Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Heineken
3
Sziasztok! Én eddig csak "nézelődő" voltam itt, szerintem maradok is, de tényleg rossz olvasni, hogy milyen jól tudják, Pittsburghben mi a helyzet, meg a tuti és ezt ilyen fantasztikusan abszolválják. Építő jellegű kritikának szánt hozzászólások mögé bújva oltják a csapatot. Persze jó dolog, hogy hozzászólnak, no de mégis...Olvasgatok tovább és némítok akit kell (köszönöm én is a tippet) és GO STEELERS!
több mint 11 éve
Köszi!Van szűrés, rámész az adatlapjára és némítás.ShilkorSzerintem meg szimplán tahó vagy, ha még az amerikai foci fórumba is képes vagy politikát behozni... Sajnálom hogy nincs szűrés gomb, mert már rég rádnyomtam volna. ( és nem nem a szakmai vita miatt.... )vontodOff: Te Jóska, meddig akarod ezt a bazi méretű polreklámot a pofánkba nyomni még? 😊peterk2005Amíg érzem magamon, hogy magyar vagyok, és jobban teljesítek. 😉
Jó érzés magyarnak lenni ezekben a napokban.Sobri Jóska
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 11 éve
Van szűrés, rámész az adatlapjára és némítás.Szerintem meg szimplán tahó vagy, ha még az amerikai foci fórumba is képes vagy politikát behozni... Sajnálom hogy nincs szűrés gomb, mert már rég rádnyomtam volna. ( és nem nem a szakmai vita miatt.... )vontodOff: Te Jóska, meddig akarod ezt a bazi méretű polreklámot a pofánkba nyomni még? 😊peterk2005Amíg érzem magamon, hogy magyar vagyok, és jobban teljesítek. 😉
több mint 11 éve
Szerintem meg szimplán tahó vagy, ha még az amerikai foci fórumba is képes vagy politikát behozni... Sajnálom hogy nincs szűrés gomb, mert már rég rádnyomtam volna. ( és nem nem a szakmai vita miatt.... )Off: Te Jóska, meddig akarod ezt a bazi méretű polreklámot a pofánkba nyomni még? 😊peterk2005Amíg érzem magamon, hogy magyar vagyok, és jobban teljesítek. 😉
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 11 éve
Dave Dameshek @Dameshek Terrible trend for Tomlin: over the last season-and-a-half, the Steelers have lost six games to teams with a combined 24-45 record.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Klemó
5 667
Van egy látható akszióma, vagyis van egy szar OC, a többi jó. Készséggel elfogadom, hogy ez az igazság és ez ellen nincs vita, csak írod, hogy ne szarozzunk, akkor az OC-t lehet? 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))Nincs sértődés, értem amit és amiért írod (nehogy folytassuk😊, de vegyük már észre, hogy aki rebuildet akar, akik azt mondják, hogy az egész csapat kuka, azok nem steelers szurkolók (nagyrészt). Azoknak meg természetes, hogy kibicként semmi sem drága és felesleges is a vita, mert előbb vagy utóbb elfogynak az érvek.
Egyébként a Sobri-Soldi vitát el lehetne adni az RTL Klubnak is...én élveztem...mondjuk Soldi utoló bekezdésére valami ütősebbet vártam, dehát nem korhatáros a fórum no...😊
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
De mi lenne ha 7 forduló után még nem azzal foglalkoznánk, hogy ki mindenkit kell kirúgni a csapattól? Ok ez egy fórum, de mindenki elmondta már, hogy miért szeretné vagy sem Ben-t és őszintén szólva kezd egy kissé unalmassá is válni, hogy egy olyan játékossal foglalkozunk folyamatosan, akinél tucatnyi sokkal szarabb is van az NFL-ben. Sajnos igaza van Soldinak abból a szempontból, hogy aki ide írogat már kezd olyan lenni, mint egy amerikai szakíró. Vagy pont ahhoz tudnám hasonlítani, hogy nálunk mindenki potenciális szövetségi kapitány jelölt. 2-5-el állunk, és?? Most akkor mi történik? És ha 2-14-el végzünk akkor mi van? Vasárnap este a TV vagy a game pass előtt ülünk és szurkolunk a csapatnak és kész! Örüljünk neki, hogy lehetőségünk van egy ilyen magas színvonalú játékot élvezni még legalább 8 hétig és majd utána lehet vitázni, hogy újraépítsük e a csapatot vagy sem. Persze OC-t ki lehet rúgni bármikor, de csapatot nem lehet egyszerűen váltani. Majd jön a február, március és mindenki a távolban sajnálni fogja, hogy nem nézhet Steelers meccset. Akkor lesz idő és lesz elég információ már arra, hogy mit lép a csapat a holtidőben.
És jó lenne ha annyiban is megőriznénk az egymás iránti tiszteletet, hogy a "szar" és szinonimái ne szerepeljenek a Steelers vonatkozásában. Persze én sem vagyok elragadtatva, de nem gondolnám, hogy így kellene beszélni.
Remélem nem sértettem meg senkit!
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Én is azt hittem csak poén! Mert annak jó 😀Húúúú, te ezt nem is viccnek szántad!:-/ @)bcsarliOff: Te Jóska, meddig akarod ezt a bazi méretű polreklámot a pofánkba nyomni még? 😊peterk2005Amíg érzem magamon, hogy magyar vagyok, és jobban teljesítek. 😉
több mint 11 éve
Húúúú, te ezt nem is viccnek szántad!:-/ @)Off: Te Jóska, meddig akarod ezt a bazi méretű polreklámot a pofánkba nyomni még? 😊peterk2005Amíg érzem magamon, hogy magyar vagyok, és jobban teljesítek. 😉
több mint 11 éve
Folyamatosan szerkesztem a HSZ-t, de amit az előzőbe beleszerkesztettem az jó válasz lesz. 😊Akkor mást kérdezek:Az autó egy élettelen dolog. Ne hasonlítsd egy emberi játékhoz, ami érzelmeken és mentális képességeken múlik.SoldadosEgy új OC visszaadhatja BB magabiztosságát, kedvét, ezáltal X-faktorát. Ha ez visszajön, az visszahozhatja azt a D mentalitást, amiről Te beszélsz, az magával hozhatja azt az OL-teljesítményt, hogy az "életüket adják érte".SoldadosLehet.
De te is feltételes módban írsz.
Úgy kérdezném, hogy ha van egy régi autód, amivel rengeteg a baj, motor, kerekek, törött lökhárító, nem működő ablakemelő, akkor az a megoldás, hogy hengerfejet cserélsz, és reméled, hogy minden más megoldódik, vagy elviszed egy teljes felújításra?Sobri Jóska
Van egy élő csajod.
Kedvelted, de már rá is untál, nem szórakoztat, nem hoz tűzbe, nem indít be, le is harcoltad pár év alatt, és ő sincs érted már igazán oda.
Mit teszel? Elküldöd fodrászhoz vagy pedig keresel egy teljesen újat?
Értem én, hogy az OC egyértelműen probléma nálatok, te meg értsd meg, hogy nem csak ő a probléma.
Kb. ez a disputánk esszenciája.
Szerinted az ő cseréje "A" megoldás, szerintem csak a megoldás egy szelete.Sobri Jóska
Mellesleg mit is mondok én? OC-csere és meglátjuk bekövetkezik-e a várt javulás. Ha nem, akkor lehet szó QB-draftról 2015-ben. És a rookie még akkor is padoz(hat)na egy évet BB mögött. De előbb megpróbálnám visszahozni azt, amit az első 8 évében láttunk. Ha vmi elromlik, nem kidobom, hanem megpróbálom kijavítani és csak akkor válok meg tőle, amikor már biztosan helyrehozhatatlan. (Ez igaz a csajos példádra is) Na itt még nem tartunk.
Ja és persze, hogy feltételes módban beszélek, nem vagyok Nostredamus. Nem azt mondom, hogy az OC-váltás mindent megold, hanem azt, hogy sok problémára megoldást jelenthet. De ha nem, akkor az meg választ ad bizonyos kérdésekre. Az OC-váltás nem lehet persze mindenre megoldás, de ha megold sok problémát, akkor az eltüntet más problémákat. Tehát az nem orvosolva lesz, csak eltünteti. Na ezt csinálja egy jó csapat. Eltünteti hibáit. Vannak neki, de el tudja tüntetni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Akkor mást kérdezek:Az autó egy élettelen dolog. Ne hasonlítsd egy emberi játékhoz, ami érzelmeken és mentális képességeken múlik.SoldadosEgy új OC visszaadhatja BB magabiztosságát, kedvét, ezáltal X-faktorát. Ha ez visszajön, az visszahozhatja azt a D mentalitást, amiről Te beszélsz, az magával hozhatja azt az OL-teljesítményt, hogy az "életüket adják érte".SoldadosLehet.
Úgy kérdezném, hogy ha van egy régi autód, amivel rengeteg a baj, motor, kerekek, törött lökhárító, nem működő ablakemelő, akkor az a megoldás, hogy hengerfejet cserélsz, és reméled, hogy minden más megoldódik, vagy elviszed egy teljes felújításra?Sobri Jóska
Van egy élő csajod.
Kedvelted, de már rá is untál, nem szórakoztat, nem hoz tűzbe, nem indít be, le is harcoltad pár év alatt, és ő sincs érted már igazán oda.
Mit teszel? Elküldöd fodrászhoz vagy pedig keresel egy teljesen újat?
Értem én, hogy az OC egyértelműen probléma nálatok, te meg értsd meg, hogy nem csak ő a probléma.
Kb. ez a disputánk esszenciája.
Szerinted az ő cseréje "A" megoldás, szerintem csak a megoldás egy szelete.
több mint 11 éve
Az autó egy élettelen dolog. Ne hasonlítsd egy emberi játékhoz, ami érzelmeken és mentális képességeken múlik.Egy új OC visszaadhatja BB magabiztosságát, kedvét, ezáltal X-faktorát. Ha ez visszajön, az visszahozhatja azt a D mentalitást, amiről Te beszélsz, az magával hozhatja azt az OL-teljesítményt, hogy az "életüket adják érte".SoldadosLehet.
Mellesleg mit is mondok én? OC-csere és meglátjuk bekövetkezik-e a várt javulás. Ha nem, akkor lehet szó QB-draftról 2015-ben. És a rookie még akkor is padoz(hat)na egy évet BB mögött. De előbb megpróbálnám visszahozni azt, amit az első 8 évében láttunk. Ha vmi elromlik, nem kidobom, hanem megpróbálom kijavítani és csak akkor válok meg tőle, amikor már biztosan helyrehozhatatlan. Na itt még nem tartunk.
Ja és persze, hogy feltételes módban beszélek, nem vagyok Nostredamus. 😊 Nem azt mondom, hogy az OC-váltás mindent megold, hanem azt, hogy sok problémára megoldást jelenthet. De ha nem, akkor az meg választ ad bizonyos kérdésekre. 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Egy új OC visszaadhatja BB magabiztosságát, kedvét, ezáltal X-faktorát. Ha ez visszajön, az visszahozhatja azt a D mentalitást, amiről Te beszélsz, az magával hozhatja azt az OL-teljesítményt, hogy az "életüket adják érte".SoldadosLehet.
Úgy kérdezném, hogy ha van egy régi autód, amivel rengeteg a baj, motor, kerekek, törött lökhárító, nem működő ablakemelő, akkor az a megoldás, hogy hengerfejet cserélsz, és reméled, hogy minden más megoldódik, vagy elviszed egy teljes felújításra?
több mint 11 éve
Az van, hogy százalékosan jobb esélye van, hogy BB-nél és Bradynél rosszabb irányító kerülne ide is, oda is. Ezért nem lépnek ilyen hülyeséget. A HC-k gyakran mondják: azért ő játszik, mert ő nyújtja a csapat számára legjobb esélyt a győzelemre. Na erről szól ez. Itt BB, ott TB a franchise QB, ő nyújtja a legjobb esélyt. Nemcsak egy meccsen, az SB-re is. És mi a véleményed Elwayről? Már mindenki leírta, aztán éppen utolsó éveiben hozta össze az SB-ket, pedig mindenki hasonlókat mondott rá, mint Te BB-re és TB-re. 😊 Kell egy momentum és visszatér a hit, a magabiztosság, az önbizalom, az X-faktor. Ahogy Warnernél is bekövetkezett egy a Cardsnál. A karrier hullámzó, Favre-nál is ez volt. Már leírták a Jets-nél, aztán ismét összeállt neki minden. Vagy a Falconsnak is kéne dobni Ryant? Ők is 2-6. Rossz csapat. Ez utóbbi igaz, de akkor ők is dobják ki Ryant? Ugye nem.Tudom, hogy nem így működik.Sobri!Nézd meg a Pats OC-jét. Egy kalap fos. Fosabb, mint a tietek. Vagy ugyanannyira fos. Mégse 2-6-on állunk, hanem 6-2-n.Soldi, az 5-2 vs. 2-5-höz egy megjegyzés:A 2-5 és az 5-2 között számszakilag nagy a különbség. De valóságban egyetlen edzőcsere is a megoldás kulcsa lehet a kettő között.Soldados
"Egy jó csapat leküzdi a problémákat, és tud nyerni, ettől jó csapat."
Na, ki mondta? 😊
És egyet is értek veled, és pont ebből a 2-5-ből látszik, hogy most a Steelers nem jó csapat.
Nem egy OC-nyire van attól, hogy jó legyen, se nem egy QB-nyira, se nem 2 D játékosnyira.
Sokkal messzebb.
A megoldás egy teljes újjáépítés lesz, akár elöbb, akár utóbb.Sobri Jóska
Mivel a D újjáépült, és bár nincs érdemben Offense, ennyi elég mind számszakilag, mind a valóságban.
Engem nem zavar, ha szerinted nem kell rebuilding nálatok, de attól még kell.Sobri Jóska
Nem megbántva, meg tudom, hogy téged nem is lehet. 😊 Az NFL nem így működik. Nem csinálsz rebuildet egy negatív szezon miatt. És nem dobod ki a franchise QB-dat sem, aki mellesleg nem is játszik szarul, csak azt a pluszt nem hozza. Pont. Ennyi. Miért? Mert ostobaság lenne.Soldados
Úgy működik, hogy se Brady, se Ben nem nyer már több SB-t, mégis, évekig eldobálgatnak még, miután ez nyilvánvalóvá válik. Mert váltani ugye ostobaság lenne.
Az újjáépítésre meg nem a negatív szezon miatt lenne szükség, hanem ahogy a témába belenyitó hsz-emben is írtam ezek miatt: "Új irányító, normális fal(ak), harapós védők, ezekre mind szükség lenne. De legfőképpen visszanyerni a jó kis steelerses arculatot."
Végülis nem kell rebuildingnek hívnod, de a problémákat orvosolni kell.
És ha elmegyünk este, beülünk egy étterembe, eszünk, fizetünk, ezt se kell vacsorának hívnod, ha maga a szó zavar. De attól még...Sobri Jóska
Ami az eredeti mondatodat illeti. Valóban ez kell. De a rebuild az a félcsapat kicserélésével jár. Én ebben nem hiszek, hogy ez a megoldás jelenleg, mert nem vagyunk olyan mélységben. Te, aki szintén hiszel abban, hogy mentális erő mennyit számít, annak nem hiszem, hogy különösképpen magyaráznom kéne az ok okozati összefüggéseket, amire fentebb utaltam. Egy új OC visszaadhatja BB magabiztosságát, kedvét, ezáltal X-faktorát. Ha ez visszajön, az visszahozhatja azt a D mentalitást, amiről Te beszélsz, az magával hozhatja azt az OL-teljesítményt, hogy az "életüket adják érte".
A rebuilding az utolsó, amit tehetsz. Azu már akkor jön, ha nincs más megoldás. A rebuildingnél húzhatsz Weedent, Leafet és sorolhatnám azt a sok QB-t, aki mind eltűnt a süllyesztőben és az újabb évekre tönkreteheti a franchise-t. Ezzel szemben Bradyvel folyamatosan tűz közelében marad a Pats. Hogy nyer-e SB-t? Nem tudom. De ott van a PO-ban folyamatosan, tehát esélye van rá. Ha húzol egy Weedent, Foles-t, Sanchezt, Clausent, akkor nincs. Minek vállalnál ilyen nagy és teljesen felesleges kockázatot. Semmi értelme. A mostani Brady-nél és BB-nél sokkal rosszabb QB-val is nyertek már SB-t.
több mint 11 éve
Tudom, hogy nem így működik.Sobri!Nézd meg a Pats OC-jét. Egy kalap fos. Fosabb, mint a tietek. Vagy ugyanannyira fos. Mégse 2-6-on állunk, hanem 6-2-n.Soldi, az 5-2 vs. 2-5-höz egy megjegyzés:A 2-5 és az 5-2 között számszakilag nagy a különbség. De valóságban egyetlen edzőcsere is a megoldás kulcsa lehet a kettő között.Soldados
Na, ki mondta? 😊
És egyet is értek veled, és pont ebből a 2-5-ből látszik, hogy most a Steelers nem jó csapat.
Nem egy OC-nyire van attól, hogy jó legyen, se nem egy QB-nyira, se nem 2 D játékosnyira.
Sokkal messzebb.
Mivel a D újjáépült, és bár nincs érdemben Offense, ennyi elég mind számszakilag, mind a valóságban.
Engem nem zavar, ha szerinted nem kell rebuilding nálatok, de attól még kell.Sobri Jóska
Nem megbántva, meg tudom, hogy téged nem is lehet. 😊 Az NFL nem így működik. Nem csinálsz rebuildet egy negatív szezon miatt. És nem dobod ki a franchise QB-dat sem, aki mellesleg nem is játszik szarul, csak azt a pluszt nem hozza. Pont. Ennyi. Miért? Mert ostobaság lenne.Soldados
Úgy működik, hogy se Brady, se Ben nem nyer már több SB-t, mégis, évekig eldobálgatnak még, miután ez nyilvánvalóvá válik. Mert váltani ugye ostobaság lenne.
Az újjáépítésre meg nem a negatív szezon miatt lenne szükség, hanem ahogy a témába belenyitó hsz-emben is írtam ezek miatt: "Új irányító, normális fal(ak), harapós védők, ezekre mind szükség lenne. De legfőképpen visszanyerni a jó kis steelerses arculatot."
Végülis nem kell rebuildingnek hívnod, de a problémákat orvosolni kell.
És ha elmegyünk este, beülünk egy étterembe, eszünk, fizetünk, ezt se kell vacsorának hívnod, ha maga a szó zavar. De attól még...
több mint 11 éve
Sobri!Nézd meg a Pats OC-jét. Egy kalap fos. Fosabb, mint a tietek. Vagy ugyanannyira fos. Mégse 2-6-on állunk, hanem 6-2-n.Soldi, az 5-2 vs. 2-5-höz egy megjegyzés:A 2-5 és az 5-2 között számszakilag nagy a különbség. De valóságban egyetlen edzőcsere is a megoldás kulcsa lehet a kettő között.Soldados
Na, ki mondta? 😊
Sokkal messzebb.
Nem megbántva, meg tudom, hogy téged nem is lehet. 😊 Az NFL nem így működik. Nem csinálsz rebuildet egy negatív szezon miatt. És nem dobod ki a franchise QB-dat sem, aki mellesleg nem is játszik szarul, csak azt a pluszt nem hozza. Pont. Ennyi. Miért? Mert ostobaság lenne.
több mint 11 éve
Az aggasztó a Lőcs 8Td/7int és nincs futás, eredényileg, kalózfelpofozottságilag kiköpött 06, akkor egy, kimlékszik? Andrew Walter nevű mókus, istenem, három yardon múlott, no most is majdnem megvót a négy int. És utána még kiszptunk a Brónkóstó. Az eglált megértük, pszikésen aszondom, a Brauni meccseken múlik, ha ott kivágjuk a dominátor ruhánkat, megesznek reggelire....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Off: Te Jóska, meddig akarod ezt a bazi méretű polreklámot a pofánkba nyomni még? 😊peterk2005Amíg érzem magamon, hogy magyar vagyok, és jobban teljesítek. 😉
Jó érzés magyarnak lenni ezekben a napokban.
több mint 11 éve
Off: Te Jóska, meddig akarod ezt a bazi méretű polreklámot a pofánkba nyomni még? Tedd be Tebow-t, vagy a Jelenések Könyvét, nem érdekel, de legalább ettől kímélj meg ha lehet. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Nézd meg a Pats OC-jét. Egy kalap fos. Fosabb, mint a tietek. Vagy ugyanannyira fos. Mégse 2-6-on állunk, hanem 6-2-n.Soldi, az 5-2 vs. 2-5-höz egy megjegyzés:A 2-5 és az 5-2 között számszakilag nagy a különbség. De valóságban egyetlen edzőcsere is a megoldás kulcsa lehet a kettő között.Soldados
Na, ki mondta? 😊
Sokkal messzebb.
Engem nem zavar, ha szerinted nem kell rebuilding nálatok, de attól még kell.
több mint 11 éve
Soldi, az 5-2 vs. 2-5-höz egy megjegyzés:A 2-5 és az 5-2 között számszakilag nagy a különbség. De valóságban egyetlen edzőcsere is a megoldás kulcsa lehet a kettő között. Nüanszokon múlnak dolgok az NFL-ben. Nüanszok képesek megforítani egy meccset (ahogy most a Fins-Patset a missed FG). Nüanszok képesek megváltoztatni valaki vagy akár egy egység mentális állapotát, hozzáállást. Erről szól a történet, ezt (is) jelentené az OC-váltás. MEgváltoztatni a mentális állapotot, nemcsak a stratégiát.
Na, ki mondta? 😊
Sokkal messzebb.
2-5 vagyunk. Ami azt mutatja, hogy rossz csapat vagyunk - jelenleg. De ez még mindig nem a JAX-szint, hogy mindent leromboljunk. Ez még messze nem az a mélység, főleg ha látod is a meccseket is. Én látom az összeset.
Egy negatív szezon miatt nem csinálnak rebuildinget. Egy rossz szezon miatt nem basszák ki a franchise QB-t. Kivéve Cleveland, ott minden 2.-ban az kezdődik, látjuk is hova vezet az az út.
több mint 11 éve
Soldi, az 5-2 vs. 2-5-höz egy megjegyzés:"Egy jó csapat leküzdi a problémákat, és tud nyerni, ettől jó csapat."
Na, ki mondta? 😊
Sokkal messzebb.
A megoldás egy teljes újjáépítés lesz, akár elöbb, akár utóbb.
több mint 11 éve
Nemigen tudom eldönteni, hogy Ben vagy Haley a nagyobb gáz.Ben korántsem annyira rossz. A szakértők nem is fikázzák és én sem látom szörnyűnek, inkább átlagosnak. Az extrát nem hozza, de nem rajta mennek el a meccsek.
Gondolom a csapatnál abszolút képben vannak, mert mi csak azt látjuk hogy mi történik a pályán, ott viszont azt is tudják hogy mi volt adott esetben a playhívás, és ahhoz képest mi történt a pályán, ami teljesen más megvilágításba helyezhet dolgokat.
A Ben- komfortzóna elmélettel nem értek egyet. Profi sportolóról beszélünk, és nem állt be olyan mértékű változás, ami gyökeresen új dolgokat követelne meg tőle. Mivel fizetése és korábbi eredményei alapján top 10-es QB-ról van szó, az elvárható hogy csapaton belül, a sémában történő kisebb változtatásokat kezelni tudja.
Nem arról van szó mint P.Manningnél, hogy tök új csapat, új OC, új séma, és rögtön villantani kell. Vagy ha már szóbakerült Favre: másfél évtized GB után elment egy teljesen más környezetbe és ott is jó volt, aztán egy megint másikhoz, és ott sem volt rossz. Amikor egyetemről felkerül egy újonc QB és egyből kezdenie kell, - nem hogy a komfortzónájából kerül ki, hanem konkrétan egy teljesen más világba csöppen - és mégis van amelyik tud jól teljesíteni... Mi az hogy komfortzóna?
Bennél nem ilyesmiről van szó. Ugyanaz a csapat, ugyanazok a játékostársak, és nem úgy változott a séma, hogy eddig run heavy-t játszottunk, holnaptól meg spread offenset.
Namost ha Ben erre azt mondja, hogy ő kialakított egy stílust és csak abban tud jól játszani, tessék ahhoz szabni az egész rendszert OC-val együtt, mert különben ő nem tud teljesíteni, az nekünk nem jó hír.Jan
Amúgy pedig de bizony hatalmas filozófiai váltás zajlott le az O-ban. Ami kihatással van a teljesítményre, ez normális. Sőt, a franchise QB attól franchise QB, hogy hozzá szabják a stratégiát. Ez a normális. Brady pl gyűlöli a folyamatos nyomást, ezért olyan stratégiát írnak hozzá, hogy ezzel ne kelljen szembesülnie, mert akkor nem tud jó lenni. A Denver O-ját abszolút PM-re szabták. Ez így normális. Ahogy a Vikes-nál is mindent Favre-ra szabtak, köré építettek. Erről szól a franchise QB.
Na már most a BB-vel egyidős, de nála sokkal kevesebbet elért Rivers-t a nulla eredmények után sem mondták, hogy szar és nem küldték el, pedig semmit nem ért el 10 év alatt. Mi történt? Hoztak neki egy új HC-t és OC-t. Olyanokat, akikben megvan a potenciál, hogy előmozdítsák, a játékát, akik megtalálhatják azt a stratégiát, amiben Rivers a legjobb lehet. Hogy bejön vagy sem az mindegy. De így bánnak egy franchise QB-val. Pedig Rivers sokkal gyengébb volt az elmúlt években, mint most Ben.
A komfortzónának pedig semmi köze ahhoz, hogy valami új vagy nem új. 😉
több mint 11 éve
Nemigen tudom eldönteni, hogy Ben vagy Haley a nagyobb gáz. Gondolom a csapatnál abszolút képben vannak, mert mi csak azt látjuk hogy mi történik a pályán, ott viszont azt is tudják hogy mi volt adott esetben a playhívás, és ahhoz képest mi történt a pályán, ami teljesen más megvilágításba helyezhet dolgokat.
A Ben- komfortzóna elmélettel nem értek egyet. Profi sportolóról beszélünk, és nem állt be olyan mértékű változás, ami gyökeresen új dolgokat követelne meg tőle. Mivel fizetése és korábbi eredményei alapján top 10-es QB-ról van szó, az elvárható hogy csapaton belül, a sémában történő kisebb változtatásokat kezelni tudja.
Nem arról van szó mint P.Manningnél, hogy tök új csapat, új OC, új séma, és rögtön villantani kell. Vagy ha már szóbakerült Favre: másfél évtized GB után elment egy teljesen más környezetbe és ott is jó volt, aztán egy megint másikhoz, és ott sem volt rossz. Amikor egyetemről felkerül egy újonc QB és egyből kezdenie kell, - nem hogy a komfortzónájából kerül ki, hanem konkrétan egy teljesen más világba csöppen - és mégis van amelyik tud jól teljesíteni... Mi az hogy komfortzóna?
Bennél nem ilyesmiről van szó. Ugyanaz a csapat, ugyanazok a játékostársak, és nem úgy változott a séma, hogy eddig run heavy-t játszottunk, holnaptól meg spread offenset.
Namost ha Ben erre azt mondja, hogy ő kialakított egy stílust és csak abban tud jól játszani, tessék ahhoz szabni az egész rendszert OC-val együtt, mert különben ő nem tud teljesíteni, az nekünk nem jó hír.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
nekem átjött a mondanivaló...egyetértek általánosságban, de most már tényleg lépjünk túl és koncentráljunk a Pats-reKlaci79Ha kikapunk tőlük, kezdődik majd elölről az egész, ebben biztos lehetsz. 😊
Meskó cut. (Y) Hogy Butler vagy McBriar, az tulajdonképpen mindegy, mert annál gyengébb teljesítményt, mint amit ezen a hét meccsen Meskótól láttunk, egyikük sem nagyon tud produkálni. Az már kiderült, hogy Butler sem lehet hosszú távú megoldás, így én logikusabbnak is érzem, hogy inkább egy veteránt hoztunk.