Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
 nicepickcowher.com/2013/10/29/time-gut-steelers/

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding

vassadi
Igazából az a kemény, ahogy a FS megkajálta ezt a játékot, már túlfutott rajta Pryor és még mindig azt hitte, hogy a futónál van a labda....

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Csak itt nem szarból kéne várat építeni, hanem volt egy vár és abból csinált szart. 😉 Érdekes, ez a csapat PO-, sőt SB-esélyes volt minden évben, amíg nem jött ide. Egy jó OC (és persze DC is) aranyat ér. Ugyanabból az állományból klasszisokkal többet tud kihozni. BB-nek semmi más nem kell, mint egy jó OC és lehetőleg jobb fal, de nála utóbbi nem elsőrendű kérdés, megél szarabb mögött is.Soldados
Hát nem tudom. Sobrinak nagyon egyéni a látásmódja és megközelítése, de időnként úgy érzem pont emiatt fején találja a szöget. Legalábbis kívülről így tűnik. Nem tudok veled vitatkozni részletekről, mert nem ismerem őket. simán mindegyik érvemet cáfolnád. De ha a "big picture"-ről van szó, akkor én se tudok mást látni, mint egy évek óta egy öregedő, "downhill" franchise-t. A franchise culture. a győztes mentalitás, a sok veterán elit még bármikor megverhet akárkit, de valahogy azt már nem érzem, hogy egy teljes szezont le tudna hozni. 2010 óta egyre kevésbé érzem. És nem azért, mert Clark vagy Big Ben rosszul játszana, vagy mert valaki rosszul hívná a playeket. Persze, egy-egy meccset ez dönt el, de összességében az a gond, hogy 22-es csapdája van. Van egy QB, akibe beleívódott egy stílus, amiből láthatóan se tudatosan, se képességileg nem tud és akar váltani. De ez a stílus megkövetel egy jó falat, mert átlagos fal mögöt nem lehet manapság 3-4 másodpercig markolászni a labdát. Egy ilyen fal van nagyon drága, vagy nagyon jól kell draftolni, hogy fiatalon olyan legyen. És kell hozzá jó elkapó, de abból is fiatal, mert a veteránt már el kell engedni, mert nem tudja a csapat megfizetni. Ráadásul ezzel a QB-val, az ő stílusával, amikor még működött is az offense, akkor se volt egy pontgyár, hanem egy fizikális, órát ölő, huszonpár pontot összekaparó fajta volt. Ahhoz meg kell egy olyan defense, amelyik huszonpár pont alatt tartja az ellent. Az meg megint nem akármilyen defense. És ahhoz megint akkor sok jó fiatal kell, mert veteránból az ilyen defense megfizethetetlen.

És itt ér körbe a hurok, mert hiába jó Clark, hiába jó Pola, hiába jó Big Ben és a többi, háromszor annyiba kerülnek, mint egy ugyanolyan jó rookie contract alatt játszó tehetség. Emiatt van rebuilding need, nem amiatt, mert Pola rossz lenne. Nyisd le a Steelers roster listáját és rakd NFL évek szerinti sorrendbe a játékosokat, majd csináld meg ugyanezt a Seattle, Niners, Colts, Cincy, stb. csapatokkal. Első blikkre még nem is tűnik fel a különbség, mert mindegyikben van egy rakat 1-2 éves ifjonc, és van 10+ éves veterán is. Csak amíg a Steelers gerincét, a csapatnak arcot adó 15-20 játékost a Steelers esetén döntően az 5+ éves NFL múlttal (és nem rookie contracttal) bíró játékosok adják, addig pl. a Coltsnál (azt a rostert ismerem) ez úgy néz ki, hogy van 1-2 saját veterán - Mathis, Wayne és talán még Bethea - és rajtuk kívül a csapat gerince, amelyik már most tolja a szekeret - Luck, Hilton, Allen, Fleener, Ballard, Brazill, Freeman, Castonzo, Conner, Reitz, Thorton, Chapman, Richardson, Werner, Davis, stb. - mind rookie contractos. És még a relatív "veteránok" is tulajdonképpen idézőjelesen, illetve csak részben veteránok, mert egy részük szintén rookie contractos, más részük meg csak 4.-5. éves - McAfee, Toler, Butler, Cherilus, Thomas, McGlynn, Davis, Moala, R Jean-Francois, nem sorolom. Lényegében 3-4 játékos kivételével a komplett kezdő ÉS(!) backup offense és defense vagy rookie vagy 3-4-5 éves NFL játékos, itt-ott kiegészülve 1-1 FA veteránnal. Nem néztem, de biztos vagyok benne, hogy a Seattle roster is ilyen képet mutat. Namost, ez legyűrhetetlen előny. Egy Colts féle rosterrel a GM lazán dobálózhat, simán odaadhat egy első kört egy Richardsonért, simán túlfizethet egy RJF-et, és simán kivághatja következő évben ha nem jön be, mert nincs semmi cap feszültség. Feszültség akkor lesz, ha beérnek a most csapatot húzó fiatalok, és contractot kell nekik adni. És olyankor van az van, hogy már ott van mögöttük az időközben húzott fiatal, és simán el lehet engedni, vagy pedig el kell kezdeni a cap varázslást, struktúrálgatással, machinálással. És az már a downhill, onnan nincs visszaút. Előbb utóbb persze mindenki ide jut, ide fog a Seahawks és a Colts is újra, a jó draft csak kitolni tudja ennek az idejét rövidebb hosszabb ideig. A nagyszerűen draftoló csapatok akár egy évtizedig is. De végül a cap bárd így is úgy is lesújt. Namost, a Steelers már egy ideje a vesztőhely felé masírozik. Időnként még vehet egy nagy levegőt és agyoncsaphat valakit útközben, de a tőke már látszik az emelvényen, és a hóhér is már erre néz.

Egy szó mint száz, nincs mese, előbb utóbb meg kell nyomni a reset buttont. Inkább előbb, mint utóbb. Egyébként ezzel nem vagytok egyedül, a szomszédvár hollók mellettetek masíroznak. Áradozhatnak a holló GM zsenialitásáról akármennyit, megkaphatja az év GM-je díjat akárhányszor, de a Flakon szerződés óta ők is ráálltak a halálsorra, csak idő kérdése, hogy náluk mikor csap valaki a reset buttonra. Minél tovább húzzák, annál hosszabb lesz az agónia.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Gyors összefoglalóm a meccsről

Lehet analizálgatni a csapategységeket, de szerintem felesleges. Amit én látok, hogy hiányzik a csapatból azok az egyéniségek, akik egymagukban képesek eldönteni meccseket. Egyszerűen most nem látok ilyet a pályán.

Egy első körös draftpick beválását én ez alapján mérem, tud-e olyan ember lenni, aki meg tudja fordítani egy meccs állását, és a mi utóbbi pár évünk draftjai borzasztóan nem.
Nyilván, hozzátartozik, hogy főleg falembereket húztunk, ahol az OL embereinek borzasztóan nehéz ilyen gamechangernek lenni, de akkor is hiányzik a csapatból....

Nagyon korai draft talk - remélem idén nem falembert húzunk, bármi másnak örülni fogok, még QB-nak is (amit egyébként nem is tartanék akkor hülyeségnek, tekintve, hogy szerintem elég elől lesz a pickünk a meccseket látva, ki tudja mikor lesz még egy ilyen esély - mert abba nem szeretnék belegondolni, hogy Jax szintre süllyedünk, nem hiszem, hogy ezt a FO hagyni fogja).tenorx
Nem szeretem az eltúlzott mámort és drámát sem. A realitást szeretem. Azt ha valaki egy fájó vereség és egy nagy diadal után is lehiggadva reálisan tudja azt értékelni. Egy QB-pick nem attól függ, hol draftolod. Ugye nem kell Leaf-Brady, vagy Weeden-Wilson példapárokkal jönnöm. Vagy hogy Rivers és Roethlisberger közül melyik vált be jobban és melyik kelt el hamarabb.

Maradjunk a realitás talaján. Ne azért draftoljunk QB-t, mert most elől vagyunk. És ne azért ne draftoljunk OL-t, mert az utóbbi években azok nekünk nem jöttek be. Ennyi erővel minden évben WR-t draftoljunk, mert azok jöttek be? Te se gondolod ezt komolyan. Továbbá azt a tényt se feledjük, amikor a falunkat megítéljük, hogy az egész NFL legtapasztalatlanabb OL-je, tehát legkevesebb startja van az 5 embernek.

Meg amúgy is, hagyjuk a draftot. 5-20 között leszünk valahol, de ez elég tág mozgástér ahhoz, hogy erről beszéljünk. Még hátrvan az NFL- és college-szezon fele. Mi se tudjuk merre csúszunk és azt se láthatjuk előre, hogy adott college játékosok merre csúsznak a hátralévő időben. Most szezon van. Azzal foglalkozzunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Gyors összefoglalóm a meccsről

Lehet analizálgatni a csapategységeket, de szerintem felesleges. Amit én látok, hogy hiányzik a csapatból azok az egyéniségek, akik egymagukban képesek eldönteni meccseket. Egyszerűen most nem látok ilyet a pályán.

Egy első körös draftpick beválását én ez alapján mérem, tud-e olyan ember lenni, aki meg tudja fordítani egy meccs állását, és a mi utóbbi pár évünk draftjai borzasztóan nem.
Nyilván, hozzátartozik, hogy főleg falembereket húztunk, ahol az OL embereinek borzasztóan nehéz ilyen gamechangernek lenni, de akkor is hiányzik a csapatból....

Nagyon korai draft talk - remélem idén nem falembert húzunk, bármi másnak örülni fogok, még QB-nak is (amit egyébként nem is tartanék akkor hülyeségnek, tekintve, hogy szerintem elég elől lesz a pickünk a meccseket látva, ki tudja mikor lesz még egy ilyen esély - mert abba nem szeretnék belegondolni, hogy Jax szintre süllyedünk, nem hiszem, hogy ezt a FO hagyni fogja).
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Lehet javítani a NE ellen (😀) Esélytelenek nyugalmával lehet PO szempontból szemlélni a meccseket, hátha tudunk még pár jóízűt csettinteni ebben a sezlonyban.The terrible towel
Nem vagyunk esélytelenek, láttam a Pats pár idei meccsét, nem kiemelkedően jók és akkor finoman fogalmaztam. Ráadásul sok fontos sérültjük is van. Szerintem az amúgy is gyengén teljesítő WR-corpjuk nagyon meg fog szenvedni a mi kiválóan működő secondarynkkel.

Persze minden viszonylagos, ha ilyen amatőr hibákat csinálunk, mint Oaklandben, akkor no chance, a Pats azt még kegyetlenebbül fogja megbüntetni. Ha lehozzuk, amit tudunk, akkor nyerhetünk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Nincs itt semmi szokatlan kéremszépen, a "Lyukban" ember emlékezet óta nem tudtunk meccset nyerni, kb. egy ősember-barlangrajz örökíti meg a utolsót. A balfaszkodás hatványozása folyik ott mindig, a hogyan szopassuk le magunkat minél arcpirítóbban film következő epizódja volt ez, nem több.
De most komolyan.. az a Zsuzsi, aki eddig 17 vagy mennyi FG-t bever zsinórban rezzenéstelen arccal 40-50ről, most kihagy zsinórban 2db 30-ast? Vagy az hogy a 3.playben Woodley + az atombiztos, dörzsölt Timmons úgy ugrik arra a read-optionre mint gyöngytyúk a takonyra? Vagy hogy végre valahára magára talál 1meccs erejére a D labdaszerzésekben, de az O csak áll mint f.sz a lakodalomban? És a többi...
Szóval következetesen szopni járunk mi Oaklandbe, bele kell törődni hogy az ott nem megy.
Lehet javítani a NE ellen (😀) Esélytelenek nyugalmával lehet PO szempontból szemlélni a meccseket, hátha tudunk még pár jóízűt csettinteni ebben a sezlonyban.The terrible towel
Szívesen szoktam hozni Arians utolsó évének statját: több mint 10 éve nem volt olyan jó yd/carry mutatónk, mint akkor. 😉

több mint 11 éve
Nem kell rebuilding. A keret PO-közeli. Soldados
Ezt így kb. 26 csapatra el lehet mondani a ligában.
Ha van csapat, amelyikre ráfér egy újjáépítés az pont a Steelers.
Új irányító, normális fal(ak), harapós védők, ezekre mind szükség lenne.
De legfőképpen visszanyerni a jó kis steelerses arculatot.
Én a rebuildingre szavazok.Sobri Jóska
Isten ments! Ez kezdődjön úgy, hogy Haley repül. Ha nem jön be, majd akkor gondolkodhatunk rajta! Ha 7végén elkapjuk a Pats-et, akkor megint mindenki szebben látja a mi jövőnket.Klaci79
Egy meccs az pont nem jelent semmit se. Se pro, se kontra.
Nézd az egész éves teljesítményt.
Ha a Pats ellen beleszaladtok egy nullázásba, vagy ha győztök 31-14-re, is ugyanarról a csapatról beszélünk.
Attól még ez a Steelers nem az, amelyiket néztem, és kedveltem 2005-től.
Lehet Haley-t fikázni, de nagyapám mondása jut mindig az eszembe, miszerint: szarból nem lehet várat építeni.Sobri Jóska
Csak itt nem szarból kéne várat építeni, hanem volt egy vár és abból csinált szart. 😉 Érdekes, ez a csapat PO-, sőt SB-esélyes volt minden évben, amíg nem jött ide. Egy jó OC (és persze DC is) aranyat ér. Ugyanabból az állományból klasszisokkal többet tud kihozni. BB-nek semmi más nem kell, mint egy jó OC és lehetőleg jobb fal, de nála utóbbi nem elsőrendű kérdés, megél szarabb mögött is.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Más a vonalazás, azt megzavar mindenkit....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Nincs itt semmi szokatlan kéremszépen, a "Lyukban" ember emlékezet óta nem tudtunk meccset nyerni, kb. egy ősember-barlangrajz örökíti meg a utolsót. A balfaszkodás hatványozása folyik ott mindig, a hogyan szopassuk le magunkat minél arcpirítóbban film következő epizódja volt ez, nem több.
De most komolyan.. az a Zsuzsi, aki eddig 17 vagy mennyi FG-t bever zsinórban rezzenéstelen arccal 40-50ről, most kihagy zsinórban 2db 30-ast? Vagy az hogy a 3.playben Woodley + az atombiztos, dörzsölt Timmons úgy ugrik arra a read-optionre mint gyöngytyúk a takonyra? Vagy hogy végre valahára magára talál 1meccs erejére a D labdaszerzésekben, de az O csak áll mint f.sz a lakodalomban? És a többi...
Szóval következetesen szopni járunk mi Oaklandbe, bele kell törődni hogy az ott nem megy.
Lehet javítani a NE ellen (😀) Esélytelenek nyugalmával lehet PO szempontból szemlélni a meccseket, hátha tudunk még pár jóízűt csettinteni ebben a sezlonyban.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Az idegesítő, hogy mindég azt várom rálelünk a FUTÓra, erre becseszik egy meccs és utána egy lukas garast érő produkció, ezmegy mióta Mindenhol kidőlt, elcsalinkázott egyegy mecssre a Veres meg a Vájár, de nem tuggyuk konzisztensen összerakni a futást, a pixembe Áriansszal mega Dinker drukkerrel is, nincs működő futásunk, néha van egy kis gyújtás, de lófüty. És van egy nagyon szép ábramellékletünk a szomszédból, Birk elhúzott gyúrni és Rizsapó hamvábaholt. MÓRICKA gyere vissza, vagy gyüjjön FB vagy tényleg hozzuk e Drew-t a Jax-től. NINCS FUTÁS, NINCS STEELERS, letojom a Lőcsöt ő csak az élő szövet fémvázmentesen sejthalmaz FUTÁST FUTÁST FUTÁST

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Isten ments! Ez kezdődjön úgy, hogy Haley repül. Ha nem jön be, majd akkor gondolkodhatunk rajta! Ha 7végén elkapjuk a Pats-et, akkor megint mindenki szebben látja a mi jövőnket.Klaci79
Ha a Pats ellen beleszaladtok egy nullázásba, vagy ha győztök 31-14-re, is ugyanarról a csapatról beszélünk.
Lehet Haley-t fikázni, de nagyapám mondása jut mindig az eszembe, miszerint: szarból nem lehet várat építeni.Sobri Jóska
A mondás igaz, csak kérdés, hogy ez szar e? Mondjuk ehhez nem kell megkóstolni, elég megszagolni is. Márpedig ez nem tűnik szarnak, de van egy másik mondás is, amit a sport terén szívesebben használ az ember, hogy egy csapatot nem lehet kivágni, de az edzőt igen. Tavaly a Ravens-nek mondjuk eléggé bejött.Klaci79
Ami pont semmit se bizonyít.
A Jax-nek meg idén nem.
A Chiefs-nek igen.
A Phillynek megintcsak nem.
Zágson.
Egy csapatot valóban nem lehet kivágni, de újjáépíteni igen.
Kezdve a fejekben, folytatva fiatal, harapós, tanulékony játékosokkal valami tettenérhető koncepció mentén, ami ugye a Steelersnél nem irreális elvárás.
BB nekem nagy kedvencem, a Steelers D-t nem lehetett nem szeretni, trükkös játékok, idegölő, pöpec field position battle, kiemelkedő turnover mutató, agyonsackelt irányítók, playmakerek a D-ben vagy stabil futójáték... itt felesleges sorolnom, úgyis tudja mindenki.
Ezt kellene újjáépíteni.
Ebben csak egy aprócska momentum Haley, nem a spanyolviasz.Sobri Jóska
Mi ez ha nem újjáépítés? Harrison, Hampton, Smith, Farrior a védelemből Mendenhall, Colon, Starks, Kemoeatu, és el ne felejtsem Ward. Folyik az újjáépítés, de sajnos a draftok nem úgy jönnek ahogy elvárnánk. Ettől még nem öntjük a gyereket ki a fürdőkáddal együtt. Nem vagyunk jók tavaly év közepe óta, de azért csak szépen sorban.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
A mondás igaz, csak kérdés, hogy ez szar e? Mondjuk ehhez nem kell megkóstolni, elég megszagolni is. Márpedig ez nem tűnik szarnak, de van egy másik mondás is, amit a sport terén szívesebben használ az ember, hogy egy csapatot nem lehet kivágni, de az edzőt igen. Tavaly a Ravens-nek mondjuk eléggé bejött.Klaci79
Ami pont semmit se bizonyít.
A Jax-nek meg idén nem.
A Chiefs-nek igen.
A Phillynek megintcsak nem.
Zágson.
Egy csapatot valóban nem lehet kivágni, de újjáépíteni igen.
Kezdve a fejekben, folytatva fiatal, harapós, tanulékony játékosokkal valami tettenérhető koncepció mentén, ami ugye a Steelersnél nem irreális elvárás.
BB nekem nagy kedvencem, a Steelers D-t nem lehetett nem szeretni, trükkös játékok, idegölő, pöpec field position battle, kiemelkedő turnover mutató, agyonsackelt irányítók, playmakerek a D-ben vagy stabil futójáték... itt felesleges sorolnom, úgyis tudja mindenki.
Ezt kellene újjáépíteni.
Ebben csak egy aprócska momentum Haley, nem a spanyolviasz.

több mint 11 éve
A mondás igaz, csak kérdés, hogy ez szar e? Mondjuk ehhez nem kell megkóstolni, elég megszagolni is. Márpedig ez nem tűnik szarnak, de van egy másik mondás is, amit a sport terén szívesebben használ az ember, hogy egy csapatot nem lehet kivágni, de az edzőt igen. Tavaly a Ravens-nek mondjuk eléggé bejött.
több mint 11 éve
Lehet Haley-t fikázni, de nagyapám mondása jut mindig az eszembe, miszerint: szarból nem lehet várat építeni.

több mint 11 éve
Isten ments! Ez kezdődjön úgy, hogy Haley repül. Ha nem jön be, majd akkor gondolkodhatunk rajta! Ha 7végén elkapjuk a Pats-et, akkor megint mindenki szebben látja a mi jövőnket.
több mint 11 éve
Én a rebuildingre szavazok.

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Punci bajban lehet.....  120yard.blog.hu/2013/10/28/pouncey_is_belekeveredett_a_hernandez-ugybepatriksteelers
A másik 😊tenorx
Most jön jól, hogy az "egyiknek" nincs dolga a héten Boston környékén.😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Punci bajban lehet.....  120yard.blog.hu/2013/10/28/pouncey_is_belekeveredett_a_hernandez-ugybepatriksteelers
A másik 😊tenorx
Egyenlőre.polamalu
Kit daraboltak fel? 😛
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
A másik 😊tenorx
Egyenlőre.
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
A másik 😊
több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
Punci bajban lehet.....  120yard.blog.hu/2013/10/28/pouncey_is_belekeveredett_a_hernandez-ugybe

több mint 11 éve
Soldados!
Értelek, csupán azt nem, hogy hogyan lehet az O ennyire egysíkú? Ennyire rugalmatlan és töketlen? 18 pont mínuszban 10 perces szenvedés...ráadásul az egész végén missed FG...
A Defense-zel nem lesz gond, a távozók helyettesei-bár még új nekik a szerepkör vagy a liga maga- de pozitív dolgokat mutatnak.
Lewis távozását sajnos nem követtem, annak mi volt az oka? Személy szerint láttam benne potenciált...fcancellara
Az O-ra nem tudok mást mondani, minthogy ez a TH-féle dink and dunk koncepciója, hogy rendkívül hosszú drive-okat vezetünk. Kontrolláljuk az órát és fárasztjuk ellen D-jét. Nem mondom, hogy nekem tetszik, de ez a TH-féle stratégia és amíg ő az OC, ő hívja a playeket, addig tuti ez lesz. (Aról mondjuk nem ő tehet, hogy kimaradt az FG) Amúgy ezt is lehetne jól működtetni, de nálunk nem működik jól. Az okokba annyiból kár belemenni, hogy ezt sokszor sokan kiveséztük már.

Keenan Lewist a caphelyzet miatt engedtük el. Jól is játszik a Saints-nél. De őszintén szólva nem érezni számottevően a hiányát, CB-poszton megvagyunk és jó teljesítményt nyújt az egész secondary nálunk. A D legnagyobb gondja az állandó pressure hiánya jelenleg. Ennek fényében különösen szép a sec teljesítménye, Ike-Gay kiváló játéka miatt nem érezni Lewis távozását. Persze ettől még nem jó, hogy elengedtünk egy fiatal, tehetséges, és már jó és produktív játékost.

több mint 11 éve
fcancellara Pittsburgh Steelers 1 559
Soldados!
Értelek, csupán azt nem, hogy hogyan lehet az O ennyire egysíkú? Ennyire rugalmatlan és töketlen? 18 pont mínuszban 10 perces szenvedés...ráadásul az egész végén missed FG...
A Defense-zel nem lesz gond, a távozók helyettesei-bár még új nekik a szerepkör vagy a liga maga- de pozitív dolgokat mutatnak.
Lewis távozását sajnos nem követtem, annak mi volt az oka? Személy szerint láttam benne potenciált...
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ádi! Woodley sztem max ligaátlagos teljesítményt nyújt. Ez pedig nagyon kevés. És a pressure, hit, sack mellett viszonylag sok rossz playt, vagy fegyelmezetlenséget tudok mondani tőle. Sztem ez, amit mutat, nagyon kevés tőle a kapott fizetéséért. Amúgy Woodley mellett Vince is szépen megette a fake handoffot, de ezt tudjuk be annak, hogy rookie.Soldados
Én ahhoz viszonyítottam, hogy tavaly (és azelőtt) hogyan játszott, ahhoz képest egyértelmű az előrelépés. De jogos, amit mondasz; ha a fizetéséhez mérjük a teljesítményét, akkor valóban elmarad a várakozásoktól.