Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Dupree-ről van valami hír? Benne lesz a kezdőben? Behúztam fantasyben.
TheBerzerker
Egyelőre nem lesz kezdő...Moatsot kellene kiszorítania, túl sok mindent nem láttunk tőle az előszezonban, de élesben ki tudja. Én idén nagy dolgokat nem várok tőle, de remélem nem lesz igazam
több mint 9 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Dupree-ről van valami hír? Benne lesz a kezdőben? Behúztam fantasyben.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
A DL vitáztunk tavaly is egyet, szerintem tény, hogy a kezdőnk kifejezetten erős és ez ahogy Tuitt még több tapasztalatot szerez majd és ahogy majd Culáger is egyre inkább beérik rendben lesz. Itt a mélység lehet kérdés Thomasszal és utána az ürességgel. Ha itt ugyanis sérülés lesz/van, akkor kezdők/tapasztalatlanok futnak fel. Az OLB sorról is diskuráltunk, de itt egyértelmű, hogy több és több kell. Az ILB idén, de inkább jövőre lesz elit. Azért mondom még az egy évet, mert már ugyan látszik Sacin, hogy sokat tanult, de hogy egész meccsen keresztül mindig odaérjen ÉS soha nem pörögje túl, azt még tanulnia kell. Nem beszélek a secondary-ról, mert már veséztük. Ezt a problémát Lewis nem megtartása óta göngyöljük és egyelőre Troy átlagos pótlása sem működik, no és sajnos a tampa2 rendszerhez nagyon illő Golson sem áll a csapat rendelkezésére idén....node ne temesssük őket, Én azt mondom lesz egy sack és szerzünk egy lasztit minden negatív előjel ellenére.. 😊

Kezdődiiiiiiiiik, apu kezdődiiiiik! 😊
több mint 9 éve
Gabi kezdő NT az kincs, és fent kell húzni, de nézd meg pölö Fangupo még ott cirkál a Csifzbe, Tamu kezdő lesz a Karcba igaz két bivaly DE rettenet besegít, de még őróluk se mondtak le. Sajna a GB meccs második driveja mutatta, ahol egyből kettőzték Meklendült, mert futni akartak, hogy nulla, mint kés a valyon....
sutianap
Nem egészen értem, hogy miért baj, ha valakit kettőznek és nem tud mit csinálni. Elvileg pont az lenne a lényeg, hogy kettőzni kelljen. Azért egy GB OL kettőzéssel nem hiszem, hogy sok NT megbirkózna. Vagy tévedek? Mert az is lehet...
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Gabi kezdő NT az kincs, és fent kell húzni, de nézd meg pölö Fangupo még ott cirkál a Csifzbe, Tamu kezdő lesz a Karcba igaz két bivaly DE rettenet besegít, de még őróluk se mondtak le. Sajna a GB meccs második driveja mutatta, ahol egyből kettőzték Meklendült, mert futni akartak, hogy nulla, mint kés a valyon....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Alapproblémák vannak, Meklendon nem bír a kettőzéssel, Shazie lesz az idei hunter, mindenre megy, ami mozog, s nem tudjuk a Timmons-Shamarko hogy fogy működni egybe. A Pecc a középső zónát szétkapja, mint majom a zsebórát, a kulcskérdés az RZ lesz, mer ezt a peccfutást illene 30on tartani.
sutianap
Ezert voltunk anno halasak meg regen hampton ittletenek.
Tudom a "hegy" is itt van, de meg o nem villantott nagyot. Ahogy a sulya/meretei/adottsagai alapjan lehetne.

Mondjuk meg csak a masodik szezonja, szoval van hova fejlodnie stb. De Casey mar elso eveben kezdett ha jol tudom, persze a hegy nem is elso koros jatekos, hanem prospect de az adottsagi alapjan lehetne kezdo. Hampton es pola volt csak olyan kiveteles jatekos, aki kezdo eveben mar kezdo lehetett a regi eraban. Es nem csak special team jo munkat vartak toluk, meg azt hogy tanuljak a D.t es eleg idott erre.

Mondjuk nem kellett akkor eroltetni, adtunk nekik idot ez jo volt. Bar akkor nem kellettek instant kezdok mint most. Egy jo CB, S, stb... Hatha berobban, berobbanak iden (shamarko, cortez allan, hegy) iden. En regebben nem voltam valami nagy mcladeon rajongo, de amikor cam thomas volt a palyan, akkor jottem ra tenyleg jo jatekos. Nem egy hampton, de jobb mint egy atlagos nt. Elotte csak a fejem fogtam, amikor azt mondtak majd mcladeon fogja potolni hamptont. Amikor meg nekunk volt egy chris hoke nevezetu emberkenk is aki, ha kezdett akkor szinte mindig nyertunk. Valami 13 nyereseg 1 veszteseg volt a neve mellett ha o kezdett.

Szoval valami hasonlo kaliberu jatekosra gondoltam hogy kellene nt nek, vagy amikor volt lehetosegunk egy jo nt huzni a drafton korabban akkor gondoltam hatha most is valasztunk valami hamptonhoz kozeli kalibert. De nem igy lett. Helyette az elso korost, egy undrafted nt vel akarjuk potolni aki, Rated number 87 out of 156 DT's. Na hat azert nem ugyanaz a kaliber. Es most nem menjunk abba bele, hogy akarki lehet jo mint brown draftolas helyetol fuggetlenul, vagy bust de egy jo nt eseteben ez ritkabban van igy. Vagy meg van midnen adottsaga, vagy nincs. Konnyebb eldonteni. Mindegy.

Most nem serult meg mclendon szoval szuksegunk lesz az o jo jatekara. Mert az erossege az, hogy atletikus es gyors az alkatatol, meretetol fuggetlenul. Es nagyobb palyareszt tud bejatszani. Ez jo. De ha sulytalan lesz, vagy kizarjak mint a sulyos thomast, akkor bajban leszunk. Vagy ha ot kettozik heyward meg megy pass rushra akkor szoktuk nyelni a futast, vagy rovid passzt az oldalukra...

Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Tuitt serultgabistar
Nem sérült, egyedül Landry Jones van feltüntetve az injury reporton.
vassadi
Biztos? Mert tudom hogy mondtak megprobaljak hogy hatha jol lesz. De en nem vagyok benne biztos hogy 100% es nem hianyozna ha raserulne....
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Emmá Captain, röpülűre főőő
 twitter.com/steelers/status/641685689789206529/video/1

több mint 9 éve
Alapproblémák vannak, Meklendon nem bír a kettőzéssel, Shazie lesz az idei hunter, mindenre megy, ami mozog, s nem tudjuk a Timmons-Shamarko hogy fogy működni egybe. A Pecc a középső zónát szétkapja, mint majom a zsebórát, a kulcskérdés az RZ lesz, mer ezt a peccfutást illene 30on tartani.

több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Tuitt serultgabistar
Nem sérült, egyedül Landry Jones van feltüntetve az injury reporton.
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szerintem nem kell temetni a #D (annyira) ! Shazier-Timmons párossal sokkal jobban pörgünk, nagyobb nyomás lesz a qb-n így jobb lesz a secondary is!
Meg szerintem könnyebben győzzük le a Seahawksot (futásorientált) mint pl a Chargerst (passzorientált)!

...és persze Martavis Bryant egy szörny lesz idén!!

Szerkesztette: steelwolf
több mint 9 éve
Hejj, de bánt, hogy ennyire leépült ez a védelem. Nézegetem ezt a rostert és csak fogom a fejem.. A DE, az OLB és a S posztokon nincs egy olyan játékosunk sem, akinek egyértelműen helye lenne egy bajnoki címre nyomuló csapat keretében, de a CB poszttól sem lesz vadvirágos jókedvem. Nevetséges, hogy Tuit, Heyward vagy éppen Gay kaliberű emberkék azok, akik a húzónevek..

Továbbra is tartom, hogy Tomlinék amilyen parádésan húztak az elmúlt években az O-ba, annyira kiábrándítóan gyengén a védelembe. Ráadásul elment a védelem zsenije is és minimum kérdéses, hogy Butler mennyire tud felnőni az elődjéhez.

Tippem a szezon végére egy laza 9-7, amivel természetesen nem lesz meg a rájátszás..
Szokol
Ahol gyengék vagyunk: OLB, CB és S poszt.

A DE poszton kifejezetten erősek vagyunk, Heyward messze átlagon felüli 3-4-es DE és Tuittot idekeverni egy rendkívül bíztató újoncév után pedig értelmezhetetlen.
Soldados
Na de tampa2ben ők nem DE-k vagy most mi van?
Höri
Tuitt serult, de tavaly jo volt amikor jatszani kellett kiesel helyett. Heywardot tobbszor lehetett latni, hogy egy az egyben is tudtak blokkolni futas ellen vagy csak odebtolni. Vagy ha nem az kellett akkor tulvalalva magat ment a qbre mint ahogy kellene. Ha odaert jo jatek lett reszunkrol, ha nem akkor meg sokszor nagy jatekot hagyott konnyeden hatra a qbnek.

En is szeretem Heyward jatekat, meg o az egyik legjobb nalunk, de meg kozel nem aaron smith... Amit persze nem is lehet tole elvarni, de sokszor az van hogy vagy nagy jatekot csinal, vagy mi szivunk nagyot rajta is.... O inkabb szeret pass rusht nyomni ezerrel, meg akkor is amikor csak szimpla kesletetett futas lesz, vagy rovid passz es akkor az o oldala szabad. Ezt nem lattuk A. Smith de nel. De hat legalabb igy van hova fejlodnie meg mindig, meg tuittnak is. Persze mar most is klasszis heyward, de senki nem lehet tokeletes mindenben. (aaron smith kozell volt hozza, marmint a tokeletesseghez)

De ez meg jobban veszelyes ugy, hogy tudod a cbk, lbk blokkolva lesznek mogotted, te meg a qb nal vagy. Es csak nezheted, hogy mi lesz. Na igy ez a tampa 2 nel nem tudom mennyire lesz jo, amikor s, cb, olb poszton vagyunk gyengek. Es tuluk kellene varni a stopot. Amit nem hiszem, hogy sikeresen fog pont a gyengyebb csapatresz vegrehajtani. Valamint a 4 dl se tudott sok nyomast helyezni az iranyitokra amikor olyan felallasban jatszottunk. Neha meg a 3-4 blitzekkel sem.

De hatha csodat tesznek es szarnyalo cb, s, es olb jatekokat latunk. Es konstans nyomast az iranyitokon a 4 dl tol ha ezt valasztjuk. Bar erre tudjuk hogy sokkal atletikusabb es alacsonyabb es gyorsabb dl embereket szoktak alkalmazni. Majd meglatjuk mondta a vak.

több mint 9 éve
Plusz meg azt is lathatjuk majd, hogy mennyit ernek a cbink pola nelkul, mert nem tavaly, de azelott ha neztetek a statokat, akkor ki volt rajzolva, hogy hany szazalekban nyerunk amikor pola kezdett. Es hany szazalekban vesztettunk, amikor o nem volt palyan. (mindez persze a sebessege, play maker kepessege, jatek olvasasa, meg az miatt hogy a los rol vissza tudott erni segiteni a cbket) Mindez hianyozni fog. Foleg ha nem lesz nyomas a qbken.
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hejj, de bánt, hogy ennyire leépült ez a védelem. Nézegetem ezt a rostert és csak fogom a fejem.. A DE, az OLB és a S posztokon nincs egy olyan játékosunk sem, akinek egyértelműen helye lenne egy bajnoki címre nyomuló csapat keretében, de a CB poszttól sem lesz vadvirágos jókedvem. Nevetséges, hogy Tuit, Heyward vagy éppen Gay kaliberű emberkék azok, akik a húzónevek..

Továbbra is tartom, hogy Tomlinék amilyen parádésan húztak az elmúlt években az O-ba, annyira kiábrándítóan gyengén a védelembe. Ráadásul elment a védelem zsenije is és minimum kérdéses, hogy Butler mennyire tud felnőni az elődjéhez.

Tippem a szezon végére egy laza 9-7, amivel természetesen nem lesz meg a rájátszás..
Szokol

A DE poszton kifejezetten erősek vagyunk, Heyward messze átlagon felüli 3-4-es DE és Tuittot idekeverni egy rendkívül bíztató újoncév után pedig értelmezhetetlen.
Soldados
Na de tampa2ben ők nem DE-k vagy most mi van?

több mint 9 éve

Szokol

Soldados
Ez igy igaz, de akkor milyen poszt marad amiben erosek vagyunk a d# ben? 😕 Nem sok. Erre irtak, hogy nem tul rozsas a helyzet. Foleg ugy hogy tuitt nem is tud valoszinuleg kezdeni mert serult par hetig nem?

Meg eddig tenyleg nem mukodott a tampa 2. Amit szerintem nem volt olyan, aki ne vette volna eszre. Szoval vagy eroltetik az edzok es akkor bajban leszunk, vagy csak limitaltan hasznaljak keverve remelhetoleg.

Es az eloszezonban meg csak gyakorotak a tampa 2 ot bamilyen felallas ellen, remelhetoleg azert volt gaz. De ez a 10 meterre allok a wr tol mar jellemzo volt lebeau alatt is hogy biztos megcsinalja a tacklet a cb ha nem er oda a passzrash, de most ha csak a negy alap dl embertol varjuk hogy odaerjen, es a cbk szinten 10 meterre vannak a wrektol, akkor ez nagyon nagy bukta lehet sajna.

Na es ezek sem tul biztatoak a pats ellen, a serules ok, de a hulyeseg elegge fajo lehet majd nekunk bell es bryant miatt.
Center Maurkice Pouncey is injured with a broken leg.

Running back Le'Veon Bell is suspended for the same marijuana incident that is keeping Patriots running back LeGarrette Blount away.

#2 wide receiver Martavis Bryant is suspended for a substance abuse violation.

3-4 defensive end Stephon Tuitt hurt his ankle.

Linebacker Lawrence Timmons is battling turf toe.

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Szokol

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Csak szólok, hogy ez Amerikai foci, nem ér a magyar pesszimista hozzáállással nézni... 😊
Kicsit furcsálom, hogy még egy éles meccs sem ment le, de itt már mindenki temeti a D-t... Mi alapján???
Akkor itt egy ellenvélemény.
Nevetséges, hogy Tuit, Heyward vagy éppen Gay kaliberű emberkék azok, akik a húzónevek..
Szokol
Ezt nem is értem... Heyward, ha nem is Aaron Smith, JJ.Watt, Suh szint, de egyel lejebb ott van, egyáltalán nem rossz. Tuitt meg rookie évében már rendben volt, idén meg egy szörny lesz... 😉 (amit szivesen megnéznék egy Heyward, McCullers, Tuitt rombolás 😛 )
CB-k: Gay egy teljesen megbízható corner lett, C.Allen meg ha hozza azt amiért a nagy pénzét megkapta (jó hírek jöttek camp-ből) ezeken a posztokon sincs gond, főleg úgy, hogy a slot cb posztért Blake és Boykin harcol.
Safety: Elvileg itt se láttuk még Mitchell mit tud, tavaly sérülten tolta. Thomas igaz, kérdőjel, ott majd kiderül mi lesz (ha nem válik be ezen a poszton lehet gond).
OLB-k: J.Jones-t miután itt mindenki lehúzta, megnéztem az összes pre-season snapet amiben játszott, és egyáltalán nem olyan borzalmas ahogy itt leírjátok, sőt! Ami futás felé ment, mindet ő fogta meg (amikor nem pl. Lacy TD, ott duplázták.). Pass rush-ra nem is nagyon volt lehetősége (azokban a playekben ahol ő volt fent), mivel vagy visszalépett zónába, vagy (szinte az összes play) egy gyors 1-2 mp-es, slant, hook volt, esély se volt odaérni senkinek. Nem mondom, hogy nem hibázott, de egyáltalán nem vállalhatatlan.
Dupree: szerintem sokat fejlődött. Az egyértelmű volt, hogy nem lesz instant kezdő. Ahhoz képest, hogy az első pre-meccseken azt se tudta merre az előre, lassú, körülményes volt, az utolsó két meccsen már teljesen biztató volt, zónázás, tackle-k, megvert RT.
Ami miatt szerintem gond lehet az a tampa2 féle átállás. Itt lehet, hogy túlvállalták magukat Tomlinék, értem ez alatt, hogy már az is sok, ha "új" Def.kordinátor van nem hogy még egy ilyen "sémaváltás".
Szóval én bizakodó vagyok a D-vel, ami szerintem a season során csak jobb lesz (ha nem lesz sérülés).

több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

több mint 9 éve
Egy dolog zavar csak egy kicsit. A tavaly draftolt 4. körös Cockrell akit idén kidobott a csapata egy snap-et nem volt a pályán, de ott van rosteren, míg az idei 4. körös választottunk nincs....no és szép volna, ha elvinnék a pályáról Grantet...

Chickillo pedig nekem a barátnős beírós sztori után hogy is mondjam kevéssé lett szimpi... 😊
Klemó
Arra gondolsz hogy megcsinalta a rosterre kerulest? Mi van ha tenyleg azt mondtak neki? Vagy csak a holgy tallata ki jo kedveben?
gabistar
Chickillo bekerült az initial 53-ba, és csak azután waivelték.
vassadi
Koszi az infot. Akkor nem volt hiaba az unneples. Bar szoktak mondani, hogy ne igyal elore a medve borere. Es a mi ps unkben van most ha jol tudom. Bar nem roster persze...
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
ha ez tényleg igaz, akkor egyre jobban kezdem megszeretni a gópeccet :S, majdnem annyira mint a szarkákat
 www.behindthesteelcurtain.com/nfl-pittsburgh-steelers-news/2015/9/8/9275617/patriots-cheating-spygate-deflategate-nfl-news-brady-belichick-goodell-steelers-evidence-cover-up
több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Egy dolog zavar csak egy kicsit. A tavaly draftolt 4. körös Cockrell akit idén kidobott a csapata egy snap-et nem volt a pályán, de ott van rosteren, míg az idei 4. körös választottunk nincs....no és szép volna, ha elvinnék a pályáról Grantet...

Chickillo pedig nekem a barátnős beírós sztori után hogy is mondjam kevéssé lett szimpi... 😊
Klemó
Arra gondolsz hogy megcsinalta a rosterre kerulest? Mi van ha tenyleg azt mondtak neki? Vagy csak a holgy tallata ki jo kedveben?
gabistar
Chickillo bekerült az initial 53-ba, és csak azután waivelték.
több mint 9 éve

Klemó
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Most már ez van, nem tudunk mit csinálni, ezzel a D kerettel megyünk neki a szezonnak. Nincs most sérültünk, így abban bízom, hogy Timmonsszal egész meccsen másképp festünk majd. Az ILB párosunkban nagyon bízom, egy-egy splash play bennük van. Egyértelműen ebben lehet bíznunk, mert szinte lehetetlennek gondolom, hogy ne szedjünk be sok yardot.

Az O kapcsán is van félelmem sajnos, legalábbis az első két meccsen. Bell-Brown-Bryant három olyan fegyver, amelyből Ben biztosan tudott válogatni. (szinte lehetetlen lesz ezt a triót megállítani) Ebből kettőt kivéve lehet szenvedős is nagyon a dolog. Kiváncsi vagyok, hogy Coates nevezve lesz-e, adunk-e neki mélységi lehetőséget....
több mint 9 éve
Néhány gondolat a secondary-ról...

Ennyi. A többit meglátjuk péntek éjjel..., nomeg utána...
desider
Csak annyit, hogy Híres Gábor az MTK-ban volt már legendásan lassú....na de mint jó söprögető, nem is mentek el sokan mellette! És ami ott szabálytalan volt, itt megengedett...
Klaci79
Plusz volt egy olyan edzője mint Verebes aki elhitette vele, hogy világklasszis. 😀
Hátha Tomlin is lesz olyan mágus?
kittli
"Meglátja Mester menni fog, hogy győzünk régen nem titok a hálóban majd ott ragyog a gól a góóól"
Szólt annak idején Híres Gabiék szájából a nóta...

De egy pillanatra nem elkanyarodva az eredeti témánktól:
A secondary erősítését évek óta nem tudtuk megoldani. Ugyanakkor klasszis játékost csak egyet, Polamalut veszítettük el (ez is nagyon nagy veszteség)
Sokkal szembetűnőbb ha komplexebb képet keresünk és egy olyan szempontot is vizsgálunk, ami már nem csak a sec teljesítményére világít rá, hiszen egy valamit kiragadni nem lehet ebből a játékból.
Lássuk, hogyan alakult az INT-k és a levédekezett passzok száma, a sackek függvényében. Hiszen INT-hez és a passzok levédekezéséhez kell a nyomás:

2009-ben 47 sack (2. a ligában) 12 INT (25.) és 79 (25) levédekezett passz
2010 48(1) 21 (5) és 109 (4)
2011 35!!! (17) 11 (24) és 83 (19)
2012 37 (15) 10 (27) és 87 (17)
2013 34 (25) 10 (29) és 81 (21)
2014 33 (26) 11 (25) és 64 (28)

Vagyis számomra az rajzolódik ebből ki, hogy az INT-k és a levédekezett passzok nagyjából hasonlóak a 6 év alatt (természetesen a 2010-es D kiugró teljesítménye bőven felfelé javít az összképen), viszont a nyomás jelentősen csökkent az irányítókon. A legszembeötlőbb a 2011-es visszaesés, ahol 13-al kevesebb sack volt és az INT-ken ez meg is látszott
Egyébként a 2009-es év 12 INT-je oda vezethető vissza, hogy Troy sérült volt majdnem az egész idényben.
Sajnos az nfl.com-on csak a támadóknál lehet egyéb nyomásra utaló statisztikákat keresni, abból pedig nehezen lehetne itt bogarászni.
több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Hát az biztos, hogy ha lenne Pats offense játékosom fantasy-ba, az összeset beraknám ellenünk.

Egy jó Chancellor iszonyatosan kellene, de sajnos csak álom, nem realitás.