Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
Sajnálom, hogy nem sikerült megfelelő értékért elcserélni...sok sikert kívánok neki.
több mint 10 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 765
Bye bye Shaun.
több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 549 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Azt kell mondjam kibaszott erős az AFC North: az NHL és az NBA bajnoka is innen való .-)
Az NFL-t februárban nyeri a Cinci (csak vicceltem) Magyarországon meg bajnok a Steelers.
Halálcsoport .-)

több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
A hálaadás napi Colts elleni meccsünkön egészen különleges fekete szerelésben lépünk pályára. A Colts teljesen fehérben lesz. Ez a Nike akciója a color rush.
 lockerdome.com/happygilmore/6170048381332289/8835538169913105
polamalu
höhh a KC ellenünk meg sárgában lesz!? érdekes.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Még a végén lesz olyan meccs, aminek a szerelései tetszenek is ebből a marhaságból 😊

több mint 10 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 275 — 毎日何かを学ぶ
A hálaadás napi Colts elleni meccsünkön egészen különleges fekete szerelésben lépünk pályára. A Colts teljesen fehérben lesz. Ez a Nike akciója a color rush.
 lockerdome.com/happygilmore/6170048381332289/8835538169913105
több mint 10 éve
Most volt a Pens Victory parádé. Volt hozzá live stream. Annyi ember, bazd, hatalmas felvonulás volt.
polamalu
valamivel több mint 400.000 ember volt...bár ha egy kis politikát ide lehet csempészni akkor ez legalább 2 millió ember lehetett, mint anno a Kossuth téren 😊
több mint 10 éve
Most volt a Pens Victory parádé. Volt hozzá live stream. Annyi ember, bazd, hatalmas felvonulás volt.
több mint 10 éve
Október 9-en a Jets ellen viseljük a legendás darazsmezt. Jobban örültem volna ha egy héttel korábban, de ez már egyéni problémám 😀
több mint 10 éve
Szalaitól én finálét eldöntő gólt vártam, de egynek ez sem rossz 😀

több mint 10 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 549 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szép volt fijúk .-)
Szétvertük az osztrákokat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 10 éve
 www.jegkorongblog.hu/2016/06/13/crosby-igazi-allat-volt-a-jegen/#post-173390
A díjat Crosby nem a pontok miatt kapta. Nem kérdés, hogy mint vezér megérdemelte. Amit mi kívülről és messziről nem láttunk. Azt elmondják az edzők. Ha a pontokat nézzük, Kessel, ha azonban a csapatra gyakorolt hatást, összességében akkor jogosan Crosby. Én is Kesselt neveztem volna meg egyébként, attól függetlenül, hogy Crosby valóban a legalázatosabban tette a dolgát, nem akart sztár lenni, nem akart csillogni. Dolgozni akart és kupát nyerni.
több mint 10 éve
És most első alkalommal végignéztem élőben....viszlát átok 😀

Egyébként a meccsről. A 6 összecsapás során teljesen egyértelmű volt, hogy melyik a jobb csapat. Murray valóban nem annyira jó kapus, mint Jones, de már most van annyira jó, hogy ha kellett tartást adott a csapatnak. Ugyanakkor nem is kellett annyira, mert a taktika remek volt és az egész csapat rohadt nagyot védekezett.
6 meccsre is csak azért volt szükség, mert emberfelettit játszott Jones, de valóban 3-3,5 nagyon jó sorunk volt, amire nem volt semmi válasz a másik oldalon.
több mint 10 éve
Felkészül: Steelers .-)

több mint 10 éve
Győzelem!
Felkeltem, 1:0 ide, gyors visszaalvás nehogy gólt kapjunk. Megint felkel, 2:1 ide, gyors visszaalvás. Az utolsó 3 percre ismét felkel, itt már nem volt erőm kikapcsolni, hál istennek nem lett baj.
Egyértelműen uraltuk a a playoff-ot, a rájátszásba jutott csapatok közül a legjobb nyert.

több mint 10 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Murray is kaphatta volna, de ez jól van így is. 😊
 nhl.bamcontent.com/images/photos/280949182/1024x576/cut.jpg
 nhl.bamcontent.com/images/photos/280949740/1284x722/cut.jpg

Szerkesztette: Gizinéni
több mint 10 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 200 — Steelers fan
Dehogy igazságtalan... Hátán vitte a csapatot Crosby, igazi vezér volt végig és minden kulimunkát elvégzett kapitányként sem esett le a gyűrű az ujjáról. Amúhy pont letojják szvsz😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Megvaaaaan! 😊 Megérdemeltük, ma is jobbak voltunk! (Pedig élőben néztem 😊 )

Pittsburgh - City of Champions: Steelers-Penguins 6-4!

Az viszont rohadt igazságtalan, hogy Crosby lett a rájátszás MVP-je Kessel helyett.. De ez legyen a legnagyobb bajunk. 😊

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
vasárnap éjjel mindenképpen élőben nézem a meccset, mert dolgozom...ezen múlik legkevésbé a győzelem
egyszerűen úgy kezdtük a meccset, ahogyan nem szabad...aztán elkapták fortuna lábát és nem engedték...
hatalmas mákkal nyerte a meccset sjs és nem mondom, hogy nem ezt vártam...talán nem véletlen, hogy hazai pályán sosem tudtuk behúzni és ez másoknak is komoly probléma...
több mint 10 éve
Hát a hétfő hajnal necces lesz, én is tartottam magam a tiltáshoz, csak a 3. harmad az óra csörgésétől számítva. Szigorúan. Közben a reggeli rituálék. Mégsem sikerült. Kelni kell vasárnap éjjel.
több mint 10 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Feloldom az eltiltásomat, mert képtelen voltam fennmaradni és nézni, mégis kikaptunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ryan Shazier a mai edzésen futóversenyben legyőzte többek közt Antonio Brownt, Sammy Coatest, Markus Wheatont.
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000668119/article/ryan-shazier-beats-steelers-wideouts-in-foot-race
kapitnono
zzzzzzzzzzz már megírta csak kódolva. A Navajok most próbálják visszafejteni, hogy pontosan mit is jelenthet.

Szerkesztette: polamalu
több mint 10 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
Na hasznalj ilyen bonyolult neveket Bélára 😀
Wyatt
Első, született Kopirnyák Béla, alias Tar
sutianap
de genere Botsinka 😀

Szerkesztette: zzz888
több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 911 — capitaine du château de Vienne 1487
Na hasznalj ilyen bonyolult neveket Bélára 😀
Wyatt
Első, született Kopirnyák Béla, alias Tar

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Ne használj ilyen bonyolult neveket Bélára 😀

Szerkesztette: Wyatt