Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Sorry akkor rossz az emlékezetem. Mindegy tengerentúlon azt jósolják, hogy Ő nem marad, JH-re is erős a kérdőjel. Lewis megtartása fontos a csapatnak, csakúgy mint Clark.Harrison szerintem is csak paycuttal. Hampton sehogyan sem fog beleférni, ő eddig sem volt hajlandó, ha jól tudom semmilyen struktúrálásra vagy cut-ra. Nyilatkozta Ő is, hogy még két évet játszani akar kezdőként, hogy ezt hol az neki mindegy. Tisztában van, hogy ez egy kemény üzlet. Szerintem Ő megy a csapattól. Kiesel marad ez egyértelmű. Foote megtartásán, csakúgy mint Clarkon dolgozni kell. polamaluHampton idén ment bele a paycutba.Roth
több mint 11 éve
Lewis elvesztését fogom nagyon sajnálni, elment 3 év mire be lett tanítva és kezdő lett. 4 évben most megmutatta, hogy jó. Erre lejár a szerződése.
több mint 11 éve
Harrison szerintem is csak paycuttal. Hampton sehogyan sem fog beleférni, ő eddig sem volt hajlandó, ha jól tudom semmilyen struktúrálásra vagy cut-ra. Nyilatkozta Ő is, hogy még két évet játszani akar kezdőként, hogy ezt hol az neki mindegy. Tisztában van, hogy ez egy kemény üzlet. Szerintem Ő megy a csapattól. Kiesel marad ez egyértelmű. Foote megtartásán, csakúgy mint Clarkon dolgozni kell. polamaluHampton idén ment bele a paycutba.
több mint 11 éve
Harrison szerintem is csak paycuttal. Hampton sehogyan sem fog beleférni, ő eddig sem volt hajlandó, ha jól tudom semmilyen struktúrálásra vagy cut-ra. Nyilatkozta Ő is, hogy még két évet játszani akar kezdőként, hogy ezt hol az neki mindegy. Tisztában van, hogy ez egy kemény üzlet. Szerintem Ő megy a csapattól. Kiesel marad ez egyértelmű. Foote megtartásán, csakúgy mint Clarkon dolgozni kell.
több mint 11 éve
Coach Dad pedig idén is bebizonyította, hogy a személye egész egyszerűen garancia a TOP5-s Defense-re. SoldadosSzerencsére a fenti megállapításnak is köszönhetően, nem jött be az a 2-3 évvel ezelőtti jóslatod, miszerint a D drasztikus visszaesésen fog átesni kulcsemberek visszavonulásával. Valamit nagyon tud az öreg és igaz az, hogy tavaly én már kipróbáltam volna Butler-t mint DC-t, mindenkinek így volt a jobb. Sanszos, hogy valami brutál minuszos lett volna a mérlegünk az öreg nélkül.
több mint 11 éve
Amikor megláttam a hírt, hogy Coach Dad marad még egy évet akkor hasonló érzés fogott el:www.youtube.com/watch?v=9paLA6ayLPU
😀
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 11 éve
Én nagyon örülök Coach Dad döntésének. Egyszerű, hogy miért. Mindig csak egy szezon van: a jelenlegi. A mostani már elment, úgyhogy nekünk most csak a 2013-as szezon a fontos. Coach Dad pedig idén is bebizonyította, hogy a személye egész egyszerűen garancia a TOP5-s Defense-re. (A szokásos statokat majd beteszem a LeBeau-éráról, amikor lement az utolsó meccs is.)Butler. Érdekes téma, ha elmegy érthető, de könnyen lehet, hogy marad, mert ő ezt az egységet akarja irányítani, elvégre mi francnak maradt volna már eddig is, ha nem így lenne. Elvégre ezek az ő fiai.
A jövő évi D-t nem látom ilyen drasztikusan. Nekem szinte csak Harrison a kérdés. Foote bebizonyította idén, hogy szükség van rá és hozzá az elvárt szintet. Őt meg kell tartani sztem. Harrison lehet érdekes, ő sztem csak paycut benyelésével maradhat.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Nagyon kíváncsi vagyok,az Öreg hogy rakja össze a Hampton,Keisel,Harrison,Foote nélküli védelmet.Keiselt nem értem, bőven jó lehet akár még kezdőként is jövőre, szerződése is van, Foote-ot újra kell igazolni, és még az sem teljesen biztos, hogy Hampton és Harrison nélkül kell kiállnunk a következő szezonban.
Az alapok megvannak,Ő összecsiszolja a finom részeket,az utód meg viszi tovább...😊
Egyszerű ez..Blitzburgh
több mint 11 éve
Nagyon kíváncsi vagyok,az Öreg hogy rakja össze a Hampton,Keisel,Harrison,Foote nélküli védelmet.Én örülök az öregnek, de ez már a sokadik év, hogy Butlert meg hitegetjük, szerintem el fog menni,azt jövőre meg pofára esünk, ha az öreg visszavonul. Persze, ha Ő maradni akar akkor a szék az övé,de ....polamaluValahogy így, a pofára esős részt leszámítva. Mert azért rajta kívül is lehet jó DC-t találni, sőt, nem tudhatjuk, hogy milyen koordinátor lenne, az elitben tudná-e tartani a védelmet, de azt hiszem, a legtöbbünk nevében mondhatom, örültünk volna, ha idővel Butler veszi át LeBeau helyét. Ezzel viszont Butler távozása válik gyakorlatilag garantálttá. Aztán ki tudja, LeBeau-ról is mindig azt gondoltuk, hogy az utolsó idényét tölti a Steelers-nél, mégis maradt a következő szezonra; azt hittük, Butler megunja már a várakozást, mégis itt van még mindig.
Hogy hosszútávon jól járunk-e ezzel, nem tudhatjuk, de ha csak a következő szezont nézem, egyértelműen örülök LeBeau maradásának, mert ha jövőre is elit D-t rak össze, akkor "csak" az offense-t kell ráncba szedni, és SB-esélyes csapatunk lehet.vassadi
Az alapok megvannak,Ő összecsiszolja a finom részeket,az utód meg viszi tovább...😊
Egyszerű ez..
több mint 11 éve
Ben, Ryan Clark, Shawn Suisham, Lawrence Timmons are Pro Bowl alternatives.SoldadosCsak 2. alternatívák mind.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Én örülök az öregnek, de ez már a sokadik év, hogy Butlert meg hitegetjük, szerintem el fog menni,azt jövőre meg pofára esünk, ha az öreg visszavonul. Persze, ha Ő maradni akar akkor a szék az övé,de ....polamaluValahogy így, a pofára esős részt leszámítva. Mert azért rajta kívül is lehet jó DC-t találni, sőt, nem tudhatjuk, hogy milyen koordinátor lenne, az elitben tudná-e tartani a védelmet, de azt hiszem, a legtöbbünk nevében mondhatom, örültünk volna, ha idővel Butler veszi át LeBeau helyét. Ezzel viszont Butler távozása válik gyakorlatilag garantálttá. Aztán ki tudja, LeBeau-ról is mindig azt gondoltuk, hogy az utolsó idényét tölti a Steelers-nél, mégis maradt a következő szezonra; azt hittük, Butler megunja már a várakozást, mégis itt van még mindig.
Hogy hosszútávon jól járunk-e ezzel, nem tudhatjuk, de ha csak a következő szezont nézem, egyértelműen örülök LeBeau maradásának, mert ha jövőre is elit D-t rak össze, akkor "csak" az offense-t kell ráncba szedni, és SB-esélyes csapatunk lehet.
több mint 11 éve
Én örülök az öregnek, de ez már a sokadik év, hogy Butlert meg hitegetjük, szerintem el fog menni,azt jövőre meg pofára esünk, ha az öreg visszavonul. Persze, ha Ő maradni akar akkor a szék az övé,de ...."Dick LeBeau will be back as Steelers defensive coordinator next season. He told his defensive players in a meeting earlier in the week."Remélem ez 😊 dani2594
No akkó mi is lesz kérem??polamalu
több mint 11 éve
"Dick LeBeau will be back as Steelers defensive coordinator next season. He told his defensive players in a meeting earlier in the week."Remélem ez 😊
No akkó mi is lesz kérem??polamalu
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
"Dick LeBeau will be back as Steelers defensive coordinator next season. He told his defensive players in a meeting earlier in the week."No akkó mi is lesz kérem??
több mint 11 éve
Az egyetlen offense játékosunk aki kiemelkedőt nyújtott meg is kapta a házi MVP címet. Heath Millernek hívják. 😊labyRáadásul először a csapat történetében
több mint 11 éve
Ben, Ryan Clark, Shawn Suisham, Lawrence Timmons are Pro Bowl alternatives.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Az egyetlen offense játékosunk aki kiemelkedőt nyújtott meg is kapta a házi MVP címet. Heath Millernek hívják. 😊laby2004 óta most először nem az kapja, akinek én adtam volna. Az én emberem Ryan Clark.
A The Chief díjat pedig Hampton kapta. A legjobb újoncnak járó Mean Joe Greene díjat pedig Mike Adams.
több mint 11 éve
Az egyetlen offense játékosunk aki kiemelkedőt nyújtott meg is kapta a házi MVP címet. Heath Millernek hívják. 😊
több mint 11 éve
Inkább népszerűségi verseny 😊 De pl én nem jelenteném ki, hogy Maurkice nem érdemelte meg,de azt se, hogy igen. De aki ezt meg is teszi attól megkérdezném hogy látta-e a szezon összes meccsét? Figyelte-e playről playre az összes centernek a játékát?Ez a szurkolók akarata. Amíg nem a szakma választ a mutatott játék és a statisztika alapján addig így is lesz.Évről évre ez van, hogy sok embert csak a neve visz a Pro bowl-ra...RothEgész konkrétan az öccs érdemelné meg.tenorxHeath Miller és Pouncey megy a Pro Bowlra. Jaj.Maurkice valóban vicc PB szempontból. Hozzáteszem, jó volt, nincs vele gond, csak volt nála jobb, emiatt a PB érthetetlen...
Komolyan vicc, hogy Maurkice megy.
A meccsről meg az egész szezonról meg csak azt tudom mondani, hogy szarok voltunk, nem is érdemeltük meg.tenorx
Miller viszont megérdemelte. De hogy Timmons és főleg Clark nincs ott, azt nehezményezem. Sajnos PB-n valóban csak a név számít. 😕 Maurkice ezért van ott, akinek meg ott kéne még lenni, az meg nincs...Soldados
polamalu
több mint 11 éve
Ez a szurkolók akarata. Amíg nem a szakma választ a mutatott játék és a statisztika alapján addig így is lesz.Évről évre ez van, hogy sok embert csak a neve visz a Pro bowl-ra...RothEgész konkrétan az öccs érdemelné meg.tenorxHeath Miller és Pouncey megy a Pro Bowlra. Jaj.Maurkice valóban vicc PB szempontból. Hozzáteszem, jó volt, nincs vele gond, csak volt nála jobb, emiatt a PB érthetetlen...
A meccsről meg az egész szezonról meg csak azt tudom mondani, hogy szarok voltunk, nem is érdemeltük meg.tenorx
Miller viszont megérdemelte. De hogy Timmons és főleg Clark nincs ott, azt nehezményezem. Sajnos PB-n valóban csak a név számít. 😕 Maurkice ezért van ott, akinek meg ott kéne még lenni, az meg nincs...Soldados
több mint 11 éve
Évről évre ez van, hogy sok embert csak a neve visz a Pro bowl-ra...Egész konkrétan az öccs érdemelné meg.tenorxHeath Miller és Pouncey megy a Pro Bowlra. Jaj.Maurkice valóban vicc PB szempontból. Hozzáteszem, jó volt, nincs vele gond, csak volt nála jobb, emiatt a PB érthetetlen...
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Heath Miller és Pouncey megy a Pro Bowlra.tenorxMiller a kettős szalagszakadással csak menne, de való igaz, a beválasztást nagyon megérdemelte egy ilyen szezon után.
több mint 11 éve
Na,itt van tökéletesen leírva minden..triblive.com/sports/joestarkey/3188457-74/ben-steelers-arians?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+tribunereviewsteelers+%28Steelers+Stories%29#axzz2G9DANen0
több mint 11 éve
Egész konkrétan az öccs érdemelné meg.Heath Miller és Pouncey megy a Pro Bowlra. Jaj.Maurkice valóban vicc PB szempontból. Hozzáteszem, jó volt, nincs vele gond, csak volt nála jobb, emiatt a PB érthetetlen...
több mint 11 éve
Heath Miller és Pouncey megy a Pro Bowlra. Jaj.Maurkice valóban vicc PB szempontból. Hozzáteszem, jó volt, nincs vele gond, csak volt nála jobb, emiatt a PB érthetetlen...
Miller viszont megérdemelte. De hogy Timmons és főleg Clark nincs ott, azt nehezményezem. Sajnos PB-n valóban csak a név számít. 😕 Maurkice ezért van ott, akinek meg ott kéne még lenni, az meg nincs...