NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
201
31
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
27 lesz az idényre és van mögötte jó néhány snap...meg sérülés is...kb létszámban megleszünk és Bush-hoz képest fejlődésNem tudom elképzelni, hogy Jack ezzel a fizuval itt matadjon. Másként igazolni sem lenne pénzünk senkit nagyon. Vagyis.nem leszunk meg letszamban sem.
Klaci79
több mint 1 éve
Willie Parker
15 396
Holcomb volt a Commanders védelem közepének agya, egy jó kis ösztönökkel bíró, jól edzhető játékos. Remélem, hogy felhozza Jack teljesítményét is, akit sztem megpróbálunk rávenni vmi szerződésmódosításra.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
27 lesz az idényre és van mögötte jó néhány snap...meg sérülés is...kb létszámban megleszünk és Bush-hoz képest fejlődés
több mint 1 éve
Nem lesz Pro Bowler (sőt), de hasznos lesz, és szeretni fogjátok. Lesznek hibái, de fog crucial stopokat is csinálni.LVEért mentünk, hiába, de közbe legalább elvesztettük Spillanet....Róla mit kell tudni?
Gróf de sutianap
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 1 éve
Fizikálisan átlag alatti, de dolgos csere ILB, futás ellen jó, passz ellen átlagos. Amolyan szeretnivaló, tizenkettő egytucat játékos. Cserébe még fejlődőképes érzésre.LVEért mentünk, hiába, de közbe legalább elvesztettük Spillanet....Róla mit kell tudni?
Gróf de sutianap
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 1 éve
Amadeus the Young
32 914
LVEért mentünk, hiába, de közbe legalább elvesztettük Spillanet....Róla mit kell tudni?
Gróf de sutianap
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Combosodunk LB poszton.Report: Steelers agree to sign LB Cole Holcomb to 3-year contract
www.thescore.com/s/24850527
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Khan egyelőre nem nyűgöz le GMkéntHát som mozgástere nincs. Ogunjobi megtartása 10 milla alatti átlaggal viszont szerintem több, mont rendben. Többre nem.volt sansz.
tenorx
Az a ciki és ez nem Khan sara, hogy az ILB sorban aktív szerződéssel egyelöre Jack és Robinson van, előbbi vállalhatatlan fizuval. Nem véletlenül.mentünk LVE-re.
több mint 1 éve
Feilert kivágta a Chargers, kérdezzük meg hogy van.Spillane helyett oldjuk már meg végre az ILB kérdéskört és próbálkozzunk be Lavonte Davidnél.
több mint 1 éve
LVEért mentünk, hiába, de közbe legalább elvesztettük Spillanet....Robotzsaru 🥺
Gróf de sutianap
több mint 1 éve
Khan egyelőre nem nyűgöz le GMként
több mint 1 éve
LVEért mentünk, hiába, de közbe legalább elvesztettük Spillanet....
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Azért Hargrave nagy karriert csinált. Pénz is van, sose játszott szar #D-ben!Larry Ogunjobi signing back to the Steelers on a three-year deal worth $21.75 million in the first two years, peHát ahhoz képest, hogy Hargrave 20+ per annum szerződést írt alá, ez szinte ingyen van. Azt hittem, hogy bőven 10+ szerződést fog kapni a piacon és nem reméltem, hogy meg fogjuk tudni tartani.
$28.75 a teljes pénz 3 évre
Klaci79
Jelenleg Peterson szerződés után van 7 milla a CAP-ben, így Herbiggel és Ogunjobi-val ez nehezen fér el, de talán centizve.
Én mindenesetre várom a Myles Jack cutot. 11 millát ez az ember egész egyszerűen nem ér meg nekünk.
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Larry Ogunjobi signing back to the Steelers on a three-year deal worth $21.75 million in the first two years, peHát ahhoz képest, hogy Hargrave 20+ per annum szerződést írt alá, ez szinte ingyen van. Azt hittem, hogy bőven 10+ szerződést fog kapni a piacon és nem reméltem, hogy meg fogjuk tudni tartani.
$28.75 a teljes pénz 3 évre
Klaci79
Jelenleg Peterson szerződés után van 7 milla a CAP-ben, így Herbiggel és Ogunjobi-val ez nehezen fér el, de talán centizve.
Én mindenesetre várom a Myles Jack cutot. 11 millát ez az ember egész egyszerűen nem ér meg nekünk.
több mint 1 éve
Willie Parker
15 396
Újrapörgetjük Kazit és jön egy Her-big őrizni.
több mint 1 éve
Igaz, hogy csak 7 millával vagyunk a sapka alatt, cserébe nem kellett még szerződéseket átstrukturálni, ami a következő évekre nézve nagy kincs lehet. Hoztunk 1-2 évre egy remélhetőleg átlagos teljesítményre képes CB-t, aztán a puskapört majd lőjük a következő évben - ha kiderül, hogy Picike alkalmas franchise irányítónak és szintet lépett.Én is mosolyogtam kicsit ezen. De talán annyi ez, hogy nálunk van fiatal QB és beválhat. Ha pedig beválik, akkor 2 éves távlatban a draftról és az igazolásokból akár győztes csapat is építhető. De no, ebben erősen hinni kell és nyilván van még más is. Építsd fel 2 év alatt a CB room-ot és ha jól csinálod maradj pozíciós edzőnek nálunk. de ez csak spekuláció.Szerintem egy jó slot cornerért ez egyáltalán nem sok.3 év 33 milla sok egy slotcornerért. Sajnálom, mert komázom az ilyen okos cb-ket. Túlfizette, de jól járt vele a Lions, sok sikert neki!P.csába! Sutton Lion lett 😣Várható volt, kénytelenek leszünk nulláról összerakni egy sec-et
steelwolf
Willie Parker
Szokol
Számoljatok az inflációval, mert emelkedik a cap.
Petersont nem értem, persze, lehet mentor, de ez egy win-now move egy 34 éves cornerrel, mi meg mérföldekre vagyunk a win-nowtól.
tenorx
Klemó
több mint 1 éve
Mi építkezünk, nyilván ezt Ő is tudja. Ha jött akkor nem az idén SB a célja. Valószínűleg azon csapatok akik ott lesznek, lehetnek a mostani tudás szerint (látjuk sokszor a szakértők szart sem érnek ebben az ügyben) nem kértek belőle. Lehet ez egy win-win szitu. Meglátjuk. Jelenleg a spekulációs időszak zajlik, tudom, de a draft után picit tisztul a kép. Aztán a camp végén megint. Az eddigi szokásunktól eltérően legalább igazoltunk a piacról 😀
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Én is mosolyogtam kicsit ezen. De talán annyi ez, hogy nálunk van fiatal QB és beválhat. Ha pedig beválik, akkor 2 éves távlatban a draftról és az igazolásokból akár győztes csapat is építhető. De no, ebben erősen hinni kell és nyilván van még más is. Építsd fel 2 év alatt a CB room-ot és ha jól csinálod maradj pozíciós edzőnek nálunk. de ez csak spekuláció.Szerintem egy jó slot cornerért ez egyáltalán nem sok.3 év 33 milla sok egy slotcornerért. Sajnálom, mert komázom az ilyen okos cb-ket. Túlfizette, de jól járt vele a Lions, sok sikert neki!P.csába! Sutton Lion lett 😣Várható volt, kénytelenek leszünk nulláról összerakni egy sec-et
steelwolf
Willie Parker
Szokol
Petersont nem értem, persze, lehet mentor, de ez egy win-now move egy 34 éves cornerrel, mi meg mérföldekre vagyunk a win-nowtól.
tenorx
több mint 1 éve
Szerintem egy jó slot cornerért ez egyáltalán nem sok.3 év 33 milla sok egy slotcornerért. Sajnálom, mert komázom az ilyen okos cb-ket. Túlfizette, de jól járt vele a Lions, sok sikert neki!P.csába! Sutton Lion lett 😣Várható volt, kénytelenek leszünk nulláról összerakni egy sec-et
steelwolf
Willie Parker
Szokol
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Egyre nyilvanvalóbb a CB pick. Peterson lehet a tanára. Én nem zárom ki, hogy dupla húzásunk lesz ezen a poszton.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Döbbenetes szerződésekkel mentek a hírbe hozott potentátok és Sutton is. Utóbbinak som szerencsét. Most kellett kimaxolni a lóvét, ahogy Hargravenek is jókor járt le a szerződése. Edmunds viszonz vicc....miközben szarrá égette Mahomes féllábbal....
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
egész komoly erősítés, persze csak remélni lehet hogy 34 évesen is van még a tankban, tavaly még jól ment neki, egykor pedig jobb volt, mint az elmúlt 20 évben bármelyik CB nálunk
több mint 1 éve
KeyG
9 522
Steelers are signing CB Patrick Peterson. (via Ian Rapoport)
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
ilyenkor olyan pénzek mennek, hogy reménytelen....gazdaggá tesznek mindenkit...Edmunds 72 Milla...😀inkább ne igazoljunk