Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Ebben nem értek egyet Soldi.
Már csak azért sem, mert ha "mindössze" ennyi az indok, akkor Arians már sokszor repülhetett volna.
Nem volt jobb afal, azért, mert leírod, hogy Starks végigjátszotta a szezont - igen, de ISMÉTLEM: egyedüliként a falból, a többi majdnem ugyanaz volt korábban.
Ráadásul azzal sem tudok mit kezdeni, hogy kategorikusan kijelented, hogy szar/fos/ócska, 1 év után, és ez elég szerinted a váltáshoz-. Mindegy. Nem foglak meggyőzni, mert nem is akarlak, ráadásul én is csalódott vagyok erősen a mutatott játék alapján, de ez BA-nál is így volt nagyon sokszor, mégis kitartottam mellette is szinte az ucsó pillanatig.

Akkor ezek szerint a hogyan továbbra nincs válasz érdemben, tehát okosabb nem leszek, csak marad a konklúzió: TH takaroggy.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Én ezt a nem fekszik a rendszer BB-nek dolgot nem igazán értem. A sérülése előttig MVP jelöltek között is ott volt akkor addig feküdt neki most meg már nem?

Haley:
Amit igazán fel lehet hozni ellene szerintem az csak a szinte nem létező futó játék. Arról, hogy BB ilyen formában tért vissza teljesen homály inteket dobálva vagy, hogy a WR-ek sokszor droppolnak kulcs szituációban nem hiszem, hogy tehet.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én például azt sem értem hogyha van egy Plaxico a rosteren akkor redzone-ba miért nem ment 1 felívelt passz se neki a sarokba? Értem Én hogy idős már és biztosan lassult. De alacsonyabb nem lett, és elkapni sem hinném hogy kevésbé tud. Gyakorlás sem sok kell ahhoz hogy megfusson egy route-ot amit más helyen már megtett élete során milliószor csak máshogy hívták.
laby
Ha minden igaz nem is volt nevezve a tegnapi meccsre, így időközben nem is tudtuk beküldeni.
Egyébként egyetértek.dani2594
Én is egyetértek, és az is érthetetlen, hogy miért volt inaktív tegnap.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 827 — dani2594@freemail.hu
Én például azt sem értem hogyha van egy Plaxico a rosteren akkor redzone-ba miért nem ment 1 felívelt passz se neki a sarokba? Értem Én hogy idős már és biztosan lassult. De alacsonyabb nem lett, és elkapni sem hinném hogy kevésbé tud. Gyakorlás sem sok kell ahhoz hogy megfusson egy route-ot amit más helyen már megtett élete során milliószor csak máshogy hívták.
laby
Ha minden igaz nem is volt nevezve a tegnapi meccsre, így időközben nem is tudtuk beküldeni.
Egyébként egyetértek.

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
EMberanyag, aha, Decastro nulla tapasztalattal, Adams, Colon nem asaját posztján, és érdekes módon ott jó volt, a futások nagy része csak akkor ment. Akkor ment a 4,5+ futás futótól függetlenül - hisz ment Mendy nélkül a 2. és 3. számú futókkal -
Én ezen nem akarok vitázni ,de hogy jelentős különbség nem volt összességében az idei falban az 100, max papíron. Ténylegesen meg az volt a szitu, amit leírtam.

...de nem ez volt a lényeg, mert az általános igazságaiddal tisztában vagyok. A kérdés az, hogyan tovább. Hosszú távon. Nem röviden! Az a kérdés, mi van, ha a következő megint nem lesz eredményes, meg az azután következő??? Belemegyünk egy folyamatos cserélősdi okosságba eredmények nélkül, ezt akarjuk?

/Halkan megjegyzem ismét, hogy ez a keret alkalmassága dolog nagyon kilógó lóláb esete. Wallace, Brown, Sanders nem alkalmas rövid passzos játékra? Ben nem tud rövid passzokat dobni, nem tud ütemre passzolni, nem tud ritmusra passzolni 1-2 lépésből, 1-2 másodperc alatt???
KÉrdem én, ha igen a válasz: akkor mi legyen?
Ha nem a válasz, akkor az O összességében nemhogy elit, de még átlagos sem. Ebben az esetben nem Haley a hibás, de küldjük el, mert nem tudom képes-e változtatni - bár azt ilyen rövid távon előre megmondani inkorrekt lenne...!kishaszi
Ez nem papíron volt jobb, hanem sokkal jobb volt. Starks, az LT végignyomta a szezont. Mondom, nem eredményeket nézek, hanem mutatott játékot. És a fal sokkal-sokkal jobb volt.

És Haleynek sem pont per game vagy egyéb mutató miatt kell mennie, hanem mert lesújtó volt az összkép, miközben a keret adott volt egy jobb teljeítményhez. Idejött és szarabb lett az O egy valamivel jobb kerettel, vagy fallal. Ez értékelhetetlen.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
EMberanyag, aha, Decastro nulla tapasztalattal, Adams, Colon nem asaját posztján, és érdekes módon ott jó volt, a futások nagy része csak akkor ment. Akkor ment a 4,5+ futás futótól függetlenül - hisz ment Mendy nélkül a 2. és 3. számú futókkal -
Én ezen nem akarok vitázni ,de hogy jelentős különbség nem volt összességében az idei falban az 100, max papíron. Ténylegesen meg az volt a szitu, amit leírtam.

...de nem ez volt a lényeg, mert az általános igazságaiddal tisztában vagyok. A kérdés az, hogyan tovább. Hosszú távon. Nem röviden! Az a kérdés, mi van, ha a következő megint nem lesz eredményes, meg az azután következő??? Belemegyünk egy folyamatos cserélősdi okosságba eredmények nélkül, ezt akarjuk?

/Halkan megjegyzem ismét, hogy ez a keret alkalmassága dolog nagyon kilógó lóláb esete. Wallace, Brown, Sanders nem alkalmas rövid passzos játékra? Ben nem tud rövid passzokat dobni, nem tud ütemre passzolni, nem tud ritmusra passzolni 1-2 lépésből, 1-2 másodperc alatt???
KÉrdem én, ha igen a válasz: akkor mi legyen?
Ha nem a válasz, akkor az O összességében nemhogy elit, de még átlagos sem. Ebben az esetben nem Haley a hibás, de küldjük el, mert nem tudom képes-e változtatni - bár azt ilyen rövid távon előre megmondani inkorrekt lenne...!

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Az úgyvan, ahogy a meccsvégin is összevágták, a három utolsó interszepsön, az Ben hibája, abból kettő baszott homály, a Hallféle az a nevezetté, ezérte kell kitenni az OCt? Mindeztúgy, hogy persze megy a köhögés, de ezt a POt nem a futók, nem a fal, nem az elkapók, hanem Ben tolta el. Bár remélem mégegy ilyen sorozatot ily szerencsétlen helyzetként nem tud produkálni, de az ő hibája. Az meg Zsuzsié, hogy lószkóron be kell rúgni, pláne ilyen meccsen, hogyis raktákki az rézbőrűjek?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
1. Haley mehet amerre lát. Az O az idényközepi 4-5 meccset leszámítva középmezőnynek is csak az alja, vagy még az sem... BA>>>>>>>>>>>>TH És ez nem kérdés... Jobb állománnyal szarabb eredmény, gratulálok, kérem kapcsolja ki... BA az O stratégiát a kerethez igazítja, TH pedig a saját elképzeléseihez, hiába nem arra ideális az O állománya. Mehet a retekbe, én nem szeretném jövőre Pittsburgh-ben látni, pedig nagyon ritkán vagyok az azonnali váltás mellett, de most egyértelműen. BA O-ja is sokat szenvedett, de az az O a fontos pillanatokban tudott meccset nyerni, nem egyszer, nem kétszer, hanem sokszor. Épp olyan meccseken, mint a mai. Ez az O a qrva gyenge Jetset és Phillyt leszámítva kiélezett szituban sem képes megemberelni magát, s ez az igazi gond, nem az, hogy a meccs közben is szenved. Az olyan meccseket rendre mi nyertük az elmúlt években, mint a DAL és a CIN elleni, erre tessék...

2. Tomlin hogy a faszba tud kétszer ugyanabba a folyóba lépni...!? 53-ról az FG rugatás, ahelyett, hogy nekimennénk BB-vel a 4. és 3-nak, közröhej tárgya. Én akkor mondtam gabtsinak, hogy nem is érdemeljük meg, igenis nyerjen és menjen tovább a Bengals...

3. épp ezért mindenki hagyja békén Szusit. A 22 yardos missnél szar volt a snap, ezért szarul is lett letéve, az qrvára nem (csak) az ő hibája. Az 53-asért pedig Tomlin menjen az anyjába, annak neki kellett volna menni 4.-re, nem pedig rekordot rugatni...

4. A Defense qrva állat volt. Iszonyatosan felszívták magukat és bivaly teljesítményt tettek az asztalra. Igazából az az elkeserítő, hogy ez a D kibaszottul megérdemelte volna a PO-t. Már idén se gondoltuk volna, hogy ilyen elit teljesítményre képesek, és mégis. Miattuk rettenetesen keserű ez a vereség, mert ki tudja, hogy van-e még bennük még egy ilyen év. 😕

5. Ezt a QB-draftos faszságot hagyjuk. Semmi szükség rá és nem is lesz, legfeljebb 4. körtől, de az se biztos.

6. jövő héten az a tét, hogy 2003 után ismét negatív lesz-e a szezonunk... Legutóbb 2006-ban (Cowher utolsó éve) voltunk hasonló helyzetben, akkor az utolsó meccsen a Bengals-t vertük el, elütve őket a PO-tól Holmes hosszabbításos TD-jével. Nagyon remélem, hogy ismét elkerüljük a negatív szezonos mérleget.Soldados
No kérem, csak miattad, amit beírtam a a követőbe is:
a futás akkor ment, ha Colon guard poszton és Adams is egészséges volt.
Ami nem tényszerű, hogy jobb fal, jobb O, mert idén is 9 verzió volt + CSAK STARKS az a játékos, aki mindig eredeti posztján játszott, közben folyamatos sérülések, rotálási kényszerhelyzetek.
Azt se értem hogy tudsz egy 7 éves intervallumot összehasonlítani egyetlen idénnyel. BA-val valóban nyert több kiélezett szitut a csapat, volt is ideje hogy összeszámoljuk.
Arról sem tehet Haley, hogy soha nem látott drop-áradatot hoztak össze az aranykezű elkapóink, amikben nem a rendszer volt a hibás, hanem a lyukas kéz.
Amúgy nekem is csalódás összességében, DE:

Állítólag a Steelersnél nem szoktak csak úgy edzőket meneszteni.
Ad2: legyen, menjen Haley. Ki jön helyette?
Mi lesz, ha neki se megy elsőre? Kibasszuk azt is?
És aztán? 2 év múlva jön a 3. OC, és neki se hiszem, hogy elsőre SB győzelme lenne, őt is kirúgjuk?
Hova jutunk...
Und so: közben Dick bácsi 71+ éves, a D meg 33+-os... Olyan OC kell akkor ezek szerint, aki azonnal fel tud mutatni egy PO Offense-t, sőt, olyat, aki kompenzálja majd a D hanyatlását - mert amilyen mélyen kezdtünk, szerintem senki se gondolta, hogy az év második felére a fél garnitúra generációs szupersztárok visszavonulása ellenére úgy összeáll a védelem megint, mint amit láttunk!

Azért a marha okosok most előállhatnak a farbával😀kishaszi
Az a futás, amit Haley felmutatott, értékelhetetlen. A fal pedig idén jobb volt emberanyagában, ezen kár vitázni. Persze most is voltak sérülések, de most nem Jonathan Scottok kerültek a pályára, hanem DeCastro, Mike Adams, azaz a jövő fala, akikre korai pickeket áldoztunk, sokkal jobb és mélyebb volt a fal állománya, mint bármikor az elmúlt öt-hat évben. De a futás a kezdővel sem feltétlen ment, sőt kritikán aluli volt az első öt héten.

De amiért mennie kell az az, hogy nem a kerethez alkalmas stratégiával játszunk. Sem a WR-eink, sem BB nem érzi magát benne otthonosan. Ez a bibi, meg a futás.

írtam is, nem vagyok híve az egyidényes váltásoknak, de ezt most indokoltnak gondolom. És nem az eredmény miatt, hanem a produkció képe miatt. Én nem attól teszem függővé, hogy milyen a mérleg, hanem hogy milyen a mutatott kép. És az a saját meglátásom szerint lesújtó az O-t nézve. Ezért küldeném el, nem a 7-8 vagy egyes statok miatt.

Az a durva, hogy nem is kéne nekünk ligaelit O, amíg így karcol a D. Egy felső középmezőny bőven elég lenne, vagy lett volna. És ennek elérése nem volt emberfeletti feladat. Nem sikerült, pedig a keret adott volt hozzá. Ezért is mennie kell Haleynek.

A jelöltekről lehet vitázni és Kirby Wilson mellett lennék, mint azt pár napja írtam is.

több mint 11 éve
1. Haley mehet amerre lát. Az O az idényközepi 4-5 meccset leszámítva középmezőnynek is csak az alja, vagy még az sem... BA>>>>>>>>>>>>TH És ez nem kérdés... Jobb állománnyal szarabb eredmény, gratulálok, kérem kapcsolja ki... BA az O stratégiát a kerethez igazítja, TH pedig a saját elképzeléseihez, hiába nem arra ideális az O állománya. Mehet a retekbe, én nem szeretném jövőre Pittsburgh-ben látni, pedig nagyon ritkán vagyok az azonnali váltás mellett, de most egyértelműen. BA O-ja is sokat szenvedett, de az az O a fontos pillanatokban tudott meccset nyerni, nem egyszer, nem kétszer, hanem sokszor. Épp olyan meccseken, mint a mai. Ez az O a qrva gyenge Jetset és Phillyt leszámítva kiélezett szituban sem képes megemberelni magát, s ez az igazi gond, nem az, hogy a meccs közben is szenved. Az olyan meccseket rendre mi nyertük az elmúlt években, mint a DAL és a CIN elleni, erre tessék...

2. Tomlin hogy a faszba tud kétszer ugyanabba a folyóba lépni...!? 53-ról az FG rugatás, ahelyett, hogy nekimennénk BB-vel a 4. és 3-nak, közröhej tárgya. Én akkor mondtam gabtsinak, hogy nem is érdemeljük meg, igenis nyerjen és menjen tovább a Bengals...

3. épp ezért mindenki hagyja békén Szusit. A 22 yardos missnél szar volt a snap, ezért szarul is lett letéve, az qrvára nem (csak) az ő hibája. Az 53-asért pedig Tomlin menjen az anyjába, annak neki kellett volna menni 4.-re, nem pedig rekordot rugatni...

4. A Defense qrva állat volt. Iszonyatosan felszívták magukat és bivaly teljesítményt tettek az asztalra. Igazából az az elkeserítő, hogy ez a D kibaszottul megérdemelte volna a PO-t. Már idén se gondoltuk volna, hogy ilyen elit teljesítményre képesek, és mégis. Miattuk rettenetesen keserű ez a vereség, mert ki tudja, hogy van-e még bennük még egy ilyen év. 😕

5. Ezt a QB-draftos faszságot hagyjuk. Semmi szükség rá és nem is lesz, legfeljebb 4. körtől, de az se biztos.

6. jövő héten az a tét, hogy 2003 után ismét negatív lesz-e a szezonunk... Legutóbb 2006-ban (Cowher utolsó éve) voltunk hasonló helyzetben, akkor az utolsó meccsen a Bengals-t vertük el, elütve őket a PO-tól Holmes hosszabbításos TD-jével. Nagyon remélem, hogy ismét elkerüljük a negatív szezonos mérleget.Soldados
No kérem, csak miattad, amit beírtam a a követőbe is:
a futás akkor ment, ha Colon guard poszton és Adams is egészséges volt.
Ami nem tényszerű, hogy jobb fal, jobb O, mert idén is 9 verzió volt + CSAK STARKS az a játékos, aki mindig eredeti posztján játszott, közben folyamatos sérülések, rotálási kényszerhelyzetek.
Azt se értem hogy tudsz egy 7 éves intervallumot összehasonlítani egyetlen idénnyel. BA-val valóban nyert több kiélezett szitut a csapat, volt is ideje hogy összeszámoljuk.
Arról sem tehet Haley, hogy soha nem látott drop-áradatot hoztak össze az aranykezű elkapóink, amikben nem a rendszer volt a hibás, hanem a lyukas kéz.
Amúgy nekem is csalódás összességében, DE:

Állítólag a Steelersnél nem szoktak csak úgy edzőket meneszteni.
Ad2: legyen, menjen Haley. Ki jön helyette?
Mi lesz, ha neki se megy elsőre? Kibasszuk azt is?
És aztán? 2 év múlva jön a 3. OC, és neki se hiszem, hogy elsőre SB győzelme lenne, őt is kirúgjuk?
Hova jutunk...
Und so: közben Dick bácsi 71+ éves, a D meg 33+-os... Olyan OC kell akkor ezek szerint, aki azonnal fel tud mutatni egy PO Offense-t, sőt, olyat, aki kompenzálja majd a D hanyatlását - mert amilyen mélyen kezdtünk, szerintem senki se gondolta, hogy az év második felére a fél garnitúra generációs szupersztárok visszavonulása ellenére úgy összeáll a védelem megint, mint amit láttunk!

Azért a marha okosok most előállhatnak a farbával😀

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
LeBeau-nak ez egy utolsó utáni szezon volt, amiből ki is hozta a maximumot, megint SB-kaliberű egységet rakott össze. Jövőre már szinte biztosan Butler fogja irányítani a védelmet.
A másik oldal... Pont a meccs előtt írtam, hogy Haley-t szerintem nem fogják elküldeni, bármi lesz, és jobb is, ha marad, hogy ne kelljen egy év után újrakezdeni az építkezést az offense-nél, de a tegnap látottak után már átgondolnám ezt a kijelentésemet. Nem azt mondom, hogy feltétlenül küldjük el Haley-t, de nem lepne meg és nem is lennék csalódott, ha Rooney-ék szélnek eresztenék. A rendszerrel, amit játszatni akar, nincs bajom, de ha tényleg nem tudja sikerre vinni ezzel a játékosállománnyal, és még egy évet elpazarlunk... Miközben a D változatlanul ligaelit, és egy közepes O is elég lenne, hogy SB-esélyes csapatunk legyen - és emiatt sajnálom én is igazán, hogy ennyire futotta idén a támadóktól, mert továbbra is ott lebeg a kérdés, hogy mi lesz a védelemmel, ha befejeződik a generációváltás, mit tud belőlük kihozni Butler (vagy bárki is lesz LeBeau utódja), stb.

Ha rajtam múlna, már ma megkeresném a Denver O-coach-át, aki egymás után két szezonban bizonyított két teljesen más stílusú támadóalakulattal.Szokol
Mike McCoy nem fog máshol koordinátori állást vállalni, elvégre Denverben egy SB-esélyes csapatnál irányít elit offense-t, de sanszos, hogy a következő szezontól már vezetőedző lesz.
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
szívesen olvasom mindenféle hosszabb összefoglalókat, de ezen megakadt a szemem:
Troy elmondta akkor, hogy a Lebeau-féle defense stratégia sokkal "energiaigényesebb, mint a többi séma.marescha
nem tudom hány másik nfl-sémában játszott, de nem teljesen értem ez miért lenne így.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
marescha Pittsburgh Steelers 121
Én egyet nem értek, hogy a kukiba van az, hogy a D-ből eleresztettük/visszavonult Smith-t, Farriort, Hoke-ot (ha szituációs játékos, akkor is), Gay (ha nem is nagymenő) meg még aki kapiből nem jut eszembe, és mégis a D volt az, aki király volt idén.

Pedig szvsz a védelemben is voltak olyan kulcsemberek, akik nem voltak igazán önmaguk (az okok különbözőek) idén vagy/és sérültek voltak: Woodley (12 meccs, 33 takli, 4 sack - tudom kiragadott statok, de azért szemléltetik a dolgot), Harrison (12 meccs, 59 takli, 5 sack), Polamalu (6 meccs, 31 takli, 1 sack, 0 int), "egyre növekvő szerephez kellene jutnia" Worilds (15 meccs/3 start, 26 takli, 5 sack), Ziggy Hood (15 meccs, 39 takli, 3 sack).

Saját megítélésem, sajnos több meccset csak statlapokból és bővebb összefoglalókból, áttekert felvételekből láttam. Ha rosszul érzékelem, bocsánat.

Mégis a Steelers D a legjobb idén összes yardban, passzolt yardban, és átlagosan 5 yard híján futásban is. Na de ez hogyan?
Ha jól emlékszem a nyáron-tavasszal, azon ment a filózás mindenütt Steelers ügyben, hogy az évtizedes D-nek vége... abban az értelemben, hogy nem lesz TOP 5, cáfolatokat várom ez ügyben, ha máshogy emlékszetek.
Akkor mégis miért jó a D idén (is)?
1. Dick Lebeau és a szisztéma + play calling - Az öreg pótolhatatlan lesz sajnos
2. Hála az égnek még az öreg Dick és személyzete megtanított néhány fiatalt focsizni: pl. Lewis, Allen, C. Brown - illetve a secondary coach isteni munkát végzett, egy bizonyos Carnell Lake - csak nem a fekete (say no to racism) Lebeau??? - vannak hasonlóságok
3. Akik nagyon-nagyon jók voltak idén: CLARK (számomra STEELERS HÁZI MVP), Timmons (amilyen a szerződés, úgy is játszott végre), Larry Foote (az év visszatérője cím nyertese, néha az volt az érzésem, hogy Farrior álruhában) I. Taylor, Keisel, Hampton papa a rossz térgyével (ahhoz képest persze, hogy szétment tavaly), illetve még a (jelenleg) kiegészítő emberek, mint C. Heyward, W. Allen (csak stabilizálódott a védelem, miután Mundy "lapátra" került)
4. A gyengébb és erősebb teljesítmények ellenére, a D "egységes egység" volt
5. Kiemelnék a végén egy meglepő dolgot, amiről megfeledkezünk, illetve ezzel beszállok a BA-TH vitába is egy picit, súrolom:
Az idei O stratégiája az "időhúzásról" szólt, szebben szólva, minél többet legyen nálunk a zsuga. Pár évvel ezelőtt, amikor bajlódott a D, meg nem mondom mikor pontosan, Troy Polamalu nyilatkozta, hogy az akkori Offense stratégia, amely "gyorsan" - Steelers mértékkel - kívánt eljutni a célba, nem kedvezett a D-nek, mivel túl sokat kellett a pályán lenniük. Troy elmondta akkor, hogy a Lebeau-féle defense stratégia sokkal "energiaigényesebb, mint a többi séma. Idén viszont az "órabirtoklást" legalább 12 alkalommal hoztuk, lehet több volt. Ez a D számára, a Lebeau mágia számára roppant kedvező dolog. Ettől függetlenül jó lenne, ha az O arra lenne használatos, mint minden csapatnál: sok-sok pont felírására a táblára.

Összefoglalva és a jövőbe tekintve: én nem nagyon félek a D közeljövőjétől, csak akkor, ha többen is szétszélednek az edzői stábból (defense coach-okra gondolok), és nem csak az "ÖREG" megy nyugdíjba. Vannak feltörekvő embereink, meghatározó "sztárjaink" és rutinunk is jelenleg. Egy jó kis D-fókuszú draft, és szerintem megvan egy időre a Steelers image egy ideig ismét. Ha csak nem csap be a jó öreg vellám... Az O meg szedje össze magát!
több mint 11 éve
Van egy olyan érzésem hogy jövőre Dick Lebeau visszavonul és ezzel évekig becsukhatjuk a kaput.
A védelem Lebeau alatt szerintem évekig tudna top 5 lenni, JH ide vagy oda. Gondoljunk csak bele Harrison, Polamalu, Ike nélkül is remekelt a védelem. Ki gondolta volna Lewisról hogy ilyen szezont nyom?!

Itt a Lebeau kérdés a kulcs.

Ha csapaton belül MVP-t kéne választani kevésbé meglepő módon csak védők jutnak eszembe; Lewis, Clark, Timmons nagyon kiemelkedőt nyomtak a többi hatalmas teljesítmény mellett is.laby
Nem úgy van,hogy az öreg mindenképp megy,és Butler lesz a kövi?Blitzburgh
Utolsó szezon néven maradt még egy évet. Kétlem, hogy tovább húzná. Öreg már.dani2594
Lehet hogy rosszul tudom, de Én úgy emlékszem hogy többször jött már ez a még 1 év szöveg aztán még is maradt (szerencsére). Pont ezért volt úgy hogy Butler meg lehet továbbáll nem? laby
LeBeau már nagyon régóta évről évről újítja meg a szerződését, úgyhogy jól emlékszel.

több mint 11 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Van egy olyan érzésem hogy jövőre Dick Lebeau visszavonul és ezzel évekig becsukhatjuk a kaput.
A védelem Lebeau alatt szerintem évekig tudna top 5 lenni, JH ide vagy oda. Gondoljunk csak bele Harrison, Polamalu, Ike nélkül is remekelt a védelem. Ki gondolta volna Lewisról hogy ilyen szezont nyom?!

Ha csapaton belül MVP-t kéne választani kevésbé meglepő módon csak védők jutnak eszembe; Lewis, Clark, Timmons nagyon kiemelkedőt nyomtak a többi hatalmas teljesítmény mellett is.laby
Utolsó szezon néven maradt még egy évet. Kétlem, hogy tovább húzná. Öreg már.dani2594
Lehet hogy rosszul tudom, de Én úgy emlékszem hogy többször jött már ez a még 1 év szöveg aztán még is maradt (szerencsére). Pont ezért volt úgy hogy Butler meg lehet továbbáll nem? laby
Nem tudom mit kell ajánlani, hogy maradjon Dick báttya. De akármi is az megéri.

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.

több mint 11 éve

Lehet hogy rosszul tudom, de Én úgy emlékszem hogy többször jött már ez a még 1 év szöveg aztán még is maradt (szerencsére). Pont ezért volt úgy hogy Butler meg lehet továbbáll nem?

több mint 11 éve
Hát igen, mint minden évben, LeBeau a kérdés. És akkor kiderül, hogy mit tanult Butler, aki évek óta emiatt nem megy, vagy nem engedjük el.

Ugye új OL Coach is kell, és hát kíváncsi leszek majd Tomlin szezonértékelő sajtójára...

Nálam a csapat MVP az Clark.

több mint 11 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 827 — dani2594@freemail.hu

Utolsó szezon néven maradt még egy évet. Kétlem, hogy tovább húzná. Öreg már.

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.

Nem úgy van,hogy az öreg mindenképp megy,és Butler lesz a kövi?
több mint 11 éve
A védelem a kezdeti döcögés után felpörgött,és bírt hozni egy ÁLLANDÓ jó teljesítményt,egész idényben.Az O nem.Mért állt össze a futás 4 meccsre,hogy azután eltűnjön megint?Miért lett a néha-néhai fumblikból,állandó konzisztens labdavesztés/elejtés minden meccsen?Miért lett a -potenciáljában-remek és sokra tartott "young money" corp-ból egy megbízhatatlan,max közepes egység?
A fejekben van a hiba?Lehet.
Az O kordinátor miatt?Az is lehet.
Nem gondolom hogy elküldik Haley-t,még egy évet biztos kap/én sem tenném/.
De ha ez a tendencia nem változik jövőre sem,/ne így legyen/,akkor mehet,ráadásul csomagban Tomlinnal.Mert az Ő felelőssége is megkerülhetetlen.
több mint 11 éve

Ha csapaton belül MVP-t kéne választani kevésbé meglepő módon csak védők jutnak eszembe; Lewis, Clark, Timmons nagyon kiemelkedőt nyomtak a többi hatalmas teljesítmény mellett is.

több mint 11 éve
DrogbaGy 6
Támadók nélkül nehéz ezt a sportágat játszani... 16 hétig olvastam itt a szakértőket, hogy miért jó és szép minden, hogy nincs itt semmi baj, max. a taktika nem jó egy adott meccsen. Ezzel szemben... BB lassan már az irányítók gyengébb felébe tartozik, a futójáték értékelhetetlen, a fal meg szót sem érdemel. Sajnálom, mert kedvencem a Steelers, de azért az még a laikusnak is szembetűnő, hogy egy elit csapat és a Steelers között idén -még a győzelmek idején is- ég és föld volt a külünbség.
több mint 11 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Költözés miatt egészen áprilisig nem lesz se tv-m, se netem, ezért macicselhez folyamodtam: hogy lássam a fiúkat, véletlenül pont úgy látogattuk meg anyósomékat, hogy vasárnap netközelben lehessek. Kár volt ezt a szenvedést felvállalni ezért a meccsért...

Allen: hmm, ez igen! A szezon szebbik részét ismét a D hozta, ahol olyan emberek kezdtek el pluszt mutatni, akiktől nem vártuk, gondolok itt elsősorban Lewisra. Sajnos az idő vasfoga több emberen is megejtette végzetesnek tűnő harapását, közülük Harrisonon volt a legszembetűnőbb. Itt tovább kell folytatni a fájdalmas fiatalítást, reméljük hasonló sikerekkel, mint idén.

Az O viszont nagyon elszomorított. A többször bizonyított harcosok sorra lebőgtek, nem volt senki, aki folyamatosan jó teljesítményt nyújtott volna. Meglepő módon (bár ennyi magas pick után talán nem is) a falban láttam a legjobb teljesítményeket, viszont nagy csalódás volt BB, Brown, Wallace és Sanders játéka is. A futók körüli mizéria sem tett jót a csapatnak. Van három-négy jó rb-nk, de egyik sem tűnik kiválónak. Talán le kellene tenni a voksot valaki mellett, hátha a bizalom csodákra lenne képes.

Haley: nem tudom. Alapvetően számomra szimpatikus az a stílus, amit képvisel, de nem működik. Nem értek hozzá, nem tudom miért nem. Ha rajtam múlna, már ma megkeresném a Denver O-coach-át, aki egymás után két szezonban bizonyított két teljesen más stílusú támadóalakulattal.

Most csalódott vagyok, de legalább megoldódott a problémám: így már nem kell azon agyalani, hogyan tudnám nézni a meccseinket. Izgalmas és fájdalmas offseaseon előtt állunk, ahol érzésem szerint meghatározó emberektől fogunk elbúcsúzni.

Ja igen, még egy gondolat: már a szezon közben is mondtam, de ez a Cinci egy nagyon szimpatikus csapat, tele olyan stílusú játékosokkal, akik közel állnak a szívemhez. Ha már mi nem vagyunk ott, remélem ők mind tovább haladnak majd.
több mint 11 éve
Kaboly szerint JH-ra pénzünk sem lesz...
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Troy sztem nem, JH nem tudom, Ő előfordulhat.