Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én TH menesztésén nagyon is elgondolkodnékSoldados
És kire cserélnéd le?vassadi
Kirby Wilson RB Coach. Amúgy is róla suttogtak, csak ugy súlyos égési sérülésekkel kezelték, amikor az új OC-ről dönteni kellett év elején.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Mennyi az esélye, hogy Ike a PO-ra (amennyiben bejutunk) 100%-os (de legalább 90) lesz? Mik a kilátások jelenleg?dani2594
Talán már jövő héten is játszhat, de ha lesz is tétje a Browns elleni meccsnek, akkor sem vagyok biztos abban, hogy erőltetnék. Vagy legalábbis nem kezdőként. A PO-ra már nagy valószínűséggel készen állna, de azt nem lehet megjósolni, milyen formában tér vissza.
több mint 11 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 827 — dani2594@freemail.hu
Mennyi az esélye, hogy Ike a PO-ra (amennyiben bejutunk) 100%-os (de legalább 90) lesz? Mik a kilátások jelenleg?

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
Nem edzett: Heyward, Woods, Ike, Troy
Limitált: Adams, Lewis, Sanders
Teljes értékű edzés: C. Allen
több mint 11 éve
Én TH menesztésén nagyon is elgondolkodnékSoldados
És kire cserélnéd le?
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ben Roethlisberger said that he came in and apologized to Todd Haley and the Rooney family in Monday.

De miért? Az int miatt?Blitzburgh
Kritizálta egy kicsit a playhívást, emiatt.

Szerintem a pletykák miatt Haley-ről, meg lehet hogy a játékhívások a tendencia nem tetszik a családnak. Esetleg ultimátum, ha nincs PO, repülsz öcsém.polamalu
Mármint hogy Haley repül? Szerintem még akkor is biztos a maradása, ha esetleg nem sikerül a PO, és rendben is van ez így.vassadi
Én az utóbbin elgondolkodnék. Azt továbbra is tartom, hogy ez nem a kerethez legjobban illő Off. stratégia. A futás a középső 4 meccset leszámítva kritikán aluli, a WR-eink nincsenek kihasználva, a sok drop akár abból is eredhet, hogy stílusuktól teljesen eltérő passzrendszert működtet a csapat.

Én TH menesztésén nagyon is elgondolkodnék, az O szarabb, mint volt (de legalábbis nem jobb), miközben sokkal jobb fallal dolgozik, mint bármelyik korábbi az elmúlt 5 évből.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Ben Roethlisberger said that he came in and apologized to Todd Haley and the Rooney family in Monday.

De miért? Az int miatt?Blitzburgh
Kritizálta egy kicsit a playhívást, emiatt.

Szerintem a pletykák miatt Haley-ről, meg lehet hogy a játékhívások a tendencia nem tetszik a családnak. Esetleg ultimátum, ha nincs PO, repülsz öcsém.polamalu
Mármint hogy Haley repül? Szerintem még akkor is biztos a maradása, ha esetleg nem sikerül a PO, és rendben is van ez így.
több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Szerintem a pletykák miatt Haley-ről, meg lehet hogy a játékhívások a tendencia nem tetszik a családnak. Esetleg ultimátum, ha nincs PO, repülsz öcsém.
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.

De miért? Az int miatt?
több mint 11 éve
Colon -> IR
Mendy -> roster
több mint 11 éve
Lewis qrva fontos lenne, hogy játszon Ike hiányában. Persze Allen és Adams sem fog ártani.

több mint 11 éve
- Ike a Bengals ellen sem játszik, ez már biztos. 😕
- Lewis lehet, hogy limitáltan tud csak edzeni a hét elején, de valószínűleg pályán lehet majd vasárnap.
- Allen és Adams is edzeni fog, remélhetőleg mindketten kezdők lehetnek.
- Leigazoltuk Justin Kinget, Van Dyke IR-re került.
- Sanders limitáltan kezdi a hetet, talán játszhat.
több mint 11 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
hát, Andy 8 meccse nem dobott sztem picket, annyit vállal, amit kell, sőt, tök jól nyomja ezeket a snap utáni rögtönzött passzokat - vmi 1,5 mp alat szabadul a labdától - és stabilan hozza az 1-2-3 TD-t. Én erre nem appellálnék.kishaszi
Ehhez még azt is hozzáveheted, hogy a cornereink ha telibe dobják őket akkor is kis eséllyel kapják el a labdát.

több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 494 — Steelers fan
hát, Andy 8 meccse nem dobott sztem picket, annyit vállal, amit kell, sőt, tök jól nyomja ezeket a snap utáni rögtönzött passzokat - vmi 1,5 mp alat szabadul a labdától - és stabilan hozza az 1-2-3 TD-t. Én erre nem appellálnék.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Azért ha hideg fejjel végiggondoljuk,a vasárnap kutyanehéz lesz,most nem adok többet 30%-nál magunknak.A Cincy O 2x,a D 3x jobb a tehenészeknél.
Daltonban bízhatnánk,hogy dob egy-két homályt,de passrush nélkül mért tenné?Valaki látta Wugylit a Cowboys ellen?
Maximálisan koncentrált O-val/semmi drop&fumbli/ és plusz labdaszerzéssel a D-től, meglehet.
Vagy ha előszedünk egy rettenet futást.
Asszem sok a ha..
De ezt ők jobban tudják.Ha kipréselünk magunkból 2 wint,minden tiszteletem a csapaté/újra..😊/.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
ja, aha vadkártya-kilincs, bár most meg nem mondom, hogy veszthetnék el a csoportotsutianap
Nagyon simán.
Akár a Steelers, akár a Bengals nyer kettőt, mi pedig bukunk kettőt - akkor a 6. helyen végzünk.

Egyébként némileg extrém módon még 8-8-cal is PO-zhattok, ha a Bengalst veritek de a Browns ellen hasaltok.. mert a Jets/Bengals elleni tiebreaker megvan 8-8-nál.
Igor
Nem elméletileg, gyakorlatilag

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
ja, aha vadkártya-kilincs, bár most meg nem mondom, hogy veszthetnék el a csoportotsutianap
Nagyon simán.
Akár a Steelers, akár a Bengals nyer kettőt, mi pedig bukunk kettőt - akkor a 6. helyen végzünk.

Egyébként némileg extrém módon még 8-8-cal is PO-zhattok, ha a Bengalst veritek de a Browns ellen hasaltok.. mert a Jets/Bengals elleni tiebreaker megvan 8-8-nál.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Roth Pittsburgh Steelers 277 — #HereWeGo
steelers szimpatizánsok közül ki jön fórum focira szombaton?patriksteelers
Hétvégén valószínűleg nem fogok ráérni,uh sajnos most kihagyom.

több mint 11 éve
patriksteelers Pittsburgh Steelers 560
steelers szimpatizánsok közül ki jön fórum focira szombaton?

több mint 11 éve
Jól láttam hogy BigBenbe nem volt annyi hogy gratuláljon Romonak, inkább befutott az öltözőbe?laby
jól láttad. érezte a súlyát, saját 20-ason ilyen interceptiont dobni főleg ilyen tétnél... ha egy picit jobb lesz az O vasárnap szerintem tuti POpatriksteelers
Ha dob 8 int-et egy meccsen akkor is lehetne benne annyi hogy oda megy gratulálni a győztesnek ahogy azt mindig teszik.laby
ez is igaz, mondjuk ha én lennék bigben tuti felrúgtam volna mindent és elmentem volna zuhanyozni egy jó kis toporzékolás után 😀

több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Jól láttam hogy BigBenbe nem volt annyi hogy gratuláljon Romonak, inkább befutott az öltözőbe?laby
jól láttad. érezte a súlyát, saját 20-ason ilyen interceptiont dobni főleg ilyen tétnél... ha egy picit jobb lesz az O vasárnap szerintem tuti POpatriksteelers
Ha dob 8 int-et egy meccsen akkor is lehetne benne annyi hogy oda megy gratulálni a győztesnek ahogy azt mindig teszik.

több mint 11 éve
jól láttad. érezte a súlyát, saját 20-ason ilyen interceptiont dobni főleg ilyen tétnél... ha egy picit jobb lesz az O vasárnap szerintem tuti PO

több mint 11 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Jól láttam hogy BigBenbe nem volt annyi hogy gratuláljon Romonak, inkább befutott az öltözőbe?

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
nyet, mer szoptuk a Titanst és az eslő Baltimorederbit is, közte csak négy vót

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
franc se akar a pecchez menni😀kishaszi
Alapvetően jogos, de számunkra inkább oda, mint Denverbe.Soldados
Igen, tudom, de mostanában ezek a kecsápok nem annyira hozták a papírt. Lásd Csárdzsörsz . .
Értem én, hogy Menninget el akarjuk kerülni, pláne klárki hiányában, és ha csíbó szétpasszolt minket, akkor filipmorrisz bármire ugye...

Node idénre már nem hiszek ezekben a mikropárosításokban, így érzésből mondom.

Viktor: elhiszem, csak én pont ettől az összeállástól látom magunkat távol. Annyira nem vagyunk messze, de valahogy mindig valamelyik részen hiba csúszik a gépezetbe, akkor meg TB-nek nem is kell több. A Pats kb. abban a legjobb, hogy csak akkor lehet ellenük nyerni, hogy ha végig dominálod a 60 percet- 55 nem elég---kishaszi
Rivers (és Romo) szétpasszolt, miután nincs cornerünk. De Cortez már jövő héten lesz, Ike pedig legkésőbb PO-ra lenne. (Sőt papíron Tomlin azt mondta 2 meccs a tuti kihagyás Ike-nak, azaz talán-talán ő is játszhat a Cincy ellen, bár ebben nem igazán hiszek)

Az O már most jobb volt, mint BB múlt heti első meccsén.

Ha valahogy behúzzuk a Cincy meccset, még bármi lehetne a PO-ra. A kérdés inkább az, hogy képesek vagyunk-e behúzni mondjuk Ike nélkül.