NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
172
30
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Gizinéni
522
És eljött a kutyaidomár ideje. Adam Schefter jelentése szerint Michael Vick úton van Pittsburgh-be. (Közben Gradkowski kezét megműtötték.)
több mint 9 éve
És egy régi ismerős a center posztramost jó vagyok vagy nem vagyok jó? ReturnofdaLeguan
Legursky visszatér és aláírt
David Nelson viszont IR-re került
Klaci79
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
És egy régi ismerős a center posztraLegursky visszatér és aláírt
David Nelson viszont IR-re került
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
Egyértelmű, hogy a kezdő D nem az "alap" felállásban működött. 2-4-5 nickel-t nyomták végig, 2 DE volt Tuitt és Heyward, NT nem volt fent egyszer sem... Az, hogy ez nem működött egy GB Offense ellen, hát előfordul... 😊Korai még ez alapján bármit levonni a D-ről. 😉
több mint 9 éve
Pouncey-t megműtötték, szinte biztos, hogy kihagyja az első 8 meccset. Cody Wallace backup-jának pedig Brian De La Puentét szeretnék szerződtetni. (Opció lehet még: Chris Myers, Scott Wells, Samson Satele és Robert Garza)Az hogy kit kukazunk backup-nak meg csak otletelgetes a steelersdepot-on. Vagy lattal vhol vmi hivatalos infot?
A támadófalunkról az nfl.com Pouncey kiesése után már csak átlagosként beszél.
desider
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Pouncey-t megműtötték, szinte biztos, hogy kihagyja az első 8 meccset. Cody Wallace backup-jának pedig Brian De La Puentét szeretnék szerződtetni. (Opció lehet még: Chris Myers, Scott Wells, Samson Satele és Robert Garza)A támadófalunkról az nfl.com Pouncey kiesése után már csak átlagosként beszél.
Szerkesztette: Gizinéni
több mint 9 éve
Bakker annak nagyon nem örülnék. Az egyik olyan fiatal volt,aki mutatott valamit a preseasonben.Punciról valami újabb hír van esetleg?A Depot-n azt fejtegetik, hogy a legnagyobbat Anthony Chickillo szívta a Pouncey sérülésen, mert a 10 LB-re nem futja ezek után a rosteren.
Haggans
desider
" class="embed">
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Punciról valami újabb hír van esetleg?A Depot-n azt fejtegetik, hogy a legnagyobbat Anthony Chickillo szívta a Pouncey sérülésen, mert a 10 LB-re nem futja ezek után a rosteren.
Haggans
több mint 9 éve
Ami azt illeti a D engem is igen csak kezd aggasztani, bár az is tény, hogy van még egy kis idő csiszolódni. A sec nagyon harmatos eddig, de ami jobban aggaszt az az olb corp. Emlékszem nem sokkal ezelőtt még azt mondták, hogy szeretnék az öreg snap számát limitálni. Ahogy most állnak a dolgok szerintem nemhogy nem lesz limitálva, hanem konkrétan kezdő lesz. Majd ha visszavonul igazán, akkor limitálva lesz. Amúgy hihetetlen amit művel 😊. JJ pedig... remélem összeszedi magát.Az O nagyon tetszik, most el is hiszem h szórhatják a TDket. Ben, Bell, Brown, Bryant.
Punciról valami újabb hír van esetleg?
" class="embed">
több mint 9 éve
xtaki
3 443
a D elkeserito. fogalmazhatunk barhogy, lathatunk barmifele pozitiv jeleket, de ez igy rossz, ahogy van. Front 7 nem jo sem futas, sem passz ellen. A secondary meg olyan lyukakat hagy, hogy oda barmilyen ketballabas iranyito bedobja.Tudom, O fele tolodott el a jatekunk, de azert ez elkeserito, mert eleg sok 1-2 picket szortunk bele a dologba, mig az O nem elso korokbol epult fel megfeleloen jora.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
(Szerintetek) Ki lesz az 5. számú WR? (Gondolom Coates 4.) MUrphy vs Philips?Én DHB-re tippelek, mint 5. számú. Hogy a 6. helyért ki lesz a befutó azt már nem tudom közel se, de ha most tippelnem kellene, akkor Goodwin-t mondanám. Ő valami sérülés miatt nem volt tegnap pályán, így több lehetőséget kapott Murphy és Phillips is. Utóbbi ha jól emlékszem -így hirtelen-, több labdát elejtett, de ki tudja ez mennyit számít, mert Coates is pl droppolt rendesen tegnap
steelwolf
több mint 9 éve
(Szerintetek) Ki lesz az 5. számú WR? (Gondolom Coates 4.) MUrphy vs Philips?
több mint 9 éve
most azt írják 8 hetet kell kihagynia...
több mint 9 éve
Ja Legursky, na ő is free
több mint 9 éve
Delapuente, Satele, Ohrnberger is kinn van vagy megvárjuk az újbilzben kegyvesztett Urbikot, de jó lesz Valasz, Valasz a leggyorsabb..........
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Viszont ha visszatérős IR lesz Punci, akkor baszhatunk egy spotot, mongyuk épp MörfitSokkal inkább azt gondolom, hogy a 10 LB vagy az extra safety álmoknak van ezzel vége....de azt se zárjuk azért ki, hogy Pounceyt az 53-ból kivertekből pótoljuk majd más csapattól....nem gondolom ugyanis, hogy van most a rosteren, vagy a piacon bárki elérhető backup C szint...
sutianap
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Az a bal boka, csak az ne lenne... Tuitt kiheveri, Pouncey megy a kés alá.
több mint 9 éve
Viszont ha visszatérős IR lesz Punci, akkor baszhatunk egy spotot, mongyuk épp Mörfit
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Megigazítják, hogy a szezon második felére rendben legyen...így gyanús az IR DR... nem jó, nagyon nem jó hír....Tuittnak nincs nagyon komoly baja viszont úgy néz ki, hála az égnek...
több mint 9 éve
tyler murphy király voltmeg is van a roster spot neki, DHBt elviszik a közterületesek
no
több mint 9 éve
most mongya Tomlin megy a kés aláPunci mankózikmennyi ideig?
sutianap
zzz888
több mint 9 éve
no flacco
317
tyler murphy király volt
több mint 9 éve
Punci mankózik
több mint 9 éve
Klemó
5 667
asszem mind 2 ausztrál... 😀Tényleg...Wing nagyon komolyan féltheti az állását és régen éreztem már, hogy az ellenfél irígy a kihívó punterünkre....😊
de a Barry 50 körül rugdosott ma, meg a széfti előtt is a 1yardoson fogták meg
zzz888