Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
Hosszabbítunk Troy-jal +2 évre, úgy le lehet vinni a fizuját 5 milla környékére.Abban sem hiszek, hogy Troynál paycut lesz. Még mindig ő a legjobb védőnk, a legnagyobb playmakerünk. Továbbra is tartom, hogy BB hosszabbítása nélkül no chance Worilds megtartása - sajnos.SoldadosÉn ezzel számolgattam: overthecap.com/calculator/?Team=SteelersNem hinném, hogy ezzel a 3 move-val 7 millával a cap alá kerülnénk, ugyanis kb 10-zel vagyunk most felette, bár persze egyelőre nem ismert a konkrét 2014-es cap number. Pounceyval pedig sztem nem hosszabbítunk az állandó egészségügyi gondok miatt, plusz mivel neki rookie szerződése van, ezért azzal nemhogy javulna, hanem romlana a caphelyzet. Továbbá talán ha 40 játékosunk van szerződés alatt, azaz az nem pálya, hogy csak Worildsot megtartjuk komoly összegért, azt mást meg nem. Ez nem jó. Ugyanis vissza kell hozni Cotcheryt, Dwyert, sztem a Hood/Keisel kettős egyikét, plusz Woodsot. Szóval Worilds kb no chance.SoldadosLevi Brown cut + Ike & Troy restructure/paycut után lenne kb 7 misi caphelyünk. Millerrel és Pouncey-val is lehetne hosszabbítani (utolsó éve mindkettőnek), azzal is nyerhetnénk még pár millát. Esetleg még Foote cut (1.1 M). Nem mondom h sima ügy, de szerintem nem lehetetlen, sok múlik azon, h mennyit kérne Worilds. Ha 6-7 körül lenne a pénze, ahogy írtam, akkor is meg lehetne oldani, h 2016-ra legyen magasabb capszáma, amikor már nincs dead money Woodley után. Rajt kívül még Sanders/Cotchery akinek szerződést kéne adni + pár kiegészítő embernek.ShilkorHát én nem látom, hogy férnénk a sapka alá júni 1-ig (Woodley esetleges cutjáig), ha Worilds-szal hosszabbítunk. Főleg úgy, hogy kiderült, Ben hosszabbítása (amivel jó sok capet nyerhetnénk) nem fog megvalósulni az elkövetkezendő 1 hónapban. Worilds megtartására kb 0,1% esélyt látok jelenleg. És nem azért mert nem akarnánk, hanem mert nem megvalósítható cap szempontból.SoldadosÉrtem én es, de lássuk be, azért Bugylibingának ez a fizuja sokk. Worilds úgyis megyen, ez 99%, tehát úgyse nem lehet elhajtani a PO sackrekordert, nyilván nincs is erről szó, mivel pont a nagy puttony miatt sok zombizseton marad kalpagalatt. Csak jeleztem vón, hogy ez egy sáros helyzet, nem akartam a világot megvállalni,kishasziWoodley idén 13.5 misi, jövőre: 14.1, 2016-ban meg 12. Ha júni 1 után cutoljuk, akkor idén nyerünk 8 misi caphelyet, jövőre meg 5.5-öt. Ha Worilds tudja hozni legalább azt a szintet, mint Lamarr (idei éve alapján úgy tűnik, h tudja) és belemegy egy évi max 6.75 misis szerződésbe, akkor megéri hosszabbítani vele, mert az első 2 évben lóvéban egálban van azzal, mintha Woodley maradna, 2016-ban meg nyerünk vele 5.25 misi caphelyet és van egy 4 évvel fiatalabb playánk.Shilkor
Itt 128 milliós cappel számolnak.
Levi Brown: 6,25 M
Ike: 12 M -> 6 M = 6 M
Troy: 10,9 M -> 5 M = 5,9 M
összesen: 18,15 M
10,9 M-val vagyunk a sapka felett e szerint. 18,15 - 10,9 = 7,25 M
Esetleg még Miller 9,4 -> 4,4 = 5M. Összesen 12,25. Ennyiből már meg lehetne oldani az összes hosszabbítást. Ráadásul ez 4 olyan lépés, amiből az első 3-ra elég komoly esély van (jó a paycut + restructure számok nem pont ezek lesznek, de szerintem nagyjából reális lehet).Shilkor
A draftoltakra + a tartalékra ott lesz Woodley 8 millája júni 1-től.Összesen 12,25. Ennyiből már meg lehetne oldani az összes hosszabbítást.ShilkorEbből még lejön az idei draft class fizetése és a szezonra szükséges tartalék, és máris 5 milliós cap space körül vagyunk. Mellesleg a 128 milliós cap limit is egy eléggé optimista jóslat, a paycutokkal/átstrukturálásokkal megtakarítható összeg nem különben.vassadi
több mint 12 éve
Összesen 12,25. Ennyiből már meg lehetne oldani az összes hosszabbítást.ShilkorEbből még lejön az idei draft class fizetése és a szezonra szükséges tartalék, és máris 5 milliós cap space körül vagyunk. Mellesleg a 128 milliós cap limit is egy eléggé optimista jóslat, a paycutokkal/átstrukturálásokkal megtakarítható összeg nem különben.
több mint 12 éve
Abban sem hiszek, hogy Troynál paycut lesz. Még mindig ő a legjobb védőnk, a legnagyobb playmakerünk. Továbbra is tartom, hogy BB hosszabbítása nélkül no chance Worilds megtartása - sajnos.Én ezzel számolgattam: overthecap.com/calculator/?Team=SteelersNem hinném, hogy ezzel a 3 move-val 7 millával a cap alá kerülnénk, ugyanis kb 10-zel vagyunk most felette, bár persze egyelőre nem ismert a konkrét 2014-es cap number. Pounceyval pedig sztem nem hosszabbítunk az állandó egészségügyi gondok miatt, plusz mivel neki rookie szerződése van, ezért azzal nemhogy javulna, hanem romlana a caphelyzet. Továbbá talán ha 40 játékosunk van szerződés alatt, azaz az nem pálya, hogy csak Worildsot megtartjuk komoly összegért, azt mást meg nem. Ez nem jó. Ugyanis vissza kell hozni Cotcheryt, Dwyert, sztem a Hood/Keisel kettős egyikét, plusz Woodsot. Szóval Worilds kb no chance.SoldadosLevi Brown cut + Ike & Troy restructure/paycut után lenne kb 7 misi caphelyünk. Millerrel és Pouncey-val is lehetne hosszabbítani (utolsó éve mindkettőnek), azzal is nyerhetnénk még pár millát. Esetleg még Foote cut (1.1 M). Nem mondom h sima ügy, de szerintem nem lehetetlen, sok múlik azon, h mennyit kérne Worilds. Ha 6-7 körül lenne a pénze, ahogy írtam, akkor is meg lehetne oldani, h 2016-ra legyen magasabb capszáma, amikor már nincs dead money Woodley után. Rajt kívül még Sanders/Cotchery akinek szerződést kéne adni + pár kiegészítő embernek.ShilkorHát én nem látom, hogy férnénk a sapka alá júni 1-ig (Woodley esetleges cutjáig), ha Worilds-szal hosszabbítunk. Főleg úgy, hogy kiderült, Ben hosszabbítása (amivel jó sok capet nyerhetnénk) nem fog megvalósulni az elkövetkezendő 1 hónapban. Worilds megtartására kb 0,1% esélyt látok jelenleg. És nem azért mert nem akarnánk, hanem mert nem megvalósítható cap szempontból.SoldadosÉrtem én es, de lássuk be, azért Bugylibingának ez a fizuja sokk. Worilds úgyis megyen, ez 99%, tehát úgyse nem lehet elhajtani a PO sackrekordert, nyilván nincs is erről szó, mivel pont a nagy puttony miatt sok zombizseton marad kalpagalatt. Csak jeleztem vón, hogy ez egy sáros helyzet, nem akartam a világot megvállalni,kishasziWoodley idén 13.5 misi, jövőre: 14.1, 2016-ban meg 12. Ha júni 1 után cutoljuk, akkor idén nyerünk 8 misi caphelyet, jövőre meg 5.5-öt. Ha Worilds tudja hozni legalább azt a szintet, mint Lamarr (idei éve alapján úgy tűnik, h tudja) és belemegy egy évi max 6.75 misis szerződésbe, akkor megéri hosszabbítani vele, mert az első 2 évben lóvéban egálban van azzal, mintha Woodley maradna, 2016-ban meg nyerünk vele 5.25 misi caphelyet és van egy 4 évvel fiatalabb playánk.Shilkor
Esetleg még Miller 9,4 -> 4,4 = 5M. Összesen 12,25. Ennyiből már meg lehetne oldani az összes hosszabbítást. Ráadásul ez 4 olyan lépés, amiből az első 3-ra elég komoly esély van (jó a paycut + restructure számok nem pont ezek lesznek, de szerintem nagyjából reális lehet).Shilkor

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Én ezzel számolgattam: overthecap.com/calculator/?Team=SteelersNem hinném, hogy ezzel a 3 move-val 7 millával a cap alá kerülnénk, ugyanis kb 10-zel vagyunk most felette, bár persze egyelőre nem ismert a konkrét 2014-es cap number. Pounceyval pedig sztem nem hosszabbítunk az állandó egészségügyi gondok miatt, plusz mivel neki rookie szerződése van, ezért azzal nemhogy javulna, hanem romlana a caphelyzet. Továbbá talán ha 40 játékosunk van szerződés alatt, azaz az nem pálya, hogy csak Worildsot megtartjuk komoly összegért, azt mást meg nem. Ez nem jó. Ugyanis vissza kell hozni Cotcheryt, Dwyert, sztem a Hood/Keisel kettős egyikét, plusz Woodsot. Szóval Worilds kb no chance.SoldadosLevi Brown cut + Ike & Troy restructure/paycut után lenne kb 7 misi caphelyünk. Millerrel és Pouncey-val is lehetne hosszabbítani (utolsó éve mindkettőnek), azzal is nyerhetnénk még pár millát. Esetleg még Foote cut (1.1 M). Nem mondom h sima ügy, de szerintem nem lehetetlen, sok múlik azon, h mennyit kérne Worilds. Ha 6-7 körül lenne a pénze, ahogy írtam, akkor is meg lehetne oldani, h 2016-ra legyen magasabb capszáma, amikor már nincs dead money Woodley után. Rajt kívül még Sanders/Cotchery akinek szerződést kéne adni + pár kiegészítő embernek.ShilkorHát én nem látom, hogy férnénk a sapka alá júni 1-ig (Woodley esetleges cutjáig), ha Worilds-szal hosszabbítunk. Főleg úgy, hogy kiderült, Ben hosszabbítása (amivel jó sok capet nyerhetnénk) nem fog megvalósulni az elkövetkezendő 1 hónapban. Worilds megtartására kb 0,1% esélyt látok jelenleg. És nem azért mert nem akarnánk, hanem mert nem megvalósítható cap szempontból.SoldadosÉrtem én es, de lássuk be, azért Bugylibingának ez a fizuja sokk. Worilds úgyis megyen, ez 99%, tehát úgyse nem lehet elhajtani a PO sackrekordert, nyilván nincs is erről szó, mivel pont a nagy puttony miatt sok zombizseton marad kalpagalatt. Csak jeleztem vón, hogy ez egy sáros helyzet, nem akartam a világot megvállalni,kishasziWoodley idén 13.5 misi, jövőre: 14.1, 2016-ban meg 12. Ha júni 1 után cutoljuk, akkor idén nyerünk 8 misi caphelyet, jövőre meg 5.5-öt. Ha Worilds tudja hozni legalább azt a szintet, mint Lamarr (idei éve alapján úgy tűnik, h tudja) és belemegy egy évi max 6.75 misis szerződésbe, akkor megéri hosszabbítani vele, mert az első 2 évben lóvéban egálban van azzal, mintha Woodley maradna, 2016-ban meg nyerünk vele 5.25 misi caphelyet és van egy 4 évvel fiatalabb playánk.Shilkor
Esetleg még Miller 9,4 -> 4,4 = 5M. Összesen 12,25. Ennyiből már meg lehetne oldani az összes hosszabbítást. Ráadásul ez 4 olyan lépés, amiből az első 3-ra elég komoly esély van (jó a paycut + restructure számok nem pont ezek lesznek, de szerintem nagyjából reális lehet).
több mint 12 éve
Nem hinném, hogy ezzel a 3 move-val 7 millával a cap alá kerülnénk, ugyanis kb 10-zel vagyunk most felette, bár persze egyelőre nem ismert a konkrét 2014-es cap number. Pounceyval pedig sztem nem hosszabbítunk az állandó egészségügyi gondok miatt, plusz mivel neki rookie szerződése van, ezért azzal nemhogy javulna, hanem romlana a caphelyzet. Továbbá talán ha 40 játékosunk van szerződés alatt, azaz az nem pálya, hogy csak Worildsot megtartjuk komoly összegért, azt mást meg nem. Ez nem jó. Ugyanis vissza kell hozni Cotcheryt, Dwyert, sztem a Hood/Keisel kettős egyikét, plusz Woodsot. Szóval Worilds kb no chance.Levi Brown cut + Ike & Troy restructure/paycut után lenne kb 7 misi caphelyünk. Millerrel és Pouncey-val is lehetne hosszabbítani (utolsó éve mindkettőnek), azzal is nyerhetnénk még pár millát. Esetleg még Foote cut (1.1 M). Nem mondom h sima ügy, de szerintem nem lehetetlen, sok múlik azon, h mennyit kérne Worilds. Ha 6-7 körül lenne a pénze, ahogy írtam, akkor is meg lehetne oldani, h 2016-ra legyen magasabb capszáma, amikor már nincs dead money Woodley után. Rajt kívül még Sanders/Cotchery akinek szerződést kéne adni + pár kiegészítő embernek.ShilkorHát én nem látom, hogy férnénk a sapka alá júni 1-ig (Woodley esetleges cutjáig), ha Worilds-szal hosszabbítunk. Főleg úgy, hogy kiderült, Ben hosszabbítása (amivel jó sok capet nyerhetnénk) nem fog megvalósulni az elkövetkezendő 1 hónapban. Worilds megtartására kb 0,1% esélyt látok jelenleg. És nem azért mert nem akarnánk, hanem mert nem megvalósítható cap szempontból.SoldadosÉrtem én es, de lássuk be, azért Bugylibingának ez a fizuja sokk. Worilds úgyis megyen, ez 99%, tehát úgyse nem lehet elhajtani a PO sackrekordert, nyilván nincs is erről szó, mivel pont a nagy puttony miatt sok zombizseton marad kalpagalatt. Csak jeleztem vón, hogy ez egy sáros helyzet, nem akartam a világot megvállalni,kishasziWoodley idén 13.5 misi, jövőre: 14.1, 2016-ban meg 12. Ha júni 1 után cutoljuk, akkor idén nyerünk 8 misi caphelyet, jövőre meg 5.5-öt. Ha Worilds tudja hozni legalább azt a szintet, mint Lamarr (idei éve alapján úgy tűnik, h tudja) és belemegy egy évi max 6.75 misis szerződésbe, akkor megéri hosszabbítani vele, mert az első 2 évben lóvéban egálban van azzal, mintha Woodley maradna, 2016-ban meg nyerünk vele 5.25 misi caphelyet és van egy 4 évvel fiatalabb playánk.Shilkor

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Levi Brown cut + Ike & Troy restructure/paycut után lenne kb 7 misi caphelyünk. Millerrel és Pouncey-val is lehetne hosszabbítani (utolsó éve mindkettőnek), azzal is nyerhetnénk még pár millát. Esetleg még Foote cut (1.1 M). Nem mondom h sima ügy, de szerintem nem lehetetlen, sok múlik azon, h mennyit kérne Worilds. Ha 6-7 körül lenne a pénze, ahogy írtam, akkor is meg lehetne oldani, h 2016-ra legyen magasabb capszáma, amikor már nincs dead money Woodley után. Rajt kívül még Sanders/Cotchery akinek szerződést kéne adni + pár kiegészítő embernek.Hát én nem látom, hogy férnénk a sapka alá júni 1-ig (Woodley esetleges cutjáig), ha Worilds-szal hosszabbítunk. Főleg úgy, hogy kiderült, Ben hosszabbítása (amivel jó sok capet nyerhetnénk) nem fog megvalósulni az elkövetkezendő 1 hónapban. Worilds megtartására kb 0,1% esélyt látok jelenleg. És nem azért mert nem akarnánk, hanem mert nem megvalósítható cap szempontból.SoldadosÉrtem én es, de lássuk be, azért Bugylibingának ez a fizuja sokk. Worilds úgyis megyen, ez 99%, tehát úgyse nem lehet elhajtani a PO sackrekordert, nyilván nincs is erről szó, mivel pont a nagy puttony miatt sok zombizseton marad kalpagalatt. Csak jeleztem vón, hogy ez egy sáros helyzet, nem akartam a világot megvállalni,kishasziWoodley idén 13.5 misi, jövőre: 14.1, 2016-ban meg 12. Ha júni 1 után cutoljuk, akkor idén nyerünk 8 misi caphelyet, jövőre meg 5.5-öt. Ha Worilds tudja hozni legalább azt a szintet, mint Lamarr (idei éve alapján úgy tűnik, h tudja) és belemegy egy évi max 6.75 misis szerződésbe, akkor megéri hosszabbítani vele, mert az első 2 évben lóvéban egálban van azzal, mintha Woodley maradna, 2016-ban meg nyerünk vele 5.25 misi caphelyet és van egy 4 évvel fiatalabb playánk.Shilkor
több mint 12 éve
Hát én nem látom, hogy férnénk a sapka alá júni 1-ig (Woodley esetleges cutjáig), ha Worilds-szal hosszabbítunk. Főleg úgy, hogy kiderült, Ben hosszabbítása (amivel jó sok capet nyerhetnénk) nem fog megvalósulni az elkövetkezendő 1 hónapban. Worilds megtartására kb 0,1% esélyt látok jelenleg. És nem azért mert nem akarnánk, hanem mert nem megvalósítható cap szempontból.Értem én es, de lássuk be, azért Bugylibingának ez a fizuja sokk. Worilds úgyis megyen, ez 99%, tehát úgyse nem lehet elhajtani a PO sackrekordert, nyilván nincs is erről szó, mivel pont a nagy puttony miatt sok zombizseton marad kalpagalatt. Csak jeleztem vón, hogy ez egy sáros helyzet, nem akartam a világot megvállalni,kishasziWoodley idén 13.5 misi, jövőre: 14.1, 2016-ban meg 12. Ha júni 1 után cutoljuk, akkor idén nyerünk 8 misi caphelyet, jövőre meg 5.5-öt. Ha Worilds tudja hozni legalább azt a szintet, mint Lamarr (idei éve alapján úgy tűnik, h tudja) és belemegy egy évi max 6.75 misis szerződésbe, akkor megéri hosszabbítani vele, mert az első 2 évben lóvéban egálban van azzal, mintha Woodley maradna, 2016-ban meg nyerünk vele 5.25 misi caphelyet és van egy 4 évvel fiatalabb playánk.Shilkor

több mint 12 éve
Értem én es, de lássuk be, azért Bugylibingának ez a fizuja sokk. Worilds úgyis megyen, ez 99%, tehát úgyse nem lehet elhajtani a PO sackrekordert, nyilván nincs is erről szó, mivel pont a nagy puttony miatt sok zombizseton marad kalpagalatt. Csak jeleztem vón, hogy ez egy sáros helyzet, nem akartam a világot megvállalni,kishasziWoodley idén 13.5 misi, jövőre: 14.1, 2016-ban meg 12. Ha júni 1 után cutoljuk, akkor idén nyerünk 8 misi caphelyet, jövőre meg 5.5-öt. Ha Worilds tudja hozni legalább azt a szintet, mint Lamarr (idei éve alapján úgy tűnik, h tudja) és belemegy egy évi max 6.75 misis szerződésbe, akkor megéri hosszabbítani vele, mert az első 2 évben lóvéban egálban van azzal, mintha Woodley maradna, 2016-ban meg nyerünk vele 5.25 misi caphelyet és van egy 4 évvel fiatalabb playánk.
több mint 12 éve
ááá, holnap az nekem is sansztalan, majd a következőre. Laci elmegyünk??polamaluMegbeszéltük!
több mint 12 éve
ááá, holnap az nekem is sansztalan, majd a következőre. Laci elmegyünk??
több mint 12 éve
Ne már! Ha ezt hamarabb tudom, tuti elmegyekbowl.hu 2-3 havonta szervez ilyen margitszigeti amerikai focizást😀 www.youtube.com/watch?v=wOfJcdB2z54 esemény a facebookon: www.facebook.com/events/534581803305129/?fref=tspatriksteelersidei év első fórum fociján ismét csak én fogom képviselni a steelers-t ?? 😕patriksteelersMicsoda? Miről van szó?Klaci79
Sajnos ez már túl közel van 😕
több mint 12 éve
Egyébként főcsoport elődöntőkről mit gondoltok? Csak én vagyok úgy vele, hogy ha a Chargers, ha már bejutott helyettünk akkor minimum nyerje meg a Super Bowlt? 😀 többire én Pats (bár a Coltsnak fogok szurkolni), Panthers, Seahawks sikert mondokBigBen7Én a védelmek miatt Seahawks és Panthers párti vagyok. AFC-ből PM miatt a envert elfogadnám, illetve a Chargers-nek is kijárna az elmúlt 10 évért, hogy egyszer végre nekik jöjjön ki, s ne csak örökígéret csapat legyen.

több mint 12 éve
bowl.hu 2-3 havonta szervez ilyen margitszigeti amerikai focizást😀 www.youtube.com/watch?v=wOfJcdB2z54 esemény a facebookon: www.facebook.com/events/534581803305129/?fref=tsidei év első fórum fociján ismét csak én fogom képviselni a steelers-t ?? 😕patriksteelersMicsoda? Miről van szó?Klaci79
több mint 12 éve
Egyébként főcsoport elődöntőkről mit gondoltok? Csak én vagyok úgy vele, hogy ha a Chargers, ha már bejutott helyettünk akkor minimum nyerje meg a Super Bowlt? 😀 többire én Pats (bár a Coltsnak fogok szurkolni), Panthers, Seahawks sikert mondokBigBen7Ha fogadom kellene, márpedig kelleni fog, akkor chargers, colts, panthers, seahowks
Nálam ők jutnak tovább
több mint 12 éve
Egyébként főcsoport elődöntőkről mit gondoltok? Csak én vagyok úgy vele, hogy ha a Chargers, ha már bejutott helyettünk akkor minimum nyerje meg a Super Bowlt? 😀 többire én Pats (bár a Coltsnak fogok szurkolni), Panthers, Seahawks sikert mondokBigBen7Broncos, Patriots, Seahawks, Panthers
És így a SB-on összejön egy brutál O vs brutál D, ahol nyilván a hideg miatt a brutál D fog nyerni... vagy nem, de ezt nemsokára megtudjuk.
több mint 12 éve
Egyébként főcsoport elődöntőkről mit gondoltok? Csak én vagyok úgy vele, hogy ha a Chargers, ha már bejutott helyettünk akkor minimum nyerje meg a Super Bowlt? 😀 többire én Pats (bár a Coltsnak fogok szurkolni), Panthers, Seahawks sikert mondok
több mint 12 éve
idei év első fórum fociján ismét csak én fogom képviselni a steelers-t ?? 😕patriksteelersMicsoda? Miről van szó?
több mint 12 éve
Hát én egyenlőre sérült listás vagyok, a mai hokin összeszedtem egy kisebb agyrázkódást és nyaksérülést 😀 A vasárnapi játékom egyenlőre Q 😀 Persze az orvosi stáb mindent megtesz 😀
Mikor lesz egyébként a fórumfoci?
több mint 12 éve
idei év első fórum fociján ismét csak én fogom képviselni a steelers-t ?? 😕
több mint 12 éve
Na idén az irányítók különösen ki lesznek véve minden szabály alól és éri majd, a csípés, rúgás, harapás, csikizés is ellenük 😀Egyébként egy képgaléria Bus karrierjéről:
www.steelers.com/video-and-audio/photo-gallery/Jerome-Bettis-Top-36/
több mint 12 éve
Mi nem akarjuk nagyon szabályok közt játszani, csak most, eddig, a futás gyakorlatilag nem is volt életképes, hiszen a mi szabályaink szerint amint a labdáshoz értek megállt a játék, egy futónál azonnal meg is állt. Ezért lehet, jobb lenne a flag változat, csak Steelers családi napos verzióban 😀 Mondjuk full kontaktos tackle után a földön fekvő játékostól elvett szalag ér csak valamit 😀polamaluAzért a két kezes nem volt olyan vészes...ráadásul ahol ugye van irányító.... 😀
több mint 12 éve
Mi nem akarjuk nagyon szabályok közt játszani, csak most, eddig, a futás gyakorlatilag nem is volt életképes, hiszen a mi szabályaink szerint amint a labdáshoz értek megállt a játék, egy futónál azonnal meg is állt. Ezért lehet, jobb lenne a flag változat, csak Steelers családi napos verzióban 😀 Mondjuk full kontaktos tackle után a földön fekvő játékostól elvett szalag ér csak valamit 😀
több mint 12 éve
van nehany eros kulonbseg a flag foci es a touch foci kozott. Erdemes vele foglalkozni par orat. a mafsz.org-rol le lehet tolteni a magyar szabalykonyvet, tobbek kozott en is foglalkoztam vele eleg sokat. Vezettem is meccset az osztrakoknal. 😊madzag meg szalag 😛Az sosemnem csinál olyant, egyébként Sütikém, családi nap idén?? Azt tervezem, hogy flag focit játszunk, nem az eddigi érintőset, elmondhatnád majd, hogy pontosan mi kell hozzá 😀polamaluIgen, ez teljesen igaz azonban, ezt a jelölésnél sem említik, vagyis ezt az időszakát nem veszi figyelembe az NFL.com. 😕polamalude a steelcitymaffia meg a steelcurtain nem felejt!sutianap
amerikaifootball.blogspot.hu/2010/06/amerikai-football-valtozatok-flag.html
elteonline.hu/sport/mit-sportoljak/flag-football/
azt nyomhattyák a kölkök es 😀
sutianap
az amerikaiak mas valtozatot jatszanak, mint az IFAF standard.
több mint 12 éve
madzag meg szalag 😛Az sosemnem csinál olyant, egyébként Sütikém, családi nap idén?? Azt tervezem, hogy flag focit játszunk, nem az eddigi érintőset, elmondhatnád majd, hogy pontosan mi kell hozzá 😀polamaluIgen, ez teljesen igaz azonban, ezt a jelölésnél sem említik, vagyis ezt az időszakát nem veszi figyelembe az NFL.com. 😕polamalude a steelcitymaffia meg a steelcurtain nem felejt!sutianap
amerikaifootball.blogspot.hu/2010/06/amerikai-football-valtozatok-flag.html
elteonline.hu/sport/mit-sportoljak/flag-football/
azt nyomhattyák a kölkök es 😀

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Az sosemnem csinál olyant, egyébként Sütikém, családi nap idén?? Azt tervezem, hogy flag focit játszunk, nem az eddigi érintőset, elmondhatnád majd, hogy pontosan mi kell hozzá 😀Igen, ez teljesen igaz azonban, ezt a jelölésnél sem említik, vagyis ezt az időszakát nem veszi figyelembe az NFL.com. 😕polamalude a steelcitymaffia meg a steelcurtain nem felejt!sutianap