Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Sajnálom, hogy nem sikerült megfelelő értékért elcserélni...sok sikert kívánok neki.
több mint 10 éve
Bye bye Shaun.
több mint 10 éve
Azt kell mondjam kibaszott erős az AFC North: az NHL és az NBA bajnoka is innen való .-)Az NFL-t februárban nyeri a Cinci (csak vicceltem) Magyarországon meg bajnok a Steelers.
Halálcsoport .-)
több mint 10 éve
A hálaadás napi Colts elleni meccsünkön egészen különleges fekete szerelésben lépünk pályára. A Colts teljesen fehérben lesz. Ez a Nike akciója a color rush.höhh a KC ellenünk meg sárgában lesz!? érdekes.
lockerdome.com/happygilmore/6170048381332289/8835538169913105
polamalu
több mint 10 éve
Még a végén lesz olyan meccs, aminek a szerelései tetszenek is ebből a marhaságból 😊

több mint 10 éve
A hálaadás napi Colts elleni meccsünkön egészen különleges fekete szerelésben lépünk pályára. A Colts teljesen fehérben lesz. Ez a Nike akciója a color rush.lockerdome.com/happygilmore/6170048381332289/8835538169913105
több mint 10 éve
Most volt a Pens Victory parádé. Volt hozzá live stream. Annyi ember, bazd, hatalmas felvonulás volt.valamivel több mint 400.000 ember volt...bár ha egy kis politikát ide lehet csempészni akkor ez legalább 2 millió ember lehetett, mint anno a Kossuth téren 😊
polamalu
több mint 10 éve
Most volt a Pens Victory parádé. Volt hozzá live stream. Annyi ember, bazd, hatalmas felvonulás volt.
több mint 10 éve
Október 9-en a Jets ellen viseljük a legendás darazsmezt. Jobban örültem volna ha egy héttel korábban, de ez már egyéni problémám 😀
több mint 10 éve
Szép volt fijúk .-)Szétvertük az osztrákokat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 10 éve
www.jegkorongblog.hu/2016/06/13/crosby-igazi-allat-volt-a-jegen/#post-173390A díjat Crosby nem a pontok miatt kapta. Nem kérdés, hogy mint vezér megérdemelte. Amit mi kívülről és messziről nem láttunk. Azt elmondják az edzők. Ha a pontokat nézzük, Kessel, ha azonban a csapatra gyakorolt hatást, összességében akkor jogosan Crosby. Én is Kesselt neveztem volna meg egyébként, attól függetlenül, hogy Crosby valóban a legalázatosabban tette a dolgát, nem akart sztár lenni, nem akart csillogni. Dolgozni akart és kupát nyerni.
több mint 10 éve
És most első alkalommal végignéztem élőben....viszlát átok 😀Egyébként a meccsről. A 6 összecsapás során teljesen egyértelmű volt, hogy melyik a jobb csapat. Murray valóban nem annyira jó kapus, mint Jones, de már most van annyira jó, hogy ha kellett tartást adott a csapatnak. Ugyanakkor nem is kellett annyira, mert a taktika remek volt és az egész csapat rohadt nagyot védekezett.
6 meccsre is csak azért volt szükség, mert emberfelettit játszott Jones, de valóban 3-3,5 nagyon jó sorunk volt, amire nem volt semmi válasz a másik oldalon.
több mint 10 éve
Felkészül: Steelers .-)
több mint 10 éve
Győzelem!Felkeltem, 1:0 ide, gyors visszaalvás nehogy gólt kapjunk. Megint felkel, 2:1 ide, gyors visszaalvás. Az utolsó 3 percre ismét felkel, itt már nem volt erőm kikapcsolni, hál istennek nem lett baj.
Egyértelműen uraltuk a a playoff-ot, a rájátszásba jutott csapatok közül a legjobb nyert.
több mint 10 éve
Murray is kaphatta volna, de ez jól van így is. 😊nhl.bamcontent.com/images/photos/280949182/1024x576/cut.jpg
nhl.bamcontent.com/images/photos/280949740/1284x722/cut.jpg
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 10 éve
Dehogy igazságtalan... Hátán vitte a csapatot Crosby, igazi vezér volt végig és minden kulimunkát elvégzett kapitányként sem esett le a gyűrű az ujjáról. Amúhy pont letojják szvsz😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Megvaaaaan! 😊 Megérdemeltük, ma is jobbak voltunk! (Pedig élőben néztem 😊 )Pittsburgh - City of Champions: Steelers-Penguins 6-4!
Az viszont rohadt igazságtalan, hogy Crosby lett a rájátszás MVP-je Kessel helyett.. De ez legyen a legnagyobb bajunk. 😊
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
vasárnap éjjel mindenképpen élőben nézem a meccset, mert dolgozom...ezen múlik legkevésbé a győzelemegyszerűen úgy kezdtük a meccset, ahogyan nem szabad...aztán elkapták fortuna lábát és nem engedték...
hatalmas mákkal nyerte a meccset sjs és nem mondom, hogy nem ezt vártam...talán nem véletlen, hogy hazai pályán sosem tudtuk behúzni és ez másoknak is komoly probléma...
több mint 10 éve
Hát a hétfő hajnal necces lesz, én is tartottam magam a tiltáshoz, csak a 3. harmad az óra csörgésétől számítva. Szigorúan. Közben a reggeli rituálék. Mégsem sikerült. Kelni kell vasárnap éjjel.
több mint 10 éve
Feloldom az eltiltásomat, mert képtelen voltam fennmaradni és nézni, mégis kikaptunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ryan Shazier a mai edzésen futóversenyben legyőzte többek közt Antonio Brownt, Sammy Coatest, Markus Wheatont.zzzzzzzzzzz már megírta csak kódolva. A Navajok most próbálják visszafejteni, hogy pontosan mit is jelenthet.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000668119/article/ryan-shazier-beats-steelers-wideouts-in-foot-race
kapitnono
Szerkesztette: polamalu
több mint 10 éve
Na hasznalj ilyen bonyolult neveket Bélára 😀Első, született Kopirnyák Béla, alias Tar
Wyatt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak