NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
pontosan 50 nap a draftig!!!
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 095 — 毎日何かを学ぶ
együtt? Gondolom nem egyszerre beszélgetnek, egyik körbesétál a tour útvonalon, addig a másik hallgatja az ajánlatot, majd cserélnek 😀
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Moore és JMD épp most van nálunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Gizinéni Pittsburgh Steelers Clemson Tigers 522
Na Clark nekifut az NFLPA elnökségnek, ő a Godwell-ellenes frakció lídere, a csapatképviselő most Punci megmég Csárli is ott van még úgyhogy harcrafel!sutianap
Nem nyert. De majd legközelebb. A forradalom - érdeklődés hiányában - elmarad. 😊
több mint 11 éve
No money, no FA contract. Majd nyáron, sztem nem lesz több szerződés struki...desider
Lesz még Fa-igazolás nyár előtt, sőt, napokon belül. A jelenleg meglévő cap is elég egy nagyobb igazolásra. (Carrington, vagy Cotchery). Ha lesz strukturálás (sztem muszáj lenne), akkor jöhet 2 nagy is, plusz egy kicsi (RB).

Amúgy MJD nem ér sokat a tavalyi éve után, úgyhogy az nem lenne túl drága, az tuti.Soldados
Félrement, Soldi 😀 Nem Cotchery és Carrington, hanem az RB-k és a WR-ek behúzását nem látom valószínűnek. Abban vitatkozunk persze, hogy lesz-e átstruki vagy sem. De majd meglátjuk... 😊
több mint 11 éve
No money, no FA contract. Majd nyáron, sztem nem lesz több szerződés struki...desider
Nem értem, de komolyan. Bőven van/lehet hely.....Mitchell idei CAP hitje, nem volt egészen 2,5 milla és nyilván az a szintet , amit neki adtuk senkinek nem adnánk oda a piacon. Ne feledjük Carrington kapcsán azt, hogy nincs sok éves kezdő tapasztalata, IR-ról jön, így az, hogy nálunk beválik-e hosszú távon az (is) egy kockázat. Cotchery kapcsán pedig igen ott van a 10TD-s szezon, de azért ő sem lesz fiatalabb, 32 évesen nem fog kapni sehol record lóvét.

Arról pedig ne is beszéljünk, hogy 8 millió esik be júniusban, így értelemszerűen nem kapkodunk, mert akkor és ott mi leszünk a királyok (RB-t akkor hozunk majd meggyőződésem) és még úgy is, hogy ebből majd meg kell oldani a rookie szerződéseket is.Klemó
Röviden fogalmaztam, mert korábban már megírtam. Új FA contractra gondoltam, hogy nem lesz július előtt, nem Cotchery és Carrington possible deal-jeire. Starks, Moore, Rice, MJD: na, ők nem lesznek. Most, ezért fölöslegesen kirándulnak, habár szép város Pittsburgh.
Majd nyáron húzunk RB-t (marad még addigra), WR-t pedig drafton. Erről írtam korábban, bővebben, most meg sűrítve 😀
több mint 11 éve

Baylee Marie Roethlisberger
több mint 11 éve
Az első fiúcska, Ő azért játszhat.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 835 — Steelers fan
Remélem dob még rá egy lapát szenet a tűzre, Ben!😉

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Megszületett Big Ben második gyermeke. Hát nem fog a Steelers-ben játszani, lyányka lett. 😀 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Cotchery szerződés aláírás nélkül eljött a párducoktól. Azt mondta, hogy ha van rá esély akkor vissza akar térni Pitt-be '14-ben. Ezért nagyon köszönte a felkínált lehetőséget, együtt ebédelt a HC és az OC-val. Majd döntés nélkül távozott. Állítólag 1-2 napon belül eldöntik, hogy itt vagy ott.
több mint 11 éve
Ed Bouchette szerint megkezdődtek tárgyalások JH-vel a visszatérésről.
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 625
Nem értem, de komolyan. Bőven van/lehet hely.....Mitchell idei CAP hitje, nem volt egészen 2,5 milla és nyilván az a szintet , amit neki adtuk senkinek nem adnánk oda a piacon. Ne feledjük Carrington kapcsán azt, hogy nincs sok éves kezdő tapasztalata, IR-ról jön, így az, hogy nálunk beválik-e hosszú távon az (is) egy kockázat. Cotchery kapcsán pedig igen ott van a 10TD-s szezon, de azért ő sem lesz fiatalabb, 32 évesen nem fog kapni sehol record lóvét.

Arról pedig ne is beszéljünk, hogy 8 millió esik be júniusban, így értelemszerűen nem kapkodunk, mert akkor és ott mi leszünk a királyok (RB-t akkor hozunk majd meggyőződésem) és még úgy is, hogy ebből majd meg kell oldani a rookie szerződéseket is.
több mint 11 éve
Lesz még Fa-igazolás nyár előtt, sőt, napokon belül. A jelenleg meglévő cap is elég egy nagyobb igazolásra. (Carrington, vagy Cotchery). Ha lesz strukturálás (sztem muszáj lenne), akkor jöhet 2 nagy is, plusz egy kicsi (RB).

Amúgy MJD nem ér sokat a tavalyi éve után, úgyhogy az nem lenne túl drága, az tuti.

több mint 11 éve
No money, no FA contract. Majd nyáron, sztem nem lesz több szerződés struki...
több mint 11 éve
Piacot és igényeket nézünk, szerintem semmi több, nem gondolom, hogy a MJD látogatás másról szól. (neki is jó, mivel felverjük az árát)
több mint 11 éve
Na most MJD szerződtetése csak akkor fog beleférni, ha átstrukturálunk.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Adam Schefter @AdamSchefter
Jaguars free-agent RB Maurice Jones-Drew is visiting the Steelers today, per source. They are not the only interested team.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 693 — capitaine du château de Vienne 1487
Na Clark nekifut az NFLPA elnökségnek, ő a Godwell-ellenes frakció lídere, a csapatképviselő most Punci megmég Csárli is ott van még úgyhogy harcrafel!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Sidney Rice is jön vizitre hozzánk.

Én Cotcheryt akarom! 😊Soldados
Ha Jerikó visszatér, akkor meggyőződésem, hogy WR ügyben hanyagoljuk az FA piacot és draftról húzunk. RB Bell mögé pedig nyárig várunk és egy tökös futót akasztunk le, pl. Morenót. Moore és Rice csak átutazóba jön, Carringtont pedig megpróbáljuk megnyerni, ha nem sikerül, akkor korai draft húzás és Keisel csalogatás a szezonkezdet előtt.
több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 947 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

Én Cotcheryt akarom! 😊Soldados
Csatlakozom, Jerikó vissza, és James Deebo Harrisont is!!!!😊

több mint 11 éve

Én Cotcheryt akarom! 😊

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
Lake edzőbá a Florida pro day-en járt hétfőn. Megnézte Marcus Robersont, Jaylen Watkinst és Louchiez Purifoyt.Klaci79
Tomlin (Colberttel és Haley-vel felfegyverkezve) szintén ott járt. 😊 Biztos szép idő van Floridában...desider
Nem egészen ám...Tomlinék az FSU pro day-en jártak Tallahassee-ben, míg Lake a Florida pro day-en Gainesville-ben 😀 Mondjuk csak 2 óra 15 perc kocsival.Klaci79
Látom kötözködöl 😀 én Floridáról beszéltem, nem ugyanazon településekről, bár mindkét helyen megfordultam már (ez itt a dicsekvés helye)desider
Isten ments...csak pontosítottam, hogy két külön egyetemen is nézelődnek. Te tudod, de én például nem tudtam volna korábban... 😀
több mint 11 éve
Lake edzőbá a Florida pro day-en járt hétfőn. Megnézte Marcus Robersont, Jaylen Watkinst és Louchiez Purifoyt.Klaci79
Tomlin (Colberttel és Haley-vel felfegyverkezve) szintén ott járt. 😊 Biztos szép idő van Floridában...desider
Nem egészen ám...Tomlinék az FSU pro day-en jártak Tallahassee-ben, míg Lake a Florida pro day-en Gainesville-ben 😀 Mondjuk csak 2 óra 15 perc kocsival.Klaci79
Látom kötözködöl 😀 én Floridáról beszéltem, nem ugyanazon településekről, bár mindkét helyen megfordultam már (ez itt a dicsekvés helye)
több mint 11 éve
Pontosabban csak annyit tudunk, hogy nem kapott visszautasíthatatlan ajánlatot. De ajánlatot minden bizonnyal igen. Cotchery tartja azt, amit megígért, gondolom megvan a lehetőségünk a "felütésre" és ez ma-holnap eldől......"Deciding between CAR and #Steelers."

Hát akkor tessék strukturálni, aláírni, mert Zolit elindítjuk a papuccsal!!!!!!! 😊

Egyébként van egy elemzés a depot-n, ami leírja, hogy egy ugyanolyan szerződést, mint Mitchelé tudunk kötni, vagyis egy játékosra a strukturálás nélkül is van/lenne pénzünk.

Van egy gyanúm, hogy Carrington is megadja nekünk az utolsó ajánlat adás jogát és pontosan annyit strukturálunk, ami elég...