Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 10 éve
Safetyből lett lb, gyors, agresszív, de nem elég éles. Coverben kiváló, de edge rusban még fejlődnie kell. Tackle és sack is van nekijje bőven.
több mint 10 éve
csk volt a tavaly draftolt Hau'oil Kiahaha-t váltotta Buck poziban...Hát már tavaly sem voltunk lassúak, de ma már Sapp bácsi is beláthatja, hogy lassan futóversenyben verhetetlenek lennénk csapatilag... 😊
több mint 10 éve
2. legjobb 40 yardot futotta....tényleg atlétikai csapatot építünk 😊
több mint 10 éve
Róla nem sokat tudok még, de az egyértelmű, hogy erre a posztra is érdemes volt hozni valakit.
több mint 10 éve
Ohh, dehogy nem tartotta senki... 😊)))Van egy fogadásom Jonathan Jones-ra....Buktad. 😊
Klemó
Travis Feeney, LB a Washingtonról.
vassadi
több mint 10 éve
Travis Feeney OLB
több mint 10 éve
Van egy fogadásom Jonathan Jones-ra....Buktad. 😊
Klemó
Travis Feeney, LB a Washingtonról.
több mint 10 éve
trevis fíni OLB
több mint 10 éve
Van egy fogadásom Jonathan Jones-ra....
több mint 10 éve
a 6. körben elvesztett pick borzalmas emlékeket ébreszt bennem 😕Most gondolj bele....ha Scoobe csak egy-egy meccset ront el most nincs Boswell....úgy is nézheted, hogy egy 6. kört adtunk érte.... 😊
Klaci79
több mint 10 éve
Itt igazi kincseket lehet találni. És van is bent néhány még, akiből könnyen lehet...A Jax a tőlünk kapott pick-el kihúzta az egyik QB célpontunkat Brandon Allen-tLaci, 200 felett már minden nap, akarok mondani PICK ajándék. És teljesen felesleges Bredizni, ABzni vagy Bicsumozni. Megcsináltuk a draftot A minuszra, és ez éppen elég. Böcsületes munka vót. 😊
Klaci79
Alter Egó
több mint 10 éve
A Jax a tőlünk kapott pick-el kihúzta az egyik QB célpontunkat Brandon Allen-tLaci, 200 felett már minden nap, akarok mondani PICK ajándék. És teljesen felesleges Bredizni, ABzni vagy Bicsumozni. Megcsináltuk a draftot A minuszra, és ez éppen elég. Böcsületes munka vót. 😊
Klaci79
több mint 10 éve
Hargrave is, ígéretes 2. nap. Nem fognak kiemelni az elemzők, hogy A+ draft lenne Pittsburghben, de én teljesen kivagyok békülve ezzel a három választással. Külön öröm Hargrave a 3. körben.www.youtube.com/watch?v=EZkyilvXrWQ
laby
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
a 6. körben elvesztett pick borzalmas emlékeket ébreszt bennem 😕
több mint 10 éve
lehet jobb így...
több mint 10 éve
Állítólag fel akartunk jönni az ötödik körbe, valószínűleg RB-ért vagy QB-ért, de mire olyan pickre került a sor, amit megfizettünk volna, már kimentek a célpontjaink.
több mint 10 éve
Régi sémában gondolkodtunk, ahol az NT elsősorban lyukakat töm be és ennyi. Azóta viszont a liga fejlődött, változott és ezt most követjük le. Még amikor Taamu-t hoztuk nem játszottunk ennyi nickel formációt, mint most. Culáger egyébként méretéhez képest gyors, ha fejlődik lehet belőle egy korrekt backup, így most a klasszikus 3-4 felállásnál vele kezdünk.Már csak egy kérdésem van: ki fog kezdeni NT-ben? A félig kész Cula vagy a harmadik körös rookie?Valszeg McCullers fog kezdeni, de egyet el kell mondanom: amikor Taamut behúztuk erre a posztra, mindent megnéztem róla ami elérhető volt a neten, és nem látta benne semmi extrát. Egy nagy benga, aki a méreteivel tudott érvényesülni a college fociban. Mikor jött McCullers, őt is lefigyeltem és kb ugyanezt láttam nála is.
Szokol
Ma utánanéztem ennek a Hargrave gyereknek is, és annyit mondhatok; ez a srác nem rossz. Nála látni vélem azt a pluszt, amit a másik kettőnél nem, szvsz sokkal nagyobb potenciál van benne mint McCullersben. Nyilván kell idő amíg NFL szintre hozzák fizikálisan, playbook tanulás, stb, stb... de az utóbbi pár évben messze a legjobb játékos akit erre a posztra húztunk.
Jan
több mint 10 éve
17 órával ezelőtti hozzászólásom:"25 lesz Burns mezszáma. Robinson kimen, nem bánom. Mibe, hogy Billingset a cinci viszi? 😀"
kár, hogy nem fogadtam senkivel 😀
több mint 10 éve
de culáger a 6. körben jött...Antonio Brown is, na és? 😊
zzz888
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 10 éve
de culáger a 6. körben jött...
több mint 10 éve
Már csak egy kérdésem van: ki fog kezdeni NT-ben? A félig kész Cula vagy a harmadik körös rookie?Valszeg McCullers fog kezdeni, de egyet el kell mondanom: amikor Taamut behúztuk erre a posztra, mindent megnéztem róla ami elérhető volt a neten, és nem látta benne semmi extrát. Egy nagy benga, aki a méreteivel tudott érvényesülni a college fociban. Mikor jött McCullers, őt is lefigyeltem és kb ugyanezt láttam nála is.
Szokol
Ma utánanéztem ennek a Hargrave gyereknek is, és annyit mondhatok; ez a srác nem rossz. Nála látni vélem azt a pluszt, amit a másik kettőnél nem, szvsz sokkal nagyobb potenciál van benne mint McCullersben. Nyilván kell idő amíg NFL szintre hozzák fizikálisan, playbook tanulás, stb, stb... de az utóbbi pár évben messze a legjobb játékos akit erre a posztra húztunk.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 10 éve
Hawkinsról írták.."Held his own in snaps against A'Shawn Robinson from Alabama"?
Klemó
steelwolf
Egyébként Billings nem túl alacsony és zömök egy 4-3 sémába, vagyis ő nem prototipus NT?