kellett volna rakni a labdát, de magánáltartotta. Mungyuk ezt a kikakas pöcsköszörűt megkönnyeztem, igaz ami igaz.
sutianap
Állítólag 12.154 $ a büntije érte. Mondjuk a 12.000-t nem értem a 154 még csak kijött valahogy 😀
polamalu
Kérdezz nyugottan.
😀
sutianap
Egyébként a meccs csekkjük bizonyos százaléka a bünti, van egy lista. Állítólag.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 912 — capitaine du château de Vienne 1487
polamalu
sutianap
polamalu
Kérdezz nyugottan.
😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 912 — capitaine du château de Vienne 1487
polamalu
Az viszont tetszett, hogy ezen kívül alig kaptunk büntiket. Talán még volt egy hosszú DPI. Mondjuk 81 yard lett az összbünti, de az ebből a kettőből jött össze túlnyomó részt. Összesen 4 zászló, az nagyon rendben van.
bcsarli
A Skins ellenben számszakilag gyűjtögetett rendesen. Az O falukkatasztrófa volt. Hazai pályán ennyit bakizni.....
polamalu
Falsestarts lesz az új név

több mint 9 éve
polamalu
sutianap
több mint 9 éve
polamalu
Az viszont tetszett, hogy ezen kívül alig kaptunk büntiket. Talán még volt egy hosszú DPI. Mondjuk 81 yard lett az összbünti, de az ebből a kettőből jött össze túlnyomó részt. Összesen 4 zászló, az nagyon rendben van.
bcsarli
A Skins ellenben számszakilag gyűjtögetett rendesen. Az O falukkatasztrófa volt. Hazai pályán ennyit bakizni.....
több mint 9 éve
polamalu

több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 550 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
polamalu

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Shazier azt mondta meccs után, hogy nincs komoly baja. Remélem, így is van.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Azé fireHéli belefér
Shinegame 😀
sutianap
Mondjuk én qrvára nem értek egyet az ilyen 4. és 1-re hívok egy deep passt a double coverage-be. 😊 (Azzal igen, hogy nekimegyünk, azzal nem, hogy mi a play)
Soldados
Mit fájörhéli, hiszen már Zoli is úgy akar kinézni, mint a Mester 😊
AlterEgó
Nana, a mester utánoz engem!!! Nekem hamarabb kezdett nőni.
több mint 9 éve
Azé fireHéli belefér
Shinegame 😀
sutianap
Mondjuk én qrvára nem értek egyet az ilyen 4. és 1-re hívok egy deep passt a double coverage-be. 😊 (Azzal igen, hogy nekimegyünk, azzal nem, hogy mi a play)
Soldados
Mit fájörhéli, hiszen már Zoli is úgy akar kinézni, mint a Mester 😊
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Azé fireHéli belefér
Shinegame 😀
sutianap

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Azé fireHéli belefér
Shinegame 😀
sutianap
Az mindenképp, de az Laci dolga
több mint 9 éve
Azé fireHéli belefér
Shinegame 😀

több mint 9 éve
Ha így megyünk tovább jó lesz ez. Bélát sajnálom. Hatalmas klasszis lehetne, ha nem sérülne meg rendszeresen. Még vannak hibák, de ez a helyzet javulhat. Idén is komoly esélyünk lehet.
több mint 9 éve
Elején kicsit rozsdásan kezdtünk, de aztán szépen elkaptuk a ritmust. Ez az O még Bell, Bryant és Green nélkül is karcol, pedig 3 kezdő van kiszedve belőle skill posztokon. Eli Rogers-ben meg lehet az újabb WR-gyöngyszemünk, elképesztő, hogy ezen a poszton állandóan megütjük a főnyereményt középső-hátsó körökből vagy akár UDFA-val, pedig 2006 óta nem volt 1-2. körös WR-pickünk. 😊 (Ja de, Limas Sweed 2008-ban 2. körös volt, de bust lett 😀) Őszintén szólva a TE-játéktól nem féltem, BB-vel már tavaly is jól működött Jesse James, nem volt ez másként most se és blokkolásban is jó volt. Az OL brutál jó, félidőnként egyszer értek oda Benhez. A tökösség pedig már tavaly is megvolt és ahogy akkor, úgy most is párosul a hatékonysággal. Mondjuk a kétpontost kicsit hiányoltam. 😊

A védelem is azt hozza, amit várni lehetett, yardokban sebezhető, de áll a lábán, megvannak a playmakerei és bizony az elején volt rajta nyomás és csak 6 pontot engedett nehéz helyzetben, amíg az O felfogta, hogy elkezdődött a szezon. Szóval amikor kell, akkor a helyén van. Ami zavart, hogy a passrusherek továbbra sem érnek oda a QB-hoz, Dupree-t nagyon várom vissza.

Persze ez még csak az 1. hét volt, de ez bíztató volt a labda mindkét oldalán.

Remélem, Shazier térde rendben van - kb ez az egyetlen negatívum, hogy nem fejezte be a meccset.

Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
Urak,
akik még nem olvasták a steelers.hu pofakönyves oldalán, a ma éjszakai Washington Redskins elleni meccset a Neked Csak Dezsőben (Budapest, Dohány utca 7.) nyomjuk ÉLŐBEN!
Világ proletárjai egyesüljetek!

Szerkesztette: Gizinéni