Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
nekem átjött a mondanivaló...egyetértek általánosságban, de most már tényleg lépjünk túl és koncentráljunk a Pats-reKlaci79
Ha kikapunk tőlük, kezdődik majd elölről az egész, ebben biztos lehetsz. 😊

Meskó cut. (Y) Hogy Butler vagy McBriar, az tulajdonképpen mindegy, mert annál gyengébb teljesítményt, mint amit ezen a hét meccsen Meskótól láttunk, egyikük sem nagyon tud produkálni. Az már kiderült, hogy Butler sem lehet hosszú távú megoldás, így én logikusabbnak is érzem, hogy inkább egy veteránt hoztunk.
több mint 11 éve
bálnalekvár Washington Commanders 695
Mesko-t elküldte a SteelersKmetyG
Na, megvan a következő 4 Trash Talk és 3 NFL-meccsközvetítés állandó témája 😀

akkorisredskins
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
"The Steelers have not done well outside of the Eastern Time Zone, losing eight straight games when they head out on long road trips."
több mint 11 éve
Soldi bocs, de ne oktassuk már egymást mit és hogyan kéne megtanulni.....rakjunk egy pontot ide és lépjünk tovább. Ha terhes a vélemény mondd Én készséggel kiszálok, nem gond, de ne akard már mindenki fejébe verni a gondolataid, és talán és egy picit engedd már meg azt, hogy tévedhetsz is. Köszönöm és peace!Klemó
Sajnálom, ha nem ment át, amit írni akartam. Senkit nem hülyéztem le, általánosságban beszéltem az eltúlzott pozitív és negatív reakciókról. Nem arról szólt, hogy ki téved és ki nem. Ebben a témában nincs is olyan, hogy tévedés. Mindössze annyit jeleztem, eltúlzott reakció azt mondani, hogy váltsunk le a HC-t, BB-nek befellegzett, rebuilding kell. Ez nem egy 0-7-s, hétről hétre kilátástalan játékkal előrukkoló csapat, mindössze tőlünk szokatlanul gyenge. És a gyengébb eredmények szülik ezeket az eltúlzott gondolatokat, ahogy 2 W után a PO-s ábrándokat. De ez nem itteni jelenség, hanem az egész országra jellemző.Soldados
Lépjünk, ennyit nem ér...
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
jó nagy geci csapat ez a steelers, hogy csak úgy elküldik a legjobb puntert (aki tom brady csapattársa volt collegeben)...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Meskó cut - ez jó, már kezdtem félni, hogy elmarad.
McBriar - nem rá tippeltem volna, de a puding próbája az evés. Annó Szusi is meglepett, sőt, nem örültem neki, de nálunk kifejezetten bevált. Reméljük, McBriarnál is ez lesz.Soldados
Reméljük előveszi a 2010-es formáját, akkor netto 41.7 átlaggal puntolt a Cowboysban.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Meskó cut - ez jó, már kezdtem félni, hogy elmarad.
McBriar - nem rá tippeltem volna, de a puding próbája az evés. Annó Szusi is meglepett, sőt, nem örültem neki, de nálunk kifejezetten bevált. Reméljük, McBriarnál is ez lesz.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
na mit tud ez a pali???
több mint 11 éve
Soldi bocs, de ne oktassuk már egymást mit és hogyan kéne megtanulni.....rakjunk egy pontot ide és lépjünk tovább. Ha terhes a vélemény mondd Én készséggel kiszálok, nem gond, de ne akard már mindenki fejébe verni a gondolataid, és talán és egy picit engedd már meg azt, hogy tévedhetsz is. Köszönöm és peace!Klemó
Sajnálom, ha nem ment át, amit írni akartam. Senkit nem hülyéztem le, általánosságban beszéltem az eltúlzott pozitív és negatív reakciókról. Nem arról szólt, hogy ki téved és ki nem. Ebben a témában nincs is olyan, hogy tévedés. Mindössze annyit jeleztem, eltúlzott reakció azt mondani, hogy váltsunk le a HC-t, BB-nek befellegzett, rebuilding kell. Ez nem egy 0-7-s, hétről hétre kilátástalan játékkal előrukkoló csapat, mindössze tőlünk szokatlanul gyenge. És a gyengébb eredmények szülik ezeket az eltúlzott gondolatokat, ahogy 2 W után a PO-s ábrándokat. De ez nem itteni jelenség, hanem az egész országra jellemző.Soldados
nekem átjött a mondanivaló...egyetértek általánosságban, de most már tényleg lépjünk túl és koncentráljunk a Pats-re
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Mat McBriar érkezett helyette.
több mint 11 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Mondjuk azt nem értem, miért McBriarral írtunk alá, és miért nem Butlert hoztuk vissza.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Sajnálom, ha nem ment át, amit írni akartam. Senkit nem hülyéztem le, általánosságban beszéltem az eltúlzott pozitív és negatív reakciókról. Nem arról szólt, hogy ki téved és ki nem. Ebben a témában nincs is olyan, hogy tévedés. Mindössze annyit jeleztem, eltúlzott reakció azt mondani, hogy váltsunk le a HC-t, BB-nek befellegzett, rebuilding kell. Ez nem egy 0-7-s, hétről hétre kilátástalan játékkal előrukkoló csapat, mindössze tőlünk szokatlanul gyenge. És a gyengébb eredmények szülik ezeket az eltúlzott gondolatokat, ahogy 2 W után a PO-s ábrándokat. De ez nem itteni jelenség, hanem az egész országra jellemző.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Csak sajnálni tudom...de csak mert a Meskó...különben tapsikolnék örömömben 😕
több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Mesko-t elküldte a Steelers
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Sínen vagyunk, megjött a kirakós utolsó darabja, Attila megmondta

Az ember végül homokos,
szomorú, vizes síkra ér,
szétnéz merengve és okos
fejével biccent, nem remél.

Én is így próbálok csalás
nélkül szétnézni könnyedén.
Ezüstös fejszesuhanás
játszik a nyárfa levelén.

A sopoagán ül szivem,
kis teste hangtalan vacog,
köréje gyûlnek szeliden
s nézik, nézik a csillagok.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Soldi bocs, de ne oktassuk már egymást mit és hogyan kéne megtanulni.....rakjunk egy pontot ide és lépjünk tovább. Ha terhes a vélemény mondd Én készséggel kiszálok, nem gond, de ne akard már mindenki fejébe verni a gondolataid, és talán és egy picit engedd már meg azt, hogy tévedhetsz is. Köszönöm és peace!
több mint 11 éve
Isaac Sopoaga DT-vel erősödött a Pats
több mint 11 éve
Na de vissza a csapathoz:

Foster (agyrázkódás) átment minden teszten játszhat a Pats ellen, sőt, DeCastro és Whimper játékára is van esély. Ezek nagyon jó hírek.

Ismét Worilds a kezdő, mert Tomlin elégedetlen Jones játékával és nekem kicsit úgy tűnt, hogy a munkamorállal is. Nem baj, ez egy jó üznet Jones-nak, hogy többet kell dolgozni.

Tomlin egyelőre nem zárta ki az új puntert, de egyelőre nincs hír tryoutról, azaz szerintem Meskó kap még egy esélyt. Ennek én kevésbé örülök, nekem elég volt ennyi belőle, amit 7 meccsen láttam.

több mint 11 éve
Minden 2. hozzászólás arról szól hogy ezt ne csináljuk és azt ne csináljuk, mert Ben hogy fog reagálni?
Nyalva van a valaga mióta itt van, nekem személy szerint elég már a sírásából.
Majd ha 20 yardra oda tudja dobni a labdát 10-ből 10-szer az üres elkapónak akkor rinyálhat. Addig a saját dolgára kéne koncentrálni és összeszedni magát, pontosan dobni a labdákat, és nem 10 mp-ig várni ameddig talán lesz elkapója aki lerázza 5 méterre a védőjét.

Mára zsíros és lassú lett, próbál menekülni most is, csak ameddig a régi énjével ez rendre sikerült is, most ~negyed annyiszor sikerül neki és általában akkor sem csinál belőle sikeres passzt.
Rengeteg sack-et magának köszönhet és sok drive-ot öl meg a játékával.
Jöhet ide bármilyen OC, Ben-be nincs több nagy szezon.

Aláírom, Hailey gyenge és sokban neki köszönhető hogy így állunk, de pont ugyan annyira Ben-nek is, ami a feladata lenne azt sem tudja megoldani. Idén egyetlen egy meccsen láttam benne a fantáziát, de akkor is messze volt a régi énjétől.

Egyértelműen jövőre új OC kell, BB (véleményem szerint) hoz egy átlagos QB szezont, majd megy a levesbe.

ui.: Őszintén szólva, akármennyire is butaság szezon közbe OC-t cserélni én most meglépném, lenne jó pár hét mire érdemi változás lenne a playbook-ba, de szezon vége felé utolsó pár meccsünkre már sejthetnénk hogy mi várható az új OC-vel jövőre.

Soldi Te jössz, ne kegyelmezz! 😀
(Ne azt írd hogy azóta rossz BB mióta új az OC, ezzel nem cáfolod meg a leírtakat.)laby
De megcáfolom, mert szar playből szar eredmény lesz. Ennyi.

Az meg nagy faszság, a jelenlegi sanyarú eredmények szülte agymenés, hogy Bennek már vége. Mondom próbáljunk már egy picit realisztikusak maradni. Ezért mondtam, nem kell 2 győzelem után PO-ról beszélni és nem kell egy ilyen vereség után akár a HC és a franchise QB fejét venni. Favre-ot is leírták (nem is egyszer), aztán egy szar szezon után jött egy bombasztikus és a Vikes hirtelen konfdöntőben találta magát. Ez sport. Van jó forma és rossz forma. Azért mert valakinek van egy vagy két rosszABB éve, az nem azt jelenti, hogy már sose lesz jó. Csak azt, hogy meg kell találni az oda visszavezető utat. (Itt jön megint az OC-váltásos rész) Ha nem jó az edző, akkor szar forma lesz. A szar edzőnél hosszabb a hullámvölgy és rövidebb a hullámhegy. Jó edzőnél fordítva van. Sokszor beszéltem már a komfortzónáról. Ha azon kívül vagy, könnyű elbizonytalanítani, akár egyetlen rossz play elég hozzá, ha belül vagy, akkor 2 szar meccs után is magabiztos vagy. Új OC kell, pont. Ennyit tudunk most kijelenteni. Minden más (BB sosem lesz régi, Tomlin szar edző, csináljunk rebuildinget) csak a (rossz) hangulat szülte agymenés, aminek kevés realitása és objektív tényekkel alátámasztható valóságalapja van.

Reális, tiszta fejű értékelés, ez a kulcs. Ezt kéne megtanulni. Nem neked, vagy nektek, hanem az egész ország jelentős részének. Erre az elmúlt hetekben a magyar válogatott világított rá - persze immár sokadszorra. Egyszerűen az emberek vagy mennyben vannak, vagy pokolban. De elárulom, egyik sem a realitás talaja... 😊 Komolyan én fogtam a fejem, hogy ki miket engedett meg magának. Teljesen nyilvánvaló számomra, hogy Magyarországon a szurkolók döntő többsége totálisan realitásérzéket vesztett személy, aki képtelen értékelni a látottakat, ahogy sajnos ez a sajtó jelentős részére is igaz. Csak az itteni (bowl.hu) pályafutásomból hány példát tudnék mondani, akár egy adott meccsre, akár egy szezonra. Hány meccsen tűnt el minden Steelers-fan a meccskövetőből azzal, hogy vége van, azt persze én hiába mondtam, hogy nincs (csak egy példa a 2007-es WC-meccsünk). Emlékszem én mi ment itt, amikor Ravens az idénynyitón (2011) elvert minket, mint a jég határt. Akkor is ment a hurrogás, és everybody vs Soldi flame 😀 😀 Majd 12-4-gyel zártunk. 😊 Én láttam a meccset, más meg nem látott a pipától, mert harminckitudjahány-7-re elvertek minket. Én egy sorozatot egyben nézek, a többség megítélése pedig épp a legutóbbi összecsapás eredményén múlik.

Na de én is abbahagyom az offolást, mert elkanyarodtam nagyon - szokás szerint. 😊

több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Minden 2. hozzászólás arról szól hogy ezt ne csináljuk és azt ne csináljuk, mert Ben hogy fog reagálni?
Nyalva van a valaga mióta itt van, nekem személy szerint elég már a sírásából.
Majd ha 20 yardra oda tudja dobni a labdát 10-ből 10-szer az üres elkapónak akkor rinyálhat. Addig a saját dolgára kéne koncentrálni és összeszedni magát, pontosan dobni a labdákat, és nem 10 mp-ig várni ameddig talán lesz elkapója aki lerázza 5 méterre a védőjét.

Mára zsíros és lassú lett, próbál menekülni most is, csak ameddig a régi énjével ez rendre sikerült is, most ~negyed annyiszor sikerül neki és általában akkor sem csinál belőle sikeres passzt.
Rengeteg sack-et magának köszönhet és sok drive-ot öl meg a játékával.
Jöhet ide bármilyen OC, Ben-be nincs több nagy szezon.

Aláírom, Hailey gyenge és sokban neki köszönhető hogy így állunk, de pont ugyan annyira Ben-nek is, ami a feladata lenne azt sem tudja megoldani. Idén egyetlen egy meccsen láttam benne a fantáziát, de akkor is messze volt a régi énjétől.

Egyértelműen jövőre új OC kell, BB (véleményem szerint) hoz egy átlagos QB szezont, majd megy a levesbe.

ui.: Őszintén szólva, akármennyire is butaság szezon közbe OC-t cserélni én most meglépném, lenne jó pár hét mire érdemi változás lenne a playbook-ba, de szezon vége felé utolsó pár meccsünkre már sejthetnénk hogy mi várható az új OC-vel jövőre.

Soldi Te jössz, ne kegyelmezz! 😀
(Ne azt írd hogy azóta rossz BB mióta új az OC, ezzel nem cáfolod meg a leírtakat.)

több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Nem mondja senki, de a nagy művészetből eddig vajmi keveset láttunk. Arról nem beszélve, hogy rendre szarul challenge-dzsel, time management is foscsi sokszor. Az éveken át fennhangon emlegetett bratyizós stílus se annyira jön be nekem, mint amiről folyton ódákat zengtek, hogy MT inkább barátilag viszonyul a játékosokhoz, mint sem diktátorként. Nem kell a TH által KC-ben látott belemászok az arcodba stílus sem - amiről persze még nyilatkozgatás, cikkezés is ment, hogy ez mennyire nem hiányzik a kicsi (196cm110kilós bébi) Beni fiúcskának, és ő ezt nem akarja, mert ez nem tetszetős . . . ami persze nem volt, még a kis lelke se lett letiporva Benjáminnak - , de az öltözőben ultizás sem faja.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
mér nem főedzőt váltunk?sutianap
Azért mert Tomlin jó edző.

2 PO-mentes idény miatt nem rúgsz ki egy kétszeres SB-s edzőt. Nollnak és Cowhernek is volt rosszabb sorozata, mint 2 egymás utáni PO-mentes év.Soldados
Ez az, ami kezd szerintem érdekessé válni. Sikerült egy jó magot elmenedzselnie - ez is kurva nagy dolog -, de az öregedő, kieső játékosok utáni építkezést egyelőre nem lehet sikersztorinak nevezni, amiben vastagon benne van.kishaszi
Nollnak és Cowhernek is akkor jöttek ezek a rossz szériái, amikor egy nagy generáció kiöregedett. 😉 Ez tök normális.Soldados
Így van Noll a Steel Curtain kiöregfedése után nem tudott több SB-t nyerni akkor Ő rossz edző volt? Ezt senki sem gondolja komolyan ugye? Egy ilyen váltás, ha folyamatos is hullámvölgyekkel jár. Ez természetes, a nagy művészet az, hogy ezeket tompítsuk.
több mint 11 éve

2 PO-mentes idény miatt nem rúgsz ki egy kétszeres SB-s edzőt. Nollnak és Cowhernek is volt rosszabb sorozata, mint 2 egymás utáni PO-mentes év.Soldados
Ez az, ami kezd szerintem érdekessé válni. Sikerült egy jó magot elmenedzselnie - ez is kurva nagy dolog -, de az öregedő, kieső játékosok utáni építkezést egyelőre nem lehet sikersztorinak nevezni, amiben vastagon benne van.kishaszi
Nollnak és Cowhernek is akkor jöttek ezek a rossz szériái, amikor egy nagy generáció kiöregedett. 😉 Ez tök normális.

több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan

Ez az, ami kezd szerintem érdekessé válni. Sikerült egy jó magot elmenedzselnie - ez is kurva nagy dolog -, de az öregedő, kieső játékosok utáni építkezést egyelőre nem lehet sikersztorinak nevezni, amiben vastagon benne van.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
85-86
és
98-99
de ha vészesnek látják a tendenciát

Aki nem hiszi, annak utánajárnak