Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha ez beválik, akkor remélem, nekem is postáznak egy gyűrűt! 😊Jogos! Csak arra tudok gondolni, hogy Haley megijedt amikor meghallotta, hogy egy srác egy londoni kocsmánál sorra győzi meg az embereket, főleg akik Maddox mezben vannak, hogy ki kell vágni! Elővette a repertoárt és végre nyomjuk azokat a játékokat, amiket Haley a PO-ba szánt, de csapatait nem tudta odajuttatni. 😊Klaci79Igazából az a kérdés, hogy ismét felülünk e Üstökös tavalyi hullámvasútjára, amikor sorozatos katasztrofális meccsek után mindig elővette józanabbik eszét, néhány meccs erejéig hajlandó volt gazdagítani a repertoárt és olyan playcallinggel állt elő, mely az ellenfelek gyengéire volt kihegyezve, s figyelembe vette saját játékosaink erényeit. Aztán amikor már úgy tűnt, hogy fut a szekér, ismét fölvette a szemellenzőt és búcsút intett a realitásoknak.Alapvetően egyetértek. Az elmúlt 2 meccs alapján valóban jók vagyunk, kb. 10-12. hely körül vagyunk az erősorrendben (nálam), csakhogy láttuk az első négyet is... De mindegy, ez már a múlt, ha azt nyújtjuk, de még inkább fejlődünk az elmúlt 2 héthez képest, akkor sok minden lehetséges valóban.
Igaz, hogy csak két győzelmünk van, de az utóbbi három mérkőzésen olyan játékot produkált az offense, hogy az még a jelenlegi, toldozott-foldozott, öregedő, és mégis jól teljesítő védelmünk támogatásával a katasztrofális rajt ellenére PO-t érhet. Ha visszaülünk Haley hullámvasútjára, mert úgy véli, hogy az általa megálmodott szisztémából már túl sokat áldozott fel a pillanatnyi siker érdekében, akkor végünk. Ha viszont az utóbbi időben tapasztalt megvilágosodás nemcsak átmeneti állapot, akkor korai még sírásót hívni.Red Star
Azonban szerintem kár a PO-ról beszélni, mert nekünk jelenleg minden meccs "one game season". Minden meccs élet-halál kérdése. Ha bármikor kikapunk, akkor "the season is over". Ez most az a csapat, amelyik harap, amelyik bárkire veszélyes, szerintem akár a Broncosra is, de nekünk (persze főleg a játékosoknak és az edzőknek) mindig egyetlen meccsre szabad előre tekinteni. A következőre. Nincs másik, nincs számolhatás, hogy ha és amennyiben. Mert a 2-4 ugyanúgy "one game season", mint a 0-4. Ha elérjük a 6-4-t, vagy 7-4-t, na akkor érdemes kicsit szétnézni, addig viszont egyetlen meccs létezik. A következő.Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Jogos! Csak arra tudok gondolni, hogy Haley megijedt amikor meghallotta, hogy egy srác egy londoni kocsmánál sorra győzi meg az embereket, főleg akik Maddox mezben vannak, hogy ki kell vágni! Elővette a repertoárt és végre nyomjuk azokat a játékokat, amiket Haley a PO-ba szánt, de csapatait nem tudta odajuttatni. 😊Igazából az a kérdés, hogy ismét felülünk e Üstökös tavalyi hullámvasútjára, amikor sorozatos katasztrofális meccsek után mindig elővette józanabbik eszét, néhány meccs erejéig hajlandó volt gazdagítani a repertoárt és olyan playcallinggel állt elő, mely az ellenfelek gyengéire volt kihegyezve, s figyelembe vette saját játékosaink erényeit. Aztán amikor már úgy tűnt, hogy fut a szekér, ismét fölvette a szemellenzőt és búcsút intett a realitásoknak.Alapvetően egyetértek. Az elmúlt 2 meccs alapján valóban jók vagyunk, kb. 10-12. hely körül vagyunk az erősorrendben (nálam), csakhogy láttuk az első négyet is... De mindegy, ez már a múlt, ha azt nyújtjuk, de még inkább fejlődünk az elmúlt 2 héthez képest, akkor sok minden lehetséges valóban.
Igaz, hogy csak két győzelmünk van, de az utóbbi három mérkőzésen olyan játékot produkált az offense, hogy az még a jelenlegi, toldozott-foldozott, öregedő, és mégis jól teljesítő védelmünk támogatásával a katasztrofális rajt ellenére PO-t érhet. Ha visszaülünk Haley hullámvasútjára, mert úgy véli, hogy az általa megálmodott szisztémából már túl sokat áldozott fel a pillanatnyi siker érdekében, akkor végünk. Ha viszont az utóbbi időben tapasztalt megvilágosodás nemcsak átmeneti állapot, akkor korai még sírásót hívni.Red Star
Azonban szerintem kár a PO-ról beszélni, mert nekünk jelenleg minden meccs "one game season". Minden meccs élet-halál kérdése. Ha bármikor kikapunk, akkor "the season is over". Ez most az a csapat, amelyik harap, amelyik bárkire veszélyes, szerintem akár a Broncosra is, de nekünk (persze főleg a játékosoknak és az edzőknek) mindig egyetlen meccsre szabad előre tekinteni. A következőre. Nincs másik, nincs számolhatás, hogy ha és amennyiben. Mert a 2-4 ugyanúgy "one game season", mint a 0-4. Ha elérjük a 6-4-t, vagy 7-4-t, na akkor érdemes kicsit szétnézni, addig viszont egyetlen meccs létezik. A következő.Soldados
több mint 11 éve
Igazából az a kérdés, hogy ismét felülünk e Üstökös tavalyi hullámvasútjára, amikor sorozatos katasztrofális meccsek után mindig elővette józanabbik eszét, néhány meccs erejéig hajlandó volt gazdagítani a repertoárt és olyan playcallinggel állt elő, mely az ellenfelek gyengéire volt kihegyezve, s figyelembe vette saját játékosaink erényeit. Aztán amikor már úgy tűnt, hogy fut a szekér, ismét fölvette a szemellenzőt és búcsút intett a realitásoknak.Alapvetően egyetértek. Az elmúlt 2 meccs alapján valóban jók vagyunk, kb. 10-12. hely körül vagyunk az erősorrendben (nálam), csakhogy láttuk az első négyet is... De mindegy, ez már a múlt, ha azt nyújtjuk, de még inkább fejlődünk az elmúlt 2 héthez képest, akkor sok minden lehetséges valóban.
Azonban szerintem kár a PO-ról beszélni, mert nekünk jelenleg minden meccs "one game season". Minden meccs élet-halál kérdése. Ha bármikor kikapunk, akkor "the season is over". Ez most az a csapat, amelyik harap, amelyik bárkire veszélyes, szerintem akár a Broncosra is, de nekünk (persze főleg a játékosoknak és az edzőknek) mindig egyetlen meccsre szabad előre tekinteni. A következőre. Nincs másik, nincs számolhatás, hogy ha és amennyiben. Mert a 2-4 ugyanúgy "one game season", mint a 0-4. Ha elérjük a 6-4-t, vagy 7-4-t, na akkor érdemes kicsit szétnézni, addig viszont egyetlen meccs létezik. A következő.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Red Star
206
Igazából az a kérdés, hogy ismét felülünk e Üstökös tavalyi hullámvasútjára, amikor sorozatos katasztrofális meccsek után mindig elővette józanabbik eszét, néhány meccs erejéig hajlandó volt gazdagítani a repertoárt és olyan playcallinggel állt elő, mely az ellenfelek gyengéire volt kihegyezve, s figyelembe vette saját játékosaink erényeit. Aztán amikor már úgy tűnt, hogy fut a szekér, ismét fölvette a szemellenzőt és búcsút intett a realitásoknak. Igaz, hogy csak két győzelmünk van, de az utóbbi három mérkőzésen olyan játékot produkált az offense, hogy az még a jelenlegi, toldozott-foldozott, öregedő, és mégis jól teljesítő védelmünk támogatásával a katasztrofális rajt ellenére PO-t érhet. Ha visszaülünk Haley hullámvasútjára, mert úgy véli, hogy az általa megálmodott szisztémából már túl sokat áldozott fel a pillanatnyi siker érdekében, akkor végünk. Ha viszont az utóbbi időben tapasztalt megvilágosodás nemcsak átmeneti állapot, akkor korai még sírásót hívni.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
psssszt...nem kell ezt mindenkinek tudnia :cool:De hát te vagy Ben 😀Hát hm, miközben Kapernikek, Newtonok, RG III-ak, Wilsonok rohangálnak fel és alá, nomeg egy Luck, egy Rodgers sem veti meg a futást, öléggé érdekes ilyet nyilatkozni. Maradjunk annyiban, hogy Ben nem Manning és nem is Brady kaliber, már ami a pocket passer kavalitásokat illeti. Emmellé, ha hozzávesszük, hogy a dink and dunk sem ízlik, akkor azért furcsa következtetésre jutnánk....Jaj, ne vegyük már ezt ennyire komolyan...volt egy nagyon szép futása is, arra nem panaszkodott...tuti csak poénkodott ezzel...szeretnék olyan erőben lenni, mint BenKlaci79
Szóval persze Hailey-nek is fejlődni kell, node hm....cardio edzést Ben-nek égjen az a párna a hason....😊Klemó
Szerintem is csak poén volt, nem tudom elképzelni hogy valóban elfárasztotta az a plusz 8 lépés. Ezt senki sem hiszi el. Meg azért etetni kell az ellent is. Ha azt nyilatkozza, hogy "A Raiders ellen a 23. és a 28. playben wild cattel fogunk próbálkozni" az jobban tetszett volna??polamalu
több mint 11 éve
"Ha az kell a győzelemhez, akkor azt játszuk" minden csak nem őszinte szeretet....😊lehet hasonló ez mint mikor Porter kihívta a Coltsot 2005ben
Játszani fogjuk a Raiders ellen is és biztos, hogy másképpen, kiváncsi leszek, aztán a meccs utáni Ben nyilatkozat után megdumáljuk...😊Klemó
több mint 11 éve
Klemó
5 667
"Ha az kell a győzelemhez, akkor azt játszuk" minden csak nem őszinte szeretet....😊Játszani fogjuk a Raiders ellen is és biztos, hogy másképpen, kiváncsi leszek, aztán a meccs utáni Ben nyilatkozat után megdumáljuk...😊
több mint 11 éve
De hát te vagy Ben 😀Hát hm, miközben Kapernikek, Newtonok, RG III-ak, Wilsonok rohangálnak fel és alá, nomeg egy Luck, egy Rodgers sem veti meg a futást, öléggé érdekes ilyet nyilatkozni. Maradjunk annyiban, hogy Ben nem Manning és nem is Brady kaliber, már ami a pocket passer kavalitásokat illeti. Emmellé, ha hozzávesszük, hogy a dink and dunk sem ízlik, akkor azért furcsa következtetésre jutnánk....Jaj, ne vegyük már ezt ennyire komolyan...volt egy nagyon szép futása is, arra nem panaszkodott...tuti csak poénkodott ezzel...szeretnék olyan erőben lenni, mint BenKlaci79
Szóval persze Hailey-nek is fejlődni kell, node hm....cardio edzést Ben-nek égjen az a párna a hason....😊Klemó
Szerintem is csak poén volt, nem tudom elképzelni hogy valóban elfárasztotta az a plusz 8 lépés. Ezt senki sem hiszi el. Meg azért etetni kell az ellent is. Ha azt nyilatkozza, hogy "A Raiders ellen a 23. és a 28. playben wild cattel fogunk próbálkozni" az jobban tetszett volna??
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Hát hm, miközben Kapernikek, Newtonok, RG III-ak, Wilsonok rohangálnak fel és alá, nomeg egy Luck, egy Rodgers sem veti meg a futást, öléggé érdekes ilyet nyilatkozni. Maradjunk annyiban, hogy Ben nem Manning és nem is Brady kaliber, már ami a pocket passer kavalitásokat illeti. Emmellé, ha hozzávesszük, hogy a dink and dunk sem ízlik, akkor azért furcsa következtetésre jutnánk....Jaj, ne vegyük már ezt ennyire komolyan...volt egy nagyon szép futása is, arra nem panaszkodott...tuti csak poénkodott ezzel...szeretnék olyan erőben lenni, mint Ben
több mint 11 éve
Mindenki edzett, mindenki probable. Csak Gordon és Wheaton out, egyik sem nagy érvágás.
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Hát hm, miközben Kapernikek, Newtonok, RG III-ak, Wilsonok rohangálnak fel és alá, nomeg egy Luck, egy Rodgers sem veti meg a futást, öléggé érdekes ilyet nyilatkozni. Maradjunk annyiban, hogy Ben nem Manning és nem is Brady kaliber, már ami a pocket passer kavalitásokat illeti. Emmellé, ha hozzávesszük, hogy a dink and dunk sem ízlik, akkor azért furcsa következtetésre jutnánk....Szóval persze Hailey-nek is fejlődni kell, node hm....cardio edzést Ben-nek égjen az a párna a hason....😊
több mint 11 éve
Jah, volt a Pens Stanley-győztes évében, hogy Crosbynak meg Rősztlinek mennyi a fizetése, és ezért cserébe mennyi aktív időt töltenek a pályán. Utóbbinak kijött egy szolid 1,5 perc körüli idő a 60 perces meccsen, Crosbynak meg 23 perc.... Jah, me hát a toronyban van egy túlsúlyos harang is.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Ahhoz van hozzászokva, hogy futás közben ütik, vágják. Fárasztó (és még unalmas) is csak úgy magában kocogni.
több mint 11 éve
Ezen én is hangosan felröhögtem amúgy. Ezt még a 120 kilós 50 fölötti édesapám is röhögve megcsinálná. 😀Valszeg wildcatet nem sokat látunk, legalábbis Bennek nem tetszett, mert fárasztónak találta, hogy ki kell rohannia WR-nek. 😀 Persze hozzátette, hogy az ez kell, akkor megcsinálja.SoldadosÓratorony milyen crybaby lett az utóbbi időben. Itt beszél róla: Big Ben: I get tired playing receiver in Steelers' Wildcat.
Elfárad mire kifut a szélre. Beszarok. Ilyet se hallottam még sportolótól eddig. 😀 😀 😀peterk2005
több mint 11 éve
Valszeg wildcatet nem sokat látunk, legalábbis Bennek nem tetszett, mert fárasztónak találta, hogy ki kell rohannia WR-nek. 😀 Persze hozzátette, hogy az ez kell, akkor megcsinálja.SoldadosÓratorony milyen crybaby lett az utóbbi időben. Itt beszél róla: Big Ben: I get tired playing receiver in Steelers' Wildcat.
Elfárad mire kifut a szélre. Beszarok. Ilyet se hallottam még sportolótól eddig. 😀 😀 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Szerencsére mindenki edzett, csak a Raiders ellen még nem bevethető Wheaton hiányzott, de nélküle azért megvagyunk.Valszeg wildcatet nem sokat látunk, legalábbis Bennek nem tetszett, mert fárasztónak találta, hogy ki kell rohannia WR-nek. 😀 Persze hozzátette, hogy az ez kell, akkor megcsinálja.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Nézzük, ha POra megyünk akkor MJD 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
SB-t akarunk nyerni.Ike szerződését átstrukturálták, most 1.7 millió dollár helyünk van a sapka alatt.vassadiVajon mire készülünk???polamalu
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Nem készülünk semmire, az utóbbi hetek játékosmozgásai miatt szorultunk meg egy kicsit, emiatt volt szükség az átstrukturálásra. Így is csak 1.7 millióval vagyunk a limit alatt, ennyi pedig kell, ha a későbbiekben még netán igazolásra lesz szükség sérülések miatt.én is ezen gondolkodtam, amikor megláttam a hírtKlaci79Ike szerződését átstrukturálták, most 1.7 millió dollár helyünk van a sapka alatt.vassadiVajon mire készülünk???polamalu
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
nem arról volt szó, hogy Wheaton egy vagy max két mérkőzést fog kihagyni? Ehhez képest már tuti, hogy az Oakland ellen sem játszik 😕Viszont legalább már Spaeth edzésbe állt
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
én is ezen gondolkodtam, amikor megláttam a hírtIke szerződését átstrukturálták, most 1.7 millió dollár helyünk van a sapka alatt.vassadiVajon mire készülünk???polamalu
több mint 11 éve
Ike szerződését átstrukturálták, most 1.7 millió dollár helyünk van a sapka alatt.vassadiVajon mire készülünk???
több mint 11 éve
Timmons törött kézzel tolta a meccsen??????ThundersNFLMeg is látszott a teljesítményén, csak 17 tacklet osztott ki 😊
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ike szerződését átstrukturálták, most 1.7 millió dollár helyünk van a sapka alatt.