NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
65
16
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Hartley Gardner helyére jön, aki waived/injured megjelöléssel lett kirakva. Sérülést nem kívánok senkinek, de annak örülök, hogy már nem rontja itt a levegőt.vassadiMijapékbajod van Gardnerrel?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Hartley Gardner helyére jön, aki waived/injured megjelöléssel lett kirakva. Sérülést nem kívánok senkinek, de annak örülök, hogy már nem rontja itt a levegőt.
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Állítólag leigazoltátok Hartleyt.empty taxiIgen, Hartley lett a befutó. Nem örülök. Feely-t szerettem volna. They do not feel it... 😕
www.steelersdepot.com/2015/08/report-steelers-sign-k-garrett-hartley/
több mint 9 éve
Állítólag leigazoltátok Hartleyt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nálunk van egy Jason Myers nevű arc, aki a szombati scrimmagen berakott 60 yardról egy olyan kísérletet, ami simán bement volna 65ről is és értékesített egy 50 yardost is, hasonlóan magabiztosan. Nála érdemes lehet majd bepróbálkozni, ha mégis Scobee marad nálunk a kicker. Sőt ha minden igaz, majd látjátok őt akcióban a 2. félidőben szombat hajnalban, mikor nálunk vizitáltok. Le is lehet akkor zsírozni a tradet, hogy biztosan a tietek legyen. 😀
több mint 9 éve
Jah, most latom, hogy a touchback statisztikaja vetekedett Suisham-el 2013-ban. www.sportingcharts.com/nfl/stats/kickoff-return-yards/2013/Jay nem tartozik a nagy(ot) rúgók közé, bár hatalmas szíve van és igazi vezéregyéniség. Én spec nagyon szerettem mikor nálunk volt, de a vége felé elég sokat hibázott.silent7939Három kickert "próbálunk ki" Suisham helyére Alex Henery (volt Eagles, Lions), Jay Feely (volt Falcons, Giants, Dolphins, Jets, Cardinals, Bears) és Garrett Hartley (volt Saints, Browns) személyében.Feelynek nem tudom mennyi van meg a tankba igy 39 evesen. De jo lenne egy biztos touchback rugo. Iden ugyis sok TD-t fogunk szerezni. 😊 Suishamnel mindig a szivinfarktus kerulget, hogy mikor hordjak vissza TD-re a kickoff-jat, mert nem bir nagyot rugni.Roth
Egy kis statek:
A legtávolabbi mezőnygól: Hartley / 55 yard, Feely / 61 yard, Henery / 51 yard
Sikeres mezőnygól kísérlet (%): Hartley / 81,7%, Feely / 82,6%, Henery / 82,4%
Mondd, Te kit választanál?desider
A 61es max miatt az hittem van benne ero. Lehet, hogy csak jo szele volt 😊
több mint 9 éve
Winget viszont veri a kicsi Berry
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Szinte biztos vagyok benne, hogy akivel nekivágunk majd az idénynek végül az most éppen rosteren van valahol máshol és küzd az 53-ba kerülésért....persze nyilván valaki kell most, aki értelmeset rúg, de nagyon csodálkolkoznék rajta, hogy bárki is a lenti nevek közül szeptemberben is a rosteren lenne...
több mint 9 éve
Jay nem tartozik a nagy(ot) rúgók közé, bár hatalmas szíve van és igazi vezéregyéniség. Én spec nagyon szerettem mikor nálunk volt, de a vége felé elég sokat hibázott.Három kickert "próbálunk ki" Suisham helyére Alex Henery (volt Eagles, Lions), Jay Feely (volt Falcons, Giants, Dolphins, Jets, Cardinals, Bears) és Garrett Hartley (volt Saints, Browns) személyében.Feelynek nem tudom mennyi van meg a tankba igy 39 evesen. De jo lenne egy biztos touchback rugo. Iden ugyis sok TD-t fogunk szerezni. 😊 Suishamnel mindig a szivinfarktus kerulget, hogy mikor hordjak vissza TD-re a kickoff-jat, mert nem bir nagyot rugni.Roth
Egy kis statek:
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
innen válogass, kb. azok:Ha az alairas kepemre gondolsz akkor nem tudok nagyobbat belole. Reg allitottam be es nem tudom mar hol talaltam.RothShaun Suishamnak ennyi volt a szezon. Elülső keresztszalag (ACL) szakadás.RothEzt a képet betudnád linkelni nagyba?steelwolf
www.google.hu/search?q=steelers+band+of+brothers&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMI0sWS1ZehxwIVRbYUCh3YuAtq#imgrc=If8SbfC2jvtM3M%3A
több mint 9 éve
Három kickert "próbálunk ki" Suisham helyére Alex Henery (volt Eagles, Lions), Jay Feely (volt Falcons, Giants, Dolphins, Jets, Cardinals, Bears) és Garrett Hartley (volt Saints, Browns) személyében.Feelynek nem tudom mennyi van meg a tankba igy 39 evesen. De jo lenne egy biztos touchback rugo. Iden ugyis sok TD-t fogunk szerezni. 😊 Suishamnel mindig a szivinfarktus kerulget, hogy mikor hordjak vissza TD-re a kickoff-jat, mert nem bir nagyot rugni.
Egy kis statek:
több mint 9 éve
Ha valóban az a kép kell, akkor javasolnám a google képkereső funkcióját...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Ha az alairas kepemre gondolsz akkor nem tudok nagyobbat belole. Reg allitottam be es nem tudom mar hol talaltam.Shaun Suishamnak ennyi volt a szezon. Elülső keresztszalag (ACL) szakadás.RothEzt a képet betudnád linkelni nagyba?steelwolf
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Henyerit, bár volt egy retek szériája, de irgalmatlan jóképűsutianapHenyerit, ha nyerít? Bocs, de magas labda vót! 😛
több mint 9 éve
Henyerit, bár volt egy retek szériája, de irgalmatlan jóképű
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Három kickert "próbálunk ki" Suisham helyére Alex Henery (volt Eagles, Lions), Jay Feely (volt Falcons, Giants, Dolphins, Jets, Cardinals, Bears) és Garrett Hartley (volt Saints, Browns) személyében.Egy kis statek:
Mondd, Te kit választanál?
több mint 9 éve
Shaun Suishamnak ennyi volt a szezon. Elülső keresztszalag (ACL) szakadás.RothEzt a képet betudnád linkelni nagyba?
több mint 9 éve
Shaun Suishamnak ennyi volt a szezon. Elülső keresztszalag (ACL) szakadás.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Suishamnek elszakadt az ACL-je, ebben a szezonban nem játszik.
több mint 9 éve
Pár gondolat a meccsről:Landryvel kapcsolatban nem ertek teljesen egyet. En latok nala egy kis fejlodest. 'Nem tudom mit keresek itt kidobom a fenebe' tipusu jateknal kicsit tobbet mutatott most 😀
- Shaziernek az első drive-ban volt egy missed tackle-je, de utána több nagyszerű megmozdulással is jelezte, hogy milyen potenciállal bír. Alakul a dolog, csak maradjon egészséges.
- Villanueva-nak is jár a piros pont, a 6-9-es magasságához képest nagyon jól mozog, nagyszerűen tükrözte le a Vikings pass rushereinek mozgását. Az edzésekről is összességében pozitív hírek érkeztek, ha így folytatja, ott lesz az 53-as keretben. Adams továbbra is maródi, így bőven lesz még lehetősége Villanueva-nak a bizonyításra, bár azon sem csodálkoznék, ha Adamst a felépülése után sem erőltetnék a vakoldalon, hanem maradna szigorúan RT-ben.
- Látszik, hogy Haley erősen dolgozik azon, hogyan tudná használni Archert az offense-ben (négy carry-vel és hat elkapással zárta a meccset), ez önmagában mindenképpen pozitívum, remélhetőleg élesben is működik majd a dolog.
- Nem mintha az ellenkezőjét vártam volna, de Landry Joneson továbbra sem látszik semmiféle fejlődés. A meccs előtt arról beszélt a QB-edző Fichtner, hogy ez lesz számára az eddigi legkomolyabb teszt (végig is játszotta a meccset, leszámítva azt a pár playt, amikor beküldték Tyler Murphy-t látszólag kimondottan rá szabott játékokhoz), amolyan „most vagy soha” jelleggel. Ezek után nem lepne meg, ha záros határidőn belül igazolnánk egy veterán QB-t.
- Dupree-től jó lett volna látni valami pozitívat, de ahhoz képest, hogy bőven kapott játéklehetőséget, az atletikusságából semmit sem mutatott pass rush-ban, és run defense-ben sem tündökölt, egy külső futásnál például látványosan kivonták a forgalomból. Nincs tragédia, elvégre mindössze egy fél offseason van mögötte NFL-játékosként, csak vártam volna tőle egy-egy villanást a cserék ellen.
- Jamesnek pocsék napja volt, nem túl veretes a konkurenciája, de muszáj lesz javulnia ahhoz, hogy nyugodt szívvel rosteren lehessen tartani harmadik számú tight endként.vassadi
Backupnak ott van Gradkowski. Mult heten mar dobalgatott is uh sztem nemsokara lejon a PUP-rol. Nem hinnem, hogy igazolnank mas veteran QB-t.
Tegnapi meccsen a csapattarsak se segitettek neki. Goodwin fumble-al olt meg egy drive-t. Jesse csinalt neki egy Int-et, meg keptelen volt elkapni egy besetalos TD-t. Hozzateszem elotte is volt talan 2 passza endzoneba amit AB v Bryant szerintem fogott volna.
Na meg milyen futojatekkal tamogattak meg szerencsetlent...Ha kiveszem az o 10yardos first down futasat akkor kapunk 58 yardot/24 carry. Ez egy siralmas 2.41es atlag.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Az egészben a legnagyobb para inkább Suisham😕RaziIgen, térdsérülés, Tomlin szerint lehet, hogy súlyos. Illetve a futó Cameron Stingily-nek is a térde sérült meg.
több mint 9 éve
Az egészben a legnagyobb para inkább Suisham😕
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Pár gondolat a meccsről:- Shaziernek az első drive-ban volt egy missed tackle-je, de utána több nagyszerű megmozdulással is jelezte, hogy milyen potenciállal bír. Alakul a dolog, csak maradjon egészséges.
- Villanueva-nak is jár a piros pont, a 6-9-es magasságához képest nagyon jól mozog, nagyszerűen tükrözte le a Vikings pass rushereinek mozgását. Az edzésekről is összességében pozitív hírek érkeztek, ha így folytatja, ott lesz az 53-as keretben. Adams továbbra is maródi, így bőven lesz még lehetősége Villanueva-nak a bizonyításra, bár azon sem csodálkoznék, ha Adamst a felépülése után sem erőltetnék a vakoldalon, hanem maradna szigorúan RT-ben.
- Látszik, hogy Haley erősen dolgozik azon, hogyan tudná használni Archert az offense-ben (négy carry-vel és hat elkapással zárta a meccset), ez önmagában mindenképpen pozitívum, remélhetőleg élesben is működik majd a dolog.
- Nem mintha az ellenkezőjét vártam volna, de Landry Joneson továbbra sem látszik semmiféle fejlődés. A meccs előtt arról beszélt a QB-edző Fichtner, hogy ez lesz számára az eddigi legkomolyabb teszt (végig is játszotta a meccset, leszámítva azt a pár playt, amikor beküldték Tyler Murphy-t látszólag kimondottan rá szabott játékokhoz), amolyan „most vagy soha” jelleggel. Ezek után nem lepne meg, ha záros határidőn belül igazolnánk egy veterán QB-t.
- Dupree-től jó lett volna látni valami pozitívat, de ahhoz képest, hogy bőven kapott játéklehetőséget, az atletikusságából semmit sem mutatott pass rush-ban, és run defense-ben sem tündökölt, egy külső futásnál például látványosan kivonták a forgalomból. Nincs tragédia, elvégre mindössze egy fél offseason van mögötte NFL-játékosként, csak vártam volna tőle egy-egy villanást a cserék ellen.
- Jamesnek pocsék napja volt, nem túl veretes a konkurenciája, de muszáj lesz javulnia ahhoz, hogy nyugodt szívvel rosteren lehessen tartani harmadik számú tight endként.
több mint 9 éve
Gizinéni
522
A Vikes elleni meccset ezután nevezzük egyszerűen csak Jesse James balladájának. 😊
több mint 9 éve
Gizinéni
522
Blanchflower repült jött helyette Ray Hamilton a CowboysbólHaggansMáshol lesz a másodvirágzás... Igaz, még ki sem nyílott! 😀