NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 11 éve
Pedig valamiért azt mondták, valahol, erre emlékszem, hogy nem lesz jó NT belőle soha.Ta'amu a törvényszegésével alapvetően egy fekete pontot szerzett. A hozzáállását nem ismerjük, de tény, hogy azt elmondta sok, szinte minden, szakértő, hogy NT-nek alulméretezett. Legalábbis erre emlékszem.polamaluRosszul, mert sok mindennek lehet nevezni, de alulméretezettnek a maga 348 fontjával nem igazán. 😊vassadi
több mint 11 éve
Most nem tenném le a nagyesküt, hogyha nincs egyezség Valassza nem véert hozunk. Azt nemtom sikerült-e figyelni, hogy a teljes hátsópadot, mármint elkapóból, leszedték a vévről. Krónikus véer hiány van idén. Tehát remélem nem óhajtunk megint néggyel nekirontani az évnek, legalább egy jóképű retörnert beszerezhetnénk.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Ta'amu a törvényszegésével alapvetően egy fekete pontot szerzett. A hozzáállását nem ismerjük, de tény, hogy azt elmondta sok, szinte minden, szakértő, hogy NT-nek alulméretezett. Legalábbis erre emlékszem.polamaluRosszul, mert sok mindennek lehet nevezni, de alulméretezettnek a maga 348 fontjával nem igazán. 😊
több mint 11 éve
Hoyer szinte biztos volt. Amint megvan az a QB mennyiség amivel neki szabad menni egy meccsnek menni fog, mert azért az kockázat lett volna, hogy Őt berakjuk. Akkor is, ha én is követeltem amikor Charlie annyira botrányos volt. Ta'amu a törvényszegésével alapvetően egy fekete pontot szerzett. A hozzáállását nem ismerjük, de tény, hogy azt elmondta sok, szinte minden, szakértő, hogy NT-nek alulméretezett. Legalábbis erre emlékszem. DT-nek meg lassú és gyenge. projekt játékos lehetett volna, de nem élt, eddig a lehetőséggel, lehet, hogy egy 4-3-as szisztémában jobban megállná a helyét belül.Azt miért lehet ennyire kategorikusan kijelenteni,hogy Ta'amu kuka?BlitzburghAmikor WR-hiány volt, és fel kellett hozni Gilreath-t a practice squadból, Ta'amut waiveltük, és ezzel szabad prédaként kínáltuk fel a többi csapat számára. Más kérdés, hogy senki nem tartott rá igényt, így vissza tudtuk igazolni a PS-be, de onnan még most is bárki elviheti, azóta sem biztosítottuk a megtartását. Az edzői stáb bizalmát is elvesztette.
Hoyernek megköszöntük, hogy benézett, Josh Victorian (CB) veszi át a helyét.vassadi
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Azt miért lehet ennyire kategorikusan kijelenteni,hogy Ta'amu kuka?BlitzburghAmikor WR-hiány volt, és fel kellett hozni Gilreath-t a practice squadból, Ta'amut waiveltük, és ezzel szabad prédaként kínáltuk fel a többi csapat számára. Más kérdés, hogy senki nem tartott rá igényt, így vissza tudtuk igazolni a PS-be, de onnan még most is bárki elviheti, azóta sem biztosítottuk a megtartását. Az edzői stáb bizalmát is elvesztette.
Hoyernek megköszöntük, hogy benézett, Josh Victorian (CB) veszi át a helyét.
több mint 11 éve
Kedves József barátom felvetésem pontosan azt célozta amit te is írtál. Fogalmunk sincs hol leszünk a cetlik húzogatásának idejiben. 15-32 közt akármi lehet. Nem tudjuk kik azok akik kijönnek. Nem láttuk a combinet és a szezonnal nem hasonlítottuk össze, mert ugyebár work out warriort felesleges nézegetni. stb. stb. stb. Ennyi ismeretlennel nincs az a matematikus aki elkezd számolni 😀
több mint 11 éve
Azt miért lehet ennyire kategorikusan kijelenteni,hogy Ta'amu kuka?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Defense:A pass rusher talán a legnagyobb need, és mivel jó a felhozatal, akár az első kör vége felé is el lehet majd halászni top 10-15 kaliberű tehetségeket, mint tettük azt Heywarddal tavaly.
Nem bánnám azt sem, ha NT-t húznánk elsőre, mert Ta'amuból soha nem lesz kezdő nose tackle, mondtam ezt már a draftolásakor is. McLendonban bízhatunk még, de mivel Hampton mögött csak limitált játékidőhöz jut, nem tudni, vele számolhatnánk-e hosszútávon kezdőként.
ILB-t szerintem nem viszünk a korai körökben, mert az idei 3. körös Spence csak a következő szezonban mutatkozhat be.
A safety-t is egyre kevésbé érzem akkora neednek, mint korábban gondoltuk, látva, hogy Troy nélkül is elit szinten teljesített a secondary. Will Allent gondolom megtartjuk olcsón, Mundy viszont lehet, hogy menni fog. Draftolhatunk valakit a középső körökben erre a posztra, de azt sem tartom kizártnak, hogy tovább halasztjuk, és majd csak 2014-ben hozzuk a jövő (egyik) safety-jét. A jövő évi class mondjuk elég jónak ígérkezik (2. kör?).
A korai CB picken megint csak nevetni tudok, ugyanúgy nem fognak bejönni az ilyen jóslatok, mint idén. 😉
Offense:
WR kell majd, ha Wallace megy. 1-2. kört nem áldoznék rá, a harmadikban talán már jöhet.
Az OL elvileg rendben van, ide nem várok jelentős húzást, mint ahogy Ben utódjára is várni kell még néhány évet.
Amit még el tudok képzelni, hogy ha Mendy-t nem tartjuk meg, akkor húzunk egy középső-hátsó körös RB-t.
több mint 11 éve
Csak lesz-e a 32. helyen alkalmas NT prospect ugye ez a nagy kérdés 😀polamalu
Csak lesz-e a 32. helyen alkalmas NT prospect ugye ez a nagy kérdés 😀polamaluMessze van még a draft... Előbb legyünk 32. helyen 😊, aztán jöjjön a Combine, megnyílik az FA, s utána lehet gondolkodni feltréden, vagy csúszáson, vagy más opciókon... Tehát olyan sok ismeretlenes az egyenlet, hogy nem sok értelme van drafton elmélkedni jelenleg.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Csak lesz-e a 32. helyen alkalmas NT prospect ugye ez a nagy kérdés 😀
több mint 11 éve
Hát én most nagyon kíváncsi vagyok a draftra.NT iszonyatosan kell majd. Ez jelenleg mindenek felett áll. Utána jön az OLB, ILB, S.
Biztos, hogy D-be húznék embert, de hogy hova? Az nagyon ember függő, és nagyon látszik a Steelers draftjain az, hogy ha bent marad egy nagyon jó érték/árú játékos és még need is, akkor átértékeljük a terveket szóval nem tudnám megjósolni.
Amit én szeretnék sorrendben:
1. OLB
2. ILB
3. Stenorx
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Hát én most nagyon kíváncsi vagyok a draftra.Valszeg WR is kelleni fog, CB/S is biztosan, de szvsz első körben LB-t húzunk -ha a mi helyünkön még lesz bent olyan, akit 1. körösnek tart a stáb. Ha nem, akkor lehet hogy BPA.
Biztos, hogy D-be húznék embert, de hogy hova? Az nagyon ember függő, és nagyon látszik a Steelers draftjain az, hogy ha bent marad egy nagyon jó érték/árú játékos és még need is, akkor átértékeljük a terveket szóval nem tudnám megjósolni.
1. OLB
2. ILB
3. Stenorx
NT poszton nem tudom mi a helyzet, Taamu elvileg még nálunk van PS-ben, Woods és McLendon rosteren meg persze Hampton, szóval lehet hogy nem is húzunk NT-t? Backup QB-t szerintem nem draftról szerzünk, ha mégis, akkor sem korai körben.
több mint 11 éve
Hát én most nagyon kíváncsi vagyok a draftra.Biztos, hogy D-be húznék embert, de hogy hova? Az nagyon ember függő, és nagyon látszik a Steelers draftjain az, hogy ha bent marad egy nagyon jó érték/árú játékos és még need is, akkor átértékeljük a terveket szóval nem tudnám megjósolni.
1. OLB
2. ILB
3. S
több mint 11 éve
OLB, CB vagy esetleg Safety kéne első körbenCB 1-3. körben nem kell.
Okafor (DE, OLB) vagy Vaccaro (S), mindketten a Texas-ban fociznak, és van rá reális esély hogy ők még bent lesznekBigBen7
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
OLB, CB vagy esetleg Safety kéne első körbenOkafor (DE, OLB) vagy Vaccaro (S), mindketten a Texas-ban fociznak, és van rá reális esély hogy ők még bent lesznek
több mint 11 éve
Sokan sokféleképpen gondolkodnak, de OG-t 24. pick előtt rendkívül ritkán visznek el.De Castróban benne volt. Ő csak egy OG, amit ennél korábban igen ritkán visznek.SoldadosMás csapatoknál is volt komoly OL need, és -ahogy emlékszem- általános vélemény volt, hogy Castro nekünk nem lesz elérhető.
Jan
több mint 11 éve
De most azonnal? Nem várja meg a gyűrűt?BlitzburghBiztos, hogy idény után.
több mint 11 éve
De most azonnal? Nem várja meg a gyűrűt?Blitzburghdecember 17-én mutathatják be hivatalosan, addigra eldől, hogy meddig marad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
De most azonnal? Nem várja meg a gyűrűt?
több mint 11 éve
Az OL edzőtök a UTEP-hez ment
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
De Castróban benne volt. Ő csak egy OG, amit ennél korábban igen ritkán visznek.SoldadosMás csapatoknál is volt komoly OL need, és -ahogy emlékszem- általános vélemény volt, hogy Castro nekünk nem lesz elérhető.
több mint 11 éve
Nem kicsit beteg polamaluEbből a 2 kedvencem az Immortals (Ravens), a másik a Saw (Pats).
több mint 11 éve
De Castróban benne volt. Ő csak egy OG, amit ennél korábban igen ritkán visznek.Ki gondolta idén, hogy Castro lecsúszik 1/24-ig? JanB. Kérdés lecsúszik-e hozzánk Teo? 😉sutianapNa,vajon lesz feltrade Manti Te'o-ért?Nem lenne rossz, de vannak az ILB-nél nagyobb needjeink is, feltradelni pedig főleg nem fogunk érte. Röviden: esélytelen.vassadi
Timmons-sal elevickélnének középen..😊Blitzburgh
több mint 11 éve
vassadi
15 617
DeCastro guard, Te'o 4-3 MLB / 4-3 OLB / 3-4 ILB.B. Kérdés lecsúszik-e hozzánk Teo? 😉sutianapKi gondolta idén, hogy Castro lecsúszik 1/24-ig? Jan
több mint 11 éve
Nem kicsit beteg