Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Ebben inkább Soldival értek egyet. Ez a dink-and-dunk nem annyira Big Bennek való. Egyértelmű, hogy nem lehet mindent Haley nyakába varrni, de az év eleji pöcsölésben neki is volt része bőven. Elég egyértelmű volt ez, hiszen usankában is rendesen elővették. Nyilván ha működik a fal, ha működik a futás, ha jó TE segíti Bent akkor egyszerű a dolog, de úgy ahogy a vereségekért sem csak Haley volt felelős, azért most se felejtsük el a kilátástalan évkezdetet.
Ha valaki hát akkor én szeretném ha Haley egy nagyon sikeres OC lenne nálunk, ez látszik is majd az avatáromból novemberben 😀, de ebben az évkezdetben Haley vastagon benne volt.Klaci79
Az egy másik téma, amiről te beszélsz. Amire utaltam, az a tomi-tomi által is beírt dolog még tavalyról, hogy szemmel látható volta koncepció arra, hogy Ben ne legyen agyonveretve, mivel már nem 20 éves bika, hanem már az őszülés felé haladó melák.- Tudomásul kell venni, hogy ennyi ütés és agyrázkódás után, lábsérülések, orrtörés stb. után egyre kevésbé fog regenerálódni, egyre kevésbé bírja majd (már) az ütéseket. (Akinek mai napig jár és fog is a csodálat, meg a respekt, azért, amit és ahogyan a Steelersért tett BB, de az idő múlását észre kell venni!)100 milliós befektetése a tulajnak Rösztli. Ki az a hülye, aki hagyja a szent tehenet agyonveretni? Egy ideig belefért, de aztán el kezdtek gondolkozni, hogy ez meddig is mehet még. A menedzsmentnek meg kellett volna tennie róla, hogy minőség legyen BB előtt, de akkor értelemszerűen vagy O. vagy D oldalon, ad abszurdum mindkét csapategységben komoly, sokkal komolyabb érvágásokra lett volna szükség, koncepcionálisan. Ez, mint látjuk elmaradt, ami volt, az így is csoda kb. Khannak köszönhetően, de ennek ára van/volt.

A 100 millás QB-nk viszont, ha nem alkalmas a gyors passzos játékra, akkor viszont nem ér annyit, ehhez most is tartom magam. Ráadásul ugye gyors passzos játékhoz meg nem is kell 8 másodpercig tartó fal.... Nah, ehhez viszont kell az OC, valóban.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Meskó ezt kapta Suishamtől a meccs után:

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ebben inkább Soldival értek egyet. Ez a dink-and-dunk nem annyira Big Bennek való. Egyértelmű, hogy nem lehet mindent Haley nyakába varrni, de az év eleji pöcsölésben neki is volt része bőven. Elég egyértelmű volt ez, hiszen usankában is rendesen elővették. Nyilván ha működik a fal, ha működik a futás, ha jó TE segíti Bent akkor egyszerű a dolog, de úgy ahogy a vereségekért sem csak Haley volt felelős, azért most se felejtsük el a kilátástalan évkezdetet.
Ha valaki hát akkor én szeretném ha Haley egy nagyon sikeres OC lenne nálunk, ez látszik is majd az avatáromból novemberben 😀, de ebben az évkezdetben Haley vastagon benne volt.
több mint 11 éve
Beachumról, már én is leírtam, hogy a végén még nem kell picket dobnunk idén OT-re 😀 az elejénpolamalu
Csak ne szaladjunk ennyire előre. Beachum meglepően jó benyomást tett mindannyiunkra, mert úgy tűnik él a lehetőséggel, amivel más nem tudott. De ne kiabáljunk el semmit!Klaci79
Nem szaladgálok én, ezekkel a fájós lábakkal, meg derékkal 😀, csak azt mondom, hogyha az eleje körös pickjeink ilyen jók lennének akkor most nyugodtan hátradőlve élvezhetnénk a csoport első helyén az utazást, nem szoptunk volna ennyit. Ergo Beachum eddig az a szint amit legalább hozni kell.polamalu
na ez biztos! Két második kört adtunk OT-re és hát egyenlőre csak az egyik érte meg, épphogy. Igaz más első kör elejét is odaadta lásd Levi Brown azt semmire nem ment vele. Ki ne szeretné, hogy Beachum megoldja ezt a T problémát, pláne ha még Whimper is a magáét. Szerintem ez utóbbit senki nem gondolta volna. Tegyük azért hozzá, hogy az első körös választottakkal nincs gond, DeCastro kitesz magáért, Pouncey pedig nem kérdéses.Egy pivit még több kell mindenkitől a saját helyén és ha a fogaskerekek a helyére kerülnek, na akkor áll össze az a Steelers, amelyikben az év elején reménykedtünk. Apróságok ezek, de ahogy egy hét alatt Bell fejlődött, mert türelmesen megvárta a réseket, na így a többiek is léphetnek előre. És akkor még bármi lehet.
több mint 11 éve
1,5 évig olyan OL mögött bárkit, bármilyen stratégia mentén ütnek-vágnak. Főleg tavaly, amikor BigBen (félig-meddig bevallottan) "szabotálta" a stratégiát.
Most úgy néz ki, hogy minden adott, hogy valóban látni lehessen a Haley-offense hatékonyságát.
Annyi mellényúlás után ennyi szerencse kijárna.
tomi-tomi
Tehát semmi értelme nem volt Haley idehozatalának, mert nem változott semmi jó irányba. Semmi, de semmi. BB-t ugyanúgy ütötték-vágták, a RZ O ugyanolyan szar maradt, a futás szarabb lett (korábban sem voltak jobb futóink), az egység elvesztette az X-faktorát. De remélem, a hátralévő 10 meccsen felülírja ezeket a tényeket.

Ahhoz, hogy egy irányítót ne üssék-vágják, először is fal kell - ahogy Te is írtad. Haley egy perccel se hosszabbítja BB karrierjét. Ha van fal, akkor viszont más, vertikálisabb stratégia is működőképes lehet, ami amúgy jobban is fekszik ennek a keretnek. Tehát nem OC-t kellett (volna) váltani, hanem OL-t építeni. Az meg nem volt, ennek ellenére működőképes volt az O. Most egy igazán jó meccs után nem mondanám, hogy most már van OL. A tény az, hogy Haley összességében a Steelersnél még semmit nem bizonyított 1,5 év alatt, voltak jó meccsei, de összességében előrelépés semilyen területen nem tapasztalható, visszalépés igen. Van még 10 meccse, hogy ezeket a tényeket felülírja és ezzel megtartsa az állását. Én drukkolok neki! 😊Soldados
Pont hülyeség már megint. Épp az volt a lényege a dink-and-dunk O-nak, hogy minél hamarabb szabaduljon a labdától BB, és ez be is jött, érdekes, hogy amíg a fos fal valamennyire tartott, addig ez is valamennyire ment,. Aztán meg megint sérülések, ami megint csak nem Haley hibája. Az OL-ért meg szintén nem ő felel, meg nem is ő draftolt szarkupacokat a falba. Pont azért ment a sírás, hogy nem hagyjuk a Beni fiút futkározni a homokozóban, aminek egyenes eredménye az X-faktor, meg az is, hogy rendre kivernek az agyából vagy 100 cm3-t..., aztán nekiáll hülyeségeket nyilatkozni😛

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Beachumról, már én is leírtam, hogy a végén még nem kell picket dobnunk idén OT-re 😀 az elejénpolamalu
Csak ne szaladjunk ennyire előre. Beachum meglepően jó benyomást tett mindannyiunkra, mert úgy tűnik él a lehetőséggel, amivel más nem tudott. De ne kiabáljunk el semmit!Klaci79
Nem szaladgálok én, ezekkel a fájós lábakkal, meg derékkal 😀, csak azt mondom, hogyha az eleje körös pickjeink ilyen jók lennének akkor most nyugodtan hátradőlve élvezhetnénk a csoport első helyén az utazást, nem szoptunk volna ennyit. Ergo Beachum eddig az a szint amit legalább hozni kell.
több mint 11 éve
Csak ne szaladjunk ennyire előre. Beachum meglepően jó benyomást tett mindannyiunkra, mert úgy tűnik él a lehetőséggel, amivel más nem tudott. De ne kiabáljunk el semmit!
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Beachumról, már én is leírtam, hogy a végén még nem kell picket dobnunk idén OT-re 😀 az elején
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Elkéstem...😊Klemó
😊

Mindegy, szerintem teljesen egyetértünk. 😊Soldados
Ezt felírtam!! 😊
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Elkéstem...😊Klemó
😊

Mindegy, szerintem teljesen egyetértünk. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
1,5 évig olyan OL mögött bárkit, bármilyen stratégia mentén ütnek-vágnak. Főleg tavaly, amikor BigBen (félig-meddig bevallottan) "szabotálta" a stratégiát.
Most úgy néz ki, hogy minden adott, hogy valóban látni lehessen a Haley-offense hatékonyságát.
tomi-tomi
Tehát semmi értelme nem volt Haley idehozatalának, mert nem változott semmi jó irányba. Semmi, de semmi. BB-t ugyanúgy ütötték-vágták, a RZ O ugyanolyan szar maradt, a futás szarabb lett (korábban sem voltak jobb futóink), az egység elvesztette az X-faktorát. De remélem, a hátralévő 10 meccsen felülírja ezeket a tényeket.

Ahhoz, hogy egy irányítót ne üssék-vágják, először is fal kell - ahogy Te is írtad. Haley egy perccel se hosszabbítja BB karrierjét. Ha van fal, akkor viszont más, vertikálisabb stratégia is működőképes lehet, ami amúgy jobban is fekszik ennek a keretnek. Tehát nem OC-t kellett (volna) váltani, hanem OL-t építeni. Az meg nem volt, ennek ellenére működőképes volt az O. Most egy igazán jó meccs után nem mondanám, hogy most már van OL. A tény az, hogy Haley összességében a Steelersnél még semmit nem bizonyított 1,5 év alatt, voltak jó meccsei, de összességében előrelépés semilyen területen nem tapasztalható, visszalépés igen. Van még 10 meccse, hogy ezeket a tényeket felülírja és ezzel megtartsa az állását. Én drukkolok neki! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Elkéstem...😊
több mint 11 éve
Én még mindenhol javítani valót látok és igen messze a RZ az ahol a legtöbbet kell javulni. Sőt, az az igazság, hogy ezután én sokkal többet várok Hailey-től, mint eddig, csak akkor mondom, hogy maradjon, ha láthatóan a keze nyomán fejlődünk ÉS ha a kémia tényleg megjön közte és Ben között. Ezt csak azért írom, mielőtt Soldi az írásához kezd...😊
több mint 11 éve
Hagyjuk már ezt, de most komolyan, sokat kell bizonyítania Hailey-nek, node ne könyveljük már el minden rossz okának....nem mondom, hogy ez után maradnia kellene, de igenis szeretném, ha bevállna mégis. Mondtam, hogy az elmúlt 4 meccs főleg egy mix, amiben Hailey is ludas nem vitás, ahogy egyébként most sem ő a király csak, egész egyszerűen viszont el kell ismerni, hogy a play hívások működnek és jééééé igen kellett ehhez egy kiemelkedő skill settel rendelkező futó (is) és egy tapasztalt TE (is), nomeg egy végre összeálló fal (is). Hja igen enélkül lehet itt bárki csodát nem tud tenni.

Hja és igen, ez még kevés, egyrészt még javulni kell és még az sem elég, stabillá kell tenni azt. Nem gondolom viszont, hogy a PO lenne a fokmérő, sokkal inkább az hogyan jutunk be, avagy nem.Klemó
Pontosan ezt írtam én is. 😉
- bárcsak a 2. verzió jönne be és felülbírálhatnánk a róla alkotott véleményt, mint Gay esetében. De ehhez még sok-sok jó meccs kell az O-tól. Én drukkolok neki, nem a bukását akarom, mert az a Steelers (idei) bukását is jelentené.
- most is pl az egyik első dolog volt, hogy leírtam, jó volt a playcalling.
- hiányzott az RB és a TE az első meccseken, de a playcalling ökörségeire ez kevés magyarázat volt. Mindtha 2 külön Offense-t látnék most és az első 4 meccsen. Pl gadget playt lehetett volna hívni az első négy meccsen is, de azt se hiszem, hogy Felix Jones-szal ne lehetett volna wildcatet hívni. Egész egyszerűen szar, kiszámítható playcalling volt, totális ökörségekkel, mint a 3. és 17-re screent hívni. Most viszont ki tudja miért (tán mindegy mindegy alapon), de jó a playcalling. Teszem hozzá, nem azért mert nyertünk most kétszer, mert a playcallingnak nem feltétlen a W vagy L a fokmérője.
- a PO értékmérő eredményesség szempontjából, de valóban az a lényeg, hogy mi az oka a távolmaradásnak, vagy a bejutásnak. A Steelers esetében nem tudom elképzelni, hogy azt a verziót, hogy a D miatt maradjunk le, de a mostani bejutást sem tudom elképzelni anélkül, hogy az O ne hozza a mostani 2 meccsen látott jobb, vagy még ezt is felülmúló formáját. Tehát Haley esetében ezért gondolom döntőnek a PO elérését.
- Javulni kell, például a Red Zone továbbra is gyengus.

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
tomi: Haley jelenléte és stratégiája semmiféle karrierhosszabbítást nem jelent BB számára. Semmivel nem kap kevesebb ütést, vagy sacket, ugyanúgy ütik-vágják ebben a 1,5 évben, mint előtte. Tavaly ugyanúgy le is sérült. Cserébe még az átlagos O szintjét sem mindig tudjuk hozni, ennek az ára pedig a PO elmaradása és a mostani történelmien gyenge rajt... BB számára az egyetlen karrierhosszabbítást a megfelelő OL jelentheti.

De apropó én is elfantáziálgattam egy picit. Sajnos úgy tűnik, hiába öltünk bele 4 korai picket az OL-be, nem a kívánt eredményt hozta - főleg a 2 OT miatt. Sokkal érdekesebb, hogy tegnap a tavalyi 6. körös választottunk (Beachum) és a Jagstől kiebrudalt OT (Whimper) olyan szinten teljesített, amelyet én 2005 óta nem nagyon láttam tőlünk, sokszor 5-6 mp-je volt BB-nek. Az milyen lenne, ha bennük találnánk meg a franchise LT-t és RT-t 😀, és mögöttük lenne a 2 csere a 2 csalódást okozó nagy tehetség. 😊 A sors fura fintora lenne, nekünk meg qrva nagy mákunk. 😀Soldados
Klemó nagyjából már leírta, amit én is gondolok.

Klemó,
a legfontosabb javítanivaló a RZ hatékonyság. Öt pontszerző drive a Ravens ellen már jó eredmény, ha ebből plusz nyolc pontot feltesznek, akkor már meccseket fognak nyerni különösebb extra védelmi teljesítmény nélkül is.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Hagyjuk már ezt, de most komolyan, sokat kell bizonyítania Hailey-nek, node ne könyveljük már el minden rossz okának....nem mondom, hogy ez után maradnia kellene, de igenis szeretném, ha bevállna mégis. Mondtam, hogy az elmúlt 4 meccs főleg egy mix, amiben Hailey is ludas nem vitás, ahogy egyébként most sem ő a király csak, egész egyszerűen viszont el kell ismerni, hogy a play hívások működnek és jééééé igen kellett ehhez egy kiemelkedő skill settel rendelkező futó (is) és egy tapasztalt TE (is), nomeg egy végre összeálló fal (is). Hja igen enélkül lehet itt bárki csodát nem tud tenni.

Hja és igen, ez még kevés, egyrészt még javulni kell és még az sem elég, stabillá kell tenni azt. Nem gondolom viszont, hogy a PO lenne a fokmérő, sokkal inkább az hogyan jutunk be, avagy nem.
több mint 11 éve
Kitettük Redmant, és PS-ből felhoztuk a helyére Kion Wilsont.

Nem meglepő. Ezen a héten végleg bebizonyosodott, amit írtam, megtalálták a megfelelő rotációt és feladatköröket a másik 3 RB között, Redman totál feleslegessé vált.

több mint 11 éve
Egy kicsit most elgondolkodtam, mi lesz ha az O mostantól hozza azt a közepes teljesítményt mint tegnap, és Haleyt mégse rúgják ki?Jan
Akármennyire is összeszedi magát az O, ha nincs PO sztem tuti kirúgjuk - szerencsére. Mert hát hiába szedi össze magát most, hiába csinált egy jó félszezont tavaly, a végeredmény az, hogy egymás után kétszer maradnánk le a PO-ról az Offense miatt, amelynek felelőse pedig Haley. (Ennek van most a legnagyobb esélye.)

Ha mégis bejutunk a PO-ba, akkor az Offense ottani szereplése dönthet a sorsáról. Ha - valami csoda folytán - SB-ba jutunk egy jó Offense-szel, nyilván nem rúgjuk, és akkor nem is szabad kirúgni (Bár így lenne, de ez egyelőre nagyon távoli és nem is túl realisztikus forgatókönyv. Egyelőre minden meccs sorsdöntő számunkra, mindössze 2 meccset nyertünk)

tomi: Haley jelenléte és stratégiája semmiféle karrierhosszabbítást nem jelent BB számára. Semmivel nem kap kevesebb ütést, vagy sacket, ugyanúgy ütik-vágják ebben a 1,5 évben, mint előtte. Tavaly ugyanúgy le is sérült. Cserébe még az átlagos O szintjét sem mindig tudjuk hozni, ennek az ára pedig a PO elmaradása és a mostani történelmien gyenge rajt... BB számára az egyetlen karrierhosszabbítást a megfelelő OL jelentheti.

De apropó én is elfantáziálgattam egy picit. Sajnos úgy tűnik, hiába öltünk bele 4 korai picket az OL-be, nem a kívánt eredményt hozta - főleg a 2 OT miatt. Sokkal érdekesebb, hogy tegnap a tavalyi 6. körös választottunk (Beachum) és a Jagstől kiebrudalt OT (Whimper) olyan szinten teljesített, amelyet én 2005 óta nem nagyon láttam tőlünk, sokszor 5-6 mp-je volt BB-nek. Az milyen lenne, ha bennük találnánk meg a franchise LT-t és RT-t 😀, és mögöttük lenne a 2 csere a 2 csalódást okozó nagy tehetség. 😊 A sors fura fintora lenne, nekünk meg qrva nagy mákunk. 😀

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Shátha még a franciák visszaggyák a Spétet!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
kishaszi
😀
Nem sokat tévedett.

Egy kicsit most elgondolkodtam, mi lesz ha az O mostantól hozza azt a közepes teljesítményt mint tegnap, és Haleyt mégse rúgják ki?Jan
Egyre jobbak lesztek, BigBen karrierje plusz éveket nyer. Rúgjátok ki a picsába!😊
Tomlin nem hadovált, amikor Bell-ről (fontos szerepéről) beszélt idény elején. Szerintem mostantól lehet majd megmondani, hogy mit is akar igazából játszatni Haley. Normálisan bevethető Miller, Bell, a tegnapi meccsen már egyértelműen éreztem a koncepciót. Meg a szokásos nyugalmat, ezt a Steelers szépen behúzza a végén. Hogy miért nem bírtátok ki még két hétig az eddigi szerencsétlenkedést?!😉
(Leültem a szék mellé, amikor a Steelers Off. wildcat-re állt fel. Ráadásul nem is rontották el.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Remélem nem tartjuk már meg!!!

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
Egy kicsit most elgondolkodtam, mi lesz ha az O mostantól hozza azt a közepes teljesítményt mint tegnap, és Haleyt mégse rúgják ki?
több mint 11 éve

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Meghogy te nem tucc felejteni, inkább arra a találósra válaszolj, igaz ez költői kérdés, hogy Gay visszahozatala vagy KeenanL megtartása, pénz nem számít?sutianap
Keenent sajnáltam, hogy elengedtük (nyilván a pénz miatt), de ha már így alakult, akkor Gay visszahozatala volt a lehető legjobb opció.Soldados
Nalássa, szegény ember kézzel nőz! 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Meghogy te nem tucc felejteni, inkább arra a találósra válaszolj, igaz ez költői kérdés, hogy Gay visszahozatala vagy KeenanL megtartása, pénz nem számít?sutianap
Keenent sajnáltam, hogy elengedtük (nyilván a pénz miatt), de ha már így alakult, akkor Gay visszahozatala volt a lehető legjobb opció.