Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
Sőt, szinte biztos, hogy nem 😕
több mint 12 éve
Azt, hogy mit jelent a Steelers Nation Diesel és Clark szemén lehet látni....tudják mind a ketten, hogy jövőre már nem biztos, hogy kifutnak...
több mint 12 éve
Én továbbmegyek, ez már több volt, mint mézesmadzag, bekaptuk a legyet! 😀 😀 Csak aztán a torkunkon akadt. 😕

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Én bevallom őszintén, most csak azért nem vagyok teljesen kiakadva a Készíre és csak annyi tart vissza az értelmetlen trollokodástól, hogy a Báltimór meccs után számomra véget ért a szezon. Valahogy azóta érzem azt, hogy játszhatjuk minden meccsen a valaha volt legjobb focit, akkor is egy a pálya középébe küldött fagyott kutyaszarról az ellenfélnek bepattan egy field goal a legvégén. Nincs ezzel semmi gond, lehet hívni sorsszerűségnek, karmának, a magam véleménye csak az, hogy nem dolgoztunk meg elég keményen azért, hogy az Óklend ellen bemenjen két ratyi field goal, hogy a Baltimore ellen összejöjjön valahogy az a fránya hosszabbítás és talán győzelem, hogy a Májámi ellen Brown cipőfűzője ne érje a vonalat vagy azért, hogy a Készí megverje az amúgy ezen a napon igen gyenge, Dzsekszonvilli erényeket csillogatató Csárdzserszt.Ha bő egy hónappal ezelőtt nem zártam volna már le a szezont, bizony irtózatosan szarul esett volna a tegnap este, mert bizony ez a mézesmadzad klasszikus esete volt. Mondhatom, már-már aljas. Azt azért megjegyezném, hogy ez a vasárnapi játéknap minden szempontból igazi burleszk volt, nem csak nekünk. De azért főleg nekünk. Igazán szép kasszasiker lehetne a moziban, kár, hogy számunkra drámai véggel. Viszont azért csak-csak kibújik a napocska a felhők mögül és az üstökös is egyre fényesebben ragyogott, ahogy haladtuk előre a szezonban. Jövőre meglesz a 7.!
több mint 12 éve
Na a játékvezetés, az már felháborít. Az igen azt lehet szídni és csapattól függetlenül, akkor is, ha ezek kiegyenlítik egymást. Valóban valamit ki kell találnia az NFL-nek, nem látom a fiatal utánpótlást, a meccseken akiket mutatnak, 10 éve, 8 éve 15 éve vezet. Valami olyan rendszer kellene mint a sima fociban a FIFA-nál. Nem mondom, hogy jó, de folyamatos a fiatal utánpótlás.Teljes nyugalommal vettem tudomásul, hogy nem jutunk PO-ba és nem hibáztatom sem a KC-t, sem a rugót, de azért igenis ez a játékvezetés már rég nem éri el a liga színvonalát. Ez azért mindenképp bosszantó, mondom ezt annak ellenére még egyszer, hogy a SD PO-ba jutása ilyen december után teljesen jogos és csak komoly hab lett volna a tortán, ha mindezek ellenére PO-ba jutunk.Klaci79Laci, mióta megtértem 😀 Most komolyan, ha tépem magam jobb lesz?? A vérnyomásommal csak az egészségemet károsítom. Változik valami?? Elvesztem a méltóságom, azt a kicsit is,. Így legalább az megmarad 😀polamaluNa Te mióta vagy ilyen hűvös és kimért? 😀ahhoz mit szóltok, hogy az nfl hivatalosan elismerte, hogy bírói hiba miatt sem jutott be a rájátszásba a Steelers?csebiAzt ismerték el, hogy zászlót kellett volna dobni. Az. hogy Succop akkor berúgja semmi sem garantálja. A Steelers idén a 15. helyen választhat, és nem rájátszás résztvevő. Mától a jövővel kell foglalkozni.polamalu
36-ról rúghatott volna...ráadásul 2. kísérlet egy rontott után. Ők sem akartak kikapni, így a Chargers csak saját magának köszönhette volna a 2. kísérletet. Ha ezt az NFL elismeri akkor az korrekt és szokatlan tőlük. Ettől még persze nekünk nem lesz jobb.Klaci79
több mint 12 éve
Annyiból érdekes ez, hogy nyilván azért rugta a megszokottnál jobbra, mert balról jöttek és annyian. Node ez van, visszacsinálni nem lehet és igen, talán a Tomlin elleni flame áradat és büntetés követelés ettől azért talán elapad. Mókás volna ugyanis ezután még bennünket többletként büntetni.Így van!!! Minden amit mondtál!!!
Egyébként talán azért ennyire békés hangulat, mert előremutató volt a vége, összeálltak dolgok és ez bíztató végre.
Succopra nem haragszom, csak annyit kérek, hogy jövőre ellenünk ugyanezt és ugyanígy...😊
Go steelers!Klemó
több mint 12 éve
Teljes nyugalommal vettem tudomásul, hogy nem jutunk PO-ba és nem hibáztatom sem a KC-t, sem a rugót, de azért igenis ez a játékvezetés már rég nem éri el a liga színvonalát. Ez azért mindenképp bosszantó, mondom ezt annak ellenére még egyszer, hogy a SD PO-ba jutása ilyen december után teljesen jogos és csak komoly hab lett volna a tortán, ha mindezek ellenére PO-ba jutunk.Laci, mióta megtértem 😀 Most komolyan, ha tépem magam jobb lesz?? A vérnyomásommal csak az egészségemet károsítom. Változik valami?? Elvesztem a méltóságom, azt a kicsit is,. Így legalább az megmarad 😀polamaluNa Te mióta vagy ilyen hűvös és kimért? 😀ahhoz mit szóltok, hogy az nfl hivatalosan elismerte, hogy bírói hiba miatt sem jutott be a rájátszásba a Steelers?csebiAzt ismerték el, hogy zászlót kellett volna dobni. Az. hogy Succop akkor berúgja semmi sem garantálja. A Steelers idén a 15. helyen választhat, és nem rájátszás résztvevő. Mától a jövővel kell foglalkozni.polamalu
36-ról rúghatott volna...ráadásul 2. kísérlet egy rontott után. Ők sem akartak kikapni, így a Chargers csak saját magának köszönhette volna a 2. kísérletet. Ha ezt az NFL elismeri akkor az korrekt és szokatlan tőlük. Ettől még persze nekünk nem lesz jobb.Klaci79
több mint 12 éve
Egyébként még egy adalék, holnap megérkezik a liga 2. legtöbb yardját elkapó Steelers csapat MVP exkluzív pulóvere, talán dedikálva 😀 Ne legyek boldog??? (Aláírás mindenképpen van, csak az grafika, de lehet, mint előrendelő dedikáltan kapom, ezt ígérték)
több mint 12 éve
Annyiból érdekes ez, hogy nyilván azért rugta a megszokottnál jobbra, mert balról jöttek és annyian. Node ez van, visszacsinálni nem lehet és igen, talán a Tomlin elleni flame áradat és büntetés követelés ettől azért talán elapad. Mókás volna ugyanis ezután még bennünket többletként büntetni.Egyébként talán azért ennyire békés hangulat, mert előremutató volt a vége, összeálltak dolgok és ez bíztató végre.
Succopra nem haragszom, csak annyit kérek, hogy jövőre ellenünk ugyanezt és ugyanígy...😊
Go steelers!
több mint 12 éve
A Chiefs-ről csak annyit, hogy már tavaly is a liga egyik legjobb csapata lett volna, ha van egy középszerű irányítója legalább. Mostanra lett nekik, még egy kicsivel jobb is, mint középszerű. Az elért eredmény nem is véletlen. Tavaly még "csak" jó védelmük volt és tudtak futni, ami idén kiegészült a passzjátékkal is. Más nem is kell...Én is bánkódom magamban, de keménynek kell lenni. Tavaly a Chiefs milyen mélyen volt, és most hol tartanak. Ott a példa, ha nekik sikerült akkor a Steelersnek övőre irány a SB. 😀 Na jó ez csak álom, de a PO-t én is elvárom. Tavaly még az év végén is lefelé mentünk, abból a hullámvölgyből a 6-7 hétre sikerült egyenesbe jönni és elkezdeni felfelé kúszni. Vagyis majd 1 évig voltunk gödörben, most a hullám tetején vagyunk, rajta kell maradni mint a jó rodeós. Az meg, hogy a ligában nem sok csapat van aki az elmúlt 10 évben nem zárt negatív mérleggel azt hiszem mindennek ellenére megsüvegelendő, mindenkinek. Én nem bántom Succopot. Biztos vagyok benne, hogy Ő be akarta azt rúgni, csak nem bírta el a nyomást, ez a hiba a Kansas számára ijesztőbb mint nekünk 😉polamaluahhoz mit szóltok, hogy az nfl hivatalosan elismerte, hogy bírói hiba miatt sem jutott be a rájátszásba a Steelers?csebipola jól írta. Elsősorban a Steelersnek kellett volna eggyel több meccset nyernie a PO-hoz. Másodsorban nincs garancia arra, hogy 36-ról beverte volna. Ettől még persze játékvezetői hiba volt. Mint ahogy az OT-ban sem kellett volna lefújni a fake puntot, mert megvolt a forward progress... És ugye play eredménye fumble return TD volt a Chiefs-nek, amit visszafújtak.
De amit igazán gondolok róla, hogy így azért a ligának nehezebb lesz draftpickkel büntetnie a Tomlin-esetet. 😀 😀 Vagy akkor magukat is büntessék meg egy lemondással, ugye Goodel bácsi!? 😀Soldados
több mint 12 éve
Pride and dignity. Ez a két első szó, ami a Steelers-ről eszembe jut. 😊 Na persze a six-times Super Bowl Champion után. 😀Laci, mióta megtértem 😀 Most komolyan, ha tépem magam jobb lesz?? A vérnyomásommal csak az egészségemet károsítom. Változik valami?? Elvesztem a méltóságom, azt a kicsit is,. Így legalább az megmarad 😀polamaluNa Te mióta vagy ilyen hűvös és kimért? 😀ahhoz mit szóltok, hogy az nfl hivatalosan elismerte, hogy bírói hiba miatt sem jutott be a rájátszásba a Steelers?csebiAzt ismerték el, hogy zászlót kellett volna dobni. Az. hogy Succop akkor berúgja semmi sem garantálja. A Steelers idén a 15. helyen választhat, és nem rájátszás résztvevő. Mától a jövővel kell foglalkozni.polamalu

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Laci, mióta megtértem 😀 Most komolyan, ha tépem magam jobb lesz?? A vérnyomásommal csak az egészségemet károsítom. Változik valami?? Elvesztem a méltóságom, azt a kicsit is,. Így legalább az megmarad 😀Na Te mióta vagy ilyen hűvös és kimért? 😀ahhoz mit szóltok, hogy az nfl hivatalosan elismerte, hogy bírói hiba miatt sem jutott be a rájátszásba a Steelers?csebiAzt ismerték el, hogy zászlót kellett volna dobni. Az. hogy Succop akkor berúgja semmi sem garantálja. A Steelers idén a 15. helyen választhat, és nem rájátszás résztvevő. Mától a jövővel kell foglalkozni.polamalu
több mint 12 éve
Na Te mióta vagy ilyen hűvös és kimért? 😀ahhoz mit szóltok, hogy az nfl hivatalosan elismerte, hogy bírói hiba miatt sem jutott be a rájátszásba a Steelers?csebiAzt ismerték el, hogy zászlót kellett volna dobni. Az. hogy Succop akkor berúgja semmi sem garantálja. A Steelers idén a 15. helyen választhat, és nem rájátszás résztvevő. Mától a jövővel kell foglalkozni.polamalu
36-ról rúghatott volna...ráadásul 2. kísérlet egy rontott után. Ők sem akartak kikapni, így a Chargers csak saját magának köszönhette volna a 2. kísérletet. Ha ezt az NFL elismeri akkor az korrekt és szokatlan tőlük. Ettől még persze nekünk nem lesz jobb.
több mint 12 éve
"Thanks Steeer Nation for sticking with the team throughout this season and being the best fans in the world!"- Coach Tomlin, from his press conference today.
több mint 12 éve
Én akartam trollkodni, csak nem vol rá alkalom, pedig micsodi jó beírás lett vóna: Köszi.Nyuszi.Puszi. 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ezért "egyetlen Steelers-fan sem trollkodott a Chiefsnél" is vagyok büszke arra, hogy Steelers szurkoló vagyok, meg mert a Steeler Nation a legkiválóbb család a világon.
A Camp Nou-ban is járt a rettenetes a hét végén, na jó én vittem 😀
A Barcánál van a jelszó "Több mint klub" Igaz ez a Steelersre is azt hiszem. Meghatódva álltam vasárnap délelőtt a napsütésben Kubala szobránál aki több mint 60 éve volt a Barca első legendája (nem én mondom, ők írják) és a mai napig hatalémas tisztelet övezi, majdnem saját vitrine van, ami csak Messinek és valamennyire Cruyfnak jár ki.
több mint 12 éve
Az tény, hogy örültem, hogy egyetlen Steelers-fan sem trollkodott a Chiefsnél, hogy miért a cserék játszottak és Succop miatt sem. Mindenki tudta, felfogta, hogy nekünk kellett volna eggyel többször nyerni.megsüvegelendő, hogy így viselitek amúgy, én nem tudnám! sztem Succop nem véletlenül rúgja ennyire oldalra a lasztit...csebiahhoz mit szóltok, hogy az nfl hivatalosan elismerte, hogy bírói hiba miatt sem jutott be a rájátszásba a Steelers?csebiAzt ismerték el, hogy zászlót kellett volna dobni. Az. hogy Succop akkor berúgja semmi sem garantálja. A Steelers idén a 15. helyen választhat, és nem rájátszás résztvevő. Mától a jövővel kell foglalkozni.polamalu
Amúgy sztem semmi szándékosság nem volt benne. Succopnál jobb rúgó is hagyott már ki 41-ről FG-t. Nekik lett volna a legjobb, ha nincs hosszabbítás, amiben csak újabb játékosuk sérülhet le egy számukra tétnélküli meccsen. Nem sokkal ment az mellé, de sajna kihagyta, van ilyen. 😉

több mint 12 éve
Én is bánkódom magamban, de keménynek kell lenni. Tavaly a Chiefs milyen mélyen volt, és most hol tartanak. Ott a példa, ha nekik sikerült akkor a Steelersnek övőre irány a SB. 😀 Na jó ez csak álom, de a PO-t én is elvárom. Tavaly még az év végén is lefelé mentünk, abból a hullámvölgyből a 6-7 hétre sikerült egyenesbe jönni és elkezdeni felfelé kúszni. Vagyis majd 1 évig voltunk gödörben, most a hullám tetején vagyunk, rajta kell maradni mint a jó rodeós. Az meg, hogy a ligában nem sok csapat van aki az elmúlt 10 évben nem zárt negatív mérleggel azt hiszem mindennek ellenére megsüvegelendő, mindenkinek. Én nem bántom Succopot. Biztos vagyok benne, hogy Ő be akarta azt rúgni, csak nem bírta el a nyomást, ez a hiba a Kansas számára ijesztőbb mint nekünk 😉ahhoz mit szóltok, hogy az nfl hivatalosan elismerte, hogy bírói hiba miatt sem jutott be a rájátszásba a Steelers?csebipola jól írta. Elsősorban a Steelersnek kellett volna eggyel több meccset nyernie a PO-hoz. Másodsorban nincs garancia arra, hogy 36-ról beverte volna. Ettől még persze játékvezetői hiba volt. Mint ahogy az OT-ban sem kellett volna lefújni a fake puntot, mert megvolt a forward progress... És ugye play eredménye fumble return TD volt a Chiefs-nek, amit visszafújtak.
De amit igazán gondolok róla, hogy így azért a ligának nehezebb lesz draftpickkel büntetnie a Tomlin-esetet. 😀 😀 Vagy akkor magukat is büntessék meg egy lemondással, ugye Goodel bácsi!? 😀Soldados
több mint 12 éve
ahhoz mit szóltok, hogy az nfl hivatalosan elismerte, hogy bírói hiba miatt sem jutott be a rájátszásba a Steelers?csebipola jól írta. Elsősorban a Steelersnek kellett volna eggyel több meccset nyernie a PO-hoz. Másodsorban nincs garancia arra, hogy 36-ról beverte volna. Ettől még persze játékvezetői hiba volt. Mint ahogy az OT-ban sem kellett volna lefújni a fake puntot, mert megvolt a forward progress... És ugye play eredménye fumble return TD volt a Chiefs-nek, amit visszafújtak. De ez mind nem számít. 9 meccs kellett volna a PO-hoz, nem 8. Ez az igazság. Megvolt rá a lehetőségünk, de nem éltünk vele, nem voltunk elég jók. Ha jobbak leszünk, majd megint nekünk dolgoznak ezek a nüanszok. 😊
De amit igazán gondolok róla, hogy így azért a ligának nehezebb lesz draftpickkel büntetnie a Tomlin-esetet. 😀 😀 Megbüntettek most eléggé minket. 😊 Vagy akkor magukat is büntessék meg egy lemondással, ugye Goodel bácsi!? 😀

több mint 12 éve
megsüvegelendő, hogy így viselitek amúgy, én nem tudnám! sztem Succop nem véletlenül rúgja ennyire oldalra a lasztit...ahhoz mit szóltok, hogy az nfl hivatalosan elismerte, hogy bírói hiba miatt sem jutott be a rájátszásba a Steelers?csebiAzt ismerték el, hogy zászlót kellett volna dobni. Az. hogy Succop akkor berúgja semmi sem garantálja. A Steelers idén a 15. helyen választhat, és nem rájátszás résztvevő. Mától a jövővel kell foglalkozni.polamalu
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Tomlin a Chiefs FG-ról K. "Nézte valahogyan TV-na a FG-t" V. "Igen" Na ennyit foglalkozzunk mi is vele.
több mint 12 éve
ahhoz mit szóltok, hogy az nfl hivatalosan elismerte, hogy bírói hiba miatt sem jutott be a rájátszásba a Steelers?csebiAzt ismerték el, hogy zászlót kellett volna dobni. Az. hogy Succop akkor berúgja semmi sem garantálja. A Steelers idén a 15. helyen választhat, és nem rájátszás résztvevő. Mától a jövővel kell foglalkozni.
több mint 12 éve
Most a Steelers.com-on Tomlin ajtótájékoztató. Már többen kérdezték burkoltan Haleyt, de nem mond semmit 😀
több mint 12 éve
ahhoz mit szóltok, hogy az nfl hivatalosan elismerte, hogy bírói hiba miatt sem jutott be a rájátszásba a Steelers?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
(Ja és Succop meg szarjon sünt....😛 )Klaci79Őszinte részvétem a gonoszsága miatt 😊