NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én egy Pats-Steelers meccsre (Bostonban) símán húznám a hazait.
Van egy olyan megérzésem, hogy a Patset nem állitja meg idén sajnos senki.
De legyen igazad Soldi, picsázzátok el őket. 😊Bazzani
Youtube-on fennvan a tavalyi meccsünk teljes egészében. Nézd meg. 😉 Sztem megvalósítható idén is.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldi kérdéseim lennének. 😊
Egyiket feltettem a Lions topikban. A másik az, hogy szted tényleg reális esélye lenne a Steelersnek a Pats ellen a rájátszásban? Vagy jelenleg bárki megszoríthatja őket?Bazzani
Sztem a Steelers számára az egyetlen rémisztő párharc a Denver idegenben (nem játszhat a D legjobbja, Ryan Clark FS), a többi közül a HOU, NE 50-50, a BAL, CIN/IND pedig nekünk kedvező matchupokat tartalmaz.

A Pats sztem fogható. Iskolatanulmány lehetne a tavalyi alapszakaszban aratott diadalunk. Amin egyébként éppen a jelenlegi O-stratégiánkra hajazó taktikával leptük meg a Patset (akkor ez unikum volt tőlünk, most normálisnak számítana). Ahhoz, hogy a D viszonylag jól megfogja (ugyanúgy, ahogy tavaly) a Pats Offense-t kell Ike Taylor, ez most hétvégén bebizonyosodott. De ha van Ike és Clark, akkor ez a D képes megfelelő határértéken tartani a Patset. Az O-hoz természetesen egy ismét formába lendülő BB-re van szükség. Elvileg a PO-ra mindkét kitétel reálisan teljesülhet.

Mindjárt megyek a Lions topikba.Soldados
az offense-ünk megfogása annyiban menne szerintem most nehezebben, hogy ehhez általában komoly pressör kell Brady-re (lehetőleg max 4 emberrel), és idén ebben azért nem kiemelkedő a steelers D. a coverage meg lehet jó, de ha Brady-nek van ideje (nem kell neki sok), akkor nehezen látom, hogyan lehetne levédekezni egy egészséges Gronk-Hörni-Wes triót.
ettől függetlenül nálam is kb. 50-50 lenne a párharc.
triangle
Brady és a Pats a nyomáson kívül azt nem szereti, ha hátrányban van, főleg ha 2 drive-os a különbség. Ugyanis szokatlan számára. Ez különösen szar számára, ha közben 6-8-10 percig jegelve van az O-ja, mert hosszú drive-okat vezet az ellen, s ezáltal nem tud ritmusba jönni Brady és a kompániája. Ehhez nem kell más, mint az elején 1-2 hosszú TD-drive és 1-2 defensive stop, ami sztem megvalósítható terv egy ismét jó formába lendülő BB-vel és a liga egyik legjobb cover LB-corpjával, no meg az idén kiválóan teljesítő secondaryvel.

Tavaly erről szólt a meccsünk, s az eredmény a Patsre volt hízelgő, a játék sokkal egyértelműbb volt, mint az eredmény. (Ez persze nem jelenti, hogy idén is sikerülne, 50-50-nek gondolnám ezt a párharcot)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 664 — Axel Foley
Én egy Pats-Steelers meccsre (Bostonban) símán húznám a hazait.
Van egy olyan megérzésem, hogy a Patset nem állitja meg idén sajnos senki.
De legyen igazad Soldi, picsázzátok el őket. 😊

több mint 11 éve
triangle 1 283
Egyiket feltettem a Lions topikban. A másik az, hogy szted tényleg reális esélye lenne a Steelersnek a Pats ellen a rájátszásban? Vagy jelenleg bárki megszoríthatja őket?Bazzani
Sztem a Steelers számára az egyetlen rémisztő párharc a Denver idegenben (nem játszhat a D legjobbja, Ryan Clark FS), a többi közül a HOU, NE 50-50, a BAL, CIN/IND pedig nekünk kedvező matchupokat tartalmaz.

A Pats sztem fogható. Iskolatanulmány lehetne a tavalyi alapszakaszban aratott diadalunk. Amin egyébként éppen a jelenlegi O-stratégiánkra hajazó taktikával leptük meg a Patset (akkor ez unikum volt tőlünk, most normálisnak számítana). Ahhoz, hogy a D viszonylag jól megfogja (ugyanúgy, ahogy tavaly) a Pats Offense-t kell Ike Taylor, ez most hétvégén bebizonyosodott. De ha van Ike és Clark, akkor ez a D képes megfelelő határértéken tartani a Patset. Az O-hoz természetesen egy ismét formába lendülő BB-re van szükség. Elvileg a PO-ra mindkét kitétel reálisan teljesülhet.

Mindjárt megyek a Lions topikba.Soldados
az offense-ünk megfogása annyiban menne szerintem most nehezebben, hogy ehhez általában komoly pressör kell Brady-re (lehetőleg max 4 emberrel), és idén ebben azért nem kiemelkedő a steelers D. a coverage meg lehet jó, de ha Brady-nek van ideje (nem kell neki sok), akkor nehezen látom, hogyan lehetne levédekezni egy egészséges Gronk-Hörni-Wes triót.
ettől függetlenül nálam is kb. 50-50 lenne a párharc.
több mint 11 éve

Mindjárt megyek a Lions topikba.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 664 — Axel Foley
Egyiket feltettem a Lions topikban. A másik az, hogy szted tényleg reális esélye lenne a Steelersnek a Pats ellen a rájátszásban? Vagy jelenleg bárki megszoríthatja őket?

több mint 11 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Késő délután, este kint lesz a cikk a steelers.hu-n abból kiderül az ok. Sokat dolgoztam, de megfejtettem. Rengeteg információt gyűjtöttem a csapat háza tájáról, de már tudom.
Ne vegyél komolyan, de olvasd el 😉
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Igazán kiváncsi lennék az okokra,hogy idén mi az inkonzisztens produkció gyökere.
A szezon elején nincs futás,várjuk Mendyt.
Visszajön,nyom egy remek meccset,futott TD-vel 100 yard fölött,majd eltűnik a ködben..
Ez valamit beindít,még 3 meccsen van futás,Dwyer,Redman egész jó..majd semmi.
Persze,toldozott-foltozott az O line..de ez az egység megfogja a hollókat idegenben,hogy aztán megint egy kalap szar legyen.
Wallace,Brown,Emmanuel néha mutat egy-egy űrelkapást,hogy utána eldobjon 3 simát.
Nem a sérülésekről,vagy Ben kieséséről beszélek,mert ez benne van.
De ha wr vagyok és jön a laszti mellmagasságban,akkor tökmindegy ki dobta,megfogom..
Nyílván,ez csak az offense miatti kesergés,a D-re nincs egy rossz szavam se.Folyamatosan fejlődik,hétről-hétre előbbre tart egy picit.
A passrush még vakfolt,de a coverage nagyon magas szintű,ez vitathatatlan.
Persze Ike hiánya meghatározó,hiába volt Allen jó a hollók ellen,a folyamatos nyomást még nem bírja,és ezt a Chargers ki is használta.
De visszatérve az elején felvetett kérdésre,mi lehet az ok?
Talán itt látszik a visszavonulók hiánya?
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Colon rásérült a térdére, idén már valószínűleg nem játszik.
több mint 11 éve
Elég a 2 W, ha abban benne van a CIN.

Továbbá beigazolódott, amitől féltünk:
- Ike nagyon hiányzik a sec-ből
- BB sérülése után jóval haloványabb formában tért vissza.

Ezúttal megint nem tetszett a play calling, szar volt a futás, továbbá vki magyarázza meg, hogy Tomlin miért nem ment rá a kétpontosra... (24 pont hátrány az 3 drive különbség 3 sikeres 2pontossal...) Újabb érthetetlen edzői döntés, még ha ennek végül nem is lett jelentősége.Soldados
Nem biztos h elég a 2 W, a Jets meg a Dolphins is lehet még 9-7 (a Jetsnek nem is reménytelen hozzá a sorsolása). A 2 pontos témával egyetértek, ahogy azt az eredménykövetőben is emlegettem. Bennek megvolt a szokásos homálya azonkívül rendben volt, a WRek se nagyon segítették. Az a baj h elhittük h elég h BB visszatért és működik magától minden, hát nagyon nem... Vissza kell térni ahhoz a mentalitáshoz ami Baltimore-ban volt és akkor nem lesz gond.Shilkor
Jetset verjük az egymás elleni miatt, és a Fins is fog még bukni.Soldados
Jogos, el is felejtettem h vertük őket, rég volt szeptember 😊Shilkor
Már bukott is. 😊

több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner

Ezúttal megint nem tetszett a play calling, szar volt a futás, továbbá vki magyarázza meg, hogy Tomlin miért nem ment rá a kétpontosra... (24 pont hátrány az 3 drive különbség 3 sikeres 2pontossal...) Újabb érthetetlen edzői döntés, még ha ennek végül nem is lett jelentősége.Soldados
Nem biztos h elég a 2 W, a Jets meg a Dolphins is lehet még 9-7 (a Jetsnek nem is reménytelen hozzá a sorsolása). A 2 pontos témával egyetértek, ahogy azt az eredménykövetőben is emlegettem. Bennek megvolt a szokásos homálya azonkívül rendben volt, a WRek se nagyon segítették. Az a baj h elhittük h elég h BB visszatért és működik magától minden, hát nagyon nem... Vissza kell térni ahhoz a mentalitáshoz ami Baltimore-ban volt és akkor nem lesz gond.Shilkor
Jetset verjük az egymás elleni miatt, és a Fins is fog még bukni.Soldados
Jogos, el is felejtettem h vertük őket, rég volt szeptember 😊
több mint 11 éve

Jetset verjük az egymás elleni miatt, és a Fins is fog még bukni.

több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner

Nem biztos h elég a 2 W, a Jets meg a Dolphins is lehet még 9-7 (a Jetsnek nem is reménytelen hozzá a sorsolása). A 2 pontos témával egyetértek, ahogy azt az eredménykövetőben is emlegettem. Bennek megvolt a szokásos homálya azonkívül rendben volt, a WRek se nagyon segítették. Az a baj h elhittük h elég h BB visszatért és működik magától minden, hát nagyon nem... Vissza kell térni ahhoz a mentalitáshoz ami Baltimore-ban volt és akkor nem lesz gond.
több mint 11 éve
dani2594 Pittsburgh Steelers 827 — dani2594@freemail.hu
BB az int-et leszámítva nagyon jó volt, ennél többet a pihi után nem lehet várnichvs
A nagyon jó volt túlzás. Nem volt rossz, de csak garbage time-ban élt igazán, ott meg könnyű. Olyankor általában menni szokott a csapatoknak, de nem jó másra, csak kis kozmetikázásra. Mindenesetre a jövőre nézve pozitív.

"If I could start my life all over again, I would be a professional football player, and you damn well better believe I would be a Pittsburgh Steeler." Jack Lambert
több mint 11 éve
chvs 86
BB az int-et leszámítva nagyon jó volt, ennél többet a pihi után nem lehet várni
több mint 11 éve

Ezúttal megint nem tetszett a play calling, szar volt a futás, továbbá vki magyarázza meg, hogy Tomlin miért nem ment rá a kétpontosra... (24 pont hátrány az 3 drive különbség 3 sikeres 2pontossal...) Újabb érthetetlen edzői döntés, még ha ennek végül nem is lett jelentősége.

több mint 11 éve
Meg nem tudom mondani miért, de rossz előérzetem van...vassadi
Tessék.

Garbage time-ig nem volt offense. A futás megint szezon eleji mélységekben.
Ilyen OL ellen 0 pressure... Minősíthetetlen. Voltak meccsek, amikor szinte pass rush nélkül hozott elit yardszámokat a D, de ahhoz olyan coverage is kell, Ike nélkül viszont a secondary is teljesen el volt veszve.

Ha a hátralévő három meccsünket megnyerjük, megvan a PO, csak ezek után nagy kérdés, hogyan lesz ebből 3 W.
több mint 11 éve
Tibi76 Pittsburgh Steelers 712 — Steelers fan
Okádék játék volt.
Nincs annál visszataszítóbb, mint amikor vmelyik csapat azt hiszi, elég a mezt kivinni. Nagyot csalódtam.

"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 278 — Steelers fan
Most nem tenném le a nagyesküt, hogyha nincs egyezség Valassza nem véert hozunk. Azt nemtom sikerült-e figyelni, hogy a teljes hátsópadot, mármint elkapóból, leszedték a vévről. Krónikus véer hiány van idén. Tehát remélem nem óhajtunk megint néggyel nekirontani az évnek, legalább egy jóképű retörnert beszerezhetnénk.sutianap
6.körben elég lesz egy Tóni szintűt draftolni. 😊
több mint 11 éve
7 hónapja írtad ezt:
"Alameda Ta'amu, DT (Washington) - Neki örülök a legkevésbé, továbbra sem gondolom, hogy NFL-szinten valaha kezdő kaliberű játékos lesz belőle, de ne legyen igazam."
Abban viszont nem volt igazam, hogy nem volt jó pick, mert akkor írtad, hogy a szakértők egytől egyig jó választásnak tartják. Nem tudom miért maradt meg bennem az a hit, hogy nem lesz jó, talán az idézett szöveg miatt 😀polamalu
És itt hol írtam, hogy alulméretezett?
Akkor is azt mondtam, hogy soha nem lesz belőle kezdő NT az NFL-ben, és ezt most is tartom, de olyat egyszer sem állítottam, hogy azért nem lenne alkalmas egy 3-4-es DL közepére, mert undersized. 348 font a gyerek...
Teljesen más okai vannak, hogy alkalmatlan az all-down NT szerepkörre. Közben érkezett DoM, úgyhogy ezt már nem is kell részleteznem.

Feltételezem hogy Hampton és McLendon mögött a 3. helyért volt versenyben Woods-al, a jelenlegi állás egyértelmű; Woods rosteren, Taamu PS-ben.

Ha a stáb úgy számol, hogy McL és Hampton rotálnak a poszton még egy évet, majd McL átveszi és Woods lesz a backup, akkor nem kell feltétlenül draftolnunk erre a posztra. Kérdés persze hogy McLendont lehetséges kezdőnek tartja-e a stáb?Jan
Ezt írtam fentebb is. McLendon a preseasonben jó volt, rotációban most sincs vele gond, de nagy talány, hogy állandó kezdőként megfelelő lenne-e.
Woods viszont inkább DE.vassadi
Elolvastad mit írtam?? "Nem volt igazam.....". Valamiért rosszul emlékeztem arra pedig jól, hogy valaki azt mondta róla, hogy nem lesz kezdő szintű. Az idézet pedig éppen téged igazolt.
több mint 11 éve
7 hónapja írtad ezt:
"Alameda Ta'amu, DT (Washington) - Neki örülök a legkevésbé, továbbra sem gondolom, hogy NFL-szinten valaha kezdő kaliberű játékos lesz belőle, de ne legyen igazam."
Abban viszont nem volt igazam, hogy nem volt jó pick, mert akkor írtad, hogy a szakértők egytől egyig jó választásnak tartják. Nem tudom miért maradt meg bennem az a hit, hogy nem lesz jó, talán az idézett szöveg miatt 😀polamalu
És itt hol írtam, hogy alulméretezett?
Akkor is azt mondtam, hogy soha nem lesz belőle kezdő NT az NFL-ben, és ezt most is tartom, de olyat egyszer sem állítottam, hogy azért nem lenne alkalmas egy 3-4-es DL közepére, mert undersized. 348 font a gyerek...
Teljesen más okai vannak, hogy alkalmatlan az all-down NT szerepkörre. Közben érkezett DoM, úgyhogy ezt már nem is kell részleteznem.

Feltételezem hogy Hampton és McLendon mögött a 3. helyért volt versenyben Woods-al, a jelenlegi állás egyértelmű; Woods rosteren, Taamu PS-ben.

Ha a stáb úgy számol, hogy McL és Hampton rotálnak a poszton még egy évet, majd McL átveszi és Woods lesz a backup, akkor nem kell feltétlenül draftolnunk erre a posztra. Kérdés persze hogy McLendont lehetséges kezdőnek tartja-e a stáb?Jan
Ezt írtam fentebb is. McLendon a preseasonben jó volt, rotációban most sincs vele gond, de nagy talány, hogy állandó kezdőként megfelelő lenne-e.
Woods viszont inkább DE.
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
7 hónapja írtad ezt:
Az kavarhatott be, hogy Taamu méretei ellenére nem az a típusú játékos (és már egyetemen sem volt az), aki a futójáték elleni stabilitásával és a két falember megtartásával hívja fel magára a figyelmet. Inkább egy túlsúlyos 3-tech játékos, aki méretéhez képest meglepően dinamikus, de vélhetően a 2-gap-hez mindig is kevés lesz. Ezért tartották inkább 43-ba alkalmasnak, ahol nem ő lenne az állandó helyfogó.
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Taamu egy nagy benga, és pusztán ebből meg tudott élni az egyetemen, de NFL-ben ez már kevés.

Ha a stáb úgy számol, hogy McL és Hampton rotálnak a poszton még egy évet, majd McL átveszi és Woods lesz a backup, akkor nem kell feltétlenül draftolnunk erre a posztra. Kérdés persze hogy McLendont lehetséges kezdőnek tartja-e a stáb?
több mint 11 éve
7 hónapja írtad ezt:
Abban viszont nem volt igazam, hogy nem volt jó pick, mert akkor írtad, hogy a szakértők egytől egyig jó választásnak tartják. Nem tudom miért maradt meg bennem az a hit, hogy nem lesz jó, talán az idézett szöveg miatt 😀
több mint 11 éve
Pedig valamiért azt mondták, valahol, erre emlékszem, hogy nem lesz jó NT belőle soha.polamalu
Ez igaz, csak nem azért, mert alulméretezett lenne.