NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Hát így, jól kezdtük, aztán szar lett a vége. Továbbra is állítom, hogy megállunk nyárig.Cotchery-vel kapcsolatban pedig sajnos nem csak pletykák vannak, megszületett a megállapodás közte és a Panthers között.vassadiEgy WR-rel és egy RB-vel vagyunk... Fasza... Kényszerpálya rulez.
Ilyen áron én inkább Woodley mellett döntöttem volna. Sajnos szerintem nem volt pontos a kalkuláció a döntésnél, vagy csak szimplán szarabbul alakultak a dolgok, mint várták, de ez akkor is hiba. Worilds oltárán beáldoztuk Cotcheryt, Woodsot és a leendő kezdő DE-nket, vagy hogy normális 2nd RB-t hozzunk. Ez szerintem túl nagy ár volt érte...
Bár őszintén szólva ez sem igaz. Timmons átstrukturálásával lett volna pénz, de nem tettük meg. Ez az igazi hiba.Soldados
Az átstruki nem kóser, mert morálisan lenyomja a playákat, továbbá, ha mindenki paycut vagy struki alá kerül, akkor valami nagyon el lett rontva, nem most, hanem jóval korábban. Ha kapkodna az FO, azzal azt "állítaná" a csapatról, hogy mélyrepülésben van. Pedig nem.
Kényszerpálya van és ahogy Pittsburghben a bennfenteseknek, úgy nekünk szurkolóknak sem lehetnek most ideális megoldásaink. JH-t imádjuk, de most nem oldja meg a problémákat, akárcsak a Starks, MJD, Moore vizitek. Go, Steelers, go!
több mint 11 éve
A Brownstól szezon közben kivágott korábbi Falcons CB, Chris Owens járt nálunk.
több mint 11 éve
végre az első odanézés ahova köll

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Fasság volt na, de én kukorékoltam előre, de annyira szar volt Vugyli, hogy valami hihetetlen, első hat kör instanplayer húzás, várós....

több mint 11 éve
Cotchery-vel kapcsolatban pedig sajnos nem csak pletykák vannak, megszületett a megállapodás közte és a Panthers között.vassadiEgy WR-rel és egy RB-vel vagyunk... Fasza... Kényszerpálya rulez.
Ilyen áron én inkább Woodley mellett döntöttem volna. Sajnos szerintem nem volt pontos a kalkuláció a döntésnél, vagy csak szimplán szarabbul alakultak a dolgok, mint várták, de ez akkor is hiba. Worilds oltárán beáldoztuk Cotcheryt, Woodsot és a leendő kezdő DE-nket, vagy hogy normális 2nd RB-t hozzunk. Ez szerintem túl nagy ár volt érte...
Bár őszintén szólva ez sem igaz. Timmons átstrukturálásával lett volna pénz, de nem tettük meg. Ez az igazi hiba.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Ádi: Hoodot pedig nem írnám le. 3-4-be nem tudott kiteljesedni, de a JAX-nél visszakerül a 4-3-as rendszerbe DT-nek, ott simán el tudom képzelni, hogy beválik. Persze ez csak egy lehetőség, de bizony van rá sansz, egyetemen fasza kis 4-3-as DT volt.SoldadosNem írom le teljesen én sem, csak viccnek szántam az előbbit. Kb. ugyanazt leírtam Hoodról, amit most te, még amikor kiderült, hogy Jacksonville-be látogat.
Cotchery-vel kapcsolatban pedig sajnos nem csak pletykák vannak, megszületett a megállapodás közte és a Panthers között.
több mint 11 éve
www.facebook.com/photo.php?v=723839764314825&set=vb.100000664238348&type=2&theaterJH edzésben
több mint 11 éve
MJD a 2. napi vizitről is úgy távozott, hogy nem igazoltuk le.SoldadosNem sajnálom, de Cotchery-t igen.
Majd nyáron behúzzuk Morénót... 😊
több mint 11 éve
MJD a 2. napi vizitről is úgy távozott, hogy nem igazoltuk le.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Jött a pletyi, hogy Cotchery a Panthers mellett döntött...lehet MJD-t ezért is hívtuk vissza...KlemóEz qrva nagy szopás...
MJD pedig jó, ha a carryk 20%-ára számíthat, többre tuti nem. Továbbá előrelépést semmiképpen sem jelent Dwyerhez képest. Ez már nem az a MJD, aki 3 éve volt. Öreg is, sérülésekkel is bajlódik, tavalyi éve katasztrófa volt. RB kell, ő amolyan elmegy kategória, még akár jól is ki lehet belőle jönni, ha esetleg még egy másodvirágzást elkapunk nála. De semmi több. Egy fiatalabb verziónak (pl Moreno) később jobban örültem volna, mondjuk Worilds hosszútávúja után.
Ádi: Hoodot pedig nem írnám le. 3-4-be nem tudott kiteljesedni, de a JAX-nél visszakerül a 4-3-as rendszerbe DT-nek, ott simán el tudom képzelni, hogy beválik. Persze ez csak egy lehetőség, de bizony van rá sansz, egyetemen fasza kis 4-3-as DT volt.

több mint 11 éve
Jött a pletyi, hogy Cotchery a Panthers mellett döntött...lehet MJD-t ezért is hívtuk vissza...
több mint 11 éve
Nálunk is gondolom ezt a szerepet szánták rá. Kíváncsi vagyok, ezt nálatok hogy fogja elviselni, mert rendkívül büszke ember.MJD jó helyre kerülne és illene is ide(kemény, dolgos játékos, aki a pályán 100% odateszi magát, még akkor is, ha a sebessége már megkopott), de ez azt is jelentené, hogy idén(ha csak le nem sérül) játszik ellenünk, és azt meg annyira nem szeretném. Főleg, hogy sanszosan sokszor Ziggy Hood (meg Red Bryant) próbálná majd megállítani a részünkről...iktriadHa idejönne Pittsburghbe, akkor valószínűleg csak második számú RB lenne...sztem kb 65-35 arányba kapnák a labdákat Bellel, szóval olyan sokat úgyse lenne a pályán a Jags ellen 😊BigBen7
több mint 11 éve
valakit nagyon megakar ..............................Ahogy elnézem az a hát már eléggé terhelhető, a csípő és a derék sem tűnik orvosilag problémásnak 😀
instagram.com/p/lxOEBStnLY/sutianap
több mint 11 éve
MJD jó helyre kerülne és illene is ide(kemény, dolgos játékos, aki a pályán 100% odateszi magát, még akkor is, ha a sebessége már megkopott), de ez azt is jelentené, hogy idén(ha csak le nem sérül) játszik ellenünk, és azt meg annyira nem szeretném. Főleg, hogy sanszosan sokszor Ziggy Hood (meg Red Bryant) próbálná majd megállítani a részünkről...iktriadJól fogalmaztál, Hood csak próbálná megállítani.
több mint 11 éve
valakit nagyon megakar ..............................instagram.com/p/lxOEBStnLY/

több mint 11 éve
MJD jó helyre kerülne és illene is ide(kemény, dolgos játékos, aki a pályán 100% odateszi magát, még akkor is, ha a sebessége már megkopott), de ez azt is jelentené, hogy idén(ha csak le nem sérül) játszik ellenünk, és azt meg annyira nem szeretném. Főleg, hogy sanszosan sokszor Ziggy Hood (meg Red Bryant) próbálná majd megállítani a részünkről...iktriadHa idejönne Pittsburghbe, akkor valószínűleg csak második számú RB lenne...sztem kb 65-35 arányba kapnák a labdákat Bellel, szóval olyan sokat úgyse lenne a pályán a Jags ellen 😊
több mint 11 éve
MJD jó helyre kerülne és illene is ide(kemény, dolgos játékos, aki a pályán 100% odateszi magát, még akkor is, ha a sebessége már megkopott), de ez azt is jelentené, hogy idén(ha csak le nem sérül) játszik ellenünk, és azt meg annyira nem szeretném. Főleg, hogy sanszosan sokszor Ziggy Hood (meg Red Bryant) próbálná majd megállítani a részünkről...
több mint 11 éve
Megérkezett az üzenet a Steelers Depotra az korai pánik fölösleges mibenlétéről: www.steelersdepot.com/2014/03/time-to-turn-down-the-panic-meter-on-depth-in-march/ 😊
több mint 11 éve
MJD még összejöhet. MA kiderül. Mert csak azért nem hiszem, hogy még egyszer meg akarja nézni a HoF csarnokunkat 😀Ezt reggel 8-kor elkezdtem írni, csak közben kicsit elrángattak a helyemről 😀
több mint 11 éve
Egyébként pedig az a véleményem, hogy ha egy MJD elhozható fair árért, akkor le kell csapni rá, nem szabad gondolkodni sokat rajta. "Fura érzés" lenne tavaly után egy Bell-MJD tandem az offseason-ben már, amikor tavaly a Vörös lett kinevezve, mint elsőszámú és már ugye sehol...
több mint 11 éve
Ma pedig Timmons struktúrálás és bejelentjük MJD, Cothcery és Carrington szerződését. 😊 Finom lenne mi? 😊
több mint 11 éve
Nos ugyebár:-Carrington megy a barnákhoz, ha kell nekik ők meg is tudják fizetni majd;
-Moore és MJD végeztek és nem kaptak szerződést, de MJD-t csütörtökre visszavárják, na most ha csak nem valamit ottfelejtett, akkor ez érdekes látogatás lehet.
több mint 11 éve

Egy ilyen minőségű védelemmel, nem lenne kérdés még 1-2 gyűrű Bennek 😀
több mint 11 éve
pontosan 50 nap a draftig!!!
több mint 11 éve
együtt? Gondolom nem egyszerre beszélgetnek, egyik körbesétál a tour útvonalon, addig a másik hallgatja az ajánlatot, majd cserélnek 😀