Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Spence lekerül a PUP-listáról, és a héten limitáltan elkezd edzeni.vassadi
Számomra ez egy kész csoda. Egy sima ACL után visszatérni is fantasztikus orvosi teljesítmény, de egy ilyen sérülés után...nagyon drukkolok neki, hogy sikerüljön, túl azon, hogy nagy segítség lehetne a csapatnak.Klaci79
Szintén, ebben a térdben minden ami lehetett az roncsolódott és szakadt....halandó rendesen járni is alig tudna ezután. Nagyon szurkolok neki, kell is, mert azért az, hogy bírja a nagyobb terhelést az a térd, illetve az, hogy ugyanezen a sebességen az még kérdés. Kívánom neki, hogy óriási harcban legyen az év végén a kezdő helyért, sőt.....😊Klemó
Egyébként abban reménykedem, hogy állítólag ilyenkor úgy meg tudják csinálni a szalagokat, hogy jobb, mint újkorában. Egy ilyen műtéten magam is ott voltam, de a doki nem avatott be, hogy éppen mit mivel csinál. De nem gondolom, hogy ha nem lenne 100% az a térd, akkor engednék a visszatérést.
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Számomra ez egy kész csoda. Egy sima ACL után visszatérni is fantasztikus orvosi teljesítmény, de egy ilyen sérülés után...nagyon drukkolok neki, hogy sikerüljön, túl azon, hogy nagy segítség lehetne a csapatnak.Klaci79
Szintén, ebben a térdben minden ami lehetett az roncsolódott és szakadt....halandó rendesen járni is alig tudna ezután. Nagyon szurkolok neki, kell is, mert azért az, hogy bírja a nagyobb terhelést az a térd, illetve az, hogy ugyanezen a sebességen az még kérdés. Kívánom neki, hogy óriási harcban legyen az év végén a kezdő helyért, sőt.....😊
több mint 11 éve
Számomra ez egy kész csoda. Egy sima ACL után visszatérni is fantasztikus orvosi teljesítmény, de egy ilyen sérülés után...nagyon drukkolok neki, hogy sikerüljön, túl azon, hogy nagy segítség lehetne a csapatnak.
több mint 11 éve
Bár Tomlinnak igaza van, de a játékosok védelmében azt hiszem mindkettőnél óriási gát szakadhatott fel. Egyrészt Bell első TD-je NFL-ben, másrészt Sanders TD-vel hosszú idő után kerültünk a győzelem közelébe. Megértem őket, de ha ilyenben megsérül valamelyik odaba..om Zoli papucsát.

A Ravens meccs elképesztő nagy lesz. Ellenük sem lesz könnyű futni, de talán ha ott tudunk javulni, akkor nyerhetünk. Na meg persze annyi összetevő van még, hogy hajjaj. A védelem túl van idei legjobb meccsén, ha még egy lapáttal erre rá tudunk pakolni, akkor megnyerjük a meccset!
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Spence lekerül a PUP-listáról, és a héten limitáltan elkezd edzeni.
több mint 11 éve
Tomlin - sérülésveszélyre hivatkozva - megtiltotta játékosainak a TD-örömszaltózást/bevetődést, amit pl Sanders is csinált a héten.Soldados
Amúgy totál igaza van: amikor láttam, hogy szaltózni fog - amit csinált egyébként korábban VÁlasz is -, pont az jutott eszembe a leérkezésénél, hogy szétcseszi a derekát.-..kishaszi
Legalább volt annyi esze, hogy még az end zone-ba érés előtt indította el a mozdulatot, így utána nem dobhattak rá zászlót. 😊 Egyébként szerintem is jogos Tomlin intézkedése, ami ugye nem csak Sanders esetéhez köthető; Bell is egy teljesen felesleges tigrisbukfencet mutatott be Londonban az első TD-jénél.
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Tomlin - sérülésveszélyre hivatkozva - megtiltotta játékosainak a TD-örömszaltózást/bevetődést, amit pl Sanders is csinált a héten.

Soldados
Amúgy totál igaza van: amikor láttam, hogy szaltózni fog - amit csinált egyébként korábban VÁlasz is -, pont az jutott eszembe a leérkezésénél, hogy szétcseszi a derekát.-..

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tomlin - sérülésveszélyre hivatkozva - megtiltotta játékosainak a TD-örömszaltózást/bevetődést, amit pl Sanders is csinált a héten.

Azzal, hogy Levi Brown IR-re került, eldőlt, hogy semmit nem kell adnunk a Cards-nak érte, állítólag legalább 5 hétig az aktív rosteren kellett volna lennie ahhoz, hogy a 2015-ös hátsó körös draft picket megkapja a Cards.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 433 — no es importante
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Meskó Zoltán interjú | Bowl.hu
A Sport TV Trash Talk műsorából is ismert Tőrös Balázs készített interjút Meskóval, melynek végén a bowl.hu szerkesztőinek pár kérdésére is készségesen válaszolt a magyar származású punter.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Most néztem Tomlin sajtótájékoztatóját,magyarázzátok el,hogy ha minden igaz azért nem játszunk outside zone run-t mert nincs Punci,viszont a helyére lépő Velasco évekig ezt nyomta,tehát?
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Igen,inkább valami váratlan,Bills vagy Raiders...%/Blitzburgh
nfc-s elleni inkább
több mint 11 éve
Igen,inkább valami váratlan,Bills vagy Raiders...%/
több mint 11 éve
ha a köv 6 meccset hozzuk 5-1-el,akkor realitás a PO.Blitzburgh
Es melyik lenne az az 1? Pats?xtaki
Az biztos nem, azt nyerni kell 😀
több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
ha a köv 6 meccset hozzuk 5-1-el,akkor realitás a PO.Blitzburgh
Es melyik lenne az az 1? Pats?
több mint 11 éve
Azért bennem laikusként felmerül,hogy egy gyerekkora óta focizó,és erre a sportra épített testű,rutinos ember,hogy tud bemelegítés közben ilyen sérülést összeszedni..😒

Wheaton sem játszik a hollók ellen,de ez az a meccs,ahol mindegy ki van pályán,nem számít a statisztika és még az sem,hogy az előző meccsen mi történt.De nyerünk,sőt továbbmegyek,ha a köv 6 meccset hozzuk 5-1-el,akkor realitás a PO.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát Levi Brown kidőlésével megint vékonyak vagyunk OL-poszton. 😕

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Akkor 😉 indul a szeláví 😀
Van egy korrekt elemzésünk mind a két csapatról:

csupa öröm és lebegés
az éjszakai heverés
lehetne fájó intelem
elfúló hangom keresem
belémszoruló jajszava
elmondhatatlan ballada
kenyeret törnék ág ropog
lábam avarban tántorog
s a fák bordái közt a hold
hideglelősen rámrikolt
foglyul ejtett egy vert sereg
tehetetlenül ténfereg
fehér zászlóját lengeti
jót hugyozni tódulna ki

- Cseke G. Fehér Zászló 😉

THE GAME - NAME IS, LEGION OF THE DEAD
Hajrá zombikkkkkkkkkkkk

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 118 — Steelers fan
Van szerintetek keresnivalónk a Ravens ellen? Ok, hogy most győzelem, meg életjelek, meg minden, de egy Ravens mindig a legkeményebb diók közé tartozik, és hát azért nekünk mindig az volt az erősségünk, ha Flaknóon fekszik. Ez viszont egy ideje csak papírusz tekercxen látható sajnos...
Szóval, én finoman szólva se vagyok bizakodó, max kincstári alapon, meg a standard miatt, ugye.kishaszi
Hát nem is tudom... tavaly a 3. számú irányítóval, csomó sérülttel, 8 turnoveres meccs után, idegenben volt keresnivalónk?

Ravens-Steelers nem a pillanatnyi erőviszonyokról szól, ez teljesen más történet.
több mint 11 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 442
We have placed OT Levi Brown and TE/FB David Johnson on the Reserve/Injured List. We have also signed TE Richard Gordon and CB Isaiah Green
több mint 11 éve
Van szerintetek keresnivalónk a Ravens ellen? Ok, hogy most győzelem, meg életjelek, meg minden, de egy Ravens mindig a legkeményebb diók közé tartozik, és hát azért nekünk mindig az volt az erősségünk, ha Flaknóon fekszik. Ez viszont egy ideje csak papírusz tekercxen látható sajnos...
Szóval, én finoman szólva se vagyok bizakodó, max kincstári alapon, meg a standard miatt, ugye.kishaszi
Tuti, hogy szoros meccs lesz, nem mutat (sokkal) jobb képet a Ravens se nálunk az eddigi meccsek alapján. Majdnem ugyanolyan botrány az O-juk, mint a miénk. A D-jük meglepően karcol eddig. Úgyhogy szokásos Steelers-Ravens lesz -> kevés pont, szoros meccs, bárki nyerhet. De most nekünk kell jobban, plusz hazai pálya.

több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Akkor kezdjük:

Háború

Csak a holtak láthatták a háború végét,
csak ők érthették meg a békének létét,
csak ők tudhatták nem számít a hatalom,
nem győzhet senki csak meghalunk szabadon.

🏈 🏈 🏈

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Normális passz- és futójátékuk sincs, a liga egyik legrosszabb formában lévő támadófala működik náluk, úgyhogy a defense-t nem féltem. Leginkább amiatt aggódom, hogy a mi OL-ünk mennyire bír majd a hollók front sevenjével, de egyébként abszolút nyerhető meccs.vassadi
A Jet-től is féltettük a falat és a végén az első negyedet leszámítva egészen jól megoldották a dolgot. Azt hiszem nem lesz nagyobb baj, remélem, a hollók ellen sem. Nincsenek Ők sem életük formájában, komoly bajok vannak náluk is. Valóban a fejekben dől el a találkozó. Úgy kell nekiállni mintha egy rájátszás meccs lenne.
több mint 11 éve
Normális passz- és futójátékuk sincs, a liga egyik legrosszabb formában lévő támadófala működik náluk, úgyhogy a defense-t nem féltem. Leginkább amiatt aggódom, hogy a mi OL-ünk mennyire bír majd a hollók front sevenjével, de egyébként abszolút nyerhető meccs.
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Az idei Ravens sem mutatott sokkal erősebb szintet nálunk. Fejben dől el, hogyha a srácok elhiszik hogy jók idén akkor szerintem simán 50-50 a meccs. Ha kikapunk akkor végeztünk idén, ha nyerünk akkor az a fejekbe hatalmas plusz lesz és a legfontosabb hogy fejbe higgyenek a győzelembe.

több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Szóval, én finoman szólva se vagyok bizakodó, max kincstári alapon, meg a standard miatt, ugye.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."