Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Azé Vili megítélése elég szélsőséges volt itt a fórumon régebben. Emlékszem Soldi (ha nem is mindig) favorizálta és voltak kemény ellenvélemények is. Sztem ennek szól amikor (időről-időre) a Gay utálatról beszél.kittliJa, én például utáltam. Mert elqrta egy csomó meccsünket.
Most viszont jó, és máris nem utálom. Én egy ilyen egyszerű lélek vagyok. 😀
több mint 11 éve
Meghogy te nem tucc felejteni, inkább arra a találósra válaszolj, igaz ez költői kérdés, hogy Gay visszahozatala vagy KeenanL megtartása, pénz nem számít?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Gay 2009-ben katasztrofális volt, kb miatta nem jutottunk PO-ba. Ennek hatására sokan megutálták, ami nem baj, meg érthető is. Aztán onnantól kifejezetten jól játszik. Előbb nickelként bizonyított, majd már kezdőként is. A probléma ott van, hogy sokan máig nem tudták elfelejteni neki a 2009-es évet, s emiatt még akkor is fikázzák, amikor jól, vagy akár kiemelkedően játszik. Emlékszem én, hogy itt is páran utálkoztak, amikor visszahoztuk őt a Cardstól. Vagy amikor jól játszott, akkor is megkapta, hogy engedett egy 10 yd-os passzt.Gay nem egy kiemelkedő corner, nyilván vannak hibái most is, de az idő folyamán egy kifejezetten megbízható CB lett belőle. Az egész off-season legjobb döntése volt őt visszahozni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Azé Vili megítélése elég szélsőséges volt itt a fórumon régebben. Emlékszem Soldi (ha nem is mindig) favorizálta és voltak kemény ellenvélemények is. Sztem ennek szól amikor (időről-időre) a Gay utálatról beszél.kittliIgen biztosan, ez az oka. Azonban mostanra eléggé korrekt teljesítményt tesz le rendszeresen. Az inkozisztens jelzőt ki is lehet venni mellőle, mert sokszor az volt a bajunk vele, hogy akár meccs alatt is képes volt hatalmas hullámokat bejárni.
több mint 11 éve
Azé Vili megítélése elég szélsőséges volt itt a fórumon régebben. Emlékszem Soldi (ha nem is mindig) favorizálta és voltak kemény ellenvélemények is. Sztem ennek szól amikor (időről-időre) a Gay utálatról beszél.
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Szokásos Steelers-Ravens meccs volt. Szoros, kemény csata, váratlan húzásokkal, s most egy picit nekünk sültek el jobban a dolgok.Soldi....mindenben egyetértünk, de a Gay-t utálókban nem. Itt senki nem utálja Gay-t!! Tény korábban volt néhány nagy hibája, de ez alapján Ike-ot is utálhatnánk, elég csak Denverre gondolni. Allan most lehet kicsit lentebb van, de szerintem ő sem játszott rosszul.
Nekem ezúttal tetszett a playcalling, megint voltak kis finomságok, pl option play és wildcat is volt, plusz Miller TD-je is kiváló hívás volt, jól kivitelezve. Bell egyre jobban tetszik, ami nagyon feltűnő nála, hogy türelmes, megvárja, hogy megnyíljon a lyuk. Az OL sztem egész tűrhető képet festett, Whimper is kellemes meglepetés volt. AB és Cotchery a szokásos fontos elkapásokat hozták, és tetszik az RB-rotáció is, mert Felix Jones és Dwyer is hozzá tudja tenni a magáét az összképhez. Több mint 1-1,5 év után végre megtaláltuk a megfelelő RB-sorrendet.
A Defense ismét hozta magát. A Gay-utálók remélem, látták a mai meccset. Az egyik legjobb védőnk volt ma (is). Cortez viszont továbbra is csalódás. Gayen kívül még Timmons volt kiemelkedő, az egész pályát bejátszotta.
Szusi fantasztikus idén, az azért nagyon szép 6 meccs után, hogy nincs rontott FG-je, ráadásul most a meccsdöntő rúgásnál sem remegett a lába. Amikor idehoztuk, nem gondoltam volna, hogy nálunk ilyen megbízhatóvá tud válni.
A győzelem iszonyat fontos volt elsősorban a csapatnak. Nagyon árulkodó volt, amikor Szusi beverte, akkor hogy egymás nyakába ugrott mindenki. Ez a W nagy lökést adhat.
Jövő héten újabb sorsdöntő - bár 0-4 után minden meccs sorsdöntő 😊 - meccs a Pats ellen. Foghatóak, de ahhoz a mainál is jobb teljesítmény kell. Mind a D-től, mind az O-tól.Soldados
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Meccs elején kicsit könnyes lett a szemem, olyan dolgokat láttam magunktól amit szinte még soha.Azért amikor volt a 19 yardos futása, az nagyon komoly volt. Lehetett látni, hogy örül, hogy vége szakad a futásnak és megússza ütés nélkül, mert közben a védő elesett és csak át kellett volna lépnie rajta. Néhány éve tuti megtette volna, de most nem is bánom, hogy próbál jobban vigyázni magára.
BigBen állt sokszor a zseb közepén 5-7 mp-ket áll egy helybe majd oda dobja az üres elkapónak. Mi ez a Pats vagy a Manning féle Colts? 😀
WildCat, shovel passz áhh, lenyűgöző hogy mi ilyeneket is tudunk.
Ennyi meglepetés után, már szinte elvártam volna hogy BigBen fusson egy fly-t és legyen TD elkapása. 😀laby
több mint 11 éve
Meccs elején kicsit könnyes lett a szemem, olyan dolgokat láttam magunktól amit szinte még soha.Azért ahhoz kellett volna tartani a falnak vagy 20-25 másodpercig (mármint a flyhoz 😀 )
BigBen állt sokszor a zseb közepén 5-7 mp-ket áll egy helybe majd oda dobja az üres elkapónak. Mi ez a Pats vagy a Manning féle Colts? 😀
Ennyi meglepetés után, már szinte elvártam volna hogy BigBen fusson egy fly-t és legyen TD elkapása. 😀laby
több mint 11 éve
Meccs elején kicsit könnyes lett a szemem, olyan dolgokat láttam magunktól amit szinte még soha.BigBen állt sokszor a zseb közepén 5-7 mp-ket áll egy helybe majd oda dobja az üres elkapónak. Mi ez a Pats vagy a Manning féle Colts? 😀
Ennyi meglepetés után, már szinte elvártam volna hogy BigBen fusson egy fly-t és legyen TD elkapása. 😀
több mint 11 éve
gratu, ez most oda jött ki jobban.... 😒
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Több meglepetés volt tagnap. Az egyik a play hívások. Érezhető volt a nézőtéren is, hogy hüledeznek a wild cat láttán. Mondjuk a második félidőben már nem tudtuk úgy eladni, de új szín volt és jelezte, hogy bezony Bell-lel és mondjuk a balkezes Brownnal lesz még ebben több variáció.A másik meglepetés Bell volt. Ez a kiváró, megvárom a lyukat, majd odamegyek olyan volt, mint ha egy rutinos öreg rókát láttam volna. Érződött, hogy ebben még sok van, úgy futott majd 100 yardot, hogy tudta a Ravens, hogy futunk és ez óriási előrelépés.
Gay nagyon jó volt tegnap (nem utálja itt senki....), egy hibája volt, de hála az égnek Flakon akkor alá dobta az elkapóját és tudott javítani.
Egyedül a pass rush volt gyenge, node ez mostanság a tulajdonságunk, de ezzel együtt JJ hiányzott ott ez nem kérdés.
több mint 11 éve
A Sanders visszahordásnál majdnem sírtam, aztán visszajöttem a földre és beláttam, mi képtelenek vagyunk TD-re visszavinni bármit. Azonban a tegnapi este igazi football volt, igazi Steelers-Ravens. Imádom ezt az erőfocit és a szívgyógyszer legalább nem romlik meg. Kellett ez a győzelem, a lelkeknek és a tabellának is. Nem mondom, hogy lehet keresnivalónk a rájátszásban, de elindultunk. Erről az útról nem szabad letérni. Egy igaz mumus jön. a Raiders, nem kétséges nyerni kell, azonban ez lesz talán a szezon legnehezebb meccse. Győzzünk halványan, de sérülések nélkül. Remélem Gilbert sérülése sem komoly. Bár a fal ahhoz képest, hogy kik álltak velük szemben egészen jól teljesített.
Aki nem nézte a Chiefs meccset, annek egy kis infó. Az elindított akciónk már 231.000 forintnál jár. Köszönet mindenkinek aki akár csak 1 Ft-ot is tett bele. Mivel vannak még rejtett erőtartalékaink, nem lehetetlen idén sem a duplázás.
Büszke vagyok az NFL rajongók közösségére.
több mint 11 éve
jovo heten raidersxtakiJa tényleg. Mindenesetre az se lesz könnyű idegenben. De ha még akarunk valamit, márpedig a csapat azt mutatja, hogy még nem adta fel a szezont, akkor nyerni kell.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
xtaki
3 442
jovo heten raiders
több mint 11 éve
Szokásos Steelers-Ravens meccs volt. Szoros, kemény csata, váratlan húzásokkal, s most egy picit nekünk sültek el jobban a dolgok.Nekem ezúttal tetszett a playcalling, megint voltak kis finomságok, pl option play és wildcat is volt, plusz Miller TD-je is kiváló hívás volt, jól kivitelezve. Bell egyre jobban tetszik, ami nagyon feltűnő nála, hogy türelmes, megvárja, hogy megnyíljon a lyuk. Az OL sztem egész tűrhető képet festett, Whimper is kellemes meglepetés volt. AB és Cotchery a szokásos fontos elkapásokat hozták, és tetszik az RB-rotáció is, mert Felix Jones és Dwyer is hozzá tudja tenni a magáét az összképhez. Több mint 1-1,5 év után végre megtaláltuk a megfelelő RB-sorrendet.
A Defense ismét hozta magát. A Gay-utálók remélem, látták a mai meccset. Az egyik legjobb védőnk volt ma (is). Cortez viszont továbbra is csalódás. Gayen kívül még Timmons volt kiemelkedő, az egész pályát bejátszotta.
Szusi fantasztikus idén, az azért nagyon szép 6 meccs után, hogy nincs rontott FG-je, ráadásul most a meccsdöntő rúgásnál sem remegett a lába. Amikor idehoztuk, nem gondoltam volna, hogy nálunk ilyen megbízhatóvá tud válni.
A győzelem iszonyat fontos volt elsősorban a csapatnak. Nagyon árulkodó volt, amikor Szusi beverte, akkor hogy egymás nyakába ugrott mindenki. Ez a W nagy lökést adhat.
Jövő héten újabb sorsdöntő - bár 0-4 után minden meccs sorsdöntő 😊 - meccs a Pats ellen. Foghatóak, de ahhoz a mainál is jobb teljesítmény kell. Mind a D-től, mind az O-tól.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ilyen egy igazi Steelers-Ravens rangadó.Nagy győzelem, és így még a szezon sem teljesen elveszett.
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Jaja....winning streak a javából....😊Taktikai csata volt, folyamatosan azt éreztem, hogy az O-ban több van, de nem akartunk kockáztatni. Huhh, nagy győzelem volt ez.
több mint 11 éve
Komoly győzelmi sorozatunk van 😀
több mint 11 éve
Hű soha ne vállaljatok zacskó epilálást, többet. Mingyá kiszakad a ketyegőm.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Klemó
5 667
A Cincy a második léces "ucsó másodperces" meccsét húzza be.....így azért nehéz lesz utolérni őket, de tudom most nem ez a fontos....
több mint 11 éve
Holnap újra lesz az Endzone-ban közös csapatás. Aki akar menni még van hely. A legjobb ha a steelers.hu face eseményen bejelentkeztek.
több mint 11 éve
Hát nem az eszük miatt szeretjük őket.Szerdán J. Jones nem edzett fejsérülés (bejelentették, hogy agyrázkódása volt) miattKlaci79A meccs alatt nem szólt a stábnak, hogy agyrázkódás tüneteit tapasztalja, és emiatt csak tegnap derült ki. 😒 Limitáltan edzett ma, Keisel, Woodley és Miller viszont már teljes értékű edzésmunkát végzett.vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Szerdán J. Jones nem edzett fejsérülés (bejelentették, hogy agyrázkódása volt) miattKlaci79A meccs alatt nem szólt a stábnak, hogy agyrázkódás tüneteit tapasztalja, és emiatt csak tegnap derült ki. 😒 Limitáltan edzett ma, Keisel, Woodley és Miller viszont már teljes értékű edzésmunkát végzett.
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Szerdán J. Jones nem edzett fejsérülés (bejelentették, hogy agyrázkódása volt) miatt, Gilbert, Keisel, Miller, Woodley pedig limitáltan tréningezett.
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Persze az orvostudomány már nagyot fejlődött. Korábban egy MCL után szinte lehetetlen volt a visszatérés ugyanazon a szinten, ma már ez lehetséges. Ez a térd meggyógyult nem vitás, de az nem evidens, hogy a korábbi szintet lehet hozni vele. Ő a gyorsaságából, robbanékonyságából élt korábban és nekem kérdés, hogy ez kopott-e, vagyis, hogy lesz/lehet-e elit játékos lesz-e belőle, mert ugye tudjuk, hogy benne volt a potenciál.Egyébként abban reménykedem, hogy állítólag ilyenkor úgy meg tudják csinálni a szalagokat, hogy jobb, mint újkorában. Egy ilyen műtéten magam is ott voltam, de a doki nem avatott be, hogy éppen mit mivel csinál. De nem gondolom, hogy ha nem lenne 100% az a térd, akkor engednék a visszatérést.Klaci79Szintén, ebben a térdben minden ami lehetett az roncsolódott és szakadt....halandó rendesen járni is alig tudna ezután. Nagyon szurkolok neki, kell is, mert azért az, hogy bírja a nagyobb terhelést az a térd, illetve az, hogy ugyanezen a sebességen az még kérdés. Kívánom neki, hogy óriási harcban legyen az év végén a kezdő helyért, sőt.....😊KlemóSpence lekerül a PUP-listáról, és a héten limitáltan elkezd edzeni.vassadiSzámomra ez egy kész csoda. Egy sima ACL után visszatérni is fantasztikus orvosi teljesítmény, de egy ilyen sérülés után...nagyon drukkolok neki, hogy sikerüljön, túl azon, hogy nagy segítség lehetne a csapatnak.Klaci79
Azért eszembe jut Tomlin és Butler csörtéje a draft közben. Butler lobbyzott keményen Brown-ért és ugye elkönyvelte szinte Spence-t úgy, hogy a teljes szezonról lemarad. Tomlin pedig ugye tartotta magát ahhoz, hogy reális Spence visszatérése...persze nem mondom egy Arthur Brown-t elfogadnék így is, de mondjuk akkor azért hiányozna Bell stb.