NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
65
16
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
A pletykák arról szólnak, hogy a gyengélkedő Grabowsi mellé leigazoljuk Michael "harcoljanak a kutyák "Vick-et
több mint 9 éve
Klemó
5 667
First day in pads....most jön a lényeg a maszatolás után....
több mint 9 éve
elengedtük shawn lemont, és helyette jött jorden sullen db aki tavaly volt már nálunk ps ben
több mint 9 éve
nem hinném, hogy az AFC döntőben visszavonulna, akkor már csak megvárná már az SB-t is :pHivatalos! Tom ,puhalabdás' Brady nem játszik ellenünk!Majd az AFC-döntőben 😊Wyatt
Keisel visszavonul(t)?steelwolf
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Fantasy: Nem tudom, hányan játszotok, de top25-ben 3 játékosunk is ott van.Igen, ezt lehetett tudni előre a tavalyi év alapján, meg hogy az egész O elég magasra van értékelve....de ha valamit el akarunk érni, a D-nek kell nagyon megmutatnia magát...ha ők rendben lesznek, akkor bármi elérhető
Rötlizberger 6. legjobb qb, Bell 2. legjobb RB, Brown pedig a legjobb WR.
Mellettünk csak a Packersnek van 3 játékosa a legjobb 25-ben.
(Tudom hogy nem jelent semmit, de jó érzés volt ránézni a táblára)Dodó
több mint 9 éve
Dodó
253
Fantasy: Nem tudom, hányan játszotok, de top25-ben 3 játékosunk is ott van. Rötlizberger 6. legjobb qb, Bell 2. legjobb RB, Brown pedig a legjobb WR.
Mellettünk csak a Packersnek van 3 játékosa a legjobb 25-ben.
(Tudom hogy nem jelent semmit, de jó érzés volt ránézni a táblára)
több mint 9 éve
azt írják usánkában, hogy átálhatunk a cover2-s alap felállásra
több mint 9 éve
Danny boy cool in my hearttwitter.com/JeromeBettis36/status/626124956447965185/photo/1
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Hivatalos! Tom ,puhalabdás' Brady nem játszik ellenünk!Majd az AFC-döntőben 😊
Keisel visszavonul(t)?steelwolf
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
És sokkal fontosabb Brady 4 meccsénél, hogy Bell végül 2 meccs eltiltást kapott a fellebbezés után
több mint 9 éve
Hivatalos! Tom ,puhalabdás' Brady nem játszik ellenünk!Keisel visszavonul(t)?
több mint 9 éve
www.behindthesteelcurtain.com/2015-pittsburgh-steelers-training-camp-news-times-schedule-tickets-updates/2015/7/28/9049711/james-harrisons-vision-for-the-pittsburgh-steelers-defense-i-want-toPlusz ahogy elnéztem Deebo bácsi versenybe száll valameilyk QB helyért is 😛 xD 😀
" class="embed">
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Az sem semmi persze, hogy mekkora fegyver már a magasság-gyorsaság kombó miatt, de ahhoz, hogy a legnagyobbakhoz hasonlítsák jobban kell futni a route-okat, és az 50-50 labdáknál magabiztosabbnak kell lenni. Ez utóbbi miatt is szedett fel 20 fontot pluszban, és maga ez a tény már biztató, de még sok van előtte...
több mint 9 éve
Martavis Bryant pedig 20 font izmot szedett fel az off-seasonban.SoldadosBryant nagy király lehet az NFL-ben.
12vel volt kevesebb yardja rookie évében, mint Dez nevű tesójának, 2vel több TD-je, kevesebb meccsen
Sztem elég nagy beast lehet, főleg, hogy nem lesz már annyira pálcika. 225 fontot olvastam, az már simán jó a 6'4éhez (kb pont az említett Dez versenysúlya, a culáktól azért elmarad, Evans, Benji, VJax, Megatron is nehezebbek, bár AJ meg pont nem 😀)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
Nyilván sok mindenre nem lehet következtetni, de az biztos, hogy 4INT-nél jár (Golson nélkül) a D és C. Allenről jó hírek jönnek. A legnagyobbat állítom az dobna a csapaton, ha ő visszaállna a jó útra...KlemóÍgy van, bár a 4-ből 3-at Mosoda Jónás dobott, az meg olyan is
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Nyilván sok mindenre nem lehet következtetni, de az biztos, hogy 4INT-nél jár (Golson nélkül) a D és C. Allenről jó hírek jönnek. A legnagyobbat állítom az dobna a csapaton, ha ő visszaállna a jó útra...
több mint 9 éve
Gradkowski a vártnál kicsit többet, pár hetet fog kihagyni a válla miatt.Martavis Bryant pedig 20 font izmot szedett fel az off-seasonban.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Király, csak nem megy😀Jönnek!www.steelers.com/schedule-and-events/training-camp-live-schedule.html?adbid=10153576182884905&adbpl=fb&adbpr=146175949904&campaign=social_20150726_49775946&fb_ref=Default&fb_source=messageKlaci79
(Amúgy lehet valahonna nézni élőben a TC-t?)Coolearie
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Jönnek!www.steelers.com/schedule-and-events/training-camp-live-schedule.html?adbid=10153576182884905&adbpl=fb&adbpr=146175949904&campaign=social_20150726_49775946&fb_ref=Default&fb_source=message
(Amúgy lehet valahonna nézni élőben a TC-t?)Coolearie
több mint 9 éve
Oh Danny boy 😀 😀 live fo evö, da oneman steeeeeeelAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Ben szerényen annyit mondott, hogy minden meccsen legalább 30 pontot akarnak feltenni a táblára!Ámen
több mint 9 éve
Hol lehet visszanézni leghamarabb a meccseket? (torrent, videómegosztó..)
több mint 9 éve
vassadi
15 617
több mint 9 éve
Mindjárt indul a mandula! www.youtube.com/watch?v=666i8PRAlW0