Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
A "The Chief" díj pedig Ike Tayloré. (médiával való kapcsolat)SoldadosNem is tudtam, hogy tud beszélni😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
A "The Chief" díj pedig Ike Tayloré. (médiával való kapcsolat)

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Merry Xmas for all, folks!1ébként pedig Bell kapta az Év Rookie-ja címet... (Joe Greene Great Performance Award) 😊
több mint 12 éve
Boldog karácsonyt Minden Steelers hívőnek! Meg a többi csapatok szurkolóinak is, akik szintén imádják ezt a remek játékot, amelyet Goodell takarodj tönkre akar tenni!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 12 éve
rossz ilyenkor belegondolni, hogy ha nem 0-4-el kezdünk, akkor valószínűleg már bent lennénk a rájátszásba 😕de még így is csoda, hogy egyáltalán harcban vagyunk érte....persze ehhez kell az AFC gyengesége is
ha esetleg bejutunk, azt valószínűleg még jó pár napig nem is tudom majd felfogni, mert kb esélyünk nem volt rá 😀
több mint 12 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Boldog, karácsonyfatűztől mentes ünnepeket kívánok mindenkinek!
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Kellemes ünnepeket, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
több mint 12 éve
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=h8h-_VUZI9M tudom hogy nem friss de 3:10től harrisonon behugyozok 😀patriksteelersHarrison is nagy forma, de nekem Ward a kedvenc napszemcsiben 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 12 éve
Kellemes ünnepeket kívánok én is mindenkinek!
több mint 12 éve
Boldog Békés Karácsonyt a teljes HSN-ek 😀
több mint 12 éve
Az a jó érzés, hogy az idei fantasztikus Lacy teljesítmény után Bell úgy teljesít, hogy már-már nincs hiányérzet. A fiúban rengeteg upside van még, és mi kifejezetten ezért igazoltuk. Ha megjön a rutin is, akkor félelmetes teljesítményre lehet képes mind a földön, mind a levegőben.Mindenkinek Boldog és Békés Karácsonyt!
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=h8h-_VUZI9M tudom hogy nem friss de 3:10től harrisonon behugyozok 😀
több mint 12 éve
A lényeg az, hogy a draft előtt Laci Lacy-t szerette volna nagyon a csapatnál látni és kicsit csalódott volt, hogy nem Ő jött. Mostanra azonban ez a csalódottság elmúlt és nagyon örül csengettyűnek 😀 Jól beszéltem Laci barátom?polamaluTökéletesen értesz engem!
Na de a lényeg, hogy mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt sok Steelerses ajándékkal!
több mint 12 éve
A lényeg az, hogy a draft előtt Laci Lacy-t szerette volna nagyon a csapatnál látni és kicsit csalódott volt, hogy nem Ő jött. Mostanra azonban ez a csalódottság elmúlt és nagyon örül csengettyűnek 😀 Jól beszéltem Laci barátom?
több mint 12 éve
Tulajdonképpen nem is értem ezt a Bell vs Lacy témát.Egyébként meg itt a pont. 😊
RB problémánk volt, behúztuk Bellt. Megoldást jelentett a problémánkra? Igen. Ettől kezdve nem tökmindegy, hogy mások kit-hol húztak,és az hogy vált be? A mi gondunk megoldódott, és ez a lényeg.Jan

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Tulajdonképpen nem is értem ezt a Bell vs Lacy témát.RB problémánk volt, behúztuk Bellt. Megoldást jelentett a problémánkra? Igen. Ettől kezdve nem tökmindegy, hogy mások kit-hol húztak,és az hogy vált be? A mi gondunk megoldódott, és ez a lényeg.
több mint 12 éve
Rettenetesen furcsán érzem magam. A mai flame-áradathoz semmi közöm. 😀 😛

több mint 12 éve
Kénytelen vagyok, hiszen jobb a békesség. 😀Dehogynem, és ezt már te magad is elismerted, kétszer is: 😊Bocs, de engem nem cáfoltál meg, csak a saját igazad mondod. Te így látod én meg nem. De abban igazad van, hogy majd az idő ami ezt végül eldönti. Szerencsére nem vagyok egyedül a véleményemmel, bár az sem zavarna különösebben.Klaci79Én csak megcáfoltam a kijelentésedet, te erősködtél még utána. 😊vassadiJajj Ádi, most komolyan ebből a bolhából elefántot csinálunk!A jól döntöttek Tomlinék és a nagyon örülök neki, hogy nálunk van mondatom melyik részét értetted úgy, hogy Bell jobb játékos vagy jobb pick lett volna.Klaci79Ezt írtad: "És azt jól láthatóan eldőlt a kérdés, hogy Bell vagy Lacy!"vassadi
Ok, ha így jobb.
Majd pályafutásuk végefelé eldől kivel is jártunk jobban, így ebben a témában sem szólalok meg inkább, mert jót úgyse mondhatok 😛Klaci79
"Majd pályafutásuk végefelé eldől kivel is jártunk jobban"
"De abban igazad van, hogy majd az idő ami ezt végül eldönti."vassadi
Látom az irónia felesleges ma este. Is!
több mint 12 éve
Dehogynem, és ezt már te magad is elismerted, kétszer is: 😊Bocs, de engem nem cáfoltál meg, csak a saját igazad mondod. Te így látod én meg nem. De abban igazad van, hogy majd az idő ami ezt végül eldönti. Szerencsére nem vagyok egyedül a véleményemmel, bár az sem zavarna különösebben.Klaci79Én csak megcáfoltam a kijelentésedet, te erősködtél még utána. 😊vassadiJajj Ádi, most komolyan ebből a bolhából elefántot csinálunk!A jól döntöttek Tomlinék és a nagyon örülök neki, hogy nálunk van mondatom melyik részét értetted úgy, hogy Bell jobb játékos vagy jobb pick lett volna.Klaci79Ezt írtad: "És azt jól láthatóan eldőlt a kérdés, hogy Bell vagy Lacy!"vassadi
Ok, ha így jobb.
Majd pályafutásuk végefelé eldől kivel is jártunk jobban, így ebben a témában sem szólalok meg inkább, mert jót úgyse mondhatok 😛Klaci79
"Majd pályafutásuk végefelé eldől kivel is jártunk jobban"
"De abban igazad van, hogy majd az idő ami ezt végül eldönti."
több mint 12 éve
Bocs, de engem nem cáfoltál meg, csak a saját igazad mondod. Te így látod én meg nem. De abban igazad van, hogy majd az idő ami ezt végül eldönti. Szerencsére nem vagyok egyedül a véleményemmel, bár az sem zavarna különösebben.Én csak megcáfoltam a kijelentésedet, te erősködtél még utána. 😊vassadiJajj Ádi, most komolyan ebből a bolhából elefántot csinálunk!A jól döntöttek Tomlinék és a nagyon örülök neki, hogy nálunk van mondatom melyik részét értetted úgy, hogy Bell jobb játékos vagy jobb pick lett volna.Klaci79Ezt írtad: "És azt jól láthatóan eldőlt a kérdés, hogy Bell vagy Lacy!"vassadi
Ok, ha így jobb.
több mint 12 éve
Én csak megcáfoltam a kijelentésedet, te erősködtél még utána. 😊Jajj Ádi, most komolyan ebből a bolhából elefántot csinálunk!A jól döntöttek Tomlinék és a nagyon örülök neki, hogy nálunk van mondatom melyik részét értetted úgy, hogy Bell jobb játékos vagy jobb pick lett volna.Klaci79Ezt írtad: "És azt jól láthatóan eldőlt a kérdés, hogy Bell vagy Lacy!"vassadi
Ok, ha így jobb.