NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
201
31
Pittsburgh Steelers
3 év 33 milla sok egy slotcornerért. Sajnálom, mert komázom az ilyen okos cb-ket. Túlfizette, de jól járt vele a Lions, sok sikert neki!P.csába! Sutton Lion lett 😣Várható volt, kénytelenek leszünk nulláról összerakni egy sec-et
steelwolf
Willie Parker
P.csába! Sutton Lion lett 😣Várható volt, kénytelenek leszünk nulláról összerakni egy sec-et
steelwolf
Attól még, hogy 3-5 helyet lejjebb megyünk és kihasználjuk, ha valakinek valaki nagyon kell, nem jelenti azt, hogy ennyivel lejjeb annyira legyen a különbség. Khan másként áll hozzá a drafthoz. Amíg Colberték egy teljesen független draft boardot raktak össze és ha ott volt adott poziban az az ember, akit mi arra érdemesnek tartottunk, akkor behúztuk, függetlenül attól, hogy őt mi felülértékeltük, avagy sem. Colbert ezzel soha nem foglalkozott, és még büszke is volt rá, hogy pragmatikusan ragaszkodunk a saját értékelésünkhöz. Én nagyon kiváncsi leszek, hogy mi lesz és megmondom őszintén végre várom, hogy kicsit ebben "menjünk előre", mert a szerelemgyerekek, a bigottan ragaszkodó értékelések sok reachez vezettek az elmúlt időszakban.
Szerkesztette: Klemó
24re 24 játékosunk van szerződés alattAnnyiban inkább badscoval értek egyet, hogy maga a keretünk, mint massza rendben van, viszont kiugró szintű tehetségünk kevés van.Ettől az állítólagos hátratrade-től csak én ódzkodom ennyire? Szerintem kb. pont három kiemelt needünk van, LB, CB és LT, és ezekre lehetne megoldást találni az első két körben. Azzal, hogy az egyikből csinálunk ötödik köröket, mint a hírek szerint Khanék tervezik, annak szerintem az égvilágon semmi értelme. Nem mennyiség kell, hanem minőség, de az nagyon.LB jöhetne FA-n, kivéve ha Jack Campbell leesne hozzánk, mert ő NFL ready.
badsco
CB-ből egyelőre 4-5-t látok, aki nálunk elképzelhető.
ÉN LT helyett inkább hoznék egy vaddisznó DE-t, meg azon kívül is kellene egy belső DL hátrébbról.
Szóval az elsőkörös letrade mondjuk pár hellyel, mondjuk egy extra 3. körért nem akkora hátrány. De persze most számítana az első három-négy választásunk beválása.
Willie Parker
Én Heyward utódjának a megtalálását várom az első körtől.
Szokol
egynagylófasztvanezrendben
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Annyiban inkább badscoval értek egyet, hogy maga a keretünk, mint massza rendben van, viszont kiugró szintű tehetségünk kevés van.Ettől az állítólagos hátratrade-től csak én ódzkodom ennyire? Szerintem kb. pont három kiemelt needünk van, LB, CB és LT, és ezekre lehetne megoldást találni az első két körben. Azzal, hogy az egyikből csinálunk ötödik köröket, mint a hírek szerint Khanék tervezik, annak szerintem az égvilágon semmi értelme. Nem mennyiség kell, hanem minőség, de az nagyon.LB jöhetne FA-n, kivéve ha Jack Campbell leesne hozzánk, mert ő NFL ready.
badsco
ÉN LT helyett inkább hoznék egy vaddisznó DE-t, meg azon kívül is kellene egy belső DL hátrébbról.
Szóval az elsőkörös letrade mondjuk pár hellyel, mondjuk egy extra 3. körért nem akkora hátrány. De persze most számítana az első három-négy választásunk beválása.
Willie Parker
Én Heyward utódjának a megtalálását várom az első körtől.
Ettől az állítólagos hátratrade-től csak én ódzkodom ennyire? Szerintem kb. pont három kiemelt needünk van, LB, CB és LT, és ezekre lehetne megoldást találni az első két körben. Azzal, hogy az egyikből csinálunk ötödik köröket, mint a hírek szerint Khanék tervezik, annak szerintem az égvilágon semmi értelme. Nem mennyiség kell, hanem minőség, de az nagyon.LB jöhetne FA-n, kivéve ha Jack Campbell leesne hozzánk, mert ő NFL ready.
badsco
Addisonról nézzetek filmet azt javaslom. A csávó egy elképesztő útvonal futó ÉS ráadásul óriási küzdő is. Emellé jön a kémia. Simán tradelmém DJt, ha behúzzuk....így már nem luxus
Ja persze, ne gondold, hogy azt hiszem a közelében is van 😀Nagyon szeretném megcsinálni a helyi Burrow/Chaset, de annyi zsebből vérzünk.Másfelől még a Burrow/Chase Burrow része is igen kérdéses...
Hozzáteszem a Bengalsnak se a WR volt a legnagyobb needje, mégis bejött, mert annyira generational talent.
Addisonben azért nem vagyok annyira biztos.
tenorx
gabokocka
Csak az a rész már adott, Addisont egyelőre nem látom olyan talentnek mint Chase, szóval az a része is sántít.
Ha megcsináljuk az kicsit a wishes Burrow/Chase lesz.
Nagyon szeretném megcsinálni a helyi Burrow/Chaset, de annyi zsebből vérzünk.Másfelől még a Burrow/Chase Burrow része is igen kérdéses...
Hozzáteszem a Bengalsnak se a WR volt a legnagyobb needje, mégis bejött, mert annyira generational talent.
tenorx
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Nagyon szeretném megcsinálni a helyi Burrow/Chaset, de annyi zsebből vérzünk.ja csak nem kell a kémia kialakulására varni, spórol egy évet - plusz egy év rookie szerzódésen, ammá bitang spórolás!
tenorx
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Főleg, hogy mind a CBk, mind a WRek, TEk oldalán jócskán voltak impresszív adatok.Addison közben a méretéhez képest pocsék combine számokat hozott. Igaz hát sérülés hátráltatta és ezért sem csinálta végig. Érdekes lesz figyelni a pro dayt, mert ilyen méretekkel ha 4,5 környékét futsz, az első kör nehezen lesz meg.ÉS Porter 4,47-es 40 yardja sem volt egetrengető...
De ugye nekünk ez nem is lenne rossz.....
Klemó
Klaci79
Olyan sorsszerű volna, ha a Claypool pickből Addison lenne.
Addison közben a méretéhez képest pocsék combine számokat hozott. Igaz hát sérülés hátráltatta és ezért sem csinálta végig. Érdekes lesz figyelni a pro dayt, mert ilyen méretekkel ha 4,5 környékét futsz, az első kör nehezen lesz meg.ÉS Porter 4,47-es 40 yardja sem volt egetrengető...
Klemó
Nem igazán szerelembe esés.Újabb szerelembe esés..... Nem tudom milyen a srác és lehet vele érdemes szerelembe esni....Mike Tomlin is winning the combine. Superstar CB Christian Gonzalez is yet another DB to say his favorite coach to talk to here has been the #Steelers head man. He called Tomlin “real” and “relatable” - and said he called his dad to say he’s even cooler than they thought.
— Aditi Kinkhabwala (@AKinkhabwala) March 2, 2023
tenorx
polamalu
Minden első körbe projektált CB-vel beszéltünk.
Újabb szerelembe esés..... Nem tudom milyen a srác és lehet vele érdemes szerelembe esni....Mike Tomlin is winning the combine. Superstar CB Christian Gonzalez is yet another DB to say his favorite coach to talk to here has been the #Steelers head man. He called Tomlin “real” and “relatable” - and said he called his dad to say he’s even cooler than they thought.
tenorx
Mike Tomlin is winning the combine. Superstar CB Christian Gonzalez is yet another DB to say his favorite coach to talk to here has been the #Steelers head man. He called Tomlin “real” and “relatable” - and said he called his dad to say he’s even cooler than they thought.
Baromi sok a QB needes csapat, ahogy olvasgatok másfelé, komoly felfordulás van. A néhány jobb QB esetében meg milyen számok röpködnek, aztaqrva!Majd ha bevalik. Meg nem tudunk semmit
Ehhez viszonyítva az hogy mi feltrade nélkül, simán 1/20-on behúztuk akit akartunk, így utólag egészen hihetetlen sztori. Még a végén kiderül, hogy Ben jót tett velünk, hogy pont akkor vonult vissza, nem egy évvel előbb vagy később. 😀
Jan
Ehhez viszonyítva az hogy mi feltrade nélkül, simán 1/20-on behúztuk akit akartunk, így utólag egészen hihetetlen sztori. Még a végén kiderül, hogy Ben jót tett velünk, hogy pont akkor vonult vissza, nem egy évvel előbb vagy később. 😀