Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Van, vezet nagyon simán a Pecc
több mint 9 éve
no flacco
317
Tetű gamepass nem működik. Van másnak is gondja?
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Asszem ezt most rossz helyre irtad. :-PHajrá ti!Hello, hello, hello!!!
Janek
tomi-tomi
több mint 9 éve
Hajrá ti!Hello, hello, hello!!!
Janek
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Inaktívak:Koszi az infot... Ez azert erdekesseg Murphy vs Coates. Talan mivel Murphy qb volt igy o jobban beletanult a dolgokba es jobban lat meg most a palyan, mint coates? Akinek az uj semat stbt tovabb tart megtanulnia, megertenie szakmailag?
Jones QB
Cockrell CB
Lyons DE
Coates WR
James TE
Hubbard OG
Walton DE
Azaz Murphy aktív Coates-szal szemben, talán engem egyedül ez lepett meg. A frissen igazolt Todman RB és a Murphyhez hasonlóan UDFA FB, Nix is aktív.
Soldados
Vagy miert nem Coates az aktiv? Mert gondolom Coatesal szamolt a stab nem, foleg amikor draftoltuk stb...
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Inaktívak:Jones QB
Cockrell CB
Lyons DE
Coates WR
James TE
Hubbard OG
Walton DE
Azaz Murphy aktív Coates-szal szemben, talán engem egyedül ez lepett meg. A frissen igazolt Todman RB és a Murphyhez hasonlóan UDFA FB, Nix is aktív.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Ki hol nezi majd a mai meccset? Lesz aki eloben koveti itt, eredmenykovetoben stb?
több mint 9 éve
gabor25
5 144
bocsi a kincs et nincs nek olvastam. Igy teljesen egyetertek mindenben. Bocsi a felreolvasasert. 😀Gabi kezdő NT az kincs, és fent kell húzni, de nézd meg pölö Fangupo még ott cirkál a Csifzbe, Tamu kezdő lesz a Karcba igaz két bivaly DE rettenet besegít, de még őróluk se mondtak le. Sajna a GB meccs második driveja mutatta, ahol egyből kettőzték Meklendült, mert futni akartak, hogy nulla, mint kés a valyon....Egyetertek a futas resszel. A nincs kezdo nt vel mire gondolsz, hogy a semavaltas miatt nincs kezdo nt, vagy hogy nincs olyan klasszis jatekos aki kezdo es nt lenne...? A hosszu irasomban meg irtam, hogy igen ha megnezzuk a jo kezdo kaliberu nt ket koran huzzak. Igy volt ez a mi esetunkben is. Itt csak arra utaltam, hogy nem lehet persze atultetni a jo jatek es kezdo posztot az egyetemi evek utan, de azert latni hogy biztosabb huzasok vannak ezen a poszton. Mint pl az ol, es a korai koros nt jatekosok nagyobb szazalekkal valnak be, es hozzak utana a kezdo szintet.
sutianap
Tudom ilyen tehetseg ritkan van, de nekunk is volt itt hampton. At is tudtak ultetni kezdobe eleg koran, mert meg volt mindene. Mig a 87 nek itelt nt azert kevesbe eselyes ugyanerre. Mert azert boven lehet melleloni, meg tevedni a rangsorok alapjan. De azt lehetett latni hogy raji, hampton, stb sikeres lesz.... Nalunk meg van valaki aki olcson jott stb. Ha uber brutal lenne akkor megertenem. De igy nehez lesz. Meglatjuk.
gabistar
több mint 9 éve
Culágernek eszméletlen fesztávja van, mökkő pakolni egy ki spowa val az onnantól kész az albatrosz vizilóba oltva.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Ha 4 dl emberunk lesz es cover 2 akkor a max 1 lb keves lesz ennek megallitasara. Mert 5 vs 4 ol vs dl ember egy kettozessel jo kis futasokat lehet osszehozni, foleg ha lesz fennt egy te is amit az lb fog kovetni coverban hatra. Vagy kesleltetett futas lesz amivel anno a colts szedte szet a bears cover 2 vedelmet. Ez nem jo jel. Mert sajnos heywardot is szoktak egy az egyben kiszoritani, vagy hagyni hogy menjen pass rushra es akkor mar ott a nagy hely a futasra megint csak. De meglatjuk mi lesz. Remelem elvezheto meccs lesz. Nem valami cover 2 teszt megint.Gabi kezdő NT az kincs, és fent kell húzni, de nézd meg pölö Fangupo még ott cirkál a Csifzbe, Tamu kezdő lesz a Karcba igaz két bivaly DE rettenet besegít, de még őróluk se mondtak le. Sajna a GB meccs második driveja mutatta, ahol egyből kettőzték Meklendült, mert futni akartak, hogy nulla, mint kés a valyon....Nem egészen értem, hogy miért baj, ha valakit kettőznek és nem tud mit csinálni. Elvileg pont az lenne a lényeg, hogy kettőzni kelljen. Azért egy GB OL kettőzéssel nem hiszem, hogy sok NT megbirkózna. Vagy tévedek? Mert az is lehet...
sutianap
Klaci79
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Gabi kezdő NT az kincs, és fent kell húzni, de nézd meg pölö Fangupo még ott cirkál a Csifzbe, Tamu kezdő lesz a Karcba igaz két bivaly DE rettenet besegít, de még őróluk se mondtak le. Sajna a GB meccs második driveja mutatta, ahol egyből kettőzték Meklendült, mert futni akartak, hogy nulla, mint kés a valyon....Egyetertek a futas resszel. A nincs kezdo nt vel mire gondolsz, hogy a semavaltas miatt nincs kezdo nt, vagy hogy nincs olyan klasszis jatekos aki kezdo es nt lenne...? A hosszu irasomban meg irtam, hogy igen ha megnezzuk a jo kezdo kaliberu nt ket koran huzzak. Igy volt ez a mi esetunkben is. Itt csak arra utaltam, hogy nem lehet persze atultetni a jo jatek es kezdo posztot az egyetemi evek utan, de azert latni hogy biztosabb huzasok vannak ezen a poszton. Mint pl az ol, es a korai koros nt jatekosok nagyobb szazalekkal valnak be, es hozzak utana a kezdo szintet.
sutianap
Tudom ilyen tehetseg ritkan van, de nekunk is volt itt hampton. At is tudtak ultetni kezdobe eleg koran, mert meg volt mindene. Mig a 87 nek itelt nt azert kevesbe eselyes ugyanerre. Mert azert boven lehet melleloni, meg tevedni a rangsorok alapjan. De azt lehetett latni hogy raji, hampton, stb sikeres lesz.... Nalunk meg van valaki aki olcson jott stb. Ha uber brutal lenne akkor megertenem. De igy nehez lesz. Meglatjuk.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
The Pittsburgh Steelers defensive line took a hit with Stephon Tuitt exiting the team's preseason game against Green Bay with a sprained ankle that will keep him out for a "couple weeks," according to Albert Breer of NFL.com.Egyedül te hajtod ezt a Tuitt sérülést. A Packers ellen megsérült, utána a preseasonben már nyilván nem erőltették, de az injury reporton sem szerepelt, teljes értékű edzésmunkát végzett.Biztos? Mert tudom hogy mondtak megprobaljak hogy hatha jol lesz. De en nem vagyok benne biztos hogy 100% es nem hianyozna ha raserulne....Tuitt serultgabistarNem sérült, egyedül Landry Jones van feltüntetve az injury reporton.
vassadi
gabistar
vassadi
Ezeket olvastam csak rola nem is olyan reg. Szoval lehet gamedayre mar nem az es orulok is neki, de nem ezt mondtak korabban. 😀 De akkor atirom a korabbi irasom, tuitt serult volt...
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Egyedül te hajtod ezt a Tuitt sérülést. A Packers ellen megsérült, utána a preseasonben már nyilván nem erőltették, de az injury reporton sem szerepelt, teljes értékű edzésmunkát végzett.Biztos? Mert tudom hogy mondtak megprobaljak hogy hatha jol lesz. De en nem vagyok benne biztos hogy 100% es nem hianyozna ha raserulne....Tuitt serultgabistarNem sérült, egyedül Landry Jones van feltüntetve az injury reporton.
vassadi
gabistar
több mint 9 éve
hiszek én, de majd este kidarál úgyisköszi srácok, ez hiányzott....fel is kell valahova a képet tölteni...Azt hiszem ehhez hülye vagyok...kimásoltam, paint-be tettem, kivágtam és ennek nincs linkje sehol...vagy ha van, fogalmam sincsMegnéztem azokat a játékokat és ott Tuitt és Heyward játszott:Kép linkje és kêsz
Csak baromira nem tudom, hogy ezen az új felületen hogy tudok képet beilleszteni, amit a GB-ből szedtem ki...
Klaci79
Höri
Klaci79
pl. ide: www.kepfeltoltes.hu/
baggio
a képet kimentettem a game pass-ból print scrn-el és utána a feltöltés hiányzott....
köszi még egyszer mindenkinek
Süti!
Ettől még most nem tudom elküldeni a képet, hogy ott nem McLendon volt a pályán, mert a melós gépemről nem enged semmi képfeltöltést...hinned kell nekem 😀
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
köszi srácok, ez hiányzott....fel is kell valahova a képet tölteni...Azt hiszem ehhez hülye vagyok...kimásoltam, paint-be tettem, kivágtam és ennek nincs linkje sehol...vagy ha van, fogalmam sincsMegnéztem azokat a játékokat és ott Tuitt és Heyward játszott:Kép linkje és kêsz
Csak baromira nem tudom, hogy ezen az új felületen hogy tudok képet beilleszteni, amit a GB-ből szedtem ki...
Klaci79
Höri
Klaci79
baggio
a képet kimentettem a game pass-ból print scrn-el és utána a feltöltés hiányzott....
köszi még egyszer mindenkinek
Süti!
Ettől még most nem tudom elküldeni a képet, hogy ott nem McLendon volt a pályán, mert a melós gépemről nem enged semmi képfeltöltést...hinned kell nekem 😀
Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
fel is kell valahova a képet tölteni...Azt hiszem ehhez hülye vagyok...kimásoltam, paint-be tettem, kivágtam és ennek nincs linkje sehol...vagy ha van, fogalmam sincsMegnéztem azokat a játékokat és ott Tuitt és Heyward játszott:Kép linkje és kêsz
Klaci79
Höri
Klaci79
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
pl.: a kép linkje http:/ /collapo.web.elte.hu/other/ra ven_mini.png csak szóközök nélkül és azt ide beilleszted, akkor megkéne jelenniecollapo.web.elte.hu/other/raven_mini.png
Amúgy ugyanígy tudsz betenni twitter, youtube és hasonló dolgokat is
Szerkesztette: Collapo
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
hol van az interneten az a kép, amit ide akarsz tenni? Csak a linkje kell..Ha máshogy nem tudod kiszedni, akkor katt a képre jobb egérrel és kép címének másolása és üsd be ide beillesztéssel
Szerkesztette: Collapo
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Azt hiszem ehhez hülye vagyok...kimásoltam, paint-be tettem, kivágtam és ennek nincs linkje sehol...vagy ha van, fogalmam sincsMegnéztem azokat a játékokat és ott Tuitt és Heyward játszott:Kép linkje és kêsz
Klaci79
Höri
több mint 9 éve
Megnéztem azokat a játékokat és ott Tuitt és Heyward játszott:Kép linkje és kêsz
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Megnéztem azokat a játékokat és ott Tuitt és Heyward játszott:Csak baromira nem tudom, hogy ezen az új felületen hogy tudok képet beilleszteni, amit a GB-ből szedtem ki...
több mint 9 éve
a SAF után, Nelson sérült és elkezdenek futni...Őszintén szólva nem találom azt a 2. drive-ot amit említesz...az elsőben Tuitt és Heyward volt a pályán, akiket tényleg jobbra-balra mozgatott a GB OL. A második drive pedig safety volt...Hát ez a kérdés, mi a szint amit elvárunk? Én szeretném ha pariba lenne a GB-jel a védelem, nem az hogy legyaluljuk a Falcons Ofalat.Azért egy GB OL kettőzéssel nem hiszem, hogy sok NT megbirkózna. Vagy tévedek? Mert az is lehet...Klaci79
sutianap
sutianap
Ettől még tény, hogy kettőzés ellen McLendon nem tud mit csinálni, de én nem ezt látom problémának...továbbra sem hiszem, hogy egy hegyomlást kellene a draft elején választani
Megnéztem amúgy az első drive-opt amit a GB csinált ellenünk és leginkább pont az volt az érzésem, hogy egy jó McLendon nagyon hiányzik onnan középről. Bár lehet mazochista vagyok 😀
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Őszintén szólva nem találom azt a 2. drive-ot amit említesz...az elsőben Tuitt és Heyward volt a pályán, akiket tényleg jobbra-balra mozgatott a GB OL. A második drive pedig safety volt...Hát ez a kérdés, mi a szint amit elvárunk? Én szeretném ha pariba lenne a GB-jel a védelem, nem az hogy legyaluljuk a Falcons Ofalat.Azért egy GB OL kettőzéssel nem hiszem, hogy sok NT megbirkózna. Vagy tévedek? Mert az is lehet...Klaci79
sutianap
sutianap
Ettől még tény, hogy kettőzés ellen McLendon nem tud mit csinálni, de én nem ezt látom problémának...továbbra sem hiszem, hogy egy hegyomlást kellene a draft elején választani
Megnéztem amúgy az első drive-opt amit a GB csinált ellenünk és leginkább pont az volt az érzésem, hogy egy jó McLendon nagyon hiányzik onnan középről. Bár lehet mazochista vagyok 😀
több mint 9 éve
Hát ez a kérdés, mi a szint amit elvárunk? Én szeretném ha pariba lenne a GB-jel a védelem, nem az hogy legyaluljuk a Falcons Ofalat.Azért egy GB OL kettőzéssel nem hiszem, hogy sok NT megbirkózna. Vagy tévedek? Mert az is lehet...Klaci79
sutianap
Szerkesztette: sutianap