Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Burns-t későbbre várták, azaz reach volt a behúzása. De nálunk őt tartották a legjobb elérhető CB-nek. Majd az élet eldönti, hogy helyes volt-e, mindenesetre elképesztő atléta, jó adottságokkal, csak még dolgozni kell vele.Én örülök, nekünk CB kellett. Aki mást mond az nem ismeri a rosterünket. 😊
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
elvileg jobb persze...illetve biztosabb pick lett volna...de hát ugye aki a végén draftol az ne ugráljon...benne volt, hogy ha mindenáron CB-t akarunk, akkor ő is jöhet, hiszen kimentek a többiek...hiába ez a nagy megtévesztés a DL prospectekkel
több mint 9 éve
hat ezt nem hiszem el, amikor tavaly volt eselyunk jo cbt huzni, huztuk golsont. most meg muszaj huznunk es csak ezert huzunk valakit aki talan ok. ne mar. ez a cb egy atok rajtunk. mindig need volt de meg mostanaban nem igazan talaltunk draftrol igazit.
több mint 9 éve
CB jött!!!! 😊Akkor nézheted Cockrell-t mint kezdő cb, mert ő nem lesz first day starter...
Artie Burns a Miamiról.
Soldados
több mint 9 éve
es a cica cb akkor tenyleg ennyivel jobb?A draft előtt annak tartják, aztán majd az élet eldönti.
gabistar

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
es a cica cb akkor tenyleg ennyivel jobb?
több mint 9 éve
az agyamat eldobom....nem mintha olyan borzalmasan rossz lenne....de ahogy mi választani tudunk néha, az katasztrófa
több mint 9 éve
Ha már a hét elején a Bell pick került felidézésre, Burns kiválasztására egyelőre nem mondok semmit, inkább visszamegyek a meccsfelvételekhez, és megpróbálok valami pozitívat találni ebben a pickben azon kívül, hogy needre jött.
több mint 9 éve
azt mondjak ket kulon kategoria o meg az elotte valasztot cica cb. szoval mi a velemenyetek???
több mint 9 éve
CB jött!!!! 😊Artie Burns a Miamiról.

több mint 9 éve
ok milyen a srac?
több mint 9 éve
Cornerünk nincs. Ennyi. Gay mögött senki. Inkább Goldent nézem a kezdőben safetyként, mint Cockrellt CB-ként.Faszaság van, Billings-Jackson duóból az egyik tuti bent lesz. És az én szerencsémre a safetyk is kimentek.mi bajod volt a s ekkel? jo lesz meg nekunk a nem tul okos, de talan valtozo shamarko vagy az oreg rutinos rokaban bizol inkabb?
Soldados
gabistar
De mindegy, mert Jacksont sajna kivitték a cicák. 😕 Így én letrédelnék, ha jön megfelelő ajánlat.
Szerkesztette: Soldados

több mint 9 éve
Faszaság van, Billings-Jackson duóból az egyik tuti bent lesz. És az én szerencsémre a safetyk is kimentek.Safety a másodikban jön 😉 , cb a 3-ban, és most Billings (jinx)
Soldados
több mint 9 éve
Faszaság van, Billings-Jackson duóból az egyik tuti bent lesz. És az én szerencsémre a safetyk is kimentek.mi bajod volt a s ekkel? jo lesz meg nekunk a nem tul okos, de talan valtozo shamarko vagy az oreg rutinos rokaban bizol inkabb?
Soldados
több mint 9 éve
Faszaság van, Billings-Jackson duóból az egyik tuti bent lesz. És az én szerencsémre a safetyk is kimentek.

több mint 9 éve
Esnek ki a cbk és a safetyk. Érik a Ragland
több mint 9 éve
Én Cravensért szurkolok ma.én meg a Csteelersért 😛 Egyébként a végső tippem mára: Karl Joseph, S (West Virginia)
tenorx
több mint 9 éve
Én Cravensért szurkolok ma.
több mint 9 éve
SzakmámSütti a végére is Bilingz-fan lettem (mock draftilag, meg egyáltalán) de egy faktorral nem számósz, amivel sok helyen számónak, hogy a Cicák már juszt is kihúzzák előlünk... 😊 A spermium-faktor náluk általános, ugye.
Mai menü
Bilingz túrós csuszával...
sutianap
több mint 9 éve
Sziasztok,Egy ideje már olvasom a fórumot, de akkor most be is kapcsolódnék a beszélgetésbe.
Az első körre talán a legjobb pick Billings lenne, bár félek, hogy nem csak mi szerettünk bele és valamelyik DT needes csapat kiviszi előlünk. Szóval én egy hátratradenek is örülnék, mert elég sok lyukat kell tömni idén: elsősorban a védelemben. Az első kör legvégén is szinte biztos elérhető lesz Joseph, Butler, talán valamelyik első körre taksált Cb is (bár én nem húznék első körben CB-t)
Az első 4 körben, ami biztos lesz szerintem:
NT, S, CB, WR
Bryant eltiltásával és a körülötte lévő bizonytalansággal szerintem a támadókhoz inkább WR várható mint OL, pl Shepardnek örülnék. A többi need egyértelmű.
A sorrendet azon kívül, hogy ki lesz elérhető elsőkörben nagyban befolyásolja, hogy a safetyk között mi a sorrendünk: megnéztünk vagy egy tucatot.
Furcsa hogy OLB-t nem nagyon néztünk, mert gondolom azt tudták, hogy Harrison idén folytatja, de jövőre biztos visszavonul és nem ártana ha addig kikupálna egy rookie-t maga helyett, vagy bíznak Jarvis Jones feltámadásában? Én nem tenném...
Szóval ma hajrá Billings vagy szerezzünk még picket+Joseph!
Szerkesztette: coheed91
több mint 9 éve
Csak hogy ne legyünk sablonosak: mivel jövőre Harrison visszavonul és csak egy minőségi OLB lesz a rosteren, meghúzzuk a váratlant, és kihúzzuk Floydot az első körben. Jelige: bust helyére bust!szép lenne 4 év alatt 3 OLB az első körben...
Szokol
több mint 9 éve
Csak hogy ne legyünk sablonosak: mivel jövőre Harrison visszavonul és csak egy minőségi OLB lesz a rosteren, meghúzzuk a váratlant, és kihúzzuk Floydot az első körben. Jelige: bust helyére bust!
több mint 9 éve
Ike is Billingset választotta.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
SzakmámMai menü
Bilingz túrós csuszával...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak