NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Aki még nem olvasta volna,csapatrészenkénti értékelés.
Az O-line találó:"incomplete"..

www.timesonline.com/sports/steelers/failing-marks-grading-the-steelers/article_5b4c5463-373e-5af2-ad9c-f45fefd482b9.html
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Volt idő, mikor én is azt hittem, hogy jobb playeket tudnék hívni Ariasnál...

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mondjuk sajnos az, hogy 6 sackkel vezetni tudja a listát, az nem a pass rushereinket minősíti.tenorx
Ezzel a mondatoddal mit szerettél volna mondani?tomi-tomi
A második felében kicsit összekavarodott a "nem őt minősíti, hanem a pass rushereket" illetve "az a pass rushereket minősíti" mondat 😀
Így valóban nem sok értelme van.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Sok állás lett hirtelen, nem számítanék Wizre.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Haszi, sztem ezzel az állománnyal még én is képes lettem volna jobb teljesítményre, simán nem erőltetek rájuk olyat ami nem az Ő profiljuk. Nem mondom, hogy basszák ki, de azért jól esne, ha kiállna és elmondaná, Ő miben látja az O gyengélkedését és érzi-e a saját felelősségét és javít-e rajta?
Szerintem most sem az eredmény miatt mondjuk a legtöbben, hogy menjen, hanem a legtöbb meccsen mutatott játék és a hívások miatt. Ha megy és mondjuk Whise jön helyette, még mindig az elméleti síkokon mozogva, és azt látjuk, hogy megszakad mindenki a hívások is jók, de a játékosok egyéni hibái miatt nem megy akkor maradjon és menjen a játékos (olyanra gondolok, hogy rendre elesik saját lábában ahelyett, hogy futna 10+ yardot). Most azt gondolom a legtöbb esetben a stáb és az OC hibázott, mert Ő felel érte.
Hiba volt szerintem engedni pl. Kuglert a Cinci meccs, vagy az alapszakasz vége előtt bárkivel beszélni (interjú) ez is fejben okozhat szétesést. Sok sok összetevője van a képletnek, mindet szerintem nem tudjuk megoldani,vagyis nem tudjuk meg hány éves a kapitány.
több mint 11 éve
Nem, Pola, sztem sokan pezsgőt bontanának, de kiváncsi lennék, ha neki se sikeredne jól az éve, őt is kibasznánk-e 1 év után😛PP

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mondjuk sajnos az, hogy 6 sackkel vezetni tudja a listát, az nem a pass rushereinket minősíti.tenorx
Ezzel a mondatoddal mit szerettél volna mondani?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Amennyiben megköszönjük Haley szolgálatait Whisenhunt vissza??? Nagy ökörség lenne?? A kérdés csak teoratikus persze.
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Mondjuk sajnos az, hogy 6 sackkel vezetni tudja a listát, az nem a pass rushereinket minősíti.
több mint 11 éve

Lawrence Timmons accomplished something that has never been done in Steelers history. He is the first inside linebacker to lead the team in sacks since the Steelers began keeping the statistic in 1972. - Ed Bouchette

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
apropó offense fal: időközben John Scott kezdő lett a Bearsben RT-ként 😀BigBen7
Mindig van lejjebb.vassadi
Aha.csi77
Hát lefelé nem lógott ki... Mondjuk alacsonyan vannak az igények.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Mindig van lejjebb.vassadi
Aha.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
több mint 11 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 827 — dani2594@freemail.hu
Végül is total D-ben és pass D-ben elsők, run D-ben másodikak lettünk a szezon végére. Ha más nem is, de ez engem egy kicsit vigasztal. Szeretem látni a defense-ünk gyönyörű játékát, majd statisztikáit. Ha tényleg marad az öreg akkor jövőre is hasonlóra számíthatunk. Szép lenne, ha az O is fel tudna jönni a ranglétrán.

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
A 17. helyen draftolunk.
több mint 11 éve
Jelenleg a Steelers NO.1 total def és NO.1 pass def,NO.2 run def.
Ha ma is erősek leszünk futás ellen/amire van esély,ha TRich tényleg nem játszik/,akkor meglehet mindhárom kategóriában a NO.1 helyezés.
Ilyen még nem volt Pittsburghben.
Utoljára 1991-ben a Phily hozta mind a 3-at,abból a csapatból 5-en voltak a ProBowl-on.
Tőlünk idén senki...Blitzburgh
És a vicc az, hogy az az Eagles sem jutott rájátszásba (10-6-os mérleggel). 😊 Ugyanúgy jártak, mint mi; elit defense, no offense.

Amúgy már péntek óta biztos, hogy Richardson nem játszik.
több mint 11 éve
Jelenleg a Steelers NO.1 total def és NO.1 pass def,NO.2 run def.
Ha ma is erősek leszünk futás ellen/amire van esély,ha TRich tényleg nem játszik/,akkor meglehet mindhárom kategóriában a NO.1 helyezés.
Ilyen még nem volt Pittsburghben.
Utoljára 1991-ben a Phily hozta mind a 3-at,abból a csapatból 5-en voltak a ProBowl-on.
Tőlünk idén senki...
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
már hetek óta a maciknál van több kevesebb sikerrel 😊
több mint 11 éve
Legyenek vele boldogok!Red Star
Az ESPN-en azt a meccset adják, majd megnézzük ott is blokkol-e seggel 😀
Igaz a Chiliben a mi meccsünket nézzük majd, remélem leszünk sokan.
több mint 11 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Legyenek vele boldogok!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
Mindig van lejjebb.
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
apropó offense fal: időközben John Scott kezdő lett a Bearsben RT-ként 😀
több mint 11 éve
Végignézve a rostert,ami szembeötlő,az a sokak/sokunk szerint "kész" O-line.
Nade:-Ha Starks backupnak nem marad
-Gilbert ennyit sérült/az új Colon/
akkor máris nincs minőségi mélység Adams mögött.
Beachum?
Valamint:-Ha Colon,Malecki kuka
-Fostert,Legut elviszik/Colts,Cards/
akkor van 1 db guardunk /DeCastro/ de ha az utóbbi 2 marad,az sem életbiztosítás.Blitzburgh
Gilbert mennyit sérült? Egy komolyabb sérülés, mint az idei, bárkinek bármikor becsúszhat.
Ha Starks nem marad, Gilberttel és Adams-szel akkor is megvan a jövő két kezdő OT-je.
Amennyiben Colonnak mennie kell, akkor nyilván Fosterrel is más a helyzet, mert ebben az esetben nálunk is kezdő lehet. Legut pedig más is csak backupnak vinné el, minimális fizetéssel, ez a szerep pedig itt is adott.
Úgyhogy a jövő kezdő OL-je megvan, ide már csak cseréket lehet/kell hozni, amire nyilván nem korai körös picket kell áldozni. A draft végén jöhetnek project játékosok, de ugyanezt írtam korábban is.
több mint 11 éve
Az NT és OLB nem kérdés.Esetleg safety.
Nade az offense.
Amit Ádi írt a QB dologról szvsz lehet hogy Leftyért senki sem jön,de ha az öreg bír még egy évet,én őt választanám.Meggyőzőbb volt a teljesítménye,ráadásul kapott 2-3 olyat,amibe Byron simán belehal..de hátul húzhatnánk egy frissebb arcot.
De részemről az igazi istenkáromlás nem ez.
Végignézve a rostert,ami szembeötlő,az a sokak/sokunk szerint "kész" O-line.
Nade:-Ha Starks backupnak nem marad
-Gilbert ennyit sérült/az új Colon/
akkor máris nincs minőségi mélység Adams mögött.
Beachum?
Valamint:-Ha Colon,Malecki kuka
-Fostert,Legut elviszik/Colts,Cards/
akkor van 1 db guardunk /DeCastro/ de ha az utóbbi 2 marad,az sem életbiztosítás.
Az RB,WR corp nagyjából oké,bár igazi klasszis híjján vagyunk,tisztes iparos mind.
A TE poszton még gondolkodnék,nem tudni Miller hogy tér vissza,milyen lesz az a térd,de felteszem több ilyen szezonja nem lesz.Pope kuka,az rendben,Paulson mellé még elférne valaki.
több mint 11 éve
NT-t nem húznak annyira elől még akkor se ha elitBigBen7
😂

A nevek nagyjából rendben vannak. Bár Wernert elhozni 3-4-be...