Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Dehogynem, egy baszott homály minden kurva meccsen van.De az benne volt mindig is Ben játékában csak eddig nem ilyen kulcsszituációknan dobálta...ShilkorA 2 pick nagyobb baj volt...dani2594Lószar habbal, egymeccsen kéthomály. Zsuzsám mehet. No akkor lehet összerakni az O-t megint.sutianapNem is a két homály a baj (bár az utóbbi 2 meccs ezen ment el), hanem a 14
/28 az olyan Tebow-szint és most még dropok sem voltak...Shilkor
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Zsuzsám mehet.sutianapSuisham azért a mai meccset leszámítva All-Pro közeli szezont futott. Amúgy meg: chip shotot hibázni nem szép, de a rossz snap és lekészítés bekavart, az 53 yardos miss-ért pedig megint egyértelműen Tomlin tehető felelőssé, ugyanazt a hülyeséget csinálta, mint amikor a Titans ellen elrúgatta vele 52-ről - vagy neki kellett volna menni, vagy puntolni, ez így viszont ostobaság volt.
De a kicker most a legkisebb bajunk. Sőt, itt egyenesen stabil a helyzet. A preseasonben nyilván kap majd vetélytársat Suisham, de ha azt hozza a továbbiakban is, amit ebben az idényben, akkor a rúgó poszt ki van pipálva.
több mint 11 éve
De az benne volt mindig is Ben játékában csak eddig nem ilyen kulcsszituációknan dobálta...A 2 pick nagyobb baj volt...dani2594Lószar habbal, egymeccsen kéthomály. Zsuzsám mehet. No akkor lehet összerakni az O-t megint.sutianapNem is a két homály a baj (bár az utóbbi 2 meccs ezen ment el), hanem a 14
több mint 11 éve
10 pont, most lehet kéne hozni valakit a nyakára, Stanzi?A 2 pick nagyobb baj volt...dani2594Lószar habbal, egymeccsen kéthomály. Zsuzsám mehet. No akkor lehet összerakni az O-t megint.sutianapNem is a két homály a baj (bár az utóbbi 2 meccs ezen ment el), hanem a 14
több mint 11 éve
A 2 pick nagyobb baj volt...Lószar habbal, egymeccsen kéthomály. Zsuzsám mehet. No akkor lehet összerakni az O-t megint.sutianapNem is a két homály a baj (bár az utóbbi 2 meccs ezen ment el), hanem a 14
13 pontot szereztek, ebből 10 pontot a pickekből (egyik pick6 rögtön). És a második kulcsszituban jött, amivel elvesztettük a meccset.
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
Lószar habbal, egymeccsen kéthomály. Zsuzsám mehet. No akkor lehet összerakni az O-t megint.sutianapNem is a két homály a baj (bár az utóbbi 2 meccs ezen ment el), hanem a 14
/28 az olyan Tebow-szint és most még dropok sem voltak...
több mint 11 éve
Lószar habbal, egymeccsen kéthomály. Zsuzsám mehet. No akkor lehet összerakni az O-t megint.
több mint 11 éve
Mondjuk ennek az összehasonlításnak a világon semmi értelme nincsen.kishasziAzért csak van némi köze a Colts idei szerepléséhez, meg azt is látjuk hová süllyedt a mi O-nk.
több mint 11 éve
Mondjuk ennek az összehasonlításnak a világon semmi értelme nincsen.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Arians idén is PO-ban van egy teljes rebuild alatt álló Colts-szal, pedig mennyit szidtuk éveken át + h örültünk Haleynek, lehet nem kellett volna...
több mint 11 éve
Offense lose champhionsip! 😊labyTaláló 😊 Az én változatom: Defense wins championships! But the offense sometimes fucks it all up.
És megint a Bengals-szal szemben vesztünk háborút, mint '09ben.
"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
vassadi
15 617
A védelem gyengén kezdte a szezont, de nem tartott sokáig, hogy visszaálljon az elit státusz, az offense viszont egy idény közepi, néhány meccses jó sorozatot leszámítva nem tudott felnőni a feladathoz.PO helyett azért küzdhetünk jövő héten, hogy ne negatív mérleggel zárjunk.
több mint 11 éve
Grat az off.nak. Haley mehet amerre lát.Bigben meg...élete szezonja nem tudom lesz-e még.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 11 éve
marescha
121
Idén már nem kell izgulni sajnos, vége ennek a hullámvasút idénynek... az idegeimnek is...
több mint 11 éve
patriksteelers
560
remélem a kiscicáknak is legalább úgy fog fájni mindenük mint nekem a fórumfoci miatt 😀
több mint 11 éve
Red Star
206
Bármi történt is eddig, bármily szkeptikus vagyok is az új offense stratégiánkkal kapcsolatban, bárki húzza is ma magára a fekete-arany mezt, a mérkőzés végén ünnepelni akarok. Az előbb áramszünet volt nálunk, ami után a net az istennek nem akart csatlakozni. Kalandnak mára beérném ezzel, meg egy unalmas győzelemmel. De az én kívánságaim mindig valami perverz csavarral szoktak teljesülni.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 11 éve
Sőt asszem, ha a Ravens bukik mindkettőn, mi meg behúzzuk őket akkor még a csoport is. Bár, ha ma megverjük a Cicncit, nem vagyok benne biztos, hogy a Ravens bukni fog az utolsó fordulóban, mivel akkor az már tét nélkül lesz.
több mint 11 éve
Jaaaa
több mint 11 éve
De vasárnap van...😕BlitzburghEste?? Az nem túl jó hír 😕 nekem most 8-ig bezárt a bazár.
több mint 11 éve
De vasárnap van...😕
több mint 11 éve
Így mondjuk már lesz talán 20% esélyünk. Ha nem is a liga lit CB-nk lesz a pályán legalább nem az újonc PS-ből feljött srác. Igaz Őt nem bántom, mert nem lehet könnyű így beszállni és a liga elit védelembe belesimulni. Ha kezdő potenciál lenne, gondolom több játékidőt kapott volna már. Kíváncsian várom a vasárnapot. Azt hiszem most is leszünk a Chiliben szép számmal, hétfőn már karácsony nincs meló 😀
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Out: IkeDoubtful: Adams
Mindenki más - azaz Lewis és Cortez Allen is - probable.