Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
A Csöngő, Uraim a sig battle-ba vegyék-vigyék még meleg!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Ahogy sejteni is lehetett Mesko teljesítménye mellett nem ment el szótlanul Tomlin. Javulást vár határozottan és ha őszinte vagyok, akkor Én is. Nekem nagy csalódás, amit eddig nyújt és ha így folytatja nem éri meg a szezon végét sem a csapattal....
több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
És játszani fog a Raiders ellen, törött kézzel is 😀polamalu
Kurva nagy szarban is lennénk, ha nem játszana. Amúgy ezzel érdemi magyarázatra talált a Redman cut helyére Kion Wilson.Soldados
A magyarázat megvan, de ahogy írtad is kurva nagy szarban lennénk ha nem játszana. Pedig abban sem bízhatunk, hogy majd az O sokat lesz a pályán és tud pihenni, mert szenvedni szoktunk Oakland-ben. Nem kicsit...de itt az idő, ha jól tudom Ben még nem nyert a ColiseumbanKlaci79
Nem szeretem az ilyen típusú múltidézéseket, pár éve olyan is volt, amikor vmi kínos zakóból érkezve blowoutot rendeztünk ellenük. Lehet ez is, az is. De úgy gondolom, most mi vagyunk jobb passzban, most harapunk és ilyenkor iszonyat veszélyes a Steelers. És nemcsak a Raiders-re. 😊 Ha nem lesz nagy az arc a 2 siker után/miatt, márpedig szerintem nem lesz, mert mindenki tudja, hogy 2-4-nél még mindig élet és halál között vagyunk, akkor nyerünk. Más nem számít jelenleg csak a W.Soldados
A lényeg, hogy semmi csocsó, biliárd, ijesmi csak a pacskerek csattognak, a macskarúgjameg....sutianap
Én 4-4-ig nem engedném, hogy játszanak. 😊 A többi onnan a mutatott teljesítménytől függene.Soldados
Négy négyig?! Nem engedem, hogy több limonádét vegyen Pola, elpuhultok, majd ha elhozzák tombredi lenyúzott bőrét, akkor kaphatnak talán egy gombfocit, talán.sutianap
Wazze, Te mindíg megnevettetsz 😀
Szerintem 4-4 től mehet a ping-pong amíg nyernek. Kell még egy kis extra motiváció 😀

több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
4-4-ig? Mint az óvoda, komolyan. Értem én, hogy kell a hangulat, meg összetartás, de azért ez már nem a kisded óvó... Már azt is értem BB mitől szállt el, mióta nincs a Haja Gúsba.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Kurva nagy szarban is lennénk, ha nem játszana. Amúgy ezzel érdemi magyarázatra talált a Redman cut helyére Kion Wilson.Soldados
A magyarázat megvan, de ahogy írtad is kurva nagy szarban lennénk ha nem játszana. Pedig abban sem bízhatunk, hogy majd az O sokat lesz a pályán és tud pihenni, mert szenvedni szoktunk Oakland-ben. Nem kicsit...de itt az idő, ha jól tudom Ben még nem nyert a ColiseumbanKlaci79
Nem szeretem az ilyen típusú múltidézéseket, pár éve olyan is volt, amikor vmi kínos zakóból érkezve blowoutot rendeztünk ellenük. Lehet ez is, az is. De úgy gondolom, most mi vagyunk jobb passzban, most harapunk és ilyenkor iszonyat veszélyes a Steelers. És nemcsak a Raiders-re. 😊 Ha nem lesz nagy az arc a 2 siker után/miatt, márpedig szerintem nem lesz, mert mindenki tudja, hogy 2-4-nél még mindig élet és halál között vagyunk, akkor nyerünk. Más nem számít jelenleg csak a W.Soldados
A lényeg, hogy semmi csocsó, biliárd, ijesmi csak a pacskerek csattognak, a macskarúgjameg....sutianap
Én 4-4-ig nem engedném, hogy játszanak. 😊 A többi onnan a mutatott teljesítménytől függene.Soldados
Négy négyig?! Nem engedem, hogy több limonádét vegyen Pola, elpuhultok, majd ha elhozzák tombredi lenyúzott bőrét, akkor kaphatnak talán egy gombfocit, talán.

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én 4-4-ig nem engedném, hogy játszanak. 😊 A többi onnan a mutatott teljesítménytől függene.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
A lényeg, hogy semmi csocsó, biliárd, ijesmi csak a pacskerek csattognak, a macskarúgjameg....

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem szeretem az ilyen típusú múltidézéseket, pár éve olyan is volt, amikor vmi kínos zakóból érkezve blowoutot rendeztünk ellenük. Lehet ez is, az is. De úgy gondolom, most mi vagyunk jobb passzban, most harapunk és ilyenkor iszonyat veszélyes a Steelers. És nemcsak a Raiders-re. 😊 Ha nem lesz nagy az arc a 2 siker után/miatt, márpedig szerintem nem lesz, mert mindenki tudja, hogy 2-4-nél még mindig élet és halál között vagyunk, akkor nyerünk. Más nem számít jelenleg csak a W.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Igen, de most nálunk van a macskafogó!

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
A magyarázat megvan, de ahogy írtad is kurva nagy szarban lennénk ha nem játszana. Pedig abban sem bízhatunk, hogy majd az O sokat lesz a pályán és tud pihenni, mert szenvedni szoktunk Oakland-ben. Nem kicsit...de itt az idő, ha jól tudom Ben még nem nyert a Coliseumban
több mint 11 éve
Kurva nagy szarban is lennénk, ha nem játszana. Amúgy ezzel érdemi magyarázatra talált a Redman cut helyére Kion Wilson.

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
És játszani fog a Raiders ellen, törött kézzel is 😀
több mint 11 éve
Timmons törött kézzel tolta a meccsen??????ThundersNFL
Hát ja, úgy tűnik, valamikor meccs közben eltört a keze. Imádom a csávót, nálam biztos, hogy TOP3 ILB a ligában. Vele elfogult vagyok szerintem, de a legkomplexebbnek gondolom, az egyetlen LB jelenleg, akit akár egy WR mellé betesznek coverbe és nem ritkán még ezt a missmatchet is meg tudja oldani. 3 éve mondom, hogy döbbenetes a csávó. 😊

több mint 11 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Timmons törött kézzel tolta a meccsen??????

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Abban szerintem azért mindannyian egyetértünk, hogy ha nem jön közbe több olyan sérülés, amelyet nem tudunk pótolni, akkor idén kiderül, hogy Hailey mit ér. Addig meg spekulálunk, következtetünk. Például a következő meccsen kiderül, hogy a hozott újításokra, Bell kiváró stílusára mit reagál az ellen, van-e egyáltalán válasz, vagy nekünk erre van-e opciónk. No ezek azok a finomságok, amelyekre egy jó OC-nak reagálni kell és itt válik el a szar a májtól. Node végre elválhat és ez a lényeg, mert abban is szerintem többé kevésbé egyetérthetünk, hogy egy pro bowl C kiesése és mondjuk a kezdőnek szánt futó nélkül (most az mindegy, hogy az az illető rookie, avagy sem, a lényeg az upgrade) ez nem tudhatott megtörténni, ahogy tavaly sem az új rendszer hozta sokk, az RB impotencia és mellé Ben sérülése miatt.

Szóval, ha ebben a koordinátarendszerben is megfognak bennünket, akadozunk, néha játszunk jól, de alapvetően szenvedés van etc., akkor egyértelmű az OC felelősség/hiba. Viszont fordítva is így érzem. Ha van egy jó alapteljesítmény, amibe(!) jönnek hullámhegyek és néha csak (mert ez is belefér) hullámvölgyek, akkor megállapítható az OC hasznosság.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Lehet, hogy Haley rendszere jó, de kérdés mennyire tudja megerőszakolni vele Bent. Nekem úgy tűnik továbbra is igyekszik hosszasan a legjobb célpontot kiválasztani, annyira hosszan néha, hogy nem csak ez, de még a denveri fal sem tudná megvédeni. Olyankor pedig jöhet az X faktor. A tavalyi O-ból tényleg nem csak a jó RB hiányzott, de az nagyon. Nem véletlen, hogy közülük már csak Dwyer kap 1-1 lehetőséget, mert az kritikán aluli volt és nem csak a gyenge OL miatt. Az első meccsekhez képest igaz, hogy fejlődött a fal, na de nem ennyit!! Egy olyan futóval, mint Bell tavaly tutira meglett volna a PO, elég csak arra a néhány mérkőzésre gondolni, ahol egyszerűen hulladék futójátékunk volt.
A Ravens ellen végre azt láttam, hogy nem csak a csapat, de végre Haley is odatette magát és csak így tovább, mert ez kell a pozitív mérleghez és a PO-hoz. Hogy ez aztán sikerül e Oakland-ben, azt majd meglátjuk.
több mint 11 éve
A tények makacs dolgok. BB-t nem érte kevesebb sack, hurry, hit, pressure, mióta Haley van nálunk. Bár ez volt a legfőbb oka Haley és a dink&dunk idehozatalának, csak ettől ez még nem nem valósult meg. Ahhoz elsősorban OL kell, nem másik OC.Soldados
Ja. Tavaly BigBen közölte, hogy basszátok meg ezt a finomkodós stílust, én Feri vagyok a hegyről, aki beveri egyből. Idén eddig meg hiányzott két alapvető dologi feltétel: elkapásban is erős TE és passzban is fenyegetést jelentő jó #1RB.
Most tűnik úgy, hogy minden összeállt, ebből a szempontból az OL látványos javulása bónusz.tomi-tomi
Ez sem igaz így. BB elmondta a véleményét, ettől még működött a rendszer, egész jók voltunk annak ellenére, hogy láthatóak voltak azok a problémák, amelyek most is zavaróak a dink&dunkban. Meg lett próbálva ez a rendszer és pont a kezdeteknél még voltak részsikereket. Csakhogy a probléma akkor van egy idegen, komfortzónán kívüli rendszerrel, amikor jön egy hullámvölgy, akkor nem találod a kiutat. Jött is. Mi meg köszöntük szépen, és nem kértünk a PO-ból.

Egy meccs után azért elég vagány következtetéseket vonsz le. 😊 Remélem, igazad lesz, de én, aki Haley mind a 22 meccsét láttam, korántsem vagyok ennyire bizakodó, mert tavaly Millerrel is egy rakás fos tudott lenni, azt meg nem magyarázza be nekem senki, hogy neki egy rookie RB hiányzott a rendszeréből és most hirtelen azért működik a rendszere. Ami miatt változott, hogy az elmúlt 2 meccsen vagányan belenyúlt a playbookba és soha nem látott playek kerültek elő.

több mint 11 éve
Jah, és még valami sack témában: mintha lett volna valaki, aki azt mondta volna, hogy nem a kapott sackek száma a lényeg, hanem, hogy baromi sok knock down és hurry is, amit szopunk (lásd ominózus Eagles meccs 9 sack, a többi meg tucatjával.)

Meg olyan is volt, aki azt mondta, hogy mi az ami számít: a sack, vagy a QB-n a nyomás? A válasz ugyebár a nyomás. Ki is volt?😊

Szóval a gyors passzos játék pont erre jó lenne, még szarabb OL-lel is, csak kéne hozzá ugyebár bizalom a QB-tól az OC felé - ami ugye nem volt meg, sőt, ennek az ellenkezője. A másik meg a tudás a QB-tól. Mondjuk rendezetlen fejjel nem lehet teljesíteni, főleg úgy, ha úgy érzi magát az ember, mintha elvették volna a játékát - BA -.kishaszi
Nem véletlen nemcsak sacket írtam, hanem hitet, és pressure-t is. 😉 Abba se voltunk jobbak.Soldados
Arra hozd az összehasonlító statokat légyszi, mert én frankón úgy emlékeztem, hogy az idény első felében sokkal kevesebb volt a nyomás BB-n.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
A tények makacs dolgok. BB-t nem érte kevesebb sack, hurry, hit, pressure, mióta Haley van nálunk. Bár ez volt a legfőbb oka Haley és a dink&dunk idehozatalának, csak ettől ez még nem nem valósult meg. Ahhoz elsősorban OL kell, nem másik OC.Soldados
Ebben mondjuk egyetértek részben, de ez csak fél igazság, mivel Arians rendszere helyett pont azért lett egy másik koncepció, hogy ne hagyatkozzunk többé az X-faktorra: ami azt jelenti, jelentette, hogy a választott O-séma gyakorlatilag csőd, és BB ugrándozásai, menekülései után lettek nagy sokára szabad elkapók. Ez sose BA rendszerét dicsőítette, hanem BB szabaduló képességeit.
Viszont BB szemmel láthatóan kevesebb kockázatot vállalt - ami nem tudom, hogy magától, vagy O-elvárások miatt, ami magában hordozza azt, hogy tovább tartja a labdát pickveszély helyett, szar OL mellett meg a zsákot. Erről mondjuk annyira tehet TH, mint kb. én.kishaszi
Nem engedik kockáztatni és rohangálni, ez egyértelmű. De a lényeg változatlan marad: hoztunk egy új OC-t, hogy BB-t kevesebb ütés érje, de ebből semmi, de semmi nem lett se az új koncepció, se a kevesebb kockáztatás által.Soldados
Csak ez nem TH hibája, ráadásul én fordítva emlékszem rá tavalyról, ha nem is sackek számát tekintve, de emlékeim szerint a dink-and-dunknak köszönhetően igen nagy fejbeveréseket, nyomást úszott meg BB. Pedig a fal akkor is szar volt.

több mint 11 éve
Jah, és még valami sack témában: mintha lett volna valaki, aki azt mondta volna, hogy nem a kapott sackek száma a lényeg, hanem, hogy baromi sok knock down és hurry is, amit szopunk (lásd ominózus Eagles meccs 9 sack, a többi meg tucatjával.)

Meg olyan is volt, aki azt mondta, hogy mi az ami számít: a sack, vagy a QB-n a nyomás? A válasz ugyebár a nyomás. Ki is volt?😊

Szóval a gyors passzos játék pont erre jó lenne, még szarabb OL-lel is, csak kéne hozzá ugyebár bizalom a QB-tól az OC felé - ami ugye nem volt meg, sőt, ennek az ellenkezője. A másik meg a tudás a QB-tól. Mondjuk rendezetlen fejjel nem lehet teljesíteni, főleg úgy, ha úgy érzi magát az ember, mintha elvették volna a játékát - BA -.kishaszi
Nem véletlen nemcsak sacket írtam, hanem hitet, és pressure-t is. 😉 Abba se voltunk jobbak.

több mint 11 éve
Ebben mondjuk egyetértek részben, de ez csak fél igazság, mivel Arians rendszere helyett pont azért lett egy másik koncepció, hogy ne hagyatkozzunk többé az X-faktorra: ami azt jelenti, jelentette, hogy a választott O-séma gyakorlatilag csőd, és BB ugrándozásai, menekülései után lettek nagy sokára szabad elkapók. Ez sose BA rendszerét dicsőítette, hanem BB szabaduló képességeit.
Viszont BB szemmel láthatóan kevesebb kockázatot vállalt - ami nem tudom, hogy magától, vagy O-elvárások miatt, ami magában hordozza azt, hogy tovább tartja a labdát pickveszély helyett, szar OL mellett meg a zsákot. Erről mondjuk annyira tehet TH, mint kb. én.kishaszi
Nem engedik kockáztatni és rohangálni, ez egyértelmű. De a lényeg változatlan marad: hoztunk egy új OC-t, hogy BB-t kevesebb ütés érje, de ebből semmi, de semmi nem lett se az új koncepció, se a kevesebb kockáztatás által.

több mint 11 éve

Szóval a gyors passzos játék pont erre jó lenne, még szarabb OL-lel is, csak kéne hozzá ugyebár bizalom a QB-tól az OC felé - ami ugye nem volt meg, sőt, ennek az ellenkezője. A másik meg a tudás a QB-tól. Mondjuk rendezetlen fejjel nem lehet teljesíteni, főleg úgy, ha úgy érzi magát az ember, mintha elvették volna a játékát - BA -.

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ja. Tavaly BigBen közölte, hogy basszátok meg ezt a finomkodós stílust, én Feri vagyok a hegyről, aki beveri egyből. Idén eddig meg hiányzott két alapvető dologi feltétel: elkapásban is erős TE és passzban is fenyegetést jelentő jó #1RB.
Most tűnik úgy, hogy minden összeállt, ebből a szempontból az OL látványos javulása bónusz.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Viszont BB szemmel láthatóan kevesebb kockázatot vállalt - ami nem tudom, hogy magától, vagy O-elvárások miatt, ami magában hordozza azt, hogy tovább tartja a labdát pickveszély helyett, szar OL mellett meg a zsákot. Erről mondjuk annyira tehet TH, mint kb. én.

több mint 11 éve
1,5 évig olyan OL mögött bárkit, bármilyen stratégia mentén ütnek-vágnak. Főleg tavaly, amikor BigBen (félig-meddig bevallottan) "szabotálta" a stratégiát.
Most úgy néz ki, hogy minden adott, hogy valóban látni lehessen a Haley-offense hatékonyságát.
Annyi mellényúlás után ennyi szerencse kijárna.
tomi-tomi
Tehát semmi értelme nem volt Haley idehozatalának, mert nem változott semmi jó irányba. Semmi, de semmi. BB-t ugyanúgy ütötték-vágták, a RZ O ugyanolyan szar maradt, a futás szarabb lett (korábban sem voltak jobb futóink), az egység elvesztette az X-faktorát. De remélem, a hátralévő 10 meccsen felülírja ezeket a tényeket.

Ahhoz, hogy egy irányítót ne üssék-vágják, először is fal kell - ahogy Te is írtad. Haley egy perccel se hosszabbítja BB karrierjét. Ha van fal, akkor viszont más, vertikálisabb stratégia is működőképes lehet, ami amúgy jobban is fekszik ennek a keretnek. Tehát nem OC-t kellett (volna) váltani, hanem OL-t építeni. Az meg nem volt, ennek ellenére működőképes volt az O. Most egy igazán jó meccs után nem mondanám, hogy most már van OL. A tény az, hogy Haley összességében a Steelersnél még semmit nem bizonyított 1,5 év alatt, voltak jó meccsei, de összességében előrelépés semilyen területen nem tapasztalható, visszalépés igen. Van még 10 meccse, hogy ezeket a tényeket felülírja és ezzel megtartsa az állását. Én drukkolok neki! 😊Soldados
Pont hülyeség már megint. Épp az volt a lényege a dink-and-dunk O-nak, hogy minél hamarabb szabaduljon a labdától BB, és ez be is jött, érdekes, hogy amíg a fos fal valamennyire tartott, addig ez is valamennyire ment,. Aztán meg megint sérülések, ami megint csak nem Haley hibája. Az OL-ért meg szintén nem ő felel, meg nem is ő draftolt szarkupacokat a falba. Pont azért ment a sírás, hogy nem hagyjuk a Beni fiút futkározni a homokozóban, aminek egyenes eredménye az X-faktor, meg az is, hogy rendre kivernek az agyából vagy 100 cm3-t..., aztán nekiáll hülyeségeket nyilatkozni😛kishaszi
A tények makacs dolgok. BB-t nem érte kevesebb sack, hurry, hit, pressure, mióta Haley van nálunk. Bár ez volt a legfőbb oka Haley és a dink&dunk idehozatalának, csak ettől ez még nem nem valósult meg. Ahhoz elsősorban OL kell, nem másik OC.