Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Az viszont úgy látom be fog igazolódni, hogy Dupree-től sokat lehet várni. Iszonyat örültem amikor a drafton lecsúszott Steelershez, és bár nemtudom, hogy hány snapet kapott most (nem sokat), de a 2 tackle és 1 sack azért nem rossz. Gyorsan a kezdőben fogja találni magát ha így folytatja, és hát rá is férne erre a defre.
TheBerzerker
Konkrétan rohadt szar volt, könnyen csökkenhet a snapszáma, ha így folytatja.
Soldados
Én is egyet értek azzal hogy kevés volt Dupree.... persze fiatal meg minden de azt az egy sacket blokkolatlanul csinálta ha jól emlékszem ... az még nekem is menne.. Ami problémát én még láttam, hogy nem volt belső nyomás annak ellenére hogy a pats centere és két guerdja elvileg abszolút rookie volt. Ilyenkor azért illik némi nyomást generálni belülről és ezzel teret engedni az OLB-nek. Remélem ez ritka eset volt és ennél csak jobb lesz mert ez kevés.
több mint 9 éve
gabor25 Pittsburgh Steelers 5 144
Nem mondom, hogy ezen múlt, mert mi balfaszoskodtuk el,de akkor is jó 😀
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12004743_1033769963320858_507087539698938352_n.jpg?oh=1509452ac7279705d39c3477b424f707&oe=565F85FC
polamalu
amit továbbra is az NFL biztosít mindkettő csapat számára
Habi
Nem kell mosakodni😊 Nem ezen múlt, csak ez akkor is "viccesen" jött ki.

A másik meg, hogy a kedves Gilette stadion elektromos hálózatához semmi köze az NFL -nek bár lehet titokban Goodell szaboltálta... ROFL

twitter.com/EdBouchette/status/642195893769388032
Razi
Radiogate!!!!!😊
SBL
@EdBouchette Funny how that stuff always happens to the visitors headsets, eh? Ha ott valaki szabotalni akar valamit az biztos nem o, mert mar nagyon sok csapat panaszkodott ugyanerre. Vagy hogy harmadik es nagyon fontosaknal altalaban megszunik az adas vetel. Stb. Nem az elso eset. Szoval igy nem vicces szerintem, hanem inkabb szanalmas, foleg azoktol akik azt mondjak ebben az idenyben tiszta lappal akarnak indulni. Haha.

Miert nem csereltek headsetet akkor a patriots es a steelers tagjai, ha meg a savot zavarjak, akkor meg mino fura veletlen hogy pont azt amit a vendegek hasznalnak.

Csereljenek akkor oldalt, savot, vagy ha igy a patsnek nem tetszene hogy suketen jatszanak egy felidot, akkor allitsak meg a jatekot amig nem megy a technika. Mert ez azert eleg nagy unfair elony volt nekik. Nem azert mert nem tudtak volna nyerni, hanem azert mert miert a vendeg csapat szivjon ott abban a stadionban sokadszor. Szivjon a pats..

Lehet akkor mar mashogy allna a leanyzo fekvese, meg ok nem jatszananak stb amig nincs a hiba kijavitva....

Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
A Def ergya volt a várakozásoknak megfelelően. De semmi új nem volt abban, hogy nincs passrush és a passz ellen távol védekezünk, s így sorra nyaljuk a yardokat belőle. Blake-nek volt rettenetes napja, kb a tavalyi Cortez Allent idézte. Viszont az olyan amatőr hibák megengedhetetlenek és elfogadhatatlanok, hogy 10-en vagyunk csak a pályán, vagy éppen hogy Gronkon nincs senki... Erre szavakat is nehéz találni.

De a vereség oka egyértelműen az Offense. Az, hogy 28 pontot kapunk a Pats-től, az benne van, de hogy érdemben 14 pontot hozzon az elit Offense egy igencsak gyenge Def ellen, az nagyon kevés. Amikor 6-os átlaggal futsz és nincs TO-d, működik a rövid és a hosszú passz is, több yardod van 50-nel, mint a riválisnak, akkor tök simán kikapni 14 ponttal, az bravúr. (Ami ezután jött, azaz a TO és a garbage time TD már mindegy). Egyrészt megint ostoba playhívások (1. drive-ban felesleges gadget play, 3. és goalnál 5-ről futást hívni még úgy is faszság, ha az működött), buta hibák (false start az 1 yardoson harmadikra), DHB kilépése a pályáról, vagy ugye Scobee 2 kihagyott FG-je. Másrészt persze szerencsénk se volt (fumble után Gronk szedi össze) és a bírók se velünk voltak (megadják a QB-sneaket, ami nem volt meg, persze utána nem volt kötelező végig nyalni a drive-ot TD-ig, plusz volt 2 könnyű zászló is ellenünk, ebből DPI az end zone-ban volt fájó) De nem ezen múlt, mi voltunk balfaszok.

Ettől függetlenül az O-t nem féltem, az brutál jó lesz, jónak kell lennie. Nem lesz azzal gond. De az is látszik, csak az O tud minket PO-ba vinni. A mi győztes taktikánk csakis az lehet, hogy az O-nak azonnal pontokat kell pakolnia a táblára.
Soldados
Annyit tennek meg ide hozza, hogy harom rookie ol kezdett az ellenfel oldalan es meg igy sem tudtuk oket tartani, vagy nyomast generalni rajuk. Ez is hatalmas gaz. Mi lett volna ha a harom kezdo ol jatszott volna meg enyyi sem. Az biztos hogy o baszta el a meccset. Egymas utan ket fgt kihagyni, meg a szabadon levo dhb nem tudja a labat jo helyre tenni, amikor wheaton meg az oldalvonalon kivul leve meg tudta ugyanezt oldani szanalom. Hibazni mindenkinek lehet. De nem ennyit es nem mind a ket oldalon.

En nem gondoltam hogy nyerni lenne itt eselyunk. De a vicc hogy tudtunk volna, ha a harom tamadasbol csak ket harmadat nem basszuk el 2 fg vel is jok lettunk volna, vagy egy fg vel es egy td vel. Vagy akar csak az egy td vel is de nem igy volt. A d sec meg csak vicc vicc vicc volt. Sajnaltam oket. Es szanalmas volt nezni ahogy szenvedtek. Persze lehet ok is kaptak a patriots brodcastet nem tudom de akkor is.... Szoval nem kell vedeni egyik oldalt sem, mind a ketto balfasz volt. Go balfaszok. ps ezt persze csak vicc lol.
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
 www.youtube.com/watch?v=flwUudG7xGE&feature=player_embedded

Azért amikor a rádióról kérdezik kissé ideges😀
TheBerzerker
Ki ne lenne az amikor nem tudtak egymassal beszelni egy negyeden at az eddzok. Csak a patriots broadcastjet hallgatni. Es ezt mar nem egy csapat mondta, es meg sem tortenik semmi. Ez az ujabb big bs a patriotstol. Aztan amikor mike tomlin, meg big ben mar a meccs elott mondta hogy nem jo a radio, akkor azt kaptak rendben. Dolgozunk rajta. Mig a pats a vegen eljatszotta egyszer bradyvel hogy ok meg nem halljak a dolgokat. New england here we go again. Same old same old.
gabistar
Headsetgate reloaded: most, hogy Mike Tomlin gyakorlatilag csalással vádolta a Patriotsot, gyorsan elő is ásták Mark Sanchez nyilatkozatát a 2011-es AFC-döntőről, amiben az akkori Jets-irányító szintén arról mesél, hogy a Heinz Fielden fura módon besültek a headsetek, és Brian Schottenheimer OC-nek szó szerint üvöltenie kellett a playeket.
120yard

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?v=flwUudG7xGE&feature=player_embedded

Azért amikor a rádióról kérdezik kissé ideges😀
TheBerzerker
Ki ne lenne az amikor nem tudtak egymassal beszelni egy negyeden at az eddzok. Csak a patriots broadcastjet hallgatni. Es ezt mar nem egy csapat mondta, es meg sem tortenik semmi. Ez az ujabb big bs a patriotstol. Aztan amikor mike tomlin, meg big ben mar a meccs elott mondta hogy nem jo a radio, akkor azt kaptak rendben. Dolgozunk rajta. Mig a pats a vegen eljatszotta egyszer bradyvel hogy ok meg nem halljak a dolgokat. New england here we go again. Same old same old.

több mint 9 éve
Az eddzok, meg szerintem a jatekosok is igy erezhettek magukat meccs kozben.  youtu.be/vDO6IxYEl28?t=2
több mint 9 éve
A secnek a d bol erre a hetre a hazi feladat, keresd a kepen a hibat. Lol. Ha meg megtalalod masik kerdes meccsen miert nem ment.
több mint 9 éve
steelers d nek ajanlom ezt a kepet, ok azok akik A meccs elott azt mondtak, mindig utkozik Gronkot a losnel. Tenyleg? Es extra figyelmet kap de majd megoldjak. Haha.

cdn3.vox-cdn.com/thumbor/cot0Q49VALh-GNANCMYbqH6_kRA=/600x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4050614/badd.0.jpg

több mint 9 éve
 youtu.be/izFxcH5KkLM

Lehet a gronkot jelzo radarunk felmondta a szolgalatot. Ezert nem lattuk. PS: nekuk az biztos minden elment, headset, meg a bizalom, meg az a felkeszules, ami alapjan esetleg tudtak volna kinek mi a feladata, vagy ki kit fedez.

Ezt volt borzaszto latni, ekkora fejetlenseget meg nem lattam steelerstol egyszer sem. Ezert nem ertem hogy miert most kellett valtanunk semat amikor igeretes az o. Hogy igy jarjunk mint a pats ellen, vagy az egesz eloszezonban. Persze dhb elhibazott tdje nem segit, meg a kicker ket kihagyott fg ja. Az sem erdekel hogy kikaptunk, mert nyerhettunk volna, de ezt a szenvedest rossz volt nezni a d reszerol, meg a tanacstalansagot.. Ez pedig nem fog jovo hetre jobb lenni, ez ido kerdese, ha bejon, vagy nem.

De ha tudod hogy van egy jo offensed, pont akkor kell az egesz det osszekavarni, meg uj semara tanitani? Hat szerintem nem. Es ezz meg is latszott rajtuk. Kesobb nyilvan jobban osszeszoknak majd. mondjuk ev kozepe vege fele de akkor meg elpazaroltuk az evet ezzel a rizikoval. Miert nem lehet egy atlagos d vel jatszani mint tavaly? Es ha mar minden elment se o se d akkor ujrazavarni a defet mert ez eddig nem epitkezes volt az biztos...

Mas. Mig nekunk zene jott a headseten addig a patsnek meg minden elment, mint a radar. Haha.

több mint 9 éve
En az eredmenykovetobe mar megirtam, de mivel joparan ott nem lattak ide is megosztom. Aki latta, attol elnezest kerek.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Néha borzalmas olvasni ezeket a hozzászólásokat, hogy mennyire gyenge a D. Nem értem, ez valakinek meglepetés? Két évvel ezelőtt, amikor egy sokkal jobb minőségű D játszott is simán benyelt több mint 50 pontot Bostonban. Ok-ok, ordas nagy hibákat követtünk el, jelzem ezek egy jelentős részét más csapatok is elkövetik a Pecc ellen.
Tökéletes alkalom volt arra, hogy felmérjük hol tart a D egy elit O-val szemben és látták Butlerék is, hogy min kell változtatni. Egy védelem megújítása nyilván nem fog egyi évről a másikra menni, sok csapat egy évtizedig küzd azzal, hogy egy normális alakulatot találjon, mi pedig most elégedetlenek vagyunk a védelem bostoni játékával.
Hát kurva igényes szurkoló lett a Pittsburgh-i...
Mondjuk tény, láthatóan könnyedén átjöttek rajunk rövid passzokkal, de most hirtelen nem emlékszem olyan csapatra, akivel nem ez történt. Nagyon éles volt Brady, viszont a kiemelkedő hibáktól eltekintve, nem tudok igazán senkire se rosszat mondani a D-ben. Sajnos tény, hogy igazolunk egy jó CB-t 2. körben és rögtön egy idényt kihagy, de nyilván itt van Blake, aki nagyjából ennyit tud...ezt eddig is tudtuk...ergo nem várhatjuk tőle, hogy majd pont ezen a meccsen, - ahol a Pecc O azt csinálta pont, ami ellen igazán nincs orvosság- fog nagyszerű teljesítményt nyújtani. OLB poszt is ott van, amire nem költünk, de azt várjuk, hogy majd nyomást generáljanak. Sajnos ez nem lesz egyszerű és nyilván a Tampa 2 is ennek köszönhető. Ez egy tipikus olyan meccs volt, ahol a lehetőségeket nem szabadott volna kihagyni. Mondjuk ezek a hívások a RZ-ban nem fekszenek nekünk továbbra sem, ugyanakkor az egész előszezon O teljesítménye nagyban Bryant játékától is függött, így az ő hiánya nagyon látszott.
Ennek ellenére, bár lehet persze, hogy a Pecc még szerezhetett volna pontokat, de DHB esete vagy éppen a FG-k és a goal line szituációk miatt simán lehetett volna ez egy szorosabb meccs is. Arról már nem is beszélek, hogy ha a védelem ezeket a butaságokat nem követi el, mi lehetett volna.
Nem voltunk elég élesek, így nem lehet győzni Bostonban, (((((ahol persze olyan kib..szott idegesítő szituációk fordulnak elő, mint az a sosem volt pass interference...hát a k. anyjukat, teszem hozzá csak erős zárójelben...meg az a Beachum szabálytalanság...rossz nézni...és milyen fontos pillanatokban)))))) de legyünk élesek majd novemberben, decemberben különösen...ez a meccs remek felmérő volt, hogy hol tartunk és ez a csapat tuti csak erősebb lesz ahogy múlnak a hétvégék
Úgyhogy ne már ezek a végtelenül negatív vélemények...football van baz+...végre
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
A problémánkat úgyhíjják Legarett gördülő mariskája, még egy meccs, visszajön Bell és indul a szinfónia, az a faszi az aduász. A Dtől nem vártam semmit, azt legalább hozták, gronko-edelweiss szopattyú. Majd nemsoká becsöngetnek, jöhetnek a hétperces O driveok.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldi ez a 28 pont nem 28 pont, ha az O-nál 14 pont a szám...a 4. negyed 5. percétől kezdve az egész NE O már visszavett, time possession volt a feladat, inkább futottak és ott annyira már nem folyt be a víz. Ezért írtam, hogy ha kellett volna szarrá tépnek és simán 40 pont körül kaptunk volna, vagy többet valahogy úgy, ahogy 2 éve, amikor azért ennyire nem volt rossz a D....

Ettől még az O töketlenkedése az ok, amitől nem voltunk tegnap versenyben. Kár mert ekkor lett volna igazán minőségi a tegnapi foci...
Klemó
Az INT-nél volt vége a meccsnek, akkor pont 7 perc volt hátra. A Def az elfogadható 28 ponton állt, az Off az elfogadhatatlan 14 ponton. Ha akarja a Pats, lehet tudott volna még 1 TD-t csinálni, de ne essünk olyan túlzásokba, hogy 40 pontokat emlegetünk, vagy éppen minden idők egyik leggázabb Steelers-meccsét...

És bizony peche is volt a Def-nek (megadott QB-sneak, 2 könnyű zászló ellene, vagy épp a fumble). Persze erre nem érdemes mutogatni, mert egy jó egység ezt simán túléli (ezért nem szeretek bírózni, hiába adták meg a 1st downt a Patsnek, utána nem volt kötelező végignyalni a drive-ot TD-ig), de egy ilyen gyenge egység sajnos ezt nem tudja elviselni. Viszont lesz olyan, amikor nem tévednek a kárunkra és amikor jó helyre pattan a labda. A Def annyit tudott, amit vártunk, nem volt annál rosszabb, viszont az Off messze elmaradt a várt hatékonyságtól. Ha nem marad el, akkor kb az nyer, aki az utolsó drive-ot vezeti.

De az Off karcolni fog, ez azért tisztán kiderült a meccsen, a Def pedig szenvedni fog. A mi nyerő taktikánk egy lehet: minél hamarabb pontokat tenni a táblára és előnyt építeni. Ilyen Defense-szel más út nincs.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Soldi ez a 28 pont nem 28 pont, ha az O-nál 14 pont a szám...a 4. negyed 5. percétől kezdve az egész NE O már visszavett, time possession volt a feladat, inkább futottak és ott annyira már nem folyt be a víz. Ezért írtam, hogy ha kellett volna szarrá tépnek és simán 40 pont körül kaptunk volna, vagy többet valahogy úgy, ahogy 2 éve, amikor azért ennyire nem volt rossz a D....

Ettől még az O töketlenkedése az ok, amitől nem voltunk tegnap versenyben. Kár mert ekkor lett volna igazán minőségi a tegnapi foci...
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Valóban semmi gond a védelemmel, csak két dolog hiányzik: a nyomás és a cover. Ezen kívül minden frankó, például 10-en is meg tudtuk állítani az ellenfelet.

Gyakorlatilag nulla a def emberanyaga, egy random nfl csapatnak talán két-három játékosunk jelentene erősítést.

Felesleges szidni az O-t, mert nincs az a pontmennyiség, amit ne tudott volna a Pats túlszárnyalni vagy a Steelers D alulmúlni.
Szokol
Ez így túlzó, a 2 OLB, a SS hiányzik és a CB-knél legfeljebb egy van a szükséges 4 helyett. Ez persze a védelem fele. 😀 De NFL-szinten már ez is ilyen minőségkülönbséget jelent.

De ezt tudtuk. Ami jobban zavar az a szervezetlenség, nem álltunk fel a snapkezdésig, 10-en vagyunk a pályán, stb. Ez nagyon komoly felkészületlenség és DC-felelősség. Persze ez csak az első meccs volt, nem fogom ráhúzni a vizeslepedőt Butlerre egyetlen meccs után, de valszeg még neki is sokat kell tanulnia, a nyitány mindenesetre kiábrándító volt. Abból kell főznie, ami rendelkezésére áll, de abból se sikerült kihoznia a felét se, amit tudnia kéne az egységnek, mert amatőrhibák követték egymást sorra.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Valóban semmi gond a védelemmel, csak két dolog hiányzik: a nyomás és a cover. Ezen kívül minden frankó, például 10-en is meg tudtuk állítani az ellenfelet.

Gyakorlatilag nulla a def emberanyaga, egy random nfl csapatnak talán két-három játékosunk jelentene erősítést.

Felesleges szidni az O-t, mert nincs az a pontmennyiség, amit ne tudott volna a Pats túlszárnyalni vagy a Steelers D alulmúlni.
több mint 9 éve
Tejesember 256
Gratula a csapatnak. Lehet, hogy a Patriots győzött, de nekem, mint pártatlannak (akinek még nincs kedvenc csapata) jobban tetszett a Steelers játéka (a változó teljesítmény ellenére) és nektek szurkoltam.
több mint 9 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
Szerintem ez egy totálisan papírforma meccs volt tőletek, jelen állapotában a csapatnak pontosan ezt lehetett várni. Én nem értek egyet azzal, h ez a vereség az offense sara, max azzal, h ha nem követ el hibákat akkor tovább meccsben maradtatok volna, de az ellenfél egyértelműen jobb volt nálatok és ez kijött volna előbb-utóbb mindenképp, márpedig ez elsősorban a deffense miatt van ami egy ilyen erősségű offense ellen jelenleg teljesen esélytelenül veszi fel a harcot. Az, h lesz-e idén PO azon fog múlni, h ez a D mennyit tud fejlődni év közben, jelenleg kifejezetten szarnak tűnik a helyzet, de egyrészt azért gyengébb offense-ek ellen nem lesz ez ilyen pocsék, másrészt tényleg fejlődni kell, különben ha meg is lesz/lenne a PO ott ilyen teljesítménnyel szinte esély nincs. Az offense nagyon erős még hiányzókkal együtt is, az OL extrém jó volt, azért ezen meglepődtem kicsit. Azért fura, h pár év alatt az lett ligaelit ami régebben szar volt és a ligaelitből lett szar 😊
Szesze
Szerintem úgy gondolták az érintettek, hogy a D-től ezt lehetett várni-sajnos,-azonban az O megint töketlenkedett egy sort. Abban több maradt. Ha a Patsnek nagyon kell még egy jó drive, akkor simán végigverik rajtunk, ez tiszta sor. Sajnos kb 0 pass rush-sal, világtalan secondaryvel ez van.
fcancellara
Persze ez világos, h az O-ban több volt csak azt gondolom, h a Pats O-ban is több lett volna, ha kellett volna..
Szesze
De egy ember sem állította, hogy nyerhettünk volna. Csupán a szokásos töketlenkedés volt a téma, ami iszonyatosan kiábrándító. Van olyan stat, hogy a legtöbb haszontalanul megtett yard? Biztosan vezetnénk.
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
Szerintem ez egy totálisan papírforma meccs volt tőletek, jelen állapotában a csapatnak pontosan ezt lehetett várni. Én nem értek egyet azzal, h ez a vereség az offense sara, max azzal, h ha nem követ el hibákat akkor tovább meccsben maradtatok volna, de az ellenfél egyértelműen jobb volt nálatok és ez kijött volna előbb-utóbb mindenképp, márpedig ez elsősorban a deffense miatt van ami egy ilyen erősségű offense ellen jelenleg teljesen esélytelenül veszi fel a harcot. Az, h lesz-e idén PO azon fog múlni, h ez a D mennyit tud fejlődni év közben, jelenleg kifejezetten szarnak tűnik a helyzet, de egyrészt azért gyengébb offense-ek ellen nem lesz ez ilyen pocsék, másrészt tényleg fejlődni kell, különben ha meg is lesz/lenne a PO ott ilyen teljesítménnyel szinte esély nincs. Az offense nagyon erős még hiányzókkal együtt is, az OL extrém jó volt, azért ezen meglepődtem kicsit. Azért fura, h pár év alatt az lett ligaelit ami régebben szar volt és a ligaelitből lett szar 😊
Szesze
Szerintem úgy gondolták az érintettek, hogy a D-től ezt lehetett várni-sajnos,-azonban az O megint töketlenkedett egy sort. Abban több maradt. Ha a Patsnek nagyon kell még egy jó drive, akkor simán végigverik rajtunk, ez tiszta sor. Sajnos kb 0 pass rush-sal, világtalan secondaryvel ez van.
fcancellara
Persze ez világos, h az O-ban több volt csak azt gondolom, h a Pats O-ban is több lett volna, ha kellett volna..
több mint 9 éve
Szesze
A 14 szerzett pont értékelhetetlen ilyen gyenge Defense ellen, amit futással, illetve rövid és hosszú passzal is darabjaira lehetett szedni. A 28 engedett belefér egy ilyen jó Offense ellen.

Az OL-ben semmi meglepő nem volt, tavaly is ez volt kb minden meccsen.

Az pedig törvényszerű, hogy ami szar, azt próbálja erősíteni a csapat (2-2 első és második körös picket áldoztunk az OL-re), nekünk megtérült, bár később mint gondoltuk, valszeg Munchak kellett hozzá. Csak közben leromlik, kiöregszik az addig kiváló egység, mivel értelemszerűen nem az kapott nagy hangsúlyt az építkezésben. Abból lesznek a PO-s és bajnokcsapatok, ahol épp egyensúly van, és az egyik elitszinten van, a másik legalább középen. 😊 A kérdés az, hogy az elmúlt évek korai Def-pickjei megtérülnek-e addig, amíg az Offense-ünk elit szinten lesz, sajnos ebben vannak kétségeink, a CB-pickek eddig nem ültek, JJ harmadik évében is súlytalannak tűnik és az eddigiek alapján Dupree sem tud idén érdemben hozzátenni a játékhoz. Egyedül Shazier és Tuitt tetszik nekem, de ez kevés, várjuk a többiek fejlődését, hátha bekövetkezik, mint az OL-nél tavaly.
Soldados
Tavaly sajnos már nem tudtam annyira követni az eseményeket, mint korábban, így nem voltam képben ennyire veletek kapcs sem, ezért írtam, h számomra meglepő volt az OL, egyébként amit írtál az persze teljesen logikus, de azért ritkán szokott ennyire látványosan megjelenni/fordulni a világ egy-két éven belül. Egyelőre nemtom megítélni mire lehet képes ez a D, de az biztos, h ezen a meccsen nagyon gyengének tűnt. (az meg, h képesek voltak 10 emberrel felállni hihetetlen hiba ezen a szinten..)
Az offense-en viszont látszik, h sokkal jobb mint amit most mutatott, sőt igazából ebben a meccsben is sokkal több volt bennük, de valahogy olyan volt mintha nem lenne meg a koncentráció ami sztem az első fordulóban nagyjából normális is, nem akkor kell csúcsra járni. Viszont az a trükkös hívás az első drive-ban óriási hülyeség volt.. simán végig kellett volna darálni azt a drive-ot TDig mert láthatóan semmit nem tudott kezdeni a Pats D addig, aztán jött ez az öngól, a kihagyott FG és utána már futás végig az eredmény után ahelyett, h ti vezettetek volna.
több mint 9 éve
Szesze
több mint 9 éve
Szesze
A 14 szerzett pont értékelhetetlen ilyen gyenge Defense ellen, amit futással, illetve rövid és hosszú passzal is darabjaira lehetett szedni. A 28 engedett belefér egy ilyen jó Offense ellen.

Az OL-ben semmi meglepő nem volt, tavaly is ez volt kb minden meccsen.

Az pedig törvényszerű, hogy ami szar, azt próbálja erősíteni a csapat (2-2 első és második körös picket áldoztunk az OL-re), nekünk megtérült, bár később mint gondoltuk, valszeg Munchak kellett hozzá. Csak közben leromlik, kiöregszik az addig kiváló egység, mivel értelemszerűen nem az kapott nagy hangsúlyt az építkezésben. Abból lesznek a PO-s és bajnokcsapatok, ahol épp egyensúly van, és az egyik elitszinten van, a másik legalább középen. 😊 A kérdés az, hogy az elmúlt évek korai Def-pickjei megtérülnek-e addig, amíg az Offense-ünk elit szinten lesz, sajnos ebben vannak kétségeink, a CB-pickek eddig nem ültek, JJ harmadik évében is súlytalannak tűnik és az eddigiek alapján Dupree sem tud idén érdemben hozzátenni a játékhoz. Egyedül Shazier és Tuitt tetszik nekem, de ez kevés, várjuk a többiek fejlődését, hátha bekövetkezik, mint az OL-nél tavaly.

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Összességében biztatónak érzem a mutatott játékot (a preseasonhoz képest, de az meg nem feltétlen adott reális képet), de az megint siralmas, hogy a szokásos balfaszkodást nem sikerül kiölni a játékunkból. DHB, kihagyott FG-k csak a hab a tortán, a szokásos two-minute warning előtti szarakodás, az end zone offense, a rossz hívások, a szokásos "magunknak nehezítjük meg" szabálytalanságok a biztos(???) FG távolságban, a 2. negyed vége előtt két play között 13 mp kellet/telt el az O összeállásához. Dühítő és előirányozza mire kell számítanunk idén is. Mint ha magyar női vízilabda meccset vagy esetleg kézilabda meccset néznénk. Őrjítő hibák,facepalm,hajtépés, sok anyázás. De az O-ban mindenképpen benne van a zúzás. A D-től meg szerintem jelenleg csak annyit várhatnánk el, hogy labdákat szerezzen, mert a yardnyelést nehezebb orvosolni. Ha erre képesek lesznek "simán" PO-ban vagyunk.
több mint 9 éve
Egyébként sok helyen Butlert szidják a D hibái miatt (szar felállások, lásd Gronk szabadon, nyelt yardok).
tenorx
Mert az komoly DC felelősség, hogy volt olyan play amikor 10-en voltunk a pályán, és rendszeresen előfordult, hogy nem értünk ki az elkapóra, TE-re, mire elindult a snap. Szar volt a Defense, de olyan amatőr hibák is voltak, amelyek NFL-szinten megengedhetetlenek. Ezek nélkül akár még közepes is lehetne az egység.

Amúgy Butler agresszívabb Def-et ígért, hát ebből semmit nem láttam. Coach Dad alapfilozófiája, hogy a big playeket elkerülni, na most, ha lehet még óvatosabb Def-et láttam... :/