Bowldog Hálaadást!

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
hagyjuk már ezt....egy darab normális QB nem dobált neki két éve...még Staf lehetett volna, ha már tavaly nincs mindenféle baja...de egy Fields vagy egy Wolford...
Klaci79
Blake Bortleszel karrier évet hozott. Pedig ő sosem volt egy nagy ász a poszton. Kivéve talán 2015-ben vagy a Heinz Fielden, playoff meccsen. 😀
Viccet(?) félretéve, amikor Stafford egészséges volt, akkor sem tudtak vele mit kezdeni, pedig McVay nem éppen arról híres, hogy nem lenne elég kreatív offenzív elme. 1 év után szabadulni akarnak tőle, pedig Stafford idén visszatér és Kupp-on, meg TALÁN Van Jeffersonon kívül nincs senki, akit komolyan lehet onnan venni a passzjátékban. Skowroneket mondani nem ér. 😀

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
hagyjuk már ezt....egy darab normális QB nem dobált neki két éve...még Staf lehetett volna, ha már tavaly nincs mindenféle baja...de egy Fields vagy egy Wolford...
több mint 1 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 563 — kheanton@gmail.com
Istenem de ez miért kell? Eddig mindig találtunk ételmes prospectetket WR -ből a hátsó körökben. Rádásul Robinson utolsó két éve... ez 10m nagyon nem ér... de még 5 öt is vonakodva.

Szerkesztette: Razi
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hoppá:
The #Steelers are working to finalize a trade to acquire veteran WR Allen Robinson from the #Rams and have been granted permission to give him a physical, per sources.

Állítólag 15 milliót kap idén, abból 10-et állunk mi, 5-öt a Rams. Elég komoly erősítés lenne...
Klaci79
Ha még mindig 2019-et írnánk, így is lenne. De A-Rob sajnos mostanság már csak árnyéka egykori önmagának.
több mint 1 éve
Hoppá:
The #Steelers are working to finalize a trade to acquire veteran WR Allen Robinson from the #Rams and have been granted permission to give him a physical, per sources.

Állítólag 15 milliót kap idén, abból 10-et állunk mi, 5-öt a Rams. Elég komoly erősítés lenne...

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
ebből biztos lesz korai Edge húzás....egyrészt idén ez a class nagyon jó, kár lenne kihagyni, másrészt két normális játékosunk van a posztra, 3 is kevés lenne, de jövőre Highsmith is lejár, úgyhogy őt el fogjuk engedni, mert Watt másik oldalán olcsóbban is elfociznak a srácok. Látszik, hogy Dupree-re mint csere, szinte semmit nem akartunk költeni.
Klaci79
Kifejezetten ideális, hogy a második körben van 2 cetlink, mert kis tulzással ebben a körben nem lehet nekük rosszat húzni annyira rendben van a CB és EDGE class, ahol nekünk needünk van. Rush biztosan lesz valamelyik poszton az elsőben és majd a második elején is majd. Szerintem ez dönti el, lesz-e itt pick. Azt ne feledd, hogy anno pár éve a ragyogó TE classból egy Gentry-t sikerült kukáznunk. De persze az Colbert volt.. 😀
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
ebből biztos lesz korai Edge húzás....egyrészt idén ez a class nagyon jó, kár lenne kihagyni, másrészt két normális játékosunk van a posztra, 3 is kevés lenne, de jövőre Highsmith is lejár, úgyhogy őt el fogjuk engedni, mert Watt másik oldalán olcsóbban is elfociznak a srácok. Látszik, hogy Dupree-re mint csere, szinte semmit nem akartunk költeni.
Klaci79
És így Düprí el is ment Atlantába.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
We're underdogs again

Willie Parker
And again and again.....
polamalu
Az a baj, hogy azok is maradunk a végére is, én nagyon nem látom, milyen sötét erőt tudunk majd rászabadítani az ellenfelekre így, hogy Canada maradt. Az offense várhatóan hajszállal jobban elkaristol, de én továbbra sem érzem a szezon második felét sem megnyugtatónak a 13, meg 16 pontos győzelmekkel... Egy Watton múlik megint a szezon, ha ő egészséges lesz végig, akkor határ a csillagos ég (ami valahol a divisional kör kb. reálisan), ha megint kiesik hónapokra, akkor meg ismét szenvedés...
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
We're underdogs again

Willie Parker
And again and again.....
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 393
We're underdogs again

több mint 1 éve
Armon Watts DL érkezik vetminért. (0 CAP helyet foglalva) Szinte biztos, hogy hozunk a draftról is pufit majd és lehet a camp-ben eldönteni ki lesz az 53-as keret tagja.
Klemó
Erős kritika ez Lealnek es Loudermilknek is, de Adams helyében is izzadnék, Cam ugye locked, nekem Ogunjobi is, és valszeg Wormley is marad, ahogy Fehoko sem tűnik elveszettnek. Érdekes lesz a DL offseason...
badsco
Jaj, nem. Ne feledd, hogy Alualu és Wormley is elment tavaly óta, így az, hogy jött 2 vetmines srác, csak annyi történt, hogy mennyiségben pótoltuk a kiesőket. Lealnek biztos nem kell izzadnia, de Loudermilknek sem szerintem, de ő már nem lazíthat valóban. Adams pedig tök természetes, hogy minden camp-ben izzadnia és bizonyítania kell. Én nagyon meglepődnék, ha ebbe a mixbe ne hoznánk még szereplőt. Vannak érdekes és jó NT prospectek ebben a draftban, szinte minden körben (Mazi Smith, Ilka, Benton) így nagyon nem lepődnék meg hogy hozunk egy 1tech mackót, aki akár rögtön a kezdőben is találhatná magát a base 3-4 D-ben.
Klemó
Alualut tudtam, ő nem lenne már megoldás, Wormley sem maradt végül? Arról lemaradtam. Szerintem is jönni fog a draftról még ide ember, én elég magasan várok DL picket.
badsco
Nem hosszabbítottunk vele. De persze még beeshet, mert más sem vitte még el.
több mint 1 éve
Armon Watts DL érkezik vetminért. (0 CAP helyet foglalva) Szinte biztos, hogy hozunk a draftról is pufit majd és lehet a camp-ben eldönteni ki lesz az 53-as keret tagja.
Klemó
Erős kritika ez Lealnek es Loudermilknek is, de Adams helyében is izzadnék, Cam ugye locked, nekem Ogunjobi is, és valszeg Wormley is marad, ahogy Fehoko sem tűnik elveszettnek. Érdekes lesz a DL offseason...
badsco
Jaj, nem. Ne feledd, hogy Alualu és Wormley is elment tavaly óta, így az, hogy jött 2 vetmines srác, csak annyi történt, hogy mennyiségben pótoltuk a kiesőket. Lealnek biztos nem kell izzadnia, de Loudermilknek sem szerintem, de ő már nem lazíthat valóban. Adams pedig tök természetes, hogy minden camp-ben izzadnia és bizonyítania kell. Én nagyon meglepődnék, ha ebbe a mixbe ne hoznánk még szereplőt. Vannak érdekes és jó NT prospectek ebben a draftban, szinte minden körben (Mazi Smith, Ilka, Benton) így nagyon nem lepődnék meg hogy hozunk egy 1tech mackót, aki akár rögtön a kezdőben is találhatná magát a base 3-4 D-ben.
Klemó
Alualut tudtam, ő nem lenne már megoldás, Wormley sem maradt végül? Arról lemaradtam. Szerintem is jönni fog a draftról még ide ember, én elég magasan várok DL picket.
több mint 1 éve
Klemó
badsco
több mint 1 éve
Klemó

Szerkesztette: badsco
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Ha ilyen jó a CB felhozatal, akkor miért ne duplázhatnánk akár?

Kell még DE, OLB és a támadó falba bárhova emberke, de beleférhet a CB dupla.
Szokol
Nem is kérdés. Simán benne van a duplázás, de azt luxusnak tartanám, ha ezt 1-2. körökben tennénk, mivel a CB class nagyon mély is. 3. körben is simán találsz értéket bőven. Durva, de olyan 20-25 játékos van, aki első 3 körben elkelhet. Nyilván nem fog ennyi, hiszen ez 20% felett lenne, ami azt jelentené, hogy átlagban több, mint minden 5. playa CB, de csak, hogy legyen összehasonlítás a WR class meg annyira gyenge, hogy ott értékben, nem sokkal több, mint 10 lenne az akit hoznál. De minden bizonnyal több lesz ez, hiszen ha WR need van, akkor az szépen tolja a reach felé a csapatokat és ezért is fontos mindig az FA oldalon egy-egy pozíció kapcsán nem kiszolgáltatni magunkat a draftnak.

Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Ha ilyen jó a CB felhozatal, akkor miért ne duplázhatnánk akár?

Kell még DE, OLB és a támadó falba bárhova emberke, de beleférhet a CB dupla.
több mint 1 éve
Ha már cornerek, a héten néztem néhány tape-t, meg Höri videóját is elkezdtem.

Benyomások, akik kellenek számomra:

Nr 1# szintű corner:
Gonzalez
Porter
Banks
Trice
Brents
Witherspoon

Gonzalez nem lesz bent 10-nél.
A következő 4 tud mindent, sok cover, sok man2man, Brents nekem az új Ramsey, Trice meg tipikus LOB-tag lenne.
Witherspoon kurva jó, de pehely, ő only slot, az meg nem 1.kör számomra.

Trice egy vadállat, Drake Londonokat is földhöz baszogatott, szóval nálam ő jönne és sztem 2/1-re bent lesz.
Brents is elérhető lesz, ő kicsit nyersebb, de egy pitbull és sárkányméretekkel fesztávban.
Mindkettő gyors és jól fordul.

Witherspoon talán a legjobb pure cover CB, de nekünk nem illik a rsz-be, luxus lenne.

Ideális CB#2:
Stevenson - jó cover, de kicsit merev és futás ellen lusta
Cam Smith - boom or bust stílus, belerobban a playbe, de hanyag és sokszor elhagyja a route-t

Jó teljesítmény, de törpök, így ink 3. körtől:
Turner
Phillips
Blackmon

Szegény Hodges-Tomlinson egy nagyon jó kis college CB, de nem látom, h a paramétereit át lehet tenni profi szintre, pedig egy pitbull a gyerek.

Forbes meg egy pálcika én ilyet nem láttam, de a produkciója jó volt!!! 20 font hiányzik róla, nagyon long shot, 1 év redshirt és gyúrás.

Érdekes projektek:
Moss - a gyerek mindent tud a CB posztról, fehér CB!, de jó, csak kicsit darabos (4. kör)
Rush - ő meg az ellentéte, ideális, sőt etalon paraméterek, de meg kell tanítani helyezkedni, váltani stb

Hátulról 3 gyereket tartok érdekesnek és érdemesnek, akik underdogok, kis programokból, de ott domináltak és az átrakható NFL-be is kicsiben (értsd részfeladatokra): Garner, Mitchell és Luter.

Akit tuti kerülnék a nagy hype közepette az Ringo, a csávó egyszerűen szerencsés, h egy NFL kaliberű védelemben tolta (Georgia).
Willie Parker
Az elejéhez 2 gyors észrevétel. Trice-ra sok dolgot lehet mondani, de mint gyors? 4,5 körül futott, ez nagyjából LB tempó. Értem, hogy fősulin jól nézett ki, és azt is, hogy erős, de egy Chase, vagy egy Hill konkrétan hülyét csinál belőle majd. Ordas reachnek érezném őt második körben. Egy mokány csávó kétségtelen és igen, linebacker erővel rendelkezik, de DB-ként nem ez a feladat...A harmadikban is legfeljebb a végén hoznám...ha hoznám egyáltalán...

Nem tagadom, nekem Witherspoon az egyik kedvencem. Mindent tud amit egy DB-nek tudnia kell. A legbiztosabb prospectnek tartom, abból a szemszögből, hogy egy kiváló nickel CB lehet belőe, aki a mai NFL-ben folyamatosan a pályán van. De a plafon is magasan van, mert nagyon is benne van az ösztönei és a tudása alapján, hogy CB1 legyen. Az NFL-ben simán fel tud pakolni még izmot a gyorsasága kopása nélkül. Ideálisnak gondolnám hozzánk és főleg a mostani LB sorunk mellé.
Klemó
Én amúgy két cornert hoznék, egy benga nagyot, hosszú kezekkel, meg egy nickel speed bulldogot.
több mint 1 éve

Nr 1# szintű corner:
Gonzalez
Porter
Banks
Trice
Brents
Witherspoon

A következő 4 tud mindent, sok cover, sok man2man, Brents nekem az új Ramsey, Trice meg tipikus LOB-tag lenne.

Trice egy vadállat, Drake Londonokat is földhöz baszogatott, szóval nálam ő jönne és sztem 2/1-re bent lesz.
Brents is elérhető lesz, ő kicsit nyersebb, de egy pitbull és sárkányméretekkel fesztávban.

Witherspoon talán a legjobb pure cover CB, de nekünk nem illik a rsz-be, luxus lenne.

Ideális CB#2:
Cam Smith - boom or bust stílus, belerobban a playbe, de hanyag és sokszor elhagyja a route-t

Turner
Phillips
Blackmon

Szegény Hodges-Tomlinson egy nagyon jó kis college CB, de nem látom, h a paramétereit át lehet tenni profi szintre, pedig egy pitbull a gyerek.

Forbes meg egy pálcika én ilyet nem láttam, de a produkciója jó volt!!! 20 font hiányzik róla, nagyon long shot, 1 év redshirt és gyúrás.

Érdekes projektek:
Moss - a gyerek mindent tud a CB posztról, fehér CB!, de jó, csak kicsit darabos (4. kör)
Rush - ő meg az ellentéte, ideális, sőt etalon paraméterek, de meg kell tanítani helyezkedni, váltani stb

Hátulról 3 gyereket tartok érdekesnek és érdemesnek, akik underdogok, kis programokból, de ott domináltak és az átrakható NFL-be is kicsiben (értsd részfeladatokra): Garner, Mitchell és Luter.

Akit tuti kerülnék a nagy hype közepette az Ringo, a csávó egyszerűen szerencsés, h egy NFL kaliberű védelemben tolta (Georgia).
Willie Parker
Az elejéhez 2 gyors észrevétel. Trice-ra sok dolgot lehet mondani, de mint gyors? 4,5 körül futott, ez nagyjából LB tempó. Értem, hogy fősulin jól nézett ki, és azt is, hogy erős, de egy Chase, vagy egy Hill konkrétan hülyét csinál belőle majd. Ordas reachnek érezném őt második körben. Egy mokány csávó kétségtelen és igen, linebacker erővel rendelkezik, de DB-ként nem ez a feladat...A harmadikban is legfeljebb a végén hoznám...ha hoznám egyáltalán...

Nem tagadom, nekem Witherspoon az egyik kedvencem. Mindent tud amit egy DB-nek tudnia kell. A legbiztosabb prospectnek tartom, abból a szemszögből, hogy egy kiváló nickel CB lehet belőe, aki a mai NFL-ben folyamatosan a pályán van. De a plafon is magasan van, mert nagyon is benne van az ösztönei és a tudása alapján, hogy CB1 legyen. Az NFL-ben simán fel tud pakolni még izmot a gyorsasága kopása nélkül. Ideálisnak gondolnám hozzánk és főleg a mostani LB sorunk mellé.
Klemó
Witherspoon-t viszi a Lions sztem.
több mint 1 éve

Nr 1# szintű corner:
Gonzalez
Porter
Banks
Trice
Brents
Witherspoon

Ideális CB#2:

Turner
Phillips
Blackmon

Érdekes projektek:

Willie Parker
Az elejéhez gyors észrevétel. Trice-ra sok dolgot lehet mondani, de mint gyors? 4,5 körül futott, ez nagyjából LB tempó. Értem, hogy fősulin jól nézett ki, és azt is, hogy erős, de egy Chase, vagy egy Hill konkrétan hülyét csinál belőle majd. Ordas reachnek érezném őt második körben. Egy mokány csávó kétségtelen és igen, linebacker erővel rendelkezik, de DB-ként nem ez a feladat...A harmadikban is legfeljebb a végén hoznám...ha hoznám egyáltalán...
Klemó
4.47 combine-on, pro dayen 4.4. 206 fonttal - felső 18% (második legnehezebbként 2. legjobb idő)
3cone 6.7 - minden idők felső 10% cornerek között!

Banks 4.35, 197 fonttal
Gonzalez 4.38, 197 fonttal
Porter 4.46, 193 fonttal
Stevenson 4.45, 198 fonttal

12 század az semmi.

Safetyk:

Branch 4.58, 190 fonttal
A Jonhson 4.63

Kontextus kedvéért: anno Heyward-Bayt speedsternek tartottuk, ő hivatalosan 4.32-t futott.
Chase 4.34-4.38
Higgins 4.53
Jefferson 4.43
Waddle 4.37

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve

Nr 1# szintű corner:
Gonzalez
Porter
Banks
Trice
Brents
Witherspoon

Ideális CB#2:

Turner
Phillips
Blackmon

Érdekes projektek:

Willie Parker

Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve

Nr 1# szintű corner:
Gonzalez
Porter
Banks
Trice
Brents
Witherspoon

Ideális CB#2:

Turner
Phillips
Blackmon

Érdekes projektek:

több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Kis Porter, volt nálunk vizitelni, nem jelent semmit, bár tudjuk a szerelem... De sztem már nem lesz bent. Ha igen akkor igen valószínű, hogy visszük. Akár illik a rendszerbe, akár nem....
polamalu
Persze igen, de a fiú elképesztően tehetséges és annyiból biztos prospect, hogy ha nem is jön ki belőle, amit most az upside kapcsán bele látnak, akkor is nehezen elképzelhető, hogy ne legyen belőle egy solid kezdő CB NFL szinten. Az egyik leginkább fizikális CB-ről beszélünk, aki ráadásul szeret is ütközni és ennyiből pedig nagyon is Steeler type. Ennyiből például Witherspoonnál itt kérdőjelek vannak, azzal a másik oldalon, hogy az ő játékstílusa szinte egy az egyben az, amit mi keresünk.

Gonzalez kérdés nélkül a legjobb CB a drafton. Ő nagyon fent fog elkelni. A 4QB miatt viszont, akik biztosan előttünk mennek ki nehéz elképzelni, hogy 3CB is kimegy még a pufifánkok és az EDGE prospectek mellett. Ha bent lesz Porter, vagy Witherspoon, akkor szerintem elhozzuk valamelyiket, viszont más CB-t biztosan nem, mivel a draft tele van második körös prospectekkel, akikből egyet akár (nagy rush esetén) a második kör elején is be tudunk húzni.

Iszonyatosan nagy érték egyébként a 2/1. Totálisan át lehet gondolni a stratégiát egy nap alatt, végignézve a maradékot, elemezve a többi csapatot. Nem mondom, hogy ez a pick még egy picket ér, de hogy sokkal többet, mint a 2/2, az szinte biztos.
Klemó
A 2/1 pick hogy jött hozzánk? Ez lett a Claypool trade-ből?
Jan
Igen.
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Kis Porter, volt nálunk vizitelni, nem jelent semmit, bár tudjuk a szerelem... De sztem már nem lesz bent. Ha igen akkor igen valószínű, hogy visszük. Akár illik a rendszerbe, akár nem....
polamalu
Persze igen, de a fiú elképesztően tehetséges és annyiból biztos prospect, hogy ha nem is jön ki belőle, amit most az upside kapcsán bele látnak, akkor is nehezen elképzelhető, hogy ne legyen belőle egy solid kezdő CB NFL szinten. Az egyik leginkább fizikális CB-ről beszélünk, aki ráadásul szeret is ütközni és ennyiből pedig nagyon is Steeler type. Ennyiből például Witherspoonnál itt kérdőjelek vannak, azzal a másik oldalon, hogy az ő játékstílusa szinte egy az egyben az, amit mi keresünk.

Gonzalez kérdés nélkül a legjobb CB a drafton. Ő nagyon fent fog elkelni. A 4QB miatt viszont, akik biztosan előttünk mennek ki nehéz elképzelni, hogy 3CB is kimegy még a pufifánkok és az EDGE prospectek mellett. Ha bent lesz Porter, vagy Witherspoon, akkor szerintem elhozzuk valamelyiket, viszont más CB-t biztosan nem, mivel a draft tele van második körös prospectekkel, akikből egyet akár (nagy rush esetén) a második kör elején is be tudunk húzni.

Iszonyatosan nagy érték egyébként a 2/1. Totálisan át lehet gondolni a stratégiát egy nap alatt, végignézve a maradékot, elemezve a többi csapatot. Nem mondom, hogy ez a pick még egy picket ér, de hogy sokkal többet, mint a 2/2, az szinte biztos.
Klemó
A 2/1 pick hogy jött hozzánk? Ez lett a Claypool trade-ből?