Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 11 éve
A csere irányítók sajna nem léptek előre, nem merném rábízni a csapatot nyugodt szívvel egyikre sem. Grabowsky talán, de Jones nekem katasztrófa volt. Igaz volt, hogy a WR-ek balfaszkodták el, főleg a végén a 2 min drive-ban azt szépen csinálta, de nem kapott segítséget.polamaluJonestól eddig se vártam és ezután se fogom azt várni, hogy akár csak értékelhető backup QB legyen NFL-szinten, szóval az ő teljesítménye nem botránkoztatott meg. 😊 Gradkowski sem tündökölt, de cserének ettől ő még korrekt megoldás, úgyhogy összességében szerintem nincs miért aggódni a QB-felhozatallal kapcsolatban.
A pànter bohózat, be is adtam egy CV-t.sutianapWing miatt ne fájjon a fejed, jön majd Podlesh. Igaz, hogy csalódást keltő volt a tavalyi teljesítménye, de annál szerintem mindenképpen többet várhatunk tőle, mint amit az utóbbi években nálunk megforduló punterek (Butler, Meskó, McBriar) letettek az asztalra.
(Csak zárójelben: ha már Jennings nagy futása kapcsán fel lett emlegetve a tavalyi szezon, akkor jegyezzük meg azt is, hogy Archer nagy játéka után a red zone-ban megállt a tudomány. 😊 )
több mint 11 éve
A bigrunhoz hozzàtartozik, hogy Timmonst àtkaroltàk a vàllànàl, az övè lett vón a luk, Lali a màsik irànyba mozgott, JJ homàlyon, secbe illett volna megfogni, evvan.sutianapazt nagyon benézték...a tavalyi oak meccs első jelenete jutott eszembe
több mint 11 éve
A bigrunhoz hozzàtartozik, hogy Timmonst àtkaroltàk a vàllànàl, az övè lett vón a luk, Lali a màsik irànyba mozgott, JJ homàlyon, secbe illett volna megfogni, evvan.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Zsüsztin legyen stabil Vídönnel. A Nyilas so-so specteam munka kène mennyen, idèn màn nem szeretnèm Tónit ott làtni. Spence, Mauro jójójó. A lènyeg nàlam Bèni fiam görögjön az első drivval, büdösbogàr legyen a hàtàra rakva, Elisha a katica. Csúnya volt a bigrun, de ezentúl sokmindent nem engedtünk az elsőfèlidőbend. A pànter bohózat, be is adtam egy CV-t.

több mint 11 éve
Hát igen amikor Foster barátunk lent maradt megijedtem, de szerencsére csak a szeme világa forgott veszélyben, az meg ennyi embernél statisztikailag nem nagy veszteség 😀 Persze neki biztosan fájó lett volna 😀
több mint 11 éve
Igen jól írtad Zoli, a futott TD során nekem is az jutott eszembe, hogy ez ízelítő a tavalyiból. Nagyon örülök, hogy Spence jó formában van. Béla egyértelmű kezdő, de ha ilyen a csere akkor ő is többet tud majd pihenni ami nyilván jót tesz a védelemnek. Tuitt is szépen mutatkozott be, És a legfontosabb, hogy megúsztuk komoly sérülés nélkül, leginkább ennek drukkoltam.
több mint 11 éve
Első benyomások az első preseason-meccsről. Az újoncokra kiemelt figyelmet fordítottam.Nagyjából ezeket láttam én is, Feltűnt, hogy Adams ugyanolyan fos, semmit sem fejlődött. Archi sebessége most is látszott a nagy játéknál, illetve az irányváltási képessége is, kígyózott mint a sikló 😀. McCullerst sokszor mutatták, nem hallottam hogy pontosan mit beszéltek róla az NFL.com-on, mert a családot hagyni akartam aludni, de a benyomásaim nekem is jók. Jövőre sztem esélyes lehet a kezdő NT posztra, ha így fejlődik tovább. Volt jó futás megállítása a LoS mögött, de volt amikor súlytalan volt a G-al vagy a C-el szemben.A csere irányítók sajna nem léptek előre, nem merném rábízni a csapatot nyugodt szívvel egyikre sem. Grabowsky talán, de Jones nekem katasztrófa volt. Igaz volt, hogy a WR-ek balfaszkodták el, főleg a végén a 2 min drive-ban azt szépen csinálta, de nem kapott segítséget. A Giant első sora tovább volt fent mint a miénk, de így sem igen tudtak nagyobb előnyt kiverekedni. Az a futott TD a tavalyi két nagy szopottat idézte.
Shazier kisebb sérülése miatt nem léphetett pályára, így viszont Spence az első csapatban térhetett vissza. Az első drive-ban az ő pressure-jének is köszönhetően dobott Eli incompletiont 3rd downnál, illetve talán még ugyanebben a drive-ban volt egy (assisted) tackle-je a LoS közelében. Bemelegítésnek megteszi.
Tuitt végig pályán volt a first-team defense-ben, bár ebben közrejátszhatott, hogy McLendon hiánya miatt Cam Thomasnak NT-ként kellett ténykednie. Tuitt offside-dal nyitott, de összességében meggyőzően teljesített: five-technique pozícióban és nickel DT-ként is szerepelt, jól tartotta a PoA-t, kiharcolt egy holdingot, Andre Williams holding miatt visszafújt futásánál betört a backfieldre, de a tackle-t nem tudta megcsinálni. Egy másik újonc defensive end, az undrafted Josh Mauro is jól játszott, pass rush-ban és run defense-ben egyaránt voltak szép megmozdulásai.
Archer screen passzból kapta meg először a labdát az offense első drive-jában, rögtön össze is hozott belőle egy 40+ yardos big play-t. :cool: Később még volt egy 4 yardos elkapása egy broken play során, illetve két draw futása az első félidő végén; visszahordásoknál nem tudott megindulni.
Bryant nem volt az igazi, volt egy amolyan fél-dropja (DPI-t fújtak az esetnél, de minimális kontakt volt a CB és közte, illett volna elkapni azt a labdát), egy muffed puntja, majd egy egyértelmű dropja a potenciális GW-drive során 3rd downnál. Utána negyedik kísérletnél megcsinálta az elkapást, meg is lett volna a first down, de fumble útján odaajándékozta a labdát a Giantsnek... Legnagyobb érdeme egy hosszú passznál kiharcolt pass interference. Hozzáteszem, tudtuk, hogy nagyon nyers játékos, úgyhogy még semmi ok a pánikra.
McCullers összességében pozitív benyomást tett rám (pozitívabbat, mint Fangupo), debütálásnak az ő produkciója is elfogadható volt.
A draftolatlan újonc Howard Jones két fumble recovery-vel és egy visszahordott touchdownnal zárta a meccset.
Az OL-ről túl sok jót nem lehet elmondani, folyamatosan engedték a nyomást, különösen feltűnő volt Mike Adams változatlanul pocsék passzblokkolása, de például Chris Hubbardot, aki Foster távollétében edzéseken is sokat gyakorolhatott az első csapattal LG poszton, ugyancsak folyamatosan megverték.
Jennings 73 yardos futott TD-je csúnya volt, egyetlen védő sem ért hozzá.
A Giants LT-jének, Charles Brownnak ellenben nem volt jó napja, JJ sacket szerzett róla, és Carter is többször megverte pass rush-ban.
Wheaton az első csapatban szélső WR volt, de az látszott most is, hogy változatosan lesz használva, Haley hívott rá egy end aroundot, illetve slotban is felállt a second-team offense-ben. Volt is egy szép elkapása ebből a pozícióból indulva corner route-on. Gradkowskit is dicséret illeti ezért a passzért; nem úgy az utolsó megmozdulásáért a drive-ban, amikor a sima TD helyett túldobta Spaeth-t. Ebben a támadássorozatban egyébként no-huddle-t is alkalmaztunk.
Justin Brown nem alkotott maradandót, de - miután az első csapatban is pályára lépett - egyértelmű, hogy előrébb van a rangsorban, mint például Moye.
Harmadik/negyedik számú RB-ként (attól függően, hogy Archert ide számítjuk-e) alighanem Tauren Poole és Jordan Hall pályázik a legnagyobb eséllyel az 53-as kerettagságra. Fontos szempont lehet ennél a pozíciós harcnál az ST-ben végzett munka, és ezen a téren egyelőre előbbi tűnik jobbnak.
Wing teljesítménye finoman szólva is hagyott kívánnivalót maga után, volt egy 21 yardos puntja is; Podlesh aligha ijedt meg kollégája mai produkciója láttán.
Sikerült lehozni a meccset komolyabb sérülés nélkül. Fosternek kellett elhagynia a pályát, de csak belenyúltak a szemébe, semmi több, nem sokkal később már Pouncey-val vigyorogtak az oldalvonal mellett.vassadi
több mint 11 éve
Első benyomások az első preseason-meccsről. Az újoncokra kiemelt figyelmet fordítottam.Shazier kisebb sérülése miatt nem léphetett pályára, így viszont Spence az első csapatban térhetett vissza. Az első drive-ban az ő pressure-jének is köszönhetően dobott Eli incompletiont 3rd downnál, illetve talán még ugyanebben a drive-ban volt egy (assisted) tackle-je a LoS közelében. Bemelegítésnek megteszi.
Tuitt végig pályán volt a first-team defense-ben, bár ebben közrejátszhatott, hogy McLendon hiánya miatt Cam Thomasnak NT-ként kellett ténykednie. Tuitt offside-dal nyitott, de összességében meggyőzően teljesített: five-technique pozícióban és nickel DT-ként is szerepelt, jól tartotta a PoA-t, kiharcolt egy holdingot, Andre Williams holding miatt visszafújt futásánál betört a backfieldre, de a tackle-t nem tudta megcsinálni. Egy másik újonc defensive end, az undrafted Josh Mauro is jól játszott, pass rush-ban és run defense-ben egyaránt voltak szép megmozdulásai.
Archer screen passzból kapta meg először a labdát az offense első drive-jában, rögtön össze is hozott belőle egy 40+ yardos big play-t. :cool: Később még volt egy 4 yardos elkapása egy broken play során, illetve két draw futása az első félidő végén; visszahordásoknál nem tudott megindulni.
Bryant nem volt az igazi, volt egy amolyan fél-dropja (DPI-t fújtak az esetnél, de minimális kontakt volt a CB és közte, illett volna elkapni azt a labdát), egy muffed puntja, majd egy egyértelmű dropja a potenciális GW-drive során 3rd downnál. Utána negyedik kísérletnél megcsinálta az elkapást, meg is lett volna a first down, de fumble útján odaajándékozta a labdát a Giantsnek... Legnagyobb érdeme egy hosszú passznál kiharcolt pass interference. Hozzáteszem, tudtuk, hogy nagyon nyers játékos, úgyhogy még semmi ok a pánikra.
McCullers összességében pozitív benyomást tett rám (pozitívabbat, mint Fangupo), debütálásnak az ő produkciója is elfogadható volt.
A draftolatlan újonc Howard Jones két fumble recovery-vel és egy visszahordott touchdownnal zárta a meccset.
Az OL-ről túl sok jót nem lehet elmondani, folyamatosan engedték a nyomást, különösen feltűnő volt Mike Adams változatlanul pocsék passzblokkolása, de például Chris Hubbardot, aki Foster távollétében edzéseken is sokat gyakorolhatott az első csapattal LG poszton, ugyancsak folyamatosan megverték.
Jennings 73 yardos futott TD-je csúnya volt, egyetlen védő sem ért hozzá.
A Giants LT-jének, Charles Brownnak ellenben nem volt jó napja, JJ sacket szerzett róla, és Carter is többször megverte pass rush-ban.
Wheaton az első csapatban szélső WR volt, de az látszott most is, hogy változatosan lesz használva, Haley hívott rá egy end aroundot, illetve slotban is felállt a second-team offense-ben. Volt is egy szép elkapása ebből a pozícióból indulva corner route-on. Gradkowskit is dicséret illeti ezért a passzért; nem úgy az utolsó megmozdulásáért a drive-ban, amikor a sima TD helyett túldobta Spaeth-t. Ebben a támadássorozatban egyébként no-huddle-t is alkalmaztunk.
Justin Brown nem alkotott maradandót, de - miután az első csapatban is pályára lépett - egyértelmű, hogy előrébb van a rangsorban, mint például Moye.
Harmadik/negyedik számú RB-ként (attól függően, hogy Archert ide számítjuk-e) alighanem Tauren Poole és Jordan Hall pályázik a legnagyobb eséllyel az 53-as kerettagságra. Fontos szempont lehet ennél a pozíciós harcnál az ST-ben végzett munka, és ezen a téren egyelőre előbbi tűnik jobbnak.
Wing teljesítménye finoman szólva is hagyott kívánnivalót maga után, volt egy 21 yardos puntja is; Podlesh aligha ijedt meg kollégája mai produkciója láttán.
Sikerült lehozni a meccset komolyabb sérülés nélkül. Fosternek kellett elhagynia a pályát, de csak belenyúltak a szemébe, semmi több, nem sokkal később már Pouncey-val vigyorogtak az oldalvonal mellett.
több mint 11 éve
OFFpolamalu, jó lenne ha kicsit megvágnád a siged mert túl nagy
több mint 11 éve
Ja így viszont Lali( Spece ) megy föl a försztíttem 😊

több mint 11 éve
Shazier (alis Béla), Jarvis Jones és McLendon jelenleg questionable az első előszezon meccs miatt. Béla az elmúlt edzéseken egy jeges tömlővel a térdén sétált. Reméljük, csak egy kis apróság.
több mint 11 éve
Aug 30-31-re a Városligetbe szerveznénk egy Steelers focit, olyan mint a fórum, csak a Streelers fanokkal. Persze, ha jön egy két más szurkoló az sem baj. A Face oldalon tudtok jelentkezni, megadva, hogy melyik a jobb nap.
több mint 11 éve
Azért Dalton csak elevickél a cicákkal a PO-ig, úgyhogy annyira nem rossz ő...maximum a PO-ra még nem érett, de ne becsüljük le. Ahol draftolni szoktak a cicák ott Mariotákra és hasonlókra úgysincs esély.
több mint 11 éve
Akkor is örültem amikor Flacco megkapta a 100 millás szerződést, és most is örülök. Amikor a csoportunkban ilyen képességű irányítókra költenek ennyi pénzt, az nekünk csak jó. 😊
több mint 11 éve
Igen, ezzel gyakorlatilag betették a kaput a fejlődésnek, pedig jó úton indultak, szerencsére ezzel elcseszik. A védelem húzó embereit is meg kell fizetni, ezek után arra nem biztos, hogy marad majd zsé 😀
több mint 11 éve
Charlie Batch @CharlieBatch16 7 pDalton nem jo annyira, viszont igy remelem a bengalosok kifogynak a penzbol...
Congrats to Andy Dalton on his new deal.If Andy is worth 115mil w/no playoff wins, what is Ben worth?Things just got interesting. #PAYBIGBENBlitzburgh
több mint 11 éve
Charlie Batch @CharlieBatch16 7 pCongrats to Andy Dalton on his new deal.If Andy is worth 115mil w/no playoff wins, what is Ben worth?Things just got interesting. #PAYBIGBEN
több mint 11 éve
Hopp-hopp szép kilátások O oldalon 😊, még egy fasza kis gameplan és lesz itt ne mulass 😊. Most már csak az kell, hogy D is zúzzon, és azt gondolom, hogy a Worilds-Timmons- Saci - JJ sorban valamint előttük a Heyward - McLendon- Thomas/Tuitt fogatban meg is van ehhez a kellő potenciál, az oldalvonal mellett meg ott áll az az ember aki ezt ki is tudja hozni belőlük. Szép évad elé nézhetünk...
több mint 11 éve
Őt már meg sem mertem említeni Gooose 😀Na akkor már nem maradjon ki a sorból HEEEEAAAAATH sem... 😉kriSTEELanWOW...ezt az elkapó DC-t nem gondoltam volna.És nem felejtsd el, hogy Archi és Csengettyű sem teljesen lyukas kezű 😉 Ha a támadósorban rejlő potenciált király game planekkel sikerül kihozni akkor ...........polamalu
Wheaton-ról keveset tudunk, de ha J.Brown élesben is ennyire meggyőző lesz, ahogy mondják, akkor mehetne 2. számúnak majd, oda jól jönne a magas célpont, slotba meg lehetne lőni Wheaton-t.
DHB-t továbbra is tartom hogy nem fog rosterre kerülni, Bryant-nek Őt kellene lenyomni első feladatként.
Tetszik nagyon ez az elkapó sor, annyi verzióba össze lehet rakni őket, kíváncsi vagyok hogy a szezon közepére mi bizonyul a legjobbnak.laby
több mint 11 éve
Na akkor már nem maradjon ki a sorból HEEEEAAAAATH sem... 😉WOW...ezt az elkapó DC-t nem gondoltam volna.És nem felejtsd el, hogy Archi és Csengettyű sem teljesen lyukas kezű 😉 Ha a támadósorban rejlő potenciált király game planekkel sikerül kihozni akkor ...........polamalu
Wheaton-ról keveset tudunk, de ha J.Brown élesben is ennyire meggyőző lesz, ahogy mondják, akkor mehetne 2. számúnak majd, oda jól jönne a magas célpont, slotba meg lehetne lőni Wheaton-t.
DHB-t továbbra is tartom hogy nem fog rosterre kerülni, Bryant-nek Őt kellene lenyomni első feladatként.
Tetszik nagyon ez az elkapó sor, annyi verzióba össze lehet rakni őket, kíváncsi vagyok hogy a szezon közepére mi bizonyul a legjobbnak.laby
több mint 11 éve
WOW...ezt az elkapó DC-t nem gondoltam volna.És nem felejtsd el, hogy Archi és Csengettyű sem teljesen lyukas kezű 😉 Ha a támadósorban rejlő potenciált király game planekkel sikerül kihozni akkor ...........
több mint 11 éve
WOW...ezt az elkapó DC-t nem gondoltam volna. Wheaton-ról keveset tudunk, de ha J.Brown élesben is ennyire meggyőző lesz, ahogy mondják, akkor mehetne 2. számúnak majd, oda jól jönne a magas célpont, slotba meg lehetne lőni Wheaton-t.
Tetszik nagyon ez az elkapó sor, annyi verzióba össze lehet rakni őket, kíváncsi vagyok hogy a szezon közepére mi bizonyul a legjobbnak.
több mint 11 éve
Az újoncaink közül pedig Béla kezdő, Tuitt-ról is az a hír, hogy az idény folyamán kezdő lehet, Archer pedig egyértelműen ott lesz a mixben. KlemóÉn azt hittem, hogy Tuitt Heywarddal együtt lesz DE páros, nem pedig, hogy az ő cseréje. Még ha nem is lenne kezdő, akkor is Cam Thomas cseréjének gondoltam.
több mint 11 éve
A hírek alapján valahol várható volt, hogy a J. Brown - Moye csatában előbbi lesz elöl. Az, hogy Bey előbb legyen, nagyon nem gondoltam volna realitásnak és kiváncsi leszek itt, hogy az "önbizalom" projekt mennyire lesz sikeres. Moats annyira jól mozgott OLB poszton, hogy itt ragadt, kiváncsi leszek a mérkőzésekre, mert ezek még csak érzések, ott dől majd el ki mennyit ér...(sok mindenkinek ott sem)A bíztató számomra az, hogy minden játékosunkról pozitív hírek érkeznek/érkeztek, vagyis mindenkiben fejlődést látnak. Az újoncaink közül pedig Béla kezdő, Tuitt-ról is az a hír, hogy az idény folyamán kezdő lehet, Archer pedig egyértelműen ott lesz a mixben. A negyedik körtől lefelé pedig meglátjuk, itt nyilván még sok csiszolnivaló van.