Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ha már a WR-ről írtok, mi a helyzet Cotchery-vel? Mintha kevesebbet lenne a pályán, vagy ez már régebb óta így van, csak én nem figyeltem?csi77
Többet van játékban, mint első két pittsburghi évében (elkapások számában és elkapott yardokban már most felülmúlta a 2011-es és 2012-es teljesítményét), ami persze annak is köszönhető, hogy most van a legmagasabban a depth charton (harmadik számú WR). Főleg slotban szerepel, és ahogy Zoli is írta, számos fontos elkapást láthattunk már tőle; a 22 elkapásból elért 18 first down elég jó arány. A Vikings elleni meccs előtt nyilatkozta Tomlin, hogy az újonc Wheaton mostantól nagyobb szerepre számíthat, ami Cotchery targetjeinek számát is redukálhatta volna, csak aztán Wheaton megsérült, úgyhogy Cotchery azóta is rendszeresen foglalkoztatva van.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sanders helyzete érdekes. Nincs kiugró éve idén sem, így valószínűleg bivalyszerződésre FA-ként sem számíthat, azaz van esélyünk megtartani. Amire azért is szükség lehet, mert ha ő megy, akkor nagyon vékonyak vagyunk WR-poszton.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Ha már a WR-ről írtok, mi a helyzet Cotchery-vel? Mintha kevesebbet lenne a pályán, vagy ez már régebb óta így van, csak én nem figyeltem?csi77
Rotálva van, volt azért elkapása szépen sokszor fontos szitukban is.polamalu
Sőt, igazából 3. számú WR-ként hatékonyabb, mint Sanders. Jobb százalékban dob felé Ben és több yardot is hoz ezekből:

Brown 56/73 (76,7%) 630 y (11,3 y/c) 2 TD
Sanders 31/57 (54,4%) 396 y (12,8 y/c) 2 TD
Cotchery 22/34 (64,7%) 328 y (14,9 y/c) 2 TD
Miller 20/29 (69,0 %) 225 y (11,3 y/c) 1 TD
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Rotálva van, volt azért elkapása szépen sokszor fontos szitukban is.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 789 — Bears & Illinois fan
Ha már a WR-ről írtok, mi a helyzet Cotchery-vel? Mintha kevesebbet lenne a pályán, vagy ez már régebb óta így van, csak én nem figyeltem?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Wallace nekem a legtúlértékeltebb elkapó a ligában. Én megmondtam tavaly is. Egyetértek annyiban, hogy aki nem vak (vagy elvakult), láthatta.
Egy dolgot tud, ~egyenes utakat futni nagyon gyorsan. Illetve akik ilyet tudnak, azokhoz képest jobban kapja el. De lusta, nagypofájú, nem használható igazából egyik posztra sem maradéktalanul, nem elég képzett, nem blokkol elég jól, nem jó igazából semmiben eléggé ahhoz, hogy giga lóvét kapjon.
Márpedig akkor a kis előnye a hátrányai miatt a többi speedy WRhez képest nem akkora előny, ellenben olyat töredék pénzért lehet szerezni ha kell. Nem rossz WR Wallace, jó játékos. De nem volt elit soha. A rendszer tette azzá és Ben. Szvsz egy jó, igazi numero uno possession WR mellett ő lehetne az egyik legjobb WR2, de ennél több ő nem lehet. Már amennyiben normális lenne a hozzáállása. Csak itt ő egész mást képzelt magáról.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Igen ez az egyik legbölcsebb döntés volt pláne a lockout után. Viszont ami érdekes lesz idén az Sanders. Nekem ő ugyanúgy egyszerű döntés pláne a cap miatt de kiváncsi vagyok mit gondoltok.Klemó
A sorsa kb ugyanaz lesz. Tónit fogjuk hosszú távon megtartani mint Ward-ot. Nem is hiszem, hogy szükség van folyamatosan agyon fizetett sztár elkapók tömkelegére. fiatal kiegészítő tehetséges srácokból nincs hiány.polamalu
Agyonfizetett sztárokra nincs is szükség WR poszton, de ha reális összeget találunk a megtartására, akkor marasztalni fogjuk, ez szerintem biztos. Jelenleg a WR állományunk szerintem ideális, talán Moye-tól egy kis rutin hiányzik még, nyilván ez Plaxico-nak meg lett volna. Egyenlőre azonban megnyugtató, hogy nem csak Brown-ra, de Sanders-re is figyelniük kell. Már csak az kellene, hogy kicsit többet tudjuk használni őket, de ez sem fog menni fal nélkül.
több mint 11 éve
Igen ez az egyik legbölcsebb döntés volt pláne a lockout után. Viszont ami érdekes lesz idén az Sanders. Nekem ő ugyanúgy egyszerű döntés pláne a cap miatt de kiváncsi vagyok mit gondoltok.Klemó
A sorsa kb ugyanaz lesz. Tónit fogjuk hosszú távon megtartani mint Ward-ot. Nem is hiszem, hogy szükség van folyamatosan agyon fizetett sztár elkapók tömkelegére. fiatal kiegészítő tehetséges srácokból nincs hiány.
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Igen ez az egyik legbölcsebb döntés volt pláne a lockout után. Viszont ami érdekes lesz idén az Sanders. Nekem ő ugyanúgy egyszerű döntés pláne a cap miatt de kiváncsi vagyok mit gondoltok.
több mint 11 éve
Hehe! Találtam egy vicces dolgot:

Wallace, given a $60 million ($27 million guaranteed) contract by the Dolphins to be the team’s deep threat, has caught a pass for more than 15 yards in just four of seven games this season. He’s caught a pass for more than 25 yards in just three games.

Wallace is 17th in the NFL in targets with 63, so it’s not like the Dolphins aren’t looking for him. But he’s caught just 48 percent of the passes thrown to him which is 94th in the NFL. He has 30 receptions. His former Steelers teammate Antonio Brown has caught 81 percent of passes thrown at him which is 2nd in the NFL. Brown has 56 receptions on 69 targets.

Nem kérdés, hogy a FO jól döntött, hogy AB mellett tette le a voksát, még akkor is, ha lenne olyan offense, ahol Wallace életveszély lenne.Soldados
Ezt az aki nem volt vak akkor is tudta már 😉 Csak az elvakultak akik azt látták, hogy kapott 4-5 életveszély hosszú über paszt amiből TD lett, sírtak, hogy miért nem tartjuk meg. Egyértelmű volt, hogy a CSAPAT számára nem elsődlegesen fontos, mert van olyan aki sokkal jobb lehet, kisebb arccal.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hehe! Találtam egy vicces dolgot:

Wallace, given a $60 million ($27 million guaranteed) contract by the Dolphins to be the team’s deep threat, has caught a pass for more than 15 yards in just four of seven games this season. He’s caught a pass for more than 25 yards in just three games.

Wallace is 17th in the NFL in targets with 63, so it’s not like the Dolphins aren’t looking for him. But he’s caught just 48 percent of the passes thrown to him which is 94th in the NFL. He has 30 receptions. His former Steelers teammate Antonio Brown has caught 81 percent of passes thrown at him which is 2nd in the NFL. Brown has 56 receptions on 69 targets.

Nem kérdés, hogy a FO jól döntött, hogy AB mellett tette le a voksát, még akkor is, ha lenne olyan offense, ahol Wallace életveszély lenne.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
A rossz szereplés miatt az első áldozat Meskó, bár van aki még élvezi a bizalmat. Igaz nem vagyok hivatott megítélni ezt a lépést, de talán megvolt az okuk rá.prérifarkas
Meskó a saját rossz szereplése miatt lett elküldve.Amadeus91
Ez igaz. Csak ő teljesít gyengén?prérifarkas
Mesko punter, az egyik legkönnyebben pótolható játékos a csapatban, a kicker mellett. Nem kell playbookot tanulni, pár edzés a LS-rel és kész. Egyébként nyilván nem miatta állunk 2-5-tel, de mivel jelenleg az offense elég gyenge, így a P szerepe is felértékelődik, nem mindegy h honnan támad az ellen a sorozatos 3 & outok után.
több mint 11 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 598
A rossz szereplés miatt az első áldozat Meskó, bár van aki még élvezi a bizalmat. Igaz nem vagyok hivatott megítélni ezt a lépést, de talán megvolt az okuk rá.prérifarkas
Ez igaz. Csak ő teljesít gyengén?

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Így legalább megint hazajöhet és Ricsi csinálhat vele megint egy interjút és mindenki boldog lesz. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Meskó a saját rossz szereplése miatt lett elküldve.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 11 éve
prérifarkas Pittsburgh Steelers 598
A rossz szereplés miatt az első áldozat Meskó, bár van aki még élvezi a bizalmat. Igaz nem vagyok hivatott megítélni ezt a lépést, de talán megvolt az okuk rá.

Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Fel ne add sor!
Irj mindent, en tamogatlak. Ez a csapat a divizio masodik legjobbja!
Persza a Ravens utan de azert ezt se kell szegyellni. :-P 😉 XD

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Bár a +90 yardos TD-nél Vince Williams, Woodley, Timmons és Clark is megette, hogy futás van, a mai játékosnyilatkozatok után viszont egyértelmű, hogy Timmons feladata lett volna a QB.

több mint 11 éve
Heineken Pittsburgh Steelers 3
Sziasztok! Én eddig csak "nézelődő" voltam itt, szerintem maradok is, de tényleg rossz olvasni, hogy milyen jól tudják, Pittsburghben mi a helyzet, meg a tuti és ezt ilyen fantasztikusan abszolválják. Építő jellegű kritikának szánt hozzászólások mögé bújva oltják a csapatot. Persze jó dolog, hogy hozzászólnak, no de mégis...
Olvasgatok tovább és némítok akit kell (köszönöm én is a tippet) és GO STEELERS!Heineken
Ezért kár volt hozzászólnod. 😊 Sobriról mindenki tudja, hogy egyéni a nézőpontja, azaz nem kibicként ilyen, hanem mindig ilyen. Rajta kívül meg összesen én és tomi-tomi írt egy-egy postot a témában, nem is érintve a csapat, BB, OC, HC, stb. kérdést. A vitát 99%-ban a Steelers fanok folytatják/folytatták, és bár nem számít, de én speciel érdeklődve olvastam, legyen szó Soldiról, Klemóról, vagy másról. Még Sobrit is szívesen olvasnám, ha felfogná, hogy hol a határ a polgárpukkasztás és a másik pofájába mászás között. 😊peterk2005
Tudom, de már késő 😊. Vissza is vonulok a háttérbe, mert nem volt túl építő, amiket írtam, én pedig pont azért szeretem olvasni a fórumot, mert az. ...
Go Steelers!!! Sziasztok
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sziasztok! Én eddig csak "nézelődő" voltam itt, szerintem maradok is, de tényleg rossz olvasni, hogy milyen jól tudják, Pittsburghben mi a helyzet, meg a tuti és ezt ilyen fantasztikusan abszolválják. Építő jellegű kritikának szánt hozzászólások mögé bújva oltják a csapatot. Persze jó dolog, hogy hozzászólnak, no de mégis...
Olvasgatok tovább és némítok akit kell (köszönöm én is a tippet) és GO STEELERS!Heineken
Ezért kár volt hozzászólnod. 😊 Sobriról mindenki tudja, hogy egyéni a nézőpontja, azaz nem kibicként ilyen, hanem mindig ilyen. Rajta kívül meg összesen én és tomi-tomi írt egy-egy postot a témában, nem is érintve a csapat, BB, OC, HC, stb. kérdést. A vitát 99%-ban a Steelers fanok folytatják/folytatták, és bár nem számít, de én speciel érdeklődve olvastam, legyen szó Soldiról, Klemóról, vagy másról. Még Sobrit is szívesen olvasnám, ha felfogná, hogy hol a határ a polgárpukkasztás és a másik pofájába mászás között. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
A szócséplést inkább folytassátok vasárnap este 7-től az Endzone-ban ahol átadjuk az októberben általatok is összegyűjtött adományt.
Várunk mindenkit szeretettel 19 órától.
több mint 11 éve
Heineken Pittsburgh Steelers 3
Nézd ha rossz egy csapat, akkor nem mondhatjuk azt, hogy minden rendben. Továbbá vannak ugye jól értelmezhető statisztikák amik elárulják, hogy hol a hiba. Ettől még mindannyian egy oldalon állunk és a Steelers az a csapat, ami miatt éjszaka bámuljuk a tv-t vagy az ámítógép monitorját...vontod
Én sem azt mondom, minden rendben, sőt. Inkább Klemóra hivatkozva, miszerint: "vegyük már észre, hogy aki rebuildet akar, akik azt mondják, hogy az egész csapat kuka, azok nem steelers szurkolók (nagyrészt). Azoknak meg természetes, hogy kibicként semmi sem drága" ... Ezek a kibicek késztettek billentyűzethez. 😊 . Ettől még az idei látottaktól nem vagyok optimista, de remélem hamarosan leszek.
több mint 11 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Nézd ha rossz egy csapat, akkor nem mondhatjuk azt, hogy minden rendben. Továbbá vannak ugye jól értelmezhető statisztikák amik elárulják, hogy hol a hiba. Ettől még mindannyian egy oldalon állunk és a Steelers az a csapat, ami miatt éjszaka bámuljuk a tv-t vagy az ámítógép monitorját...

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.