Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Így van. Valamint BigBen-nél az is ok lehet, ami TB sérülése esetén is szerepet játszott. (BB megtiltotta neki, hogy ott legyen az oldalvonalnál, akár mankóval, akár mankó nélkül.) Nem akarták, hogy a tartalék irányító legkisebb hibájánál a kamera egyből a kezdőt mutogassa. Nem akartak ilyen plusz nyomást engedni Cassel-re.Ez azert jo kis meccs lehet tomlin es BB kozott. Kivancsi vagyok szerintetek ki nyeri meg ezt a "csatat"?Még egészségesen is sokszor nehéz elugrani, gondolj bele mankóval. Magára is, meg a mankó másra is veszélyes.
Ott lehetek coach?
Nem mert igy szoktam eljarni, hogy nincs senki az oldalvonalnal jarokaval. Na legyszi, legyszi legyszi 😀
En arra tippelek, hogy ott lesz. Bar a jarokas tiltasnak mi lehet a tomlintol az oka (azon kivul hogy o mindig igy jar el)?
Nem akarja, hogy eroltesse magat, hanem inkabb otthon pihenjen, minthogy ott idegesitse magat? Marmint altalanossagban beszelve, ha valaki annyira serult, hogy nem tud sajat laban allni, akkor inkabb maradjon otthon? Vagy miert? Mert mas csapatoknal nem egyszer lattam mar ilyen embereket.
gabistar
polamalu
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Még egészségesen is sokszor nehéz elugrani, gondolj bele mankóval. Magára is, meg a mankó másra is veszélyes.Remélem, nem indít el lavinát, de BB szerint nem volt szándékos és dirty hit, amit kapott. A szabályok szerint lehetett volna rá sárgát dobni, de ez nem változtat azon, hogy nem volt se szándékos, se dirty. Mellesleg Tomlin se kifogásolta a playt - helyesen.Ez azert jo kis meccs lehet tomlin es BB kozott. Kivancsi vagyok szerintetek ki nyeri meg ezt a "csatat"?
Amúgy BB most azon meccsel, hogy ott lehessen az oldalvonalon csütörtökön, ugyanis Tomlin szabályai szerint nem lehetne ott mankóval. Csütörtökön kiderül, ki nyert.
BB amúgy ugyanúgy részt vesz a meccsre való felkészülésben, taktikai értekezleteken, mint eddig, mindenben próbálja segíteni a csapatot (és Vicket), hogy az nélküle is nyerni tudjon. Azt is elmondta, később se lesz timetable a visszatérésére, ezen a héten "out", utána hétről hétre fogják vizsgálni a kérdést. Amúgy rettenetes fájdalmai vannak, ami nem a szalag miatt van, hanem a "bone bruise" miatt.
Csere volt a PS-ben: BJ Finney OL került be és Barrett Jones OL ki. Finney UDFA-ként érkezett, de az uccsó pre meccsen megsérült, mostanra teljesen felépült, így visszahoztuk.
Soldados
Ott lehetek coach?
Nem mert igy szoktam eljarni, hogy nincs senki az oldalvonalnal jarokaval. Na legyszi, legyszi legyszi 😀
En arra tippelek, hogy ott lesz. Bar a jarokas tiltasnak mi lehet a tomlintol az oka (azon kivul hogy o mindig igy jar el)?
Nem akarja, hogy eroltesse magat, hanem inkabb otthon pihenjen, minthogy ott idegesitse magat? Marmint altalanossagban beszelve, ha valaki annyira serult, hogy nem tud sajat laban allni, akkor inkabb maradjon otthon? Vagy miert? Mert mas csapatoknal nem egyszer lattam mar ilyen embereket.
gabistar
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Remélem, nem indít el lavinát, de BB szerint nem volt szándékos és dirty hit, amit kapott. A szabályok szerint lehetett volna rá sárgát dobni, de ez nem változtat azon, hogy nem volt se szándékos, se dirty. Mellesleg Tomlin se kifogásolta a playt - helyesen.Ez azert jo kis meccs lehet tomlin es BB kozott. Kivancsi vagyok szerintetek ki nyeri meg ezt a "csatat"?
Amúgy BB most azon meccsel, hogy ott lehessen az oldalvonalon csütörtökön, ugyanis Tomlin szabályai szerint nem lehetne ott mankóval. Csütörtökön kiderül, ki nyert.
BB amúgy ugyanúgy részt vesz a meccsre való felkészülésben, taktikai értekezleteken, mint eddig, mindenben próbálja segíteni a csapatot (és Vicket), hogy az nélküle is nyerni tudjon. Azt is elmondta, később se lesz timetable a visszatérésére, ezen a héten "out", utána hétről hétre fogják vizsgálni a kérdést. Amúgy rettenetes fájdalmai vannak, ami nem a szalag miatt van, hanem a "bone bruise" miatt.
Csere volt a PS-ben: BJ Finney OL került be és Barrett Jones OL ki. Finney UDFA-ként érkezett, de az uccsó pre meccsen megsérült, mostanra teljesen felépült, így visszahoztuk.
Soldados
Ott lehetek coach?
több mint 9 éve
ervinator
1 701
Respect BB-nek, igazi vezér!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Nekem ugyan nem szalagszakadás, hanem porcleválás volt, de térdem hatalmasra duzzadt, és a váci kórházban azonnal műtötték volna, míg aznap este átvittek a Sportkórházba és ott bizony vártak öt napot míg megnyugodott.......Bokánál van egyből műtét. Térdnél inkább megvárják míg lelohad a duzzanat. Lehet ugyan egyből is műteni, de csak ha vmiért nagyon számít az az 1 hónap a visszatérésnél (ami kb 6 hónap). Első műtétnél még saját "anyag" kerül vissza, ha esetleg újból szakad akkor jönnek szóba egyéb megoldások.Szerintem ott azonnal kimondták, hogy szakadás, ha jók az emlékeim. Az is lehet, hogy nagyon bevérzett, vagy más járulékos sérülés is volt ami miatt nem lehetett azonnal műteni. Normálisan a szalag sérülést a lehető leghamarabb szokták, bár az is lehet, ez csak a sima hétköznapi embereknél, mert lehet az a jó, hogyha összehúzódik a szalag és jobban tart majd. Vagy az is lehet, hogy ilyenkor már nem is a saját kerül vissza, hanem műanyag, vagy marha ín.Tomi, ha szakad azt azonnal műtik, mert a szalag elkezd visszacsúszni és napról napra rosszabb a helyzet, a részleges szakadással várnak esetleg. Nekem a bokám elszakadt mondjuk hétfőn délelőtt, kedden 10-kor ár újra volt varrva. Én sem gondolnám, hogy ködösítés van. Kinek? A játékostársak pontosan tudják mi van. Pár hétig így sem lesz, kinek ködösítsenek.Akarta a tököm megtapasztalni, de TB, Welker, Gronk térdszalagjait kivétel nélkül a sérülés után kb. egy hónappal műtötték. Brady szeptember 7-i sérülését október 6-án műtötték, Welker-ét 30 nappal a sérülés után, Gronkowski december 8-án sérült le, január 9-én műtötték.
polamalu
tomi-tomi
polamalu
De mivel BB-nek "csak" húzódás, így a találgatások tárgytalanok. Bár adott esetben szakadással is lehet játszani, Patsben Mankins végignyomott egy fél szezont (+playoff) úgy.
BB-nak természetesen jobbulást!
tamssss
több mint 9 éve
Remélem, nem indít el lavinát, de BB szerint nem volt szándékos és dirty hit, amit kapott. A szabályok szerint lehetett volna rá sárgát dobni, de ez nem változtat azon, hogy nem volt se szándékos, se dirty. Mellesleg Tomlin se kifogásolta a playt - helyesen.Amúgy BB most azon meccsel, hogy ott lehessen az oldalvonalon csütörtökön, ugyanis Tomlin szabályai szerint nem lehetne ott mankóval. Csütörtökön kiderül, ki nyert.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ben állítólag felajánlotta és Tomlin gondolkodik rajta, hogy a csütörtöki meccsen az oldalvonal mellett jelen lesz és segíti Vicket, kommunikál vele. Azt hiszem ez az igazi vezéri hozzáállás.
több mint 9 éve
tamssss
31
Bokánál van egyből műtét. Térdnél inkább megvárják míg lelohad a duzzanat. Lehet ugyan egyből is műteni, de csak ha vmiért nagyon számít az az 1 hónap a visszatérésnél (ami kb 6 hónap). Első műtétnél még saját "anyag" kerül vissza, ha esetleg újból szakad akkor jönnek szóba egyéb megoldások.Szerintem ott azonnal kimondták, hogy szakadás, ha jók az emlékeim. Az is lehet, hogy nagyon bevérzett, vagy más járulékos sérülés is volt ami miatt nem lehetett azonnal műteni. Normálisan a szalag sérülést a lehető leghamarabb szokták, bár az is lehet, ez csak a sima hétköznapi embereknél, mert lehet az a jó, hogyha összehúzódik a szalag és jobban tart majd. Vagy az is lehet, hogy ilyenkor már nem is a saját kerül vissza, hanem műanyag, vagy marha ín.Tomi, ha szakad azt azonnal műtik, mert a szalag elkezd visszacsúszni és napról napra rosszabb a helyzet, a részleges szakadással várnak esetleg. Nekem a bokám elszakadt mondjuk hétfőn délelőtt, kedden 10-kor ár újra volt varrva. Én sem gondolnám, hogy ködösítés van. Kinek? A játékostársak pontosan tudják mi van. Pár hétig így sem lesz, kinek ködösítsenek.Akarta a tököm megtapasztalni, de TB, Welker, Gronk térdszalagjait kivétel nélkül a sérülés után kb. egy hónappal műtötték. Brady szeptember 7-i sérülését október 6-án műtötték, Welker-ét 30 nappal a sérülés után, Gronkowski december 8-án sérült le, január 9-én műtötték.
polamalu
tomi-tomi
polamalu
De mivel BB-nek "csak" húzódás, így a találgatások tárgytalanok. Bár adott esetben szakadással is lehet játszani, Patsben Mankins végignyomott egy fél szezont (+playoff) úgy.
BB-nak természetesen jobbulást!
több mint 9 éve
gabor25
5 144
PITTSBURGH -- Ben Roethlisberger entered the Steelers locker room with crutches, a Titleist golf hat and an upbeat attitude. But he is bracing for a painful return from a sprained MCL and bone bruise in his left knee."You guys know me, I can deal with a lot of pain -- this is pretty painful," Roethlisberger said Tuesday morning, two days after taking a hit from St. Louis Rams safety Mark Barron in the third quarter of a 12-6 win. "Trying to drink my milk, get back as fast as I can."
"It's already frustrating," Roethlisberger said. "I want to be out there with my guys. We'll have to be smart. We don't have a timeline right now. Maybe that's the best way to keep yourself from getting too anxious to get out there."
Roethlisberger will not need surgery.
Roethlisberger originally thought he broke his left leg after the hit, but the pain came from bones "smacking together" as a result of the bruising, he said.
Roethlisberger did not think the Barron hit was dirty -- "I don't think he was trying to take me out," he said. "According to rules it was a low hit, so maybe it should have been flagged. But I don't think he was trying to do anything to intentionally hurt me."
Roethlisberger will have to play with a brace upon return. Roethlisberger told team doctors he'll wear one for a couple of weeks but might stop after that.
espn.go.com/video/clip?id=espn:13769758
Szerkesztette: gabor25
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Azért sem gondolom, hogy bölcs dolog lett volna Bell kezéből kivenni a labdát, mert láthatóan nem ment a futójáték se, így az ő extrájának köszönhetően jöttek a yardok. Ha Ben marad, tuti nem kap ennyi carry-t, de így nem kockáztathattunk. Williams jó cserefutó, de van az a szitu, amikor nem tehetsz mást a győzelem érdekében. Abban viszont biztos vagyok, hogy mi ezt innen nem tudjuk megítélni. Persze szeretjük Bell játékát nézni, de közben meg azt is akarjuk, hogy 32 évesen is ilyen legyen...na ez nem fog menni sajnos
több mint 9 éve
Köszi😀 Read Onlyban nyomom/tam egy ideje. Meg mindenik entitás "a okosságot" generációval hamrébb lefirkálja, akkó' pláne hugy minekis mekegni flúdolás okán nem gyarapodtatom fölösleges karcolatokat idele izibe sem.Üdv. itthon. 😊Hogy túllépjünk kicsit a sérülésen.Én ezt továbbra sem kultiválom. Hosszú távon nem kifizetődő széthasználni bárkit.
Érdekes, hogy Csengettyű úrral egyből belecsaptunk a lecsóba, 19:1 volt a futás arány Williams-el szemben.
Tudom, hogy Ő az első számú, illetve rengeteg y-t hoz elkapásból is, mégis kiegyensúlyozottabb arányt vártam az első két hét futásai után.
kittli
kishaszi
Én is ezért csodálkoztam rá a dologra, a futók szavatossági ideje amúgy is rövidebb, most úgy fest találtunk egy megfelelő 2. számú emberkét a történetre, akkor miért nem bánunk óvatosabban az aranytojóval?
kittli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Szerintem ott azonnal kimondták, hogy szakadás, ha jók az emlékeim. Az is lehet, hogy nagyon bevérzett, vagy más járulékos sérülés is volt ami miatt nem lehetett azonnal műteni. Normálisan a szalag sérülést a lehető leghamarabb szokták, bár az is lehet, ez csak a sima hétköznapi embereknél, mert lehet az a jó, hogyha összehúzódik a szalag és jobban tart majd. Vagy az is lehet, hogy ilyenkor már nem is a saját kerül vissza, hanem műanyag, vagy marha ín.Tomi, ha szakad azt azonnal műtik, mert a szalag elkezd visszacsúszni és napról napra rosszabb a helyzet, a részleges szakadással várnak esetleg. Nekem a bokám elszakadt mondjuk hétfőn délelőtt, kedden 10-kor ár újra volt varrva. Én sem gondolnám, hogy ködösítés van. Kinek? A játékostársak pontosan tudják mi van. Pár hétig így sem lesz, kinek ködösítsenek.Akarta a tököm megtapasztalni, de TB, Welker, Gronk térdszalagjait kivétel nélkül a sérülés után kb. egy hónappal műtötték. Brady szeptember 7-i sérülését október 6-án műtötték, Welker-ét 30 nappal a sérülés után, Gronkowski december 8-án sérült le, január 9-én műtötték.
polamalu
tomi-tomi
több mint 9 éve
Üdv. itthon. 😊Hogy túllépjünk kicsit a sérülésen.Én ezt továbbra sem kultiválom. Hosszú távon nem kifizetődő széthasználni bárkit.
Érdekes, hogy Csengettyű úrral egyből belecsaptunk a lecsóba, 19:1 volt a futás arány Williams-el szemben.
Tudom, hogy Ő az első számú, illetve rengeteg y-t hoz elkapásból is, mégis kiegyensúlyozottabb arányt vártam az első két hét futásai után.
kittli
kishaszi
Én is ezért csodálkoztam rá a dologra, a futók szavatossági ideje amúgy is rövidebb, most úgy fest találtunk egy megfelelő 2. számú emberkét a történetre, akkor miért nem bánunk óvatosabban az aranytojóval?
több mint 9 éve
Hogy túllépjünk kicsit a sérülésen.Én ezt továbbra sem kultiválom. Hosszú távon nem kifizetődő széthasználni bárkit.
kittli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Beteljesült a prófécia, bigben sérülése elhozta respectvv4laci második eljövetelét...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
sracok ir ide az a cinkotai uriember akinek a peugeot-ja full steelerses festessel bir?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Klemó
5 667
Megmondom őszintén, hogy ebből a szemszögből is várom a csütörtöki meccset. Én el tudok képzelni olyan szkenáriót is, hogy többet lesz a pályán Williams. (nem tudunk futni, de kell futni és gyűrődik a futó)
több mint 9 éve
kriSTEELan
307
Szerintem is így van/lesz. DeWill-nek csak garbage time-ban fog snap jutniHogy túllépjünk kicsit a sérülésen.Szerintem több snappet kapott volna ha nem történik Ben sérülése, utána már muszáj volt annak a futónak adni a labdát akitől többet várunk.
kittli
Az első két drive gyönyörű volt, utána lett volna lehetősége, de rögtön lezavartak minket.
Klaci79
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Hogy túllépjünk kicsit a sérülésen.Szerintem több snappet kapott volna ha nem történik Ben sérülése, utána már muszáj volt annak a futónak adni a labdát akitől többet várunk.
kittli
Az első két drive gyönyörű volt, utána lett volna lehetősége, de rögtön lezavartak minket.
több mint 9 éve
Hogy túllépjünk kicsit a sérülésen.Érdekes, hogy Csengettyű úrral egyből belecsaptunk a lecsóba, 19:1 volt a futás arány Williams-el szemben.
több mint 9 éve
Mert Bostonban is hosszúak a kórházi várólisták.Tomi, ha szakad azt azonnal műtik, mert a szalag elkezd visszacsúszni és napról napra rosszabb a helyzet, a részleges szakadással várnak esetleg. Nekem a bokám elszakadt mondjuk hétfőn délelőtt, kedden 10-kor ár újra volt varrva. Én sem gondolnám, hogy ködösítés van. Kinek? A játékostársak pontosan tudják mi van. Pár hétig így sem lesz, kinek ködösítsenek.Akarta a tököm megtapasztalni, de TB, Welker, Gronk térdszalagjait kivétel nélkül a sérülés után kb. egy hónappal műtötték. Brady szeptember 7-i sérülését október 6-án műtötték, Welker-ét 30 nappal a sérülés után, Gronkowski december 8-án sérült le, január 9-én műtötték.
polamalu
tomi-tomi
több mint 9 éve
Tomi, ha szakad azt azonnal műtik, mert a szalag elkezd visszacsúszni és napról napra rosszabb a helyzet, a részleges szakadással várnak esetleg. Nekem a bokám elszakadt mondjuk hétfőn délelőtt, kedden 10-kor ár újra volt varrva. Én sem gondolnám, hogy ködösítés van. Kinek? A játékostársak pontosan tudják mi van. Pár hétig így sem lesz, kinek ködösítsenek.Akarta a tököm megtapasztalni, de TB, Welker, Gronk térdszalagjait kivétel nélkül a sérülés után kb. egy hónappal műtötték. Brady szeptember 7-i sérülését október 6-án műtötték, Welker-ét 30 nappal a sérülés után, Gronkowski december 8-án sérült le, január 9-én műtötték.
polamalu
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
Pontosan úgy van ahogy Pola mondja Tomi. Nekem ACL szakadt, itt a műtét helye. De túl ezen egyébként még, hogy mcl szakadás esetében is sokkal gyorsabb a felépülés, az ACL 6 hónapos idejénnél.
több mint 9 éve
Tomi, ha szakad azt azonnal műtik, mert a szalag elkezd visszacsúszni és napról napra rosszabb a helyzet, a részleges szakadással várnak esetleg. Nekem a bokám elszakadt mondjuk hétfőn délelőtt, kedden 10-kor ár újra volt varrva. Én sem gondolnám, hogy ködösítés van. Kinek? A játékostársak pontosan tudják mi van. Pár hétig így sem lesz, kinek ködösítsenek.Értem értem, viszont jelen esetben azért az MCL sérülés elég tényszerű leírás. Elég ilyennel találkoztunk a 4-6 hetes következtetéshez. Nekem az jön le a bejelentésből, hogy Ben nagy küzdő, akár 4 hét is lehet. Nem gondolom, hogy ezzel akarnának ködösíteni, aztán 6 hét múlva elárulják, hogy mégis ACL sérülés volt.Az MCL és az ACL között nem a sérülés súlyossága a különbség, két különböző térdszalag. Mindkettő tud szakadni vagy meghúzódni. Mindkettő (nagyon) súlyos, ha szakadás történik.
Aztán persze lehet én vagyok túl optimista...
Klaci79
Szóval, van ködösítés. Csak azt árulják el pontosan, hogy melyik szalagot érinti a sérülés, de a sérülés súlyosságát nem. Btw egy-két hét múlva ki fog derülni; szakadás esetén ennyi idő után kell/jöhet a műtét. Addig lehet kábítani. Érzésem szerint, ha biztosak lennének a húzódás diagnózisban, akkor azt már most elmondták volna.
tomi-tomi
több mint 9 éve
gabor25
5 144
Ezzel egyet ertek. Es jo is lenne igy, de akkor ok se egymas utan tegyek fel ugyanazt a kerdest. Ujra meg ujra.A vicc az hogy pont itt lakok Pittsburghben. Szoval lehet tobbet hallok errol arrol mint egyesek otthon, akik nemitani akarnak. Es persze ez nem azt jelenti, hogy okosabb vagyok. Vagy ilyesmi. Csak tobb infot olvasok kapok akar tvn, nfl networkon, helyi ujsagokbol. Vagy en voltam az aki egesz holt szezonban hallgathattam a patriots deflate gate botranyat, barmit csinaltam. Radio, tv, net stb. Ezert is fajt annyira, hogy ujra elojott valami feloluk. Otthon gondolom nem nyomtak ezt a hypot. Itt sajnos igen. Meg a sok belicheck dumat, hogy nem ert a labdakhoz. Stb.gabistarEz a mai világban már őszintén szólva semmit nem jelent, én is voltam többször, több ideig az USA-ban, és épphogy akkor szűkült be a legjobban az NCAA-re való rálátásom, mikor lehetőségem volt személyesen NCAA meccsekre járnom.
De nem is ezért elviselhetetlen sokszor, amit ebben a topicban csinálsz, hanem a floodolás miatt. Próbáld meg egyszer, jól kifejtve leírni az egy témával kapcsolatos gondolataidat (egy kommentben akár több usert is idézhetsz), és ne mindenkinek külön-külön szinte ugyanazt válaszolva. Értem én, hogy van is miről vitatkozni, de volt hogy egymás után öt-hat hozzászólást küldtél el, a "sok beszédnek sok az alja" mondást gyönyörűen szemléltetve.
baggio
Mas engem arra neveltek ha valaki kerdez, akkor arra valaszoljak.
De ertem, amit mondasz es ez igy kellene hogy legyen...
Marmint hogy nem kellene valaszolni egy az egyben, de ugy szerintem erthetobb, mintha szerkesztek egy oriasi uzenetet, aztan felre ertik, mint most, hogy mi koze van a bounty gate nek a ramshez.
Fcan: az utolso tiz hsz om nagy reszeben, linkeket osztottam meg, vagy abbol vagtam ki hogy mi a lenyeg, mi az ujsag stb pont ahogy irod.
Des: Egyet ertek. Ez van sajna nem lesz mashogy, marmint a serules. Ezzel kell foznunk. Go Vick. Go Steelers.
Szerkesztette: gabor25