Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
https://static.www.nfl.com/league/apps/web/global/outlines/PIT
Pittsburgh Steelers at Philadelphia Eagles 2014 PRE 3 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

A meccs highlightja 4:20 hosszúra sikerült NFL.com-on. Vagy véletlen, vagy van humorérzékük a szerkesztőknek 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 255 — 毎日何かを学ぶ
Beachum önkritikája:
"Tough game. I didn't play up to standards tonight, but you best believe I will be in the lab learning from my mistakes so that the next time I step on the field, I'm prepared! Preseason is all about perfecting strengths and improving mistakes. So blessed to be a part of this team. Goodnight for tonight. Gotta get up early and grind for #SteelerNation"
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Pont ezt akartam még írni, hogy az OL-DL mind a két oldalon iszonyatosan egyoldalú csata volt és nem a playek többségében, hanem szinte mindben. Jó, hogy ez most jön ki ez nem vitás, és nyilván nem segített, hogy rövid hét volt és még utazni is kellett, de most az a lényeg, hogy mennyit tanulunk ebből, mert közeleg az évad nyitómeccse.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Bell és Blount nem lesz kivágva. Ha lesz még 1-2 ügyük, akkor jöhet ez szóba, ahogy annó Holmes-nál is. Az eltiltástól sem kell fosni, legfeljebb 2015-t érinti, de Blountot szerintem még akkor sem, mert Bell vitte el a balhét azzal, hogy bevallotta, övé a pakk. Bell viszont szerintem majd 4 meccsre számíthat a DUI miatt.

A meccs szar volt, nekem ami nagyon gáz volt az az OL-DL. Igazából emiatt voltunk agyondominálva végig. Mondjuk a Philly OL nagyon állat, ez ellen kevésnek bizonyult a fiatal DL-ünk. Az OL-ünk betlizése már jobban meglepett. Mindegy, a hibák inkább most jöjjenek ki, mint máskor.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Jaj, tudom Szushi, mióta aláírt feltűnően romlott. Addig sem a biztos lábáról volt ismert 40 felett, de most már 30 felett is beremeg. Na vele kell valamit kezdeni, mert meccsek mehetnek el egy egy kihagyott FG-on, ezzel akár a rájátszás is.
több mint 11 éve
Na az a Mc manus futás megállítás nálam aranyat ért. Igaz a főiskolán is kiemelték, hogy sokszor kiér a szélre szerelni. Most megmutatta. 😀 Grabowsky a végén csak megmutatta, hogy van benne tűz, csak valahogy ritkán lobog. Végre Jones nem volt a pályán, legalábbis én nem láttam. A sok zászló kicsit idegesített, de ezt meg kell szokni 😕 tényleg a PS vagy XBOX Maddenben jobb lenne lassan. Várom Ádi mit ír, én csak a 2. félidőt láttam, mert valaki (Nem tudod ki Laci??) félre informált és később keltem 😀 Az azért szokatlan, hogy 3 negyedet legyenek fent a kezdők, de ezt is láthattuk. A siralma s az volt, hogy még Sanchez is tudott a kezdő D ellen pontot érő drive-ot vezetni 😕 Valóban lehet, hogy nem 20g volt a srácoknál, hanem annak sokszorosa és az öltözői morált javítandó meccs előtt elszívták közösen. 😀
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Olyan volt, mint ha főiskolások lennénk, ők meg NFL csapat minden szinten. Valami az egész csapattal volt ma, mert olyan sebesség különbség volt, ami nincs a két csapat között alapvetően. Ott "nyugodtam" meg, amikor a Sanchez vezette második O rohant át rajtunk, vagy amikor az utolsó negyedben Mccullers állította meg rohanva(!!!!) a külső futást. Ez utóbbi gyönyörű volt, de amikor egy NT állít meg a szélen futást, az nem normális...lehetett látni, hogy fejben nincs ott a csapat. Lehet ez a Bell Blount incidens volt az oka, lehet más, de ezt sürgősen ki kell elemezni.

Igazából nincs mit elemezni, nincs nagyon kit kiemelni, talán Troyt a pickért, de senki mást.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Ed Bouchette szerint a csapat "minden fegyelmi intézkedést az NFL-re bíz" Bell és Blount ügyében. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy egy időre félre lehet rakni az ügyet, és ebben a szezonban semmilyen eltiltás - sem a csapat, sem a liga részéről - nem sújtja majd őket.vassadi
Gondolom azért a vietnámi papucsok előkerültek és a picsájukat jól szétverték vele az öregek 😀 , Remélem legalábbispolamalu
A látottak alapján lehet, hogy az "öregek" is szívtak egy kicsit a meccs előtt. 😊

Látom a vicces preseason túlreagálások már jönnek, úgyhogy inkább alszom egyet a meccsre, holnap újranézem, és utána írok róla bővebben.
több mint 11 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 571
Elég gáz a mai este, gyakorlatilag egy drive erejéig voltunk ma a pályán. "első" és "második" csapatuk(O) is hülyére ver, nyeljük a yardokat, miközben a mi O-ünk egy rakás...Puntolni ugyanúgy nem tudunk, mint évek óta, a játék minden elemében borzasztóan bénázunk. A védelem csak lesi, hogy mi történik. Pass rush semmi... (Phili azért egy igen jó O-val megáldott csapat) Egy meccs alapján nem egészséges hosszútávú következtetéseket levonni, de ahogy az előző két meccs alapján "megtettük", hogy "akár BB MVP statokat is hozhat"....úgy akár ezután is meg lehet tenni: ez sajnos nagyon kevés, és szánalmas, főleg az O-tól, de a D is borzasztó volt. Tudom-tudom, a D a jövő D-je, de akkor is. Ja, és Suishamnak ugyancsak nem megy. Míg Tucker onnan lövi be, ahonnan nem szégyelli, addig Suishamnak az extra pointok is gondot okoznak néha, a 30-35 feletti FG-k meg pláne.
Remélem ez csak valami kicsúszás...etc, illetve inkább itt essünk szét, mint az alapszakaszban (PO szerintem kizárt, szóval azt azért nem írtam😊) (nézzétek el, én olyan szurker vagyok, aki inkább ostorozza a csapatot, mert maximálisan a legjobbat szeretném látni tőlük)
több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 809
en vagyok a hulye, hogy nekikezdtem a masodik felidonek. mi meg az elso csapattal, ott mar a cserek es meg igy is szopatnak mind offense-ben, mind defense-ben.
több mint 11 éve
Hát, mennyire igen vagy sem, egyenlőre nem valami éles csapat 😕 Pedig eddig csak az első csapat volt fent.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 910 — Így remélem megfelelek nektek.....
Őszintén, nem tudom mennyire vettétek komolyan a meccset, nektek lehet a múltkori volt éles, nekünk most meg ez. Nehéz eldönteni de nem erre számítottam én sem....
több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Nos, hozzuk a tavalyi preseason formát... 😕 Ben lesüllyedt L. Jones szintjére, no pressure on Foles, az OL kritikán aluli, Tomlin meg áll és néz ki a fejéből. Nopláne, annyval gyorsabbak, hogy mire megmozdul a friss és felgyorsult védelmünk, addigra háromszor körbeásnak bennünket. Hátborzongató...
több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 809
felidonyit vegigszenvedtem a csapat harmadik meccsen, de lehet, hogy a masodik felidonek csak holnap megyek neki, olyannyira elkeseredtem.
Nulla offense. semmi, olyan nulla, hogy duplanulla.

A defense meg nyeli a yardokat, leginkabb a passrush hianya miatt szetdobaltak minket. Talan ha egyszer odertek...
JJ total csalodas, tobbszor keptelen volt megcsinalni a tackle-t egy az egyben. Shazi meg a multkori meccshez kepest nulla volt.
több mint 11 éve
Ed Bouchette szerint a csapat "minden fegyelmi intézkedést az NFL-re bíz" Bell és Blount ügyében. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy egy időre félre lehet rakni az ügyet, és ebben a szezonban semmilyen eltiltás - sem a csapat, sem a liga részéről - nem sújtja majd őket.vassadi
Gondolom azért a vietnámi papucsok előkerültek és a picsájukat jól szétverték vele az öregek 😀 , Remélem legalábbis
több mint 11 éve
Ed Bouchette szerint a csapat "minden fegyelmi intézkedést az NFL-re bíz" Bell és Blount ügyében. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy egy időre félre lehet rakni az ügyet, és ebben a szezonban semmilyen eltiltás - sem a csapat, sem a liga részéről - nem sújtja majd őket.
több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 973 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Csingilingék is megmutatták, hogy nem az eszük miatt szeretjük őket... De legalább Szakáll a helyére került. 😊kittli
Már csak karizomnak kell még a helyére kerülni 😊

több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 819 — Steelers fan
Csingilingék is megmutatták, hogy nem az eszük miatt szeretjük őket... De legalább Szakáll a helyére került. 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 854
Ádi őszintén mondom engem megnyugtattál 😀
több mint 11 éve
Keisel szerződésének számai is megvannak, 2 évre 3 millió. Mindössze 250 ezer dollár dead money-val jár, ha jövőre felbontjuk a szerződést.
több mint 11 éve
Má írták, hogy Mendi a piros telefon mellett ül.polamalu
1) Sérülések miatt vonult vissza.
2) Ha még aktív lenne, akkor is ő lenne kb. az utolsó, akit hívna a csapat.
3) Semmi szükség vészmegoldások után nézni.

Ed Bouchette:
"Bell, Blount suspensions, if any, will not come soon, if at all this season."polamalu
Ezt már kifejtettem korábban; borítékolható, hogy a 2015-ös szezon elején lép érvénybe az eltiltásuk. Egyébként vannak, akik szerint mindketten megússzák egy-egy meccsel. Bell esetében a DUI miatt ezt nehezen hiszem.
több mint 11 éve
 www.pittsburghsportingnews.com/status-update-on-steelers-rbs-bell-blount/
"Mike Tomlin's plan is to play both Bell, Blount tonight. Jobs decided tonight; whole team shouldn't suffer. +Not a knee-jerk kind of guy"
Ed Bouchette:
"Bell, Blount suspensions, if any, will not come soon, if at all this season."
több mint 11 éve
Nejakkóttyatok van megódàs
 Instagram.com/p/r9vV6KpFpc/sutianap
Végül is láttuk már egyszer 100 yardot futni 😀 igaz utána oxigén sátor kellett 😀
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Reméljük hiába.
több mint 11 éve
Má írták, hogy Mendi a piros telefon mellett ül.