Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem követem az egyetemi focit, elolvastam a prospekt ismertetőket, olvastam a fórumot, mockokat, akit érdekesebbnek találtam arról néztem videókat, de ennyi volt a draftra a "felkészülésem". Ilyen előzmények mellett az első reakcióm a "kiafaszomezazártibörnsz?" volt, a második meg, hogy "ezért felkelhettem kettőkor, hatra meg mehetek dolgozni..."
Tiszta sor, CB-t kell(ett) húzni, bár az 1.nap után nem érzem azt, hogy biztosan most kellett tennünk.
Bár, minél többet gondolkodom rajta...
Lehet belemagyarázom, de azután, hogy a cicák kiválasztották Jacksont, nem volt nagy gondolkodás azon, hogy kit akarunk húzni, Artie Burns és kész. Előtte 3 WR, 1 OLB, C,DE ment ki, tehát igazából rákészülhettünk rendesen a történetre, nagyon nem rondítottak bele a képbe. Esetleg annyi lehetett a csavar, hogy az első 24 választásból kiment már 4 CB + 2 S viszont DT meg 1.
Szóval így a végére lassan meggyőzöm magam, hogy adott körülmények között ez volt a jó döntés.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Szóval a U proday-en mindenki ott volt, mondogatták is sec-et nézünk, de Busht vittük vacsizni, ő hátsókörös S. Elképzelhető a duplázás.Ezekszerint a prioritás az első két karikában a pályára lépő CB volt, úgy ítéltük meg, szerintem helyesen, hogy második végén nem lesz benn ijen játékos, a Bungli kicseszett velünk, de nézzük úgy hogy ők csak rohannak a KillerBee megfogására. Ezér innentől várok egy O skill húzást, hogy bekaphassák....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
No egyébként ennyit arról, hogy WJ már rég kimegy....nem tudom őt húztuk volna-e, de nekem van egy olyan gyanúm, hogy ebbe a zónázásba kerestünk embert és ide Burns az akit az atletikus képességei miatt a legjobbnak ítéltünk. Golson is ezért volt választva, de ő slot CB-ként, így hát most uccu neki meg lehet mutatni....Nem tudom, Én csalódott vagyok, Én első körben "plugin" játékosokat várok és Burns nem az és ez ebből a szemszögből nekem reach.
Viszont mivel magas srác, atletikus, és alapvetően jó, így ezek a CB-k nem szoktak a 2. körnél lejjebb csúszni, valószínűleg ez volt a logika és talán az, hogy sok benne az upside...és úgy néz ki, hogy azt azonosítottuk, hogy a lényeges dolgokat lehet javítani. Mindenesetre Lake vizsgázni fog most Burnsszel és Golsonnal....
A Nagy mackó DT-k viszont mind bent vannak még, így pláne azt gondolom, hogy lesz esély, hogy Harggrave bent legyen. De most már az a kérdés, nem csúszik-e lejjebb....
Szerkesztette: Klemó
több mint 9 éve
igen, csak az a baj (és ezt használták ki a cicák is) hogy olyan játékos, aki akár kezdő potenciállal bírhat (és Burns ilyen) nem fogunk később találni. Ha ők DL-be húznak, akkor nekünk egyértelmű, hogy marad a CB...így okozhatták a legnagyobb kárt...majd jól elpicsázzuk őket cserébe...Már-már vicces a Bengals draft politikája egyébként. CB mindenekelőtt....az elmúlt 10 évben talán 4. alkalom, hogy első picket húztak, de talán ha szűkítem az időkeretet, akkor még sűrűbb az arány....ő dolguk, csak fura ilyen CB állomány mellett ez.....BPA pick volt most....
Klaci79
több mint 9 éve
lassan megyek végre aludni, aztán mire felkelek remélem Ádi leírja a frankót...de nekiugrom a videónak
több mint 9 éve
hat nekunk gondolom ezert is valasztottad volna ot mert nem artana egy jo fizikalis cb mert nem volt. es ennek lattok az eredmenyet. marmint volt c. allen de o inkabb nem jatszott. es ike ota nem nagyon volt ilyen stilusu. es a nagy wr es fizikalis wr ek ellen azert kell nekunk is fizikalis cb. es nem csak kovezzetek meg de alacsony es gyengebb golson.. jo lesz o labda hawknak. de azert a magas fizikalis wr ellen az erot nem potolja a ballhawk kepesseg.Soldi!!! Kiment a kis kedvencem 😊Ő is kiment. 😊
Igaz Nkemdiche még nem, de a 2. körös OG már igen...ez szép húzás volt 😀
Klaci79
Nekem meg Apple. Nem a legjobb cornernek tartották, és én sem, de nekem például így is ő volt a kedvencem, pont azért mert hihetetlen fizikálisan játssza ezt a posztot. 1/23-ra vittem az 1/10-et. 😉
Soldados
több mint 9 éve
Soldi!!! Kiment a kis kedvencem 😊Ő is kiment. 😊
Igaz Nkemdiche még nem, de a 2. körös OG már igen...ez szép húzás volt 😀
Klaci79
Nekem meg Apple. Nem a legjobb cornernek tartották, és én sem, de nekem például így is ő volt a kedvencem, pont azért mert hihetetlen fizikálisan játssza ezt a posztot. 1/23-ra vittem az 1/10-et. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
a masodik reszere amen. az elsore pedig mondjon ellent. Marmint a masodik hogy hosszu tavon remek legyen, az elso pedig hogy iden nem tud segitenire...Burns-t későbbre várták, azaz reach volt a behúzása. De nálunk őt tartották a legjobb elérhető CB-nek. Majd az élet eldönti, hogy helyes volt-e, mindenesetre elképesztő atléta, jó adottságokkal, csak még dolgozni kell vele.Egyértelmű, hogy kellett CB és Burns kiváló alapanyag hozzá, csak az a kérdés mennyi időbe telik, hogy megtanítsuk focizni. Ezért sem várta senki ilyen magasan. Félek idén nem sokat fog segíteni a CB problémánkon, viszont hosszú távon remek játékos lehet.
Én örülök, nekünk CB kellett. Aki mást mond az nem ismeri a rosterünket. 😊
Soldados
Shilkor
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Burns-t későbbre várták, azaz reach volt a behúzása. De nálunk őt tartották a legjobb elérhető CB-nek. Majd az élet eldönti, hogy helyes volt-e, mindenesetre elképesztő atléta, jó adottságokkal, csak még dolgozni kell vele.Egyértelmű, hogy kellett CB és Burns kiváló alapanyag hozzá, csak az a kérdés mennyi időbe telik, hogy megtanítsuk focizni. Ezért sem várta senki ilyen magasan. Félek idén nem sokat fog segíteni a CB problémánkon, viszont hosszú távon remek játékos lehet.
Én örülök, nekünk CB kellett. Aki mást mond az nem ismeri a rosterünket. 😊
Soldados
több mint 9 éve
Soldi!!! Kiment a kis kedvencem 😊Igaz Nkemdiche még nem, de a 2. körös OG már igen...ez szép húzás volt 😀
több mint 9 éve
egy-két videó megnézése után, nekem máris jobban tetszik 😊azert az uj srac cockrell golson grant kozul mar csak berobban valaki nem... nem kell szupersztar eleg ha jo munkasember lenne mint ike volt. vagy nojenek fel gay melle.
nem őt húztam volna, de nem tűnik rossz választásnak
Klaci79
több mint 9 éve
igen, csak az a baj (és ezt használták ki a cicák is) hogy olyan játékos, aki akár kezdő potenciállal bírhat (és Burns ilyen) nem fogunk később találni. Ha ők DL-be húznak, akkor nekünk egyértelmű, hogy marad a CB...így okozhatták a legnagyobb kárt...majd jól elpicsázzuk őket cserébe...igy legyen. csunya rossz cica. gonosz cica.
Klaci79
több mint 9 éve
egy-két videó megnézése után, nekem máris jobban tetszik 😊nem őt húztam volna, de nem tűnik rossz választásnak
több mint 9 éve
na akkor ahogy a vak is mondta majd meglatjuk. most legalabb elmondhatjuk hogy az jott akit vartunk. marmint posztra cbt vartunk. az jott. csak ne jarjunk ugy mint jj vel amikor mindenki hozzank irta es meg orultunk is neki hogy milyen szerencsesek vagyok jj vel es aztan utana kellett dupree. na jo ejt sracok. holnap follytatas.
több mint 9 éve
wr nem lenne korai az s es dl need miatt. mer wr az van rosteren jopar es nem rossz nevek. az nem er ra boven 3 kor utan kb?Ez attól függ, ki marad bent a safety és NT-jelöltek közül.
gabistar

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
igen, csak az a baj (és ezt használták ki a cicák is) hogy olyan játékos, aki akár kezdő potenciállal bírhat (és Burns ilyen) nem fogunk később találni. Ha ők DL-be húznak, akkor nekünk egyértelmű, hogy marad a CB...így okozhatták a legnagyobb kárt...majd jól elpicsázzuk őket cserébe...
több mint 9 éve
wr nem lenne korai az s es dl need miatt. mer wr az van rosteren jopar es nem rossz nevek. az nem er ra boven 3 kor utan kb?
több mint 9 éve
billings bennt lehet meg, mert azert a kezdo nt/dt ment el tolunk es a hegy meg minden volt csak nem kesz?Ez a draft, azaz senki nem tudhatja. Annó azt se gondoltuk volna, hogy Tuitt bennragad a 2. körben is, mire mi jövünk.
gabistar

több mint 9 éve
billings bennt lehet meg, mert azert a kezdo nt/dt ment el tolunk es a hegy meg minden volt csak nem kesz?
több mint 9 éve
most lettem volna kutya parti a cica huzas miatt. de az se lehetek a browns miatt. igy meg jobban kibasztak a macskak velem. meg utalni se tudom oket vagy lecserelni kutyara. mert nem akarok browns os lenni. lol
több mint 9 éve
akkor mi lesz a masodik korben sracok? mit vartok?Safety vagy DL. Esetleg WR.
gabistar

több mint 9 éve
Akkor most nézzük a cut-kat és onnan csipegessünk egy veteránt aki mint kezdő pályán lesz Gay-el. Aztán lehet a srác valami irtózatos fejlődést mutat majd és a szezon közben pályára kerülhet. Nem tudom. Egyenlőre nincs mosoly az arcomon, és ez nem csak a korai időpontnak köszönhető.
több mint 9 éve
Hőbörgőket egyáltalán nem értem. Se Golsonból, se Burns-ből nem láttatok egyetlen snapet sem Steelers-mezben. Majd ha nem válnak be, akkor lehet visszamutogatni, hogy szar pick volt. De egyelőre ugyanolyan jó esélyük van beválni. 😉Csak példaként mondom, hogy annó sokan örültek/örültünk Jarvis Jones-nak. 😊
Nem most dől el, hogy pick volt-e Goldon és Burns, hanem majd 2-3 év múlva mondhatunk erről reális véleményt.

több mint 9 éve
Hát, needre jött, ezt tudom felhozni pozitívumnak.Negatívumnak azt, hogy szerintem második körben is bent lett volna gyanúsan.
És tudom, hogy sokan nem szeretik itt a PFF-t, de azért ez beszédes.
twitter.com/PFF/status/725882496311808001
A cicák jól kibasztak velünk.
több mint 9 éve
akkor mi lesz a masodik korben sracok? mit vartok?