Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
Ahány edző nyilatkozott a fejhallgatós dologról, mind azt mondta, hogy ez a mizéria többször több helyen előfordul. (Pettine azt mondta, hogy nem nagyon tud olyan meccset mondani, ahol ne lett volna ezzel probléma, Kelly már a légi irányítás forgalmazását is hallotta NFL meccsen stb.)
Itt egy összefoglaló cikk:  profootballtalk.nbcsports.com/2015/09/12/coaches-say-headset-problems-happen-often-outside-new-england/ Jim Caldwell-ét kiemelem: “It happens sometimes, sometimes there are quirks and technology is not always perfect. Things pop up. The problem is if you’re not prepared for it. If you’re not prepared for it, you’re going to have some issues.”
Egy általános jelenséget Tomlin speciális Pats (Gillette) esetnek állított be. Igen, mindig felbukkan(tják) a loknesszi(t), közben rendre kiderül, hogy bármelyik tóban van egy fatörzs. Csak ez már senkit nem érdekel.

Brady vs. Bell. Végtelenül leegyszerűsítve: a kutya nem kérdezte őket Bell eltiltásáról. Képzelj ide egy mosolyjelet! (Nem nyilatkozatot adtak ki a Steelers játékosok, hanem újságírói felvetésre/kérdésre válaszoltak. Sportemberhez méltóan.)
tomi-tomi
Ha mar viccelni akartal:
- Lokneszi szornyet nem vittek birosagra.

- Nem torte ossze a vizallo telojat.

- Nem volt bizonyitottan mar csalasa, amiert ki is tilthattak volna a tobol, vegleg. Ugyanis lehet ezert is nyert harom uszoverseny kupat regebben.

- Nem engedte le a to vizet a levego nyomasa veletlen.

- Es nem hallgatja a chupacabra adasat a toban a szonarjaban, amikor meccsel tengeralattjarokent a viz ala menekulve az ot uldozo rombolok elol.
gabistar
Mi volt a bizonyított csalása, meséld el kérlek.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Ahány edző nyilatkozott a fejhallgatós dologról, mind azt mondta, hogy ez a mizéria többször több helyen előfordul. (Pettine azt mondta, hogy nem nagyon tud olyan meccset mondani, ahol ne lett volna ezzel probléma, Kelly már a légi irányítás forgalmazását is hallotta NFL meccsen stb.)
Itt egy összefoglaló cikk:  profootballtalk.nbcsports.com/2015/09/12/coaches-say-headset-problems-happen-often-outside-new-england/ Jim Caldwell-ét kiemelem: “It happens sometimes, sometimes there are quirks and technology is not always perfect. Things pop up. The problem is if you’re not prepared for it. If you’re not prepared for it, you’re going to have some issues.”
Egy általános jelenséget Tomlin speciális Pats (Gillette) esetnek állított be. Igen, mindig felbukkan(tják) a loknesszi(t), közben rendre kiderül, hogy bármelyik tóban van egy fatörzs. Csak ez már senkit nem érdekel.

Brady vs. Bell. Végtelenül leegyszerűsítve: a kutya nem kérdezte őket Bell eltiltásáról. Képzelj ide egy mosolyjelet! (Nem nyilatkozatot adtak ki a Steelers játékosok, hanem újságírói felvetésre/kérdésre válaszoltak. Sportemberhez méltóan.)
tomi-tomi
Ha mar viccelni akartal:
- Lokneszi szornyet nem vittek birosagra.

- Nem torte ossze a vizallo telojat.

- Nem volt bizonyitottan mar csalasa, amiert ki is tilthattak volna a tobol, vegleg. Ugyanis lehet ezert is nyert harom uszoverseny kupat regebben.

- Nem engedte le a to vizet a levego nyomasa veletlen.

- Es nem hallgatja a chupacabra adasat a toban a szonarjaban, amikor meccsel tengeralattjarokent a viz ala menekulve az ot uldozo rombolok elol.

Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Szerintem minden csapat feszegeti a határokat az Nfl-ben és elmegy a szabályok adta lehetőségek végéig. viszont a Patriots az a csapat amely többször is megbukott a szabályok kijátszásával. Mindenhol vannak estetek, de ennél a csapatnál többször ki is derült, és ezek között az én véleményem szerint durva szabályszegések is voltak. Én nem tudom elképzelni, hogy ez mostani eset véletlen volt. Panaszkodtak mások ilyen "hibára", előnye származott a Patriotsnak belőle, többszörös visszaesők. Ettől még nem ítélem el őket, csak nem kell az ártatlant adni, mert ha szándékos szabályszegés van a ligában, akkor az első kérdés az , hogy a Patriots benne-e van. Én nem hiszek ilyen kérdésekben nekik, ahogy a labdamizériás dolgot is szándékos csalásnak gondolom a részükről. Ennyi.
pfefe8
Koszonom szepen, hogy amit gondolok ilyen tisztan es erthetoen meg tudtad fogalmazni. En is csak ezt akartam kihozni mondandombol. De te ezt megtetted jol helyettem is.

több mint 9 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 203
Szerintem minden csapat feszegeti a határokat az Nfl-ben és elmegy a szabályok adta lehetőségek végéig. viszont a Patriots az a csapat amely többször is megbukott a szabályok kijátszásával. Mindenhol vannak estetek, de ennél a csapatnál többször ki is derült, és ezek között az én véleményem szerint durva szabályszegések is voltak. Én nem tudom elképzelni, hogy ez mostani eset véletlen volt. Panaszkodtak mások ilyen "hibára", előnye származott a Patriotsnak belőle, többszörös visszaesők. Ettől még nem ítélem el őket, csak nem kell az ártatlant adni, mert ha szándékos szabályszegés van a ligában, akkor az első kérdés az , hogy a Patriots benne-e van. Én nem hiszek ilyen kérdésekben nekik, ahogy a labdamizériás dolgot is szándékos csalásnak gondolom a részükről. Ennyi.

Steelers fan
több mint 9 éve
azt a tényt ignorálod, hogy a liga biztosítja a fejhallgatókat és a technikát?
winston
Azt a tenyt ignoralod hogy barki felul tudja irni a frekvenciat. Meg akkor adjanak olyat amin nem a ti adasotok megy?

Megtettek a birok nem, megjavitottak nem. Csupan a donto elso felidoben nem mukodott. Ez igy kerlek szepen barmi volt, akkor is unfair elony volt nektek. Nem?

Kinek az adasa irta felul, kit hallgattak csak a fulesen titeket. Nem az nfl hibaja ha valaki zavarja a radiozast. Igaz, szoval most megint lehet jonni azzal hogy a liga hibazott nem nalatok van a hiba a stadionban, vagy stb. Haha.

Ugy mint a labdaknal, ott is volt kiskapu. Itt is azt keresitek netan? De nem is ez a lenyeg, nflel takarozni radio jammalesnel, vagy barmi is volt az vicces dolog. Foleg hogy biztos ok allitottak tevesen a ti adasotokra. Mert azt hittek a ti szurkolotoknak lesz. Haha.

De kerek barmilyen pats szurkolot olvassa el a kettovel ezelotti nyilatkozatomat, es ne probalja megmagyarazni mi volt. Koszonom. Mert tudom ugyis tomlin hibaja lesz az egesz, vagy a biroke. De senki mase. Koszonom.

több mint 9 éve
A lenyeg hogy mukodott a headset, de csak a pats broadcastjet lehetett hallani eddzotol eddzoig. Lehet es tobb mint valoszinu, hogy nem veletlen. De ha veletlen is volt akkor is, mindig a vendegeke nem mukodik. Ja es ez mar nem eloszor nem masodszor, hanem sokadszor. Raadasul egy teljes felidot kell a steelersnek hallgatni a pats buzdito kozvetiteset. Legalabb ennyi kozotok biztos volt hozza, elvegre ti voltatok csak hallhatoak a fulesben. Haha.

Es biztos ti az evad elso meccsen siman rohogve boldogulnatok ugyanezzel a problemaval. Sot meg kernetek is hogy uvoltve mondanak a pats fulesen hogy hajra steelers. Touchdown steeeeelllllllleeeeerrrsss.

Szoval talan ezert volt tomlin picit merges. Ez kabe mar olyan mint egy propaganda. Nesze nektek hallgassatok a mi szurkoloinkat. Mi mindent megtehetunk, ugysem tudja senki sem rank a patsre bizonyitani.

Mert ezek csak veletlenek. Csak sajnos a tul sok veletlen mar nem veletlen. Es nem zavar hogy kikaptunk. Az unfair dolog idegesit. Mert igen meg kellett volna allitani a jatekot, vagy helyet cserelni, vagy fulest cserelni, vagy nektek kellett volna a patset hallgatni elvegre ti szereetitek. 😀

Lenyeg a lenyeg tomlin szolt a biroknak, mert azt is irtatok hogy mi nem tettunk ellene semmit. De probalt csak nem tudott. Ezert volt kiakadva. Mert tudta hogy ez barmi is volt csak nem fair play.

De remelem erre is azt fogjatok mondani, hogy ez igy volt tokeletes es ez is tomlin hibaja. Reszemrol ennyi. Remelem nem kell megint titeket hallgatni, mint az oviban hogy nalatok is volt egyszer valami 5 eve. Amikor nalatok meg folyton van valami.
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
azt a tényt ignorálod, hogy a liga biztosítja a fejhallgatókat és a technikát?
több mint 9 éve

tomi-tomi
Persze egy felido erejeig, meg nalatok nem eloszor. Meg persze nalatok mint mindig, kell hogy legyen valami. Mert mar ugy nez ki a csapat kulonlegessege az lesz, hany iratlan szabalyt, vagy irottat tudunk megszegni.

Ha meg megszegjuk akkor a patsnek semmi koze hozza. Na most akkor miert a pats radio ment a headseten. Szoval az kinek a broadcastje volt. A tietek, legalabb ennyit ratok lehet bizonyitani. Es az is biztos hogy tomlin csak sir, meg kitalalta az egeszet. Haha. Persze. Brady is ulhetett volna par meccset, mert ez a nem bizonyitott dolog vs nem volt koze hozza az ket mas eset. Sokan csinalnak valamit, amit nem lehet bizonyitani. Es megis megcsinaljak.

Es akkor meg ti jottok ezzel hogy a mi hibank. Ne mar.
Ezt kerlek ne itt irjatok, erre irtam vissza nektek.

Es a tiszta lap miatt arra kertelek titeket, hogy ne ide irjatok a csalasos dolgokat, meg hogy mi csaltunk, stb foleg ti ne. Mert mar unalmas. Ezert irtam is eloszor hogy kimeljetek meg minket ezektol. Csak kemenyebb hangnemben. Ennyi.
több mint 9 éve
Headsetgate reloaded: most, hogy Mike Tomlin gyakorlatilag csalással vádolta a Patriotsot, gyorsan elő is ásták Mark Sanchez nyilatkozatát a 2011-es AFC-döntőről, amiben az akkori Jets-irányító szintén arról mesél, hogy a Heinz Fielden fura módon besültek a headsetek, és Brian Schottenheimer OC-nek szó szerint üvöltenie kellett a playeket.
120yard
ervinator
Na itt ne kelljen hallgatnunk hogy mennyire artatlanok vagytok. Mindenki tudta hogy nem mukodtek a headsetjeink. Szoval spygate, deflategate, radiogate aztan most jossz egy tipikus semmit sem tehetunk rola hogy nem mukodott es a steelers a rossz es csalo? Ezt inkabb ha lehet tartsatok meg a sajat topitokotokban. Koszi. Eleg mar ezekbol a halandzsakbol. Csak hogy ti ne legyetek megint megbuntetve. Miert nem csereltetek headseteket, vagy savot, vagy oldalt? Es egy felideig nem mukodik, es persze csak a mi headsetunk az teny. De eleg vicces. Hagyjuk mar ok. Koszi.
gabistar
Mielőtt nagyon belelovalnád magad bármibe én nem foglaltam álláspontot, csupán csak egy korábban történt esetet másoltam be. De persze megértem, hogy az elvakult dühtől (LOL) nem látsz.

De ha már így megvádoltál mindennel, akkor kifejtem.
Minden csapat ott próbál meg trükközni, ahol tud, ott van fent a bizonyíték, hogy ti is, ráadásul ti is egy AFC döntőben trükköztetek, mint mi a labdákkal, tehát ha ennyire felbaszod magad a játék tisztaságán, akkor bizony meg kellene látnod a saját csapatodnál is a gerendát.

Pats ellen már nagyon régóta hadjárat indult, amire itt is nagyon sokan felültek és hordják le mindenféle csalónak a csapatot. Nem mondom, hogy nem adunk rá okot, csakhogy ezt minden csapat csinálja, csak valamiért azok nem durrannak akkorát. (Vikings labdamelegítés, Falcons zajgerjesztés, Steelers radiogate és még lehetne sorolni)

Szóval mielőtt vádaskodnál, talán lehet, hogy a saját csapatod háza táján és körül kéne nézni, mert az sem tiszta ám és akkor Tomlin véletlen pályára lépését még meg sem említettem.
ervinator
Ez nem vadaskodas ez az igazsag. Ne gyere nekem kamu dumaval. Nem volt jo a headset. Ennyi, egy felideig.

Vagy hogy eloveszel egy 2011 es es esetet. Es a steelers a rossz mert ezt nalunk is elofordult egy jatekig vagy egy felideig? Lol. Ez volt hab a tortan. Amikor nalatok mar minden csapat panaszkodik erre.

Erre irtam ezt ird nalatok en nem vagyok kivancsi a sok kamuzasotokra, ami mar duhito....
Mert ez a nem ment a radio egy felideig az most volt a milliomodik trukkozesetek utan. Ha mar bizonyitani nem lehet, de az nem jelenti azt hogy nem volt.

Es neked is elmondom hogy en a patsnek szurkoltam a dontoben, hogy idealis korulmenyek kozott jatszanak egy meccset az egyik legjobb csapat ellen.

Aztan vegre mondom uj evad. Ti azt mondtatok, hogy tiszta lappal akartok indulni ebben az idenyben felejtsuk el mi volt stb, lehet nezni a focit, erre megint jon valami uj persze nalatok. Ez vagta ki a biztositekot.

Es nem csak nalam szeritnem. Nem az hogy nyerunk vagy nem. Ajanlom neked is eredmenykovetot olvasd vissza egy rossz szavam nem volt amig ki nem derult, mi az ujabb veletlen reszetekrol.

De, eddig milyen ugyetek nem volt csalassal {trukkozessel} kapcsolatban? Lassan kifogytok az uj trukkokbol. Ami persze veletlen, meg a labda is magatol eresztett le, meg a radioadas is magatol ment el es csak nalunk. Ha ez igy volt es mindenki ezt mondta a csapatban, akkor ne gyere nekem ide hogy nem igaz. Meg hogy tomlin sir, meg fel kellett volna keszulnie stb. Ilyeneket irtok ide. Irjatok ezt nalatok. Nekem mar elegem van a pats osszes veletlen trukkjebol, szabalyt nem szegesebol... Ennyit irtam. Spygate, deflategate, ol falember mint elkapo, radionem mukodik nalatok stb... kicsit sok mar azutan hogy ti akartatok tiszta lappal indulni.

több mint 9 éve
De ha mar itt tartunk akkor, hasznalhatnatok ezt a gifet signek egesz evben. Haha. 😀 Mert ez legalabb teny es aktualis.

Brady, the NFL said on Tuesday, had an assistant destroy his phone on March 6, after the league had asked for access to the phone in mid-February. Brady did not tell the league that phone had been destroyed until June 18.

38.media.tumblr.com/14feb2e787e1e504dab0e29c72eeb1e8/tumblr_ns9cedRfIv1rvn2ylo1_500.gif
gabistar
Elnézést minden más Steelers drukkertől, de neked látom nagyon fáj ha a Pats nyer. Kicsit fárasztó az elmúlt 1 év, hogy pontosan miért is cinkelnek minket. Sokkal nagyobb stiklikre más csapatoknál csak egy legyintés a válasz és 1 hét múlva már el is van felejtve. A Spygate-en kívül az égadta világon semmi más nincs ránk bizonyítva, mellékesen azt se csak mi csináltuk, de az már más kérdés... A Deflategate egy szánalmas lufi amit egy idióta commish fújt nagyra, de legalább az arcába durrant. Ez a Radiogate meg most már tényleg a legalja.

Egyébként remek lesz ez a Steelers O, PO-ba jutással szerintem nem nagyon lesz gondotok, a kérdés csak az, hogy addigra mennyi életet sikerül a D-be lehelni. Tomlinnak inkább ezzel kellene foglalkoznia a rinyálás helyett. (Ami nem mellesleg nagyon nem illik a Steelers imázsába...)
Maniac84
Hat akkor nagyon el vagy tevedve, nem az faj hogy ti nyertetek. Nezd vissza az eredmenykovetot, hanem a szokasos nalatok veletlenul nem mukodik a radiozas egy felidon keresztul. Persze elofordul neha hogy nem hallod a masikat stb. De nem egy felideig. A lenyeg meg az volt hogy ne gyertek ide nekem a kamu szovegetekkel, ami 5 v 10 eve volt mosakodni, hogy a steelersnel is mondta valaki hogy lehet hogy volt ilyen.

Nalatok mindig, ismetelte az edzo mindig ez van. Ezt mar tobb csapat is modta. Es nem is egyszer. Szoval nem csoda hogy kivolt tomlin. Ti meg azon vagytok hogy biztos csak kitalalta meg milyen mar ez a tomlin hogy sir, ahelyett hogy fel lett volna keszulve arra hogy elmegy az adas.

Tenyleg hogy keszulsz fel arra, hogy el megy egy felidrore a kommunikacio? Pont akkor amikor uj a def meg stb. :Az evad elejen. Ha ti ezt tudjatok akkor zsenik vagytok. Es persze csak nekunk kell viccesen a pats broadcastjet hallgatni. HaHa.

Erre irtam hogy inkabb ezt nalatok irjatok, mert mar nagyon unom hogy nalatok, mindig minden tokeletes. Sohasem volt semmi ugyetek. Induljunk ebben az evben tiszta lappal ez a nyilatkozat jon. Meg a tobbiek csak sirnak, mikozben valoszinuleg megint ujabb fegyvert halasztatok elo, amiit majd megint nem lehet bizonyitani a birosagon. De az nem jelenti azt hogy artatlanok vagytok. Foleg ennyi ugy utan. Szoval kimeljetek meg ettol. Hogy mi is csinaltunk valami radio problemat 5 eve.

En nektek szurkoltam a superbowlon hogy nyerjetek, hogy tiszta lappal, labdaval, de bizonyitsatok be hogy meg tudjatok verni az akkori egyik legjobb csapatot. Es orultem is neki, mert nem szeretem, ha valakit ok nelkul vadolnak. Es akkor meg ugye az nfl nem jott elo semmivel ellenetek. Szoval mondtam magamnak itt az ideje a legalis jo focinak.

Erre most megint kezdodik az egesz reszetekrol veletlen nem mukodo radiorol.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Szerkesztette: tomi-tomi

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Engem baromira nem érdekel a pályán kívüli felhajtás. Azt kell megverni aki pályára lép. Ha valamit akarunk idén akkor egyszer úgyis meg kell verni a Brady félek Pats-et is. Nem érdekel a rádió se, mert minden körülmény a játék része és ha egy csapat jó, akkor így is tud nyerni. Élesebb volt a Pecc és azért nyert, akármit mondhattak volna rádióban. Egy valami zavar és ez nem feltétlenül a Boston hibája. Amikor Ben-t megvádolták, a vád is elég volt a 4 meccses eltiltáshoz. És kész. Nem játszott, ennyi. Most meg ezt nem tudom hova tenni. De ez van, az én hibám, hogy nem értem hol volt akkor a játékosszakszervezet. Nyerni kell a 49ers ellen, aztán jön a csengettyű és rendberakjuk az évet.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Pola úgy érti gyanúra ad okot, mindég fölbukkan, mint a loknesszi szörny. Mink nem vagyunk egy rinyabrigád, ezé mögvárom lesz e valami ofisöl Rootól. A James Danielsnél is mekkérdezném, hogy a noname paccfan ugyan mint keveredett az öltözőhöz? Van rajt sapka vagy nincs. Vagy van-e a sapkában hang. A másik szintén csak gesztus értékű dolog, hogy ugyan az összes playánk lenyilatkozta, hogy bredistül akarunk a pecc ellen játszani, de egy kurva mondatot nem hallottam arról, hogy ugye a teljes steelers bellel együtt az. Persze ami nekünk kedvez az jó úgy, persze ez csak gesztus lett vona. De betettem a köcsögbe.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Valamiért mindig van rá alap. Ha igaz ha nem.
polamalu
Nos, ez a két mondat mit jelent így egymás után leírva? Esetleg azt, hogy mindig van rá alap, nem számít, hogy az alap igaz vagy nem igaz. Érdekes gondolat.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Cannon-Tré-Andrews- Kline-Solder volt a fal, tehát a bal oldal szerintem nagyon erős, a jobb oldalt meg elviszi a tömeg, de mindezektől függetlenül én nagyon jó játékosnak tartom Cannont meg Klinet.sutianap
Vollmer a kezdő RT, Cannon egyetlen drive-ban helyettesítette (egy másikban pedig Soldert). Guardban folyamatosan rotáltak, az újonc Shaq Mason is pályára került.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Az viszont úgy látom be fog igazolódni, hogy Dupree-től sokat lehet várni. Iszonyat örültem amikor a drafton lecsúszott Steelershez, és bár nemtudom, hogy hány snapet kapott most (nem sokat), de a 2 tackle és 1 sack azért nem rossz. Gyorsan a kezdőben fogja találni magát ha így folytatja, és hát rá is férne erre a defre.
TheBerzerker
Konkrétan rohadt szar volt, könnyen csökkenhet a snapszáma, ha így folytatja.
Soldados
Én is egyet értek azzal hogy kevés volt Dupree.... persze fiatal meg minden de azt az egy sacket blokkolatlanul csinálta ha jól emlékszem ... az még nekem is menne.. Ami problémát én még láttam, hogy nem volt belső nyomás annak ellenére hogy a pats centere és két guerdja elvileg abszolút rookie volt. Ilyenkor azért illik némi nyomást generálni belülről és ezzel teret engedni az OLB-nek. Remélem ez ritka eset volt és ennél csak jobb lesz mert ez kevés.
malkav
Szóva persze van legendárium de ekkora nincs, Andrew meg Tré rookie de láttad őket a falban mekkorák? Cannon-Tré-Andrews- Kline-Solder volt a fal, tehát a bal oldal szerintem nagyon erős, a jobb oldalt meg elviszi a tömeg, de mindezektől függetlenül én nagyon jó játékosnak tartom Cannont meg Klinet. Az meg hogy az éppen megnyíló lukon betörő Saziét kettétöri Dijóluiz nem mondok semmit, jól felépített blokkolások.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!
Ha jól olvastam valahol, akkor maga az NFL biztosítja a headsetet és a technikát, nem a hazai csapat...
Ha ez így van akkor nem a pets-t kellene ekézni, hanem Rogert.
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
Headsetgate reloaded: most, hogy Mike Tomlin gyakorlatilag csalással vádolta a Patriotsot, gyorsan elő is ásták Mark Sanchez nyilatkozatát a 2011-es AFC-döntőről, amiben az akkori Jets-irányító szintén arról mesél, hogy a Heinz Fielden fura módon besültek a headsetek, és Brian Schottenheimer OC-nek szó szerint üvöltenie kellett a playeket.
120yard
ervinator
Na itt ne kelljen hallgatnunk hogy mennyire artatlanok vagytok. Mindenki tudta hogy nem mukodtek a headsetjeink. Szoval spygate, deflategate, radiogate aztan most jossz egy tipikus semmit sem tehetunk rola hogy nem mukodott es a steelers a rossz es csalo? Ezt inkabb ha lehet tartsatok meg a sajat topitokotokban. Koszi. Eleg mar ezekbol a halandzsakbol. Csak hogy ti ne legyetek megint megbuntetve. Miert nem csereltetek headseteket, vagy savot, vagy oldalt? Es egy felideig nem mukodik, es persze csak a mi headsetunk az teny. De eleg vicces. Hagyjuk mar ok. Koszi.
gabistar
Mielőtt nagyon belelovalnád magad bármibe én nem foglaltam álláspontot, csupán csak egy korábban történt esetet másoltam be. De persze megértem, hogy az elvakult dühtől (LOL) nem látsz.

De ha már így megvádoltál mindennel, akkor kifejtem.
Minden csapat ott próbál meg trükközni, ahol tud, ott van fent a bizonyíték, hogy ti is, ráadásul ti is egy AFC döntőben trükköztetek, mint mi a labdákkal, tehát ha ennyire felbaszod magad a játék tisztaságán, akkor bizony meg kellene látnod a saját csapatodnál is a gerendát.

Pats ellen már nagyon régóta hadjárat indult, amire itt is nagyon sokan felültek és hordják le mindenféle csalónak a csapatot. Nem mondom, hogy nem adunk rá okot, csakhogy ezt minden csapat csinálja, csak valamiért azok nem durrannak akkorát. (Vikings labdamelegítés, Falcons zajgerjesztés, Steelers radiogate és még lehetne sorolni)

Szóval mielőtt vádaskodnál, talán lehet, hogy a saját csapatod háza táján és körül kéne nézni, mert az sem tiszta ám és akkor Tomlin véletlen pályára lépését még meg sem említettem.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Csereljenek akkor oldalt, savot, vagy ha igy a patsnek nem tetszene hogy suketen jatszanak egy felidot, akkor allitsak meg a jatekot amig nem megy a technika. Mert ez azert eleg nagy unfair elony volt nekik. Nem azert mert nem tudtak volna nyerni, hanem azert mert miert a vendeg csapat szivjon ott abban a stadionban sokadszor. Szivjon a pats..
Lehet akkor mar mashogy allna a leanyzo fekvese, meg ok nem jatszananak stb amig nincs a hiba kijavitva....
gabistar
Bocs, de akkor a Steelers miért nem szólt, hogy álljunk már le, amíg nem jó a technika? Szerintem jogos lett volna.

Na itt ne kelljen hallgatnunk hogy mennyire artatlanok vagytok. Mindenki tudta hogy nem mukodtek a headsetjeink. Szoval spygate, deflategate, radiogate aztan most jossz egy tipikus semmit sem tehetunk rola hogy nem mukodott es a steelers a rossz es csalo? Ezt inkabb ha lehet tartsatok meg a sajat topitokotokban. Koszi. Eleg mar ezekbol a halandzsakbol. Csak hogy ti ne legyetek megint megbuntetve. Miert nem csereltetek headseteket, vagy savot, vagy oldalt? Es egy felideig nem mukodik, es persze csak a mi headsetunk az teny. De eleg vicces. Hagyjuk mar ok. Koszi. gabistar
A példával csak azt akarta jelezni szerintem, hogy ilyen előfordul. Na persze, most mindenkinek eszébe jutott, hogy náluk is ez volt, és csak a Gilette-ben. Még ha vannak is ilyen stiklik a sok semmi közt is, akkor is fáj már hallgatni, hogy úgy csinál mindenki, mintha csak a Patriots háza táján lennének ilyenek (akár még a spygate is), a többi csapat meg ártatlan. Ha pl Foxboroban lett volna a nézők zajának felhangosÍtása, biztosra veszem, hogy még mindig lenne róla szó.. te emlékszel utánanézés nélkül melyik csapatnál volt, kevesebb, mint egy éve?

-- Többiektől bocsi, a Steelersel természetesen semmi bajom, sőt. Én őket vártam befutónak előzetesen a durva offense és a mi gyenge defense-ünk miatt.
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
De ha mar itt tartunk akkor, hasznalhatnatok ezt a gifet signek egesz evben. Haha. 😀 Mert ez legalabb teny es aktualis.

Brady, the NFL said on Tuesday, had an assistant destroy his phone on March 6, after the league had asked for access to the phone in mid-February. Brady did not tell the league that phone had been destroyed until June 18.

38.media.tumblr.com/14feb2e787e1e504dab0e29c72eeb1e8/tumblr_ns9cedRfIv1rvn2ylo1_500.gif
gabistar
Elnézést minden más Steelers drukkertől, de neked látom nagyon fáj ha a Pats nyer. Kicsit fárasztó az elmúlt 1 év, hogy pontosan miért is cinkelnek minket. Sokkal nagyobb stiklikre más csapatoknál csak egy legyintés a válasz és 1 hét múlva már el is van felejtve. A Spygate-en kívül az égadta világon semmi más nincs ránk bizonyítva, mellékesen azt se csak mi csináltuk, de az már más kérdés... A Deflategate egy szánalmas lufi amit egy idióta commish fújt nagyra, de legalább az arcába durrant. Ez a Radiogate meg most már tényleg a legalja.

Egyébként remek lesz ez a Steelers O, PO-ba jutással szerintem nem nagyon lesz gondotok, a kérdés csak az, hogy addigra mennyi életet sikerül a D-be lehelni. Tomlinnak inkább ezzel kellene foglalkoznia a rinyálás helyett. (Ami nem mellesleg nagyon nem illik a Steelers imázsába...)
Maniac84
Tomlin nem rinyált. Megemlített. Egyébként a Steelers nem tesz bejelentést, feljelentést. A meccs nem ezen múlt. Olvasd el a steelers.hu-n az értékelést. A baj az hogy a légzsenibb edző és a talán legjobb irányító, áll time, neve folyamatosan mocskolódik. Valamiért mindig van rá alap. Ha igaz ha nem.
több mint 9 éve
Maniac84 New England Patriots 592

gabistar

több mint 9 éve

https://64.media.tumblr.com/14feb2e787e1e504dab0e29c72eeb1e8/tumblr_ns9cedRfIv1rvn2ylo1_500.gif
Yahoo Sports: Image
All the latest sports news, scores, rumors, fantasy games, and more.

több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?v=flwUudG7xGE&feature=player_embedded

Azért amikor a rádióról kérdezik kissé ideges😀
TheBerzerker
Ki ne lenne az amikor nem tudtak egymassal beszelni egy negyeden at az eddzok. Csak a patriots broadcastjet hallgatni. Es ezt mar nem egy csapat mondta, es meg sem tortenik semmi. Ez az ujabb big bs a patriotstol. Aztan amikor mike tomlin, meg big ben mar a meccs elott mondta hogy nem jo a radio, akkor azt kaptak rendben. Dolgozunk rajta. Mig a pats a vegen eljatszotta egyszer bradyvel hogy ok meg nem halljak a dolgokat. New england here we go again. Same old same old.
gabistar
120yard
ervinator

több mint 9 éve
Valóban semmi gond a védelemmel, csak két dolog hiányzik: a nyomás és a cover. Ezen kívül minden frankó, például 10-en is meg tudtuk állítani az ellenfelet.

Gyakorlatilag nulla a def emberanyaga, egy random nfl csapatnak talán két-három játékosunk jelentene erősítést.

Felesleges szidni az O-t, mert nincs az a pontmennyiség, amit ne tudott volna a Pats túlszárnyalni vagy a Steelers D alulmúlni.
Szokol
Ez így túlzó, a 2 OLB, a SS hiányzik és a CB-knél legfeljebb egy van a szükséges 4 helyett. Ez persze a védelem fele. 😀 De NFL-szinten már ez is ilyen minőségkülönbséget jelent.

De ezt tudtuk. Ami jobban zavar az a szervezetlenség, nem álltunk fel a snapkezdésig, 10-en vagyunk a pályán, stb. Ez nagyon komoly felkészületlenség és DC-felelősség. Persze ez csak az első meccs volt, nem fogom ráhúzni a vizeslepedőt Butlerre egyetlen meccs után, de valszeg még neki is sokat kell tanulnia, a nyitány mindenesetre kiábrándító volt. Abból kell főznie, ami rendelkezésére áll, de abból se sikerült kihoznia a felét se, amit tudnia kéne az egységnek, mert amatőrhibák követték egymást sorra.
Soldados
Azert ha az elso felidoben, csak patriots himnuszt hallgathattak az eddzok, akkor maris erthetobb a kaosz. Es az utana abbol kovetkezo fejetlenseg. Persze a headset hibaja nelkul is lett volna gondunk. De lehet nem ennyi. Szoval en csak most lattam hogy mit mondott tomlin a hs ekrol, vagy hogy meddig nem mukodott. Azt tudtam hogy nem mukodott, de itt ha jol emlekszem azt mondtak az elso negyed utan hogy most mar jo. De ezek szerint persze nem igy volt. A technika nelkul pedig ugye nehez iranyitani ennyi embert.
több mint 9 éve
Will Allen jobb lenne hamashol kamatoztatna ezt a hatalmas tudast...
Dodó
8 tackle és 1 sack szerintem nem olyan rossz.
polamalu
will allan egyszer szivott nagyot gronkon, amikor kozeleben sem volt. Gondolom erre gondolsz. De a tobbi reszeben a jateknak kellett a fiatalok fejvesztesenek a menedzselesehez. Es tavaly polat sem potolta rosszul. Nem o rajta mulott. Gayt is beljebb jatszattuk, azt mondtak itt a kozvetitesen sokszor es ez is zavarhatta meg oket. Mert o tudott jobban komunikalni a tobbiekkel ezt mondtak. Bar ezt inkabb hagyjuk mert a kommunikacio a dben foleg a sec reszereol meltatlanul gyatra volt.