Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
 www.youtube.com/watch?v=flwUudG7xGE&feature=player_embedded

Azért amikor a rádióról kérdezik kissé ideges😀

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Az viszont úgy látom be fog igazolódni, hogy Dupree-től sokat lehet várni. Iszonyat örültem amikor a drafton lecsúszott Steelershez, és bár nemtudom, hogy hány snapet kapott most (nem sokat), de a 2 tackle és 1 sack azért nem rossz. Gyorsan a kezdőben fogja találni magát ha így folytatja, és hát rá is férne erre a defre.
TheBerzerker
Konkrétan rohadt szar volt, könnyen csökkenhet a snapszáma, ha így folytatja.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Én nem értek annyira hozzá, hogy vágjam mikor hív ki rosszat, főleg a D-ben, de azt tudom, hogy tavaly egy C. Allen, amikor katasztrófa volt, lehozta az öreg egy idő után versus Blake végig a pályán maradt úgy, hogy majd egy értékelhető momentuma nem volt (annál a Gronk TD-nél majdnem eldobtam a távirányítót, ahogy odakocogott.....), miközben Boykin egy azaz egy snapet nem volt a pályán. Emellett folyamatosan azt lehetett látni, hogy zavartság van, nem értik/tudják többen is(!) mit játszunk. Az számomra egyértelmű, hogy nincs együtt a DC és a D (jaj, de nem szoktunk ehhez hozzá), de itt az a kérdés, hogy mennyi idő ezt megoldani. (amellett, hogy ugye vannak megoldhatatlan bajok is ugye CB poszton)
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Én Tomlint is szidnám az elején volt 3&1 szitu és nem volt meg, illet volna challenget dobni rá!
több mint 9 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Egyébként sok helyen Butlert szidják a D hibái miatt (szar felállások, lásd Gronk szabadon, nyelt yardok).
több mint 9 éve
SBL Green Bay Packers 2 216
Nem mondom, hogy ezen múlt, mert mi balfaszoskodtuk el,de akkor is jó 😀
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12004743_1033769963320858_507087539698938352_n.jpg?oh=1509452ac7279705d39c3477b424f707&oe=565F85FC
polamalu
amit továbbra is az NFL biztosít mindkettő csapat számára
Habi
Nem kell mosakodni😊 Nem ezen múlt, csak ez akkor is "viccesen" jött ki.

A másik meg, hogy a kedves Gilette stadion elektromos hálózatához semmi köze az NFL -nek bár lehet titokban Goodell szaboltálta... ROFL

twitter.com/EdBouchette/status/642195893769388032
Razi
Radiogate!!!!!😊
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Csak kiegészítve az itt elmondottakat:

A playhívás szerintem nem volt különösebben vészes. Ha az első drive-ban bejön a trick play, akkor most arról beszélnénk, hogy milyen zseniális húzás volt. A 3rd&goalnál az 5 yardos vonalról hívott futás sem volt a legjobb lépés, de voltak már ennél jóval meredekebb húzásai Haley-nek.

Dupree-tól szép, hogy első meccsén rögtön begyűjtötte az első sackjét, de azért ha valaki visszaemlékszik a játékra, blokkolatlanul mehetett Brady-re, senkitől sem zavartatva törhetett a backfieldre, az ő atletikusságával pedig azért illik odaérni.

Blake negyedik-ötödik cornernek korrekt, de láthattuk, mi lesz abból, ha egy egész meccset kezdőként kell végigjátszania egy valamirevaló offense ellen. A meccs előtt ment a találgatás, hogy vajon ki lesz a kezdő Gay túloldalán, ezek után kétlem, hogy a Niners ellen is Blake kerül majd oda.
több mint 9 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 563 — kheanton@gmail.com
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12004743_1033769963320858_507087539698938352_n.jpg?oh=1509452ac7279705d39c3477b424f707&oe=565F85FC
polamalu
Habi
Nem kell mosakodni😊 Nem ezen múlt, csak ez akkor is "viccesen" jött ki.

A másik meg, hogy a kedves Gillette stadion elektromos hálózatához semmi köze az NFL -nek bár lehet titokban Goodell szaboltálta... ROFL

twitter.com/EdBouchette/status/642195893769388032

Szerkesztette: Razi
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Amit meg az O-ról. Williams szenzációs volt és azt gondolom, ha visszajön Bell, akkor egy őrült jó RB párosunk lesz. Hiányzott viszont nagyon Bryant bármennyire is furának tűnik. Ha ő fent van, sebességben sokkal jobban veri a CB-ket és egész egyszerűen az S nem teheti meg, hogy nem segít be. Ez jelenti a verhetetlen kombót a másik oldalon Brown-nal, középen Wheatonnal, Millerrel, no és majd Bellel....az OL nekem kellemes meglepetés volt mind a futásban, mind a passzokban nagyon szépen dolgoztak. Van potenciál az biztos....ki kell használni és jobban kell figyelni!!!
Klemó
Most, hogy egyre több idő telik el a meccs óta és emésztem a történteket és látottakat, azt gondolom, hogyha a két B visszatér, bizony tényleg a legrettegettebb O lehetünk, ha mindenki pontosan és szépen teszi a dolgát. Félelmetes potenciál van bennük és nagyon jó azt látni, hogy DeWill-re is lehet számítani bőven.

" class="embed">
több mint 9 éve
Amit meg az O-ról. Williams szenzációs volt és azt gondolom, ha visszajön Bell, akkor egy őrült jó RB párosunk lesz. Hiányzott viszont nagyon Bryant bármennyire is furának tűnik. Ha ő fent van, sebességben sokkal jobban veri a CB-ket és egész egyszerűen az S nem teheti meg, hogy nem segít be. Ez jelenti a verhetetlen kombót a másik oldalon Brown-nal, középen Wheatonnal, Millerrel, no és majd Bellel....az OL nekem kellemes meglepetés volt mind a futásban, mind a passzokban nagyon szépen dolgoztak. Van potenciál az biztos....ki kell használni és jobban kell figyelni!!!
több mint 9 éve
Egyetértek abban, hogy az, hogy az O ilyen yardtermelés mellett nem tehet fel csak ennyi pontot a pályára. Igen, teljesen felesleges volt trükköst hívni, versus a goal line szutációnál érthetetlenül beszűkült a gondolkodás. Ez egyértelműen az OC hibája nem is vitás. Emellé csak az egyéni hibákból 13 pontot nem tettünk fel.

De! Nem, azzal nem értek egyet, hogy csak az O-val mehetünk be a PO-ba. Nem, ilyen gyenge passzvédekezéssel nincs playoff. Az még valahogy rendben, hogy elvétve van levédezett passzunk, de az nincs, hogy a playek nagy többségében az elkapók olyan üresen vannak, hogy már fáznak. Így hiába tesz fel az O pontot, az ellenfél passzolni fog és végünk. Tegnap is a NE O meg sem izzadt legyünk reálisak, egyszer kellett odalépniük újra, és 3 perc után TD volt. Ha szoros ugyanezt játszák, ugyanezt csinálják.

Egy szó, mint száz, olyan D van, aki sok pontot kap, de benne van a játékában a TO, így sok pontos meccsen is hozzátehet. Olyan viszont nincs, aki sokat kap, nincs benne a TO no és ami érdekes, még szabálytalanul SEM játszik. Ez nem NFL szint egész egyszerűen...
több mint 9 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Will Allen jobb lenne hamashol kamatoztatna ezt a hatalmas tudast...
Dodó
8 tackle és 1 sack szerintem nem olyan rossz.
polamalu
Mergembe irtam, amikor a fumblit nem szedte ossze, es Gronkra sokadjara nemhogy cb-lb nem volt, de meg safety se...
több mint 9 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
polamalu

JT Daniels fan
több mint 9 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
hajnalban szerintem legjobban az OL, deangelo williams és shazier teljesitett. remélem hogy az OL kevesebb rookieval felálló DL ellen is igy fog muzsikálni mert akkor a futásunk még jobban meg van alapozva, passznál is nem egyszer csináltak BB-nek 4-5 másodperc gondolkodási időt. JJ meg remélem észre veszi magát hogy mindkét LB aki utána jött sokkal jobban teljesit és már neki is le kéne tenni valamit az asztalra úgy hogy ne essen le onnan rögtön.

több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ

Szerkesztette: polamalu
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Nálam egyértelműen az O sara ez a zakó. Annyi, de annyi buta megmagyarázhatatlan hibát csináltunk, hogy ihaj. Legalább 13 pont maradt a tarsolyban ,ami ténylegesen meglehetett volna. Scoobe 2 kihagyott FG-je, DHB elbalfaszkodott TD-je. Viszont, én azt látom, hogy az OL minden téren igenis jól teljesített, működött a futás, és Bennek néha annyi ideje volt, hogy kényelmesen meg is vacsorázhatott volna mögöttük, szóval Pouncey hiányát egyáltalán nem éreztem.

A D-től kb azt kaptam amit vártam. Sem jobb, sem rosszabb nem volt ez a történet. Akit mindenképp kiemelnék, az Saci volt, nekem nagyon tetszett amit összeségében láttam tőle és azt is megkockáztatom, hogy nem leszenk végre miss tackle hegyek akkor jobban is fog talán kinézni ez a történet.

Ami még kiemelendő szerintem, az Dupree teljesítménye persze voltak hibák, de élete első NFL meccsén csak bezúzta Bradyt és semmivel nem volt rosszabb, mint JJ, sőt...

Egyébként összességében úgy látom, hogyha az O nem lesz balfasz és visszatér a két B, akkor szép szezonunk lesz. Lehet, hohy kincstári az optimizmusom, de akkor is így érzem. Szóval nem zuhantam meg, jó lesz ez 😊.

" class="embed">
több mint 9 éve
Dodó
8 tackle és 1 sack szerintem nem olyan rossz.
több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Az viszont úgy látom be fog igazolódni, hogy Dupree-től sokat lehet várni. Iszonyat örültem amikor a drafton lecsúszott Steelershez, és bár nemtudom, hogy hány snapet kapott most (nem sokat), de a 2 tackle és 1 sack azért nem rossz. Gyorsan a kezdőben fogja találni magát ha így folytatja, és hát rá is férne erre a defre.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A Def ergya volt a várakozásoknak megfelelően. De semmi új nem volt abban, hogy nincs passrush és a passz ellen távol védekezünk, s így sorra nyaljuk a yardokat belőle. Blake-nek volt rettenetes napja, kb a tavalyi Cortez Allent idézte. Viszont az olyan amatőr hibák megengedhetetlenek és elfogadhatatlanok, hogy 10-en vagyunk csak a pályán, vagy éppen hogy Gronkon nincs senki... Erre szavakat is nehéz találni.

De a vereség oka egyértelműen az Offense. Az, hogy 28 pontot kapunk a Pats-től, az benne van, de hogy érdemben 14 pontot hozzon az elit Offense egy igencsak gyenge Def ellen, az nagyon kevés. Amikor 6-os átlaggal futsz és nincs TO-d, működik a rövid és a hosszú passz is, több yardod van 50-nel, mint a riválisnak, akkor tök simán kikapni 14 ponttal, az bravúr. (Ami ezután jött, azaz a TO és a garbage time TD már mindegy). Egyrészt megint ostoba playhívások (1. drive-ban felesleges gadget play, 3. és goalnál 5-ről futást hívni még úgy is faszság, ha az működött), buta hibák (false start az 1 yardoson harmadikra), DHB kilépése a pályáról, vagy ugye Scobee 2 kihagyott FG-je. Másrészt persze szerencsénk se volt (fumble után Gronk szedi össze) és a bírók se velünk voltak (megadják a QB-sneaket, ami nem volt meg, persze utána nem volt kötelező végig nyalni a drive-ot TD-ig, plusz volt 2 könnyű zászló is ellenünk, ebből DPI az end zone-ban volt fájó) De nem ezen múlt, mi voltunk balfaszok.

Ettől függetlenül az O-t nem féltem, az brutál jó lesz, jónak kell lennie. Nem lesz azzal gond. De az is látszik, csak az O tud minket PO-ba vinni. A mi győztes taktikánk csakis az lehet, hogy az O-nak azonnal pontokat kell pakolnia a táblára.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Remélem nem adjuk megint oda Haley-nek az első 4 meccset, hogy hülyeségeket hívjon, mint utóbbi 2 évben...

D-be meg ezt a sok misstackle-t el kell felejteni... Blake helyén Boykin-t azért megnéztem volna...

több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Értem én, hogy nincs Bell-Bryant, de egy elitnek tituált offense, egy jó OL munkával ennyire legyen képes az elég langyos.

Védelemtől kb ez volt a várható. Azt viszont nem értem,hogy kerülhet az NFL-be, és még pályára is egy olyan játékos, mint Blake, aki nem elég hogy totálisan nem tud tackle-t adni, de hogy még meg sem erőlteti magát hátha egyszer összejön az totál vicc...

Azért annyira nem volt vészes a szitu szerintem, ha visszatér a dupla B, nem hívunk gyökér futásokat 3. és sokra az egész meccsen (redzone-ban is!), és az apró figyelmetlenégből fakadó hibákat mellőzzük, akkor rendben leszünk. Jajaja...tudom sok a ha. 😊

több mint 9 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Eddig csupan egy tdt es ket fgt hagytunk ott. A d t meg inkabb nem elemzem.
több mint 9 éve
Lesz ez jobb. Vagy nem
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
kurva amatőr hibákat követünk el, sorban....ez elég komoly gondnak tűnik