NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Egy kis idézet az oldalunkról!"Kedves olvasóink!
Szerkesztőségünk kapcsolatainak hála egy kis segítséget tudunk, talán, nyújtani abban, hogy a Londoni kiruccanás egy picit olcsóbb legyen, vagy másképpen fogalmazva maradjon sörre.
A jövő hét csütörtökig (2013.01.17) kellene nekem egy pontos adat ki az aki pénteken tervezi a ki és hétfőn a hazautat.
A jelentkezéseket a steelers.hu@gmail.com email címre várjuk."
több mint 11 éve
De mégsem lett egyből kivágva, pedig a lista nagyon hosszú volt amivel vádolták. Tudom, hogy a Steelers egy ilyen gondolkodásmódú csapat, nem is baj, csak akkor következetesen, és ne gyere azzal, hogy Bent nem vádolták, ismered te is nem zörög a haraszt. Igen egy kis plusz pénz a lyánynak, meg a tanúknak azután már nincs is ügy. Te is tudod én is tudom, hogy ez így megy.polamaluEz mind fikció. Félre ne érts, nem vagyok naív, de ez legfeljebb találgatás és képzelődés.
És mint írtam, nyilván van különbség eset és eset között. Qrvára nem mindegy, hogy ki mibe keveredik. Pl Reedet se basztuk ki, mert tönkrevert egy WC-t. 😀 És nyilván az sem mindegy, ki mit tett a franchise-ért. De alapvetően nálunk nem tűrik a kihágásokat, van egy morális szint, aminek meg kell felelni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
De mégsem lett egyből kivágva, pedig a lista nagyon hosszú volt amivel vádolták. Tudom, hogy a Steelers egy ilyen gondolkodásmódú csapat, nem is baj, csak akkor következetesen, és ne gyere azzal, hogy Bent nem vádolták, ismered te is nem zörög a haraszt. Igen egy kis plusz pénz a lyánynak, meg a tanúknak azután már nincs is ügy. Te is tudod én is tudom, hogy ez így megy.
több mint 11 éve
És Ta'amu??? Ha már...Ő is kikerült a keretből. Aztán PS-be.
Vagyis a kérdés kicsit jogos volt.polamalu
Nyilván esetek között van különbség, de alapvetően nálunk nem szeretik a balhékat.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Szted mondjuk sylvestert elkuldtek volna hasonloert? ami nem az első butasag volt ráadásul.Nem hiszem. Azok lettek elküldve, akikről bebizonyosodott a bűnősség.
Editke: hasonló alatt azt értem h hónapokig hírértékű h erőszak miatt nyomoznak egy steeler ellen, es napi szinten foglalkozik vele a sajtó, rossz színben feltüntetve a franchiset.gabtsi
Editkére: ezért lett "megfenyegetve", hogy tartson egy viselkedési morált.
több mint 11 éve
Szted mondjuk sylvestert elkuldtek volna hasonloert? ami nem az első butasag volt ráadásul.Editke: hasonló alatt azt értem h hónapokig hírértékű h erőszak miatt nyomoznak egy steeler ellen, es napi szinten foglalkozik vele a sajtó, rossz színben feltüntetve a franchiset.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
persze h nem állították elő, hiszen nem tetten érték, csak gyanúsították. a többi csak fantazmagória 😊gabtsiA tény az tény, nem állították elő, nem bizonyosodott be a bűnőssége, még csak nem is vádolták meg. Mindössze nyomozás zajlott az ügyben. A többi pedig csak fikció, találgatás és fantazmagória. 😊 Ennek ellenére alapos fejmosást és fenyegetést kapott a csapat részéről.
több mint 11 éve
persze h nem állították elő, hiszen nem tetten érték, csak gyanúsították. a többi csak fantazmagória 😊
több mint 11 éve
Más.Kevin Greene és Bus is bekerült a HoF-döntősök közé. Igazából esetükben csak az a kérdés, hogy mikor kerülnek be.
több mint 11 éve
arra arra. Raineyt sem hinném h elítélték egy nap alatt, max gyanúsítják.Raineyt előállították, BB-t emlékeim szerint nem.
btw, holmest tradeltétek emlékeim szerint, nem kitették. ráadásul mielőtt újraszerződni kellett volna vele. persze amikor fűvel tartóztatták le 2008ban csak kispad volt a "jutalma" nem küldték el másnap.gabtsi
Holmes előbb büntit kapott és ugye nem erőszakos cselekményt követett el, együttműködő volt. A második esete után repült, az 5. körös pick nem érdemi, ha nem ugrik rá senki, akkor sima cut lett volna.
több mint 11 éve
arra arra. Raineyt sem hinném h elítélték egy nap alatt, max gyanúsítják.Ha jól emlékszem egy 5. körös pick-et kaptunk érte, szóval egyértelmű volt hogy ez a trade lényegében egy cut.
btw, holmest tradeltétek emlékeim szerint, nem kitették. ráadásul mielőtt újraszerződni kellett volna vele. persze amikor fűvel tartóztatták le 2008ban csak kispad volt a "jutalma" nem küldték el másnap.gabtsi
több mint 11 éve
arra arra. Raineyt sem hinném h elítélték egy nap alatt, max gyanúsítják.btw, holmest tradeltétek emlékeim szerint, nem kitették. ráadásul mielőtt újraszerződni kellett volna vele. persze amikor fűvel tartóztatták le 2008ban csak kispad volt a "jutalma" nem küldték el másnap.
több mint 11 éve
Ha BB esetére gondolsz, szeretném jelezni, hogy az ő esete egyszer sem jutott el vádemelési szakaszba, netán előállításig, vagy ilyesmi. Ellenben olyan kiváló játékosokat is kidobtunk balhék miatt, mint Holmes. 😉Adam Schefter @AdamScheftermuhahahaha
Steelers announced they waived RB Chris Rainey following his arrest for a domestic battery incident this morning in Gainesville, Fla.Shawn84
Pittsburgh "Dobule Standard" Steelers 😀gabtsi
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamScheftermuhahahaha
Steelers announced they waived RB Chris Rainey following his arrest for a domestic battery incident this morning in Gainesville, Fla.Shawn84
Pittsburgh "Dobule Standard" Steelers 😀
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Rainey-t annyira nem sajnálom. Persze jó lett volna, ha marad, nem kérdés, hogy helye is lett volna a rosteren, de ahhoz képest, ahogy idehoztuk, mint igazi big play threat, akit elkapóként is lehet használni, miegymás, csak returnerként tudott maradandót alkotni. Haley hibája is, hogy nem tudott vele mit kezdeni - elkapóként szinte nem is alkalmazta; ha futott, akkor is többnyire a két tackle között, holott a méretei és a sebessége miatt épp ellenkezőleg, külső futásoknál lehetne belőle hasznot húzni. Ő legyen a legnagyobb veszteségünk az offseasonben (gyanítom, hogy nem ő lesz).Batch sem mutatott semmi extrát eddig, nem véletlen, hogy őt már szezon közben is waiveltük, de Rainey távozásával az ő rosterre kerülésének esélye is megnőtt, mivel csak Redman és Dwyer helye biztos.
Szerintem Lacy csak jövőre jön ki,de majd vassadi megmondja.BlitzburghMa délután lesz sajtótájékoztató, ahol bejelenti, hogy kijön-e juniorként. De szinte biztosra vehető, hogy már az idei draftra jelentkezik, elvégre - Lattimore-t nem számítva - legrosszabb esetben is a class második legjobb RB-je.
több mint 11 éve
Biztos az idei méhecske mezünk erősített rá az efféle mentalitásra. 😊A nagy reménység,akit mindenki bírt...Majd megy Cincinátusba, az eke szervához és jó lesz a muki... a Tigricicáknál úgyis mindig elférnek a kétes/sittes egyének... és érdekes módon általában jól is illeszkednek a csíkosba 😀 Collapo
Jönni fog az RB a 4-ik körben..😊Blitzburgh
több mint 11 éve
A nagy reménység,akit mindenki bírt...Majd megy Cincinátusba, az eke szervához és jó lesz a muki... a Tigricicáknál úgyis mindig elférnek a kétes/sittes egyének... és érdekes módon általában jól is illeszkednek a csíkosba 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Vagy hamarabb, Ádi úgyis lehurrog, de Mendi sem marad jó eséllyel így behúzzuk Lacyt a Bamáról és évekre meg van oldva a kezdő RB 😀polamaluSzerintem Lacy csak jövőre jön ki,de majd vassadi megmondja.
És ha már Mendy,Baronnak se látok sok esélyt/3 év,2 komoly sérülés/.
több mint 11 éve
Vagy hamarabb, Ádi úgyis lehurrog, de Mendi sem marad jó eséllyel így behúzzuk Lacyt a Bamáról és évekre meg van oldva a kezdő RB 😀
több mint 11 éve
A nagy reménység,akit mindenki bírt...Ne nézdd le a. Dvájerosokat és a Baronistákat.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
A nagy reménység,akit mindenki bírt...Jönni fog az RB a 4-ik körben..😊
több mint 11 éve
Chris Rainey was arrested on a simple battery charge after witnesses saw him pull his girlfriend out of a car and slap her in the face.vassadiSteelers announced they waived RB Chris Rainey following his arrest for a domestic battery incident this morning in Gainesville, Fla.
Ügyes.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Adam Schefter @AdamSchefterSteelers announced they waived RB Chris Rainey following his arrest for a domestic battery incident this morning in Gainesville, Fla.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Chris Rainey was arrested on a simple battery charge after witnesses saw him pull his girlfriend out of a car and slap her in the face.