Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 12 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 855
Jarvis Jones jövőjét, hogy látjátok?
Ha már volt téma akkor bocs!Helmut Zimmer
Idén megpróbált beleszokni a rendszerbe, jövőre sokat fejlődik két év múlva Pro Bowl. 😀
Amúgy reálisan nézve az utolsó meccsen tetszett a játéka, futás ellen még mindig elég gyenge, de emberfogásban már nem tűnt olyan bizonytalannak...potenciál van benne azt tudjuk, de lesz vele még munka bőven...Klaci79
Amit még Jones védelmében hozzá kell tenni, hogy LOLB-ben mindenkinek jobban ment, mint ROLB-ben. Azon az oldalon a most "beérett" Worlids is rakásfos volt, úgyhogy valószínűleg egy Heyward-al az ember mellett az OLB feladata is egyszerűbb, akár látványosabb is!!!
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Ahogy lentebb írtam jelenleg ez a prioritás: NT/ILB, WR, NT/ILB, CBSoldados
Ezt sorrendben gondolod (körönként)? Akárhogy is, jelen állás szerint én nem tartom olyan magas prioritásúnak a WR draftot, hogy az első három kör valamelyikében picket áldozzunk rá. Adott Brown, idén hoztuk Wheatont a harmadik körben, ott van a Moye / J. Brown projekt, és a Sanders - Cotchery kettősből valószínűleg az egyiket megpróbáljuk megtartani. Ők ketten persze másféle szcenárióval járnak (Sanders WR2 lehet hosszú távon, míg Cotchery egyértelműen rövid távú megoldás, és ő inkább slot receiver), de egyik esetben sem tartom valószínűnek a korai WR picket, és (pillanatnyilag) még akkor is sanszosabbnak érzem a veterán igazolást, ha végül egyikük sem marad.
több mint 12 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 809
nem vagyok kepben a drafttal kapcsolatban...de a jelen es kozelmult legjobb CB-t milyen korokben draftoltak...?
merhogy olyan erzesem van, hogy az elso kor...nem mindig jelenti azt, hogy a legfasznyosabbxtaki
Egyik poszton se jelenti azt.laby
lehuztam egy 'best nfl CB 2013' listat. a lista forrasa tokmind1
megneztem az elsot, Richard Sherman, 5. kor.
Joe Haden, 1. kor
Patrick Peterson 1. korxtaki
A Legion of Boomban csak Earl Thomas az 1 körös! 😊Helmut Zimmer
es a tobbi? 1-2-3 avagy 4-5-6?xtaki
Thomas -1. (pbowl-multi)
Kancelllár -5. (pbowl-multi)
Sherman -5. (pbowl)
Maxvell -6.
Thurmond the 3rd -4.
Lane -6.

Post humusz:
Browner: (CFL-ből kukáztuk)Helmut Zimmer
ez azert eleg sokat mond...
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
nem vagyok kepben a drafttal kapcsolatban...de a jelen es kozelmult legjobb CB-t milyen korokben draftoltak...?
merhogy olyan erzesem van, hogy az elso kor...nem mindig jelenti azt, hogy a legfasznyosabbxtaki
Joe Haden, 1. kor
es a tobbi? 1-2-3 avagy 4-5-6?xtaki
Thomas -1. (pbowl-multi)
Kancelllár -5. (pbowl-multi)
Sherman -5. (pbowl)
Maxvell -6.
Thurmond the 3rd -4.
Lane -6.

Post humusz:
Browner: (CFL-ből kukáztuk)
több mint 12 éve
CB kapcsán nem értem miért akartok annyira első körben húzni...a legjobb példa Ike lehetne...nem a legjobb CB-k közül való ez tény, de 4. körös volt és ehhez képest stabilan 1 évtizedet lejátszott nálunk. Ok, azt én se bánnám, ha nem lenne lyukas keze, de nekem tökéletesen megfelel egy ilyen 4. körös CB. Allen szerintem jó lesz, idén a sérülése hátráltatta, de inkább front 7 párti vagyok.
több mint 12 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Süti

"ők egy-egy kedvezményes hetet nyertek a gyerekeimmel, mind a hárommal"

Ok,én is hozok hármat,ebből lassan összejön egy front7..

Így a szezon után vegyesek az érzéseim,de mindent összevetve a 8-8 reális.A szezon végével kompenzáltuk az elejét és nem lettünk negatívak.
S még egy pár gondolat:
-az év meccse:nekem a második Bengals elleni,esetleg még a Lions ami elöl van
-az év legfájóbb veresége:nem,nem a Pats.A Raiders elleni zakó,a demorlizáló első play,és a 2 kihagyott FG.Rettenet.
-az év támadója:Brown. Az új Ward,vita nélkül.Alázat,munka,mosoly.Állandó AllPro forma az összes meccsen.
-az év védője:volt meglepetés/Jason/,beérés/Cam/,rutin/Troy/,de ide Timmonsot rakom.Lambert féle tackle gyár,egy szinttel okosabb kiadásban.
-az év újonca:Bell,ez nem vitás

Szóval osztom azok véleményét,akik látják a fejlődést és a potenciált a csapatban,egy hibátlan draft és újra dominálhatunk.
Egy dologban nem értünk egyet,és ez a mostani hullámhegy.
Valóban sok dolog összeállt,magam is kíváncsi lennék egy hétvégi PO meccsen mire mennénk,de azt kétlem,hoigy ez kitart a köv szezonig.Kilenc hónap múlva jön az első éles snap,addig rengeteg víz lefolyik az Ohion...)
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Korai megítélni. LeBeau rendszerében a front-7 játékosok képtelenek egyből berobbani, minimum 2, de inkább 3 év kell hozzá az eddigi tapasztalatok alapján, hogy komfortosan és igazán jól játszon valaki.

Ami látszik, hogy kiváló motorja van, jó mentalitású játékos, aki sosem adja fel a playt, még akkor sem, ha hibázik és már reménytelennek tűnik. Egyelőre sokat hibázott, de az év folyamán azért folyamatosan javult. Ami még látszik, hogy fel kell szednie 10-15 font izmot, de ezzel az NFL-t ismerve nem lesz gond.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Idén megpróbált beleszokni a rendszerbe, jövőre sokat fejlődik két év múlva Pro Bowl. 😀
Amúgy reálisan nézve az utolsó meccsen tetszett a játéka, futás ellen még mindig elég gyenge, de emberfogásban már nem tűnt olyan bizonytalannak...potenciál van benne azt tudjuk, de lesz vele még munka bőven...
több mint 12 éve
Joe Haden, 1. kor
es a tobbi? 1-2-3 avagy 4-5-6?
több mint 12 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Ha már volt téma akkor bocs!
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ha 1. körben nem CB jön akkor sírni fogok!laby
első körben a Steelers hagyományosan nem szokott CB-t húzni. Ha ugyanis a front7-be igazolunk az jó a futás és a passzvédekezés ellen is egyszerreKlaci79
Akkor hagyománytalanul húzzunk az 1. körben, nem bánom a megnevezést. 😊

Egyébként nyilván nem úgy értettem hogy mindenáron CB-t szeretnék az első körben, hülyeség lenne draft előtt bármelyik posztra is azt mondani hogy ezt kötelező húzni az első körben, annál összetettebb jóval a draft.

Viszont annyiból tartom az állításom, hogyha lesz bent frankó CB és másik hiányposztunkra nem csúszna valami órási steal, akkor én szomorú lennék ha megint 2-3-4. körökre hagynánk a CB-t.laby
Hát pedig 1. körben azért nem valószínű. Ott van Allen és Gay, és ha abból indulunk ki, hogy Ike marad, akkor vele már hárman is vannak, ha pedig safety lesz, akkor tuti Shamarko játszik nickelt, de akármelyik verzió is lesz, van 3 jó/használható CB-nk, arra nem húzunk 1. körben. A 3-4. kör a legvalószínűbb CB-re.Soldados
Nem az adott évi kezdő csapatba szoktunk húzni ha jól tudom.
A többi részével egyetértek amúgy, de nekem egyenlőre C.Allen se mutatott valami nagy teljesítményt (pedig nagyon várom már tőle), se Gay. Utóbbi meg valószínűleg már kezd kiöregedni is mire az esetleges újoncunk beletanulna jól a dolgokba.

Az a kijelentésem hogy sírni fogok, azt már kifejtettem hogy nem feltétlenül úgy kell venni ahogy értettem.

Viszont én szurkolóként ha a draft engedi akkor CB-t húznék, a jelenlegi helyzeten kívül az egyik legkedveltebb poszt számomra a CB, szóval én imádtam Ike-ot nézni, és nagyon örülnék egy utódnak.laby
Mi meg csak leírtuk, hogy ez egyáltalán nem valószínű. 😊 Kell CB, de nem égető annyira, hogy 1. körben húzzunk. Én abból indulok ki, hogy a D-be 3 posztra kell játékos, az O-ba 1. Ezek közül messze a CB élvezi a legkisebb prioritást.

Ahogy lentebb írtam jelenleg ez a prioritás: NT/ILB, WR, NT/ILB, CB

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Igen...1-2 hónapja még azon ment a "vita", hogy jöhet e Jake Matthews is akár, hiszen gyengék is voltunk és akkor még Mariotáék sem mondták le a szereplést. Azóta tudjuk, hogy ez lehetetlen küldetés lenne, de akkor jöttek a Kouandjio, Lewan tippek. Ez utóbbiról még azért a mock-ok mindig nem tettek le teljesen, de Beachum nagyon meggyőző és tessék, egy tipikus hátsó körös draft, aki beválhat és évekre fontos posztot oldhat meg (ha megtanulja végre a futásblokkolást is). Úgyhogy most mindenképp erősen front 7 orientált draft jöhet, az öreg tehát kiélheti magát 😀
több mint 12 éve
Joe Haden, 1. kor
A Legion of Boomban csak Earl Thomas az 1 körös! 😊
több mint 12 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
első körben a Steelers hagyományosan nem szokott CB-t húzni. Ha ugyanis a front7-be igazolunk az jó a futás és a passzvédekezés ellen is egyszerreKlaci79

Egyébként nyilván nem úgy értettem hogy mindenáron CB-t szeretnék az első körben, hülyeség lenne draft előtt bármelyik posztra is azt mondani hogy ezt kötelező húzni az első körben, annál összetettebb jóval a draft.

Viszont annyiból tartom az állításom, hogyha lesz bent frankó CB és másik hiányposztunkra nem csúszna valami órási steal, akkor én szomorú lennék ha megint 2-3-4. körökre hagynánk a CB-t.laby
Hát pedig 1. körben azért nem valószínű. Ott van Allen és Gay, és ha abból indulunk ki, hogy Ike marad, akkor vele már hárman is vannak, ha pedig safety lesz, akkor tuti Shamarko játszik nickelt, de akármelyik verzió is lesz, van 3 jó/használható CB-nk, arra nem húzunk 1. körben. A 3-4. kör a legvalószínűbb CB-re.Soldados
Nem az adott évi kezdő csapatba szoktunk húzni ha jól tudom.
A többi részével egyetértek amúgy, de nekem egyenlőre C.Allen se mutatott valami nagy teljesítményt (pedig nagyon várom már tőle), se Gay. Utóbbi meg valószínűleg már kezd kiöregedni is mire az esetleges újoncunk beletanulna jól a dolgokba.

Az a kijelentésem hogy sírni fogok, azt már kifejtettem hogy nem feltétlenül úgy kell venni ahogy értettem.

Viszont én szurkolóként ha a draft engedi akkor CB-t húznék, a jelenlegi helyzeten kívül az egyik legkedveltebb poszt számomra a CB, szóval én imádtam Ike-ot nézni, és nagyon örülnék egy utódnak.

több mint 12 éve
Joe Haden, 1. kor
És Revis is 1. kör volt.

több mint 12 éve
Joe Haden, 1. kor
Patrick Peterson 1. kor
több mint 12 éve
Ez mindig függ attól, hogy éppen mennyire van CB szükség...tavaly pl csak 5. körben húztunk CB-t, de őt is aztán passzoltuk, de 2012-ben is csak 7. kompenzációs pick volt CB...ő sincs már a csapatnál.
De 2011-ben Curtis Brown, aki ugye most sérüléssel küzködik és nem is igazán tudta bejátszani magát a 3. körben jött, a mostani egyik kezdő szintű Cortez Allen, pedig ugyanebben az évben a 4. helyen húztuk.
2010-ben az 5. körben húztuk, már nyoma sincs, 2009-ben viszont a 3-4
. körökben is CB jött, 3. helyen ráadásul a NO jelenlegi legjobb CB-je Keenen Lewis.
Gay a mostani 2. kezdőnk az 5. körben jött 2007-ben.
Úgyhogy elég nagy a szórás, de 1-2 körben jellemzően nem hozunk CB-t. Még ha éppen kell akkor sem.
több mint 12 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Szerintem itt nem ez a lényeg. Ha szar a DL, nem hatékony a front7, akkor nincs az a CB, aki lefedez egy jó elkapót. Viszont a fordítottja igaz, egy átlagos CB, illetve maga a csapatvédekezés (ha már kevés emberrel megvan a nyomás a QB-n, marad ember a backfield-re) is levesz egy elit WR-t.

Vagyis ez a steelers elv egy teljesen logikus elv és nem hiszem, hogy fel lesz adva idén, pláne azért sem, mert C. Allen, K. Lewis a negyedik és harmadik körben jöttek és ugye beváltak, más kérdés, hogy ez utóbbit nem tartottuk meg.

Én akkor lepődnék meg, ha nem DE-t húznánk első körben, nagyon meglepődnék. Az OT húzás volt 1 hónappal ezelőtt is az evidens még, de az év végére hála az égnek ezt már semmi nem indokolja.
több mint 12 éve

Hát pedig 1. körben azért nem valószínű. Ott van Allen és Gay, és ha abból indulunk ki, hogy Ike marad, akkor vele már hárman is vannak, ha pedig safety lesz, akkor tuti Shamarko játszik nickelt, de akármelyik verzió is lesz, van 3 jó/használható CB-nk, arra nem húzunk 1. körben. A 3-4. kör a legvalószínűbb CB-re.

1. körre sztem DL (legfőképp NT) és ILB lehet nagyon sanszos jelen állás szerint. Utóbbi még valószínűbb, ha Foote cut lesz, de ha nem, akkor is nagyon benne van sztem. Az OL az év második fele és elsősorban Beachum miatt nagyon-nagyon meglepne, sőt sztem az 4 körben egyáltalán nem lesz OL-húzásunk.

Most így látom, de még ezen változtathatnak a cutok és az FA:

1. kör NT/ILB
2. kör WR - Sanders-t sztem elengedjük.
3. kör NT/ILB
4. kör CB

utána mindgey, jönnek a project játékosok.

több mint 12 éve
Egyik poszton se jelenti azt.

több mint 12 éve
merhogy olyan erzesem van, hogy az elso kor...nem mindig jelenti azt, hogy a legfasznyosabb
több mint 12 éve

Viszont annyiból tartom az állításom, hogyha lesz bent frankó CB és másik hiányposztunkra nem csúszna valami órási steal, akkor én szomorú lennék ha megint 2-3-4. körökre hagynánk a CB-t.

több mint 12 éve
első körben a Steelers hagyományosan nem szokott CB-t húzni. Ha ugyanis a front7-be igazolunk az jó a futás és a passzvédekezés ellen is egyszerre
utoljára ha jól tudom 15-16 éve draftoltunk CB-t, de a sec-be is csak Troy-t igazoltuk 1997-óta egyedül...mármint az első körben...
azóta 3 WR jött, 4 O line ember, 3 D line, 2 LB, 1 TE és 1 RB, valamint Ben és Troy
több mint 12 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 852
Ja, a lényeg, hogy Clarkra minden bizonnyal nem lesz szükség...😊

CB kell nem vitás, és minden bizonnyal a szokások szerint a harmadik, vagy negyedik körben csak.
több mint 12 éve
Ha 1. körben nem CB jön akkor sírni fogok!