NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
187
31
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
no
7 305
lehet beáll a sorba? szerintem ez vicknél sosem volt gond, a munkamorálja rendben volt / lesz. ha nem így lenne, nem tudott volna visszatérni. porcelánból van, de ha backup lesz, az úgyis mindegy. és abban sem vagyok biztos, hogy a balhé utáni harmadik csapatánál feltűnni annyira szenzációs dolog lenne, nincs ebben már ennyi, hogy a média ezen lovagoljon. egy olyan backup qb-tok lett, aki ha baj van, nem tüzet oltani tud beszállni, hanem akár meccset nyerni. én örülnék.en meg a porcelannal sem ertek egyet, ha vki sokat kap anyagfaradasos lesz (ez mindenkire igaz). BB is sokat "nem 100%an" jatszik a sok bajaval csak o kulonoskeppen eros, szivos figura ( ebben segit az OL alkata), mig MV futot jatszik wr alkattal.
jorge
En elcserelnem Schaubra
több mint 9 éve
Arról van valami infó h Vick játszik a preseasonban?
több mint 9 éve
Amùgy nesöneldogdéjvan, ez elég morbid így, főleg Snoop még nem bökött semmit Vickre 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Na jo ez kijart! 😀Xd 2x az evben 9-6-os gyozelem... Hol irjam ala?Ha a rájátszásban viszont mi nyerünk akkor itt kell aláírnod. 😉
Collapo
kittli
De a lenyeg: tok mindegy h melyikunk nyeri a tobb meccset ha jo kis tortenelmi smashmouth derbik lesznek 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Xd 2x az evben 9-6-os gyozelem... Hol irjam ala?Ha a rájátszásban viszont mi nyerünk akkor itt kell aláírnod. 😉
Collapo
több mint 9 éve
Xd 2x az evben 9-6-os gyozelem... Hol irjam ala?
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Ááá, nem hinném, azért jobbak vagytok 3 pontnál... mondjuk úgy 6 is összejön majd 😀😛s szólt a holló sohasem, - aszem a lilaofenznek kéne inkább összeszednie magát, ha kétszámjegyűt akar alkotni
Collapo
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Ááá, nem hinném, azért jobbak vagytok 3 pontnál... mondjuk úgy 6 is összejön majd 😀😛
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Én Vick miatt szerettem meg az NFL-t és az h a kedvenc csapatomhoz került, az felbecsülhetetlen! Tényleg kár h nem 1 hónappal előbb jött, játszhatott volna a preseasonban! Így meg max egy Ravens ellen 30-3 áll be 😀
több mint 9 éve
lehet beáll a sorba? szerintem ez vicknél sosem volt gond, a munkamorálja rendben volt / lesz. ha nem így lenne, nem tudott volna visszatérni. porcelánból van, de ha backup lesz, az úgyis mindegy. és abban sem vagyok biztos, hogy a balhé utáni harmadik csapatánál feltűnni annyira szenzációs dolog lenne, nincs ebben már ennyi, hogy a média ezen lovagoljon. egy olyan backup qb-tok lett, aki ha baj van, nem tüzet oltani tud beszállni, hanem akár meccset nyerni. én örülnék.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Én nem sajnálom nagyon kétesélyes ez. Nézd meg Ben nyilatkozatát. Abban minden benne van. Nagyon nem várja tárt karokkal a csapat. Ez nem egy Yets, ez egy jóval konzervatívabbb családias társaság ez jelenti/jelentette mindig is a nagy erőt és ahogy egy Blountot is kivetette a csapat (utólag olvasható pár nyilatkozatban mennyire rühelte különösen az OL). Hozzáteszem viszont, hogy Vick itt más helyzetben lesz/van, mint bárhol máshol hiszen egyértelműen másodiknak jön, szemernyi esélye sincs kitúrni Bent, vagyis lehet beáll a sorba. Meglátjuk...
több mint 9 éve
Én csak azt sajnálom, hogy nem 1 hónappal ez előtt jött Jones helyett, akkor tudott volna már tanulni-gyakorolni.Jones meg igazán mehetne kanadai ligázni, vagy ahova akar, szerencsétlennek minden mozdulatát rossz nézni.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
azt hiszem ezek után most nem fog sikerülni elkerülni azt az extra médiafigyelmet, ami amúgy nem szokott a csapat körül lenni
több mint 9 éve
Brandon Lee Gowton @BrandonGowton 7 p7 perccel ezelőttMichael Vick signs with the Steelers www.bleedinggreennation.com/2015/8/25/9208537/steelers-michael-vick-quarterback-jets-eagles-falcons-viriginia-tech?utm_campaign=brandongowton&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter …
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Ha igaz amit a depot ír akkor valóban nem írtunk alá de ez a gyakorlás eredményétől és nem a műtéttől függ...Tomlin nyilatkozat
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
de egyelőre Vick nem lesz a játékosunk...később még visszatérhetünk rá, de gondolom ez a mai műtét eredményétől függ
több mint 9 éve
Golson, Suisham, Gradkowski, Pouncey, Bell első 2 meccsről eltiltva mindez az utóbbi évek legkeményebb sorsolásával. Innen szép nyerni😊Ebből leginkább Punci és Bell fog hiányozni,mert Gradkowski úgysem sokat lett volna pályán, Hartley jól fest Zsuzsi pótlására, Golson pedig teljesen a jövő figurája lehet.
Razi
" class="embed">
több mint 9 éve
"Any way, any person, anything that can help this team, if that's Michael Vick then so be it," Roethlisberger said.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Jones nincs kész a n2 pozira és lehet nem is lesz. Tomlinról pedig tudjuk, hogy Vickért már egyszer harcba szállt. Hát akkor most Grab sérülése kapcsán ki is próbáljuk. Hát akkor látunk pár read optiont is.... 😊
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Legu egy nagyon megbízható center backup, de guardként nem állja meg a helyét, úgy ahogy Wallace sem. Jelenleg pedig guard backup poziban is nagyon vékonyak vagyunk. Nyilván Legu Bennel jobban össze van szokva és még azt is el tudom képzelni, hogy Wallace-t is kiszorítja centerből, de nem lett volna jobb olyat igazolni, előre menekülve, aki guardként is megállja a helyét. (anno emlékeim szerint Legut azért is dobtuk, mert guard poziban gyenge volt, mint a puding, ahogy a Chargersben is....)
több mint 9 éve
akkor gyünnek majd a vájdketek?
több mint 9 éve
És eljött a kutyaidomár ideje. Adam Schefter jelentése szerint Michael Vick úton van Pittsburgh-be. (Közben Gradkowski kezét megműtötték.)Én is több helyen is olvastam, hogy randizunk Vick kollégával. Emberileg nagyon nem bírom, de ha bizonyít ám legyen.
desider
Szerkesztette: Gergőke
" class="embed">