Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 1 éve
Kórház csapat meglesz jól a Raiders ellen.
több mint 1 éve
Na itt a videó, Fields kapcsán ami a probléma:a blokkolas kiosztas az felelmetesen gyenge meg
Not sure what Justin Fields was reading/seeing here. Looks like he has Austin on the over with the vertical clearout to flood Cowboys zone.
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) October 8, 2024
Comes off it to throw to Jefferson on single side with S over the top. Nearly picked. #Steelers pic.twitter.com/ZQH8PTztqq
Klaci79
több mint 1 éve
Na itt a videó, Fields kapcsán ami a probléma:Not sure what Justin Fields was reading/seeing here. Looks like he has Austin on the over with the vertical clearout to flood Cowboys zone.
— Alex Kozora (@Alex_Kozora) October 8, 2024
Comes off it to throw to Jefferson on single side with S over the top. Nearly picked. #Steelers pic.twitter.com/ZQH8PTztqq
több mint 1 éve
Azért nem semmi, két hét alatt elvesztettünk két príma OLB-t és a helyettesüket is. Továbbra se lesz Warren és Patterson.Na igen, ebből passzjátéknak kellene jönni, de amilyen hülyék voltunk ezen a két meccsen, elképzelhető, hogy maradunk a futások mellett. Bár a Raiders mintha ott verhető lenne...papíron esélyesek vagyunk, aztán jöhet egy újabb L esélyesből.
több mint 1 éve
Az amúgy is vékony OLB sorunkból Higsmith után Herbig is kiesett. Ezen felül a tweener helyettes Leal sem lesz elérhető a héten. Vagyis Watton kívül mindenki UDFA lesz edge poszton nagyjából....Az árát a Dre és a nyomásra építő filozófiának a visszafogott Oval elkezdjük fizetni....
Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
Salehet meg azonnal hozni LB edzőnek...hátha helyre tudná tenni Queen-t
több mint 1 éve
BB szerint dicserendo, hogy fizikalis csapat akarunk lenni es futni, de hat nem megy, passzolni kene.
több mint 1 éve
Korábban sem Tomlin értett a WR-ekhez, csak 3 éve már visszavonult az az edző bá, aki értett hozzájuk és azóta nem sikerült pótolni.
több mint 1 éve
Dehat azokbol meg mindig a legjobbat draftoljukKivéve a Wr-eket 😊hmmm...Dehat a sefmester ert a jatekosokhoz
Martavis Bryant. Traded for behavioral issues.
Antonio Brown. Traded for behavioral issues.
Chase Claypool. Traded for behavioral issues.
Diontae Johnson. Traded for behavioral issues.
George Pickens...I'm sensing a pattern here.
Klaci79
xtaki
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
Kivéve a Wr-eket 😊hmmm...Dehat a sefmester ert a jatekosokhoz
Klaci79
xtaki
több mint 1 éve
hmmm...Dehat a sefmester ert a jatekosokhoz
Klaci79
több mint 1 éve
hmmm...Martavis Bryant. Traded for behavioral issues.
több mint 1 éve
Optimizmussal tekintek a kövi szezonokra:Mi is ezt gondoltuk 2021-es szezon végén, aztán Fields már nálatok van, a falunk nem lett jobb, a wr meg d mondjuk oké 🙂
- Fields felépül fejben, megjön az önbizalma
- az OL tapasztaltabb lesz, beérik, pusztítani fog, így mindegy ki fut majd a lasztival
- TE-k rendben vannak
- WR draft első körökben
- a D-be meg mélység kell, egyik poszton se vagyunk bitang pusztulatosan fostosak
Uff!
kicsi joe
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Optimizmussal tekintek a kövi szezonokra:Na valahogy kb én is így érzem
- Fields felépül fejben, megjön az önbizalma
- az OL tapasztaltabb lesz, beérik, pusztítani fog, így mindegy ki fut majd a lasztival
- TE-k rendben vannak
- WR draft első körökben
- a D-be meg mélység kell, egyik poszton se vagyunk bitang pusztulatosan fostosak
Uff!
kicsi joe
több mint 1 éve
Optimizmussal tekintek a kövi szezonokra:- Fields felépül fejben, megjön az önbizalma
- TE-k rendben vannak
- WR draft első körökben
Uff!
több mint 1 éve
Fields amigo persze jobb a Vártnál, de időnként egyszerűen nem lát a pályán és teljesen üres WR helyett dob meg kétséges szituációkat. Vele van egy szint, aminél nem juthatunk tovább. Na persze az, ahogy a skill posztokat kezeljük évek óta, az katasztrófa. A 3. körös újonccal, akit nem játszatunk, a no1 WR-rel, akit nem igazolunk le, aztán hagyjuk is inkább az egészet, mert jó lesz majd ez a fos állomány, hogy azt gondolják majd futással megoldjuk, miközben van egy RB aki inkább elkapásokból jó, de két RB sérüléssel lányegében vége a futójátékunknak....és lehetne folytatni, hogy mennyire rosszul kezeli főleg az offense oldalt ez a gárda évtizede.De lehet legalább meccset nézni izgalommentesen. Szombatonként a Pitt tökéletes szórakozás.
több mint 1 éve
Ha már skill játékosok. Draftolunk a harmadik körben egy WR-t. 3. hete egészséges. Erre nem nevezzük, ellenben felhozunk a PS-ből egy Brandon Johsnon nevű tag-ot és inkább őt nevezzük. Szerintetek? Értem, hogy utóbbi magasabb, de ha ilyen fizikalitást keresünk, akkor mi a töknek draftoltuk le a harmadikban Roman Wilsont? Akkor miért nem Troy Franklint, vagy a cula Javon Bakert hoztuk el, akár kicsit később? Ez az egész totál káosz és igazán ezért vagyok ideges. Nem tudjuk mit akarunk, kapkodunk.
több mint 1 éve
Reagálva itt az elmúlt pár hozzászólásra, én amúgy full elégedett vagyok, mert amikor megtudtam, hogy a Wilson-Fields duóval megyünk neki a szezonnak, ilyen elkapósorral, én ennél is gyengébb támadóteljesítményt vártam. Ehhez képest Fields kifejezetten biztató.
több mint 1 éve
Igazából azért örülök az L-nek, mert ha nyerünk, akkor megnyugszunk, hogy ez is elég. Hihetetlen, hogy majdnem így is lett, Elandon Roberts elképesztő szerelésénél. De nem és nem lehet mindent a D vállára tenni, mert el fog fogyni az erő és jönnek a sérülések. Így is írd és mondd 2 egészséges OLB-vel fejeztük be a meccset, akiből az egyik UDFA volt. Nagyjából ez is döntötte el a végén, mert Moont szépen tartották a végén a kulcspassznál.Vicces volt a múlt héten is, hogy amiikor kezelhetetlen volt a hátrány, akkor működött az O, amikor meg visszajöttünk a meccsbe újra jött a futás-futás-passz "el ne rontsd" mentalitás.
Az érződik, hogy elindult a feszkó. Pickens festése is jelezte, majd Muuth mondatai is, hogy "bízik az edzőkben".
De persze a problémáink relatívak. Aki látta, hogy a Bengals, a Jackson fumble után mit művelt az azt mondja, ez picsafüst. 😀
több mint 1 éve
Igazából ezzel mindaddig nincs komoly bajom, ameddig a nevetséges holdingokat nem fújják be nekünk, vagyis adott meccsen egál a megítélés.De az, hogy Watt -on megint annyi holding volt mint a szemét...Sajnos, ehhez hozzá kell szoknunk, ahogy nálunk anno Mack-en is (és a többi pályán a jobb pass rushereken), egyszerűen nem fújják be, csak kb minden harmadikat, amikor már a fejét tépi le kb. Ennyire támogatják a támadófutballt.
Razi
csi77
több mint 1 éve
Nehéz bármit mondani...nem kell ennél gyengébb ellenfél, nem kell ennél több szerzett labda...én rettenetesen átmentem pesszimistába. Nem fognak Wattnak holdingokat bedobni, mert szarnak rá, hogy van 1-2 passrusher, aki minden snapnél 1-1-be megveri az emberét és minden játékban mehetnének hátra 10 yardot, de ilyen nem lesz ezt el kell felejteni. Ahogy azt is, hogy Queen irányítsa ezt a védelmet, mert egy darab szar...csinálja amit mondanak neki.De még bosszantóbb ez az offense, aki olyan töketlen néha, hogy elképesztő. Persze továbbra sem törjük össze magunkat, hogy egy no1 WR-t leakasszunk valahol, addig pedig ez kurvára gyenge lesz, főleg az ilyen konzervatív OC-kel.
Mázlink volt, hogy egy még formába nem lendült Falcons ellen sikerült nyerni, meg egy azóta szinte szárnyaló Denvert vertünk, de tökéletesen látszik, hogy egy futójáték nélküli Dallas átszalad rajtunk, ez a gárda nem egy jó csapat, itt van 4-5 kiváló játékos a védelemben, az offense-ben meg igazából senki nem emelkedik ki...így pedig baromira nehéz.
Annak az egynek örülök, hogy éjszaka már meg se fordul a fejemben, hogy ne aludjak ezért a gárdáért.
Én a magam részéről nagyon szeretném látni, hogy Wilson mit tud ezzel a csapattal, Fields nagyon limitált, hogy ez az OC miatt van, vagy egyszerűen fél megdobni bizonyos szituációkat azt nem tudom.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
De az, hogy Watt -on megint annyi holding volt mint a szemét...Sajnos, ehhez hozzá kell szoknunk, ahogy nálunk anno Mack-en is (és a többi pályán a jobb pass rushereken), egyszerűen nem fújják be, csak kb minden harmadikat, amikor már a fejét tépi le kb. Ennyire támogatják a támadófutballt.
Razi
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
De az, hogy Watt -on megint annyi holding volt mint a szemét...
több mint 1 éve
Most néztem meg a meccset, röviden: a faszomat beleverem.Kicsit hosszabban: Fields legalább annyit elért, hogy érdekel a szezon. Két ilyen irányítóval szinte hidegen hagyott eddig az idény, de a fiatalabbik bamba legalább életjeleket mutat. Sokat nem várok tőle továbbra sem, de most érdekel, hova juthat el ez a projekt. Azt már most ki merem jelenteni, hogy a nyilvánvaló korlátok ellenére Rőtlis óta a legjobb irányító teljesítményt láthatjuk tőle.
Az utolsó játékkal kapcsolatban: utálom a négyemberes nyomást ilyen helyzetben. Beszariak voltunk, nem mi akartuk megoldani a problémát, hanem vártuk, hogy a Dallas elbassza. Pechünkre éppen nem tette.
Szerkesztette: Szokol