NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
19
8
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Egyrészt örülök, egy sophomore QB mellett prioritás a futás és ehhez az egyik legjobb alkatrészt szereztük meg, másrészt furcsa, mert hamarabb vártam volna OT-t vagy C-t. Meg sajnálom is, hogy ezek szerint Dotsonban már nem bízunk többé…Egyértelmű az irányunk. Fixáljuk a belső OL posztokat a futáshoz. Ne feledjük azért, hogy nincs Herbig előtt nem volt center backupunk sem már, és tavaly gyakorlatilag semmilyen mélység itt nem volt, ami azért nem volt gáz, mert nem volt sérülés.
Klaci79
Herbig lesz a Jolly Joker ebben a falban belső posztokon, ahogy Philliyben is volt. Ettől még Dotsonra szükség van, a fentiek miatt is. De én azt is el tudom képzelni, hogy egy prospecttel fog majd versenyezni a roster helyért.
Nekem kicsit az nem tetszik, hogy belterjesen válogatunk. Persze jó az, ha ismerjük az ottani rostert, de ez néha vakságot is okoz.
Magával avval, hovy guard update van, nincs bajom, főleg mert Dotson utolsó évét tapossa és mert lehet megnézzük Moore teljesítményén mennyit javít egy sokkal jobb guard teljesítmény. Mindenesetre itt is azt biztosítottuk be, hogy nem kell feltétlen első kör az OLba sem.
több mint 1 éve
Viszlát Dotson.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Egyrészt örülök, egy sophomore QB mellett prioritás a futás és ehhez az egyik legjobb alkatrészt szereztük meg, másrészt furcsa, mert hamarabb vártam volna OT-t vagy C-t. Meg sajnálom is, hogy ezek szerint Dotsonban már nem bízunk többé…
több mint 1 éve
Seumalo èrkezett.
több mint 1 éve
A srácoknál idehaza, de sztem ez a világon mindenhol érvényes, évfolyamonként van hullámzás. Hol magasabb a létszám (sportonként), hogy több a talentum Általában a magasabb létszámú korosztályoknál a nagy számok miatt nagyobb a merítés. Nagyobb a versenyhelyzet így jobb játékosok tudnak fejlődni. Nyilván ez pl a magyar gurulósra nem érvényes, mert itt elbasszák azt is amiből lehetne építkezni. De azt gondolom odakint is van egy ilyen korosztály hullámzás. Vannak évek amikor több gyerek születik, vagy több is ilyen egymás után, mert mondjuk olyan demográfiai intézkedés van ami ezt segíti. Nagyon bonyolult dolog ez. Aztán igen edzők és scout-ok. Mit figyelsz? Annyi mérőszám van már. Melyik az igazi?Igen, de csak azt akartam megerősíteni pl ha a 19-20s draftot nèzzük, igazolni látszik amit te is írsz, hogy nem olyan biztos az első kör mint lennie kellene. Ilyenkor derül ki mennyi múlik a scout munkán is, meg a kèsőbbi edzői munkán.De ebben minden kör, minden játékosa benne van, látszik, hogy kisebb hullámzással, de nagyjából azonos a mennyiség. Vagyis az aki ebből az 50 körüli játékosból többet megtalál az nyerő lehet. 32 csapat van. Tehát azért csapatonként 1-2 nagyon extrém esetben 3 olyan játékost tudsz találni évente aki beválik.Ez a jobban draftolni sztem rohadt bonyolult. Régen nem volt ennyire patikamérlegen minden, Sokkal ösztönösebb volt. Most a mérleget, mivel tudják a srácok és az ügynökök mi is az elvárás, úgy töltik, hogy k..va jól nézzen ki. Érjen majd sok pénzt. Aztán kiderül, hogy lufi, sok esetben. Nem csináltam statot, de ha a teljes mezőnyt nézem, sztem egyre több az első körös kuka,mint a valóban később nyerő ember. A hátsóbb 2-3 körökből pedig egyre messzívanbban vannak jelen a későbbi nagyon jók. Persze kivétel erre is és arra is van.Kb 2 hónapja kèszítettem egy ilyet:
polamalu
"Kicsit "unatkoztam" és végeztem egy kis számolást, hogy draftonként nagyjából mennyi játékos lett használható kisebb vagy nagyobb mértékben 2010-től, tette le a névjegyét valamilyen módon 1-2 idény vagy hosszabb időn keresztül. Szigorúan magán számítás, de talán olyan nagyon sokat nem tévedtem, kb ez jött ki:
2010 kb 50
2011 kb 45
2012 kb 53
2013 kb 43
2014 kb 50
2015 kb 44
2016 kb 58
2017 kb 70
2018 kb 55
2019 kb 44
2020 kb 46
2021 kb 47
2022 kb 50
Azaz a draftolt játékosok nagyjából 1/4-d, de inkább 1/5-de válik be valamilyen mértékben, illetve lesz használható előbb-utóbb (bocs ha hülyén írtam le 😛) látszik, hogy pozitív értelemben a 2017-es messze kiemelkedik (én is meglepődtem direkt újra számoltam, de ez jött ki) és a 2013-as a leggyengébb (ez nem meglepő). De a 2019, 2020-st inkább a középső-hátsó, körök "mentik" már most meg. Természetesen a 21-22-es-ről még korai ítéletet mondani de nagyjából hozzák az átlagot eddig.
Aztán mindenki vonjon le belőle olyan következtetést amit akar 😉, semmi tudományos nincs mögötte, erősen szubjektív 😊"
dande2
polamalu
Ugyanakkor akkor pl most gyorsan ráppilantva a 21-22 s eleje is ígèretesnek tűnik. 😛
Így lègy okos domokos 😊
dande2
több mint 1 éve
Igen, de csak azt akartam megerősíteni pl ha a 19-20s draftot nèzzük, igazolni látszik amit te is írsz, hogy nem olyan biztos az első kör mint lennie kellene. Ilyenkor derül ki mennyi múlik a scout munkán is, meg a kèsőbbi edzői munkán.De ebben minden kör, minden játékosa benne van, látszik, hogy kisebb hullámzással, de nagyjából azonos a mennyiség. Vagyis az aki ebből az 50 körüli játékosból többet megtalál az nyerő lehet. 32 csapat van. Tehát azért csapatonként 1-2 nagyon extrém esetben 3 olyan játékost tudsz találni évente aki beválik.Ez a jobban draftolni sztem rohadt bonyolult. Régen nem volt ennyire patikamérlegen minden, Sokkal ösztönösebb volt. Most a mérleget, mivel tudják a srácok és az ügynökök mi is az elvárás, úgy töltik, hogy k..va jól nézzen ki. Érjen majd sok pénzt. Aztán kiderül, hogy lufi, sok esetben. Nem csináltam statot, de ha a teljes mezőnyt nézem, sztem egyre több az első körös kuka,mint a valóban később nyerő ember. A hátsóbb 2-3 körökből pedig egyre messzívanbban vannak jelen a későbbi nagyon jók. Persze kivétel erre is és arra is van.Kb 2 hónapja kèszítettem egy ilyet:
polamalu
"Kicsit "unatkoztam" és végeztem egy kis számolást, hogy draftonként nagyjából mennyi játékos lett használható kisebb vagy nagyobb mértékben 2010-től, tette le a névjegyét valamilyen módon 1-2 idény vagy hosszabb időn keresztül. Szigorúan magán számítás, de talán olyan nagyon sokat nem tévedtem, kb ez jött ki:
2010 kb 50
2011 kb 45
2012 kb 53
2013 kb 43
2014 kb 50
2015 kb 44
2016 kb 58
2017 kb 70
2018 kb 55
2019 kb 44
2020 kb 46
2021 kb 47
2022 kb 50
Azaz a draftolt játékosok nagyjából 1/4-d, de inkább 1/5-de válik be valamilyen mértékben, illetve lesz használható előbb-utóbb (bocs ha hülyén írtam le 😛) látszik, hogy pozitív értelemben a 2017-es messze kiemelkedik (én is meglepődtem direkt újra számoltam, de ez jött ki) és a 2013-as a leggyengébb (ez nem meglepő). De a 2019, 2020-st inkább a középső-hátsó, körök "mentik" már most meg. Természetesen a 21-22-es-ről még korai ítéletet mondani de nagyjából hozzák az átlagot eddig.
Aztán mindenki vonjon le belőle olyan következtetést amit akar 😉, semmi tudományos nincs mögötte, erősen szubjektív 😊"
dande2
polamalu
Ugyanakkor akkor pl most gyorsan ráppilantva a 21-22 s eleje is ígèretesnek tűnik. 😛
Így lègy okos domokos 😊
több mint 1 éve
De ebben minden kör, minden játékosa benne van, látszik, hogy kisebb hullámzással, de nagyjából azonos a mennyiség. Vagyis az aki ebből az 50 körüli játékosból többet megtalál az nyerő lehet. 32 csapat van. Tehát azért csapatonként 1-2 nagyon extrém esetben 3 olyan játékost tudsz találni évente aki beválik.Ez a jobban draftolni sztem rohadt bonyolult. Régen nem volt ennyire patikamérlegen minden, Sokkal ösztönösebb volt. Most a mérleget, mivel tudják a srácok és az ügynökök mi is az elvárás, úgy töltik, hogy k..va jól nézzen ki. Érjen majd sok pénzt. Aztán kiderül, hogy lufi, sok esetben. Nem csináltam statot, de ha a teljes mezőnyt nézem, sztem egyre több az első körös kuka,mint a valóban később nyerő ember. A hátsóbb 2-3 körökből pedig egyre messzívanbban vannak jelen a későbbi nagyon jók. Persze kivétel erre is és arra is van.Kb 2 hónapja kèszítettem egy ilyet:
polamalu
2010 kb 50
2011 kb 45
2012 kb 53
2013 kb 43
2014 kb 50
2015 kb 44
2016 kb 58
2017 kb 70
2018 kb 55
2019 kb 44
2020 kb 46
2021 kb 47
2022 kb 50
dande2
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 914
Jarvis Jones, kevés nála nagyobb pofáraesés volt a 2010-es évtizedben. Máig emlékszem a hypre, 1/1 meg kisfaszom.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Ez a jobban draftolni sztem rohadt bonyolult. Régen nem volt ennyire patikamérlegen minden, Sokkal ösztönösebb volt. Most a mérleget, mivel tudják a srácok és az ügynökök mi is az elvárás, úgy töltik, hogy k..va jól nézzen ki. Érjen majd sok pénzt. Aztán kiderül, hogy lufi, sok esetben. Nem csináltam statot, de ha a teljes mezőnyt nézem, sztem egyre több az első körös kuka,mint a valóban később nyerő ember. A hátsóbb 2-3 körökből pedig egyre messzívanbban vannak jelen a későbbi nagyon jók. Persze kivétel erre is és arra is van.Kb 2 hónapja kèszítettem egy ilyet:
polamalu
2010 kb 50
2011 kb 45
2012 kb 53
2013 kb 43
2014 kb 50
2015 kb 44
2016 kb 58
2017 kb 70
2018 kb 55
2019 kb 44
2020 kb 46
2021 kb 47
2022 kb 50
több mint 1 éve
Ez a jobban draftolni sztem rohadt bonyolult. Régen nem volt ennyire patikamérlegen minden, Sokkal ösztönösebb volt. Most a mérleget, mivel tudják a srácok és az ügynökök mi is az elvárás, úgy töltik, hogy k..va jól nézzen ki. Érjen majd sok pénzt. Aztán kiderül, hogy lufi, sok esetben. Nem csináltam statot, de ha a teljes mezőnyt nézem, sztem egyre több az első körös kuka,mint a valóban később nyerő ember. A hátsóbb 2-3 körökből pedig egyre messzívanbban vannak jelen a későbbi nagyon jók. Persze kivétel erre is és arra is van.
több mint 1 éve
A top 3 egyértelmű: Bush, Jones, Burns. Hogy ezen belül mi a sorrend... hát, ki hogy érzi. Amúgy ezen rágódtunk már korábban, hogy a 2000-es években egyértelmű bust nem jött első körben. A 2010-es évekből 3 első kör ment a kukába.
Ennek eredménye: a 2000-es években contender csapat, 3 SB részvétel, az utóbbi 10 évben meg amit látunk. Nem ártana kicsit jobban draftolni.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Bush szerintem egyértelműen. Sokat adtunk érte és nagyon fent húztuk é aztán az első évén kívül (ami talán átlagon felülinek volt mondható) vagy átlagos volt, aztán csak simán szar.
több mint 1 éve
Azért Golson is erős, mert egy snapet nem játszott 2. körös pickként.Meg Jarvis Jones is borzasztó szar volt.
Nekem Bush azért erős candidate, mert feltradeltünk érte.
több mint 1 éve
badsco
356
Steelers subon érdekes kérdés van épp, ki a legnagyobb bust az utóbbi időkből?Nekem egyértelműen Burns, Bush a sérülésig jó volt, ha nem is 1/10es talent. Burns már a draft utáni campben is szarul nézett ki.
tenorx
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Drue Tranquill-nak azért örültem volna még LB poszton...ügyes az a srác és nem lett volna drágaHát ez az amikor valaki a gyűrű reményében diszkontot ad....nálunk szinte kizárt, hogy ennyiért aláírt volna. Mondjuk a Chargersnek ez nagy pofáncsapás. Csoportriválishoz megy ennyi pénzért....
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Drue Tranquill-nak azért örültem volna még LB poszton...ügyes az a srác és nem lett volna drága
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Egész egyértelmű nekem mi volt a cél a mostani ILB cserével. Legyen alapból futás ellen upgrade, akik képesek gyorsan reagálni és kíméletlenül vadászni. Ez egyértelmű. Mind Holecomb, mind Roberts sokkal jobb bármelyiknél. .Szerintem pont azt adtuk fel most, hogy majd igazolunk LB-t, akik mindent, meg mindent is megoldanak. Így lett minden szar és szinte használhatatlan az LB sorunk, mert inkonzisztens volt mindegyik a háromból és előtte is az igazoltak közül is. Ez a legrosszabb.
A cél most egy coverben erős LB behozatala. Még azt is el tudom képzelni a CAP ürítésből, hogy rámegyünk Wagnerre is, bár ez butaság volna szerintem részünkről, mert nem win now módban vagyunk. (talán egy év múlva)
több mint 1 éve
Steelers subon érdekes kérdés van épp, ki a legnagyobb bust az utóbbi időkből?több mint 1 éve
Nekem az a bajom, hogy nincsen akkora upgrade ami várható lenne. Bush -nál egy hajszállal jobbanak lenni az pont annyi, hogy nem háttal megy fel a pályára.figyz - ez egy labdahalász védelem, annak PaPi lesz a csillaga, másodrészt retek mód álltunk futasellen, s most hagytuk a kajtatast a maybe baby-kkel, jómunkasemerek kellenek, Spillane drágán adta magát
Nem csak nulla és egyes állása van a kapcsolónak nem kell eladni senkiért sem a jövőt de egy picit magasabbra lőhettünk volna. Edmunds ot azért ne húzzuk le eddigi produktuma messze fölötte van a jelenlegi ILB corps nak.Peterson t meg majd lássuk pályan mert szerintem az ő sebessége már finoman szólva sem a régi lehet mentornak nagyon jó de remélem nem égetik ropogósra. Pénz is simán lenne rá csak mondjuk Trauby nem kéne a rosterre mint n+1 ik szerelem.
Razi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Nekem az a bajom, hogy nincsen akkora upgrade ami várható lenne. Bush -nál egy hajszállal jobbanak lenni az pont annyi, hogy nem háttal megy fel a pályára.Nem csak nulla és egyes állása van a kapcsolónak nem kell eladni senkiért sem a jövőt de egy picit magasabbra lőhettünk volna. Edmunds ot azért ne húzzuk le eddigi produktuma messze fölötte van a jelenlegi ILB corps nak.Peterson t meg majd lássuk pályan mert szerintem az ő sebessége már finoman szólva sem a régi lehet mentornak nagyon jó de remélem nem égetik ropogósra. Pénz is simán lenne rá csak mondjuk Trauby nem kéne a rosterre mint n+1 ik szerelem.
több mint 1 éve
Nekem egyedül Sutton fáj. Azt hittem Hilton elengedése után többször nem követjük el ugyanazt a hibát.
több mint 1 éve
Bush-) Seahawks
több mint 1 éve
badsco
356
Ez az FA szerintem is teljesen rendben volt. Ennél többre semmiképp sem számíthattunk és a legfőbb, hogy nem adtuk el a jövőt senkiért.Istenem... ezek a FA igazolások minimum fejvakarósak. Tomlin meggint "bevásárolt" azt érzem.Én nem érzem annyira tragikusnak az igazolásainkat:
Razi
- Holcomb az elmúlt két évben stabilabban és jobban játszott, coverben is jobb, mint akár Bush, akár tavaly Jack és a Redskins védekezés egyik irányítója volt
- Roberts futás ellen sokkal biztosabb, mint az eddigi embereink, legalább ő tud szerelni (vagy tudott eddig 😊?
- Peterson jó szezonból jön, rutinja páratlan, mentornak sem utolsó
- Herbig egy jó munkásember
A távozók közül Sutton megtartása jó lett volna, de tőlünk a CB-k egy jó szezon után dobbantanak.
Jack és Bush teljesítménye nem fog hiányozni, akiket egy Tomlin-Flores páros nem tud megmenteni, azért talán nem akkora kár.
Spillane hajtós gyerek, de nála Roberts tehetségesebb, talán tőle többet kérhetünk.
Ogunjobi újraigazolása kicsit drága lett, de nem vészes, DL mélység meg nagyon kell, sőt én oda még hoznék is embert.
Összességében a máshová aláírók közül sem sok van, aki akkora pénzért nálunk óriási upgrade lett volna, de neked ki hiányzik?
Orlando Brown-t én sosem szerettem, egy nem mozgékony LT/RT sztem a mostani játékfelfogásban hátrány, főleg ebben a csoportban.
Jesse Bates-t komázom, de ő nagyon drága lett volna Minkah mellé.
McGovern nem lett volna nagy előrelépés, én Ben Powerts és McGlinchey-t sem látom annyira nagy eresztésnek (Broncos topikban írtam róluk bővebben).
Jawaan Taylort túlfizette a bajnok, azzal nehéz versenyezni.
Jalen Ramsey délre akart menni, Pittsburgh nem délen van...
Gilmore vs Peterson ízlés kérdése, a poszt végülis ugyanaz.
Juju-t nem kellett nekünk visszahozni, ez talán nem akkora talány, mert elvenné a helyet Dio és Austin elől. Lazard eszméletlen drága volt ahhoz képest, hogy a labdaprodukciója nem valami combos egy Rodgerssel sem.
Eric Kendricks helyett mi Holcomb-ra tettünk, a teljesítményükben az elmúlt 2 év alapján nem sok különbség volt.
Arden Key lehetett volna egy érdekes megoldás, nálunk ő DE lenne, ahhoz talán kicsi.
LVE-ért próbálkoztunk, de maradt a megszokott környezetben, amit megértek, utána cselekedtünk.
Bobbi Okereke coverben jó, de nekünk éves tíz millát nem érhet.
A Chicago nagybevásárolt, az oda érkezők közül Edwards nálam is egy jelölt volt, Edmundsért egy penny-t nem adtam volna (semmivel nem jobb, mint Myles Jack volt).
Byron Murphy lehetett volna talán célpont, ő évi 11-et kapott, azt nem tudom, hogy mi akartunk-e ennyit szánni rá.
Hargrave pénze atyaisten....,Heyward mellé nem tenném be ennyiért, hanem draftolnék.
Nem sok emberért fáj a szívem az idei FA-n, szimplán mint játékosért: B. Murphy, Bates, Thornhill, David Long, Lavonte David, DreMont Jones, Bozeman centerbe talán.
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 393
Istenem... ezek a FA igazolások minimum fejvakarósak. Tomlin meggint "bevásárolt" azt érzem.Én nem érzem annyira tragikusnak az igazolásainkat:
Razi
- Holcomb az elmúlt két évben stabilabban és jobban játszott, coverben is jobb, mint akár Bush, akár tavaly Jack és a Redskins védekezés egyik irányítója volt
- Roberts futás ellen sokkal biztosabb, mint az eddigi embereink, legalább ő tud szerelni (vagy tudott eddig 😊?
- Peterson jó szezonból jön, rutinja páratlan, mentornak sem utolsó
- Herbig egy jó munkásember
A távozók közül Sutton megtartása jó lett volna, de tőlünk a CB-k egy jó szezon után dobbantanak.
Jack és Bush teljesítménye nem fog hiányozni, akiket egy Tomlin-Flores páros nem tud megmenteni, azért talán nem akkora kár.
Spillane hajtós gyerek, de nála Roberts tehetségesebb, talán tőle többet kérhetünk.
Ogunjobi újraigazolása kicsit drága lett, de nem vészes, DL mélység meg nagyon kell, sőt én oda még hoznék is embert.
Összességében a máshová aláírók közül sem sok van, aki akkora pénzért nálunk óriási upgrade lett volna, de neked ki hiányzik?
Orlando Brown-t én sosem szerettem, egy nem mozgékony LT/RT sztem a mostani játékfelfogásban hátrány, főleg ebben a csoportban.
Jesse Bates-t komázom, de ő nagyon drága lett volna Minkah mellé.
McGovern nem lett volna nagy előrelépés, én Ben Powerts és McGlinchey-t sem látom annyira nagy eresztésnek (Broncos topikban írtam róluk bővebben).
Jawaan Taylort túlfizette a bajnok, azzal nehéz versenyezni.
Jalen Ramsey délre akart menni, Pittsburgh nem délen van...
Gilmore vs Peterson ízlés kérdése, a poszt végülis ugyanaz.
Juju-t nem kellett nekünk visszahozni, ez talán nem akkora talány, mert elvenné a helyet Dio és Austin elől. Lazard eszméletlen drága volt ahhoz képest, hogy a labdaprodukciója nem valami combos egy Rodgerssel sem.
Eric Kendricks helyett mi Holcomb-ra tettünk, a teljesítményükben az elmúlt 2 év alapján nem sok különbség volt.
Arden Key lehetett volna egy érdekes megoldás, nálunk ő DE lenne, ahhoz talán kicsi.
LVE-ért próbálkoztunk, de maradt a megszokott környezetben, amit megértek, utána cselekedtünk.
Bobbi Okereke coverben jó, de nekünk éves tíz millát nem érhet.
A Chicago nagybevásárolt, az oda érkezők közül Edwards nálam is egy jelölt volt, Edmundsért egy penny-t nem adtam volna (semmivel nem jobb, mint Myles Jack volt).
Byron Murphy lehetett volna talán célpont, ő évi 11-et kapott, azt nem tudom, hogy mi akartunk-e ennyit szánni rá.
Hargrave pénze atyaisten....,Heyward mellé nem tenném be ennyiért, hanem draftolnék.
Nem sok emberért fáj a szívem az idei FA-n, szimplán mint játékosért: B. Murphy, Bates, Thornhill, David Long, Lavonte David, DreMont Jones, Bozeman centerbe talán.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 1 éve
Istenem... ezek a FA igazolások minimum fejvakarósak. Tomlin meggint "bevásárolt" azt érzem.