Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
Pont az endzone előtt van egy parkoló rész, my friend Google 😀 utcakép nézet
több mint 11 éve
ha nem is közvetlen előtte, de biztosan van a környéken parkolási lehetőség...bár a 7. kerület nem a nagy parkolóiról híres, de vasárnap este kizárt, hogy ne találj parkolót
több mint 11 éve
Hát Laby, mivel most új helyen van, Klauzál tér, nem tudok neked egzakt választ adni, nézz körül van-e parkolóház a környéken. Talán az a legtutibb, de én pl majd keringek és próbálok keresni helyet, csak sikerül. Ált. 1-2 utcányira mindig összejön.
több mint 11 éve
Félig off téma:Nem vagyok jártas a fővárosban, Endzone pub előtt szokott parkolási lehetőség lenni, vagy mindig tele van (közös meccsnézés miatt kérdezem)?
Valamint fizetős ott a parkolás?
több mint 11 éve
lassan ciki ha nem ebben a stílusban írok? 😀
több mint 11 éve
Hát megkezdődött, kicsit csalódtam a Green Bayben, igaz a sérülés, de akkor is. Majd vasárnap, remélem boldogan fekszünk le és nem csak az eredmény miatt, hanem a játék és a 0 sérült miatt.polamalu?
Én kb. ezt vártam. A Hoax, nem ecceri trükk, nincs széllehordva, nincs kulcsmunkatárs távozó, egybegyűrt FelipeMássza, tán csak a sok halacska lépett meg kicsitszámomra. Ha van, aki doppelsánszos a mondernkorban, akkor az szí ju létör (nem-dzsóksz.
Bivalynaszád a bejegyzett település neve.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
A védelmünk legyen a helyzetnek a magas latán, akkor nagy baj nem lehet, de ha engedjük a futkorászást mint pók a falon akkor bizony izzadni fognak a tökök végig.
több mint 11 éve
Szélre vele, kell a magasság!Wheaton-Archer slot, aztán mehetne a redzone móka is.
(Tudom hogy nem így lesz, még nem... 😛)
több mint 11 éve
Ahoty a műfelt frakiàk montyàk, moszt ugrik a Lö Mazsom a dü Vízbe. Pàpàmmm, ZsüsztinBrón a hàrmas risziver, most rendesen föladtuk a labdàt a Bràunz szekondàrènak mer a Tónit öröm lesz hajkuràszni, Vídön-Zsüszti-Àrcser meg assetudom mi merre, römèlem nohàdölbe nyomjuk vègig ès hűvös kacaj hattya àt a rideg tótvàzsonyi pusztàt. Hàhhàhààà

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Na megvolt a hivatalos bejelentés. JH a Steelers játékosaként vonult vissza. Nem voltak könnyek, nem úgy mint annó Ward esetében. A Steelers.com-on megtekinthető a sajtótájékoztató.
több mint 11 éve
Hát megkezdődött, kicsit csalódtam a Green Bayben, igaz a sérülés, de akkor is. Majd vasárnap, remélem boldogan fekszünk le és nem csak az eredmény miatt, hanem a játék és a 0 sérült miatt.
több mint 11 éve
Harrison magyar idő szerint holnap este 8-kor tart sajtótájékoztatót a visszavonulása kapcsán, a csapat hivatalos oldalán lehet majd élőben követni.
több mint 11 éve
Megvan az új 92-s a csapatnál. McCuláger kapta meg JH mezszámát. Ha olyan sikeres lesz ezzel a számmal mint az elődje akkor sztem mindenki boldog lesz.
több mint 11 éve
Miért a Steelers nyeri a SB-t idén?isportsweb.com/2014/09/01/5-reasons-pittsburgh-steelers-will-win-super-bowl/
Valamint ha ez nem elég akkor a számmisztika is a segítségünkre lehet:
2+0+1+4=7
😀 Kezdődjön már
több mint 11 éve
Kár, pedig lesz minden földi és földöntúli jó 😀
több mint 11 éve
Ügyelekk, - nem Tomlin most monta be hogy Tóni a pontyra, Arcsinak kell tèr mer legyaluljàk ozt abbúlseleszsokjó

több mint 11 éve
Vasárnap gyössz Süti?
több mint 11 éve
Lehet, csak oda van írva és Árchi átveszi majd mindet tőle.
több mint 11 éve
Az viszont nem tecc, hogy Tóni a pontyritörner megin....

több mint 11 éve
Az ESPN oldalán csináltak egy tippelős játékot a szerkesztők közt. A Cicákkal ugyanannyi szavazatot kaptunk a csoport első helyére. Ami még érdekesebb többen is Bélát nevezték meg mint az év újonc védője. Nekem tetszene a dolog 😀 espn.go.com/nfl/preview14/story/_/id/11318059/2014-nfl-predictions-national-contributors
több mint 11 éve
Megvannak a kapitányok, Offense Ben, D Polamalu (Karrierje során először), Golden és Szusi lesz a spec team kapitánya. A szezonban ez a logó lesz elhelyezve, gondolom a sisakon és/vagy a mezen, emlékezve Chuck Noll-ra

Csak már kezdődjön 😀
több mint 11 éve
Klauzál tér 14. Endzone BBQ&PUBpolamaluEz egy fokkal még jobb is...de jó, hogy beszélünk róla most mert simán mentem volna a régi helyre 😀
több mint 11 éve
Klauzál tér 14. Endzone BBQ&PUB
több mint 11 éve
Hova költözött? Miről maradtam le...ehhh 😀Sokkal fontosabb, hogy senki ne felejtse el, vasárnap 18:00-18:30-tól találkozó a szokott helyen...."APA!!! KEZDŐDIK!!!" 😀Klaci79A szokott hely közben elköltözött!!!! Ezt se felejtse senki és azt se, hogy meglepetéssel készülünk 😀polamalu