Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ádi! Woodley sztem max ligaátlagos teljesítményt nyújt. Ez pedig nagyon kevés. És a pressure, hit, sack mellett viszonylag sok rossz playt, vagy fegyelmezetlenséget tudok mondani tőle. Sztem ez, amit mutat, nagyon kevés tőle a kapott fizetéséért. Amúgy Woodley mellett Vince is szépen megette a fake handoffot, de ezt tudjuk be annak, hogy rookie.Soldados
Én ahhoz viszonyítottam, hogy tavaly (és azelőtt) hogyan játszott, ahhoz képest egyértelmű az előrelépés. De jogos, amit mondasz; ha a fizetéséhez mérjük a teljesítményét, akkor valóban elmarad a várakozásoktól.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ádi! Woodley sztem max ligaátlagos teljesítményt nyújt. Ez pedig nagyon kevés. És a pressure, hit, sack mellett viszonylag sok rossz playt, vagy fegyelmezetlenséget tudok mondani tőle. Sztem ez, amit mutat, nagyon kevés tőle a kapott fizetéséért. Amúgy Woodley mellett Vince is szépen megette a fake handoffot, de ezt tudjuk be annak, hogy rookie.

cancellara: alap esetben nem baj, ha TO-t kér, amikor nem tetszik a felállás. Ez a dolga, a mostani azért probléma, mert a játék szituáció egyszerűen tiltotta, hogy elégessünk egy TO-t, mert ezzel kényszerítettük magunkat onside-ra. De alapvetően nem baj, ha bizonytalanság esetén TO-t kér. Továbbá a mostani Offense, a dink&dunk lényege az óra kontrollálása hoszú-hosszú perceken át. Ez nem(csak) Ben hibája, hogy lassan haladunk és sok időt eszünk meg. Ennek a stratégiának többek között ez a célja.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Dodó Pittsburgh Steelers 253
Csak itt jön az, amit pedzegettem már a korábbiakban, hogy jön egy olyan év, ahol jó a QB felhozatal, és korán is húznánk, akkor lehet hogy egy jövendőbeli franchise qb-t kellene draftolni, ha BB játéka nem menne jövőre, elő tudnánk húzni. Persze ehhez az kell, hogy esetleg még idén meglegyen a Haley cut, és egy odaadó OC jöjjön, aki szem előtt tartja az offense képességeit, hogy lássuk azt, hogy csak Haley-vel van-e gond.
több mint 11 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
Valóban, BB tkp nem képes áthívni, nem vesz észre semmit. Néha tényleg olyan, mint, aki azt sem tudja hol van, fogalma sincs honnan jönnek a blitzek...csak összecsomagolják, ő meg megpróbál vigyázni a labdára, majd feláll, elindítja a játékot, majd megint sackelik, még pedig ugyanazzal a callal és fogalma sincs róla, hogy mi történt...etc. Az időkéréssel való bénázás az kb minden meccsen megtörténik. Ez nyilván abból is adódik, hogy tényleg nem tudnak felállni. Talán a Bengals ellen volt, hogy Heath kezéből kiverték a labdát és a ténylegesen fumble helyett azonban a pályán complete passt (fontos volt, mert 10+-os volt és ha fumble akkor az ugye TO és jöhet a Bengals) ítéltek, erre mit tesz BB? Vár kb egy percet a kövi játék elindításáig...Peyton vagy Brady azalatt már 3 first downt csináltak volna...ennyire nem lehet hülye egy ilyen régóta kezdő QB...
Nem totális rebouldingot képzeltem el, csak a salary cap érdekében a mutatott teljesítmény arányában valami megoldást, legyen az "végső" vagy kompromisszumos.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Soldi kb. minden hibára rávilágított, csak egy dologgal egészíteném még ki, Pryor ominózus futásával kapcsolatban. Tomlin az egyik offseasonbeli nyilatkozata során (még a tulajdonosi találkozó idején, ha jól emlékszem) elhintett egy ilyet: "I think the read-option is the flavor of the month." Ez nagyjából annyit tesz, hogy "a read-option csak jött-ment dolog, nem izgat minket különösebben" (utána még a Wildcat példáját is felhozta, hogy annak az újraélesztése sem volt egy hosszú életű dolog). A preseasonben is látszott, hogy amikor előhúztak ellenünk egy-egy read-option playt, teljesen fogalmatlanul mozogtak a védők a pályán. Persze rá lehet fogni erre, hogy sok esetben már 2nd/3rd stringerek voltak fenn, de egyrészt itt is látszott, hogy abszolút semmilyen szinten nincsenek felkészítve erre a védőink, és Tomlin korábbi nyilatkozata is ezt az érzetet kelti. Az alapszakaszban eddig még nem találkoztunk olyan csapattal, amelyik sűrűbben használna ilyen játékokat, de Pryorral a Raiders ezt rendszeresen előhúzta már a korábbi meccseken is. Tomlin (és a stáb) read-optionhöz való hozzáállása, illetve Pryor futott TD-je alapján szerintem igencsak megkérdőjelezhető, mennyire készültek erre a faktorra, ez a hiba/hanyagság pedig (újabb) jelentős szégyenfolt az edzői stáb esetében.

Egyedül Woodley halovány a "sztárjaink" közül. Nála el kell gondolkodni bizonyos lépéseken, de a többi hozza, amit várunk tőle. A gyengébb szereplés és teljesítmény máshol keresendő. Legalábbis szerintem.Soldados
Idén szerintem nem lehet különösebb panasz Woodley-ra (bár a fenti playnek pont ő volt az első számú áldozata, ő volt a 'read', de ahogy írtam is, én ezt inkább az edzői stáb nyakába varrnám), teszi a dolgát becsülettel, az 5 sacket is úgy hozta össze (és ezeken kívül is jön tőle konzisztensen a pressure, hit), hogy LeBeau relatíve ritkán küldi pass rush-ra.

Jarvis Jones sérült, vagy csak én nem láttam a pályán?Amadeus91
Játszott, de agyrázkódás után tért vissza, valószínűleg ezért kapott limitált zerepet és ezért Worilds volt a kezdő.Soldados
Nekem úgy rémlik, hogy az elején JJ volt fenn folyamatosan, csak (megint) súlytalan volt, és ezért beküldték helyette Worildst, utána pedig már nem nagyon láthattuk az újoncot.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Csak Te nem láttad, ott volt, rotált Worlids-szal.

Soldi, nem az a megoldás, hogy Hailey-t elküldöd és akkor várod/várjuk a mannát. Igen, beszéltük és egyet is értettünk benne, hogy Hailey-nek meg kell mutatnia és ha nem teszi, akkor felejtős. Most ehhez került közelebb ez nem is kérdés, de ez csak az érem egyik oldala. Ha a másik oldallal nem foglalkozik Tomlin, vagy esetleg Colbert (Tomlin felelősség), akkor leszünk csak nagy bajban.

Azt hírdettük Ben-ről, hogy most jön a "prime" időszaka. Ezzel szemben egy rakás fos, amit nyújt, lassú a reakcióidővel, folyamatos rontott passzokkal. Igen, és erre jön egy-két bravúr, menekülés különleges passz, vagyis amiért szeretjük Bent, de egy franchise QB ismertető jegye az, hogy konzisztensen jó teljesítményt nyújt, ha nem tetszik a játék, akkor áthívja stb. Ebből nem hogy nem látok semmit, hanem néha pont az ellenkezőjét. Fogalma sincs néha honnan jön a nyomás, hogy mikor kell menekülni, mikor kivárni.

Egy szó, mint száz igen, Hailey fos rúgjuk ki, de hogy Ben azért szar mert és ezzel elintézem, no azzal nem értek egyet.

Egyébként pedig "retool"-ra van szükség, de Én itt is most komolyabb cut-okkal számolnék, vagyis mindenkit beáraznék oda, amit hozzátesz, megajánlanám azt és ha nem tetszik, akkor cut. Bezony igaz ez Benre és mindenkire. Tenném ezt pont azért, hogy a sapka alatt végre legyen hely és ne akadályozza a fejlődést.Klemó
Bennel kapcsolatban nem értek egyet. Nem játszik igazán jól, de nem is játszik szarul. Volt 1-2 rossz dobása, de az benne van, én az időkérésénél borultam ki. Az amatőrizmus volt.

Ben esetében egyértelmű a szitu, azóta nem tudja hozni az extrát, amióta TH az OC. Pont ebből fakadóan ugyanez a megállapítás igaz. Meg kell próbálni egy másik OC-val mi a helyzet. Ha akkor sem működik, akkor lehet szó arról, amit Te írsz, de mivel eddig kizárólag TH irányítása alatt nem hozza az extrát, így nem elképzelhetetlen feltételezés, hogy emiatt nem megy neki úgy, ahogy megszoktuk. Egy edzőváltás csodákra lehet képes, erre sok példa volt pozitív és negatív irányba is. Ennek adni kell egy esélyt, s akkor továbbgondolkodni, ha az sem vált be.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Jarvis Jones sérült, vagy csak én nem láttam a pályán?Amadeus91
Játszott, de agyrázkódás után tért vissza, valószínűleg ezért kapott limitált zerepet és ezért Worilds volt a kezdő.

több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Csak Te nem láttad, ott volt, rotált Worlids-szal.

Soldi, nem az a megoldás, hogy Hailey-t elküldöd és akkor várod/várjuk a mannát. Igen, beszéltük és egyet is értettünk benne, hogy Hailey-nek meg kell mutatnia és ha nem teszi, akkor felejtős. Most ehhez került közelebb ez nem is kérdés, de ez csak az érem egyik oldala. Ha a másik oldallal nem foglalkozik Tomlin, vagy esetleg Colbert (Tomlin felelősség), akkor leszünk csak nagy bajban.

Azt hírdettük Ben-ről, hogy most jön a "prime" időszaka. Ezzel szemben egy rakás fos, amit nyújt, lassú a reakcióidővel, folyamatos rontott passzokkal. Igen, és erre jön egy-két bravúr, menekülés különleges passz, vagyis amiért szeretjük Bent, de egy franchise QB ismertető jegye az, hogy konzisztensen jó teljesítményt nyújt, ha nem tetszik a játék, akkor áthívja stb. Ebből nem hogy nem látok semmit, hanem néha pont az ellenkezőjét. Fogalma sincs néha honnan jön a nyomás, hogy mikor kell menekülni, mikor kivárni.

Egy szó, mint száz igen, Hailey fos rúgjuk ki, de hogy Ben azért szar mert és ezzel elintézem, no azzal nem értek egyet.

Egyébként pedig "retool"-ra van szükség, de Én itt is most komolyabb cut-okkal számolnék, vagyis mindenkit beáraznék oda, amit hozzátesz, megajánlanám azt és ha nem tetszik, akkor cut. Bezony igaz ez Benre és mindenkire. Tenném ezt pont azért, hogy a sapka alatt végre legyen hely és ne akadályozza a fejlődést.
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Jarvis Jones sérült, vagy csak én nem láttam a pályán?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Sziasztok!
Abszolút egyetértek az előttem szólókkal, főleg TH az, aki borzasztó munkát nyújt, de nincs olyan érzésetek ezeken felül, hogy a régi nagyok is csak a nevükből élnek? A legnagyobb kedvencem Troy, de általában őt is megetetik már, a gyorsasága is kopott, nem olvassa úgy a játékot( az elmúlt heteken volt azért olyan megmozdulása is, ami a régi Polamalura emlékeztetett), BB is kopott már...lassabb, nem tud úgy menekülni, és azért valljuk be, ezzel a fallal sajnos rá van kényszerítve a QB, hogy meneküljön...Túl sokat is vár, Pedig hiába ment el Wallace, az elkapógárdánk a legerősebb "egységünk" lehetne, attól függetlenül, hogy így nincs mélységi célpont, pedig az nagyon kéne. Nincs nagy játék, holott Wallace 17 yard felett átlagolt. Sok a drop-fumble(főleg Heath)-int. . Lehetséges, hogy túl negatívan látom, de ez már nagyon nem a "régi" Steelers, még a körmömet sem rágom le a meccsek alatt...😀 Tulajdonképpen nézhetetlen és élvezhetetlen egy semleges szurkoló számára. Nagyon nehéz eltalálni, hogy mikor kihez és milyen megoldáshoz kell nyúlni, de nem lenne jobb megoldás teljesen a nulláról felépíteni egy új, a jövő csapatát? (ez csak vitaindító felvetés, nem tudom, hogy mi a megoldás) Nagyon szeretem ezeket a játékosokat, de maximum féltucatnyian vannak, akikre lehetne építeni...Nyilván ez 4-5-6 év munkája lenne. A meccsről( de tkp az elmúlt másfél szezonról): Érthetetlenek a callok: Ilyen elkapógárdával...a futás botrányos, futás ellen nem tudom mi hiányzik, ez mind Harrison miatt lenne? Sajnos nem hiszem. Meskó tényleg borzasztó, elég nagy luxus lenne egy olyan punter alkalmazása, aki 7 meccsenként egyszer rúg 50 yard feletti puntot (asszem 65 volt) és tkp inside 20-ban is a leggyengébb lehet...(nem néztem statot)...szóval elég botrányos. A szezon hátralévő meccsei alapján szerintem maximum 6-10 lehet.fcancellara
Nem kell rebuilding. A keret PO-közeli. Azóta vagyunk gyengébbek, amióta Haley az OC. Azóta 2-3 jó meccsre jut 4-5 szar. Azóta nem látod a régi BB-t. 4-5-6 év pedig nincs az NFL-ben. Egy jól sikerült rebuilding is legfeljebb 2 év, de hány és hány elb@szott rebuildinget láttunk más csapatoknál, nem véletlen, hogy egyes csapatok 5- vagy akár 10 éve nincsenek PO-ban. Nem vagyunk olyan mélyen, hogy egy ilyen bizonytalan kimenetelű akcióba, tisztogatásba kezdjünk.

Én a "régi" nagyokat sem bántanám. Troy abszolút kimagaslóan játszik idén. Egyedül Woodley halovány a "sztárjaink" közül. Nála el kell gondolkodni bizonyos lépéseken, de a többi hozza, amit várunk tőle. A gyengébb szereplés és teljesítmény máshol keresendő. Legalábbis szerintem.

A rush D-nél ne feledjük, hogy Vince Williams személyében újonc ILB van a kezdőben. A DL-ben pedig McLendon és Heyward is első éves kezdő.

Jövőre hozni kell egy új OC-t és meglátjuk mennyit tud vele javulni az O. Ez a kulcskérdés. Ha tud javulni átlagos szintre, akkor ismét PO-ért harcolunk majd.

több mint 11 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 679 — Raiders fan
Mondjuk Troy tegnap nagyott játszott sztem...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
Sziasztok!
Abszolút egyetértek az előttem szólókkal, főleg TH az, aki borzasztó munkát nyújt, de nincs olyan érzésetek ezeken felül, hogy a régi nagyok is csak a nevükből élnek? A legnagyobb kedvencem Troy, de általában őt is megetetik már, a gyorsasága is kopott, nem olvassa úgy a játékot( az elmúlt heteken volt azért olyan megmozdulása is, ami a régi Polamalura emlékeztetett), BB is kopott már...lassabb, nem tud úgy menekülni, és azért valljuk be, ezzel a fallal sajnos rá van kényszerítve a QB, hogy meneküljön...Túl sokat is vár, Pedig hiába ment el Wallace, az elkapógárdánk a legerősebb "egységünk" lehetne, attól függetlenül, hogy így nincs mélységi célpont, pedig az nagyon kéne. Nincs nagy játék, holott Wallace 17 yard felett átlagolt. Sok a drop-fumble(főleg Heath)-int. . Lehetséges, hogy túl negatívan látom, de ez már nagyon nem a "régi" Steelers, még a körmömet sem rágom le a meccsek alatt...😀 Tulajdonképpen nézhetetlen és élvezhetetlen egy semleges szurkoló számára. Nagyon nehéz eltalálni, hogy mikor kihez és milyen megoldáshoz kell nyúlni, de nem lenne jobb megoldás teljesen a nulláról felépíteni egy új, a jövő csapatát? (ez csak vitaindító felvetés, nem tudom, hogy mi a megoldás) Nagyon szeretem ezeket a játékosokat, de maximum féltucatnyian vannak, akikre lehetne építeni...Nyilván ez 4-5-6 év munkája lenne. A meccsről( de tkp az elmúlt másfél szezonról): Érthetetlenek a callok: Ilyen elkapógárdával...a futás botrányos, futás ellen nem tudom mi hiányzik, ez mind Harrison miatt lenne? Sajnos nem hiszem. Meskó tényleg borzasztó, elég nagy luxus lenne egy olyan punter alkalmazása, aki 7 meccsenként egyszer rúg 50 yard feletti puntot (asszem 65 volt) és tkp inside 20-ban is a leggyengébb lehet...(nem néztem statot)...szóval elég botrányos. A szezon hátralévő meccsei alapján szerintem maximum 6-10 lehet.
több mint 11 éve
- Meskó... Én kivágnám. Minden meccsen botrány szarul puntol. Folyamatosan, konzisztensen szarul. Ilyenek miatt adunk short fieldeket. Ki kell vágni, ennél bőven jobb volt Butler, vagy Moorman is.
Soldados

Volt egyébként egy 65 yardos, meg egy 1 yardon megálló puntja is, ha tudja ezeket, miért csak egy szer veszi elő egy idényben. a blokkolt punt, meg nem az ő hibája volt, az a ST védelem balfaszsága. Ez a srác idén már blokkolt puntot, miért nem készültünk fel belőle??polamalu
Ha elkapja a labdát elsőre akkor 2 ütemmel hamarabb azaz időbe rúgja el akkor nem blokkolják, persze nem csak az Ő hibája volt.
Kritikán aluli minden meccse. Az 1 yardos meg oltári nagy mázli volt, 3 vagy 4-szer pattant le a vonallal párhuzamosan 1 cm-re. Játékosok meg közelébe sem voltak hogy időbe megfogják szóval szerintem az inkább szerencsés, mint jó punt volt.

Soldi egyetértek a mondandóddal, de BB is szar volt. A sack-ek és ütések nagy része saját baromsága megint hogy 3 és fél percig akarja fogni a labdát. Baromság hogy nem szakadnak el az elkapók. Más csapatba se szakadnak el jobban, tökéletes célpontokra vár állandóan és azt is pontatlanul dobja meg hogy ne legyen YAC belőle. Amikor siettünk akkor is 1-2 playt leszámítva végig az elkapó arcába voltak a védők még is időbe szabadult a labdától és voltak elkapások hiába volt közel a védő.
Túl sokat vár, és már nincs meg benne ami régen megvolt. Tud most is menekülni 10-ből 3-szor, és utána dobni egy incomplete homályt. Kevés nagy play van már benne, sokkal többet szívunk ezekből.

Ha ennyire nem tudják megvédeni akkor 3 lépéses passzokat kéne dobálni minél többet, alkalmatlan rá egy ilyen fizetésű franchise QB? Ne mondja nekem senki hogy az NFL-be akár az 5. számú QB, ne tudna 3 lépésből dobni quick slant-eket például.

(Nem azt akarom ezzel mondani hogy BB volt a leggyengébb, mert egyáltalán nem, és a fal is hozta a szokásos f*s szintet.)laby
Eggyel lejjebb írtam "Igen Meskó menjen vissza a saját tanult privát szakmájába. Nem tudom mi történt vele, fejben valami elcsúszott, mert nem hinném, hogy elfelejtett puntolni. " Vagyis egészében véve szerintem is szar, de amit jól csinált először ebben a szezonban ne vegyük el tőle. Az 1 yardon megálló labda, pedig ezek szerint minden punternél szerencse. Az meg, hogy nem értek oda, nem az Ő hibája. Basszuk ki nem kérdés. Vagy mostantól 100Y-at átlagoljon és minden puntja az 1 yardoson mint a szög.polamalu
Legtöbbször úgy lesz egy yardos a punt, hogy a cover team odaér és megfogja az end zone előtt. A mi 1 yardosunk nem ilyen volt, az tényleg qrva nagy mák volt, hogy nem ment be.

Meskónak volt egy 30 yd-os puntja, illetve volt, amikor félpályáról berúgta az end zone-ba... Mindkettő elfogadhatatlan.

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
- Meskó... Én kivágnám. Minden meccsen botrány szarul puntol. Folyamatosan, konzisztensen szarul. Ilyenek miatt adunk short fieldeket. Ki kell vágni, ennél bőven jobb volt Butler, vagy Moorman is.
Soldados

Volt egyébként egy 65 yardos, meg egy 1 yardon megálló puntja is, ha tudja ezeket, miért csak egy szer veszi elő egy idényben. a blokkolt punt, meg nem az ő hibája volt, az a ST védelem balfaszsága. Ez a srác idén már blokkolt puntot, miért nem készültünk fel belőle??polamalu
Ha elkapja a labdát elsőre akkor 2 ütemmel hamarabb azaz időbe rúgja el akkor nem blokkolják, persze nem csak az Ő hibája volt.
Kritikán aluli minden meccse. Az 1 yardos meg oltári nagy mázli volt, 3 vagy 4-szer pattant le a vonallal párhuzamosan 1 cm-re. Játékosok meg közelébe sem voltak hogy időbe megfogják szóval szerintem az inkább szerencsés, mint jó punt volt.

Soldi egyetértek a mondandóddal, de BB is szar volt. A sack-ek és ütések nagy része saját baromsága megint hogy 3 és fél percig akarja fogni a labdát. Baromság hogy nem szakadnak el az elkapók. Más csapatba se szakadnak el jobban, tökéletes célpontokra vár állandóan és azt is pontatlanul dobja meg hogy ne legyen YAC belőle. Amikor siettünk akkor is 1-2 playt leszámítva végig az elkapó arcába voltak a védők még is időbe szabadult a labdától és voltak elkapások hiába volt közel a védő.
Túl sokat vár, és már nincs meg benne ami régen megvolt. Tud most is menekülni 10-ből 3-szor, és utána dobni egy incomplete homályt. Kevés nagy play van már benne, sokkal többet szívunk ezekből.

Ha ennyire nem tudják megvédeni akkor 3 lépéses passzokat kéne dobálni minél többet, alkalmatlan rá egy ilyen fizetésű franchise QB? Ne mondja nekem senki hogy az NFL-be akár az 5. számú QB, ne tudna 3 lépésből dobni quick slant-eket például.

(Nem azt akarom ezzel mondani hogy BB volt a leggyengébb, mert egyáltalán nem, és a fal is hozta a szokásos f*s szintet.)laby
Eggyel lejjebb írtam "Igen Meskó menjen vissza a saját tanult privát szakmájába. Nem tudom mi történt vele, fejben valami elcsúszott, mert nem hinném, hogy elfelejtett puntolni. " Vagyis egészében véve szerintem is szar, de amit jól csinált először ebben a szezonban ne vegyük el tőle. Az 1 yardon megálló labda, pedig ezek szerint minden punternél szerencse. Az meg, hogy nem értek oda, nem az Ő hibája. Basszuk ki nem kérdés. Vagy mostantól 100Y-at átlagoljon és minden puntja az 1 yardoson mint a szög.
több mint 11 éve
Én a második kihagyott FG után az alvást választottam. Látom nem döntöttem rosszul 😕bcsarli
Én az első félidő végeztével, majd ma talán megnézem a másodikat.polamalu
Sajnálhatod, mert akkor nyilván nem láttad az ARI-ATL meccset sem ahol nagyon meg lettünk dicsérve 😀Klaci79
Néztem egy darabig, de akkor nem hallottam. Majd ma az ismétlésben 😀
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Olyanok voltunk, mint akik az időeltolódást nem tudják egy nap alatt megoldani....ugyanazt a lassúságot éreztem az elején, mint Londonban. Tudom így szokás, meg minden, de lehet hogy most nem vagyunk jobbak, vagyis mondjuk eddig az ilyen meccsek szorosak voltak, most meg ezért (is) talán veszítünk.

Megint ugyanaz a nóta, Solival egyetértek, hogy megint mindenhol problémák, nem volt egy maradéktalanul dícsérhető ember/egység sem. Ben kapcsán nekem a LOC átlépése után kilométerrel eldobott labda az, ami kiverte a biztosítékot, nomeg a második negyedben 20 másodperccel a vége előtt, időkérés nélkül középre dobott laszti....és igen a playcalling. Ha 18 ponttal vezet az ellen és amúgy sem megy a futás, akkor nem futok. jéééé igen, ekkor ment a futás, mert hát nyilván a D paszt várt, mert hát gondoltál nekünk sűrgős. Majd 10 percet elégettünk az órából a harmadikban és hát aztán jött a rontott field goal. Ott van Moye, akinek lehetne dobni magasra a labdát, de nem használjuk, szóval nem értem.

Megint azt éreztem, hogy "megnyugodtunk", hogy most már beindult a szekér. A D felocsúdott a másodikban, de ez egyedül kevés volt. Csalódott vagyok nagyon, kiváncsi leszek a változtatásokra, mert szerintem most már lesznek.

DeCastro remélem nem súlyos...
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Soldados

(Nem azt akarom ezzel mondani hogy BB volt a leggyengébb, mert egyáltalán nem, és a fal is hozta a szokásos f*s szintet.)

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Akkor én is leírom gondolataim, de csak pár szóban, mert Soldi a lényeget már megfogta.
Hatalmas edzői baklövésnek tartom, hogy az első play-t így benyeltük, illetve még nagyobbnak, hogy ez mint derült égből villámcsapás úgy ért minket és percekig csak tántorogtunk a pofontól.
Óriási birkák vagyunk, hogy van egy ilyen elkapógárda és nem használjuk ki a lehetőségeket. Ok-ok volt AB-nek is hibája, bár a lassítások alapján egyértelműen földet ért az INT, de ez is rendben lett volna. Amikor azt játszottuk simán ültek a 10 yard körüli passzok és bár imádom Bell-t egyszerűen nincs értelme -14 vagy több pontnál erőltetni a futást, amikor mennek a passzok is. Legalább meg kellett volna próbálni, hogy elsőre is passzolunk, főképp miután elvesztettük a futásban leghasznosabb DeCastro-t.
Baromi lassúak vagyunk a snappek előtt és ennek volt köszönhető az idiótaság is, aminek következtében időt kellett kérni. Teljesen érthetetlen volt minek kell Bennek az oldalvonalnál reklamálnia, mint ahogyan az is, hogy korábban egy lényegében sikertelen futójáték után is miért kell 40mp az akció elindításáig. A 10 perces támadássorozatról már ne is beszéljünk, ami csak akkor fér bele, hogy ha az ellenfél ennyire gyenge és kilátástalan támadójátékot tud bemutatni.
Potitív persze, hogy a D talpra állt, azonban már óriási volt a hátrány. Ami régen nagyon ment, a futójáték megállítása, az nem csak Pryor esetében, de McFadden-nál sem működött egyszerűen nem tudtuk olvasni a játékokat. Ez ugyan javult, de túl nagy volt az előny, hogy egy ennyire lassú és nem elég precíz támadógépezet fel tudjon tenni 18 pontot egy félidő alatt.
A Vikingek ellen is volt egy jó 4. negyedünk és most is, de ahogy ott is korábban itt is túl sok volt a hátrány, ami összességében mindenképp az O gyengeségére világított rá.
Feladni nem kell, hiszen a Cinci kivételével csupa gyenge csapattól kaptunk ki, mostantól pedig nem nagyon lesz ilyen. Úgyhogy fel kell kötni és menni. Még 11-5 mindig lehet.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Én a második kihagyott FG után az alvást választottam. Látom nem döntöttem rosszul 😕bcsarli
Én az első félidő végeztével, majd ma talán megnézem a másodikat.polamalu
Sajnálhatod, mert akkor nyilván nem láttad az ARI-ATL meccset sem ahol nagyon meg lettünk dicsérve 😀
több mint 11 éve
Soldados

Volt egyébként egy 65 yardos, meg egy 1 yardon megálló puntja is, ha tudja ezeket, miért csak egy szer veszi elő egy idényben. a blokkolt punt, meg nem az ő hibája volt, az a ST védelem balfaszsága. Ez a srác idén már blokkolt puntot, miért nem készültünk fel belőle??
több mint 11 éve
Én az első félidő végeztével, majd ma talán megnézem a másodikat.
több mint 11 éve
Nagyjából így láttam én is Soldi. A meccsfordít momentum már akkor eljött amikor még szinte el sem kezdődött a találkozó. A D abból a pofonból csak a 2. félidőre tudott kijönni. Könyörgöm, tudtuk, hogy nincs értékelhető passzjátékuk, csak egy ku..va jól futó irányítójuk, erre nem megesszük. A kulcs szerintem ez volt, a többit már ez hozta. Igen Meskó menjen vissza a saját tanult privát szakmájába. Nem tudom mi történt vele, fejben valami elcsúszott, mert nem hinném, hogy elfelejtett puntolni.
A héten New England, legalább szorongassuk meg méregből Bredicska tökeit.
több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Én a második kihagyott FG után az alvást választottam. Látom nem döntöttem rosszul 😕

több mint 11 éve
Látom, senkinek nem volt kedve értékelni, így megteszem én. 😊

Ezt a meccset 100-szor megnyerhettük volna, de mindig, minden esetben hatalmas hibákat követtünk el. Nem egy-egy INT-ről van szó, hanem kapitálisnak, vagy gyermetegnek minősíthető egyéni hibákról. Nehéz lesz, de megpróbálom felsorolni egyesével. Ebből a vereségből mindhárom egység és persze a playcalling is bőven kivette a részét, mindenki hozzátette a magáét.

ST:
- Szusi 2, egyaránt közelről kihagyott FG-jét nem hiszem, hogy magyaráznom kell, hogy milyen drága árat fizettünk érte. 40 alatt kihagyni kettőt, megengedhetetlen, ennek ellenére hatalmas hülyeség lenne, csak az ő nyakába varrni az egészet. (És hát személy szerint megbocsátóbb vagyok olyan emberrel, aki az egész idényt nézve jó teljesítményt nyújt)

Defense:
- Az 1. félidőben szarok voltak. A TO-k ellenére is. 40 pluszos playek benyalása TO-val felérő hiba a D-től, nemhogy 90 pluszos futott TD-t engedni. Plusz utána is nyaltunk 2 drive-ot elejétől a végéig.
- Ennek ellenére legkevésbé ezt az egységet tenném felelőssé, mivel a második félidőben lehúzta a rólót, azaz amikor eldől egy meccs (és ez számít igazán), akkor ez az egység nemhogy nem hibázott, de még újabb TO-val momentumot, short fieldet és reális fordítási lehetőséget is teremtett. (Ettől még az első félidő penetránsan szar volt, de ők legalább javítottak.)

Offense:
- OL: a futójáték egy kib@szott nagy nulla. Erre a sérülések sem adnak magyarázatot. A 2-es átlagot nem értük el, így valóban nehéz nyerni. Nekünk sikerülhetett volna, ha... De a pass protection is szar volt.
- AB: drop a 4. negyedes 3. és hosszúnál, így 1st down helyett punt. Aztán a 2. INT-et is az ő kezéből csavarták ki, azaz FG helyett (amivel 8 pontra, azaz 1 possessionra jöttünk volna fel) megint a Raiders jött. Hadd ne ecseteljem, hogy ennek milyen súlya volt.
- BB: Az 1. INT-et se varrnám a nyakába, hátrányban voltunk, megpróbálta, INT lett. Mindenesetre jobb punt volt, mintha Meskó rúgta volna. De ami kiakasztott és egy percig folyamatosan hangosan káromkodtam utána: a TD-drive-ban kikért idő. B@szd meg, valaki nem lehet ennyire gyengeelméjű és az általa űzött sportban ennyire diletáns. RZ-ben vagyunk, van 3 TO, kell 1-1 TD és FG. Ez azt jelenti, hogy nem gáz, ha nincs TD, mert az FG is kell, de a 3 TO mindenképpen kell, hogy megállítsuk az ellenfél támadásánál az időt. Nem tetszik a D felállása? Akkor dobd ki a picsába a labdát, de az életet jelentő TO-t nem égetem el baszd meg! Felőlem lehet homályt dobni, szarul játszani, ilyen van, de ostobának lenni nem lehet, azt nem tudom elfogadni. Az az időkérés fosztott meg minket az egyenlítés reális forgatókönyvétől, ugyanis amiatt a TO miatt kellett onside-ot rúgni. Ahelyett hogy 1:30 maradt volna az egyenlítő FG-drive-ra normál puntból indulva, 30 mp maradt és onside utáni puntból... Gondolom nem kell itt sem ecsetelni a különbséget. Ilyen hibát még egy rookie-tól is számon kérnék, nemhogy egy 10 éves veterántól...
- playcalling: értékelhetetlen az egész első félidőben. Szokásos gyökérségek: 3. és 20-nál egy 5 yardos passz.... Érdekes a 2. félidőben, amikor megpróbáltunk 10-15-20 yardos passzokat, vagy sikerültek, vagy drop, vagy sack lett. A drop az azt jelenti, hogy maga a játék sikeres, csak egyéni hiba történt, de a sacknél is legalább elmondhatjuk, hogy megpróbáltuk. De nem, mi 3. és hosszúnál szinte nem is adunk magunknak reális esélyt a 1st down elérésére... De ami igazán felháborított, az az 1. félidő utolsó drive-ja. Amikor időkérés nélkül (mert persze ekkor is érthetetlenül középre mentek a playek, sz.pjon le a dink & dunk...) 3. és 1-nél az OAK 16-osán 17 mp-vel a szünet előtt 2 verzió. Vagy futok egyet, siker esetén gyors spike és van 1 vagy 2 (idő függvénye) kísérletem az end zone-ba dobni, vagy bejön, vagy FG. A másik verzió (én ezt választottam volna), hogy egy kísérlet az endzone-ba, aztán vagy TD, vagy FG. De nem, mi hívtunk középre egy rövid RB-passzt. Tehát a TD-t meg sem próbáltuk 18 pontos hátránynál és rögtön jöhetett az FG-kísérlet. Őszintén szólva ilyen playcallinggal meg is érdemeltük, hogy Szusi kihagyja azt...

Számomra ez a vereség elfogadhatatlan. Nem érdekel, hogy kitől kaptunk ki, a hogyan fáj. Szusi elrontott 2 FG-je, AB dropja és INT-je, BB időkérése, TH 1. félidős playcallingja, tragikus time managmentje, a D engedett 90pluszos futott TD_je, mind-mind egyesével is megmagyarázhatatlan hibák. Így együtt pedig... Nehéz mit mondani. Hogy ezek ellenére is meccsben voltunk az a csoda kategória, meg az OAK kritikája...

Ami nekem a mai nap után végérvényes:
- TH-t el kell zavarni. Nemcsak a működésképtelen O, a nem létező futójáték miatt (pedig ez már önmagában elég), hanem meg sem próbált 3rd downok, a borzasztó time managment és a játékelmélet totális hiánya miatt.
- Meskó cut.

Ja és ha vki még reménykedne: A vereség azt jelenti, hogy "the season is over". Persze ettől még ne adjuk fel a szezont, ne legyünk pofozógép, mindenkit győzzünk le, akit csak lehet és tudunk, de a PO-nak ezzel végérvényesen vége. Most már csak becsületből menjünk tovább előre, hogy lehessen valamire építkezni jövőre.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
És mégis igaz a bőregeres sztori

Aki nem hiszi, annak utánajárnak