NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 7 305
lehet beáll a sorba? szerintem ez vicknél sosem volt gond, a munkamorálja rendben volt / lesz. ha nem így lenne, nem tudott volna visszatérni. porcelánból van, de ha backup lesz, az úgyis mindegy. és abban sem vagyok biztos, hogy a balhé utáni harmadik csapatánál feltűnni annyira szenzációs dolog lenne, nincs ebben már ennyi, hogy a média ezen lovagoljon. egy olyan backup qb-tok lett, aki ha baj van, nem tüzet oltani tud beszállni, hanem akár meccset nyerni. én örülnék.
jorge
en meg a porcelannal sem ertek egyet, ha vki sokat kap anyagfaradasos lesz (ez mindenkire igaz). BB is sokat "nem 100%an" jatszik a sok bajaval csak o kulonoskeppen eros, szivos figura ( ebben segit az OL alkata), mig MV futot jatszik wr alkattal.
En elcserelnem Schaubra
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Arról van valami infó h Vick játszik a preseasonban?
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Amùgy nesöneldogdéjvan, ez elég morbid így, főleg Snoop még nem bökött semmit Vickre 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Xd 2x az evben 9-6-os gyozelem... Hol irjam ala?
Collapo
Ha a rájátszásban viszont mi nyerünk akkor itt kell aláírnod. 😉
kittli
Na jo ez kijart! 😀
De a lenyeg: tok mindegy h melyikunk nyeri a tobb meccset ha jo kis tortenelmi smashmouth derbik lesznek 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Big Ben már biztos alig várja Vick érkezését!😊

Szerkesztette: r.baggio

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 276 — Steelers fan
Collapo
Ha a rájátszásban viszont mi nyerünk akkor itt kell aláírnod. 😉
több mint 9 éve

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Ááá, nem hinném, azért jobbak vagytok 3 pontnál... mondjuk úgy 6 is összejön majd 😀😛
Collapo
s szólt a holló sohasem, - aszem a lilaofenznek kéne inkább összeszednie magát, ha kétszámjegyűt akar alkotni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Ááá, nem hinném, azért jobbak vagytok 3 pontnál... mondjuk úgy 6 is összejön majd 😀😛

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Én Vick miatt szerettem meg az NFL-t és az h a kedvenc csapatomhoz került, az felbecsülhetetlen! Tényleg kár h nem 1 hónappal előbb jött, játszhatott volna a preseasonban! Így meg max egy Ravens ellen 30-3 áll be 😀
több mint 9 éve
jorge Philadelphia Eagles 491 — kill, maim and destroy
lehet beáll a sorba? szerintem ez vicknél sosem volt gond, a munkamorálja rendben volt / lesz. ha nem így lenne, nem tudott volna visszatérni. porcelánból van, de ha backup lesz, az úgyis mindegy. és abban sem vagyok biztos, hogy a balhé utáni harmadik csapatánál feltűnni annyira szenzációs dolog lenne, nincs ebben már ennyi, hogy a média ezen lovagoljon. egy olyan backup qb-tok lett, aki ha baj van, nem tüzet oltani tud beszállni, hanem akár meccset nyerni. én örülnék.
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Én nem sajnálom nagyon kétesélyes ez. Nézd meg Ben nyilatkozatát. Abban minden benne van. Nagyon nem várja tárt karokkal a csapat. Ez nem egy Yets, ez egy jóval konzervatívabbb családias társaság ez jelenti/jelentette mindig is a nagy erőt és ahogy egy Blountot is kivetette a csapat (utólag olvasható pár nyilatkozatban mennyire rühelte különösen az OL). Hozzáteszem viszont, hogy Vick itt más helyzetben lesz/van, mint bárhol máshol hiszen egyértelműen másodiknak jön, szemernyi esélye sincs kitúrni Bent, vagyis lehet beáll a sorba. Meglátjuk...
több mint 9 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Én csak azt sajnálom, hogy nem 1 hónappal ez előtt jött Jones helyett, akkor tudott volna már tanulni-gyakorolni.
Jones meg igazán mehetne kanadai ligázni, vagy ahova akar, szerencsétlennek minden mozdulatát rossz nézni.

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
azt hiszem ezek után most nem fog sikerülni elkerülni azt az extra médiafigyelmet, ami amúgy nem szokott a csapat körül lenni
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/vq2tzrkgh6j5sthjk9ll
Michael Vick signs one-year deal with Steelers
The waiting game is over for Michael Vick. The Pittsburgh Steelers announced Tuesday night that they have signed the veteran quarterback to a one-year contract.

Valóban
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 760 — Így remélem megfelelek nektek.....
Brandon Lee Gowton ‏@BrandonGowton 7 p7 perccel ezelőtt

Michael Vick signs with the Steelers  www.bleedinggreennation.com/2015/8/25/9208537/steelers-michael-vick-quarterback-jets-eagles-falcons-viriginia-tech?utm_campaign=brandongowton&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter
több mint 9 éve
Ha igaz amit a depot ír akkor valóban nem írtunk alá de ez a gyakorlás eredményétől és nem a műtéttől függ...Tomlin nyilatkozat
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
de egyelőre Vick nem lesz a játékosunk...később még visszatérhetünk rá, de gondolom ez a mai műtét eredményétől függ
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Golson, Suisham, Gradkowski, Pouncey, Bell első 2 meccsről eltiltva mindez az utóbbi évek legkeményebb sorsolásával. Innen szép nyerni😊
Razi
Ebből leginkább Punci és Bell fog hiányozni,mert Gradkowski úgysem sokat lett volna pályán, Hartley jól fest Zsuzsi pótlására, Golson pedig teljesen a jövő figurája lehet.

" class="embed">
több mint 9 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 563 — kheanton@gmail.com
Golson, Suisham, Gradkowski, Pouncey, Bell első 2 meccsről eltiltva mindez az utóbbi évek legkeményebb sorsolásával. Innen szép nyerni😊

Szerkesztette: Razi
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
"Any way, any person, anything that can help this team, if that's Michael Vick then so be it," Roethlisberger said.
több mint 9 éve
Jones nincs kész a n2 pozira és lehet nem is lesz. Tomlinról pedig tudjuk, hogy Vickért már egyszer harcba szállt. Hát akkor most Grab sérülése kapcsán ki is próbáljuk. Hát akkor látunk pár read optiont is.... 😊
több mint 9 éve
Legu egy nagyon megbízható center backup, de guardként nem állja meg a helyét, úgy ahogy Wallace sem. Jelenleg pedig guard backup poziban is nagyon vékonyak vagyunk. Nyilván Legu Bennel jobban össze van szokva és még azt is el tudom képzelni, hogy Wallace-t is kiszorítja centerből, de nem lett volna jobb olyat igazolni, előre menekülve, aki guardként is megállja a helyét. (anno emlékeim szerint Legut azért is dobtuk, mert guard poziban gyenge volt, mint a puding, ahogy a Chargersben is....)
több mint 9 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
akkor gyünnek majd a vájdketek?
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
És eljött a kutyaidomár ideje. Adam Schefter jelentése szerint Michael Vick úton van Pittsburgh-be. (Közben Gradkowski kezét megműtötték.)
desider
Én is több helyen is olvastam, hogy randizunk Vick kollégával. Emberileg nagyon nem bírom, de ha bizonyít ám legyen.

Szerkesztette: Gergőke

" class="embed">