Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
idén már olyat lehetett olvasni h Troy és Harrison a visszavonuláson gondolkodik, valaki tudja , hogy mi lesz velük jövőre?

több mint 11 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Törvényszerű volt. Egy rövid közjátékot leszámítva az offense egész évben rengeteg hibával tarkítva, meglehetősen mérsékelt teljesítményt nyújtott. Én már az idény elején is azt írtam, hogy az idei csapatnak már a pozitív mérleg összehozása is gondot okozhat. Olyannyira gondot okozott, hogy már össze sem jöhet. A játékosaink tehetsége, a csapatrészben rejlő potenciál azonban optimistává tette nemcsak a szurkolókat, hanem a szakmai stábot is. Ez a konok vakság csak tovább súlyosbította a helyzetet. Azt, hogy a játékosok úgy mozognak a pályán, mintha egy rosszul szabott kabátba és két számmal kisebb cipőbe bújtatták volna őket, csak az nem látta, aki nem akarta. Ez egy kidobott esztendő, mert a védelem általános meglepetésre sokkal jobb volt, mint azt várni lehetett. De sajnos ott tovább kell folytatódnia a generációváltásnak és az semmiképpen sem elvárható, hogy ez minden évben olyan zökkenőmentes legyen, mint az idén. Reálisan a defense-től jövőre visszaesés várható, s ha a támadóknál semmi változás sem lesz, akkor tőlük jövőre sem várható más, mint az idei meddő erőlködés folytatása.
Röviden:
1.) Marad TH és az általa erőltetett támadó séma.
Ebben az esetben az offense nagy részét szélnek kell ereszteni és néhány évet arra szánni, hogy szabadügynök piacon és alacsonyabb drafthelyeken olyan támadókat szerezni, akik sokkal jobban beleillenek az új sémába. A védelem fiatalítása miatt természetesen szó sem lehet róla, hogy a közeljövőben első és második körben támadókat draftoljunk.
2.) Repül az O coordinator és egész rendszere, s valaki olyan veszi át az egység irányítását, aki a meglévő játékosanyaghoz próbálja meg megtalálni a legoptimálisabb szisztémát, jobban kihasználva az egyes játékosoknak rejlő speciális adottságokat. Fontos, hogy ez a személy olyan legyen, akiben a játékosok megbíznak, mert megtépázott önbizalmuk helyreállításában kulcsszerepe van az edző és játékosa közötti kölcsönös bizalomnak.
Pittsburghben nem szokás cserélgetni az edzőket, de jelen helyzetben nem kérdéses, hogy én melyik megoldást favorizálnám.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 827 — dani2594@freemail.hu
Én még ennyit tennék hozzá:

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
1. Haley mehet amerre lát. Az O az idényközepi 4-5 meccset leszámítva középmezőnynek is csak az alja, vagy még az sem... BA>>>>>>>>>>>>TH És ez nem kérdés... Jobb állománnyal szarabb eredmény, gratulálok, kérem kapcsolja ki... BA az O stratégiát a kerethez igazítja, TH pedig a saját elképzeléseihez, hiába nem arra ideális az O állománya. Mehet a retekbe, én nem szeretném jövőre Pittsburgh-ben látni, pedig nagyon ritkán vagyok az azonnali váltás mellett, de most egyértelműen. BA O-ja is sokat szenvedett, de az az O a fontos pillanatokban tudott meccset nyerni, nem egyszer, nem kétszer, hanem sokszor. Épp olyan meccseken, mint a mai. Ez az O a qrva gyenge Jetset és Phillyt leszámítva kiélezett szituban sem képes megemberelni magát, s ez az igazi gond, nem az, hogy a meccs közben is szenved. Az olyan meccseket rendre mi nyertük az elmúlt években, mint a DAL és a CIN elleni, erre tessék...

2. Tomlin hogy a faszba tud kétszer ugyanabba a folyóba lépni...!? 53-ról az FG rugatás, ahelyett, hogy nekimennénk BB-vel a 4. és 3-nak, közröhej tárgya. Én akkor mondtam gabtsinak, hogy nem is érdemeljük meg, igenis nyerjen és menjen tovább a Bengals...

3. épp ezért mindenki hagyja békén Szusit. A 22 yardos missnél szar volt a snap, ezért szarul is lett letéve, az qrvára nem (csak) az ő hibája. Az 53-asért pedig Tomlin menjen az anyjába, annak neki kellett volna menni 4.-re, nem pedig rekordot rugatni...

4. A Defense qrva állat volt. Iszonyatosan felszívták magukat és bivaly teljesítményt tettek az asztalra. Igazából az az elkeserítő, hogy ez a D kibaszottul megérdemelte volna a PO-t. Már idén se gondoltuk volna, hogy ilyen elit teljesítményre képesek, és mégis. Miattuk rettenetesen keserű ez a vereség, mert ki tudja, hogy van-e még bennük még egy ilyen év. 😕

5. Ezt a QB-draftos faszságot hagyjuk. Semmi szükség rá és nem is lesz, legfeljebb 4. körtől, de az se biztos.

6. jövő héten az a tét, hogy 2003 után ismét negatív lesz-e a szezonunk... Legutóbb 2006-ban (Cowher utolsó éve) voltunk hasonló helyzetben, akkor az utolsó meccsen a Bengals-t vertük el, elütve őket a PO-tól Holmes hosszabbításos TD-jével. Nagyon remélem, hogy ismét elkerüljük a negatív szezonos mérleget.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Miller PCL- és MCL-sérülés, Baron Batch-nek eltört a karja, mindketten IR-en fejezik be a szezont.
Megsérült még C. Brown, Wallace és Pouncey is; kedden kiderül, hogy az ő sérülésük mennyire komoly.vassadi
Remélem hamar felépül mindenki, de csapat szempontból sajnos már nem számít idén. Jobbulást nekik!

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Miller PCL- és MCL-sérülés, Baron Batch-nek eltört a karja, mindketten IR-en fejezik be a szezont.
Megsérült még C. Brown, Wallace és Pouncey is; kedden kiderül, hogy az ő sérülésük mennyire komoly.
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Hát pont ez az, a D szokásos Steel volt, az O viszont nem clutch, mint régen. Több momentum is volt a meccs során, egyiket sem tudtuk kihasználni.dani2594
Lehet hülyeség, de szerintem ez Haley miatt van, pontosabban Arians hiánya miatt, nézzük csak meg hány GWD-ja van Lucknak idén...
több mint 11 éve
Az meg, hogy egyetemen megállta a helyét sokat nem jelent. Az NFL-ben is bizonyítani kell hozzá. De ezt te is tudod. Mielőtt még mondanád, igazad van abban, hogy azzal lehet a legjobban bizonyítani, ha nyersz, de relatíve szar játékkal ez nem fog örökké sikerülni.dani2594
Hogy is kezdted?
Nehogy nekiálljatok itt nekem Tebow-n vitázni, szépen kérek mindenkit!dani2594
Ehhez képest azért szépen dolgozol a Tebow-vita kibontakoztatásán.
PO-búcsú után biztos pont ez hiányzik mindenkinek ebben a topikban. 😛vassadi
Azért kért meg mindenkit, mert ő szeretne egy jó Tebow-vitát lebonyolítani Sobrival.tomi-tomi
Na még csak ez kéne most nekem 😀 Nem, csak muszáj volt reagálnom arra a pár hsz-re 😀

több mint 11 éve
Az meg, hogy egyetemen megállta a helyét sokat nem jelent. Az NFL-ben is bizonyítani kell hozzá. De ezt te is tudod. Mielőtt még mondanád, igazad van abban, hogy azzal lehet a legjobban bizonyítani, ha nyersz, de relatíve szar játékkal ez nem fog örökké sikerülni.dani2594
Hogy is kezdted?
Igen észrevettem 😊 Épp azon voltam, hogy rászóljak magunkra, de Sobri befejezte még előtte, úgyhogy nem volt rá szükség 😊

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Hogy is kezdted?
Azért kért meg mindenkit, mert ő szeretne egy jó Tebow-vitát lebonyolítani Sobrival.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Csak gondoltam azért a történelmi hűség kedvéért megjegyzem, hogy Tebow-nak a jellemzője azért nem csak az 50%-os passzpontosság, hanem a győzelmi képessége is.
Engedtessék meg ennyi, ha már nem miattam került elő.Sobri Jóska
Ha vita lett volna, azt nyugodtan neked is lehetne tulajdonítani. Amúgy Tebow azért tudott nyerni, mert ha passzolni nem is, de futni azt nagyon jól tud, és nélküle is jó volt a futás. Itt viszont elég ergya úgy szezon szinten, és ma se volt valami hű de király... dani2594
Azt tulajdonítasz nekem amit csak akarsz. 😊
Egyébiránt passzolni is tud, nézd meg az egyetemi meccseit, statjait, az csak urban legend, hogy ne tudna.
A rossz passz-százaléknakk sok más oka van, de ezeket már leírtam sokszor, sok helyen. De persze ha akarod bármikor újra. 😊Sobri Jóska
Nem kell kösz, olvastam már eleget róla tőled is, meg úgy az egész fórumtól. 😊
Az meg, hogy egyetemen megállta a helyét sokat nem jelent. Az NFL-ben is bizonyítani kell hozzá. De ezt te is tudod. Mielőtt még mondanád, igazad van abban, hogy azzal lehet a legjobban bizonyítani, ha nyersz, de relatíve szar játékkal ez nem fog örökké sikerülni. dani2594
És akkor visszatérünk a kiindulópontra: a szoros meccseken, függetlenül a passz-százaléktól mindig nyert.
Vagyis BB esetén ma nem a 14/28 az igazi probléma, hanem az, hogy nem nyert.
Egy ilyen low-score meccsen 14/28-al is illene nyernie, hisz majd jön Soldi, és megírja, hogy bőven volt lehetősége rá a végén, a D végig meccsben tartotta a csapatot, volt momentum is, és ott pont semmit se számított, hogy az elötte adott 25 passz hogy sikerült.Sobri Jóska
Hát pont ez az, a D szokásos Steel volt, az O viszont nem clutch, mint régen. Több momentum is volt a meccs során, egyiket sem tudtuk kihasználni.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Hogy is kezdted?
PO-búcsú után biztos pont ez hiányzik mindenkinek ebben a topikban. 😛
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Csak gondoltam azért a történelmi hűség kedvéért megjegyzem, hogy Tebow-nak a jellemzője azért nem csak az 50%-os passzpontosság, hanem a győzelmi képessége is.
Ha vita lett volna, azt nyugodtan neked is lehetne tulajdonítani. Amúgy Tebow azért tudott nyerni, mert ha passzolni nem is, de futni azt nagyon jól tud, és nélküle is jó volt a futás. Itt viszont elég ergya úgy szezon szinten, és ma se volt valami hű de király... dani2594
Egyébiránt passzolni is tud, nézd meg az egyetemi meccseit, statjait, az csak urban legend, hogy ne tudna.
A rossz passz-százaléknakk sok más oka van, de ezeket már leírtam sokszor, sok helyen. De persze ha akarod bármikor újra. 😊Sobri Jóska
Az meg, hogy egyetemen megállta a helyét sokat nem jelent. Az NFL-ben is bizonyítani kell hozzá. De ezt te is tudod. Mielőtt még mondanád, igazad van abban, hogy azzal lehet a legjobban bizonyítani, ha nyersz, de relatíve szar játékkal ez nem fog örökké sikerülni. dani2594
És akkor visszatérünk a kiindulópontra: a szoros meccseken, függetlenül a passz-százaléktól mindig nyert.
Vagyis BB esetén ma nem a 14/28 az igazi probléma, hanem az, hogy nem nyert.
Egy ilyen low-score meccsen 14/28-al is illene nyernie, hisz majd jön Soldi, és megírja, hogy bőven volt lehetősége rá a végén, a D végig meccsben tartotta a csapatot, volt momentum is, és ott pont semmit se számított, hogy az elötte adott 25 passz hogy sikerült.

több mint 11 éve
Gabi_bácsi Pittsburgh Steelers 2
Lehet, hogy csak legújabb kiváló eredményünk mondatja velem és, hogy az utóbbi meccseket nézve csak felba..om az agyam, de valaki, aki nálam okosabb és jobban ért a focihoz, az mondja már meg, hogy mit akarunk játszani?? Egyszerűen nem tudom hova tenni ezt az egész szezont.
több mint 11 éve
Az meg, hogy egyetemen megállta a helyét sokat nem jelent. Az NFL-ben is bizonyítani kell hozzá. De ezt te is tudod. Mielőtt még mondanád, igazad van abban, hogy azzal lehet a legjobban bizonyítani, ha nyersz, de relatíve szar játékkal ez nem fog örökké sikerülni.

több mint 11 éve
A rossz passz-százaléknakk sok más oka van, de ezeket már leírtam sokszor, sok helyen. De persze ha akarod bármikor újra. 😊

több mint 11 éve
Lószar habbal, egymeccsen kéthomály. Zsuzsám mehet. No akkor lehet összerakni az O-t megint.sutianap
Nem is a két homály a baj (bár az utóbbi 2 meccs ezen ment el), hanem a 14
/28 az olyan Tebow-szint és most még dropok sem voltak...Shilkor
Tebow lehet, hogy 14/28, de a szoros meccseket MIND megnyerte.Sobri Jóska
Ez igaz, csak BigBentől mint franchise Qb-tól az 50% nem elfogadható teljesítmény...Shilkor
Tagadhatatlan, de ha meg lett volna a W, majd a PO, ez kb. mindegy lenne.
Sobri Jóska
És nem csak a mai meccsen ment ez el. Ez csak a jéghegy csúcsa volt. Rengeteg buta L volt idén. Továbbá Ben sérülése jól keresztbe tett mindennek. Vele biztos vagyok benne, hogy vertük volna a Ravens-t és a Browns-t azon a két meccsen.

több mint 11 éve
Lószar habbal, egymeccsen kéthomály. Zsuzsám mehet. No akkor lehet összerakni az O-t megint.sutianap
Ez igaz, csak BigBentől mint franchise Qb-tól az 50% nem elfogadható teljesítmény...Shilkor
Tagadhatatlan, de ha meg lett volna a W, majd a PO, ez kb. mindegy lenne.

több mint 11 éve
Ha vita lett volna, azt nyugodtan neked is lehetne tulajdonítani. Amúgy Tebow azért tudott nyerni, mert ha passzolni nem is, de futni azt nagyon jól tud, és nélküle is jó volt a futás. Itt viszont elég ergya úgy szezon szinten, és ma se volt valami hű de király...

több mint 11 éve
Ez igaz, csak BigBentől mint franchise Qb-tól az 50% nem elfogadható teljesítmény...
több mint 11 éve
Engedtessék meg ennyi, ha már nem miattam került elő.

több mint 11 éve
Amúgy igen, volt INT meccsei többségén karrierje során, de mint említve lett már, nem kulcsszituban. Az O pedig ha szar is volt, de emellé clutch is, és jöttek a GW drive-ok. Viszont bármennyire is szokványos, attól még rohadt nagy hiba ez a két INT, és első sorban ezen ment el. Na meg ugye a tömérdek ki nem használt lehetőségen. Mi egyik TO-ból sem szereztünk pontot.

több mint 11 éve
Nehogy nekiálljatok itt nekem Tebow-n vitázni, szépen kérek mindenkit!

több mint 11 éve
Tebow lehet, hogy 14/28, de a szoros meccseket MIND megnyerte.

több mint 11 éve
A 2 pick nagyobb baj volt...dani2594
De az benne volt mindig is Ben játékában csak eddig nem ilyen kulcsszituációknan dobálta...Shilkor
Dehogynem, egy baszott homály minden kurva meccsen van.sutianap
Én is ezt mondom, csak eddig a végén GW drive volt most meg újabb homály