NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 625
A camp után beszélgettünk, hogy a Brown,Sanders,Wheaton trió sorsa biztos, de a Cothcery-Burress duó közül várhatóan egy kerül rosterre. Én emlékszem, régen volt, de hagyjuk is...mint írtam ez már történelem.
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
Jövő héten amúgy jön vizitre Arthur Moats LB a Bills-től. Elvileg kívül belül bevethető. Én nem rajongok az ötletért. OLB-nek Harrisont hoznám vissza, amikor már lesz capünk, ILB-t pedig draftolnék.Soldados
Remélem nem szerződtetjük, mert azt jó ideig hallanánk utána 😀
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Jövő héten amúgy jön vizitre Arthur Moats LB a Bills-től. Elvileg kívül belül bevethető. Én nem rajongok az ötletért. OLB-nek Harrisont hoznám vissza, amikor már lesz capünk, ILB-t pedig draftolnék.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Szerintem az, hogy mit nyújt valaki 3rd downoknál nem a játék egyik eleme, hanem a legfontosabb, de elfogadom, hogy másként látod. Vicces, hogy tavaly az is kérdéses volt, hogy Cotchery rosteren lesz-e (Burres sérüléséig ugye)....Szarrá rágtuk, lépjünk tovább szerintem..Klemó
Nem tudom, ki gondolta, hogy nem lesz rosteren, szerintem egyértelmű volt a helye.

Jan: a 2-3. WR elég fontos poszt... Jobb Offense-kben 800-1000 yard és olyan 6 TD múlik rajta. Ez nem a csere OT, aki jó esetben pályára sem kerül. A 2-3. WR a playek 60-80 százalékában pályán van, ebből kifolyólag rohadt fontos kérdés. És ha kidől egy WR, akkor (ne adj isten Brown), akkor neki kéne előlépni... Pl a kezdő, de 2. számú DE, kb szintén csak a playek 60-80 százalékában van pályán, mert a DL-ben erős a rotálás. 😉 (Pont ezért vagyok kiakadva a Woods-Thomas cserére is, mindezt évi 500k-s különbségért)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 404 — Steelers fan
Soldados
Klaci79
Én meg nagyon. Értékelhetetlen volt a tavalyi éve, és soha életében nem volt meggyőző még egy kiemelkedő pass O-ban sem. A játék egyes elemeiben jó volt (pl 3rd down), de nem volt egy nagy szám soha, és amíg Cotchery tavaly elemében volt, addig Moore élete egyik legszarabb szezonját hozta. Őszintén szólva egyre szarabbnak gondolom ezt az igazolást, csak hát muszáj volt, mert a ló után is jobb a szamár, mint a semmi. Továbbra is az a vélemény, hogy irdatlan nagy faszság volt elengedni Cotcheryt. Helyére jött egy tavaly gyenge, sérülésekkel bajlódó hasonlóan kiöregedőben lévő játékos...Soldados
Ennyire azért nem gondolnám tragédiának a dolgot, egy 2-3. számú WR-ről beszélgetünk.

Pont a WR az a poszt, ami kiemelkedően jól volt menedzselve nálunk az elmúlt években. Kb 1 bust volt (Sweed) azonkívül a korai pickek beváltak, a hátsó körösökből is lettek meghatározó játékosok, és a FA igazolások is jól beépültek. Innen az elmúlt években elment egy Holmes, egy Ward, egy Wallace, és nem lett rosszabb a passzjátékunk, sőt... Pedig Cotcherynél ezek komolyabb elkapók voltak, mégis meg lett oldva a helyük. Nem hiszem hogy pont Cotcheryt ne tudnánk megfelelően pótolni.

Engem sokkal jobban aggaszt a DL.
több mint 11 éve
Szerintem az, hogy mit nyújt valaki 3rd downoknál nem a játék egyik eleme, hanem a legfontosabb, de elfogadom, hogy másként látod. Vicces, hogy tavaly az is kérdéses volt, hogy Cotchery rosteren lesz-e (Burres sérüléséig ugye)....Szarrá rágtuk, lépjünk tovább szerintem..
több mint 11 éve
Moore számainál vegyétek figyelembe, hogy egész pályafutása során a liga egyik legjobb pass offense-ben szerepelt és Brees dobált neki. Ahhoz képest igen karcsú szerintem az egy darab 1000 yardos szezon. A tavalyi száma pedig nem túl impresszív 384 yard...

Felsoroljam Cotchery Jets-es irányítóit? 😊Soldados
Ha belemegyünk ebbe a kissé érthetetlen vitába, akkor vegyük figyelembe, hogy Moore a felé dobott labdák több, mint 66%-át elkapta, Sanders "csak" picit kevesebb, mint 58%-át és mielőtt az első 4 évet említed ott is 65%-os volt.Úgy tűnik nincs olyan mutató amiben Sanders jobb számokat hozna, bár igaz: egy valamivel többet passzoló csapatban hozta ezeket a számokat. Ez viszont nem rajta múlt. Nem mondom, hogy jobb játékos ő vagy Cotchery (akinél ez egyébként 64% körül van), viszont azért ennyire nem esnék kétségbe érkeztével.Klaci79
Én meg nagyon. Értékelhetetlen volt a tavalyi éve, és soha életében nem volt meggyőző még egy kiemelkedő pass O-ban sem. A játék egyes elemeiben jó volt (pl 3rd down), de nem volt egy nagy szám soha, és amíg Cotchery tavaly elemében volt, addig Moore élete egyik legszarabb szezonját hozta. Őszintén szólva egyre szarabbnak gondolom ezt az igazolást, csak hát muszáj volt, mert a ló után is jobb a szamár, mint a semmi. Továbbra is az a vélemény, hogy irdatlan nagy faszság volt elengedni Cotcheryt. Helyére jött egy tavaly gyenge, sérülésekkel bajlódó hasonlóan kiöregedőben lévő játékos...

több mint 11 éve
"Ködből" választunk, vagy letrade, most már egyenesen ez a véleményem...😊
több mint 11 éve
Lehetne hozni azt is gyerekek, hogy ki volt Moore mellett és ki Cotchery mellett még WR, vagyis mennyit dobtak felé (ezt ugye azért, miért volt csak egyszer 1000 yard felett). Node felesleges, nagyon, mivel itt nem a két játékos összehasonlítása a kérdés. Elment egy RZ threat, de jött egy vajkezű slot WR, aki visszahordásban is jó. Ez is kell(ett) Sanders távozása miatt és ismétlem nem tudjuk, hogy Cotchery kapcsán mi számított. Nagyon akarta a Panthers, zéró WR-rel a rosteren, nincs előtte jelenleg senki a sorban, ez lehetőség, pontosabban ez az a lehetőség, amire szerintem egy 31 éves játékos vár és amit soha nem élhetett át.
több mint 11 éve
Folytatódik a "ködösítés": Darqueze Dennardot privát látogatásra is elhívta a csapat. Rajta kívül még az Arizona CB-jéről, Shaquille Richardsonról lehet tudni biztosan, hogy ellátogat Pittsburgh-be.vassadi
több mint 11 éve
Moore számainál vegyétek figyelembe, hogy egész pályafutása során a liga egyik legjobb pass offense-ben szerepelt és Brees dobált neki. Ahhoz képest igen karcsú szerintem az egy darab 1000 yardos szezon. A tavalyi száma pedig nem túl impresszív 384 yard...

Felsoroljam Cotchery Jets-es irányítóit? 😊Soldados
Ha belemegyünk ebbe a kissé érthetetlen vitába, akkor vegyük figyelembe, hogy Moore a felé dobott labdák több, mint 66%-át elkapta, Sanders "csak" picit kevesebb, mint 58%-át és mielőtt az első 4 évet említed ott is 65%-os volt.Úgy tűnik nincs olyan mutató amiben Sanders jobb számokat hozna, bár igaz: egy valamivel többet passzoló csapatban hozta ezeket a számokat. Ez viszont nem rajta múlt. Nem mondom, hogy jobb játékos ő vagy Cotchery (akinél ez egyébként 64% körül van), viszont azért ennyire nem esnék kétségbe érkeztével.
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 247 — #neverpunt
Moore egy Welker, talán még jobb kézzel is, viszont YAC nélkül. Jó vétel lehetne, csak kérdéses hogy a tavalyi sérülése meg egyáltalán a kor mennyire nyírta ki fizikálisan. Félő hogy nagyon.

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 095 — 毎日何かを学ぶ
LeGarrette Blount is érkezik állítólag vasárnap este, de megy Baltimorba is.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Folytatódik a "ködösítés": Darqueze Dennardot privát látogatásra is elhívta a csapat. Rajta kívül még az Arizona CB-jéről, Shaquille Richardsonról lehet tudni biztosan, hogy ellátogat Pittsburgh-be.
több mint 11 éve

Felsoroljam Cotchery Jets-es irányítóit? 😊

több mint 11 éve
Én abban mérem az elkapó hatékonyságát, hogy kritikus harmadik játékoknál mire képes és egyáltalán nagy játékokra képes-e.Tartom, hogy Moore ebben upgrade Sandershez képest, és nekem ez a fontos. Ha folyamatosan a 10TD-vel jövünk, akkor az a fair, ha megnézzük Sanders kulcsdropjait, amelyek sokkal fájdalmasabbak voltak nekem, mint egy egy tiszta elkapás akár egy TD-ért.

Ha dönteni kellene, természetesen Cotchery mellett döntöttem volna, ez nem kérdés, de ha azt nézem, hogy nagy darab elkapókban még a második körben is minőség jöhet, akkor nem vagyok elkeseredve azzal, hogy mélységi célpontokban, sebességben megvagyunk így. (vagyis egy Benjamin, ebbe a corp-ba szerintem ideális, mert nem hiányzik a sebessége)
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ha már stabil lábakon álló szélső elkapót keresünk, akkor Sanchez szabadúszó.

(Magyarázat)
 www.youtube.com/watch?v=YGTcjVqCarU

több mint 11 éve
Már ha magas elkapó kell Bennek, nem láttok abban rációt, hogy nem elkapót, hanem tight endet választunk inkább (aki jól kap el, és nem utolsó sorban futásblokkolni is tud + Miller sem lesz fiatalabb)?
Nem vagyok tisztában teljesen az idei draft class-szal, van olyan akit a mi pozícióinkban érdemes lenne húzni? Vagy annyira mély a "tall" WR class, hogy idén hiba lenne?marescha
Természetesen minden kérdést meg kell vizsgálni, az azonban tény, hogy WR-el elvileg rosszabbul állunk, mint TE-el. Miller helye egyelőre vitathatatlan. Rendeben van, volt egy sérülése ami áthúzódott a tavalyi évre, de ettől eltekintve általában egészséges és Bennel nagyon jól megértik egymást. Spaeth kissé más tészta, mert bár a liga egyik legjobb blokkoló TE-je, az elkapásokban lenne hová fejlődnie. Ha ezen tudunk javítani, akkor egy nagyszerű célponttal bővül az offesnse.
Amikor azonban ennyi hiányposztunk van, akkor felesleges lépés lenne egy TE választása. Már az első körök valamelyikében. Jelenleg van 3 TE-nek szerződése így az is lehet, hogy később sem draftolunk oda.
Jelen állapotában azt gondolom, hogy a DL, a CB, a WR, az ILB és az RB poszt prioritása is megelőzi.

Nézem egyébként Moore számait a 3. kísérleteknél. Míg Cotchery a 234 ilyen eset 47,9%-ban tudott FD-t szerezni, Moore a 158 felé irányuló kísérlet 54,4%-ban hozta a FD-t. Még Ward is "csak" 53,6%-ot hozott. Persze ez csak játék a számokkal, nem gondolom, hogy Moore most upgrade lenne, de azt sem, hogy annyira rosszul jártunk vele. Szép hogy Brees azt mondta róla, hogy a meg nem énekelt hős 😀
több mint 11 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Már ha magas elkapó kell Bennek, nem láttok abban rációt, hogy nem elkapót, hanem tight endet választunk inkább (aki jól kap el, és nem utolsó sorban futásblokkolni is tud + Miller sem lesz fiatalabb)?
Nem vagyok tisztában teljesen az idei draft class-szal, van olyan akit a mi pozícióinkban érdemes lenne húzni? Vagy annyira mély a "tall" WR class, hogy idén hiba lenne?
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 693 — capitaine du château de Vienne 1487
RZre van Miller meg Spèt is. Kocseri td-gyűjtemènye talajdonkèppen Heat rovàsàra ment. A mègegy Brown CB is szignàlt.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 095 — 毎日何かを学ぶ
Moore statisztikái. Egyébként pont 10 centivel alacsonyabb mint Kócseri, vagyis nem Ő lesz az RZ megoldás.
Year Team G GS Rec Yards AVG LG TD Att Yards AVG LG TD
2005 NO 0 0 - - - - - - - - - -
2006 NO 4 0 1 10 10.0 10 0 - - - - -
2007 NO 16 4 32 302 9.4 22 2 2 7 3.5 7 1
2008 NO 16 6 79 928 11.7 70 10 0 0 0 0 0
2009 NO 7 0 14 153 10.9 22 2 0 0 0 0 0
2010 NO 16 1 66 763 11.6 80 8 0 0 0 0 0
2011 NO 14 7 52 627 12.1 47 8 0 0 0 0 0
2012 NO 15 7 65 1,041 16.0 51 6 0 0 0 0 0
2013 NO 13 10 33 384 11.6 30 2 0 0 0 0 0
több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 947 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
ékán Robinsont és így már egyáltalán nem is borzasztó helyzeteünk. Továbbá Blountot sem engedném el szerződés nélkül.

több mint 11 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 947 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ami azt illeti én nem gondolom ennyire egyértelmű downgrade-nek Jerrichohoz képest sőt. Emlékeim szerint Jerikó barátunk is egyszer keveredett 1000+ yard fölé egy szezon során, meg tavaly volt egy 10 TD-s szezonja ( ami megsüvegelendő ) . Lance-nek is megvolt az 1000+ yard és valóban nem kevés TD-t kapott már el pályafutása során. Én még mondjuk behúznám mondjuk 2. kör táj

több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 116 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Qrvára kíváncsi vagyok a számokra, hogy vajon mennyivel volt olcsóbb, mint Cotchery...

Moore pedig se Cotcheryhez, se Sandershöz képest nem upgrade, sőt egyértelmű downgrade... Tényleg érdekel, hogy ezt a minőségromlást vajon mennyi pénzért nyeltük be...

Viszont a félreértések elkerülése végett: Cotchery elengedése után annyira vékonyak voltunk WR-poszton, hogy még ennek is örülök, egyszerűen muszáj volt valakit igazolni. Hát ő lett.Soldados
Mondjuk kb annyi TD elkapása van, mint Sandersnek + Cotchery-nek összesen, volt 1000 yardos szezonja is. Szerintem nem lesz ő rossz, ha meglesz a chemistry Bennel.
több mint 11 éve
Qrvára kíváncsi vagyok a számokra, hogy vajon mennyivel volt olcsóbb, mint Cotchery...

Moore pedig se Cotcheryhez, se Sandershöz képest nem upgrade, sőt egyértelmű downgrade... Tényleg érdekel, hogy ezt a minőségromlást vajon mennyi pénzért nyeltük be...

Viszont a félreértések elkerülése végett: Cotchery elengedése után annyira vékonyak voltunk WR-poszton, hogy még ennek is örülök, egyszerűen muszáj volt valakit igazolni. Hát ő lett.