Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
én rozi nixnek, és mörfinek örülök, de állítólag még nem végleges a team, még nézelődünk máshol cutoltak után, hátha találunk valakit...
több mint 9 éve
Meg Csikiló 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Itt a hivatalos lista:Pittsburgh released running backs Jawon Chisholm and Josh Harris, defensive linemen Matt Conrath, Ethan Hemer and Mike Thornton, safeties Jordan Dangerfield, Alden Darby and Gerod Holliman, offensive linemen Reese Dismukes, B.J. Finney and Doug Legursky, cornerbacks Kevin Fogg and B.W. Webb, linebackers L.J. Fort, Shayon Green and Howard Jones, and wide receivers Shakim Phillips and Jarrod West.
Kelvin Palmer és Mitchell Van Dyk IR-re került, és leigazoltuk Ross Cockrellt (defensive back, tavaly 4. körben draftolta a Bills), így van most 53 játékos a rosteren.
Legu jelenléte érdekes a cutoltak névsorában, miközben túlélte a keretszűkítést Chris Hubbard, aki alapból guard, viszont a preseasonben elég sokat játszott centert. Elképzelhető, hogy Leguval nem számolnak, de lehet, hogy lesz még itt variálás, mert ahogy várható volt, Pouncey egyelőre ott van az 53-ban. Nincs viszont Harris, akiről nem gondoltam, hogy kapásból megválunk tőle, de nem lep meg, nem tudott bizonyítani az előszezonban. Egyelőre két fullback van a rosteren, Johnson mellett Roosevelt Nix is bekerült, és Murphy is tagja az 53-as keretnek.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Nem is igazából Thomasra értettem... Neki nem ment eddig, és valószínűleg ezért is volt pályán most is, hogy minél inkább játékban legyen. Inkább arra, hogy ebből a csere D-ből vontok le "varjas" következtetéseket.. 😊 Ebből szerintem max azt lehet leszűrni, hogy a backup/practicesquad játékosok gyengék...Értem én. Szerintem akik most következtetnek leginkább a Buf meccsből indulnak ki. Én nem gondolom, hogy ennyire szar a helyzet, főleg ha Heyward, McLendon, Timmons vagy éppen Gay végig a pályán lesz. De a cserék minősége azért hagy kívánnivalót maga után.
kriSTEELan
Persze nem szabad néhány "edzőmeccsből" következtetni, még ha rossz is amit lát az ember.
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
Nem is igazából Thomasra értettem... Neki nem ment eddig, és valószínűleg ezért is volt pályán most is, hogy minél inkább játékban legyen. Inkább arra, hogy ebből a csere D-ből vontok le "varjas" következtetéseket.. 😊 Ebből szerintem max azt lehet leszűrni, hogy a backup/practicesquad játékosok gyengék...Igen, láttuk!Ugye azért azt láttátok, hogy a kezdő D-ből egyedül Shamarko volt pályán? Akik játszottak azoknak nagyrészük az 53-at sem ér(te)i meg...Én meg az vagyok😊 És idén, ilyen sorsolással szinte biztos a bukta, ha a védelem nem hoz min. közepes szintet és/vagy rengeteg labdaszerzést. Mondjuk én pozitívan állok hozzá, mert olyan rosszak vagyunk, hogy ebből csak valami jobb sülhet ki😀Nem vagyok egy károgó varjú, de rossz érzéseim vannak a szezonnal kapcsolatban. ha a támadók hozzák ami bennük van akkor számíthatunk jóra. Első látásra(tudom előszezon volt idáig) nem érzem a védelemben, hogy meccset tudna nyerni nekünk. Az Ilb poszt ahol minőségre és mennyiségre is megvagyunk, a védőfal szódával elmegy, de a többi csapatrész az gyenge első látásra.elkeserítő, hogy Shamarko Thomas mennyire gyenge...teljesen alkalmatlan az idei előszezon alapján a szerepérePersze, majd jön, hogy előszezon, meg a satöbbi... de lássuk be: baj van. Nem kicsi, nagy...
a másik ez a rengeteg elrontott ütközés, nem tudom az O-nak mennyi pontot kell majd feltennie a táblára, de ez a védelem gyalázat
Klaci79
desider
pfefe8
fcancellara
kriSTEELan
Ugyanakkor ezért még nem kellett volna ennyire gyengén játszania. Ráadásul a többi meccsen is. Én nagyon bírom Shamarkot és remélem, hogy állat lesz az alapszakaszban, de amit eddig láttam tőle az még Pola tavalyi teljesítményétől is messze van, ezért aggódom csak.
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Igen, láttuk!Ugye azért azt láttátok, hogy a kezdő D-ből egyedül Shamarko volt pályán? Akik játszottak azoknak nagyrészük az 53-at sem ér(te)i meg...Én meg az vagyok😊 És idén, ilyen sorsolással szinte biztos a bukta, ha a védelem nem hoz min. közepes szintet és/vagy rengeteg labdaszerzést. Mondjuk én pozitívan állok hozzá, mert olyan rosszak vagyunk, hogy ebből csak valami jobb sülhet ki😀Nem vagyok egy károgó varjú, de rossz érzéseim vannak a szezonnal kapcsolatban. ha a támadók hozzák ami bennük van akkor számíthatunk jóra. Első látásra(tudom előszezon volt idáig) nem érzem a védelemben, hogy meccset tudna nyerni nekünk. Az Ilb poszt ahol minőségre és mennyiségre is megvagyunk, a védőfal szódával elmegy, de a többi csapatrész az gyenge első látásra.elkeserítő, hogy Shamarko Thomas mennyire gyenge...teljesen alkalmatlan az idei előszezon alapján a szerepérePersze, majd jön, hogy előszezon, meg a satöbbi... de lássuk be: baj van. Nem kicsi, nagy...
a másik ez a rengeteg elrontott ütközés, nem tudom az O-nak mennyi pontot kell majd feltennie a táblára, de ez a védelem gyalázat
Klaci79
desider
pfefe8
fcancellara
kriSTEELan
Ugyanakkor ezért még nem kellett volna ennyire gyengén játszania. Ráadásul a többi meccsen is. Én nagyon bírom Shamarkot és remélem, hogy állat lesz az alapszakaszban, de amit eddig láttam tőle az még Pola tavalyi teljesítményétől is messze van, ezért aggódom csak.
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
Ugye azért azt láttátok, hogy a kezdő D-ből egyedül Shamarko volt pályán? Akik játszottak azoknak nagyrészük az 53-at sem ér(te)i meg...Én meg az vagyok😊 És idén, ilyen sorsolással szinte biztos a bukta, ha a védelem nem hoz min. közepes szintet és/vagy rengeteg labdaszerzést. Mondjuk én pozitívan állok hozzá, mert olyan rosszak vagyunk, hogy ebből csak valami jobb sülhet ki😀Nem vagyok egy károgó varjú, de rossz érzéseim vannak a szezonnal kapcsolatban. ha a támadók hozzák ami bennük van akkor számíthatunk jóra. Első látásra(tudom előszezon volt idáig) nem érzem a védelemben, hogy meccset tudna nyerni nekünk. Az Ilb poszt ahol minőségre és mennyiségre is megvagyunk, a védőfal szódával elmegy, de a többi csapatrész az gyenge első látásra.elkeserítő, hogy Shamarko Thomas mennyire gyenge...teljesen alkalmatlan az idei előszezon alapján a szerepérePersze, majd jön, hogy előszezon, meg a satöbbi... de lássuk be: baj van. Nem kicsi, nagy...
Klaci79
desider
pfefe8
fcancellara
több mint 9 éve
Dodó
253
Vajon Nixre rápróbálunk? Ha már tavaly ment a vita, hogy Tuitt-nak vagy Nixnek örülnénk jobban..
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Howard Jones-t kiraktuk. Akárcsak: Kevin Fogg, L.J. Fort, Jarrod West, Mike Thornton
több mint 9 éve
no flacco
317
Dockettet szívesen elnézném Steelers mezben...
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Ezzel igen jól jöttünk ki a punter harcból. Két 2016-os picket áldoztunk idén nyári trédek során, jó, hogy legalább egyet visszaszedtünk.Főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy volt idő, amikor Winget kiköveteltük a csapatból.
Soldados
Levitre-t közben a Falconshoz tradelte a Titans, úgyhogy erről ennyit.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
na akkor Andy Levitre-ről nem kell többet beszélni: 2016/6 és 2017-es kondíciós pick-ért az Atlantáé.A Texans viszont kivágta a tavalyi egyik vitaalapot Louis Nix-et.
több mint 9 éve
Egy kondicionális 7. kör az ellenérték. Azt még nem tudom, mihez van kötve.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ezzel igen jól jöttünk ki a punter harcból. Két 2016-os picket áldoztunk idén nyári trédek során, jó, hogy legalább egyet visszaszedtünk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Punter kérdés eldöntve. Winget aNYG hez tradeltükNem is meglepo, egyetlen pozicio amin minosegi harc volt iden. Lehet ki is valtja a Scobee tradet. 😊
no
több mint 9 éve
no flacco
317
Punter kérdés eldöntve. Winget aNYG hez tradeltük
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Munchak miatt adná magát Levitre, de ha ki is rakja a Titans, máshol kezdő helyre pályázhat, és relatíve drága is lenne, főleg backupnak. A kezdő ötöst pedig nem fogjuk megbontani, Foster teljesen korrekt alapember. Úgyhogy én szinte kizártnak tartom Levitre érkezését.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Kézenfekvő lenne Munchak ismeri és még Fosterhez képest is talán upgrade. Az öreg helyzet az, hogy gyakorlatilag nincs épkézláb backup guardunk....Legu és Wallace is ezen a poszton inkább töltelék, mint megoldás....
több mint 9 éve
Cut is no problem, but to stop....elképesztő gyenge a backup playák minősége és nem is lenne gond, ha egyébként 53-ban rendben lennénk.Levitrét várjuk lepattanóra
Az OL és a DL tekintetében azt gondolom árgus szemekkel nézzük a lepattanót....
Semmi új nincs abban, hogy a D nem fog meccset nyerni....arra azonban nem számítottam, hogy meccseket veszíteni fogunk rajta, és most ez így áll. Lehet csodavárás, de Én azért valamivel jobbra számítok, mint amit eddig láttunk. Timmons nagyon kell ebbe a D-be és Gay rutinja is. Egy hét múlva okosabbak leszünk már...
Klemó
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
fcancellara
1 559
Én meg az vagyok😊 És idén, ilyen sorsolással szinte biztos a bukta, ha a védelem nem hoz min. közepes szintet és/vagy rengeteg labdaszerzést. Mondjuk én pozitívan állok hozzá, mert olyan rosszak vagyunk, hogy ebből csak valami jobb sülhet ki😀Nem vagyok egy károgó varjú, de rossz érzéseim vannak a szezonnal kapcsolatban. ha a támadók hozzák ami bennük van akkor számíthatunk jóra. Első látásra(tudom előszezon volt idáig) nem érzem a védelemben, hogy meccset tudna nyerni nekünk. Az Ilb poszt ahol minőségre és mennyiségre is megvagyunk, a védőfal szódával elmegy, de a többi csapatrész az gyenge első látásra.elkeserítő, hogy Shamarko Thomas mennyire gyenge...teljesen alkalmatlan az idei előszezon alapján a szerepérePersze, majd jön, hogy előszezon, meg a satöbbi... de lássuk be: baj van. Nem kicsi, nagy...
Klaci79
desider
pfefe8
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Cut is no problem, but to stop....elképesztő gyenge a backup playák minősége és nem is lenne gond, ha egyébként 53-ban rendben lennénk.Az OL és a DL tekintetében azt gondolom árgus szemekkel nézzük a lepattanót....
Semmi új nincs abban, hogy a D nem fog meccset nyerni....arra azonban nem számítottam, hogy meccseket veszíteni fogunk rajta, és most ez így áll. Lehet csodavárás, de Én azért valamivel jobbra számítok, mint amit eddig láttunk. Timmons nagyon kell ebbe a D-be és Gay rutinja is. Egy hét múlva okosabbak leszünk már...
több mint 9 éve
pfefe8
1 203
Nem vagyok egy károgó varjú, de rossz érzéseim vannak a szezonnal kapcsolatban. ha a támadók hozzák ami bennük van akkor számíthatunk jóra. Első látásra(tudom előszezon volt idáig) nem érzem a védelemben, hogy meccset tudna nyerni nekünk. Az Ilb poszt ahol minőségre és mennyiségre is megvagyunk, a védőfal szódával elmegy, de a többi csapatrész az gyenge első látásra.elkeserítő, hogy Shamarko Thomas mennyire gyenge...teljesen alkalmatlan az idei előszezon alapján a szerepérePersze, majd jön, hogy előszezon, meg a satöbbi... de lássuk be: baj van. Nem kicsi, nagy...
Klaci79
desider
Steelers fan
több mint 9 éve
Gizinéni
522
elkeserítő, hogy Shamarko Thomas mennyire gyenge...teljesen alkalmatlan az idei előszezon alapján a szerepérePersze, majd jön, hogy előszezon, meg a satöbbi... de lássuk be: baj van. Nem kicsi, nagy...
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
elkeserítő, hogy Shamarko Thomas mennyire gyenge...teljesen alkalmatlan az idei előszezon alapján a szerepérea másik ez a rengeteg elrontott ütközés, nem tudom az O-nak mennyi pontot kell majd feltennie a táblára, de ez a védelem gyalázat