Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Heath Miller és Pouncey megy a Pro Bowlra. Jaj.Komolyan vicc, hogy Maurkice megy.
A meccsről meg az egész szezonról meg csak azt tudom mondani, hogy szarok voltunk, nem is érdemeltük meg.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Miller, Batch és Ike IR-re került, jött helyettük Jamie McCoy (TE), Damon Cromartie-Smith (S) és Marshall McFadden (S).
több mint 11 éve
Mindegy, mi csak Heath, Heath, Heath kiabálással szoktuk köszönteni.Moose....Valszeg PUP-on kezdi majd az idényt, de szerencsére van szerződése még évekig. Remélem, jövőre, legkésőbb a Vikings ellen élőben már a pályán láthatjuk. 😊SoldadosA Vikes ellen jó lenne látni mert szeretnék egy kis goooose nyomni a wembleyben 😀polamalu
😉kishaszi
több mint 11 éve
Moose....Valszeg PUP-on kezdi majd az idényt, de szerencsére van szerződése még évekig. Remélem, jövőre, legkésőbb a Vikings ellen élőben már a pályán láthatjuk. 😊SoldadosA Vikes ellen jó lenne látni mert szeretnék egy kis goooose nyomni a wembleyben 😀polamalu
😉
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Valszeg PUP-on kezdi majd az idényt, de szerencsére van szerződése még évekig. Remélem, jövőre, legkésőbb a Vikings ellen élőben már a pályán láthatjuk. 😊SoldadosA Vikes ellen jó lenne látni mert szeretnék egy kis goooose nyomni a wembleyben 😀
több mint 11 éve
Ez pontosan az, térdszalagszakadás, ráadásul mindkettő elszakadt... A felépülési idő 9-10 hónaptól 2 évig terjedhet, ami kb az adott személytől függ, nem orvosoktól.az nem túl jó Ronaldonak anno térdszalagja szakadt és az 20 hónap kihagyás volt neki :SpatriksteelersAnd Steelers TE Heath Miller tore his ACL and MCL. Brutal.milyen sérülés ez az acl,mcl dolog ??patriksteelers
Beleolvasva a dolgokba én a dropokért lehet h a WR coachot, Scottie Montgomeryt venném elő...empty taxi
Hát sajnos elég komoly. Konkrétan szalagszakadás, az ACL és az MCL pedig két különböző, a belső és az elülső keresztszalag, ha jól tudom. Innen is jobbulást neki!!!megyerikrisz
Valszeg PUP-on kezdi majd az idényt, de szerencsére van szerződése még évekig. Remélem, jövőre, legkésőbb a Vikings ellen élőben már a pályán láthatjuk. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
AP-nek is kettős szalagszakadása volt, pont így, Karácsonykor. Azt hiszem, meg is van, kihez kell fordulnia Miller-nek.😊
több mint 11 éve
www.facebook.com/photo.php?fbid=10151433863330809&set=a.10151130514385809.500777.116799815808&type=1&theater
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 11 éve
Ha valaki talál esetleg olyan statisztikát Keenan Lewis-ról hogy milyen elkapókon védekezett és meccsenként mennyi yardot engedett nekik akkor az ossza meg velem legyen oly kedves.Anno Revis-ről láttam ilyen listát, az elképesztő volt. Lewis-ról is érdekelne egy hasonló idén.
(Tudom hogy nem 1-1-be védekezett egész szezonban, de hátha létezik ilyen statisztika.)
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Miller amúgy FA lesz nem?fogalmam sincs hogy FA lesz e, de biztos vagyok benne hogy nem küldjük el. Még 3-4 év simán van benne
Ilyen sérülés után is tuti az újraigazolása?
Mondjuk a Steelers szerintem az egyik leglojálisabb csapat.Bazzani
több mint 11 éve
Miller amúgy FA lesz nem?Ilyen sérülés után is tuti az újraigazolása?
Mondjuk a Steelers szerintem az egyik leglojálisabb csapat.
több mint 11 éve
patriksteelers
560
az nem túl jó Ronaldonak anno térdszalagja szakadt és az 20 hónap kihagyás volt neki :SAnd Steelers TE Heath Miller tore his ACL and MCL. Brutal.milyen sérülés ez az acl,mcl dolog ??patriksteelers
Beleolvasva a dolgokba én a dropokért lehet h a WR coachot, Scottie Montgomeryt venném elő...empty taxi
Hát sajnos elég komoly. Konkrétan szalagszakadás, az ACL és az MCL pedig két különböző, a belső és az elülső keresztszalag, ha jól tudom. Innen is jobbulást neki!!!megyerikrisz
több mint 11 éve
And Steelers TE Heath Miller tore his ACL and MCL. Brutal.milyen sérülés ez az acl,mcl dolog ??patriksteelers
Hát sajnos elég komoly. Konkrétan szalagszakadás, az ACL és az MCL pedig két különböző, a belső és az elülső keresztszalag, ha jól tudom. Innen is jobbulást neki!!!
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 11 éve
patriksteelers
560
And Steelers TE Heath Miller tore his ACL and MCL. Brutal.milyen sérülés ez az acl,mcl dolog ??
több mint 11 éve
Red Star
206
And Steelers TE Heath Miller tore his ACL and MCL. Brutal.Csakhogy nemcsak az elkapók, hanem mindenki akit célba vett az irányító droppolt az idény folyamán. Még Millernél is volt elejtett labda, de mivel tökéletes, selejtmentes munka csak elméletileg létezik, az ő dropja bőven belefért abba a szűk hibahatárba, ami egy NFL szintű játékosnál még kiemelkedő teljesítménynek minősül. Másrészt ne feledjük, hogy a Haley-séma az ő játékát szinte egyáltalán nem érintette.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
And Steelers TE Heath Miller tore his ACL and MCL. Brutal.Épp hiányzott, hogy most így a kiesésünkre legyen egy kulcsemberünk, aki olyan sérülést szenvedett, hogy a TC-re se biztos, hogy felépüljön. Fasza. Jó jellemzése a szezonunknak.
De a leggázabb, hogy nem ezen múlott, egész egyszerűen így is megvoltak a lehetőségeink, csak szimplán nem voltunk elég jók - a kulcspillanatokban sem.
Amúgy ami még a szezonban nagyon furcsa nekem, hogy a Ravens feletti emocionális sikert nem tudtuk magunk javára fordítani és kamatoztatni. Ez korábban nem volt ránk jellemző. Sőt, most kb azzal ellőttük utolsó puskaporainkat...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
And Steelers TE Heath Miller tore his ACL and MCL. Brutal.Beleolvasva a dolgokba én a dropokért lehet h a WR coachot, Scottie Montgomeryt venném elő...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Red Star
206
Arról sem tehet Haley, hogy soha nem látott drop-áradatot hoztak össze az aranykezű elkapóink, amikben nem a rendszer volt a hibás, hanem a lyukas kéz.1.) Már miért ne tehetne Haley a drop-áradatról? Arról itt a fórumban is egyetértés volt, hogy ennek mentális okai vannak. De az az edző aki csak fizikálisan képes felkészíteni a játékosát, mentálisan nem, az csapnivaló edző. Időnként lehet egy-egy játékos akit semmiképpen sem lehet mentálisan megfelelő szintre hozni - ilyen volt nálunk pl. a Svéd - de ez minden edzőnél benne van a pakliban. Amikor azonban a csapatból gyakorlatilag minden játékos, aki felé passz szokott menni lyukas kezű, akkor az nem Svéd-szindróma, hanem a kritikán aluli mentális felkészítés eredménye. Kérdem én, kinek a felelőssége mindez, ha nem az O coach-é? Emlékszem volt néhány meccs, amikor egyetlen hosszú passz sem ment Wallace felé, aztán egy esős meccsen, talán a Chiefs elleni volt ha jól emlékszem, ment a hosszú laszti Mike-nak, aki annak rendje és módja szerint el is ejtette a vizes marhabőrt. Aztán persze ment az ekézés. Kérdem én milyen edzői döntés az, amely egy játékos speciális képességeit parlagon hagyja heverni amikor alkalmas lenne a körülmény az alkalmazásra, aztán akkor veszi elő, amikor a körülmények a lehető legkedvezőtlenebbek? Biztos, hogy alkalmas a Steelers O vezetésére az aki folyamatosan illogikus döntéseket hoz?
Amúgy nekem is csalódás összességében, DE:
Állítólag a Steelersnél nem szoktak csak úgy edzőket meneszteni.
Ad2: legyen, menjen Haley. Ki jön helyette?
Mi lesz, ha neki se megy elsőre? Kibasszuk azt is?
És aztán? 2 év múlva jön a 3. OC, és neki se hiszem, hogy elsőre SB győzelme lenne, őt is kirúgjuk?
Hova jutunk...
Und so: közben Dick bácsi 71+ éves, a D meg 33+-os... Olyan OC kell akkor ezek szerint, aki azonnal fel tud mutatni egy PO Offense-t, sőt, olyat, aki kompenzálja majd a D hanyatlását - mert amilyen mélyen kezdtünk, szerintem senki se gondolta, hogy az év második felére a fél garnitúra generációs szupersztárok visszavonulása ellenére úgy összeáll a védelem megint, mint amit láttunk!
Azért a marha okosok most előállhatnak a farbával😀kishaszi
Az a költői kérdésed meg, hogy akkor most már évente basszuk majd ki az O coach-t, ha nem jön az eredmény, a szimpla demagógia kategóriába tartozik. Én akkor sem szeretném őt tovább a Heinz Fielden látni, ha történetesen összejött volna a PO, vagy valami csoda folytán a superbowl. Utóbbi esetben valószínűleg egyedül maradnék a véleményemmel, de ez lényegtelen. Függetlenül attól, hogy én is szerettem volna csodát látni, már a második-harmadik forduló táján kinyilvánítottam, hogy idén a PO-hoz csoda kell, mert akkor már nyilvánvalóvá vált, hogy az addigi bénázás nem egy-egy mérkőzésre kidolgozott rossz taktika, hanem az offense alapjait meghatározó elhibázott stratégia eredménye. Támadóink erejét, tehetségét éppen az mutatja, hogy egy ilyen elcseszett alapon is képesek várhatólag 50%-os mérlegre. Én inkább azt kérdezem, hogy Haleyt nyilvánítsuk érinthetetlennek ha legalább 0 8:8-as mérleg összejön? Aztán ennek alaján jövőre is tartsuk meg, egy negatív idény után is tegyük le mellette a voksot? Egészen addig amíg nem produkálunk egy 0:16-os idényt? Miután 3 hét után nyilvánvalóvá vált a csődje, legyen ő a mi szent tehenünk és évekig, esetleg évtizedekig élvezzük azt a szenvedést amit produkál? Esetleg adjunk föl hirdetést is, hogy minden alkalmatlan, a játékosállomány minőségére fittyet hányó edzőt szívesen lát a Steelers?
Leírtam már, hogy ha Haley marad, akkor gyakorlailag a teljes offense-nek mennie kell, mert a Haley-szisztémában ezeknek a játékosoknak a tehetsége kevésbé érvényesül. Továbbá láthatólag elveszett a játékosok és az edző közötti kölcsönös bizalom, ami nélkül nincs sikeres játék. Működhet a Haley-séma, de teljesen más játékosanyaggal. Ehhez teljesen át kell építeni az O-t, ami legjobb esetben is 3-4 év. Ennyit tehát ki kell hajítani a kukába, miközben itt áll egy remek támadófegyver, aminek az alkatrészeit már csak optimálisan össze kellene csiszolni.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ne feledd, a Vikes elleni Londonban lesz.😊Go Vikings!Tudom, nem írtam oda, de azzal nektek lesz mínusz egy hazai meccs.
több mint 11 éve
Ne feledd, a Vikes elleni Londonban lesz.😊
több mint 11 éve
vassadi
15 617
2013-as schedule:Otthon: Ravens, Bengals, Browns, Bills, Dolphins, Titans, Bears, Lions
Idegenben: Ravens, Bengals, Browns, Jets, Patriots, Raiders, Packers, Vikings
több mint 11 éve
Ebben nem értek egyet Soldi.Rohadtul nem volt ugyanaz. Starks végigjátszotta, Pouncey talán 1 vagy 2 meccset hagyott ki, Colon 3-at. Gilbert kidőlésére volt egy Mike Adamsünk, Foster is alig hagyott ki.
Már csak azért sem, mert ha "mindössze" ennyi az indok, akkor Arians már sokszor repülhetett volna.
Nem volt jobb afal, azért, mert leírod, hogy Starks végigjátszotta a szezont - igen, de ISMÉTLEM: egyedüliként a falból, a többi majdnem ugyanaz volt korábban.
Ráadásul azzal sem tudok mit kezdeni, hogy kategorikusan kijelented, hogy szar/fos/ócska, 1 év után, és ez elég szerinted a váltáshoz-. Mindegy. Nem foglak meggyőzni, mert nem is akarlak, ráadásul én is csalódott vagyok erősen a mutatott játék alapján, de ez BA-nál is így volt nagyon sokszor, mégis kitartottam mellette is szinte az ucsó pillanatig.
Akkor ezek szerint a hogyan továbbra nincs válasz érdemben, tehát okosabb nem leszek, csak marad a konklúzió: TH takaroggy.kishaszi
Rohadtul nem ugyanaz volt a helyzet. Tavaly pl az ötödik meccsre nem volt OT-nk...
Ben nem érzi a rendszert, volt 4 jó meccse. A statok jók, de nem volt benne X-faktor, nem is tudtunk meccseket nyerni ezt leszámítva. Nem véletlen, hogy többször kritiálta Haley-t, illetve hogy tavalyi playcallingokat használt no huddle-ben.
Bennek nem a gyors labdaszabadulás az erénye. A futójáték meg totálisan érthetetlenül volt szar. Nincs ok Haley megtartására. Egy valamivel jobb, mélyebb kerettel szarabb lett az O. Ez visszalépés, ami 1 év alatt is elfogadhatatlan, mert semmi nem indokolta ezt.
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Én ezt a nem fekszik a rendszer BB-nek dolgot nem igazán értem. A sérülése előttig MVP jelöltek között is ott volt akkor addig feküdt neki most meg már nem?Van benne igazság. A feljavuló passzblokkolásban nagy szerepe volt az új rendszernek, "csak" a futáshoz nem tudtak olyan hatékonysággal hozzájárulni a falemberek, mint kellett volna. Talán az új OL coach majd javítani tud ezen.
Haley:
Amit igazán fel lehet hozni ellene szerintem az csak a szinte nem létező futó játék. Arról, hogy BB ilyen formában tért vissza teljesen homály inteket dobálva vagy, hogy a WR-ek sokszor droppolnak kulcs szituációban nem hiszem, hogy tehet.tamasboldizsar
A Haley maradása melletti és elleni érvek szerintem nagyjából ugyanolyan súlyban vannak. Tényleg nem lehet évente OC-t váltani, de ott a kérdés, hogy képes lenne-e egy év alatt jelentős javulást véghezvinni az offense-nél.
Az FO-n múlik, hogy ők bíznak-e az utóbbi lehetőségben. Én továbbra is azt mondom, nem követelem Haley kirúgását, de nem is sírnám vissza, ha esetleg megválnának tőle. Colberték kezében a döntés. | Tipp: Maradni fog. |