NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
538
57
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Alex 1/1, de sose lett franchise QB. Sancho mögött pedig senki olyan nem volt, akit be lehetett volna tenni, továbbá a Jets-nél a QB-n kívül más komoly problémák is voltak.Smith 1/1-es, tavaly pedig nagy szezont futott, PO-ban is jó volt.A franchise QB-hez való mindenáron ragaszkodás eléggé népszerű gondolat az NFL-ben, de nekem nem RGIII ugrik be erről, hanem inkább Sanchez. Működő ellenpéldának meg Kaepernick.És Sancho meg Alex Smith mikor volt franchise Qb?Shilkor
Én elég egyszerűen látom ezt a kérdést; cél a W. Azt a játékost kell kezdetni, akivel nagyobb esély van rá.
Ward -aki szvsz sokkal nagyobb steeler mint Ben-, simán parkolópályára lett téve. Ezt tekintsük alapnak, amikor arról beszélünk, hogy ki milyen teljesítménnyel érdemel kezdő helyet.Jan
Sancho -ha engem kérdezel- sose volt az, de Ryan meg a NYJ vezérkar kb 1000-szer lenyilatkozta, hogy Sancho a franchise QB. Idén amikor nem ment a szekér, és mindenki QB cserét követelt, akkor nagyon hangsúlyosan, többször elmondták mindenféle médiákban.
És mivel nekik ő a franchise QB, ennek megfelelően ragaszkodtak is hozzá, és be is bukták.
De mondhatnám Romot is, idén katasztrófa volt, mégis ragaszkodtak hozzá, bebukták. RGIII-hez is ragaszkodtak amikor sérült volt, ők is bebukták. Pedig a backup QB-vel nyertek a Ravens ellen. Mi is a sérült Bent játszattuk az egészséges (Ravens verő 😊 ) Batch helyett, mi is bebuktuk.
Tényleg olyan nagy csoda ez?
Jan
Romo azért katasztrófa nem volt, inkább csak a szokásos. RGIII-n lehet vitatkozni, de én is őt hagytam volna fent. Nincs kedvem újra leírni (RGIII ügyben megtettem a Skins topikban), sok oka van, hogy ragaszkodnak a franchise QB-hoz, például olyan pszichés dolgok is, hogy ő érte meghalnak a pályán a társak, hogy sérülten is küzd, de egy csere mentális összeomlást is előidézhet. Más ám 1 vagy 2 drive-ra beállni, meg egy meccset lehozni a PO-ban. Ha tud járni a franchise QB, akkor ő játszik. Higgyétek el nem hülyék ezek a HC-k, hogy 10-ből 9 így dönt ilyen esetben.
Nekünk pedig Batch-csel sem lett volna több, vagy jobb esélyünk nyerni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Továbbra is kizártnak tartom a komolyabb QB picket, de...Tegyük fel, hogy 2-3., netán első körben draftolnál egy irányítót - nem írtad, hogy pontosan milyen scenarióra gondolsz Jan, de a hangsúly úgyis azon van, hogy korai körös pick. Mi lesz a többi needdel, azokkal a hiányposztokkal, ahol azonnali segítségre lesz/lehet szükségünk? OLB, NT, WR, aztán a közeljövőben mindkét kezdő safety utódját meg kell találni, de a sérültek (gondolok itt elsősorban Millerre), illetve távozók függvényében a TE, az ILB, a CB és az RB húzás is szükségessé válhat a középső köröktől. Biztos, hogy megengedhetjük magunknak a QB picket a draft első két napján? | Válasz: Nem, de nincs is rá semmi szükség. |
több mint 11 éve
Ben teljesítményét ne hasonlítsuk Sanchóhoz. Kaep pedig nem jó ellenpélda, őt franchise QB-nak draftolták, mert Alex nem az, ő egy game manager.Franchise QB-nál nincs alternatíva. Ben pedig franchise QB. Őt nem cserélik le csak azért, mert nem megy neki. Mindig, minden esetben ő a legjobb opció. (Lásd nyugodtan RGIII esetét, a franchise QB-nál sosincs jobb, vagy más opció, csakis ő, akár rossz formában, akár sérülten) Ergó QB legfeljebb vmi hátsó körös projekt, más szóba sem jöhet, ez egyértelmű.A franchise QB-hez való mindenáron ragaszkodás eléggé népszerű gondolat az NFL-ben, de nekem nem RGIII ugrik be erről, hanem inkább Sanchez. Működő ellenpéldának meg Kaepernick.
Amúgy pontos információ (azaz pl nyilatkozat nincs róla), hogy milyen állapotban játszott, de azért az valószínű, hogy - legalábbis az első 1-2 meccsen - nem 100%-os állapotban volt. De ami még inkább látszott rajta, kiesett a ritmusból. Ennyi történt, 100%-osan se lett volna ugyanolyan, mint KC meccsig, ugyanis 1 hét nem biztos, de 1 hónap kihagyás meglátszik a formán.Soldados
Én elég egyszerűen látom ezt a kérdést; cél a W. Azt a játékost kell kezdetni, akivel nagyobb esély van rá.
Ward -aki szvsz sokkal nagyobb steeler mint Ben-, simán parkolópályára lett téve. Ezt tekintsük alapnak, amikor arról beszélünk, hogy ki milyen teljesítménnyel érdemel kezdő helyet.Jan
Valóban a cél a W. Erre pedig Ben nyújtja a legjobb esélyt, mert franchise QB. 1-2-3 rossz meccs miatt nem kerül ki a csapatból, nem lesz csere, mert franchise QB, aki a legjobb esélyt biztosítja a W-re.
Ward sem jó példa. Ő már kiöregedőben volt erősen. Ben ideális korban van.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
JMR is 1/1 volt szal az nem sokat számít, maradjunk annyiban h tavalyra egy egész jó game manager lett Smithből, de azért messze nem franchise qb, mint ahogy a többi említett irányító sem az. És tegyük hozzá h a Cinci védelme sokkal erősebb mint a Ravensé volt.Smith 1/1-es, tavaly pedig nagy szezont futott, PO-ban is jó volt.A franchise QB-hez való mindenáron ragaszkodás eléggé népszerű gondolat az NFL-ben, de nekem nem RGIII ugrik be erről, hanem inkább Sanchez. Működő ellenpéldának meg Kaepernick.És Sancho meg Alex Smith mikor volt franchise Qb?Shilkor
Sancho -ha engem kérdezel- sose volt az, de Ryan meg a NYJ vezérkar kb 1000-szer lenyilatkozta, hogy Sancho a franchise QB. Idén amikor nem ment a szekér, és mindenki QB cserét követelt, akkor nagyon hangsúlyosan, többször elmondták mindenféle médiákban.
És mivel nekik ő a franchise QB, ennek megfelelően ragaszkodtak is hozzá, és be is bukták.
De mondhatnám Romot is, idén katasztrófa volt, mégis ragaszkodtak hozzá, bebukták. RGIII-hez is ragaszkodtak amikor sérült volt, ők is bebukták. Pedig a backup QB-vel nyertek a Ravens ellen. Mi is a sérült Bent játszattuk az egészséges (Ravens verő 😊 ) Batch helyett, mi is bebuktuk.
Jan
több mint 11 éve
Smith 1/1-es, tavaly pedig nagy szezont futott, PO-ban is jó volt.A franchise QB-hez való mindenáron ragaszkodás eléggé népszerű gondolat az NFL-ben, de nekem nem RGIII ugrik be erről, hanem inkább Sanchez. Működő ellenpéldának meg Kaepernick.És Sancho meg Alex Smith mikor volt franchise Qb?Shilkor
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Igazából semmi újat nem mondott. Mindenki tisztában van azzal, hogy Wallace-t nem tudjuk megtartani, Mendenhall elengedése is eléggé nyilvánvalónak tűnik, és az sem jelentene meglepetést, ha Starks-t vagy épp Hamptont nem igazolnánk vissza (vagy nem tudnánk) a cap-problémák miatt, esetleg hasonló okból megválnánk Colontól.
több mint 11 éve
Referring az pofás, akkor lefordítom -rosztervérfürdő lesz. Mer először a kromafág, aztán dörzspapír...
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Akkor beszéljünk a hüvelygombáról: Steelers general manager Kevin Colbert today promised changes to their roster after an 8-8 season, changes that could include saying goodbye to some veterans and even their high-profile free agents.
"When you're 12-4 and a playoff team, sometimes you get mesmerized by your success and you get a little reluctant to change," Colbert said, referring to the Steelers' record in both 2010 and 2011.
"If we don't change a roster that produced 8-8, we'd be silly to expect a better result."
több mint 11 éve
Ward -aki szvsz sokkal nagyobb steeler mint Ben-, simán parkolópályára lett téve. Ezt tekintsük alapnak, amikor arról beszélünk, hogy ki milyen teljesítménnyel érdemel kezdő helyet.JanBig Ben 100 millás befektetése a csapatnak, és még mindig a jövő, de legalább a jelen. Hines meg már ezen rég túl volt. Ez a biznisz vonatkozása dolognak. Az emberi résznél meg egyetértek veled. Ha a Steelers lett volna a Colts helyében, ne félj, Ben is repült volna, mint macskát szarni Luckért cserébe. Amúgy én is ezt tettem volna. Persze szép dolog a családias hangulat hangoztatása, de csak bizonyos fokig igaz, végső soron továbbra is biznisz első sorban, és nem más. Nem győzöm ezt mindig hangsúlyozni.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
És Sancho meg Alex Smith mikor volt franchise Qb?Franchise QB-nál nincs alternatíva. Ben pedig franchise QB. Őt nem cserélik le csak azért, mert nem megy neki. Mindig, minden esetben ő a legjobb opció. (Lásd nyugodtan RGIII esetét, a franchise QB-nál sosincs jobb, vagy más opció, csakis ő, akár rossz formában, akár sérülten) Ergó QB legfeljebb vmi hátsó körös projekt, más szóba sem jöhet, ez egyértelmű.A franchise QB-hez való mindenáron ragaszkodás eléggé népszerű gondolat az NFL-ben, de nekem nem RGIII ugrik be erről, hanem inkább Sanchez. Működő ellenpéldának meg Kaepernick.
Amúgy pontos információ (azaz pl nyilatkozat nincs róla), hogy milyen állapotban játszott, de azért az valószínű, hogy - legalábbis az első 1-2 meccsen - nem 100%-os állapotban volt. De ami még inkább látszott rajta, kiesett a ritmusból. Ennyi történt, 100%-osan se lett volna ugyanolyan, mint KC meccsig, ugyanis 1 hét nem biztos, de 1 hónap kihagyás meglátszik a formán.Soldados
több mint 11 éve
Franchise QB-nál nincs alternatíva. Ben pedig franchise QB. Őt nem cserélik le csak azért, mert nem megy neki. Mindig, minden esetben ő a legjobb opció. (Lásd nyugodtan RGIII esetét, a franchise QB-nál sosincs jobb, vagy más opció, csakis ő, akár rossz formában, akár sérülten) Ergó QB legfeljebb vmi hátsó körös projekt, más szóba sem jöhet, ez egyértelmű.A franchise QB-hez való mindenáron ragaszkodás eléggé népszerű gondolat az NFL-ben, de nekem nem RGIII ugrik be erről, hanem inkább Sanchez. Működő ellenpéldának meg Kaepernick.
Ward -aki szvsz sokkal nagyobb steeler mint Ben-, simán parkolópályára lett téve. Ezt tekintsük alapnak, amikor arról beszélünk, hogy ki milyen teljesítménnyel érdemel kezdő helyet.
több mint 11 éve
Először menjen az üstökös
több mint 11 éve
Nem Wiz,Wilson. A Kirby,tudod..
több mint 11 éve
Na azt írja a miegymás, hogy az igazi Mekkojt akarta a Kardinális, de az túllőtt Dondiégóba, így most Héli megin kalapba van. Ha emegy remélem Wizt hívjuk, merakkor magamalápisálok a gyönyörtől.
több mint 11 éve
Sok sikert neki,jön helyette más..
több mint 11 éve
Sajna úgy néz ki Omar Khan távozik. Második interjúra megy a nagy Almába és csak Ő maradt bent.
több mint 11 éve
Franchise QB-nál nincs alternatíva. Ben pedig franchise QB. Őt nem cserélik le csak azért, mert nem megy neki. Mindig, minden esetben ő a legjobb opció. (Lásd nyugodtan RGIII esetét, a franchise QB-nál sosincs jobb, vagy más opció, csakis ő, akár rossz formában, akár sérülten) Ergó QB legfeljebb vmi hátsó körös projekt, más szóba sem jöhet, ez egyértelmű.Mindenki offon van a révenszpatrioccba. Vagy beszélgessünk Héliről? 😉sutianapMi van vele, megy Arizonába vagy marad? Ha megy ki jöhet helyette?
Másrészt nem tudom hogy volt róla szó, csak elkerülte a figyelmemet, vagy nem is beszélt róla senki: Ben a visszatérése után milyen mértékben volt egészséges? Gondolom (remélem) nem teljesen. Az elfogadható magyarázat lenne a minden mérce alatti teljesítményére.
Egyébként pedig ezt a kínlódást látva megváltozott a véleményem: mégis kell QB-t draftolnunk. Nem azért hogy Bent kiszorítsa a kezdőből, hanem hogy ilyen helyzetekre legyen egy alternatíva. Lefty és Batch nem nyújt megoldást még középtávon sem.Jan
Amúgy pontos információ (azaz pl nyilatkozat nincs róla), hogy milyen állapotban játszott, de azért az valószínű, hogy - legalábbis az első 1-2 meccsen - nem 100%-os állapotban volt. De ami még inkább látszott rajta, kiesett a ritmusból. Ennyi történt, 100%-osan se lett volna ugyanolyan, mint KC meccsig, ugyanis 1 hét nem biztos, de 1 hónap kihagyás meglátszik a formán.
több mint 11 éve
Gerry Dulac jött tegnap egy olyan hírrel, hogy Haley elég meredek összeget nevezett meg, amennyiért hajlandó lenne elhagyni Pittsburgh-öt. Aztán hogy ebből mi igaz... Mindenesetre az biztosnak tűnik, hogy ha a Cardinals nem viszi el, akkor senki.Eddig én is erre gondoltam, ehhez képest változott meg a véleményem.
Konkrétan azzal kapcsolatban, hogy Ben mennyire volt egészséges a visszatérése után, nem olvastam semmit, Rooney általánosságban beszélt a sok sérülésről az év végi sajtótájékoztatóján.
QB draft pedig csak hátsó körökben, project játékos, de ettől szerintem eddig sem zárkózott el senki.vassadi
A szezon első felében kiválóan működő passzjátékunk volt (talán még vezettük is a ligát passzolt y-ban) a KC meccsel kezdve ez kb megszünt. Bennek a visszatérése utáni meccseken kb 50% alatt volt a passz pontossága (garbage time nem beleszámolva), ami nagyjából a tavalyi Tebow szint. Ehhez jöttek e meccsdöntő hibái, ha ezt összegezzük, és azt mondjuk hogy erre teljesen egészségesen, meccsre kész állapotban volt képes, akkor QB poszton nem vagyunk rendben! Lehet persze elemezni, hogy az incomplete passzok és int-ek közül mennyi volt az elkapók hibája, mennyi a falé, stb... de számomra sokkal megnyugtatóbb lenne, ha kiderülne hogy nem volt teljesen egészséges, és a sérülése még akadályozta a dobásban.
Azonkívül, ha a stáb látta hogy mennyire képes, és úgy gondolták hogy ezzel még mindig több esély van nyerni, mint bármelyik backup QB-vel, akkor megint csak azt mondom hogy hűha, nem állunk jól. És egy hátsó körös project playerrel semmivel sem leszünk előrébb. Szvsz olyan kell aki alapból backup, viszont valós alternatívát nyújt ha Ben nem teljesen egészséges.
Nem tudom milyen az idei vagy jövő évi QB class, de a közelmúltban húzgáltak használható irányítókat az első körön kívül is. (meg persze használhatatlanokat is 1. körben 😊)
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Gerry Dulac jött tegnap egy olyan hírrel, hogy Haley elég meredek összeget nevezett meg, amennyiért hajlandó lenne elhagyni Pittsburgh-öt. Aztán hogy ebből mi igaz... Mindenesetre az biztosnak tűnik, hogy ha a Cardinals nem viszi el, akkor senki.Mindenki offon van a révenszpatrioccba. Vagy beszélgessünk Héliről? 😉sutianapMi van vele, megy Arizonába vagy marad? Ha megy ki jöhet helyette?
Másrészt nem tudom hogy volt róla szó, csak elkerülte a figyelmemet, vagy nem is beszélt róla senki: Ben a visszatérése után milyen mértékben volt egészséges? Gondolom (remélem) nem teljesen. Az elfogadható magyarázat lenne a minden mérce alatti teljesítményére.
Egyébként pedig ezt a kínlódást látva megváltozott a véleményem: mégis kell QB-t draftolnunk. Nem azért hogy Bent kiszorítsa a kezdőből, hanem hogy ilyen helyzetekre legyen egy alternatíva. Lefty és Batch nem nyújt megoldást még középtávon sem.Jan
Konkrétan azzal kapcsolatban, hogy Ben mennyire volt egészséges a visszatérése után, nem olvastam semmit, Rooney általánosságban beszélt a sok sérülésről az év végi sajtótájékoztatóján.
QB draft pedig csak hátsó körökben, project játékos, de ettől szerintem eddig sem zárkózott el senki.
több mint 11 éve
Mindenki offon van a révenszpatrioccba. Vagy beszélgessünk Héliről? 😉sutianapMi van vele, megy Arizonába vagy marad? Ha megy ki jöhet helyette?
Egyébként pedig ezt a kínlódást látva megváltozott a véleményem: mégis kell QB-t draftolnunk. Nem azért hogy Bent kiszorítsa a kezdőből, hanem hogy ilyen helyzetekre legyen egy alternatíva. Lefty és Batch nem nyújt megoldást még középtávon sem.
több mint 11 éve
Mindenki offon van a révenszpatrioccba. Vagy beszélgessünk Héliről? 😉
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
kihalt a topic
több mint 11 éve
Én mondjuk Millert is hiányolom. Bár lehet Ő "csak" magához és a csapathoz képest futott kiemelkedő szezont.
több mint 11 éve
Azért szívesebben láttam volna Timmonst vagy Clarkot,idén kiemelkedőek voltak.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Pouncey 2nd team All-Pro. 😂