Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
Vick mögött Vicc van... Jó lesz Vick, szerintem le tud menedzselni meccset ha vele készülünk már eleve kezdőkéntLandry Jones...Ok, köszi. Ki van Wick mögött QB?Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
tomi-tomi
bcsarli
Soldados
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Arra jobb ha nem is gondolsz. Amúgy ez ilyenkor nem Vick-en múlik. Ő szerintem a lehető legjobb lehetőség. Nyilván mondták neki, hogy milyen playeket hívjon be és nem ő találta ki az egyszerű futójátékokat. Egyébként egy Bell szintű futóval, minden csapat ezt játszotta volna. Csütörtökre Vick-et is összerakják kicsit, ha anno Charlie apóval is sikerült, akkor most is meg tudjuk verni a varjakat.Ok, köszi. Ki van Wick mögött QB?Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
tomi-tomi
bcsarli
több mint 9 éve
Landry Jones...Ok, köszi. Ki van Wick mögött QB?Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
tomi-tomi
bcsarli
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Első körben nem is mondanak semmit. Csak az MRI után...
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
több mint 9 éve
Ijesztő volt amikor Wick-nél volt a labda.
több mint 9 éve
Grabovskit asszem negyedik hétre írták, addig lemegy a moslékmeccs a varnyakkal
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Ok, köszi. Ki van Wick mögött QB?Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
tomi-tomi
több mint 9 éve
Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
A liga egyik legjobb támadó alakulata az idei Steelers. B@ssza meg a ló, hogy BigBen lesérült!
Szerkesztette: tomi-tomi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Károgni nem akarok, de ez nagyon csúnya volt és szinte kizárt, hogy nincs szakadás....
több mint 9 éve
Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?
több mint 9 éve
Nyertünk, de ez most senkit nem érdekel... Csakis az orvosi diagnózis, ami számít!A Defense előtt le a kalappal, mert megtartották a minimális előnyt a vezér kiesése után, mindezt úgy, hogy az O Vickkel nemigen segített ebben.
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Ez az ÉN CSAPATOM, bármi lesz....ez a D....amikor nagyon kellett, amikor a vezér kidőlt....lehet nem lesz SB, de lehet ettől lesz később....go steelers!!!
több mint 9 éve
Klemó
5 667
No és ami aggasztóbb, hogy Vick vakon van....nézzük tudunk egy first downt csinálni legalább, hogy együk az időt....a D előtt le a kalappal egyébként.....
több mint 9 éve
Nekem térdszalag-szakadásnak tűnik... És akkor season is over. 😕 Legalábbis az SB-álmoknak lőttek.
több mint 9 éve
Ahogy az várható volt Shazier és McCullers mellett Cortez Allen is inaktív sérülés miatt. A többi inakítv szokásos névsorból került ki: Landry Jones, Lyons, Hubbard, Jesse James.Ez azt is jelenti, hogy Coates először öltözik be.
több mint 9 éve
a legfrissebb hírek szerint több Steelers szurkoló lesz St. Louis-ban, mint Rams-es
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Sztem nem kell sokat kihagynia, mert Tomlin hét eleji sajtótájékoztatóján azt mondta semmi komoly sérülés nincs.Nem lehet hogy picit kodositett ezzel? Mert nincs komoly serules, de ketten is vagy meg tobben is kihagyjak a kovetkezo meccset az fura.
Soldados
Tobbet mond nekem annal minthogy nincs komoly serules. Lehet nem 8 meccses stb kihagyas, de azert kezkotovel lenni azthiszem a csutortoki edzesen az nem atlagos. Lehet nem akarta elmondani a ravens meccs elottig hogy, egy kulcsjatekos nem lesz ott stb. Vagy hogy mi a baja, nehogy rasegitsenek majd neki a serulesere, ha addig jatekra kepes allapotban lesz. Meg a hegyet sem tudjuk mennyit fog hianyozni.
több mint 9 éve
Sztem nem kell sokat kihagynia, mert Tomlin hét eleji sajtótájékoztatóján azt mondta semmi komoly sérülés nincs.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Gondolom arra gondolt, hogy kijutott neki is a kezdo eve ota serulesbol. Es a mostani sem tunik gyengenek.Azért vannak nagyobb csapások is máshol....elég csak a Bears, vagy a Saints, vagy ugye a Boys csapatát megnézni.Mondjuk ha jól tudom egyetemen nem hagyott ki meccset. Ugye ez a sérülés sem az volt, ami korábban. Úgyhogy nem hiszem,. hogy ez nála kritikusabb lenne, mint bármelyik NFL játékosnál.
Persze jó lenne már sérülések nélküli sorozatot látni Sacitól, de ez az NFL sajnos, ez mindig benne van. Hozzáteszem, hogy nála ez lesz a kritikus fraktor, egyébként all pro szint. Én azt is gondolom, hogy ha nagyon kellett volna, akkor összedrótozzák, de jövő hét short week ÉÉÉÉÉS Ravens week....
Klemó
Klaci79
Amugy o olyan lehet a posztjan mint polamalu volt az o sajatjan. Es ha megnezzuk a srac eredmenyeit az elso ket merkozes alatt, akkor lehet latni, foleg a masodik meccsen hogy ezerrel porog a palyan.
Rengeteg utkozes, plusz eleg nagy sebesseggel, lehet nem a legelonyosebb kombinacio.
Pola is majdnem mindig odaert mindenhova, es ha jol emlekszem az egyik ev eleji meccsen talan a titans ellen o is hasonloan porgott. Talan tulsagosan is, hogy az elozo evi cj os beszolas utan bizonyitson stb. Es a labdaszerzesnel, le is serult. Persze veletlen volt. De azert egy falember esett ra a labara fura szogbol. Marmint fura hogy raterdelt pont pola terdere labara. Na mindegy. Mert addig mar kb a meccs embere volt. Aki megfoghatatlannak tunt stb.
www.nfl.com/videos/pittsburgh-steelers/09000d5d81283212/WK-1-Polamalu-injury
De minel tobbszor te ersz oda, minel gyorsabban, raadasul neha lehet tulvallalva magad (rossz szog stb), akkor johet az esetleges tobb serules, mintha jatszol de biztonsagosan es a limiteken belul gyorsan. O lehetett latni, hogy vagy 120 % ot jatszott. Pont mint pola azon a meccsen.
Szoval sajna egy rossz utkozes sacitol meg is bosszulta magat. De az eredmenye azt hiszem negyedik legjobb az egesz eddigi nfl soran sacinak. Remelem kicsit magara is figyel, es nem akar majd mindent o egyedul eldonteni.... Mihamarabbi gyogyulast kivanok neki.
www.post-gazette.com/sports/steelers/2015/09/25/Steeler-s-Shazier-out-for-Sunday-s-Rams-game-Williams-Spence-to-fill-void-pittsburgh/stories/201509250
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Azért vannak nagyobb csapások is máshol....elég csak a Bears, vagy a Saints, vagy ugye a Boys csapatát megnézni.Mondjuk ha jól tudom egyetemen nem hagyott ki meccset. Ugye ez a sérülés sem az volt, ami korábban. Úgyhogy nem hiszem,. hogy ez nála kritikusabb lenne, mint bármelyik NFL játékosnál.
Persze jó lenne már sérülések nélküli sorozatot látni Sacitól, de ez az NFL sajnos, ez mindig benne van. Hozzáteszem, hogy nála ez lesz a kritikus fraktor, egyébként all pro szint. Én azt is gondolom, hogy ha nagyon kellett volna, akkor összedrótozzák, de jövő hét short week ÉÉÉÉÉS Ravens week....
Klemó
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Ami azért aggasztó kicsit, hogy a keze fel volt kötve. Persze ez nyilván a gyógyulást segíti, de akkor sem biztató....Ezt akartam kerdezni, hogy tudja valaki, hogy konkretan mennyit fog hianyozni es mi a baja pontosan. Nem csak igy altalanossagban, ahogy o mondta hogy lb betegseg es ennyi? Mar a meccsen fel volt kotve a keze? Vagy meccs utan mert en nem lattam ezt meccs alatt? Koszi.
Klemó
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Ami azért aggasztó kicsit, hogy a keze fel volt kötve. Persze ez nyilván a gyógyulást segíti, de akkor sem biztató....
több mint 9 éve
Fuck! Shazier out... Rajta kívül McCullers is out, Cortez Allen pedig questionable és sztem nem fog játszani. Gay, Wheaton és Heyward probable.Inkább most ne játszon Shazier, mint csütörtökön a hollók ellen.
Soldados
" class="embed">