NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
172
30
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
!Shazier!
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Rugó nélkül érdekes lesz lenyomni egy meccset...persze Vicken érződik a kihagyás, de alig egy hete van a csapattal ezt is tegyük ide....Van egy olyan érzésem egyébként, hogy Ben még lesz a pályán a másodikban...
több mint 9 éve
Azért Vicken látszik a kihagyás!
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Ki rúg most??
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
jöhet az új kickerviszont nem bánkódom, hogy a kezdők közül már senki nincs a pályán...a lényeg most tényleg, hogy megússzuk sérülés nélkül, aztán mutassanak valamit Coates-ék
több mint 9 éve
Bryant igen nagy lesz idén (persze az 5. meccstől)!
több mint 9 éve
Viszont Vick szépen mutatkozott be. Bíztató mint 2. számú. Hartley meg megsérült, éljen 😕
több mint 9 éve
Labriola szerint Vick ma bemutatkozhat
több mint 9 éve
Ha jól tudom Vick balkezes, tehát ha pályára lép, az OL szempontjából fordított lesz a vakoldal. Gondolom ilyen esetben passzjátéknál másképp kell mozogni pár játékosnak, az esetleges extra blokkolónak is máshova kell állni, stb... és mivel tudtommal a backup QB nem az első csapattal készül, nem nagyon bízok benne hogy Vick zökkenőmentesen be tud ugrani ha kell.
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Én kezdem már unni ezeket az okoskodásokat, főleg, hogy semmi aktuális, semmi új. Rooney is elbeszélgetett vele hosszan és ő nem az az ember, akinél bullshitelni lehet. Ő is elmondta, hogy megérti az aggályokat, főleg a kutyatulajok esetében, hiszen ő is az. Meggyőzte viszont Vick arról, hogy mióta kijött a börtönből mindent megtesz aktívan, hogy legalább valamit helyre tegyen. Hozza a cikk, hogy milyen katasztrófa volt tavaly, de pont erre mondta azt Vick, hogy nem jól kezelte, hogy backupként kellene helytállnia,versengeni akart az első számú posztért. No és pont ez a lényeg. 34 évesen érkezik egy franchice QB mögé ahol fel sem merül, hogy nem backupként jön és neki már ez lehet a pálya. Én nagyon nem zárom ki, hogy beválik, vagyis itt maradjon jövőre is. (Gradnak lejárt a szerződése és szinte kizártnak tartom, hogy hosszabbítanánk vele, nyilván szétnézünk a piacon....)Én továbbra is örülök neki, hogy csak ettől az ügytől hangos a sajtónk. Amíg ezzel foglalkoznak és nincs nagyobb ügy, addig nyugodtan készülhetünk. Mondjuk pont ezért nem örülök a Bryant féle ügyeknek...az nagyon bosszantó. Ez a Vick téma csak vicces...mármint ahogy tüntetnek, meg aláírást gyűjtenek...tényleg ennyire ráérnek az amcsik? 😀
Klemó
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Én kezdem már unni ezeket az okoskodásokat, főleg, hogy semmi aktuális, semmi új. Rooney is elbeszélgetett vele hosszan és ő nem az az ember, akinél bullshitelni lehet. Ő is elmondta, hogy megérti az aggályokat, főleg a kutyatulajok esetében, hiszen ő is az. Meggyőzte viszont Vick arról, hogy mióta kijött a börtönből mindent megtesz aktívan, hogy legalább valamit helyre tegyen. Hozza a cikk, hogy milyen katasztrófa volt tavaly, de pont erre mondta azt Vick, hogy nem jól kezelte, hogy backupként kellene helytállnia,versengeni akart az első számú posztért. No és pont ez a lényeg. 34 évesen érkezik egy franchice QB mögé ahol fel sem merül, hogy nem backupként jön és neki már ez lehet a pálya. Én nagyon nem zárom ki, hogy beválik, vagyis itt maradjon jövőre is. (Gradnak lejárt a szerződése és szinte kizártnak tartom, hogy hosszabbítanánk vele, nyilván szétnézünk a piacon....)
több mint 9 éve
Tökéletesen egyetértek. Azért Bennek is voltak ám ügyei,sőt...a legutóbbinál emlékeim szerint azért rezgett a léc, hogy Rooney bácsiék bevadulnak és kiteszik a szűrét, miután másodszor is meggyanúsították egy kis szexuális erőszakkal. Aztán ugye abból nem lett semmi,míg Vicknél megállt a vád.Hogy Vick a kutyabunyó miatt ült és milyen rossz szájíz ez, hogy a Steelers-hez jött. Miközben Ben egy földre szállt angyal. Azt elfelejti, hogy Beni fiúnak is voltak ügyei, jó nem hasonló a súlyosság, de akkor is. Ne legyünk már naivak. Ez egy üzlet. Vick volt elérhető megszereztük. Nem lesz a csapat legendája. Erre az egy szezonra kellett, mint fegyver. PONT. Nem olvastam végig, mert az elején felment az agyvizem.www.sbnation.com/2015/8/28/9219577/michael-vick-will-be-a-bad-influence-on-ben-roethlisberger-and !! Vajon meddig lesz Vick Steelers játékos.Miről van szó?
Béczkó
steelwolf
polamalu
" class="embed">
több mint 9 éve
Hogy Vick a kutyabunyó miatt ült és milyen rossz szájíz ez, hogy a Steelers-hez jött. Miközben Ben egy földre szállt angyal. Azt elfelejti, hogy Beni fiúnak is voltak ügyei, jó nem hasonló a súlyosság, de akkor is. Ne legyünk már naivak. Ez egy üzlet. Vick volt elérhető megszereztük. Nem lesz a csapat legendája. Erre az egy szezonra kellett, mint fegyver. PONT. Nem olvastam végig, mert az elején felment az agyvizem.www.sbnation.com/2015/8/28/9219577/michael-vick-will-be-a-bad-influence-on-ben-roethlisberger-and !! Vajon meddig lesz Vick Steelers játékos.Miről van szó?
Béczkó
steelwolf
Szerkesztette: polamalu
több mint 9 éve
www.sbnation.com/2015/8/28/9219577/michael-vick-will-be-a-bad-influence-on-ben-roethlisberger-and !! Vajon meddig lesz Vick Steelers játékos.Miről van szó?
Béczkó
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/2015/8/28/9219577/michael-vick-will-be-a-bad-influence-on-ben-roethlisberger-and !! Vajon meddig lesz Vick Steelers játékos.
több mint 9 éve
Martavis Bryant is facing four-game suspension for multiple violations of the NFL's substance abuse policy. This is for failing several marijuana tests.RapoportNaccerű!
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
hát ez elég bosszantó 😕
több mint 9 éve
Izi, deangelo olyaan fényt kapott Tomlinsontól, hogy a holdig is ecipeli a csapatot
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Mondtam, alakul ez a szezon. Még egy AB sérülés hiányzik, és meg sem veszem a gamepasst...
több mint 9 éve
Bryant 4 meccs tiltott szerek miatt?? Valóban? Csessze meg 😕Noproblem, gatya Kötsz fel! És Mörfi marad négy meccsig zicher
polamalu
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Bryant 4 meccs tiltott szerek miatt?? Valóban? Csessze meg 😕
több mint 9 éve
Gizinéni
522
S Mike Mitchell is összeszedett egy kisebb bokasérülést az edzésen, úgyhogy a Bills ellen a D#-ből Timmons, Tuitt, V. Williams mellett ő is elképzelhető, hogy hiányozni fog.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 914
Big Ben már biztos alig várja Vick érkezését!😊
Go
Kölcsönös 😊
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Amùgy nesöneldogdéjvan, ez elég morbid így, főleg Snoop még nem bökött semmit Vickre 😉Nem kellett sokat várni no azért....nem foglalkozott a dogos kérdéssel.....azért az OC-nak szokása szerint odaszúrt egyet.... 😊
sutianap