Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Van szerintetek keresnivalónk a Ravens ellen? Ok, hogy most győzelem, meg életjelek, meg minden, de egy Ravens mindig a legkeményebb diók közé tartozik, és hát azért nekünk mindig az volt az erősségünk, ha Flaknóon fekszik. Ez viszont egy ideje csak papírusz tekercxen látható sajnos...
Szóval, én finoman szólva se vagyok bizakodó, max kincstári alapon, meg a standard miatt, ugye.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 659 — 毎日何かを学ぶ
Ki nem játszik itt????polamalu
A liga legjobb CB-je.vassadi
Jaaaaa értem 😀
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Uraim! Kezdjünk hangolni, elvégre itt a Week of the Rivalry! Ravens...

Kapitányok voltunk, de a Hollók elragadták a kormánykereket és trónra ültek, mi meg ittmaradtunk hajó nélkül. Még épp időben szereztünk egy ladikot, nincs is jobb alkalom ezt csónakra váltani, mint a legnagyobb rivális megkopasztásával. Ha ezt a meccset behúzzuk, mentálisan hatalmas lökést adhat a csapatnak. Are you ready for the REAL football? It's gonna be tough!

Szóval Steelers-Ravens, the game that defines the Rivalry:  www.youtube.com/watch?v=IPWHp-ccGVM
The best rivalry in the National Football League:  www.youtube.com/watch?v=9ZWQTHk9OeI
The NFL most intense, vicious, passionate Rivalry:  www.youtube.com/watch?v=E2R-OAruCA8
2003-2011:  www.youtube.com/watch?v=_bUUwulUAOI

So... It will be just plain nasty - as always! 😊 Mondjuk fura lesz ez a meccs Ward, Warrior, Harrison, Reed és Lewis nélkül, hogy csak a legnagyobbakat említsem.

But the standard is standard. And our standard is winning! Semmilyen más eredmény nem elfogadható a jelenlegi helyzetünkben! Nekem megjött a kedvem az idényhez és látva a csoportunkat még a hitem is visszatért, hogy lehet még keresnivalónk. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Ki nem játszik itt????polamalu
A liga legjobb CB-je.
több mint 11 éve
Tegnap este végre ismét láthattuk azt amiért megszerettük anno a Steelerst. Nagyon jó volt látni, hogy helyenként nagyszerűen játszottunk. Brown és Sanders pedig az egész találkozón oktatta a liga talán legjobb Cb-jét. Vannak hibák, dolgozni kell még, de ez egy erőt adó győzelem lehet amire lehet építkezni. A jövő hét lesz a vízválasztó, ha és amennyiben ott is tudunk nyerni akkor egy mentálisan megerősödött társaság leszünk akik a tehetségük és tudásuk alapján bárkit képesek lehetnek legyőzni a ligában.polamalu
Ő már nem itt játszik. 😊 Cromartie egészen biztosan nem az, egyébként sem, az idei formája pedig közelebb van a legrosszabb CB-k teljesítményéhez, mint a legjobbakéhoz, ráadásul tegnap még bizonyára a térdsérülése is hátráltatta. Ezt ki kellett használni, és most Haley is sikeresen felismerte a nyilvánvalót. 😊vassadi
Ki nem játszik itt???? Cromartie, lehet idén nem élete formájában van, de nála sokkal rosszabb cb-k is szedték már le a pályáról idén a srácokat.
több mint 11 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
OFF: Ward megcsinálta az Ironmant? Az respect 😀dugo1993
http://tdmagazin.hu/hirek/hines-ward-vasember-lett

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 230
OFF: Ward megcsinálta az Ironmant? Az respect 😀

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Tegnap este végre ismét láthattuk azt amiért megszerettük anno a Steelerst. Nagyon jó volt látni, hogy helyenként nagyszerűen játszottunk. Brown és Sanders pedig az egész találkozón oktatta a liga talán legjobb Cb-jét. Vannak hibák, dolgozni kell még, de ez egy erőt adó győzelem lehet amire lehet építkezni. A jövő hét lesz a vízválasztó, ha és amennyiben ott is tudunk nyerni akkor egy mentálisan megerősödött társaság leszünk akik a tehetségük és tudásuk alapján bárkit képesek lehetnek legyőzni a ligában.polamalu
Ő már nem itt játszik. 😊 Cromartie egészen biztosan nem az, egyébként sem, az idei formája pedig közelebb van a legrosszabb CB-k teljesítményéhez, mint a legjobbakéhoz, ráadásul tegnap még bizonyára a térdsérülése is hátráltatta. Ezt ki kellett használni, és most Haley is sikeresen felismerte a nyilvánvalót. 😊
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Szegény BigBen-nek nem tudom mennyi álmatlan éjszakája volt az utóbbi időben az OL-etek miatt, de amit tegnap kapott sackek és éppen elpasszolt lasztik után az nem volt gyenge. 😊

Amúgy természetesen gratulálok a jobbik csapat nyert tegnap! 😊
Úgy gondolom, hogy két ponton lett volna esélyünk, ha Geno egyszer nem dobja túl Hillt, aki asszem Taylort simán otthagyta és ha Cromartie nem játszik, vagy jobban teszi azt,Beki
Big Ben igényli a törődést. Ha nem kap olyat, hogy ne tudja folytatni, akkor kifejezetten kéri az ütéseket, különben unalmas az élete. Persze jobb lenne ha kicsit jobban vigyáznának rá, de lássuk be ez évek óta esélytelen. A mérkőzés nem ott dőlt el szerintem amit említettél, hanem ott, hogy a második és a harmadik negyedben a támadók, a mérkőzés egészében pedig a védelem is a tudásának megfelelően játszott. Ha az elmúlt négy fordulóban lett volna hasonló, akkor most nem így állnánk.
Sok sikert a jövő hétre!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szegény BigBen-nek nem tudom mennyi álmatlan éjszakája volt az utóbbi időben az OL-etek miatt, de amit tegnap kapott sackek és éppen elpasszolt lasztik után az nem volt gyenge. 😊

Amúgy természetesen gratulálok a jobbik csapat nyert tegnap! 😊
Úgy gondolom, hogy két ponton lett volna esélyünk, ha Geno egyszer nem dobja túl Hillt, aki asszem Taylort simán otthagyta és ha Cromartie nem játszik, vagy jobban teszi azt,
több mint 11 éve
Tegnap este végre ismét láthattuk azt amiért megszerettük anno a Steelerst. Nagyon jó volt látni, hogy helyenként nagyszerűen játszottunk. Brown és Sanders pedig az egész találkozón oktatta a liga talán legjobb Cb-jét. Vannak hibák, dolgozni kell még, de ez egy erőt adó győzelem lehet amire lehet építkezni. A jövő hét lesz a vízválasztó, ha és amennyiben ott is tudunk nyerni akkor egy mentálisan megerősödött társaság leszünk akik a tehetségük és tudásuk alapján bárkit képesek lehetnek legyőzni a ligában.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913

kész, meghaltam 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Megmondtam, vagy megmondtam? 😛

Az történt, ami várható volt az elmúlt 2 hét történései alapján: fejben rendben voltunk, helyenként jól is játszottunk, de végig haraptunk és a LeBeau vs rookie QB párharc alapján várható volt, hogy TO is lesz végre. Pontosan ez is történt, ez pedig nem eredményezhetett mást, mint W.

O: alapvetően rendben volt, de negatívumként említeném Haley-nek azt a gyökér hívását, amikor 3. és +10-re ismét screent hívott, és bár ezúttal sikerült, de aki látta, az tudja, hogy csak az ellenfél hibájának köszönhetően, legalább 2 misstackle volt a 1st down előtt. A pozitív oldal, hogy voltak kiváló hívások is, próbáltunk trükköt, nem is egyszer, nagyon tetszett a play action hívás, amiből TD lett, ráadásul sikerült is eladni a futást, Sanders is fantasztikusan csapta be Cromartie-t. Ilyen egy jó hívás, jól kivitelezve.

D: hogy miért volt TO? és eddig miért nem? persze egyrészt rookie QB, de van egy fontosabb ok. Vezettünk. Ez a kulcs. Ha az ellenfél vezet, főleg ha 2 labdabirtoklással, akkor nincs oka kockáztatni, úgy pedig nagyon nehéz labdát szerezni, mert semmi rizikósat nem vállalnak. Most először vezettünk a 2-0-t leszámítva (pontosan 60 perccel a meccs vége előtt ez a hátrány azért nem rémisztette annyira meg a Titans-t 😀). Jééé, kockáztatni kellett, jééé, 1-2 meleg, de sikeres passz után odaértünk (nyomás) és TO is lett. Jééééé.

A jövő heti Ravens a kulcsmeccs! Ha nyerünk, visszahelyezzük magunkat a térképre, és versenybe szállhatunk. Egyrészt a Hollókat utolérnénk (vereségeket tekintve), a Browns Weedennel nem fog menetelni, a Bengals előnye legfeljebb 2 meccs lesz. Szóval ha nyerünk, akkor versenyben leszünk, ha nem, akkor végleg kuka a szezon. Én még legalább 1 hétig nem engedném a fiúkat játszani az öltözőben. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
"A couple of major injuries potentially. Levi Brown got hurt in pregame warm-ups"

Viszont ez így nagy bravúr. Adams nincs nevezve, vagyis Kevin tudja, hogy csak ő van, huhh....no azért sok szerencsénk nincs az OL poszton....
több mint 11 éve
hú ez már nagyon kellett...jó hangulat volt és a csapat végre minden részében mutatott valamit...volt nyomás, jó secondary, a második negyedtől az O-line is összeszedte magát, Big Ben hozta amit ő tud, szép elkapások és Bell is igyekezett a nagyon jó Jets D-line között....szép volt fiúk!!!
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Olvastam egy ilyet meccs előtt, hogy Tomlin betiltotta a pingpongozást meccs előtt, amíg nem játszanak normálisan. Hát ezeket fenyíteni kell, nincs mese 😀

| a Jets elmegy a picsába, hogy ellenetek nem képesek játszani, minket meg otthon megvernek |

Gratula a W-hez, nagyon rászolgáltatok már.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
A Cincy állt az élre, behúzták OT-ban a végén. Ezzel viszont nekünk nem szabad (még) foglalkozni. A mai játékot is elemezni, javítani kell és csak a következő meccsre koncentrálni. Mondjuk a Hollók ellenire jövő héten. Nem tudom mennyire súlyosak a WR sérüléseik, de ez nem is lényeg, "pokoli" üzemmódba kell lépni és most..
több mint 11 éve
Today marks the 600th win in franchise history. We're the fourth team in NFL history, and first AFC team, to reach 600 wins!

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 11 éve
Mindjá' más az élet!!! 😊

Nem volt ez hibátlan, de nem is volt hajszál a különbség. Vince Williams megmutatta, hogy nem csak egy kő buta ILB, és így teljes volt a védelem, mindenki hozzátett, igazi acélvárosi győzelem volt ez.Klemó
Pláne, hogy a Ravens is meg a Barnák is bukóra hozták a mait. A Bengirls szenved még. Reméljük eredménytelenül.

több mint 11 éve
Mindjá' más az élet!!! 😊

Nem volt ez hibátlan, de nem is volt hajszál a különbség. Vince Williams megmutatta, hogy nem csak egy kő buta ILB, és így teljes volt a védelem, mindenki hozzátett, igazi acélvárosi győzelem volt ez.
több mint 11 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Végre győzelem!
Azért ez még koránt sem jelenti azt, hogy most már minden oké. Ez még csak egy fellélegzésre elég.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Mi nem fogunk futni, a kulcs a Bilal gyerek megfogása, aztán gyühet Genyovics hátúszásórája, ideje Voodlinak egy négyes zacsipakkot elővenni. HereIAmHereWeGo.

Első körre LSt kell draftolni, az történelmi pillanat lehetne. 😉sutianap
Lache Seastrunk? 😛
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
Mi nem fogunk futni, a kulcs a Bilal gyerek megfogása, aztán gyühet Genyovics hátúszásórája, ideje Voodlinak egy négyes zacsipakkot elővenni. HereIAmHereWeGo.

Első körre LSt kell draftolni, az történelmi pillanat lehetne. 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Gyerekek, gyerekek! 😊

Ahogy Ádi is mondta, ilyenkor draftról beszélni nagyjából felesleges szócséplés. 😊 Azt se tudjuk, hogy 1-32 között hol draftolunk. 😊 Másrészt a needek is változhatnak, sérülések, formahanyatlások, -javulások által. Ergó semmit nem tudunk. 12. héttől, ha annyira szarul állunk már posztokon lehet gondolkodni, konkrét személyekről pedig inkább a combine-tól kezdve.

De ha már felmerült 1-2 dolog. Az NT poszton McLendon egész jó, jelenleg nem kell NT (ezen pl egy komoly sérülés persze változtathat). A sec elég erős és mély jelenleg, azt se hinném. Vince Williams eddig ugyan nem meggyőző, de azt, hogy soha nem nyer nekünk meccset, nem jelenteném ki 4 meccs után. Szegény kényszerből kezdő, 6. körös újonchoz képest pedig egész jó. Ha most kéne döntenem LT-n és ILB-n gondolkodnék, de szerencsére erről még pár hónapig nem kell dönteni.

Itt az idény, számunkra most kezdődik a futball. Úgyhogy beszéljünk inkább a Jetsről. 😉 A Jetset remélem, megcsapjuk, most úgy megyek neki ennek a meccsnek, hogy szerintem nyerni fogunk. Nekem tetszettek az elmúlt 2 hétben történtek és szerintem nagyon harapni fogunk - a szezonban először. Lesz TO is és az O sem lesz halott, így jó meccsen nyerünk majd.Soldados
Végre van mellettem még egy optimista. Fosok a Jets D-line-tól, de volt két hét felkészülni arra, hogy átjönnek rajtunk. Miller és Cotchery lehet a kulcs, de Bell blokkolásai is sokat érhetnek majd, hogy Brown-nak és Sanders-nek labdákat tudjon Ben dobálni. És persze a nyomás Geno-n!!!
Jó lenne egyszer már vezetni is legalább egy TD-vel. Eddig a 2-0-s előny volt idén az egyetlen.
De meg kell lennie annak a TO-nak most már végre!!
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
úgy érzem most össze fog jönni 1 turnover, de azzal semmit nem érünk ha mi meccsenként 3-szor adjuk el a labdát....bár Bell talán már nem olyan fumbligép mint Redman meg vájár