NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Mi az a tampa 2?
steelwolf
Esetleg ezt nezd at:
 jameslightfootball.com/2015/06/15/tampa-2-defensive-coverage/

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
az a baj, hogy nem latok semmit, de semmit, amit a tampa 2 elonyeibol a jelenlegi defensben. ellenben minden hatranyat megnezhettuk a 3 meccs alatt
több mint 9 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Mi az a tampa 2?
steelwolf
 en.wikipedia.org/wiki/Tampa_2
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mi az a tampa 2?
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
az igazi csalódás nekem nem az eredmény vagy a mutatott játék, hiszen nálunk az egyel több meccs miatt a kezdők hamarabb mentek le, mint a Bills-nél, így nem is lehetett igazán lemérni, hogy hol tartunk, hanem egyes emberek rendkívül gyenge játéka. Olyanok akik most megmutathatták volna, hogy helyük van a rosteren vagy sérülés esetén lehet rá számítani, de nem nagyon tudott előrelépni senki.
Vick játéka üdítő volt, bár az OL hamar kicserélődött és a teljesítmény elég gyenge volt ott is, bár hozzá kell tennem, hogy leginkább Josh Harris volt képtelen rendes pass protection-re
JJ annyira gyenge és súlytalan volt, hogy rossz volt nézni...nagyobb, izmosabb lett a pali, de a technikája egy rakás fos, sokszor fogalma sincs mi fog történni a játékban, úgy zárja ki egy jobb OT (de sajnos egy rosszabb is vagy egy TE is elég) rossz nézni...ugyanakkor a másik oldalon Moats és Dupree se mutatott értékelhetőt..persze ez se menti a secondaryt, hogy összesen talán 2 labdát tudtak leütni az egész mérkőzésen
és arról nem is beszélek, hogy a Bills is pihentette legjobb elkapóját
a tampa 2 teljes csődöt mondott, ráadásul látványosat...a zónahatároknál nyugodtan tudták a passzokat összeszedni, 5-6 yardos közelben nem volt ellenfél, úgy nyeltük a nagy játékokat, mint kacsa a nokedlit
a secondaryben valaki állandóan elcsúszott, aztán a földről kellett esélytelenül felpattannia, a szerelések botrányosak voltak...ilyen rosszul szerelő Steelers-t az életben nem láttam
a "híres" ILB csapat pocsékul szerepelt, Vincs Williams és Spence is teljesen rosszul olvasta a játékokat, késett, rosszul szerelt
Még úgy ahogy a csere DE-k nem szerepeltek rosszul, tőlük ennyi volt várható...
a sec és a LB viszont teljesen leszerepeltek...fogalmuk nem volt a játékokról, úgy haladtak ellenünk MINDEN alkalommal, mintha valami egyetemi csapat lennénk...
ennél már nem hiszem, hogy van lejjebb, tehát vagy szerez az O 40-50 pontot minden meccsen vagy várhatjuk a csodát, hogy ezzel a védelemmel történik valami
az azonban érdekes, hogy a tampa 2 védelemnél a játékosok egyéni képességére helyezik a hangsúlyt, ami ha megvan, akkor nem baj, ha méretbeli hátrányok vannak...na most itt én nem látom azokat a játékosokat, akik olyan nagyon jó egyéni képességekkel rendelkeznek
vicc, hogy képtelenek vagyunk TO-t csinálni, hiába ebbe öljük a pickek jelentős részét
több mint 9 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Berry lett a Digest Player of Week ez mindent elmond a teljes csapatról. Amikor egy puntert választanak a meccs emberének. Megérdemelte, természetesen nem azért. Szuper puntokat nyomott és kirúgásban sem volt rossz.
 www.steelers.com/news/article-1/Berry-is-Digest-Player-of-Week/5c9f67f7-2f26-4f1d-9d18-b276eb20d452?campaign=social_20150830_51671266&adbid=10153668500464905&adbpl=fb&adbpr=146175949904
több mint 9 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
Berry pedig remélem meggyőzte a stábot, mert egyrészt még kickernek is jó.. 😊 másrészt láthatóan képes kirúgni a lasztit a stadionból.... 😊
Klemó
A mai teljesítménye után én is úgy érzem, hogy idén ő lesz a punterünk.

több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Megálltak 42-nél köszönjük....az egy dolog, hogy nem fogok sajnálni senkit szeptember 1-én, de jelenleg az első csapatunkból is vágnék ki az a baj. Egy átlagos O rengeteg hiányzóval lejátszotta a pályáról az első csapatunkat is és ez lássuk be intő jel. Majd az okosok mondják mi a gond, de az nem normális, hogy egy azaz egy leütött passzunk nincs, a playek nagy részében 5-6 yardra vagyunk az embertől és ráadásul amikor kellett akkor tudott az ellenfél futni is...ez pedig 551 yardra és 42 pontra volt elég....

Az O kapcsán az OL depth a kritikus nekem. Szinte biztos vagyok benne, hogy hozunk minőséget majd még ide a végső cut után a kivágottak közül. Berry pedig remélem meggyőzte a stábot, mert egyrészt még kickernek is jó.. 😊 másrészt láthatóan képes kirúgni a lasztit a stadionból.... 😊

Szerkesztette: Klemó
több mint 9 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
At the end of 3rd qtr, 3 Bills QBs are 24-for-27, 326 yards, 2 TDs, 0 INTs, and a passer rating of 141.7
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyugi, ez csak terelés, hogy a Bills azt higgye van kezdő QB-ja közben meg nem 😛
több mint 9 éve
Már már vicces......a 4. QB-val pedig a Bills szépen végigmasírozik megint...fogalma nincs a D-nek hol van....hozzáteszem rögtön, hogy az O is lesüllyedt szépen....
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ez csak preseason..de akkor is szégyen!
több mint 9 éve
remélem viszont, hogy megvan az új punterünk...ezen kívül itt csak annyit látok, hogy nem fogom sajnálni azokat akiket a jövő héten kibasznak
több mint 9 éve
közben Dubree kiszállt....és persze semmi nem változott a méltán híres Bills O gyalogol rajtunk.....35 pont eddig hol lesz a vége???
több mint 9 éve
a tampa 2-nél ugye fontos lenne a labdaszerzés...eddig 3,5 meccsen szereztünk vagy 2-t..
több mint 9 éve
No és szépen beszedünk egy field goalt is...megint 8 yardra az elkapótól a CB....miközben nyilvánvalóan pont ennyit akarnak jönni.....lehet csak Én nem értem....
több mint 9 éve
A tragédia a D-nél az, hogy a fél O hiányzik a másik oldalon.....10 first down 2 TD és még nincs vége a második negyednek.....persze előszezon, de eddig nagyon nem érezzük a szisztémát...és most azt gondolom ez nem a nyomás hiányából adódik...
Klemó
A világ legjobb stratégiája se jó, ha elméletben tökéletesen működik, de azok, akiknek végre kellene hajtaniuk küszködnek a megtanulásával.
Nekem úgy tűnik ez nem megy, valamiért azonban erőltetjük. Ha ezt a rendszert fogjuk játszani, legalább pontgazdag meccsek lesznek, de rettegek ettől a lehetőségtől egyelőre. Nem tudom, hogy pl Timmons tudna e ezen segíteni, mert egyelőre nagyon hiányzik. Viszont a két csere DE nekem tetszik egyelőre
Klaci79
a 3 BUF QB-nak összesen volt 1 db incomplete passza...13 kísérletből...olyan messze vagyunk az elkapóktól, hogy meg is vacsoráznak
Klaci79
A szisztémát nem értem..Boykin 10 yardra az eleve 10 yardon levő elkapótól....
Klemó
egyelőre nem tudom eldönteni, hogy a cover a rosszabb vagy az OLB-k játéka
több mint 9 éve
Több mint 250 beszedett yard és 20 beszedett pont eddig...hozzáteszem, hogy mi is szórjuk őket és már ha lett volna rugónk 22 pontnál járnánk, de az legyen az ő gondjuk...
több mint 9 éve
A tragédia a D-nél az, hogy a fél O hiányzik a másik oldalon.....10 first down 2 TD és még nincs vége a második negyednek.....persze előszezon, de eddig nagyon nem érezzük a szisztémát...és most azt gondolom ez nem a nyomás hiányából adódik...
Klemó
A világ legjobb stratégiája se jó, ha elméletben tökéletesen működik, de azok, akiknek végre kellene hajtaniuk küszködnek a megtanulásával.
Nekem úgy tűnik ez nem megy, valamiért azonban erőltetjük. Ha ezt a rendszert fogjuk játszani, legalább pontgazdag meccsek lesznek, de rettegek ettől a lehetőségtől egyelőre. Nem tudom, hogy pl Timmons tudna e ezen segíteni, mert egyelőre nagyon hiányzik. Viszont a két csere DE nekem tetszik egyelőre
Klaci79
a 3 BUF QB-nak összesen volt 1 db incomplete passza...13 kísérletből...olyan messze vagyunk az elkapóktól, hogy meg is vacsoráznak
Klaci79
A szisztémát nem értem..Boykin 10 yardra az eleve 10 yardon levő elkapótól....
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Berry touchback!! 😊
több mint 9 éve
Klemó
több mint 9 éve
Huhh....Landrynek jótt tett Vick? 😊
több mint 9 éve
Bryant minden QB-nál nagy kedvenc
több mint 9 éve