Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
Áhh... Akkor inkább vált volna biztossá már múlt héten, hogy nem leszünk ott a PO-ban (nyert volna a Dolphins, vagy akárhogy), de így, hogy az utolsó utáni pillanatig él a remény, és csak akkor bukjuk el (tudom, nem ezen múlt elsősorban), ennél nincs rosszabb...vassadiEz egy ilyen szezon volt, nüanszokon múlt rengetegszer: Dolphins elleni AB kilépés, Ravens meccs és ez itt a végén. Remélem jövőre visszatérünk a PO-ba egy megerősített D-vel és egy életképesebb OC-vel.
több mint 12 éve
Asszem Ryan Succop persona non grata lesz egy ideig Pittsburghben...iktriadNem hiszem, hogy lesz olyan épeszű Steelers-szurkoló, aki őt okolja majd azért, mert lemaradtunk a rájátszásról.
több mint 12 éve
Hát igen, ha magunkra nézek, akkor igen, nem érdemeltünk többet. Node nézve ezt a meccset és a Chargers szerencsétlenkedését, szerencséjét...a legszánalmasabb a vége volt, ahogy Daniels, aki életében nem volt még hasonló szituban sem, fut egy 7 yardot és ahelyett, hogy megfutná a blokk mögött a még kellő 8-at, eldobja sután....szóval ez így méltatlan befejezés volt. Persze igen, nem vártam, hogy még izgulunk, sőt a vége előtt pár másodperccel már nekünk adnak több odsot....Node valaki képbe hozna mi volt a fújás a fake puntnál?
Go steelers!
több mint 12 éve
Asszem Ryan Succop persona non grata lesz egy ideig Pittsburghben...iktriadPersze szurkolni a kansasbének felemelő érzés, lópixelt, kaptuk, amit érdemeltünk...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Áhh... Akkor inkább vált volna biztossá már múlt héten, hogy nem leszünk ott a PO-ban (nyert volna a Dolphins, vagy akárhogy), de így, hogy az utolsó utáni pillanatig él a remény, és csak akkor bukjuk el (tudom, nem ezen múlt elsősorban), ennél nincs rosszabb...
több mint 12 éve
Szép idény volt. Jobb így, ezt érdemelte ez a csapat.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 12 éve
Asszem Ryan Succop persona non grata lesz egy ideig Pittsburghben...
több mint 12 éve
Ez milyen ítélet volt gyerekek???????????????????Lehet Én vagyok túl ideges, de ennél a fake puntnál, ment előre a "csomag", a forward motion ott volt, nem ért földet az ember és simán kivették a kezéből a lasztit. Megállították a first down után a játékot, de miért is?
több mint 12 éve
Ebben a meccsben is a teljes idényünk....
több mint 12 éve
A Chargersnek amúgy jó az X is...Succop továbblőhet minket...vassadiKár volt leírnom, a jinxelés nekem is nagyon működött ebben a szezonban. 😕 Hosszabbítás jön.vassadi
több mint 12 éve
Succop továbblőhet minket...vassadiKár volt leírnom, a jinxelés nekem is nagyon működött ebben a szezonban. 😕 Hosszabbítás jön.
több mint 12 éve
elsehiszem b+
több mint 12 éve
Csak támadó vagy védőfalban van némi tapasztalatom. Esetleg mint "csak végső esetben bevetendő" csere DB.de csak ha te vagy RBbriareosMondom, hogy te playoff formában vagy. Neked kellett volna pályára lépned a Jets ellen.iktriadAmúgyis mit kezdjenek Pezsgővel a vasasok? ez smash mouth football team, szigorúan üveges sör, kupakot leharapvabriareosJinxtriad Srikes Again. 😕iktriadEgyenlített a Chargers, úgyhogy pezsgőzés helyett egyelőre a Chiefs sikeres GW drive-jáért kell szurkolni...vassadiEzt nem hiszem el, egy 10-essel megy a Chiefs....KlemóLassan be lehet hűteni a pezsgőt.iktriad
több mint 12 éve
Succop továbblőhet minket...
több mint 12 éve
de csak ha te vagy RBMondom, hogy te playoff formában vagy. Neked kellett volna pályára lépned a Jets ellen.iktriadAmúgyis mit kezdjenek Pezsgővel a vasasok? ez smash mouth football team, szigorúan üveges sör, kupakot leharapvabriareosJinxtriad Srikes Again. 😕iktriadEgyenlített a Chargers, úgyhogy pezsgőzés helyett egyelőre a Chiefs sikeres GW drive-jáért kell szurkolni...vassadiEzt nem hiszem el, egy 10-essel megy a Chiefs....KlemóLassan be lehet hűteni a pezsgőt.iktriad
több mint 12 éve
Mondom, hogy te playoff formában vagy. Neked kellett volna pályára lépned a Jets ellen.Amúgyis mit kezdjenek Pezsgővel a vasasok? ez smash mouth football team, szigorúan üveges sör, kupakot leharapvabriareosJinxtriad Srikes Again. 😕iktriadEgyenlített a Chargers, úgyhogy pezsgőzés helyett egyelőre a Chiefs sikeres GW drive-jáért kell szurkolni...vassadiEzt nem hiszem el, egy 10-essel megy a Chiefs....KlemóLassan be lehet hűteni a pezsgőt.iktriad
több mint 12 éve
Amúgyis mit kezdjenek Pezsgővel a vasasok? ez smash mouth football team, szigorúan üveges sör, kupakot leharapvaJinxtriad Srikes Again. 😕iktriadEgyenlített a Chargers, úgyhogy pezsgőzés helyett egyelőre a Chiefs sikeres GW drive-jáért kell szurkolni...vassadiEzt nem hiszem el, egy 10-essel megy a Chiefs....KlemóLassan be lehet hűteni a pezsgőt.iktriad
több mint 12 éve
Jinxtriad Srikes Again. 😕Egyenlített a Chargers, úgyhogy pezsgőzés helyett egyelőre a Chiefs sikeres GW drive-jáért kell szurkolni...vassadiEzt nem hiszem el, egy 10-essel megy a Chiefs....KlemóLassan be lehet hűteni a pezsgőt.iktriad
több mint 12 éve
Egyenlített a Chargers, úgyhogy pezsgőzés helyett egyelőre a Chiefs sikeres GW drive-jáért kell szurkolni...Ezt nem hiszem el, egy 10-essel megy a Chiefs....KlemóLassan be lehet hűteni a pezsgőt.iktriad
több mint 12 éve
Ezt nem hiszem el, egy 10-essel megy a Chiefs....KlemóLassan be lehet hűteni a pezsgőt.
több mint 12 éve
Ezt nem hiszem el, egy 10-essel megy a Chiefs....
több mint 12 éve
Egyelőre minden gyönyörű!!A jövő évi menetrend: Home - BAL, CIN, CLE, NO, TB, HOU, IND, KC; Away - BAL, CIN, CLE, ATL, CAR, JAX, TENN & NYJ
Szóval kell a D-be húzni,az tuti...😊
több mint 12 éve
és egy pick a Kansastól....😊 Ne, ez így ne...most izgulunka végéig?? 😊KlemóMi legalább még izgulunk. Ellentétben a hollókkal meg a tengeri emlősökkel.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 12 éve
és egy pick a Kansastól....😊 Ne, ez így ne...most izgulunka végéig?? 😊
több mint 12 éve
Brown végül 1499 yard. Pöcsömnek kellett dobálgatni hosszúakat, meg lehetett volna ..Na mindegy, lehet pont letojja, PO nélkül.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."