Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
gabor25
5 144
www.youtube.com/watch?v=3RGRyTGUbv4 most talaltam egy vicces videot. Nem celzas stb. Csak vicces.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
túl negatívak vagytok. egy csomószor előfordult már, hogy egy nagyon komolynak tűnő sérülésről kiderült, hogy pár hét kihagyás.Hat ha sok ben meccset lattal mar akkor tudod, hogy ha ben lejon, foleg igy, aztan kocsival viszik valahova akkor ott mar baj van. Ezert aggodunk jobban. Legalabbis en igy vagyok vele.
a Schefteres tweet is bizakodásra ad okot, felesleges még temetni az SB-t
tamasboldizsar
Jatszott mar serult bokaval, meg serult bordaval stb is egy meccsen. Namost mozdulni sem birt jo ideig. Ez az aggaszto. O az aki nem jon le a palyarol, meg akkor sem, amikor nem tudott menni. Kb mint favre volt. Ha meg lejon akkor az nem jo jel. Sot mi tobb az mar baj. De igazad van, nyugtaval dicserd a napot. Ez van.
gabistar
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
tamasboldizsar
270
túl negatívak vagytok. egy csomószor előfordult már, hogy egy nagyon komolynak tűnő sérülésről kiderült, hogy pár hét kihagyás.a Schefteres tweet is bizakodásra ad okot, felesleges még temetni az SB-t
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Mark Barron ended Carson Palmer’s season last year with a clean hit. It was Barron who just brought down Ben Roethlisberger. Fura veletlenek vannak. Szerintem ha nem is akarjuk elfogadni, de mindig is benne vannak az nflben is a dirty playek, bounty botrany, ward vs reed.Ha jól emlékszem, pont a puhalabdás esete óta tilos a qbt térd alatt támadni. A gyökérhez senki sem ért hozzá, több méterről szándékosan vetődött làbraNyugodj le, hidd el, nem volt benne semmi szándékosság. Szerelni akart, így sikerült. Ahogy Kimo sem akarta tönkretenni Palmert, vagy Pollard sem Brady térdét.
no flacco
Ez a játék része. Kontaktsport, előfordul az ilyen. Most nekünk volt pechünk.
Soldados
Stb. Igen is akarnak nem karriert befelyezo serulest okozni, de annyit legalabb, hogy kidoljon az ellenfel legjobb embere, ha mar mashogy nem tudnak nyerni, vagy ne tudjon 100 osan jatszani. Fajjon neki az utkozes, utes, foldhoz vagas. Es ezek ugyabar mar magaban hordozzak a serules tobbszoros veszelyet.
Tavaly volt pl suggs aki mar ezer fenyevvel a lefujas utan hatulrol telibeutkozte a futonkat, 15 yard buntit megert neki.
Ha kimo sem uti ki palmert, akkor en ugy emlekszem hogy a bengals sokkal eselyesebb volt a gyozelemre. Jobban is jatszottak addig a pontig mint a steelers. Aztan veletlen kihuztak a csapat meregfogat, palmert aki utana magara sem talalt evekig.
Vagy amikor ray lewis utotte ki mendenhallt. Az sem volt szandekos. Szerintem igenis az volt. A jatek arrol szol, ki dominal ki felett stb. Ez nem csak sakk, hogy nem erhetnek hozza a masikhoz. Vagy eppen ward vs upshaw... Az is azert volt hogy fajjon, ne jatszal a palyan, vagy ha jatszol feljel hogy jon egy ugyanilyen masik utes. Nem?
Ez a balfacan meg most 7-8 metert ment elore terd magassagban magatol, amikor senki sem ert hozza. Elofordul egyszer igen, de tobbszorosen mar a veletlen nem bizti hogy veltlen ugyanattol az embertol. Bar lehet. De tudta, hogy bennek fajni fog. Ennyi a lenyeg.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Nekem térdszalag-szakadásnak tűnik... És akkor season is over. 😕 Legalábbis az SB-álmoknak lőttek.Mivel meg sem probalt, vagy meg sem tudott mozdulni ben, aki arrol hires, hogy nagyon magas a fajdalom turo kepessege stb... Ebbol en arra gondolok, hogy ez nagyon komoly serules lehet. Sem a labdaval, sem magaval, sem semmivel nem tudott foglalkozni, csak fekudt a palyan mint aki agyrazkodast kapott mozdulatlanul. Szurkoljunk neki, mast nem tudunk, de alomba illo tortenet lenne ha tudna nemsokara jatszani. Hatha.
Soldados
A remeny hal meg utoljara. Go ben.
Ma ejjel lesz meg az mri itteni ido szerint. Ha jol tudom. 😕 De mivel nem is nagyon piszkaltak, azonnal levittek amint persze tudtak a palyarol stb nem jo omen.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 3 min3 perccel ezelőtt Fordítás megtekintéseBen Roethlisberger expected to miss at least 4 weeks with knee injury, source tells ESPN. He will undergo an MRI Monday; hoping ACL intact.
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Azért vannak nagyobb csapások is máshol....elég csak a Bears, vagy a Saints, vagy ugye a Boys csapatát megnézni.Kellett neked mondani, hogy vannak nagyobb csapasok mashol. 😕 De remelem nem igy lesz persze. De erre mondjak don't jinx it man. 😕
Persze jó lenne már sérülések nélküli sorozatot látni Sacitól, de ez az NFL sajnos, ez mindig benne van. Hozzáteszem, hogy nála ez lesz a kritikus fraktor, egyébként all pro szint. Én azt is gondolom, hogy ha nagyon kellett volna, akkor összedrótozzák, de jövő hét short week ÉÉÉÉÉS Ravens week....
Klemó
Nalunk nem volt mar amikor mondtad pouncey,a rugo a csere csereje volt mar, aztan jott saci na es most ez. Ez egy ilyen sport persze. De nem mindegy hogy ben dol ki vagy egy kevesbe fajo ember.
több mint 9 éve
Tomlin sajtótájékoztatója alapján Spaeth kézsérülést szenvedett.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Nagyon csúnyának nézett ki BB sérülése, de nagyon szurkolok neki, hogy ne legyen komoly 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Én azt gondolom, hogy Vickkel a héten kezdőként készülve lehet esélyünk. Kiszámíthatatlanság+1 faktor bejátszik így. Bent már ismerik, Vick kicsit fekete ló. Meg lehet csinálni, csak Ben a végére tudjon visszajönni, mert akkor nem lehetetlen az SB run.
több mint 9 éve
Ha jól emlékszem, pont a puhalabdás esete óta tilos a qbt térd alatt támadni. A gyökérhez senki sem ért hozzá, több méterről szándékosan vetődött làbraNyugodj le, hidd el, nem volt benne semmi szándékosság. Szerelni akart, így sikerült. Ahogy Kimo sem akarta tönkretenni Palmert, vagy Pollard sem Brady térdét.
no flacco
Ez a játék része. Kontaktsport, előfordul az ilyen. Most nekünk volt pechünk.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ha jól emlékszem, pont a puhalabdás esete óta tilos a qbt térd alatt támadni. A gyökérhez senki sem ért hozzá, több méterről szándékosan vetődött làbraLegalább néznél utána, mielőtt fröcskölöd a baromságot. Palmer sérülése után hozták a szabályt. (Btw egy Steelers védőt kellett volna villamosszékbe ültetni.)
no flacco
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Amikor Bradynek szakította el a Pollard a tédszalagját vagy Gronknak Ward, egyik esetben sem volt sem villamosszék, sem szabálymódosítás. Pont azt magyarázták az okosok, hogy egy akkora embert mint Gronk - és mint BigBen - csak a lábát kiütve lehet szerelni. Ettől még megértelek, bennem is forrt az indulat mindkét esetnél, látva, hogy hogy száll el a szezon. (Bár Cassellt jól menedzselve 11-5-el majdnem hozták így is a PO-t.)Azt a patkányt, aki levadàszta, örökre el kellene tiltani. Ha ez a Bradyvel történik, akkor persze villamosszék vagy szabálymódosítás. A gyökér szpíker még védte is ezt az állatot, mondván, hogy elveszítette az egyensúlyát.Kontakt nélkül,szàndékosan mélyen vetődött, aztán a vàllát is kitette....Mi a tököm köze van ennek Bradyhez? BB is az nfl egyik ikonja, megsérült, én sajnálom mert szeretem a játékát. Remélem nem szakadás.
no flacco
gordon
több mint 9 éve
no flacco
317
Ha jól emlékszem, pont a puhalabdás esete óta tilos a qbt térd alatt támadni. A gyökérhez senki sem ért hozzá, több méterről szándékosan vetődött làbra
több mint 9 éve
Azt a patkányt, aki levadàszta, örökre el kellene tiltani. Ha ez a Bradyvel történik, akkor persze villamosszék vagy szabálymódosítás. A gyökér szpíker még védte is ezt az állatot, mondván, hogy elveszítette az egyensúlyát.Kontakt nélkül,szàndékosan mélyen vetődött, aztán a vàllát is kitette....Mi a tököm köze van ennek Bradyhez? BB is az nfl egyik ikonja, megsérült, én sajnálom mert szeretem a játékát. Remélem nem szakadás.
no flacco
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Egyetértek. Culáger esetével ellentétben, itt a szerencsétlen véletlenek játszottak össze...Azt a patkányt, aki levadàszta, örökre el kellene tiltani. Ha ez a Bradyvel történik, akkor persze villamosszék vagy szabálymódosítás. A gyökér szpíker még védte is ezt az állatot, mondván, hogy elveszítette az egyensúlyát.Kontakt nélkül,szàndékosan mélyen vetődött, aztán a vàllát is kitette....Semmi szándékosság nem volt. Ez benne van a játékban.
no flacco
Soldados
több mint 9 éve
Azt a patkányt, aki levadàszta, örökre el kellene tiltani. Ha ez a Bradyvel történik, akkor persze villamosszék vagy szabálymódosítás. A gyökér szpíker még védte is ezt az állatot, mondván, hogy elveszítette az egyensúlyát.Kontakt nélkül,szàndékosan mélyen vetődött, aztán a vàllát is kitette....Semmi szándékosság nem volt. Ez benne van a játékban.
no flacco
több mint 9 éve
no flacco
317
Azt a patkányt, aki levadàszta, örökre el kellene tiltani. Ha ez a Bradyvel történik, akkor persze villamosszék vagy szabálymódosítás. A gyökér szpíker még védte is ezt az állatot, mondván, hogy elveszítette az egyensúlyát.Kontakt nélkül,szàndékosan mélyen vetődött, aztán a vàllát is kitette....
több mint 9 éve
A pontos diagnózisig én sem akarok semmit mondani, de... Pont most kell egy ilyennek jönnie, pedig milyen potenciál van (volt) ebben a csapatban...Szerencsétlen... Sisakkal a térdét... Olyan volt, mint amikor Gronk térdét tették így taccsra. Sajnálom.
vassadi
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Jobban szerettem volna, ha a Varjak nem győzelem nélkül jönnek.....de ez van, csütörtökön meccs....
több mint 9 éve
vassadi
15 617
A pontos diagnózisig én sem akarok semmit mondani, de... Pont most kell egy ilyennek jönnie, pedig milyen potenciál van (volt) ebben a csapatban...
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
Vick mögött Vicc van... Jó lesz Vick, szerintem le tud menedzselni meccset ha vele készülünk már eleve kezdőkéntLandry Jones...Ok, köszi. Ki van Wick mögött QB?Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
tomi-tomi
bcsarli
Soldados
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Arra jobb ha nem is gondolsz. Amúgy ez ilyenkor nem Vick-en múlik. Ő szerintem a lehető legjobb lehetőség. Nyilván mondták neki, hogy milyen playeket hívjon be és nem ő találta ki az egyszerű futójátékokat. Egyébként egy Bell szintű futóval, minden csapat ezt játszotta volna. Csütörtökre Vick-et is összerakják kicsit, ha anno Charlie apóval is sikerült, akkor most is meg tudjuk verni a varjakat.Ok, köszi. Ki van Wick mögött QB?Gradkowski nálunk van még? Nem jobb mint Wick?Nálatok van, csak IR-en.
bcsarli
tomi-tomi
bcsarli